欢迎您,[登录][注册] (您的IP:18.204.227.117)
学科导航 >
个人主页

作者信息

shusheng1885

资源 文章 汇编
  • ID:4-7170817 [精]牛津译林版英语8B第一次阶段测试卷(含听力书面材料无听力音频)

    初中英语/月考专区/八年级下册

    中小学教育资源及组卷应用平台 牛津译林版英语8B第一次阶段测试卷 听力(20分) 一: 根据录音,从A、B、C三幅图中找出合适的图画。 ( )1. A B C ( )2. A B C ( )3. A B C   ( )4. 4. Who will the man talk to ? A. B. C. ( )5. Where has the woman been? A. B. C. 二:请听下面5段对话。每段对 (?http:?/??/?www.21cnjy.com?)话后有一小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都将有10秒钟的时间回答有关小题和阅读下一小题。每段对话读两遍。 ( )6. How does David learn English? A. By listening (?http:?/??/?www.21cnjy.com?) to tapes. B. By writing word cards. C. By watching TV. ( )7. Where is Dave now? A. At home. B. At Paul’s. C. At school. ( )8. Whom did Jenny spend her holiday with? A. John’s grandpa B. John. C. John’s grandma. ( )9. How many students passed the exam? A. Twenty. B. Thirty. C. Forty. ( )10. Which floor is the bookstore on? A. On the first floor (?http:?/??/?www.21cnjy.com?). B. On the second floor. C. On the third floor. 三:请听下面2段对话或独白。每段对 (?http:?/??/?www.21cnjy.com?)话和独白后有几小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话和独白前,你将有时间阅读各小题,每小题5秒钟,听完后各小题给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 请听第1段材料,回答11-12小题。 ( )11. What did the woman use to be like? A. Tall and p (?http:?/??/?www.21cnjy.com?)retty. B. Short and quiet. C. Tall and shy. ( )12. Where does the woman want to go? A. To England. B. To China. C. To France. 四:听第2段材料完成信息记录表格。对话读两遍。 Name: Deng Yaping Date of birth: June 2nd , 1973. 13 : Joined the Henan Table Tennis Team. 1988: Joined the 14 Table Tennis Team.1997: Went to Tsinghua University, studied 15 and management.Award: No.1 of the women’s singles in the ITTF(国际乒乓球联合会). 13. ( ) A. 1973 B. 1983 C. 1985 14. ( ) A. Hainan B. Hunan C. National 15. ( ) A. Chinese B. English C. computer 五.根据所听短文,选择正确答案,短文读两遍。 ( )16. Mr. Smith had to be in hospital because ________ .     A. There was a party B. He was on duty C. There was something wrong with his leg ( )17. How did Mr Smith feel in hospital ? A. He was happy . B. He felt bad . C. He was afraid . ( )18. What did Mr Smith do after he left the hospital? A. He went to a party. B.He jumped happily. C.He broke his bike.. ( )19. Where was Mr Smith on New Year's Day ? A. At home . B. At a party . C. In hospital . ( )20. Why did Mr Smith stay in the hospital again ? A. He had a fall and broke his leg again . B. He would like to see the doctor again . C. He liked the smell there 笔试部分(80分) 一、单选题(本大题共14小题,共14.0分) 1. —Have you ________ visited the old house by the lake?—No,________. A. ever;ever B. ever;never C. never;ever D. never;never 2. I won’t go to the cinema because I ??? _______?my ticket. A. lost B. don’t lose C. have lost D. will lost 3. All of us enjoyed __________ on the school trip to the mountain. A. yourself B. herself C. themselves D. ourselves 4. His parents ??????????for over 35 years and they love each other very much. A. have been married B. have married C. will marry D. married 5. ---What a thick fog! I went the wrong way at the corner and finally got lost. --- It's easy to make a wrong turn here even under an ideal weather__________. A. conversation B. conclusion C. condition D. communication 6. —Have you ever been to Shanghai? —Yes, I ______ there last year. A. went B. have been C. have gone D. has been 7. How time flies! Three years _________ 8. A. have passed B. has passed C. is passed D. are past 9. ―Where’s your father? ―He _____ abroad on business. ―Really? But he can’t _____ many English words. A. has been, tell B. has gone, speak C. has gone, say D. has been to, talk 10. When you feel helpless and ______, just remember you are not ______ in the world because your friends are around you. A. alone; alone B. alone; lonely C. lonely; alone D. lonely; lonely 11. —It's?said?that?shopping?online?is?safe. —________. You'd?better?be?careful. A. I?agree B. That?depends C. I?think?so D. No?problem 二、完形填空(本大题共10小题,共10分) ? ? Life is like a journey on a train with its stations, changes of routes (线路) and accidents! At birth we get on the ??(1)???and meet our parents, and we believe they will always travel on our side. However, at some station our parents will ??(2)???the train, leaving us on this journey alone. As time goes by, other people will ??(3)???the train and they will be brothers, sisters, friends, children, and even the love of our life. But some will get off. ?? ?Others will go so unnoticed (被忽视的) that we don't realize that they give up their ??(4)??! This train ride will be full of happiness, sadness, expectations (期望) and goodbyes. The passengers try to ??(5)???each other. Each of them gives the best of himself. ?? ?The secret to everyone is that we do not know at which ??(6)???we ourselves will get off. So, we must live in the best way—love, forgive(谅解), and show the best of ourselves to others. It is important to do this ??(7)???when the time comes for us to get off and leave our seats empty, we should leave behind ??(8)???memories for those who will continue to travel on the train of life without us. I ??(9)???you a joyful journey for the coming years on your train of life. Make success, give lots of love and be happy. More ??(10)??, be thankful for the journey! Lastly, I thank you for being one of the passengers on my train! 1. ?A. train B. subway C. bus D. car 2. ?A. turn off B. get off C. take off D. put off 3. ?A. leave B. forget C. board D. remember 4. ?A. tables B. chairs C. beds D. seats 5. ?A. come up with B. get on with C. look forward to D. pay attention to 6. ?A. station B. town C. city D. country 7. ?A. although B. unless C. until D. because 8. ?A. terrible B. serious C. beautiful D. possible 9. ?A. hope B. wish C. want D. expect 10. ?A. carefully B. difficulty C. importantly D. widely 三:阅读理解(本大题共13小题,共26分) A Are you thinking about what to do in your free time? Come and join us —Youth Club! Join in lessons and activities. It’s fun! For more information, call 34789256! Lessons Activities Monday~Friday 6:00 p.m.?~7:30 p.m. Computer lessons for beginners Saturday and Sunday 8: 00 am.?~9:00 p.m. Basketball and volleyball playgrounds open Monday and Wednesday 7:30 p.m.?~9:30 p.m. Dance lessons for dancer –lovers You can learn and enjoy wonderful dances ? Monday?~Sunday Swimming pool open ? Tuesday , Thursday? and? Friday 6:30 p.m.~7:30 p.m. Cooking lessons Learn to cook delicious dishes from all over China The second and last Saturdays of every month 7:00 p.m.?~9:30 p.m. Concert (音乐会)time Enjoy Swedish rock (摇滚乐), American jazz (爵士乐)and beautiful songs from different parts of the world! 1. On which of the following days can’t you have computer lessons ? A Monday B. Wednesday C. Friday D. Sunday 2. Rose is free after 7:20 p.m.? Which lessons can she take? A. Computer lessons . B. Dance lessons. C. Cooking lessons. D. Both computer and cooking lessons. 3. If Dick wants to swim after playing basketball, when can he go to the club ? A. Monday and Wednesday. B. Monday and Sunday. C. Saturday and Sunday. D. Monday and Saturday. (B) I was travelling alone through the UK. To reach places that were off the public transportation map, I bought an old car, which cost most of my money. I couldn’t afford to stay in the hotel, so I had to camp in my car for the rest of the trip. One morning I awoke in my old car on a country road in Ireland and saw a single house. The water in my thermos(保温杯) had gone cold, so I knocked on the door of the house. A woman opened it. I asked her for some hot water. But she wouldn’t let me get away with just that! I was invited indoors. She asked me to sit at the table and have breakfast with her family. They filled my thermos before I left. I was greatly moved. And I decided to pass the kindness on. The other day I met a young man who had been driving around to look for a parking lot. He looked increasingly upset. I was glad that I was able to point one out to him. His thankful smile was the hugest reward (回报)for me. ( )4. The writer bought the car in order to ________. A. serve the public B. travel more easily C. take the trip alone D. save more money ( )5. Why did the writer camp in his car? A. He was short of money. B. It was his habit. C. He could have a better rest. D. It would be warmer. ( )6. The writer asked the woman for ________. A. a map B. a thermos C. some hot water D. a light breakfast ( )7. How did the young man feel at last? A. Funny. B. Upset. C. Disappointed. D. Thankful. ( )8. What’s the main idea of the text? A. Travelling alone is interesting. B. Sharing food is a pleasure. C. Kindness is the sunshine in life. D. Smile is important to everybody. C Riding a Moto bike on the street, you might hear some people speaking Chinese aloud. Turning to the right, you see a Sichuan-style restaurant. After walking into a store, you see that Huawei smart phones are on sale. But you’re not in China – you’re in Manchester in Britain. In fact, you might see similar(相似的) things in many other cities. Chinese products(产品) have been going global.(全球) ?? Chinese food has been enjoyed in Western countries for a long time. To meet local (当地的) people’s tastes, Chinese restaurants have made some changes to the dishes. ?? “One example is the meat,” said Yin Hang, who is studying at the University of Wollongong in Australia. “We like to eat meat with the bone in, but people here don’t. So Chinese restaurants provide big pieces of meat without bones, even for fish.” ?? Some Chinese brands(品牌) are also becoming more popular. In many cities in Europe, stores sell TCL televisions, Haier fridges and Lenovo computers, according to Reuters. ?? More than half of US-owned drones (无人机) are Chinese models, according to China Daily. They’re not simply made in China, but designed and developed in the country. ?? In the past, most Western people thought Chinese products were cheap and unreliable (不可靠的). But now, things have changed greatly. “Made in China” becomes cool. ?? More people trust Chinese brands. “They are beautiful and offer some unique features (特点)American phones don’t have,” an article on CNN once said about Chinese smart phones 9. The author(作者) wrote the first paragraph to show _____. A. how Chinese people live in other countries B. how technology has changed people’s lives C. how Chinese people live in the world D. how Chinese products are going global 10. What do Chinese restaurants do to meet foreigners’ tastes? A. They cut the prices of the dishes. B. They provide big pieces of meat with bones. C. They make some changes to the dishes. D. They only buy meat and vegetables from China. 11. According to Reuters, _____. A. Chinese food is popular in Western countries B. some Chinese brands are popular in the world C. many US drones are designed and made in China D. Western people do not trust Chinese brands 12. How many news agencies (新闻机构) are mentioned in the story? A. Two. B. Three. C. Four. D. Five. 13. Which of the following is the main idea of the passage? A. Western countries enjoy Chinese food very much . B. ? Chinese brands are becoming more and more popular . C. ? Chinese products are becoming more popular in the world. D. More people trust Chinese brands. 四、任务型阅读-完成表格, 注意: 每空一词(本大题共1小题,共5分) ??? Over the last few centuries, there have been many changes in our lives. ??? To start with, people were not able to travel such a long distance in such a short time in the past. Planes were not very popular at that time because they used. to be a very expensive way to travel. Nowadays, we have fast, comfortable cars, and more and more people can travel by plane. ??? Secondly, in the past, people had to work much harder because they did not have the tools that we have today. Today, most of the difficult and dangerous work is done by computers and machines. ??? Thirdly, in the past, the living conditions were not as good as they are now. There were no bathrooms or running water in many houses, and people could not buy lots of things like fridges, TV sets and washing machines. Now,—most families have several of these things. ??? Finally, nowadays, more and more people have the chance to get a good education. In the past, there were fewer schools and the quality of education was much poorer. Also, it is much easier to find the educational materials that you need on the Internet now. ??? The scientific and technological development in the world is amazing. Life now is much faster and busier than it used to be. And we are still creating new things to make our lives better and easier. Title: ??(1)?? in our lives In the past Today Transportation 'People couldn't ??(2)?? very far in a short time. Planes were not so popular. People have fast cars; more people can travel by plane Work People worked much harder. The difficult work can be done by ??computers??and machines. ??(3)?? conditions People couldn't live as??(4)?? as we do now. People can buy many things like fridges, TV sets and washing machines. Education There were fewer schools. They had ??poorer??quality of education. More and more people have the??(5)??to get a good education. 五:词形转换(10分)? A)根据中文完成句子, 每空一词 1.. It’s our duty to protect our ______________ (环境). We only have one earth. 2. He ________(意识到)that he made a serious mistake. 3. What a really _____(美妙的)time we are having in the zoo! 4.You can take a ________(直达的) flight to Chengdu. It’s much faster. B)根据句子, 用所给单词的适当形式填空, 每空一词 5. His father likes living in the ______________ (south) part of China. 6. I think most people enjoy visiting places of _____ (nature) beauty. 7. The _____ (pollute) problems have become more and more serious these days. 8.After five _______________(minute) ride, she got to the top of the tower. 六、动词填空(共 5 小题;每小题 1 分,计 5 分) 1. The police are keeping working (find)out what caused the big fire. 2. Mr Liu with Tom (read)newspapers when I entered the office. 3. Look! The shapes(形状) of the clouds (change)! They were like horses just now. 4. ---What’s that noise? ---Oh, I forgot to tell you. The neighbours (prepare)for a party. 5. Father says that we (spend)our winter holiday in Guangzhou next wee 七: 根据中文意思, 完成句子。 (6分) 1. —你介意告诉我如何用它吗? ——不, 一点也不(介意)。 --Do you _____________________________________ —No, not at all. 2. 澳大利亚的天气正好和中国相反。 The weather in Australia is ___________________________in China. 3.格林一家去过北京许多次了。 The Greens______________________ Beijing many times. 4. 我们乘坐过山车时很开心,全程都尖叫着、笑着。 We enjoyed the roller coaster ride, ______________________ . 5. 当我们赢得比赛时是一天中最好的时候。 It was when we won the match. 6. 你在伦敦时请和我保持联系。Please ____________ while you are in London. 八、书面表达(本大题共1小题,共8分) 14. 随着教育改革的不断深化,中小学生的生活发生了很大的变化。学生在校时间缩短,作业量减少,课间开展丰富多彩的体育活动,有更多的业余时间做自己喜欢做的事。请以“My School Life Has Changed”为题,围绕以上内容并结合下面图示完成短文。80词左右(不包括所给开头)。 参考词汇:kick jianzi踢毽子;skip rope跳绳 My School Life Has Changed My school life has changed a lot. In the past,? _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ KEYS: 听力答案:1-5 BBAAA 6~10 CBCAC 11-15 BABCB 16-20 CBACA 一:单项选择(10分) 1-5 BDACB 6-10ABCCB 二、完形填空(本大题共10小题,共10分) 1-5ABCDB 6-10 ADCBC 三:阅读理解(本大题共13小题,共26分) 1-3 DBC 4-8 BACDC 9-13 DCBBC 四、任务型阅读-完成表格, 注意: 每空一词(本大题共1小题,共5分) 1. Changes??2. travel?? 3. Living??4. well??5. chance? 五:词形转换(10分) 1.environment 2.realized 3.fanstastic 4. Direct 5. Southern 6.natural 7.pollution 8. Minutes’ 六、动词填空(5分) 1. to find 2.was reading 3.have changed 4. are preparing 5.will spend 七: 根据中文意思, 完成句子。 (6分) 1. Do you mind telling me how to use it ? 2. The weather in Australia is the opposite of that in China 3. The Greens have been to Beijing many times. 4. We enjoyed the roller coaster ride, screaming and laughing through the ride 5. It was the best part of the day when we won the match. 6.Please keep in touch with me while you are in London. 八、书面表达(本大题共1小题,共8分) 略 听力材料: 一 : 根据录音,从A、B、C三幅图中找出合适的图画。 1.M: How does your father go to work every day, Linda? W: He drives a car to work. 2.M: Where did you go to travel last year? W: I went to Beijing for the Olympic Games. 3.M: When do you usually start to have lessons in the morning? W: At half past seven. 4. M: I want to write something about the changes to Hui long wo. Do you know who knows a lot? W: You can interview Sally’s grandma. She has lived there since she was a little girl and she knows a lot. 5.M: You’ve just come back from Hainan Island. What’s it like there? W: It’s a fantastic place. It is the second largest island in our country. It has some beautiful beaches. 二:请听下面5段对话。每段对 (?http:?/??/?www.21cnjy.com?)话后有一小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都将有10秒钟的时间回答有关小题和阅读下一小题。每段对话读两遍。 6. W: Do you learn English by listening to tapes, David? M: No, I learn English by watching TV. 7. W: Dave, where are you? What are you doing? M: Mum, don’t worry! I’m at Paul’s. We’re listening to music. W: Well, don’t be home late. M: OK, Mum. 8. W: Did Jenny stay with you during the summer holiday, John? M: No, she didn’t. She stayed with my grandma. 9. W: I’m glad to hear that you did well in the exam. M: Thanks and 20 of us passed it. 10. M: Excuse me, could you please tell me where I can buy some books? W: Yes. Take the (?http:?/??/?www.21cnjy.com?)lift to the third floor. There is a very big bookstore. 三:请听下面2段对话或独白。每段对 (?http:?/??/?www.21cnjy.com?)话和独白后有几小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话和独白前,你将有时间阅读各小题,每小题5秒钟,听完后各小题给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 请听第1段材料,回答11-12小题。 W: Don’t you remember me? M: Wow! You’re Sophia. W: That’s right. M: But you used to be short and quiet when we were in middle school. W: Yes, I used to be a little shy when I talked to others. M: But now you are different. W: Yes, I li (?http:?/??/?www.21cnjy.com?)ke talking with people and making new friends. And now I am busy learning English. You know I like London and want to go there. 四.听对话完成表格。对话读两遍。 M: Who’s that? W: She is Deng Yaping, a famous Chinese ping-pong player. M: When was she born? W: She was born on June 2nd, 1973. M: How did she become famous? W: She joined the Henan Table Tennis Team in 1983 and played for the national team in 1988. She was the No. 1 in the women’s singles in the ITTF. M: What did she do after she left the national team in 1997? W: Well, she entered Tsinghua University and studied English and management. She was good at her schoolwork. 五.根据所听短文,选择正确答案,短文读两遍。 Before Christmas Mr. Smith broke his right leg and had to stay in hospital. When he was there, he always asked his doctor when he could go home. He didn't like to spend Christmas in hospital. Though the doctor did his best, Mr. Smith didn't get better. So on Christmas Day he was still in hospital. He spent a bad day in bed thinking that he missed a lot of fun on such a happy day. ??? The next day the doctor told him that he might be well enough to leave hospital in time for the New Year. Mr. Smith was very happy to think that he would spend New Year's Day outside hospital. Soon Mr. Smith left hospital and on New Year's Eve he went to a party. He enjoyed himself there. But he drank too much. On his way home that night, he had a fall and broke his left leg. What an unlucky man he was!? 7:30 8:00 6:30 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 2020-04-13
    • 下载2次
    • 1440.5KB
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-6821512 [精]Unit 5 A Party 单元测试卷(含答案)

    小学英语/新版-牛津译林版/六年级下册/Unit 5 A party

    中小学教育资源及组卷应用平台 牛津译林版英语6BUnit 5 A Party单元测试卷 一:单词辩音(5分) 1. ( ) A. name B. bag C. face D. cake 2. ( ) A. party B. farm C. hard D. warm 3. ( ) A. student B. music C. must D. use 4. ( ) A. show B. how C. now D. flower 5. ( ) A. shout B. young C. about D. ground 二:英汉互译(5分) 1.晚几分钟_____________________ 2.举办聚会__________________ 3.买一些零食_________________ 4.玩得开心___________________ 5.和....玩___________________ 6向窗外看 __________________ 7. hit the windows hard _____________ 8.tell a story___________________ 9 .bring some balloons______________ 10.Children’s Day_________________ 三:单项选择(10分) ( ) 1. Did Jim sing an English song ______ the party? A. in B. on C. at D. with ( ) 2. Here ______ some fruit for you. A. have B. has C. is D. are ( ) 3. It’s sunny today, Let’s ______ a picnic this afternoon. A. going to have B. having C. have D. to have ( ) 4. Wang Bing buys some fruit _______ the supermarket. . A. to B. for C. from D. at ( ) 5. ______ Sunday morning Yang Ling doesn’t ______ to school. A. on; go B. /; goes C. on; goes D. /; go ( ) 6. ______ the boys ______ football tomorrow afternoon? A. Do; play B. Are; play C. Are; going to play D. Will; playing ( ) 7. You can be ______ minutes late for the parents’ meeting. A. a few B. a little C. few D. little ( ) 8. ______ the window, you can see the colorful flowers. A. Look out B. Look out of C. Look for D. Look at ( ) 9. What ______ on the coming Children’s Day? A. do you do B. are you doing C. are you going to do D. you doing ( ) 10. Let’s have some fun first.------___________ A Yes, we are B Hooray! C Thank you. D. No, we aren’t. 四.用所给单词的适当形式填空。(8分) 1.Mike wants_________(play) basketball first. 2.Tomorrow is sunny. We___________________(have)a picnic in the park. 3. Wang Bing___________(not brush)his teeth last night. 4. Our classroom is on the________(one)floor. 5._________(be)your family going to watch a film this Sunday?. 6.I’m_________(look)for my new kite. 7.We mustn’t_________(drink)in class. 8. He brings some water (quick) and pours it into the hole. 9. Can I have some_______(mango) juice ? Sure, here you are. 10.The boy was not _______ (excited) at the party. 11. Helen _______ (catch) a big fish last Sunday morning. 12. The boy (fly) a kite in the park tomorrow afternoon. 13.The film usually _________(begin) at eight in the evening. 14. He is asking Yang Ling how _________ (get) there. 15. They are good________(drive) . They are good at ________(drive) . 五.按要求改写句子。(9分) 1.I’m going to the library tomorrow..(改为一般疑问句, 作否定回答) ________you_________ to the library tomorrow? No, _______ ________. 2.We’re going to draw pictures on the mountain.(对划线部分提问) _________ are you going to________ pictures? 3.My mother told me a story yesterday?(用be going to改写句子) My mother _________going to _________ me a story. 4. We mustn’t play on the road because there are many cars and bikes. ______ _______ we______ play on the road? 5. My friend is dancing beautifully in the music room. (用often改写) My friend often_______ _____ ___ in the music room. 6. I got some presents from my parents. (改成一般疑问句) ________ you ________ presents from your parents? 7. My brother is good at table tennis.(改为同义句) My brother _______ table tennis ________. 六、根据中文完成句子。(10分) 1. “星期天你将做什么?” “我将去公园画画。” —What __________ you __________ __________ do on __________? —I __________ __________ __________ __________ pictures in the __________. 2. “电影什么时候开始?” “八点。” —__________ is the film going __________ __________? —__________ eight. 3. 他们将在聚会上和他们的朋友们玩。 They __________ __________ to __________ __________ their friends at the party. 4. 我的哥哥将要做一名医生。 My brother __________ __________ to __________ a doctor. 七: 看图完成对话(5分) A: will you go the winter holiday , Liu Tao ? B: I ’ll ______to Beijing with my family . A: Will you go the Great Wall ? w .X k b 1. c O m B: Yes , we . We’ll go to Tian’anmen Spuare too . What about , Su Hai ? A: I’ll go to London my parents . B: That’s wonderful . I want see the city too . A: I’ll you some photos . And I’ll some presents for you . B: Thank you . 八、补全对话,从方框内选择合适的句子填入,注意有两项是多余的。(本大题共1小题,共5分) A.Nice to meet you. B.That's for sure C.I'm OK. D.How about a tennis bat? E.At four this morning. F.What do you need to buy in this shop? G.It's on June 17th. Jane:Hello,Tom,long time no see.How are you? Tom: (1) And you? Jane:Fine. (2) Tom:I need to buy a birthday gift(礼物)for my teacher,Helen. Jane:When is her birthday? Tom: (3) I plan to have a birthday party for her this Sunday. Do you want to come? Jane: (4) She is my favorite teacher. Tom:Can you help me with the gift? Jane:OK. (5) Tom:Great.I think Helen will like it,because she likes tennis very much. 九、完形填空(本大题共10小题,共10分) Dear Lucy, ????How are you? ?? (1) ?? you for your birthday card. It's very nice, and I like the words ?? (2) ?? it very much. I always have a ?? (3) ?? for this big day. Some of my friends come to my party. We always have a good time. ?? (4) ?? is your birthday? Do you have a party, too? ????Now let me tell you some of ?? (5) ?? activities. This term we have some interesting and ?? (6) ?? things. September 10th is ?? (7) ??. We have a party for our teachers. On September 25th, we have a trip in the afternoon. October is a really busy ?? (8) ??. On 8th and 15th, we have two ball games. Soccer and ?? (9) ??. The month after that, we have a book sale in the library. It's on ?? (10) ?? 3rd. ????What about your school activity? Please write to me soon. Jenny 1.?A. Watch B. Take C. See D. Thank 2.A. with B. on C. at D. to 3.A. game B. class C. sale D. party 4.?A. Who B. When C. What D. Where 5.?A. her B. my C. your D. their 6.?A. fun B. tidy C. difficult D. same 7.A. Children's Day B. Father's Day C. New Year's Day D. Teachers' Day 8. A. day B. week C. month D. year 9. A. card B. basketball C. computer D. photo 10.?A. June B. July C. November D. December 十、阅读判断(本大题共15小题,共15分) Is it traditional (传统的)to have a birthday like this? Teresa, Madrid, Spain My twenty-first birthday was in April. I was really happy to go out with some friends. They pulled my ear 21 times, once for each year. It’s an old custom (风俗). I even want them to do that on my sixtieth birthday! Francisco, Paris, France I’m? going? to? be? 30? next? Friday.? In? France, when you have a birthday, you often invite(邀请) people out. I know that in some countries it’s the opposite(相反的) — people take you out. Lin Xiaohan, Taipei, China Yesterday ?was? my sixteenth birthday. It was a special(特别的) birthday, so we had a family dinner together. I was happy to get some money from my parents. My mother cooked noodles — noodles are for a long life. Mr. and Mrs. Brady, Manchester, Britain In? Britain,? we? say,? “Life? begins? at? 40.”? My husband (丈夫)is going to be 40 at the weekend. I’d like to hold a big party for him with all our friends and family members, but we don’t want him to know that now. It’s going to be a surprise.(惊喜) 1….( )In Spain, it’s a custom to pull people’s ears on their birthday. 1. ( )When you have a birthday in France, people often take you out. 2. ( )Lin Xiaohan had some noodles on his sixteenth birthday. 3. ( )Mrs. Brady is going to give her husband some money for his birthday. 4. ( )From the passage, we know Mr. Brady knows everything about his birthday party. B Dear Mike, ? How about coming to Susan's eleventh birthday party this afternoon? Now Amy, Peter, John and I are at Susan's home. We are helping Susan prepare(准备) food for her party. There are oranges, bananas and hamburgers on the table. Oh, I also see ice-cream. It's your favorite. The party is at three o'clock in the afternoon. When you come, please take my guitar with you. It's in the bookcase in my room. If you can't find?it, just call me. Yours, ???????Sonia 5. Now, there are _____people in Susan's home. A. three B. four C. five 6. Mike likes________. A. oranges B. bananas C. ice-cream 7. The party is at______. A. 3:00 pm B. 4:00 pm C. 5:00 pm 8. 划线单词it所指代的是“______”. A. the room B. the bookcase C. the guitar 9. About Susan, we know she________. A. can play the guitar B. is 11 years old C. has no friends C Miss Green came into the classroom with a piece of paper. There is a big black dot(点) in the middle of(在。。。中间) the white paper. Miss Green put up this piece of paper and asked, “What can you see, children?” All the children looked at the black dot. “A black dot.” They answered quickly. “But can’t you see this piece of paper?” The black dot is like the unlucky (不幸的)things in our life. If we only see the black dot, how can we be happy?”, Miss Green said. The classroom was very quiet, Miss Green took out another piece of paper. It was a piece of black paper with white dot in the middle. “What can you see, kids?”, she asked the children, “A White dot.” The children answered loudly(大声地). Miss Green smiled(微笑). “My children, although (虽然)we maybe unhappy or worried(担忧的) in our life, it is just like the clouds in the sky. The clouds can leave quickly and the sun can come out soon. You can be a positive child with the sun in your eyes and feel happy all the time.” ( ) 11. What is the relationship(关系) between Miss Green and the children? A. Mother and children B. Teacher and students C. Doctor and patients D. Boss and workers ( ) 12. What does the “black dot ” stand for(代表) ? A. The lucky things in our life B. The sunshine in our life C. The unlucky things in our life D. The clouds in our life ( ) 13. What does the word “positive” mean in Chinese? A. 善良的 B.积极的,乐观的 C.美好的 D.聪明的 ( ) 14. Which of the following is TRUE according to the article?(根据文章) A. Miss Green likes white. B. If we can only see the black dot, we can be happy. C. No one likes clouds in the sky. D. Miss Green wants the kids to be positive in their life ( ) 15. What does this article want to tell us? A. We should see the white dot on the black paper. B. Everyone is unlucky sometimes. C. You should find the hope of life when you are in trouble(困境) D. We should not like clouds. 十一。任务型阅读-完成表格(本大题共10小题,共5分) ? Birthday traditions are different around the world. ? ? In America, children often celebrate(庆祝) a birthday with a party. They give presents and have some cakes and ice cream. ? ? Children in Korea(韩国) celebrate in a different way. They eat seaweed(海带)soup because it is healthy. They also eat rice cakes. Guests (客人)to the birthday party may wear traditional clothes called hanbok.(韩服) ? ? At a birthday party in Canada, children look for a coin in the cake. When the children play party games, the child who finds the coin(硬币) goes first. ? ? Germans(德国人) are the first people to have birthday parties for children by their parents. Parents put a big birthday wreath(花环)with candles on the table. They light(点亮) a tall candle in the middle, the "life" candle, every year until their child becomes 12 years old.? Different countries (国家) Different ways to celebrate a ???(1) ??? (2)? ● Have a party ● Give ??(3)?? ● Have some ?(4) and ice cream Korea ●Eat healthy seaweed soup ●Have (5)?? cakes ●??(6) ??traditional clothes ???(7)?? ●Find a coin in the cake ●Play party ???(8)?? Germany ●Have birthday? ??(9)????for children ●Put a ??(10)?? ?birthday wreath with candles on the table 十二、缺词填空(本大题共10空,每空0.5分共5分) Mr. Turner has a shop in the town. He works for a long time every day and?m ? ?(1)? ?? a lot of money. He thinks he is busy?w ? ?(2)? ?? in the shop, so he doesn’t do m? ? ?(3)? ?? housework at home. He always makes his friend listen to h? ? ?(4)? ??. He often says, “I’m the master(主人)!” One day afternoon, one of Mr. Turner’s friends asks him to her fortieth birthday p__(5)____. They are all very happy and drink a lot of wine(酒). With a?friend’s? h___(6)___, he gets home. But he can’t open the door. Mrs. Tuner runs q? ? ?(7)? ?? to the door and opens the door for him. When he comes i ? ?(8)? ??, she takes a cup of tea and says, “Don’t drink too much. It’s bad for your?h ? ?(9)? ??.” “Shut up(闭嘴)” Mr. Turner says, “I’m the master! I’m tired now. I need to g?(10)? ?? to bed.” Then he goes into the toilet. 十三。 书面表达 (8分) 下周日, 6年级3班的学生准备去红梅公园玩, 请根据以下表格中提供的信息, 写一篇60字左右的文章, 注意表达流畅, 层次分明。 人物 6年级3班 时间 下周日 地点 红梅公园 活动 野餐 2. 放风筝 3. 唱歌。。。。。 要求 带一些食品和饮料 带一些零花钱。。。。 保管好自己的物品 遵守交规 Keys: 一:单词辩音(5分) 1-5BDCAB 二:英汉互译(5分) 1.a few minutes late 2.have a party 3.buy some snacks 4.have fun 5.play with.. 6.look out of the window 7.猛烈敲窗8.讲故事9.带来一些气球 10. 儿童节 三:单项选择(10分) 1-5CCCCA 6-10CABCB 四.用所给单词的适当形式填空。(8分) 1.to play 2.are going to have 3.didn’t brush 4.first 5.Are 6.looking 7.drink 8.quickly 9.mango 10. excited11.caught 12.is going to fly 13begins 14.to get 15.drivers , driving 五.按要求改写句子。(9分) 1. Are going, I’m not 2.Where draw 3.is tell 4.Why must not 5.dances beautifully 6.Did get any 7.playing well 六、根据中文完成句子。(10分) 1. are going to Sunday am going to draw park 2.When to begin At 3.are going play with 4. is going be 七: 看图完成对话(5分) Where for go to will you with to show buy 八、补全对话,从方框内选择合适的句子填入,注意有两项是多余的。(本大题共1小题,共5分) 1-5 CFGBD ?九、完形填空(本大题共10小题,共10分) 11-15 DBDBB 16-20ADCBC 十、阅读判断(本大题共15小题,共15分) 1-5TFTFF 6-10CCACB 11-15 BCBDC 十一。任务型阅读-完成表格(本大题共10小题,共5分) 1. ?birthday??2 ?America??3.presents??4.?cakes??5. ?rice??6. Wear??7.?Canada??8. ?games??9. parties??10. big?? 十二、缺词填空(本大题共10空,每空0.5分共5分) 1.makes ; 2.working; 3.much; 4.him; 5.party; 6.help ;? 7.quickly ?; 8.in ; ? 9.health ; 10. go?? 十三。 书面表达 (8分) 略 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 2020-02-03
    • 下载24次
    • 1837KB
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-6814015 [精]Unit 5 Good manners 基础知识训练(含答案)

    初中英语/牛津译林版/八年级下/Unit 5 Good manners

    中小学教育资源及组卷应用平台 8B Unit 5 Good manners基础知识训练 一、词汇运用1 1. They (推)the boat into the lake and went towards the small island. 2. He could not come up with a (适当的)way to tell her his feelings. 3. Young children are taught road safety to (避免)road accidents. 4. My father had a long (交谈)with my English teacher yesterday. 5. What (主题)shouldn’t we mention when we are talking with others? 6. It is (polite)to ask people about their age in Britain. 7. What is the (weigh)when a baby panda is born? 8. We should not laugh (loud)in public. 9. Just as the (say)goes, “Seeing is believing.” 10. Many young people think love means flowers, gifts and (kiss). 11. You need more social (实践)before you get a job. 12. The artist always (表达)his world view in his works. 13. It was my (顺序)to make breakfast for my family. 14. He lit a (蜡烛)and walked into the dark room. 15. The broken arm has caused great (疼痛)and I think I can’t stand it. 16. As a (success)man, he built a Hope School for the children in Liangshan. 17. Everyone knows that Ann is one of my (close)friends. 18. He (behaviour)like a gentleman though he was only four years old. 19. After an hour of (discuss), they decided not to take this plan . 20. Actions speak (loud)than words. So let’s speak less and do more. 二、动词填空1 1. If there (be not)snow this Sunday, we’ll go on a picnic. 2. Parents should warn children ( not play)with fire. 3. The plate (drop)from her hand when someone walked past her. 4. Why can’t you just understand? I (tell)you about it so many times! 5. You can never think of the fun that we had (chat)with each other. 6. Look! The whole class (listen)to the teacher carefully. 7. People are wondering why the price of flats in big cities (rise)so fast in the past few months. 8. Well, that’s another way I could think of (share)the same idea with them. 9. I believe Tom, my best friend, (begin)to learn French when he was only six years old. 10. John used to spend much time (play)computer games. 11. So far, half of my classmates (join)the Birdwatching Society. 12. Doctors must be careful enough (work)in the hospital, I think. 13. I hope you (find)the useful book. 14. When winter (come), can spring be far behind? 15. The boy always risks (lose)everything all at one time. 16. I’m sorry I (not notice)the sign. I’ll move the car right now. 17. People in the house made a fire (get)warm. 18. Tom said he (drive)home when suddenly the man rushed out. 19. you ever (make)a model ship like that? 20. The nurses (be not)afraid when they were on the plane. 三、词汇运用2 1. I hate people who (乱扔垃圾)in the forest. 2. I’m sure to visit you (某时)next year. Don’t feel sad now. 3. She (冒险)her own life to help this old man out of trouble. 4. Old people always say, “ No (疼痛), no gain.”. 5. --- Come on, Sandy. Everybody will be lucky or (成功的)sometime in their life. ---Thanks, I’ll try again. 6. There are some good table (manner)you should keep in mind. 7. It is (polite)to speak loudly in public. 8. We Chinese often greet each other by (shake)hands. 9. ---Whose are the cameras? ---They are those (Roman). 10. There was a lot of (discuss)about this report on people’s lives in cities. 11. TheNo.2 Middle school is a (公共的)school, not a private one. 12. Mr. Li is (解释)to us how to organize our ideas according to the type of writing. 13. If everyone (遵守)the traffic rules, there will be fewer accidents. 14. How many (客人)shall we invite to the party, Mr Zhou?. 15. Healthy food and plenty of vitamins are good for your memory to work (proper). 四.动词填空2 1. My father often tells me (not drop) rubbish carelessly. 2. He was too excited (say)a word. 3. My brothers (discuss) a maths problem with Cindy when I arrived home. 4. The child is old enough (dress)himself without his mother’s help.. 5. All the passengers took turns (get)on the coach. 6. He (go)to Harvard University after he finishes high school in China. 7. ---Why don’t you go to that shop any more? ---The prices (rise)a lot recently. 8. I (lose)my watch this morning and I haven’t found it yet. 9. Mary, as well as her several friends, (visit)the museum at present. 10. Maybe Sally is reading the famous book (write)by Mo Yan in the library. 11. Work hard, and you (realize)your dream in the near future. 12. People around the world can hardly avoid (buy)high technology products made in China now. 13. Mr Wang (explain)his plan to his boss when I rushed into the office. 14. --- Why are you so excited? ---Peter invited me (join)their club. 15. --- Where is Mr Wang? ---He (go)to Shanghai and he (come)back in two days. 16. (protect)wildlife is very important to us. 17. Carelessness usually (lead)to failure. KEYS: 一、词汇运用1 1.pushed 2.proper 3.avoid 4.conversation 5.subject 6.impolite 7.weight 8.loudly 9.saying 10.kisses 11.practice 12.expresses 13.turn 14.candle 15.pain 16.successful 17.close 18.behaved 19.discussion 20.louder 二、动词填空1 1. isn’t 2. not to play 3.dropped 4. Have told 5. chatting 6. are listening 7. has risen 8. to share 9.began 10.playing 11.have joined 12.to work 13.will find 14.comes 15.losing 16.didn’t notice 17.to get 18. was driving 19. Have made 20. Weren’t 三、词汇运用2 1.litter 2.sometime 3.risked 4.pain 5.successful 6.manners 7.impolite 8.shaking 9.Romans’ 10.discussion 11.pubilc 12.explaining 13.obeys 14.guests 15.properly 四.动词填空2 1.not to drop 2.to say 3.were discussing 4.to dress 5.to get 6.will go 7.have risen 8.lost 9.is visiting 10.written 11.will realize 12.buying 13.was explaining 14.to join 15.has gone, will come 16.protecting 17.leads 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 2020-02-01
    • 下载23次
    • 1187KB
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-6812027 [精]牛津译林版英语六年级下册期中复习卷(含答案和听力书面材料)

    小学英语/期中专区/六年级下册

    中小学教育资源及组卷应用平台 牛津译林版英语6B期中复习卷 听力部分(20分) 一、听录音,把对应的图片序号写在下面的横线上,每小题读两遍。(5分) A B C A B D E 1. _______________ 2 _________ 3. ________ 4. _________ 5 ___________ 二、根据所听到的问题选择正确答案,每小题听两遍。(5分) ( )6. A. I go to school on foot. B. He goes to work by bus. C. Yes, I do. ( )7. A. Yes, he did. B. Yes, he is. C. No, he doesn’t. ( )8. A. It’s near the bank. B. It’s near the post office. C. There are five stops from here . ( )9. A. It is five minutes’ walk . B. It comes from the sun. C. It’s over there. ( )10. A. We’re going after lunch. B. We’re going to the park. C. We are going there by bike. 三:听下面5段小对话。每段对话后有一个小题,请从题中所给的A、B、C三个选项中选择符合对话内容的正确答案。听完每段对话后,你都有5秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话读两遍。2(5分) 11. What does the boy like best ? A. Apples B. Pears C. Bananas 12. Who has the red pencil case? A. Bill B. Helen C. Lucy 13. How many children are there in the boy’s family? A One 2. Three C. four 14. Where are the man and the woman? A. At home B. at school C. at a shop 15. How much is a pair of socks? A. 3Yuan B. 4Yuan C.5Yuan 4. 听一篇短文,根据所听短文判断正(T)误(?F?),短文读两遍(5分) 16.( ) Joe plays sports every day. 17.( )Joe has eggs, bread and milk for breakfast. 18.( )Joe studies English well. 19.( )Joe has lots of vegetables and fruit. 20.( )Joe eats too much food. He isn’t healthy. 笔试部分(80分) 一、单词辨音 在A、B、C、D四个选项中找出一个读音与其他三个不同的单词。(5分) ( ) 1. A. weak B. peach C. teacher D. ready ( ) 2. A. wake B. last C. safety D. name ( ) 3. A. tidy B. bit C. ship D. fish ( ) 4. A. how B. know C. window D. low ( )5. A. liked B. needed C. washed D. helped 二. 英汉互译 (5分) 1. 把玩具排放有序 6. 当心小汽车 . 2. 一次吃少量甜食 7.hit the windows hard 3.一种健康的饮食 8.cheer for us loudly . 4. 睡前刷牙 9.on the right side of the river . 5. 把老虎吵醒 ______ 10.see you easily . 三、选择填空。(10分) ( ) 1.There is ______ fruit and some vegetables in a big shop. A. a few B. a little C. many D. a lot ( ) 2. Linda walks very ______, while her grandpa walks very ______. A. fast, slow B. fast, slowly C. slow, fast D. slowly, fast ( ) 3. This is my new house. Let me ________you ________ it. A. show; around B. show; to C. shows; to D. shows; around ( ) 4. Last Sunday, I ______ to the Changzhou with my family. It ______ great fun. A. go, was B. went, was C. go, is D. went, is ( ) 5. The child eating ice cream. A. are B. like C. likes D. is ( ) 6. To keep safe, you ______ wait on the pavement and ______ cars and bikes. can, look out for B. mustn’t, look for C. mustn’t, look out for D. can, look for ( ) 7. Mary was ______ and she told us the news ______. A. excited, happily B. excited, happy C. excitedly, happily D. excitedly, happy ( ) 8. Don’t drink ______ cola. It’s bad for your health. so little B. so many C. too much D. too many ( ) 9. Jim was late for school ______ there were many cars and bikes this morning. A. because B. but C. so D. and ( ) 10. ---What can I do for you?--_______________________ A. I can help you. B. No, you can’t. C. Yes , you can. D. I’d like two hamburgers. 四、用所给单词的适当形式填空。(5分) 1. He is watching an game, he is very . (excite) 2. The man laughed (happy). 3. There _______ (be) many animals in the forest last year. 4. He (bite) his fingers just now. 5. That tiger has many sharp ________ (tooth). 6. How many (?http:?/??/?www.21cnjy.com?) (tomato) are there in the fridge? There are .(fifth) 7 . He (bring) some ( bread) to the school yesterday morning. 五、句型转换。(4分) 1. You shouldn’t play football on the road.(改为祈使句) __________ play football on the road . 2. Jane woke up early this Monday. (改为否定句) Jane ____________ ____________ up early this Monday. 3. Be careful of the cars when you cross the road. (改为同义句) ____________ ____________ ____________ the cars when you cross the road. 4. The bus stops because the light is red. (对画线部分提问) ______ ________the bus stop? 六、根据中文意思,完成下列句子。(7.5分,每空0.5分) 1.苏海总是把东西放得井井有条,并保持她的卧室干净整洁。 Su Hai always ______the things in _____and keeps her bedroom _______and _________. 2.你可以在人行道上等,和其他人一起过马路。 You can ______ ________ the_______ and _________ the road with other people. 3.为了安全地驾车,你必须看交通灯。_________ drive cars _________, you look at the traffic lights. 4. 为什么我们必须在这儿停车?看,一些孩子正过马路。 _______must we stop here? Look, some______ are________ the road. 5.有时他在早上感觉困倦。 Sometimes he __ __ in the morning. 七.完成对话, 在每个空格填入一个适当的单词。(3.5分) A: stop , the boy! B: Yes, sir. A: Can you ______ the red man? You ______cross the road now. B: I’m sorry. I’ll _______ for a few minutes. A: Look! Here is the ______ man. You can cross the _____ now. B: Thank you, sir. ! A: Come back, the boy. Don’t ______ on the _____. 八、完形填空(10分) One day a pig went (?http:?/??/?www.21cnjy.com?)to the stable(马棚)to 1 a good friend, an old horse. He was go?ing to 2 there for the night. Night came and it was time 3 sleep.?The pig went into the straw heap(稻草堆)and lay comfortably(舒服地). A long time 4 ,but the horse was still 5 there and did not move. So the pig asked the horse 6 he did not go to sleep. “ Standing like this is the beginning of sleeping. ” answered the? 7 . The pig found it 8 to believe(相信)and said, “How can you stand there sleeping? It is not comfortable at all. ” The horse answered, “Comfort(舒适) is your habit?. As horses, we have the habit of running? 9 . So we are always ready 10 quickly even if(即使)we are asleep(睡着). (????????? )1.?? A. look????????????????? B.?see?????????? ??? C.?watch??????????? D.?look at (????????? )2.?? A. left??????????????????? B. sit??????????? ??? C.?get?????????????? D.?stay (????????? )3.?? A. by???????????????????? B.?on?????????????? C.?to???????????????? D.?with (????????? )4.?? A.?passed?????????? B.?pass??????????? C.??past????????????? D.?go (????????? )5.?? A. standing?????????? B.?stands???????? C.??sit ??????? D.?lying (????????? )6.?? A. what????????????????? B.?why????????? ?? C.?when??????????? D.?which (????????? )7.? A. animals??????????? B.??pig??????????? ? C.?horse??????????? D.??heap (????????? )8.?? A. difficult???????????? B.?easily????????? C.?happy ??????? D.??easy (????????? )9.?? A. slowly????????????? B.?quickly???????????? C.??sadly????????????? D.??excitedly (???????? )10. A. run?????????????????? B. to run ???????????? C. running????? D. ran 九、阅读理解(10分) 阅读短文,选择正确的答案。(5%) Some English and American people like to invite(邀请)friends for a meal at home. You should not be upset(失望)if your English friends don’t invite you. It doesn’t mean that they don’t like you. Dinner parties usually start between 7 and 8 p.m. and end at about 11. You should bring flowers or chocolates as a present. At the meal ,it’s polite(礼貌)to finish everything on your plate and to take more if you want it. ( ) 1. Where do English people like to invite friends for a meal? A. At school. B. In the office. C. At home. ( ) 2. When does dinner party usually end? A. About 11 p.m. B. At before 10p.m. C. At about 11.a.m. ( ) 3. You should bring_________ as a present. A. some fish B. some chocolates C. some noodles ( ) 4. Does it mean that your English friends don’t like you if you are not invited? A. Yes, it does. B. No ,it isn’t. C. No, it doesn’t. ( ) 5. It’s ______to finish everything on your plate. A. polite B. happy C. sad B ???? On a cold winter day, an old lion, the king of the big forest, says that he is on his death bed. So he asks all the animals to come and listen to his last wishes alone(单独). ??? The cat comes to the lion’s cave (洞穴). He stands there and goes in. Then a sheep goes in. Before she comes out, a rabbit goes in to hear the last wishes of the king of animals. ??? But ten minutes later the lion goes out of his cave and looks well again. He sees a fox (狐狸) waiting outside. “Why don’t you come in?” asks the lion. “I beg your pardon,” smiles the fox, “I see many animals go into your cave, but nobody comes out. Before they come out again, I will wait outside until they come out.” 6. How many animals go into the lion’s cave? A. One. B. Two. C. Three. D. Four. 7. What’s the meaning of the underlined phrase “on his death bed” in Chinese? A. 高枕无忧 B. 快死了 C. 卧床休息 D. 伤心欲绝 8. Why doesn’t the fox go into the cave? A. He knows the lion’s last wishes. B. He is tired. C. He knows the lion may eat the animal. D. He is waiting for his turn. 9. Why does the lion ask the animals to listen to his last wishes? A. He wants to say something. B. He is boring(无聊的). C. He wants to eat them. D. He likes the animals very much. 10. What do you think of the fox? A. It’s friendly. B. It’s helpful. C. It’s lovely. D. It’s clever. 十、任务型阅读-完成表格(本大题共5小题,共5分) There is a zoo in my city. It has four new animals day. A panda, a lion, a koala and a giraffe(长颈鹿). The panda's name is Molly. It is from China and it is three years old. It likes eating bamboo(竹子). It is very cute(可爱的) but kind of shy(害羞). The name of the lion is Bill and it comes from Africa(非洲). It is five years old and it likes meat best. It is a strong and dangerous animal. The third one is Lorry. It is a koala of two years old. It is from Australia. It is very lazy(懒) but smart. It sleeps during the day and at night it gets up to eat leaves(叶子). The last one is a giraffe. It is very beautiful. Its name is Polly. Polly is four years old and from South Africa. It has a long neck. It likes to eat grass very much.? ? ? 根据短文内容,完成表格。 Name Molly Bill Lorry Polly Age Three ??(1)?? Two Four From China Africa ??(2)?? South Africa Food Bamboo ??(3)?? Leaves ??(4)?? Descriptive(描述性的) words ??(5)?? Strong, dangerous Lazy, smart ? Beautiful 十一。缺词填空(5分) One day, an elephant goes into a forest(森林) to make f________ At first, he sees a monkey on a tree and asks, “Will you be my friend?” The monkey answers, “You are too b___. You can’t swing(悬挂) from trees like me.” Then, the elephant m______ a rabbit. The rabbit says, “You are too big to play in my burrow(地洞)!” The e_______ is not happy. The next day, the elephant sees all the a_______ like monkeys, rabbits, lions running for their lives(逃命). He asks w______ they run. The monkeys say, “There is a t____ in the forest. He’ll eat us up.” The elephant goes up to the tiger and asks him not to eat o_______ animals, but the tiger says n______. The elephant gives the tiger a hard kick(猛踢). The tiger runs for his life. All the animals t______ the elephant. They say, “You are just the right size(尺寸,身材)to be our?friend.” 十二。书面表达(10分) 开学了, 老师要求每个学生写一篇自我介绍, 让大家相互认识。请根据一下表格写一篇60字左右的短文。注意不遗漏任何信息,层次分明。 个人信息 小明, 12 岁, 在第一小学6年级2班读书 爱好 喜欢读书, 特别喜欢读中国寓言故事, 每天晚上睡觉前读20分钟 特点 有良好的学习习惯和健康的饮食, 每天运动30分钟。乐于助人, 曾经帮助一老人安全过马路,并告诉他遵守交规。 愿望(wish ) 。。。。。。。。 KEYS: 听力部分(20分) 1-5 AECDB 6-10 BCBAB 11-15 CBBCA 16-20 FTTFT 笔试部分(80分) 1、 单词辨音 在A、B、C、D四个选项中找出一个读音与其他三个不同的单词。(5分) 1-5DBAAB 二. 英汉互译 (5分) 1. Put the toys in order 2. Eat a little sweet food at a time 3.a healthy diet 4. Brush teeth before sleep 5.wake the tiger up 6. Look out for cars 7.猛烈敲打窗户 8. 大声为我们喝彩 9.在河的右侧 10. 很容易看见你 三、选择填空。(10分) 1-5 BBABC 6-10AACAD 四、用所给单词的适当形式填空。(5分) 1. exciting, excited 2.happily 3.were 4.bit 5.teeth 6.tomatoes, five 7.brought , bread 五、句型转换。(4分) 1. Don’t 2.didn’t wake 3.Look out for 4.Why does 六、根据中文意思,完成下列句子。(7.5分,每空0.5分) 1. Puts order clean tidy 2.wait on pavement cross 3. To safely 4.Why children crossing 5. Feels sleepy 七.完成对话, 在每个空格填入一个适当的单词。(3.5分) See, can’t , wait , green, road, run , road 八、完形填空(10分) 1-5 CDCAA 6-10 BCABC 九、阅读理解(10分) 1-5 CABCA 6-10 CBCCD 十、任务型阅读-完成表格(本大题共5小题,共5分) 1. Five??2. Australia??3. Meat/meat??4. Grass/grass??5. ?cute, shy?? 十一。缺词填空(5分) 1.friends 2.big 3.meets 4.elephant 5.animals 6.why 7.tiger 8.other 9.no 10. thank 十二。书面表达(10分) 略 听力材料 一、听录音,把对应的图片序号写在下面的横线上,每小题读两遍。(5分) 1. Bill goes to work by car. 2. This is a cinema. 3. This sign means “Turn left”. 4. He likes riding a bike. 5. My mother is a teacher. She teaches English. 二、根据所听到的问题选择正确答案,每小题听两遍。(5分) 6. How do you go to school? 7. Does your father teach English? 8. Where is the bank? 9. How far is the stop from here? 10. What are you going to do this afternoon? 三:听下面5段小对话。每段对话后有一个小题,请从题中所给的A、B、C三个选项中选择符合对话内容的正确答案。听完每段对话后,你都有5秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话读两遍。2(5分) 11.W: What’s your favorite fruit? M: My favorite fruit is bananas. 12.W: Where’s the red pencil case, Bill? M: Oh, Helen has it. Ask her for it, Lucy. 13. W: Are you the only child in your family? M: No, I have a bother and a sister. 14 . W: Hello. Can I help you? M: Yes, please. I need a T-shirt. 15.W: How much are the socks? M: They are five Yuan for two pairs, three for a pair.2 四.听一篇短文,根据所听短文判断正(T)误(?F?),短文读两遍(5分) I have a good friend, Joe. He likes English and his English is very good. He doesn’t like playing sports. And he never(从不)plays sports. He has a big breakfast every morning. He has four eggs, some bread and milk. For lunch, he eats two hamburgers(汉堡)and some chicken. For dinner, he likes beef and salad. He likes ice-cream, too. Too much food is not good for him. He is not healthy(健康的).He is too fat. But he’s very friendly(友好)to me and I like him. 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 2020-02-01
    • 下载29次
    • 1327.5KB
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-6802793 [精]Unit 4 Road safety 单元测试卷(含答案)

    小学英语/新版-牛津译林版/六年级下册/Unit 4 Road safety

    中小学教育资源及组卷应用平台 牛津译林版英语6BUnit 4 Road safety单元测试卷 一、单词辨音 在A、B、C、D四个选项中找出一个读音与其他三个不同的单词。(5分) 1. A. safety B. game C. take D. have 2. A. milk B. little C. climb D. this 3. A. cross B. go C. over D. smoke 4. A. student B. study C. must D. fun 5. A. who B. which C. what D. where 二、英汉互译。(5分) 1. 容易看见你__________________ 2. look at the traffic lights. _________________ 3. 安全穿过马路_________________ 4. 小心汽车_________________ 5.保持安全_________________ 6. wait on the pavement._________________ 7. 下出租车________________ 8. look for a zebra crossing_________________ 9.绿灯_________________ 10.红灯_________________ 三、单项选择。 ( ) 1. Skating on the road safe. A. do B. don’t C. is D. isn’t ( ) 2. keep safe, you should walk on the pavement. A. / B. To C. For D. With ( ) 3. In the UK, people drive the side of the road. A. on; left B. at; left C. at; right D. on; right ( ) 4. Let’s go to the park. Can you tell me how there? A. get to B. to get C. go to D. come to ( ) 5. Look! Some are crossing the road. A. elephant B. people C. mouse D. ant ( ) 6. There is so water in the pool (水池). A. many B. much C. few D. a little ( )7. Liu Tao is his pencil case. But he can’t it. A. finding; find B. looking for; look for C. finding; look for D. looking for; find ( ) 8. Yang Ling likes English. So she learns English . A. easy B. easily C. good D. lovely ( ) 9. the traffic lights and the green man. A. Look; wait B. Look at; wait for C. Look for; wait for D. Look out; wait for ( ) 10.. This bedroom is . A. Su Hai and Su Yang C. Su Hai’s and Su Yang’s C. Su Hai and Su Yang’s D. Su Hai’s and Su Yang 四、用所给词的适当形式填空。(共14个空格;每空0.5分,满分7分) 1. The teacher can answer the questions __________ (easy). 2. Wei Hua ________ (meet) Yang Ling on River Road this morning. 3. Some _________ (child) run or play on the road. 4. Let’s finish ________ (they) quickly. 5. What must Liu Tao _________ (do) in the library? 6. We should keep _________ (health). 7. You must stay _________ (safe) on the road and cross it _________ (safe). 8. You mustn’t run ___________ (quick) on the road. 9. The bus is _________ (stop) on the road. 10. ______(keep) safe, we must follow the traffic rules. 11. Look, the children _______(cross) the road with their teachers. 12. I’d like _____________ (go) the bus station with you. 13. The students ____________ (buy) things in the supermarket tomorrow afternoon. 五、按要求改写句子。(共14个空格;每空0.5分,满分7分) 1. You can sing in the next room. (改为一般疑问句) sing in the next room? 2. I don’t go to school because I’m sick. (对画线部分提问) you go to school? 3. She went to see her grandparents yesterday. (对画线部分提问) she do yesterday? 4. There are some traffic lights here. (改为否定句) There traffic lights here. 5. I can cross the road with other people. (对画线部分提问) can cross the road with? 6. They took the metro to see their aunt.(写出同义句) They ________ their aunt _________ ______ __. 7. keep, desk, tidy, I, must, my, clean, and (.)(连词成句) ______________________________________________________ 六、根据汉语提示,完成句子。(共20个空格;每空0.5分,满分10分) 1. 我怎样才能到达你的房子? can I your house? 2. 在大街上,我们必须等到绿灯,才能通行。 We the green man, then we can walk. 3. 你可以乘公交车上学。 You can school. 4. 你必须遵守交通规则。 You traffic . 5. 今天你必须呆在家里休息,因为你病了。 Today you must ________ at home and _________ ________ ________ because you __________ ___________. 七.看图完成补全短文 (3分) Some children ________ __________ on the road. This is not__________. You must not play on the road because there are many cars and bikes. _________ the rules and _________ ________ on the road! 八.从方框中选择最佳句子补全对话,并将其序号填在横线上.?其中有两项是多余的(5分) Can you tell me how I can get there??B.Would you like me to help you?? C.It's very nice of you.? D.How about going there with me?E.The City Library is on the 8th floor? F.But the bus stop is on the Xingfu Road.G.You need to take Bus No.718.? ?A: Excuse me, I'm Judy. I'm new here.? B: Hi, I'm Sam. (1)?______? A: Yes, thanks. I want to go to the city library. (2)?______? B: Sure. Go along this road to the end, and you'll see a white building on your left.(3)?______? A: Is it far from here?? B: Yes, it's about five kilometers away from here. (4)?______?.It will take you there.? A: (5)?______?.Thank you !? B: Not at all. 九、完形填空(本大题共10小题,共10分) Li Ming comes out of the train station.He wants to see his friend,Lin Tao.Lin Tao is a(1).He works in Haikou Hospital in this city.But Li Ming(2)the way to the hospital.This is his (3)visit to this city. Li Ming walks on the(4).Soon he comes to a school.Some students (5) out of the school gate.He comes over and (6),"Excuse me,can you tell me the way to Haikou Hospital?" "Yes,I live near here.(7) uncle works in that hospital,too.It's not(8)here.Go along this road to the end,and you'll find the (9)on your right.You can't (10) it,"a boy says. "Thank you very much!" 1. ?A. student B. friend C. doctor 2. ?A. knows B. know C. doesn't know 3. ?A. first B. one C. two 4. ?A. playground B. street C. farm 5. ?A. walks B. to walk C. are walking 6. ?A. tells B. asks C. speaks 7. ?A. Mine B. Me C. My 8. ?A. far B. away from C. far from 9. ?A. school B. hospital C. station 10. ?A. miss B. get C. take. 十、阅读理解(本大题共12小题,共12分) A Every year many people get hurt(受伤) or lose their lives in traffic accidents(事故). How can we keep safe when we are walking near the roads? First, we must obey the traffic rules. We must cross the street only when we see the green “ walk” sign. Second, before we cross the road, we must stop and look both ways-look left, look right and look left again. Third, we must never play on the street. Last, it’s good to help children and old people cross the road. All of us should be very careful when we are walking near traffic. 根据短文内容,判断正(A)误(B)。 ( )1.We must not ride skateboards(滑板) on the street. ( )2.It’s not good to help children cross the road. ( )3.We must not cross when we see the green “ walk” sign. ( )4.We must stop and look both ways before we cross the road. ( )5.We can play football when there is no car on the street. B If you are riding a bike in foreign countries, you need to know what these traffic signs mean. 1 This sign means “walk”, you can cross the street along with other people. ? 2 This sign is the “don’t walk” sign. It means you should stop to wait for a while until the sign of “walk” is showing. ? 3 This sign means that there is a bike lane. If you see such a sign, you must use the bike lane. ? 4 Car drivers and bike riders must come to a complete stop at “STOP” signs. ? 5 This sign means you are coming to a zebra crossing. You must slow down to allow people in the zebra crossing to cross the street. 6 This sign means parts of the road are rough*. Be careful! Rough roads make you fall off your bike. ? 6. Which of the following signs means “walk”? A. ?? B. ????? C. 7. What should bike riders do when they see the sign??????? A. To ride on the right side of the road. B. To ride on the left side of the road. C. To ride on the bike lane. 8. Which of the following sign has the same meaning as the sign????? A. ? B. C. C How do you go to school?Do you take a bus or ride a bike?For many students,it is easy to get to school.But for some children in one small village (村庄)in Hunan,it is very difficult(困难的).There is no road between(在。。之间) the village and the school.The children have to climb down ladders(爬下梯子) to get to school. Yu Xinxin is an 8-year-old girl.She climbs the ladders every day."My parents are good at it and they tell me how to do it,and now I don't think too much about how high it is,"she says. It is hard for the villagers to get in and out of the village,too.Their dream is to have a road. 9. For the students in the small village,it is ______ to get to school. A. fun   B. boring C. easy   D. difficult 10. The students in the small village ______ to get to school. A. cross a river B. cross a bridge C. go on a ropeway D. climb down ladders 11. 划线单词"they"指代的是" ______ ". A. Yu Xinxin's teachers B. Yu Xinxin's classmates C. Yu Xinxin's parents D. Yu Xinxin's sisters 12. What does"high"mean(意思是)" ______ "? A. 重的 B. 高的 C. 宽的 D. 直的. 十一、任务型阅读-完成表格(本大题共1小题,共10.0分) ? Do you love animals? What do you know about animals? This passage (段落)may be of some help. ? ? It's dangerous for blind (瞎的)people to walk across the street. If they have a seeing-eye dog, they can cross the street without worrying.(没有担忧). Police dogs can help the police look for dangerous things or bad people. Elephants can help carry heavy things. ? ? Some people think animals are dangerous. They are afraid of tigers, lions and other strong animals. But in fact, animals are usually lovely and friendly. If people don't try to kill (杀死) them or destroy (毁掉) their homes, they seldom(偶尔) attack (攻击) people. ? ? When we are not happy, we can go to the zoo. When we watch the wonderful performances (表演) of the clever monkeys or the dolphins (海豚), we will stop feeling sad. With animals, our life is full of joy(快乐) and fun. ? ? If you keep small animals as pets (宠物), you should know how they live and what they eat. You can buy a book about these animals or search the Internet. You should keep the animals clean and give them a good place to live. Make sure they eat and drink well. 根据短文内容,完成表格(每个空格只填一个单词) Animals Animals are useful. ? A seeing-eye dog helps blind people ??(1)??the street. ? ??(2)??dogs help look for dangerous things or bad people. ? Elephants can do some work, like??(3)??heavy things. Animals are lovely and ??(4)??. They don't hurt people if they are not in danger. So animals are not ??(5)??at all. Animals are great fun. They can play wonderful tricks and make us feel ??(6)??. Life will be boring (乏味) in the world. Know how to ??(7)?? an animal as a pet. ? Keep the animals ??(8)??and give them a good place to live. ? Make animals eat and drink ___(9)__. ? For more information, you can read books or ??(10)??the Internet. 十二。缺词填空。(10分) Nancy and Lucy are in the s______ class.They are friends.Nancy wants to invite Lucy to d______ on Sunday.But Lucy doesn't know the way.Now Nancy is telling her.? It's easy.You can t______ No.4bus.After you get off at Red Road,c______ it and take the first turning on the l______.Walk along the r______ for about five minutes,and then you will see a b______ tree.Go straight on and walk about 100metres,you'll see a big red h______.This is not my home.Go past the big house about four hundred metres(米),and you will see a small yellow house b_____ a small tree.Then you can open the door with your f_______.? "With my foot?"asks Lucy."Why?"? "Well,you won't come to my house empty-handed(空手地),will you?"answers Nancy.? 十三。书面表达(6分) 根据图片和提示写一篇50字左右的日记。可能用到的英语表达: 1. On my way to school 2 cross the road 3. Feel happy…….. __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ KEYS: 一、单词辨音 在A、B、C、D四个选项中找出一个读音与其他三个不同的单词。(5分) 1-5 DCAAA 二、英汉互译。(5分) 1.see you easily 2.看交通灯 3.cross the road safely 4.look out for cars 5. Keep safe 6. 在人行道上等7.get off the taxi 8寻找斑马线9. the green man 10. the red man 三、单项选择。(10分) 1-5 DBABB 6-10BDBBC 四、用所给词的适当形式填空。(共14个空格;每空0.5分,满分7分) 1.easily 2.met 3.children 4.them 5.do 6.healthy 7.safe, safely 8.quickly 9.stopping 10. To keep 11.are crossing 12.to go 13. Will buy 五、按要求改写句子。(共14个空格;每空0.5分,满分7分) 1. Can you 2.why don’t 3. What did 4.aren’t any 5. Who can 6.saw by metro 7. I must keep my desk clean and tidy. 6、 根据汉语提示,完成句子。(共20个空格;每空0.5分,满分10分) 1.How get to 2.must wait for 3.take a bus to 4.must follow the rules 5.stay have a rest , are ill 七.看图完成补全短文 (3分) play football safe Follow stay safe 八.从方框中选择最佳句子补全对话,并将其序号填在横线上.?其中有两项是多余的(5分) BAEGC 九.完形填空(本大题共10小题,共10分) 1-5.CCABC???????????????????????6-10.BCCBA 十、阅读理解(本大题共12小题,共12分) 1-5 ABBAB 6-8 BCB 9-12 DDCB 十一、任务型阅读-完成表格(本大题共1小题,共10.0分) 1. ?cross;??2. ?Police;??3. ?carrying;??4. ?friendly;??5 ?dangerous;??6. ?happy;???7. ?keep;??8. ?clean;?9.well?10. ?search;?? 十二。缺词填空。(10分) 1.same 2.dinner 3.take 4.cross 5.left 6.road 7.big 8.house 9.beside 10. foot 十三。书面表达(6分) 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 2020-01-29
    • 下载31次
    • 1663.5KB
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-6798345 [精]Unit 3 A healthy diet 单元测试卷(含答案)

    小学英语/新版-牛津译林版/六年级下册/Unit 3 A healthy diet

    中小学教育资源及组卷应用平台 牛津译林版英语6BUnit 3 A healthy diet单元测试卷 一.单词辩音 从下列每组中找出划线部分的发音与其它三个不同的选项。(2.5分) ( )1.. A there B .near C .here D. dear ( )2. A. cheap B. ready C. teacher D. meat ( )3. A noon B. bookshop C. noodle D tooth ( )4. A. day B. player C. says D. rain ( )5. A. think B. that C. health D. thing 二、英汉互译。(5分) 1. 迟睡觉__________ 2. take a small bottle __________ 3. 几个苹果 ______________ 4. have some noodles __________ 5. 一点水 ______________ 6. get out __________________ 7. 每天 ______________ 8. see some drinks ______________ 9. 一次吃得很少______________ 10. remember these words __________ 三.单项选择(每小题1分;满分12分) ( )1.----I usually have three meals ______day.---Me, too. I had _____big dinner yesterday. A. a;/ B./;a C. a; a D./;/ ( )2. 一Would you like_______? 一Thank you,but I am not thirsty. A.any moon cakes B.any orange C.some bread D.some orange ( )3. The ________ in this shop are really _________. A. sweet; sweet B. sweets; sweets C. sweets; sweet D. sweet; sweets ( )4.My sister likes milk ____fish, but I don’t like milk ____fish. A. and; and B. and; or C. or; or D. or; and ( )5. —_______________? —A cup of tea and some bread. A. What do you want to drink B. What would you like to have C. How long do you drink D. What about drinking some tea ( )6.---He has ______fruit every day, but he drinks _____water. A. a few; a little B. few; little C. a little; a few D. little; much ( )7.---Would you like to come with me, Jim?---_________. A. Yes, I would B. Yes, please C. Yes, I’d like D. Yes, I’d love to. ( )8.Yang Ling likes sweet food, ______she eats a little at a time. A. so B. because C. and D. but ( )9.---_________milk would you like?---Two cups. A. How much B. How many C. What D. How ( )10.—What are you going to buy, Mum?—Some _______.Because Easter is coming. A. dumplings B. chocolate eggs C. noodles D. lanterns ( )11. 一Do you often eat noodles _______breakfast? 一Yes.And we often watch the early news _____breakfast. A.at;for B.for;at C.at;at D.for;for ( )12. Don’t eat ______ snacks , Jim! A. much too B. many too C. too many D. too much 四.词汇检测(共11分) A) 根据句意,写出所给中文的正确形式。(5分) 1. His brother likes ______________ (喝) coffee very much. 2. ________(吃)too much is bad for our health. 3. It was his birthday yesterday. He ________(得到)lots of nice presents. 4. There isn’t too________(很多)food in the fridge. 5. Sweet food is nice, but it is bad for__________(牙齿)。 B) 根据句意,用所给词的适当形式填空。(每空0.5分,共6分) 1.He is asking Yang Ling how ___________(look)after the dog. 2.There ______( not be )ten bags of rice in the kitchen this morning. 3.What about__________(drink)some juice? 4.My brother often_______(fly)kites in the park on Sundays. 5.You should________(listen)to your teachers at school. 6. I want __________ (eat) a hamburger. Can you buy one for __________ (I)? 7. I like __________ (sweet) food, but Helen __________ (do not). 8.Mary __________ (have) some fish every day. Look, she _____(have) fish now. 9. It’s seven o’clock. You have __________ (go) to school now. 五、看图完成对话。(5分) A: Good afternoon. B: Good afternoon. Did you __________ lunch? A: Yes, I did. B: What did you have __________ lunch? A: I __________ some fish and rice. Do you like fish? B: Yes, I do. But I didn’t have fish today. A: What did you have? B: I had some meat, a __________ tomatoes and a __________ rice. 六.补全对话(共5分) 阅读下面对话,从方框内7个选项中选择5个恰当的句子完成此对话 A: Hello. Is that Uncle Sam's Restaurant ? B: Yes.( 66)______ A: I want to know if you send takeaway food.(是否送外卖食品) B: Sure. A: I'd like to order for dinner. B:( 67)______ A: I'd like to have beef (牛肉)with potatoes and a hamburger. B: Ok.( 68)______ A: No, thanks. Please tell me how I can pay for(付款) you? B:( 69)______.By the way, what time do you want your dinner ? A: About 6:00pm. B: Could you please leave your address(留下地址) ? A: Oh, yes.( 70)______ B: Thanks you. See you then. A. What would you like to have ? B. What can I do for you, Madam ? C. Anything else(别的) ? D. How much would you like ? E. Room 101in Green Building. F. You can pay us when your food arrives(到). G. Is that all ? 七、 根据要求完成句子, 每空一词。(每空0.5分,共7分) 1. I have some bread and milk for breakfast. (对划线部分提问) ________ ________ you have for breakfast? 2. There is some fruit and vegetables in a healthy diet. (改成一般疑问句) ________ ________ ________ fruit and vegetables in a healthy diet.? 3. Miss Li often buys things from shops. (用be going to 改写句子) Miss Li ________ going to ________ things from shops. 4.Tim eats a lot of sweets every day. (改成否定句) Tim _______ ________ many sweets every day. 5.Let’s have a rest now, Mary.(改为同义句) ________ ________ have a rest now, Mary? 6.I’d like a glass of mango juice.(改为复数句子) I’d like some ______of ________juice. 7.can, you, also, a, have, fish, little, your, in, meal(.)(连词成句) _________________________________________________________ 八、根据中文完成句子。(每空0.5分,共7.5分) 1. 我爷爷每天早餐吃一些面包和牛奶。 My grandpa __________ some bread __________ milk __________ breakfast __________ day. 2. 我们每周必须吃几个鸡蛋。 __________ must have __________ __________ eggs __________ __________. 3. 我能喝些橙汁吗? Can __________ drink __________ __________ juice? 4. 你想和我一起去吗? __________ you want __________ go __________ me? 九、完形填空(本大题共10小题,共10分) Hello, everyone! Come and have a look at our Dessert House(甜品店)! Would you like (1) dessert? Do you enjoy eating with your friends? I have a good place to (2) you. Dessert House is not big, (3)it is a great place. There are six waiters in it. They're friendly. The chair and tables there are (4) green. The color makes people hungry(饥饿的). You can(5) music when you're eating in Dessert House. (6)you don't like to eat dessert, you can eat some other food like dumplings, noodles , soup and so on (等等). There is a great (7) every day at Dessert House, sometimes fruit ice creams with apples or strawberries, sometimes other dessert. Special(特别的) fruit ice cream is only 1.00 yuan (8) two. Also, they put a small (9) in some ice creams. If you have this kind of dumpling ice cream, you can get a free ice cream. It's very (10). 1. ?A. to eat B. eating C. ate D. eats 2. ?A. tell B. ask C. teach D. call 3. ?A. and B. for C. but D. because 4. ?A. all B. some C. either D. every 5. ?A. listen B. to listen C. listening to D. listen to 6. ?A. Before B. If C. Who D. Where 7. ?A. beef B. special C. cabbage D. tomato 8. ?A. for B. of C. in D. with 9. ?A. pen B. orange C. dumpling D. potato 10. ?A. expensive(昂贵的B. bad C. terrible(可怕的) D. interesting 十.根据短文内容,完成单词。(5分) Do you have b______ every day? It is very important to have a drink and eat something in the .All of the f_____ can give you the energy(能量) to help you s______ a new day. Breakfast is very important, but some students do not like to have breakfast. What is breakfast? There are two w______ in“ breakfast”---”break(打破)”and “fast(禁食期)". All the night you s_____ and don't eat anything, so you should eat something in the m______ and break your fast. You can get energy f______ the food and get busy for the d_____. If you don’t have breakfast, your energy goes down and you may feel h____. Then you cannot do well in your lessons and cannot listen to the teachers c______ in class. It is bad for your health if you often go to school without breakfast. 十一。阅读理解(每小题1分;满分15分) A Some Chinese people like takeaway food(外卖食品). They are usually busy with work and don't have time to cook meals after work. There are many different kinds, like chicken(鸡腿), hamburgers and sandwiches. They are all very yummy. People usually drive to buy some. Then they take it to their workplaces or their homes. Chinese people usually have a big meal at weekends. The family get together and go out eating. Some people like to stay at home. They cook for themselves. When they are eating, they watch TV or talk about funny things at the same time 判断下列句子与短文内容是否相同,用T和F表示。 ( )1. Takeaway food is popular because it saves(节省) time. ( )2. People usually eat takeaway food in their cars. ( )3. People only take takeaway food to their homes. ( )4. Chicken is one kind of takeaway food. ( )5. Some Chinese people like to go out eating at weekends. B ? ? ?Hello, welcome to Lucky Restaurant! We have really good noodles. They are cheap and nice! You can get some other great food here. There are also some great specials. They are all delicious. ? ? ?Have a look at our menu(菜单) and have a try soon. It is on Renmin Road, between the hospital and the bookshop. I know you will like it. You can call 400-882578 to book seats. Noodles Special A (beef and potato)?????? ¥16 Special B (mutton and cabbage)?? ¥18 Special C (chicken and mushroom) ¥19 Dumplings Pork?????? ¥15 Vegetables? ¥12 Ice cream Strawberry ice cream?? ¥10 Banana ice cream????? ¥8 Mango ice cream????? ¥12 6. Where is the restaurant? A. On Lucky Street. B. Next to a book shop. C. Behind the hospital. D. On Zhongshan Road. 7. The phone number of the restaurant is ___________. A. 400-882578 B. 400-887825 C. 004-882578 D. 004-887825 8. If you have a bowl of pork dumplings, your friend has Special A, and you two share a mango ice cream, you two should pay _________. A. ¥55 B. ¥37 C. ¥43 D. ¥50 9. We can buy all the following food except(除了) _________. A. banana ice cream B. vegetable dumplings C. mutton and cabbage noodles D. tomato noodles 10. You may find the passage in __________. A. a local(当地的) newspaper B. a text book C. a science book D. a storybook C The little lion is hungry(饿)now. She says to her dad, the old lion, “Dad, I’m hungry.”“ Well, my dear, you must find food by yourself. You’re strong now,” her dad says. The little lion finds a rabbit in the forest(森林). It is eating a carrot. The little lion asks the rabbit to give her some carrots to eat, but she doesn’t like to eat it. Then the little lion finds a little girl eating some meat. She comes to the girl. The little girl runs away. The little lion picks up(捡起)the meat and eats it. It’s very nice. The little lion is very happy. She thinks she can find food, too. 根据材料内容选择最佳答案。 11. Where does the little lion find a rabbit? A. In the park. B. In the zoo. C. In the forest. D. On the way. 12. Who is eating a carrot in the forest? A. A rabbit. B. A girl. C. A dog. D. An old lion. 13. What does the girl eat? A. Some meat. B. A carrot. C. Ice cream. D. An apple. 14. The underlined words “runs away” mean ________ in Chinese. A. 追上 B. 逃跑 C. 吓晕了 D. 气哭了 15. Which of the following is WRONG? A. The little lion likes to eat meat. B. The girl’s meat is good. C. The old lion asks the little lion to find food. D. The little lion can’t find food. 十二、任务型阅读-完成表格(本大题共1小题,共5.0分) ? ? ? Daniel is my good friend. He gets up early and does exercise every morning. He goes to school and comes back home from school on foot every day. ? ? ? He likes to eat fruit and vegetables, and he often eats them. He tells us fruit and vegetables are healthy food. He never eats sweet snacks, because he thinks sweet snacks have too much sugar(糖) in them and they are not good for our health. ? ? ? He likes playing computer games. He often plays games for three or four hours after supper. So he can't go to bed early and sleeps for only five or six hours every night. That is not enough (足够的)for a student. So now he plans to change it. My Friend—Daniel Lifestyle He doesn't get up? ?(1)??and does exercise every morning. He??(2)???to school every day. Food He likes to eat fruit and vegetables. He thinks they are??(3)???food. He never eats sweet snacks because he thinks there is too much sugar in sweet snacks and they are ??(4)???for our health. Games He likes playing computer games after supper. So he can't go to bed early and doesn’t have??(5)??sleep. He plans to change it. 十三。书面表达(10分) 请以“My healthy diet”为题, 写自己的一日三餐。请注意每句之间的连接, 过渡要自然,60字左右。 KEYS: 一、单词辩音 从下列每组中找出划线部分的发音与其它三个不同的选项。(2.5分) 1-5 ABBCB 二、英汉互译。(5分) 1. go to bed late 2. 拿一小瓶 3. a few apples 4. 吃些面5. a little water 6. 出来 7. every day 8. 看到一些饮料 9. Eat little at a time 10. 记住这些单词 三.单项选择(每小题1分;满分12分) 1-5 CDCBB 6-10 DDDAB 11-12BC 四.词汇检测(共11分) 根据句意,写出所给中文的正确形式。(5分) 1. Drinking 2.eating 3.got 4.much 5.teeth 根据句意,用所给词的适当形式填空。(6分) 1.to look 2.weren’t 3.drinking 4.flies 5.listen 6.to eat ,me 7.sweet,doesn’t 8.has , is having 9.to go 五、看图完成对话。(5分) have; for; had; few; little 六.补全对话(共5分) BACFE 7、 根据要求完成句子,每空一词。(每空0.5分,共7分) 1. What do 2. Is there any 3.is buy 4.doesn’t eat 5.Why not6.glasses mango 7.You can also have a little fish in your meal. 八、根据中文完成句子。(7.5分) 1. has; and; for; a 2. We; a few; every week 3. I; some orange 4. Do; to; with 九、完形填空(本大题共10小题,共10分) 1-5 AAAAD 6-10 BBACD 十.根据短文内容,完成单词。(5分) Breakfast, food, start, words, sleep, morning, from, day, hungry, carefully 十一。阅读理解(每小题1分;满分15分) 1-5 TFFTT 6-10 BACDA 11-15 CAABD 十二、任务型阅读-完成表格(本大题共1小题,共5.0分) 1. ?late??2. ?walks??3. ?healthy??4. bad??5. ?enough? 十三。书面表达(10分) 略 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 2020-01-28
    • 下载33次
    • 1257.5KB
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-6792545 2019-2020学年江苏省无锡市锡山区锡东片九年级(上)期中英语试卷 (无听力含答案和解析)

    初中英语/期中专区/九年级下册

    2019-2020学年江苏省无锡市锡山区锡东片九年级(上) 期中英语试卷 一、单选题(本大题共14小题,共14.0分) ---What do you think of the film My People,My Country ? ---Well, I've never seen ______more moving one. It's worth______second time.(  ) A. a;?/ B. the;?the C. a;?the D. a;?a -My feelings for you have not changed. -But you have changed. You are not as you _____.(  ) A. are B. were C. will?be D. have?been I've wanted to read Peter Pan for long, _________ today I finally borrowed the book from the library.(  ) A. or B. but C. and D. since ---She sold her treasures to help others, though it was ______her family's wishes. ---It's so kind of her.(  ) A. against B. above C. on D. for In every ______there has to be some give-and-take.(  ) A. instruction B. attention C. friendship D. achievement The?book?was?so?interesting?that?he?had?read?it?for?three?hours?______?he?realized?it. A. before B. after C. until D. since Jane Austen,the writer of Pride and Prejudice,wrote many stories of love.However,she______single all her life.(  ) A. reminded B. require C. remained D. refused Some?people?are?interested?in?_______?men's?sense?of?direction?is?better?developed?than?____?of women.(  ) A. which;?that B. what;?that C. which;?one D. whether;?that -I 'm tired out after three-day work day and night. -_____ relax yourself? Go out and enjoy the natural beauty.(  ) A. Why?not B. Why?don't C. What?about D. Shall?we ---I didn't see you at Jim's party last week. ---I thought I______, but more work stopped me.(  ) A. needed B. must C. could D. might ---The past ten years have seen China make great progress with its space program. ---Indeed. The government has ______the plan to build the first manned space station around 2020.(  ) A. worked?out B. took?on C. depended?on D. tried?out —What's?wrong?with?Jim? —His?car?broke?down?on?his?way?to?work. And ______. The?car?behind?was?out?of?control?and?hit?Jim. A. a?good?miss?is?as?good?as?a?mile B. it?never?rains?but?it?pours C. the?early?bird?catches?the?worm D. every?dog?has?its?day —I am worried about_____. —Whatever the result is,don't be too hard on yoursef(  ) A. how have I prepared for my final exams B. if I can get great grads in the final exams C. that my school team lost the game because of my fault D. why did my school team lose the game --- I love the Internet.I have come to know many friends on the Internet. --- ______. Few of them could become your real friends.(  ) A. I?can't?agree?more B. It?couldn't?be?worse C. That's?for?sure D. That's?not?the?case 二、完形填空(本大题共10小题,共10.0分) Growing up is hard for everyone. We all face lots of stress as teenagers. Now(15)facing all of that stress while being in the spotlight (聚光灯). That's(16)Canadian singer Justin Bieber had to deal with as he grew up. He was first(17) by a music producer when he was just 13 years old. He became a superstar within just a few years, selling millions of albums and touring the world.But at the time of his success, he is also fighting with mental (精神上的) illness and drug abuse (药物滥用). However,it seems that he has put these troubles(18)him. Bieber recently wrote a post (帖子) on Instagram, saying that growing up in the spotlight was indeed quite(19). "I went from a 13-year-old boy from a small town(20)being praised left and right by the world …I made every bad decision you could have thought of and went from one of the most loved people …to the most (21) person in the world," he wrote. He said it was his wife(22) helped him turn his life around. Bieber is not the only one who has faced stress from becoming(23)at a young age. Actors Edward Furlong and Macaulay Culkin saw their lives take a downward turn after they succeeded in Hollywood during their childhoods. Why did they experience this? "Childhood is about finding out who you are and being able to relate to (与……相处) others, and those things are harder to learn when you're famous. That amount of public watch makes(24)hard for kids to do that," scientist Eileen Kennedy-Moore told USA Today. ?A. advise B. remember C. notice D. imagine ?A. how B. what C. which D. who ?A. discovered B. impressed C. met D. developed ?A. around B. inside C. behind D. among ?A. personal B. worrying C. challenging D. powerful ?A. to B. into C. against D. without ?A. trusted B. hated C. connected D. devoted ?A. which B. whom C. what D. that ?A. famous B. important C. valuable D. different ?A. him B. that C. it D. them 三、阅读理解(本大题共13小题,共26.0分) A Where can you find such a picture? ______ A. A news report B. A story book C. A comic D. A science poster What can we learn from the picture? ______ A. You can do it without others' help. B. At least two different drinking glasses are needed. C. Cold water seems much heavier than hot water. D. You don't have to touch the water to find it's cold or hot. What is the way to see temperature according to the picture? ______ A. By watching. B. By weighing. C. By feeling. D. By guessing. B Many people might think that if they had more money, then they would be happier in life. For example, people might look at what others have, like expensive clothes or nice cars, and wish they could have the same. But the things that money can buy can not bring happiness to a person for long. ① But is that really true? Studies have found that money can, in fact, make people happier.②Instead, it's giving money to others that makes people happy.③It could be buying a present for a friend or a family member.④It could be buying a homeless person food to eat. It could be giving money to a person in need. Just think about the last time you used your own money to do something for someone else. How did you feel? Whether it is a small or large amount of money. People feel happier when they give. This is because making someone else happy makes the giver happy, too. This idea of joining your happiness to the happiness of others is described as a ubuntu in an African language. There is even a story about a man visiting Africa who asked some kids to race to a nearby tree. The first child to touch the tree would get a sweet treat. Surprising, all the children held hands and ran together. They all touched the tree at the same time. The man asked why they had done this. The children just said they could only enjoy eating the treat if everyone had one. Where can we best put "But its not having money that brings happiness." in Paragraph 2? ______ A. ① B. ② C. ③ D. ④ Why does the writer quote(引用) a story in Paragraph 3? ______ A. To explain Africans like sweets. B. To show examples are not enough. C. To make the writer's opinion clearer. D. To express happiness is from children. What does the writer try to tell us? ______ A. Buying new things can make people happy. B. The key to happiness is making others happy. C. If you want to be happy, you can visit Africa. D. People who have a lot of money might not be happy. C That morning, we noticed a cab following Sir Henry and Dr.Mortimer in London. But who? We went to Sir Henry's hotel. Holmes asked Dr. Mortimer if anyone with a black beard lived in or near Baskerville Hall. "Yes," said Dr.Mortimer,"Barrymore." "We must send a telegram to check whether Barrymore is in London or at Baskerville Hall,"said Holmes. Sir Henry said he wanted to go to Baskerville Hall. "OK", said Holmes. "But you mustn't go alone. Watson can go with you." Sir Henry and I agreed to take the 10:30 train on Saturday. Holmes thought deeply on the way home: the story of the Hound, Sir Charles's death, the strange letter, the missing boot and the black-bearded man. He sat in his room all afternoon, smoking and thinking. Just before dinner, a telegram arrived. It said,"Barrymore is at Baskerville Hall." "That becomes a dead end, Watson. We will have to look for another way to go forward. Just then the door bell rang. It was the cab driver who drove the man with the black beard. "I got a message that you are asking for me", he said. "I've never had a complaint. I came here to ask you what you had against me! " "No, no," said Holmes. "Instead, I'll give you money if you tell me about the man in your cab this morning. He watched this house at 10:00 and then told you to follow the two gentlemen." The driver looked surprised and then answered,"The man said he was a detective(侦探) and that I shouldn't tell anyone about him. " "It's serious, my friend, and you may be in trouble if you refuse to answer." "His name," said the driver, "was Sherlock Holmes." I'd never seen Holmes more surprised. Then he laughed. "He scored against me that time, Watson." The driver told us everything he knew. Holmes gave him the money and sent him away. "This is a dangerous enemy (敌人), Watson." -Taken from The Hound of the Baskervilles According to the passage, the underlined phrase "dead end" in Paragraph 10 means ______ . A. Holmes wanted to give up solving the case B. the road in front of Baskerville Hall was closed C. the cab driver didn't find his way and turned round D. they didn't know who the man with a black beard was According to the passage, we can know that the cab driver ______ . A. was as dangerous as the black-bearded man B. received a complaint from the black-bearded man C. didn't know why Holmes asked for him at the beginning D. didn't tell Holmes anything about the black-bearded man Which of the following is the correct order according to the passage? ______ a. Holmes received the telegram. b. The cab driver came to see Holmes. c. Watson was asked to go with Sir Henry. d. Holmes was surprised and then laughed. e. Watson and Sir Henry took the 10:30 train. A. cabde B. ceabd C. abcde D. acebd D High above Earth, more than a hundred weather satellites (卫星) are collecting information. They send pictures of cloud patterns to scientists on Earth. They also take measurements (测量) of weather conditions, such as air temperature, air pollution and lightning strikes. The meteorologists study the pictures. They make mathematical models using the measurements. The models can help meteorologists make forecasts. The models forecast how, when and where the weather will change in a few hours or in several days. They might forecast (预测) rain in your area tomorrow. If so, you might decide to take your umbrella to school. More important, weather forecasts tell when bad weather is on the way. Floods, tornadoes, thunderstorms, and hurricanes put people in danger. Weather forecast can save lives. For example, satellites pictures taken over time show how fast a hurricane is growing and the path it is taking. People can be ready for the storm. Meteorologists are always working to make better forecasts. The United States began using weather satellites in 1960. Today's satellites take clearer pictures and collect more information. Satellites collect information about cloud systems. They have a bird's-eye view of smoke from wildfires and of ash clouds from volcanoes (火山). Weather satellites can also follow an oil spill on the ocean's flow. They can watch a cloud of sand blowing from a desert in Africa. Information from weather satellites is sent to supercomputers. These computers are huge, and they make mathematical models quickly. Planes and ships need to know the weather so they can go around dangerous storms. A weather satellite can also help a ship in trouble. The satellite is part of a search and rescue (救援) system. The satellites can send a warning from the ship in danger to the U.S. Coast Guard. The Coast Guard can send out a rescue team. A meteorologist in the first paragraph is a weather ______ . A. model B. satellite C. scientist D. pattern What can we learn from the passage? ______ A. Smoke or ash could hardly influence weather on earth. B. Weather satellites are never more than forecasting bad weather. C. Weather forecasts are of little importance to people's safety. D. Modern weather satellites are looking for a wider use in weather forecast. What can we infer from the passage? ______ A. Weather forecast is widely used in every field of humans' life. B. Weather satellites from the US are the most amazing and useful in the world. C. Weather forecast would be different without computer or supercomputers. D. Weather forecast would influence people more greatly as technology develops. What may be the next paragraph about? ______ A. Many planes fall into the ocean because of natural disasters. B. Few ship accidents are avoided with the help of weather satellites. C. No accidents take place with the search and rescue system. D. More rescue teams around the world work together to save endangered ships. 四、任务型阅读-完成表格(本大题共1小题,共5.0分) Have you or your friends ever talked about studying abroad? It's becoming a common topic of discussion in China. More students are studying abroad than ever before. Last year, 662,100 Chinese went abroad to study, a growth of 8.83 percent from 2017. For parents who send their children abroad to study, 43 percent of them hold regular jobs. With quick economic (经济的) growth and rising income levels (收入水平), China's people have more chances to open their eyes and have more life experiences. Seventy years ago, however, the picture was different. Thousands of students and science and technology experts(专家) had to have a competition with each other to win a chance to study abroad. It was a valuable and unusual experience for people back then. In 1984, Wang Huiyao, who later built a non-governmental think tank (智库) that mainly pays attention to Chinese public policy and globalization (全球化), went to study at the University of Windsor in Canada. He found that while Chinese people knew little about the outside world, Westerners also knew little about Chinese people. "They even asked to touch my head to see if anything was different," he said. But today, there are fewer of these misunderstandings. With more exchange programs, Chinese students get more chances to share their life stories with people from different cultures. Ma Ying, a15-year-old Beijinger, took a short 7-day study trip to the UK. Attracted by the culture there, she decided to stay and study in the country. "I talked to my parents, and they supported my decison. I'm happy to study more English, understand their humor, and slowly go the local lifestyle," she said. Studying abroad Introduction More discussion about Chinese are studying abroad. (1) ______ for studying abroad The number of the Chinese going abroad keeps(2) ______ with the rise of economy and income levels quickly. They have open their eyes to the world and experience different cultures. In the past It was of great(3) ______ and an unusual experience to study abroad by winning a chance through competition.Wang Huiyao, said(4) ______ the Chinese nor Westerners know much about each other. At present There is(5) ______ cultural misunderstanding with more exchange students to share their stories and experiences. 五、根据汉语提示完成句子,每空一词(本大题共5小题,共5.0分) To clean the sky, more and more cities in our country have started to use stricter national______(标准). She______(建议)different colours to different people to change their moods. Moore asked her dad if she could have her______(个人的) space. This is______(简直)fantastic, and I thanked each and every one of you for your kindness and generosity. You can't imagine what difficulty?I had______(express) myself clearly at the beginning. 六、用所给单词的正确形式填空, 每空一词(本大题共4小题,共4.0分) It's your______( care) that caused the serous accident which led to two deaths, including one baby. My friend tried to calm me down, but his words drove me even______( mad). Her father finished the rest of the book and had it______(publish) just after the war. Through hard work these climbers______(success) reached the top of the mountain. 七.用动词的适当形式填空(本大题共5小题,共5.0分) More attention should______(pay) to air pollution to prevent serious health problems. ---Are you going to Shanghai for further study after graduation? ---Well, I______(not decide). I am not sure. ---Linda is not coming for the party tonight. ---But she______(promise). Mr.Black walked around and offered help while we______(do) an experiment. ---______the shop______(close) early at weekends? ---No,usually it is open until 10 o'clock in the evening. 八、句子翻译(本大题共6小题,共6.0分) 我们已经建成了一条连接北京和天津的高铁. We have built a_______________________________________Tianjin. 那个小男孩宁愿把焦虑藏在心里也不愿和别人分享. The little boy would rather_________________________________them with others. 考虑再三之后,这位工程师别无他法只能改变主意. After thinking twice, the engineer____________________________________his mind. 为了让大卫在学习上处于领先地位,他的父母对他要求严格. David's parents are_________________________him to make him___________in study. 上个月,这些可怕的事件萦绕在每个人心头. These terrible accidents______________________________last month. 我们自豪,在过去的 70 年,中国人民取得的多么辉煌的成就. We are proud____________________________in the past 70 years. 九、书面表达(本大题共1小题,共15.0分) Do you know the "Iron Hammer (铁榔头)"? She is not a hero from a film like Iron Man 《(钢铁侠》). But she is like a hero to Chinese sports fans. Her real name is Lang Ping (郎平).请你根据下面相关信息写一篇英语短文介绍郎平和中国女排精神以及你感受贴在 Twitter(推特)的网站上. About Lang Ping Birth year: 1960 Birth place: Tianjin Nickname: Iron Hammer Her story: 作为运动员,刻苦训练,向世界证明中国女子够高,够快可以打好排球.作为教练,带领…鼓励…振作 Team spirit: 勤学苦练;团结战斗;永不言弃 Achievements: Achievements:多次世界杯冠军( championship )和金牌;正在备战2020 Summer Olympics. 注意:1.词数 90 词左右;开头和结尾已给出,不计入总词数; 2.表达清楚,语法正确,适当增加细节,以使上下文连贯; 3.文中不得出现真实姓名和学校名称. Lang Ping, known as Iron Hammer, was once a powerful and skilled volleyball player but now is the famous chief coach of the Chinese women's volleyball team. ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________. I believe they are sure to give us another big surprise! 【答案】 1. D 2. B 3. C 4. A 5. C 6. A 7. C 8. D 9. A 10. C 11. A 12. B 13. B 14. D 15. D 16. B 17. A 18. C 19. C 20. A 21. B 22. D 23. A 24. C 25. D 26. D 27. A 28. B 29. C 30. B 31. D 32. C 33. A 34. C 35. D 36. A 37. D 38.1. Reasons??2. growing/rising 3.value 4.neither 5.less 39. standards??40. suggested/ suggests??41. personal??42. simply43. expressing?? 44. carelessness?45. madder??46. published 47. successfully?? 48. be?paid??49. haven't?decided?50. promised??51. were doing?52. Does??close 53. high-speed railway connecting Beijing to?? 54. keep worries to themselves than share?? 55. had no choice but to change?? 56. strict with?? 57. were on everyone's mind?? 58. what great achievements the Chinese people have made?? 59. Lang?Ping,?known?as?Iron?Hammer,?was?once?a?powerful?and?skilled?volleyball?player?but?now?is?the?famous?chief?coach?of?the?Chinese?women's?volleyball?team. Lang?Ping?was?born?in?Tianjin?in?1960.(出生地点及日期)?Her nickname is Iron Hammer.(绰号)As?a?volleyball?player,?she?practised?hard?and?proved?to?the?world?Chinese?women?are?tall?and?fast?enough?to?play?volleyball.【高分句型一】?As?a?coach,?she?is?leading?her?team?to?high?levels.?She?always?encourages?her?team?members?and?cheer?them?up?when?they?are?in?trouble.(经历)?She?thinks?the?whole?team?should?work?hard?together?instead?of?giving up.【高分句型二】(团队精神) Through?hard?work,Chinese?women?volleyball?team?has?surprised?the?world?by?winning?world?championships?and?gold?medals.?Now,?they?are?preparing?for?the?2020 Summer?Olympics.(成绩) ?I?believe?they?are?sure?to?give?us?another?big?surprise!?? 【解析】 1. a一个,放在辅音音素开头的单词前面;the这个,表特指.第一个空格后面的词语是more?moving?one,所以要用a来填空,表示一个更感人的.?根据第二个空后面的词语是second?time,所以要用a来填空,表示又一次,再一次.句意:--你认为我和我的祖国这部电影怎么样?--很好.我从来没有看过一个更感人的了.它值得再看一次. 故选:D. --你认为我和我的祖国这部电影怎么样? --很好.我从来没有看过一个更感人的了.它值得再看一次. 首先要掌握冠词的用法以及这个句子的意思,然后结合具体的题目,就可以确定正确答案. 2. 句意:-我对你的感情从来没有变过.-但是你已经变了.你已经不是过去的你了.这是拿现在的你和过去的你做比较.故用一般过去时. 故选:B. -我对你的感情从来没有变过.-但是你已经变了.你已经不是过去的你了. 句中没有明显的时间状语,需要通过语境判断使用何种时态. 3. A表示或者、否则,B表示但是,C表示和,D表示自从.根据题干中I've wanted to read Peter Pan for long.可知说话人一直想读《彼得潘》,今天他终于从图书馆借到了这本书,句子前后是并列关系,则应用连词and. 故选:C. 我一直想读《彼得潘》这本书,今天我终于从图书馆借到了这本书. 本题考查连词辨析,熟悉常见的连词含义及用法,再根据题干即可作出选择. 4. against "反对,对抗;above"超过";on "在…之上、在…时候";for "为、为了";with"拥有、和…一起",四者都是介词.?be careful with ?"小心",由题干"---尽管违背了她家人的意愿,她还是卖掉了她的宝藏去帮助别人.---她真是太好了."可知,空格是"违背",用against.因此答案应是against. 故选:A. ---尽管违背了她家人的意愿,她还是卖掉了她的宝藏去帮助别人. ---她真是太好了. 本题考查介词的用法,在熟知所供词的含义基础上,根据句意,从而判断出正确答案. 5. 考查名词词义,instruction说明书,attention注意,friendship友谊,achievement成就,根据句意,在每一段有一种必须有一些互相迁就. 故选:C. 在每一段友谊中必须有一些互相迁就. 掌握名词词义,结合句意作答. 6. 句意:这本书是如此的有趣以致于他意识到之前已经读了三个小时。A. before 在……之前;B. fter 在……之后; C. until 直到……; D. since 自从……以来。结合句意和排除法,故选A。 7. 考查动词词义,remind提醒,require要求,remain保持,refused拒绝,根据句意,简奥斯汀,《傲慢与偏见》的作者,创作了很多爱的故事.然后她终身未嫁. 故选:C. 简奥斯汀,《傲慢与偏见》的作者,创作了很多爱的故事.然后她终身未嫁. 掌握动词词义,结合句意作答. 8. 根据题干Some?people?are?interested?in?_______?men's?sense?of?direction?is?better?developed?结合语境可知此句是指对于男人在方向感上是否比女人好这一问题上有些人感兴趣,所以此处为疑问句的语气,应用whether是否;而which指哪一个,what指什么,意义上不符合,故排除;第二空应用that指代前面出现的sense?of?direction?方向感,而one指同类当中的一个,不符合。 故选:D。 有些人对是否男人的方向感比女人更好感兴趣。 做此题的关键是联系语境准确判断出用哪个连接词及指示代词,平时注意积累相关的语法知识。 9. why not+动词原形=why don't + you +动词原形,what about +doing sth,shall we do sth.根据回答"出去享受大自然的美",祈使句,主语是you.根据意思:我日夜工作了三天,累得筋疲力尽.为什么不放松自己呢?出去享受自然美景吧.所以选A 故选:A. ---我日夜工作了三天,累得筋疲力尽. ---为什么不放松自己呢?出去享受自然美景吧. 此题考查固定句式,熟知固定句式,结合具体题目,仔细分析,可得出答案. 10. need需要,must必须,一定,could能,可以,might可能;根据句意"我上周没在吉姆的派对上见过你.我以为我可以(去的),但更多的工作阻止了我 "可知,要用一般过去时,要填"能,可以",其它选项语意不通. 故选:C. -我上周没在吉姆的派对上见过你. -我以为我可以(去的),但更多的工作阻止了我. 考查情态动词,牢记情态动词的含义和用法,进行对比,排除错误的答案,从而做出正确的答案. 11. work out解决,作出,take on承担,呈现,雇用;depend on依靠,取决于,try out试用,选拔;结合句意"政府已经作出了在2020年左右建造第一座载人空间站的计划"可知,要填"作出",其它选项语意不通. 故选:A. 在过去的十年里,中国的太空计划取得了很大的进步. 的确.政府已经作出了在2020年左右建造第一座载人空间站的计划. 考查动词短语,要牢记动词短语的词义及用法,进行比较分析,选择正确答案. 12. 句意:——吉姆怎么了?——在他下班的路上他的车抛锚了。而且祸不单行,他的车失去了控制,撞到了吉姆。A.a?good?miss?is?as?good?as?a?mile失之毫厘,差之千里。B.it?never?rains?but?it?pours祸不单行。C.the early bird catches the worm早起的鸟儿有虫吃。D.every dog has its day人人皆有得意之时。根据题干可知吉姆车在路上抛锚了,而且车失去了控制,撞到了他,这真是祸不单行,故选择B。 13. 答案:B。 根据I am worried about_______,可知,本题考查宾语从句的用法,宾语从句中一般为陈述语序,选项AD是疑问句语序,排除掉;在这里I am worried about含有疑问的口气,所以后面所跟的宾语从句用if来引导。故选B。 ——我担心我是否能在期末考试中取得好成绩。 ——无论结果如何,你自己都不要太辛苦了。 主要考查宾语从句,在做此类题目时,应该注意宾语从句的连接词,以及宾语从句的时态和语序问题,掌握好这几点,是做好此类题目的关键。 14. I?can't?agree?more.我再同意不过了.It?couldn't?be?worse.不能更糟糕了.That's?for?sure.那是肯定的.That's?not?the?case.事实并非如此.上句意为我热爱网络.我已经来网上认识了很多朋友.后句意为他们几乎不能成为你真正的朋友.即不同意对方的观点.即事实并非如此. 故选:D. --我热爱网络.我已经来网上认识了很多朋友. --事实并非如此.他们几乎不能成为你真正的朋友. 掌握选项中句子的含义,结合语境判断句意. 15~24. 1. D.考查动词.advise 建议;remember 记住;notice 注意到;imagine设想.根据上文"Growing up is hard for everyone"和"We all face lots of stress as teenagers"可知,长大成人对大家来说是很难的.作为青少年,我们都面临很多压力.现在设想,你在聚光灯下面临所有这些问题.故选D. 2. B.考查代词(副词).how 怎样;what 什么;which哪个(些);who谁.根据上文"Now(1)facing all of that stress while being in the spotlight"可知,现在设想,你在聚光灯下面临所有这些问题.这就是加拿大歌手贾斯汀?毕博在他成长过程中不得不面对的问题.空格处为表语从句的主语,且代指事物(事情),故用what表语从句.故选B. 3. A.考查动词.discovered 发现;impressed 给……留下印象;met 遇见;developed发展.根据下文"He became a superstar within just a few years"可知,当他在13岁时,首先被一名音乐制作人发现.他在几年内成为超级明星.故选A. 4. C.考查介词.around 在……周围;inside 在……里面;behind 在……后面;among在……之中.根据上文"But at the time of his success, he is also fighting with mental illness and drug abuse"可知,但是在成功的同时,他也跟精神疾病和吸毒做斗争.然而,看起来他已经把麻烦抛诸脑后.put…behind抛诸脑后.故选C. 5. C.考查形容词.personal 私人的;worrying令人担忧的;challenging具有挑战意味的;powerful强有力的.根据下文"I made every bad decision you could have thought of and went from one of the most loved people"可知,他在本应该好好考虑的时候却做出了不好的决定,并且离开了自己最心爱的人之一,故知本句句意是,毕博最近在Instagram网站上写了一个帖子说,在聚光灯下成长确实是具有挑战性.故选C. 6. A.考查介词.to 到;into进入;against反对;without没有.根据语境可知,从我13岁离开小镇,从作为世界上最被人所爱戴的人之一……到(变成)世界上最被人讨厌的人.from…to从……到.故选A. 7. B.考查动词.trusted 信任;hated 讨厌;connected 联系;devoted贡献.根据语境可知,从作为世界上最被人所爱戴的人之一……到(变成)世界上最被人讨厌的人.故选B. 8. D.考查代词(副词).which 哪个(些);whom 谁;what 什么;that那个.根据语境可知,他说,是他的妻子使他的生活有了好转.宾语从句it is(was)…that是强调句,意思是"是……".故选that. 9. A.考查形容词.famous 著名的;important 重要的;valuable有价值的;different不同的.根据下文"Actors Edward Furlong and Macaulay Culkin saw their lives take a downward turn after they succeeded in Hollywood during their childhoods"可知,他在几年内成为超级明星.毕博并不是唯一一个年少成名而面临压力的人.演员埃德加?弗隆和麦考利?卡尔金在青少年时期于好莱坞成功后,他们的生活走了下坡路.故选A. 10. C.考查代词.him 他;that 那;it 它;them他们(她们/它们).根据语境可知,公众的关注使小孩子难以这样做.此处用it作为形式宾语(没有实在意义),真正宾语是后面的不定式"(for kids )to do that".故选C. 青少年在成长过程中要面临很多压力,特别是年少成名的人.加拿大歌手贾斯汀?毕博就是一个例子. 首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的选项做出选择,结合选出的选项再读短文,从中找出最符合短文的选项,就可以确定正确答案. 25~27. (1)D 推理推理题.根据The way to see water's tem perature.Here's how to tell whether a glass contains (容纳) hot water or cold water - without ever touching it!看水温的方法.下面是如何分辨一个玻璃杯里是含有热水还是冷水的方法-永远不要触摸它!可以推测出,我们可以在"科学海报"上看到这样的图片.故选D. (2)D 细节理解题.Here's how to tell whether a glass contains (容纳) hot water or cold water - without ever touching it!这是如何分辨一个玻璃杯是含有热水还是冷水,而不必碰它!结合选项可知,你不用碰水就可以发现水是冷的还是热的.故选D. (3)A 推理判断题.根据Pour both glasses out into the tub at the same time and speed.Repeat this process(过程) a few times. and watch closely each time.将两个玻璃杯同时快速倒入浴缸.重复这个过程几次.仔细观察每一个时间.结合文章内容可以推测出,根据图片看温度的方法是"通过观察".故选A. 本文是一篇科普阅读,如何分辨一个玻璃杯是含有热水还是冷水,而不必碰它! 阅读题型,要注重句子与句子之间、段落与段落之间逻辑关系以及对篇章的整体理解.根据所给问题选择正确选项完成试题. 28~30. (1)B 推理判断题.根据本句But?its?not?having?money?that?brings?happiness.但是没有钱能带来幸福.结合下句Instead,?it's?giving?money?to?others?that?makes?people?happy.相反,它是给别人钱,让人快乐.两者为转折关系,因此放在②后合适.故选B (2)C 推理判断题.根据This idea of joining your happiness to the happiness of others is described as a ubuntu in an African language.把自己的幸福和别人的幸福结合起来的想法被描述为一种非洲语言中的社团关爱精神.第三段讲述的三个孩子一起受到奖励的故事,目的是为了使作者的观点更加清晰.结合选项A.解释非洲人喜欢糖果.B.举例说明是不够的.C.使作者的意见更清楚.D.表达幸福来自于孩子.故选C (3)B 主旨大意题.根据第二段中 people feel happier when they give. This is because making someone else happy makes the giver happy, too.人们在给予时都会感到更快乐.这是因为让别人快乐也会让给予者快乐.及本文内容可以推测,作者试图告诉我们"快乐的关键是让别人快乐".故选B 很多人可能会认为如果他们有更多的钱,那么他们的生活会更幸福.看看别人有什么,比如昂贵的衣服或漂亮的汽车,希望他们也能有同样的东西.但是金钱能买到的东西不能给一个人带来长久的幸福. 阅读题型,要注重句子与句子之间、段落与段落之间逻辑关系以及对篇章的整体理解.根据所给问题选择正确选项完成试题. 31~33. 1.D.词义猜测题.根据后面 We will have to look for another way to go forward,可知是说是一条死胡同,需要另寻出路,再根据上文中 the missing boot and the black-bearded man…thinking.可知他并不知道黑胡子的人是谁.故选D. 2.C.细节推理题.根据文章 "I got a message that you are asking for me", he said. "I've never had a complaint. I came here to ask you what you had against me! "可知马车驾驶员并不知道福尔摩斯一开始找他的原因,故选C. 3.A.细节理解题.根据第六段可知Watson 被要求与Henry 先生同行;根据第九段可知,福尔摩斯收到电报;根据第十一段可知,出租车司机来见福尔摩斯;根据倒数第二段可知,福尔摩斯很惊讶并笑了起来;根据第七段以及下文可知,Watson和Henry先生乘周六十点的火车发生在最后.故选A. 本文章主要讲述了福尔摩斯找寻一个黑色胡子男士的断案过程. 首先要通读全文,了解文章大意,紧紧抓住上下文语境所提供的信息,然后明确词意,结合排除法逐一选出答案.最后再通读全文,核对答案. 34~37. 1.C.推理判断题.根据第一段The?models?can?help?meteorologists?make?forecasts.可知这些模型可以帮助气象学家进行预测.能预测天气的一定是气象家,故选C. 2.D.推理判断题.根据文章第二段More?important,?weather?forecasts?tell?when?bad?weather?is?on?the?way.?Floods,?tornadoes,?thunderstorms,?and?hurricanes?put?people?in?danger.?Weather?forecast?can?save?lives.更重要的是,天气预报能告诉人们坏天气何时来临.洪水、龙卷风、雷暴和飓风使人们处于危险之中.天气预报能拯救生命.第四段A?weather?satellite?can?also?help?a?ship?in?trouble.气象卫星也能帮助陷入困境的船只.可知,现代气象卫星正在寻找在天气预报中更广泛的应用.故选D. 3.A.推理判断题.根据文章第一段They?might?forecast?(?预?测?)?rain?in?your?area?tomorrow.第二段weather?forecasts?tell?when?bad?weather?is?on?the?way.第三段Weather?satellites can?also?follow?an?oil?spill?on?the?ocean's?flow.?They?can?watch?a?cloud?of?sand?blowing?from?a?desert?in?Africa.第四段A?weather?satellite?can?also?help?a?ship?in?trouble.可知,一、他们可能会预测明天你所在地区会下雨.二、天气预报会告诉你什么时候会有坏天气.三、气象卫星也可以跟踪洋流中的石油泄漏.他们可以观察非洲沙漠中的沙云.四、气象卫星也可以帮助陷入困境的船只.由此可见,天气预报广泛应用于人类生活的各个领域.故选A. 4.D.推理判断题.根据最后一段Planes?and?ships?need?to?know?the?weather?so?they?can?go?around?dangerous?storms.?A?weather?satellite?can?also?help?a?ship?in?trouble.?The?satellite?is?part?of?a?search?and?rescue?(救援)?system.?The?satellites?can?send?a?warning?from?the?ship?in?danger?to?the?U.S.?Coast?Guard.?The?Coast?Guard?can?send?out?a?rescue?team.飞机和船只需要知道天气,这样才能避开危险的风暴.气象卫星还可以帮助陷入困境的船只.该卫星是搜救系统的一部分.卫星可以向美国海岸警卫队发出危险船只的警告.海岸警卫队可以派出救援队.可知,接下来应该讲述了举例说明世界各地更多的救援队共同努力拯救濒临灭绝的船只.故选D. 本文主要讲述了气象卫星如何预报天气的以及天气预报广泛应用于人类生活的各个领域. 首先要通读全文,了解文章大意,紧紧抓住上下文语境所提供的信息,然后明确词意,结合排除法逐一选出答案.最后再通读全文,核对答案. 38. 1.Reasons;考查名词.根据With?quick?economic?(经济的)?growth?and?rising?income?levels?(收入水平),?China's?people?have?more?chances?to?open?their?eyes?and?have?more?life?experiences.随着经济的快速增长和收入水平的提高,中国人民有更多的机会放眼世界,有更多的生活经验.可知说的是留学的原因,这里用名词复数Reasons.故答案为Reasons. 2.growing/rising;考查形容词.根据Last?year,?662,100?Chinese?went?abroad?to?study,?a?growth?of?8.83?percent?from?2017.?For?parents?who?send?their?children?abroad?to?study,?43?percent?of?them?hold?regular?jobs.?With?quick?economic?(经济的)?growth?and?rising?income?levels?(收入水平),?China's?people?have?more?chances?to?open?their?eyes?and?have?more?life?experiences.去年,中国有66.21万人出国留学,比2017年增长8.83%.对送孩子出国留学的父母来说,43%的人有固定的工作.随着经济的快速增长和收入水平的提高,中国人民有更多的机会放眼世界,有更多的生活经验.可知随着经济的发展和收入水平的提高,出国的中国人越来越多.故答案为growing. 3.value;考查名词.根据Seventy?years?ago,?however,?the?picture?was?different.?Thousands?of?students?and?science?and?technology?experts(专家)?had?to?have?a?competition?with?each?other?to?win?a?chance?to?study?abroad.?It?was?a?valuable?and?unusual?experience?for?people?back?then.然而,70年前的情况却不一样,成千上万的学生和科技专家为了赢得出国留学的机会,不得不相互竞争,这对当时的人们来说是一次宝贵而不寻常的经历.可知通过竞争赢得一个机会,出国留学是一种很有价值和不寻常的经历.故答案为value. 4.neither;考查短语.根据He?found?that?while?Chinese?people?knew?little?about?the?outside?world,?Westerners?also?knew?little?about?Chinese?people.?"They?even?asked?to?touch?my?head?to?see?if?anything?was?different,"?he?said.他发现,中国人对外部世界知之甚少,而西方人对中国人也知之甚少."他们甚至要求摸我的头,看看有什么不同,"他说.可知王辉耀说,中国人和西方人都不太了解对方.neither…nor…既不是…也不是….故答案为neither. 5.less;考查副词.根据 But?today,?there?are?fewer?of?these?misunderstandings.?With?more?exchange?programs,?Chinese?students?get?more?chances?to?share?their?life?stories?with?people?from?different?cultures.但如今,这些误会越来越少了.随着交流项目的增多,中国学生有更多的机会与来自不同文化的人分享他们的人生故事.可知随着更多的交换生分享他们的故事和经历,文化上的误解减少了.故答案为less. 短文讲了中国的出国留学的学生比以往任何时候都多.详细地讲述了留学的原因,及其带来的好处. 做题时首先对原文材料迅速浏览,掌握全文的主旨大意.其次,细读题材,各个击破.掌握全文的大意之后,细细阅读材料后的问题,弄清每题要求后,带着问题,再回到原文中去寻找、捕获有关信息. 39. 标准standard,可数名词;根据句意"为了净化天空,我国越来越多的城市开始使用更严格的国家标准"和语法可知,要用复数形式. 故答案为standards. 为了净化天空,我国越来越多的城市开始使用更严格的国家标准. 翻译填空,需要学生根据句意、时态和固定搭配等,来选择合适的单词或者短语,构成合乎语法、句意完整的句子. 40. 建议suggest,动词;根据句意"她给不同的人建议不同的颜色来改变他们的情绪"和语法可知,要用一般过去时或一般现在时;如果用一般现在时,主语是第三人称单数,谓语动词用第三人称单数形式. 故答案为suggested/ suggests. 她给不同的人建议不同的颜色来改变他们的情绪. 翻译填空,需要学生根据句意、时态和固定搭配等,来选择合适的单词或者短语,构成合乎语法、句意完整的句子. 41. 个人的personal,形容词;根据句意"Moore问她爸爸是否她有私人的空间"和语法可知,要用形容词修饰名词作定语. 故答案为personal. Moore问她爸爸是否她有私人的空间. 翻译填空,需要学生根据句意、时态和固定搭配等,来选择合适的单词或者短语,构成合乎语法、句意完整的句子. 42. 简直simply,副词;根据句意"这简直太棒了,我感谢你们每一个人的善良和慷慨"和语法可知,要用副词修饰形容词. 故答案为simply. 这简直太棒了,我感谢你们每一个人的善良和慷慨. 翻译填空,需要学生根据句意、时态和固定搭配等,来选择合适的单词或者短语,构成合乎语法、句意完整的句子. 43. 答案:expressing?? 根据题干You can't imagine what difficulty?I had____(express) myself clearly at the beginning.可知句意为:你无法想象,最初我要清楚地表达自己,有多么困难.根据题干,可知what引导的是一个宾语从句.句型:have difficulty (in)doing sth.做某事有困难.express,表达,动词.故填:expressing. 你无法想象,最初我要清楚地表达自己,有多么困难. 本题主要考查翻译填空,做此类题目,首先结合提示词,弄清句意.然后再根据句法,语法,确定单词的准确形式.本题主要考查have difficulty (in)doing sth.做某事有困难. 44. 根据关键词your,所以要用名词来填空,结合给出的单词提示,因此可知这句话的意思是"是你的粗心大意引起了这起严重的事故,导致两人死亡,包括一个婴儿."carelessness名词,粗心大意. 故填carelessness. 是你的粗心大意引起了这起严重的事故,导致两人死亡,包括一个婴儿. 首先要掌握这个句子的意思,然后结合具体的题目,就可以确定正确答案. 45. 根据关键词even,所以要用形容词比较级来填空,结合给出的单词提示,因此可知这句话的意思是"我的朋友尽力让我安静下来,但是他的话让我更疯了." 故填madder. 我的朋友尽力让我安静下来,但是他的话让我更疯了. 首先要掌握这个句子的意思,然后结合具体的题目,就可以确定正确答案. 46. 根据had?it,所以要用过去分词来填空,构成固定搭配:have/has/had+过去分词,意思是"请或让某人做某事"结合给出的单词提示,因此可知这句话的意思是"她爸爸完成了书的剩余部分,然后在战后出版了这本书." 故填published. 她爸爸完成了书的剩余部分,然后在战后出版了这本书. 首先要掌握这个句子的意思,然后结合具体的题目,就可以确定正确答案. 47. 根据空格后面的词语是reached,所以要用副词来修饰动词,结合给出的单词提示,因此可知这句话的意思是"通过艰苦的工作,这些登山者成功地到达了山顶."successfully副词,成功地. 故填successfully. 通过艰苦的工作,这些登山者成功地到达了山顶. 首先要掌握这个句子的意思,然后结合具体的题目,就可以确定正确答案. 48. 通过分析句子结构,对于More?attention来说,是被注意的,所以要用被动语态来填空,又因为空格前面的词语是should,所以要用should+be+过去分词来填空.结合给出的单词提示,因此可知这句话的意思是"应该多注意空气污染来防止严重的健康问题." 故填be?paid. 应该多注意空气污染来防止严重的健康问题. 首先要掌握这个句子的意思,然后结合具体的题目,就可以确定正确答案. 49. 根据Are?you?going?to?Shanghai?for?further?study?after?graduation?以及?I?am?not?sure.结合给出的单词提示,因此可知这句话的意思是"--毕业后,你将要去上海进修吗?--呃,我还没有决定下来.我不确定."指的是在对话发生时,还没有决定下来,所以要用现在完成时来填空,现在完成时的构成:have/has+过去分词. 故填haven't?decided. --毕业后,你将要去上海进修吗? --呃,我还没有决定下来.我不确定. 首先要掌握这个句子的意思,然后结合具体的题目,就可以确定正确答案. 50. 考查动词.根据上文"琳达今晚不来参加聚会",由转折连词but推断琳达在谈话之前的某个时候答应过要来参加聚会,考虑用提示词的过去式形式promised,意为"答应". 故答案为 promised. ---琳达今晚不来参加聚会. ---但她答应了. 根据提示词填空,先要通读句子,理解大意,再联系语境变换恰当的词形,方能正确解答. 51. 考查过去进行时态.根据主句Mr.Black?walked?around?and?offered?help?推断本句为一般过去时态,而while引导的时间状语从句常用进行时态,由于受主句时态的影响,考虑从句用过去进行时were doing. 故答案为?were?doing. 当我们在做实验时,布莱克先生四处走动并提供帮助. 根据提示词填空,先要通读句子,理解大意,再联系语境变换恰当的词形,方能正确解答. 52. 考查动词.根据答语No,推断上文是一个一般疑问句,由usually推断本句属于一般现在时态,close 意为"关门",属于实意动词,其一般疑问句考虑在句首用助动词Does,后面的close填原形形式. 故答案为?Does;close. ---这家商店周末提前关门吗? ---不,通常营业到晚上10点. 根据提示词填空,先要通读句子,理解大意,再联系语境变换恰当的词形,方能正确解答. 53. a high-speed railway connecting Beijing to Tianjin一条连接北京和天津的高铁,connecting Beijing to Tianjin, ing-动词作后置定语. 故答案是high-speed?railway?connecting?Beijing?to. We have built a high-speed railway connecting Beijing to Tianjin. 此题考查汉译英,在熟知每个汉语的英语翻译的基础上,根据语法结构,组合短语或者句子,便可得出正确答案. 54. keep?worries?to oneself把焦虑藏在心里,would rather do sth.than?do sth.比起……来更愿意做某事, share sth. with sb.和某人分享某物. 故答案是keep worries to themselves than share. The little boy would rather keep worries to themselves than share them with others. 此题考查汉译英,在熟知每个汉语的英语翻译的基础上,根据语法结构,组合短语或者句子,便可得出正确答案. 55. 根据句意,要用一般过去时态.别无选择只能做某事 have no choice but to do sth,改变主意 change one's mind. 故答案为had?no?choice?but?to?change. After?thinking?twice,?the?engineer?had?no?choice?but?to?change?his?mind. 汉译英是基础题,需要学生根据句意、时态和固定搭配等,来选择合适的单词或者短语. 56. 根据David's?parents?are--him?to?make?him--instudy.可知在英语中表示对…要求严格用be strict with;处于领先地位用take the lead,放在make后面跟动词原形, 故填strict with,take the lead. David's?parents?are strict with him?to?make?him take the lead in study. 汉译英是基础题,需要学生根据句意、时态和固定搭配等,来选择合适的单词或者短语.另外,学生多积累单词和短语,也有助于解答这类题目. 57. be?on?everyone's?mind萦绕在每个人心头,根据last month可知用一般过去时,主语These terrible accidents 指复数,be动词用were. 故答案是were on everyone's mind These terrible accidents were on everyone's mind last month. 此题考查汉译英,在熟知每个汉语的英语翻译的基础上,根据语法结构,组合短语或者句子,便可得出正确答案. 58. 根据句意可知We are proud后跟宾语从句,宾语从句感叹句, what?great?achievements多么辉煌的成就?,根据in the past 70 years用现在完成时,have(has) +过去分词. 故答案是what great achievements the Chinese people have made. We are proud what great achievements the Chinese people have made in the past 70 years. 此题考查汉译英,在熟知每个汉语的英语翻译的基础上,根据语法结构,组合短语或者句子,便可得出正确答案. 59. 【高分句型一】 As a volleyball player, she practised hard and proved to the world Chinese women are tall and fast enough to play volleyball. 作为一名排球运动员,她努力练习,向世界证明了中国女子够高,够快可以打好排球.tall and fast enough to play volleyball够高,够快可以打好排球,形容词+enough +to do sth. 【高分句型二】 She thinks the whole team should work hard together instead of giving up. 她认为整个团队应该一起努力而不放弃.instead of 代替,而不是,介词of后跟动名词. 能够根据提示进行书面表达,能够围绕主题准确使用一定的语法、词汇、短语和句型等,清楚连贯地表达自己的思想,进而完成写作任务. 第22页,共23页 第23页,共23页

    • 2020-01-24
    • 下载5次
    • 193.61KB
  • ID:4-6792005 [精]牛津译林版英语6BUnit 2 Good habits单元测试卷(含答案)

    小学英语/新版-牛津译林版/六年级下册/Unit 2 Good habits

    中小学教育资源及组卷应用平台 牛津译林版英语6BUnit 2 Good habits单元测试卷 一、选出发音不同的单词(5分) ( )1. A. about B. shout C. young D. loudly ( )2. A. mouth B. touch C. mouse D. house ( )3. A. doctor B. short C. horse D. for ( )4. A. habit B. bad C. fast D. sadly ( )5. A. strong B. from C. hobby D. cola 二、英汉互译。(5分) 1. 睡觉前 ______________ 2. 保持房间整齐 ___________________ 3. 跑得快 ________________4. 帮助他的父母 ___________________ 5. 过来看她 ______________ 6. 一些坏习惯 ____________________ 7. 做得好 _______________ 8. 非常了解…… ____________________ 9. put ... in order _______________10. show … around _____________ 三.选择(10分) ( )1. I usually go to work by bus,but yesterday I took taxi. A.a;a B.the;a C./;a D./; / ( )2.______is your bad habit? I often eat snacks before bedtime. A. How B. What C. When D. Who ( )3.She goes to school in the morning. A. lately B. early C. fast D. quickly ( )4.--You look ____.What's the matter? --I lost my new kite. A. sad B. sadly C. happy D. happily ( )5.The girl is ______ beautifully. A. / B. dance C. dances D. dancing ( )6.Wang Bing listens to his teachers ________in class. A. careful B sadly C. carefully D. friendly ( )7.We should keep our schoolbags _____. A. clean and tidy B. dirty and messy C. big and clean D. quiet and happy ( )8. We should have our meals_______ . A. early B. late C. on time D. in time ( )9.Can you _______your bike _____me ? A. show, for B. show, to C. showing, with D. show , around ( )10. They saw many birds ______ in the tree yesterday. A. sing B. sang C. singing D. sings 四.用所给单词的适当形式填空(10分) 1. Su Yang ______________ (catch) a bird with her father in the park last week. 2.Would you like (eat) some mushrooms? 3 He sometimes feels ___________ (sleep) in the morning. He _______(sleep) now. 4.How (quick) Betty answered the teacher’s questions! 5.Do you think if it’s a (use) book? 6.This book will be (help) in your study 7.What about (go) (fish)with me? 8. Su Hai, (put) your hands on the desk. 9.Wang Bing is good at (fly) kites. 10 There was ___________ snow last year. It snowed __________(heavy). 11. .Sit ___________. We must keep___________ in the library. (quiet) 12.Ben and Mike _ (draw) pictures tomorrow. 13.Bobby is shouting (excited). 14. Let's do some (shop). 15._ (not watch) TV. It's time for us (go) to bed. 五.句型转换(10分) 1.How can we protect forests? We should save trees. (合为一句) We should save trees protect . 2.He does well at school. (否定句) He _____ ______ well at school. 3.Let me show you my clothes.(改为同义句 Let me ______ my clothes ____ you. 4.I brush my teeth in the morning.(用Yang Ling 改写句子) Yang ling ______ ______ ______ in the morning. 5.The students should go to school early.(改为否定句) The students ______ _____ to school early. 6. The man made a table with a big tree. (用use改写句子) The man ______ a big tree ____ _____ a table. 7. I have some bread and milk for breakfast. (对划线部分提问) ________ ________ you __________ for breakfast? 8.He read books late last night. (改为一般疑问句) _____ he _____ ______ late last night? 六、看图完成对话。(5分) 1. A: ______ you ______ up early? B: No, I don’t. A: What ______ do you ______ up? B: ______ nine. 2. A: ______ the matter, Liu Tao? B: I feel ______. A: Did you go to bed late last night? B: Yes, I ______. I ______ to bed at twelve. A: It’s too late. You should ______ to bed early. 七、选择正确的句子补全对话, 其中有两项是多余的。(本大题共1小题,共5分) 1. A:I think I'm kind of unhealthy. B:Oh?Why is that?(1)______ A:I eat meat three times a week,but I never eat vegetables. B:Oh,I see.(2)______ A:Coffee.I have to study late at night.Coffee makes me excited. B:(3)______ It's good for your health. A:Yes,I know that,but I don't like milk. B:How many hours do you sleep every night? A:(4)______ B:That's OK.And how often do you exercise? A:(5)______ I feel tired all day. B:Well.You need to have more healthy food and do some exercise.It's good for your health. A.I sleep for eight hours. B.Why don't you drink milk? C.And what do you drink? D.I never exercise. E.What are your eating habits? F. How about running? G. Do you like coffee? 八、完形填空(本大题共10小题,共10分) How can you study well? I think that you should have good study(1). Then you can spend less time but learn(2). First, make full use of your time.(3)your books are open, please turn off your TV and (4)your snacks. Of course, you need some time to play, but you should play after study.Remember: study comes first. Second, listen to your teachers(5) in your class. You know, it is very important. If you have questions, just ask your teachers, and they are very happy to help you. Third, do the homework by yourself. If you can't work out a problem__(6)___, you can ask(7) help. You can't just copy(抄袭) the answer. Make sure that you really understand(理解) it. Finally,take a(8)with you.Sometimes you may have some ideas or questions.Please __(9)____ them down on the paper. Then you can talk to your teachers, parents or friends. These four tips are helpful to you. Please(10)trying! You will succeed if you have good study habits. A. skills B. habits C. interests 2. ?A. much B. quickly C. more 3. ?A. If B. Because C. So 4. ?A. put in B. look after C. put away 5. ?A. careful B. carefully C. quiet 6. ?A. sometimes B. always C. often 7. ?A. with B. for C. to 8. ?A. phone B. computer C. notebook 9. ?A. write B. cut C. leave 10. ?A. decide B. finish C. keep 九、首字母短文填空(本大题共1小题,共10分) All students need to have good h______. When you have good study habits, you?l?? ?things quickly. You also remember them easily. Do you like to study in the l??? room? This is not a good p??? ?because it is usually too noisy. You need to study in a q?? ??place, like your bedroom. A quiet place will help you only t??? ??about one thing, and you will learn b_______?. Before you begin to s?? ??, do not forget to clean your d_______. A good desk light(光线) is ?important?, too. You’ll f?? ???tired easily if there is not enough?light. 十.阅读理解(15分) A 阅读短文,判断正(T)误(F) People like to drink tea. There is black tea, green tea, white tea and yellow tea. People drink a lot of tea in China. Some Chinese people drink it because it is good for their health. Many people drink it because it tastes very good. People drink a lot of green tea in Japan. People drink lots of green tea in South Korea(韩国),too. In Vietnam(越南),people like to drink coffee first. Then they drink tea. People drink lots of tea in England. Every afternoon, people drink tea. It’s the ‘afternoon tea’. English people like to drink their tea with milk in it. Many people drink black tea in the USA. In the South, people like to drink sweet tea. Sweet tea is cold black tea with sugar(糖)in it. Most tea comes from China. Some tea comes from India(印度),Sri Lanka(斯里兰卡),Kenya (肯尼亚),Japan and Indonesia(印度尼西亚)。 ( ) 1. People like to drink coffee before tea in South Korea. ( ) 2. Most tea comes from China. ( ) 3.In England, people like to drink tea with sugar in it. ( ) 4. In the South of the USA, people like to drink sweet tea. ( ) 5. “Black tea” means “红茶”. B 根据短文内容,选择正确的答案。 My living habits I’m Mike. I am a student. I have some good living habits. Every morning, I get up at seven o’clock. After washing my face and brushing my teeth, I have some bread and milk for breakfast. Then in school, with my dear classmates, I begin my classes. At about eleven thirty, I have lunch. Then I have a rest for an hour. In the afternoon, I have classes again until(到……为止)five. I often do my homework at seven at home. It takes me about one hour to finish it. After that, I watch TV for half an hour. Then I go to bed at nine o’clock. ( ) 6. Does Mike have any good living habits? A. Yes, he does. B. No, he doesn’t. C. I don’t know. ( ) 7. What time does Mike get up? A. At 6:00. B. At 7:00. C. At 5: 00. ( ) 8. What does Mike have for his breakfast? A. Some bread. B. Some milk. C. Some bread and milk ( ) 9. Mike has lunch at ______ at school. A. 11:00 B. 11: 30 C. 12: 00 ( ) 10. Mike often watches TV for ______. A. an hour B. half an hour C. an hour and a half C Running is becoming popular these days. Many of us run for our health. Doctors say many of the health problems(问题) come from these bad habits: eating too much, drinking too much, smoking, and not taking enough(足够的) exercise. Doctors tell us, "Eat and drink less, don't smoke, and exercise more." Running is a good form of exercise because it helps build(建立) a strong heart. It also helps most people lose weight. One 68-year-old woman runs three times a week. She runs to lose weight. "I love to eat," she says. Running is good for health in other ways, too. Many runners say running keeps colds and other small health problems away. "Running is my doctor," says one man. Running can also help people lo relax(放松). So today men and women of all ages like running. 11.Many people like running because they want to ______ . A. eat much B. keep healthy C. run fast D. waste time 12.Doctors tell us ______ . A. not to smoke B. not to exercise C. to drink much D. to eat much 13.The underlined word "weight" means ______ . A. 疾病 B. 体重 C. 速度 D. 健康 14.The third paragraph (段落) shows ______ . A. running helps people to relax B. running people have many health problems C. running helps build a strong heart D. running people don’t have many health problems 15.The writer mainly tells us ______ . A. how to run B. how to lose weight C. running is a good way to keep healthy D. running is better than doctors 十一、任务型阅读-完成表格(本大题共1小题,共5分) All students want to look good. Looking good can make other people like you and make you happy. It can also help you make more friends. So it is important to look good. Many teachers say Tom is a good boy who always looks good. Well, we should learn from him. Let?s listen to what Tom says. "A smile(微笑) tells that you?re a happy boy. But if your teeth are not clean. people will not like you. So I brush(刷) my teeth twice a day." Dirty hair is bad like dirty teeth. No one likes dirty hair. Wash it and visit the barber?s (理发店) often. It is not a good idea to wear too long hair. Teachers don?t like it, right? The body is also important. Boys often want to look strong like the men on TV. In fact(事实上), few people can be like them. But you can look healthy! Exercise and healthy food can help you. Don?t eat too much meat, and exercise for more than 3 hours every week. Be yourself(你自己), Don?t just learn from stars or your friends. Let?s Look Good Looking good is? ?(1)?? It makes others? ?(2)??you. It makes you feel ? ?(3)?? It helps you make more ? ?(4)?? Let?s? ?(5)?? from Tom Keep your teeth ? ?(6)?? Brush teeth? ?(7)???a day. Dirty hair is? ?(8)?? Don?t wear dirty hair or too ? ?(9)???hair. Be careful with your body. You can?t look strong like stars, but you can look? ?(10)?? Be yourself Don?t just learn from others. 十二、书面表达(本大题共1小题,共10分) 假如你是李玟,你们学校要举行以"优秀不是一种行为,而是一个习惯"为主题的英语演讲比赛.请你根据以下提示用英语写一篇演讲稿,与同学们分享你的好习惯. 提示:1.Do?you?get?up?and?go?to?bed?early? 2.Do?you?often?play?sports? 3.Do?you?often?read? 4.Do?you?eat?fruit?and?vegetables? 要求:50词左右,可适当发挥.开头和结尾已给出,不计入总词数. Hello,everyone! I?do?believe?that?excellence?is?not?a?behavior?but?a?habit.Now?let?me?tell?you?about?my?good?habits. ????????????????????????????????????????? Keys: 1、 选出发音不同的单词(5分) 1-5 CBACD 二、英汉互译。(5分) 1. before bedtime 2. keep the room tidy 3. run fast 4. help his parents 5. come to see her 6. some bad habits 7. do well 8. know … well 9. 把……整理得井井有条 10. 带领……参观 三.选择(10分) 1-5 CBBAD 6-10 CACBC 四.用所给单词的适当形式填空(10分) 1.caught 2.to eat 3.sleepy, is sleeping 4.quickly 5.useful 6.helpful 7.going, fishing 8.put 9.flying 10.heavy, heavily 11.quietly,quiet 12.will draw 13.excitedly 14.shopping 15. Don’t watch, to go 五.句型转换(10分) 1.to forests 2.doesn’t do 3.show to 4.brushes her teeth 5.shouldn’t go 6.used to make 7. What do have 8. Did read books 六、看图完成对话。(5分) 1. Do; get; time; get; At 2. What’s; sleepy; did; went; go 七、选择正确的句子补全对话, 其中有两项是多余的。(本大题共1小题,共5分) 1. E??2. C??3. B??4. A??5. D 八、完形填空(本大题共10小题,共10分) 1. B 2. C 3. A 4. C 5. B 6. A 7. B 8. C 9. A 10. C ?九、首字母短文填空(本大题共1小题,共10.0分) habits, learn, living, place, quiet, think, better, study, desk, feel 十.阅读理解(15分) 1-5 FTFTT 6-10 ABCBB 11-15 BABDC 十一、任务型阅读-完成表格(本大题共1小题,共5分) 1. ?important??2. ?like??3. ?happy??4. ?friends??5. ?learn??6. ?clean??7. ?twice??8. ?bad??9. ?long??10. ?healthy?? 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 2020-01-24
    • 下载38次
    • 1359.5KB
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-6757847 [精]Unit 1 the lion and mouse 单元测试卷(含答案)

    小学英语/新版-牛津译林版/六年级下册/Unit 1 The lion and the mouse

    中小学教育资源及组卷应用平台 牛津译林版英语6BUnit 1 the lion and mouse 单元测试卷 一、选出下列单词划线部分读音不同的选项。(5分) ( )1.A. tidy B. light C. child D. children ( )2.A. doctor B. sport C. morning D. for ( )3. A. behind B. egg C. net D. next ( )4. A. reach B. weak C. sweater D. teacher ( )5..A. fast B. last C. habit D. ask 二、英汉互译(5分) 1.走过,路过 ________________ 2. 吵醒,叫醒 ___________________ 3. 释放,放开 _______________ 4. 又大又强壮____________________ 5. 从那时起_________________ 6. a deep hole _____________________ 7. pour ……into______________ 8. cheer for ______________________ 9. sharp teeth_________________ 10. the next day __________________ 三、根据中文提示填写单词。(5分) 1.The boys are playing table tennis ______________(开心地). 2.There is a l__________(大的)living room in my house. 3.Liu Tao runs fast every day. He is a ____________(强壮的)boy. 4.The mouse was small and ____________(弱的). 5.The baby is sleeping. We should walk ____________.(安静地) 四.用所给单词的适当形式填空(6分) 1. He (bring) some water quickly and poured it into the hole just now. 2. My grandparents were (happy). They laughed (happy). 3. My mother (not wake) me up this morning. So I (get) up late. 4. “How can you (help) me?” the lion asked. 5. -Why is Jack crying (sad)? -Because a dog (bite) him just now. 6. The man laughed (loud). 7. You dance so (excited). 8. The lion (let) the mouse go just now. 9. The little girl looked very _________ (sad). 五、选择合适的选项(10分) ( )1. Last Sunday, I to the museum my friends. A. go, with B. went, with C. go, and D. went, and ( )2. Su Hai is an e-mail her friend. A. write, for B. writing, for C. writing, to D. write, to ( )3. Nancy and Helen are not good ______ basketball. A .at B. in C. for D. with ( )4. The _______ boy is laughing _________. A. exciting, excitedly B. excited, excitedly C. excited, excited D. exciting, excited ( )5. The ball is _____ the hole, so Sam pours some water _____ the hole. A. in, in B .into, in C. in, into D. into, with ( ) 6. The mouse helped the lion _____ out from the net ten minutes ago. A. get B. got C. getting D. gets ( ) 7. His mother always __________, but he never gets up. A. wakes up him B. wakes him up C. woke him up D. woke up him ( ) 8. The story< The fox and the grapes> is a(n) ___________. A. fable B. Chinese idiom C. English chant D. Chinese chant ( )9. A: Who _______ a big hole in the box? B: The cat did. A. make B. made C. did make D. makes ( )10. Yesterday, my father caught a thief and him the police station. A. take, for B. take, to C. took, to D. took, for 六、按要求完成句子(5分) 1. The lion has big and sharp teeth. (改为同义句) The lion’s teeth_____ big and___ . 2. He caught a mouse in that room just now(改为一般疑问句) ________he ________ a mouse in that room just now? 3. Tom has five pencils in the school bag. (对画线部分提问) _____ _______pencils ______Tom have in the school bag? 4. I can help you with my teeth.(对画线部分提问)______ ______ you help me ? 5. the, a, big, dog, made, hole, his, with, teeth (.) (连词成句) ______________________________________________ 七、根据汉语提示完成句子。(5分) 1.就在那时,狮子笑得很大声。 Just then , the lion _______ ________. 2.昨天我们用一个网捉住了一只小鸟。 We _______ a bird ________ the net yesterday. 3.请帮助老人从车里出来。 Please help the old man _______ _______ from the car. 4.他是一个开心的男孩。他正开心地笑着。 He is a ________ boy. He is laughing __________. 5.他很快弄来一些水,并把它倒入了洞里。 He brings some water _________ and _________ it into the hole. 八.看图完成对话,每空一词。(5分) 1. The mouse ___________ a big hole in the net ___________ his teeth. The lion got out and said ____________. 2. Sam and Bobby are playing table tennis. Billy and Bobby ____________ for Sam and Bobby__________. 9、 补全对话(共5分) A. What was it about? B. Do lions eat rabbits? C. How was it? D. Yes, that's right. E. Does he often tell you stories? F. What does he do? G. When did you visit your uncle? A: Do you know who the man is over there? B: Oh, he is my uncle. A: Your uncle? (1) B: He is a teacher. He teaches in a primary school and is good at telling stories. A: Really? (2) B: Yes, he does. Last night he told me one. A: (3) B: Er…It was very interesting. A: (4) B: It was about a rabbit and a lion. A: A rabbit and a lion? Lions eat rabbits for food, don't they? B: (5) But the rabbit in the story was very clever and the lion could find no way to eat it. 十、完形填空(本大题共10小题,共10分) ? ? ? The chicken and the duck were friends. They lived on a ??(1)??. They walked around together. They ??(2)???near the pool (池塘)together. They talked about many things. They talked about the ??(3)??. They thought the cat was tricky (狡猾的) and ??(4)??. Because the cat looked at them a lot. They didn't believe(相信) the cat. "We must always keep our eyes ??(5)???when the cat is around,"?they both agreed. They talked about the dog. The dog was very friendly. The dog had ??(6)???energy (精力) . It barked (吠叫) a lot and ran around a lot. They both ??(7)???the dog. They ??(8)???the farmer. Thanks to (幸亏) the farmer, they had food to eat. The farmer looked after them. The farmer looked after all the ??(9)??. He fed (喂养)the cow, the pig, the sheep and the rabbit. They liked the farmer, because he looked after everyone well. He was a ??(10)???man. "The farmer is good,"?said the chicken. "We need the farmer,"?said the duck. 1. ?A. farm B. school C. park D. house 2. ?A. ate B. played C. swam D. saw 3. ?A. dog B. pig C. tiger D. cat 4. ?A. small B. dangerous C. clever D. busy 5. ?A. red B. open C. small D. big 6. ?A. a little B. a few C. a lot D. lots of 7. ?A. missed B. found C. liked D. caught 8. ?A. talked about B. put on C. played with D. looked for 9. ?A. people B. animals C. students D. workers 10. ?A. busy B. relaxed C. lazy D. nice 十一、阅读理解(14分) (1)看图,判断句子正误(用T或F表示) ( )1. The story is about a mosquito(蚊子)and a lion. ( )2. “The mosquito is small and weak,” the lion thinks. ( )3. The mosquito plays tricks on(捉弄) the lion. The lion is happy. ( )4. The mosquito is happy, “I’m stronger than the lion.” ( )5. A man catches the mosquito with a net. (1)阅读短文,选择正确的选项 A The little lion is hungry(饿)now. She says to her dad, the old lion, “Dad, I’m hungry.”“ Well, my dear, you must find food by yourself. You’re strong now,” her dad says. The little lion finds a rabbit in the forest(森林). It is eating a carrot. The little lion asks the rabbit to give her some carrots to eat, but she doesn’t like to eat it. Then the little lion finds a little girl eating some meat. She comes to the girl. The little girl runs away. The little lion picks up(捡起)the meat and eats it. It’s very nice. The little lion is very happy. She thinks she can find food, too. 根据材料内容选择最佳答案。 5. Where does the little lion find a rabbit? A. In the park. B. In the zoo. C. In the forest. D. On the way. 5. Who is eating a carrot in the forest? A. A rabbit. B. A girl. C. A dog. D. An old lion. 5. What does the girl eat? A. Some meat. B. A carrot. C. Ice cream. D. An apple. 5. The underlined words “runs away” mean ________ in Chinese. A. 追上 B. 逃跑 C. 吓晕了 D. 气哭了 5. Which of the following is WRONG? A. The little lion likes to eat meat. B. The girl’s meat is good. C. The old lion asks the little lion to find food. D. The little lion can’t find food. B 欢欢喜喜过年了!The Spring Festival(春节)就要到了.同学认真看下面的图片并阅读文章,回答11---14题. Year of the Rat This year is the Year of the Rat.There are 12 Chinese animal signs(生肖).They are rat,ox,tiger,rabbit,dragon,snake,horse,sheep,monkey,rooster,dog,pig.The rooster is the first Chinese animal sign. The Spring Festival is coming.What date is it?Look at the calendar.The Spring Festival eve (除夕)is on January 24.The Spring Festival is on January 25.On the Spring Festival eve,people get together (团聚) and have a big dinner.They talk and watch the Spring Festival Gala(春晚) together.Children love the festival very much because they don't go to school.And they can have new clothes and get much money.They can also eat lots of delicious food.Which Chinese year were you born in? 5. "Year of the Rat" means(意思) ______ in Chinese. A. 鸡年 B. 鼠年 C. 蛇年 D. 兔年 5. The Spring Festival is on ______ this year. A. January 17 B. January 18 C. January 24 D. January 25 5. According to the article (根据这篇文章),children don't ______ in the Spring Festival. A. watch TV B. get together C. have delicious food D. go to school 5. The ______ is the eleventh animal sign. A. pig B. dog C. rat D. ox. 十二、任务型阅读-完成表格(本大题共5分) 阅读下面短文,并根据所读内容在文章后的表格中填入恰当的单词,每空一词。 ??? All around the world, people drink tea. But tea doesn?t mean(意味着) the same thing to everyone. In different countries people have very different ideas about drinking tea. ??? In China, for example, people always serve(供给) tea when they get together. The Chinese drink it at any time of the day at homes or tea houses. They like their tea with nothing else in it. ??? Tea is also important in Japan. The Japanese have a special way of serving(沏) tea called a tea ceremony(茶道). It is very old and full of meaning. People must do everything in a special way in the ceremony. There is even a special room for it in Japanese homes. ??? Another tea drinking country is England. In England the late afternoon is "teatime". Almost everyone has a cup of tea then. The Englishmen usually drink it with cream(奶油) and sugar. They also eat cakes and little sandwiches(三明治) at tea time. How to drink? ?(1) Country Habit In China The Chinese drink tea at? ?(2)?time of the day at homes or in the tea houses. In? ??(3)?? They have a special way of serving tea called tea ceremony. In England The late afternoon is? ??(4) . The English usually drink tea with cream and sugar in it. They also have some ? ?(5) __and little sandwiches. 十三、首字母短文填空(本大题共1小题,共10.0分) 贪婪的老鼠? ? ? A mouse saw a basket full of corn(装满玉米的篮子). He wanted to eat it. So he m?(1)?a small hole in the basket. He squeezed in(挤进)through the hole. He ate a lot of corn. He felt full and was very? h?(2).? ? ? Then, he wanted to go back. But he couldn’t fit through(穿过) the hole? b(3)?his belly(肚子)was full. He tried again, but it was no use. ? ? ? The mouse started crying. A rabbit was passing by. She? h(4)?the mouse’s cries and asked, “ W(5)?are you crying, my friend?” ? ? ? The mouse said, “I made a small hole and went into the basket to eat the corn. Now I can’t go back through the hole.” ? ? ? The rabbit said, “It is because you ate too much. W_(6)___until?your belly becomes smaller.” Then, the rabbit left. ? ? ? The mouse fell?asleep(睡着) ?in the b__(7)____. The next morning, his belly was small again. But he wanted to eat some?more?corn. He forgot all about getting out of the basket. So he ate more corn and his belly became b__(8)___ again. ? ? ? After eating, the mouse?remembered that he had to run away. But now, he c__(9)____. So he thought, “I will just have to wait until?tomorrow.” ? ? ? A c_(10)_____ passed by. He smelled the mouse in the basket. He opened the basket and ate the mouse. 十四。书面表达(10分) 根据下面表格, 写一篇60字左右的作文, 可以适当发挥, 时间 昨天早晨7点 天气 下雨 地点 上学路上 人物 老太太 , 我 事情 老太太跌了一跤,爬不起来, 我看见后扶她起来并送她去了医院 结果 我上学迟到了,心里很忐忑。。。。。老师知道后表扬了我, 我很开心(表扬: praise ) Keys: 一、选出下列单词划线部分读音不同的选项。(5分) 1-5 DAACC 二、英汉互译(5分) 1. walk by 2.wake up 3.let…go 4.big and strong 5.from then on 6.一个深洞 7.把。。。倒进 8.为。。欢呼 9.锋利的牙齿 10. 第二天 三、根据中文提示填写单词。(5分) 1.happily 2.large 3.strong 4.weak 5.quietly 四.用所给单词的适当形式填空(6分) 1.brought 2.happily 3.didn’t wake , got 4.help 5.sadly, bit 6.loudly 7.excitedly 8.let 9. sad 五、选择合适的选项(10分) 1-5 BCABC 6-10 ABABC 六、按要求完成句子(5分) 1. is, sharp 2. Did ,catch 3. How many, does 4. How, can 5. The dog made a big hole with his teeth. 七、根据汉语提示完成句子。(5分) 1.loughed, loudly 2.caught, with 3.get out 4.happy, happily 5.quickly, pours 八.看图完成对话,每空一词。(5分) 1.bit, with, happily 2. Cheering, loudly 九.补全对话(共5分) 1-5 FECAD 十、完形填空(本大题共10小题,共10分) 1-5 ABDBB 6-10 DCABD 十一、阅读理解(14分) 1-5 TTFTT 6-10 CAABD 11-14 BDDB 十二、任务型阅读-完成表格(本大题共5分) 1. tea 2.any 3. Japan 4.teatime 5.cakes 十三、首字母短文填空(本大题共1小题,共10.0分) 1.made 2.happy 3.because 4.heard 5.Why 6.Wait 7.basket 8.big 9.couldn’t 10. cat 十四。书面表达(10分) 略 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 2020-01-15
    • 下载37次
    • 1416KB
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-6720574 [精]Unit 4 A good read 基础知识训练(含答案)

    初中英语/牛津译林版/八年级下/Unit 4 A good read

    中小学教育资源及组卷应用平台 8BUnit 4 A good read基础知识训练 一、词汇运用1 1. I could hear the rain beating (撞)the windows at that time. 2. He (捆)the ends of the plastic bag together at last. 3. After a big dinner, their (胃)were completely full. 4. Yang Jiang (翻译)many foreign books into Chinese in her life. Among them, Don Quixote(<<堂吉诃德>>)is the most famous one. 5. She ran her (手指)through her hair. 6. The (France)film called Taxi is a very good one. A lot of people like watching it. 7. Mo Yan is one of my favourite (write).Some of his books were made into films. 8. Researchers say computers in North Africa will continue (rise)this summer. 9. She is reading a book (call)Gulliver’s Travels. 10. Look at the duck. How ugly it is! It’s the (ugly)duck I have ever seen.. 11. Reading can help us improve our (dark)of the world. 12. My sister received the offer, but she (refuse). 13. There is a big square (在...对面)our school. 14. Don’t shout at him. He is (able)to hear you because he is deaf(聋的). 15. Our planet(收到) is filled with (hide)places 16. If you have (confident), you will feel sure about your abilities, qualities, and ideas. 17. We were told to finish an essay at the (begin)of this term. 18. The book is very popular among young people. It sold 20 thousand (copy)in two weeks. 19. Oh, dear! The second house looks much (丑的)than the first one . 20. As the old saying goes, “Old (习惯)die hard.” So start exercising before it’s too late. 二、词汇运用2 1. The trip to Hainan is one of the most exciting___________(经历)for Mr Zhang and his wife. 2. His (成功)made all of us very surprised. 3. Don’t stand (靠着)the wall. 4. In most families in the past, mothers did all the (cook)and fathers went out to make money. 5. The little girl becomes much (healthy)than before. 6. Lucy usually enjoys (she)in front of the mirror before leaving home. 7. The (library)in our school library are always kind to us. 8. ---Have you ever heard of Yilin (publish)House? ---Yes, of course. It’s very famous. 9. This novel was (翻译)into over 10 languages last year. 10. The little boy went to sleep, with his head resting on his mother’s (肩膀). 11. Let’s go and see some (评论)about this film on the Internet. 12. The book sells well. We have sold out millions of (份)already. 13. Mr Brown has taught English for years, so he has much (经验)in teaching English. 14. The young boy was brave enough to sail the sea to look for (hide)treasure. 15. The history books can improve our (know)of what happened in the past. 16. I went to some local museums when I visited (German)last year. 17. Dr. Bethune was a (Canada)doctor who worked in China for many years. 三、动词填空 1. I can go to school only on my own since I (grow)up. 2. He spends more time than I used to (play)games with children. 3. --- Isn’t Peter in the study? ---No, He has just finished his homework and (water)in the garden. 4. The young mother made her child (wash)his hands before eating cakes. 5. Look! The twins (tie)the horses for us over there. 6. He (stay)here until the rain stops 7. The babies just (fall)asleep. Don’t make so much noise. 8. Will you please continue (do)the work in the garden after dinner? 9. ---Look at the sign. You can’t take photos here. --- Sorry, I (not see)it. 10. Cindy never (get)full marks in maths exams. It’s too bad for her. 11. The telephone rang while the family (watch)the NBA final on TV. 12. I really didn’t know which shop to go to (choose)my father’s birthday present. 13. (not be)late again, or Mr Green will be angry with you. 14. No one can tell me if she (accept)my offer tomorrow. 15. Simon has taken a lot of photos already in Shanghai. He will show them to us when he (return). 16. I asked my teacher when (go)back to school. 17. There are no buses here, so we have (walk)home. 18. The old man put on his hat and then (leave)the office. 19. Little Tom always dreams of (get)a great success without effort. 20. My father continued (start)the car again and again, but it didn’t work. 三、动词填空2 1. The twins (plan)how to spend the coming holiday in the living room now. 2. My father told me the sun (rise)in the east when I was young. 3. The little boy looks so sad these days. What (happen) to him? 4. They had a great time (communicate)with each other. 5. If you want to keep the book for a longer time, (renew)it. 6. I wonder what (write)about in my diary this evening. 7. Don’t leave the tap (run); you shouldn’t waste water. 8. Her family are very worried about her because they (not receive)letters from her for months.. 9. The great changes in her hometown made her (feel)surprised. 10. Xiao Li promised to chat with me on the Internet, but so far he (not do)so. 11. If we cut down the trees, wild animals (have)nowhere to live. 12. He spent as much time as he could (read)books about culture. 13. My grandma always (relax)herself by walking in the garden. 14. Don’t forget (turn)off the computer when you leave the office. 15. He (write)the famous novel when he was sixty years old. 16. The members of the Reading Club (prepare)for the coming Reading Week these days. KEYS: 一、词汇运用1 1.against 2.tied 3.stomaches 4.translated 5.fingers 6.French 7.writers 8.rising 9.called 10.ugliest 11.darkness 12.refused 13.opposite 14.unable 15.hidden 16.confidence 17.beginning 18.copies 19.uglier 20.habits 二、词汇运用2 1.experiences 2.success 3.against 4.cooking 5.healthier 6.herself 7.librarlians 8.publishing 9.translated 10.shoulders 11.reviews 12.copies 13.experience 14.hidden 15.knowledge 16.Germany 17.Canadian 三、动词填空1 1.have grown 2.playing 3.is watering 4.wash 5.are tying 6.will stay 7.have fallen 8.doing 9.didn’t see 10.gets 11.were watching 12.to choose 13.Don’t be 14.will accept 15.returns 16.to go 17.to walk 18.left 19.getting 20.starting 四、动词填空2 1. are planning 2.rises 3.has happened 4.communicating 5.renew 6.to write 7.running 8.haven’t received 9.feel 10.hasn’t done 11.will have 12.reading 13.relaxes 14.to turn 15.wrote 16.are preparing 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 2020-01-07
    • 下载14次
    • 1187.5KB
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-6714058 [精]Unit 3 online tours 基础知识训练(含答案)

    初中英语/牛津译林版/八年级下/Unit 3 Online tours

    中小学教育资源及组卷应用平台 8BUnit 3 online tours基础知识训练 一、词汇运用1 1. We all know one nation can’t have two (女王). 2. We need to (放松)after five days’ hard work. 3. We can usually type(打字)words into the computer with (键盘). 4. The frog was too tired and it rested at the (底部)away. 5. We are planning to go on a trip to (非洲)next month. 6. In the UK, people use (英镑)when they do some shopping. 7. More and more Chinese people hope to travel to (Europe)countries for holiday. 8. It’s a (please)to be able to help you, I think. 9. It’s really hard for us to get (far)information about this new game. 10. Would you mind (turn)down the music? The baby is sleeping. 11. How could you find your bag in the (dark). 12. There are (几个)bags under the bed. Did Amy put them there?. 13. I was quite surprised when I (收到)his call this morning as we lost touch many years ago. 14. One Belt, One Road (一带一路)is helpful for the development of the ________(国际的)trade. 15. There is going to be a training (方案)for the new workers in our company. 16. Chinese market is much (huge)than before. 17. (Australia)people are very friendly, I think. 18. There aren’t many chances for us to use English in our daily (communicate). 19. (far)on, the supermarket is at the end of this road. You can’t miss it. . 20. Notice the “Tour” icon at the top of the (屏幕)and click on it. 二、词汇运用2 1. I don’t know which_______________(节目)to watch. They’re all interesting. 2. Wow, there are so many beautiful (beach)here. 3. I hope to be a beautiful (女王)in your new novel. 4. --- Linda, how many copies shall I (打印)for you? ---Twenty, please. 5. You should take your (护照)with you when changing money. 6. (music)were very popular in Broadway last century. 7. Nanshan is at the (south)end of Liyang. 8. Uncle Tom usually (relax)by playing chess after a hard day’s work. 9. Many people love (dollar). They think they can buy everything all over the world. 10. My sister has gone abroad (exact)for further study. 11. The First Emperor started the Qin Dynasty and became one of the most powerful (rule)in history. 12. The Eiffel Tower in France is a (举世闻名的)building. 13. The UK stands for the United Kingdom of Great Britain and__________________(north) Ireland. 14. Now more and more (Europe)people come to our country to do business or visit the famous places of interest. 三、动词填空 1. I will ask her for my bike if she (not return)it to me. 2. We are still discussing where (gather)and when to start our show. 3. The little boy is crying sadly because he (not pass)the exam. 4. My grandmother often (fall)asleep when she watches TV. 5. If you can answer the next question correctly, you (get)ten points. 6. Can you remember what you (see)in your dream last night? 7. When you visit New York, (not miss)Times Square. 8. ---Did you see your brother go out? --- No, I (watch)a football match. 9. My father (go)to Shanghai on business. He will be back in ten days. 10. You can practise playing soccer by (join)a sports club. 11. Do you hear someone (shout)for help early this morning? 12. The teacher is wondering what (happen)to the little girl. She is crying sadly. 13. Excuse me, do you mind me (smoke)in your office? 14. Mr. Black (swim)with his son when it started to rain. 15. How exciting the match is! It is the best one that I ever(watch) . 16. Boys and girls, please read the guidebook, or you (get)lost during the visit. 17. All the doctors did everything they could (save)the people after the earthquake. 18. I often (chat)with my friends on the Internet last term. 19. Have you ever dreamed of (fly)like a bird? 20. The secondary school in the USA usually (cover)seven years, grades six to twelve. 四、动词填空2 1. Visiting the British Museum (take)us about five hours last Sunday. 2. Simon (repair)his old printer when I went to see him. 3. Andy’s father (decide) to buy him a computer if he gets a better result in English. 4. Just click on the “Tour” icon and it (start). 5. I’m sorry I (forget)your new telephone number. 6. Remember (try)Beijing duck when you visit Beijing. 7. Mr Green (not see)his wife for months and he__________________ (miss)her very much. 8. ---Would you mind (give)me a glass of water and some bread? ---Of course not. 9. If you (be not)lucky enough, you won’t get the golden key. 10. Three days later, we found the dog (lie)in the snow in the forest. 11. The movie is so interesting that I (see)it twice. 12. When it began to snow last night, we (have)a meeting. 13. When fall (come), leaves turn brown and fall to the ground. 14. People must do something (protect)the wild animals in nature. 15. The little guy always dreams about (climb)Mount Huang some day. 16. ---No smoking here. Can’t you see the sign? ---Sorry, I (not see)it. Keys: 一、词汇运用1 1.queens 2.relax 3.keyboards 4.bottom 5.Africa 6.pounds 7.European 8.pleasure 9.further 10.turning 11.darkness 12.sevsral 13.recevied 14.international 15.programme 16.huger 17.Australian 18.communication 19.Further 20. Screen 二、词汇运用2 1. programme 2.beaches 3.queen 4.print 5.passport 6.musicals 7.southern 8.relaxes 9.dollars 10.exactly 11.rulers 12.world-famous 13.Northern 14.European 三、动词填空 1.doesn’t return 2.to gather 3.hasn’t passed 4.falls 5.will get 6.saw 7.don’t miss 8.was watching 9.has gone 10.joining 11.shouting 12.has happened 13.smoking 14.was swimming 15.have watched 16.will get 17.to save 18.chatted 19.flying 20.covers 四、动词填空2 1.took 2.was repairing 3.decide 4.will start 5.have forgotten 6.to try 7.hasn’t seen , misses 8.giving 9.aren’t 10.lying 11.have seen 12.was having 13.comes 14.to protect 15.climbing 16.didn’t 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 2020-01-07
    • 下载13次
    • 1186.5KB
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-6710890 [精]牛津译林版六年级上册英语期末复习测试卷(含答案 无听力)

    小学英语/期末专区/六年级上册

    中小学教育资源及组卷应用平台 牛津译林版六年级上册英语期末复习测试卷2 1、选出发音不同的单词,将序号填在题前的括号内。(5分) ( ) 1. A. have B. cat C. dad D. grade ( ) 2. A. desk B. egg C. fever D. ten ( ) 3. A. like B. with C. big D. sister ( ) 4. A. go B. home C. open D. box ( ) 5. A. cute B. use C. club D. computer ( ) 6. A. says B. play C. day D. way ( ) 7. A. thank B. with C. Maths D. three ( ) 8. A. thing B. bring C. doing D. English ( ) 9. A. head B. seat C. tea D. meat ( )10. A. house B. ground C. blouse D. young 二.英汉互译。(5分) 1. 看报纸 _____________________ 6.climb up the hill________________ 1. 变得有风____________________ 7.send emails____________________ 1. 在购物中心__________________ 8.reuse a plastic bottle_____________ 1. 使我们的城市变脏____________ 9.watch fireworks________________ 1. 保护地球____________________ 10.have a lot of fun_______________ 三、选择题 (15分) ( ) 1.---What do you do _______ Chinese New Year’s Eve? --- We usually _________ a big dinner with our family. A. on, have B on, are going to have C. in, had D. at, having (???? ) 2. ‘No parking.’ means we ______ park our cars here. A. can B. shouldn’t? C. must? D. should ( ) 3. All the children are _______ the party. A. exciting with,exciting B excited about,exciting C. excited on, exciting D. exciting about, excited (???? ) 4. He _______ a banana skin on the floor. A. give B. cuts C. throws D. litter (??? ? ) 5. Mr Green usually his friends when he was young. A. writes to B. is writing to C. wrote to D. write to ? (??? ? ) 6. Does the sign ‘No ’?——Yes, it does. A. say, writing B. says, write C. says, writing D. say, write (???? ) 7. It ________Children’s Day next Monday. A. is going to B. is going to be C. was D. is (???? ) 8. Where were my shoes? ________________________ A. It’s on the desk. B. They are under the desk.???? C. They were under the desk. (???? ) 9. There is not ______ coal ____ oil on the Earth. A. too many , or B. many too, and C. too much, or D. much too, and (???? )10. I called yesterday afternoon. But she in. A. she, isn’t B. her, wasn’t C. her, isn’t D. her, is (???? )11.I’m going to watch a film________. A. yesterday B. last weekend C. tomorrow D. now (  )12. Trees help__________ the air clean. A. keep B. to keeping   C. keeping D. kept (  )13. Mike likes _________ in the city, but I _______. ??? A. living; can’t? B. lives; can’t? C. living; don’t D. live, don’t (  )14. There_____ rubbish in the water and the fish ______dead. A. is; are B. are; is   C. am; is D. are, are ( )15.--- What about ______ basketball on the playground? --- All right. Let’s ____ now. A. playing, playing B. play, play C. playing, play D. playing, playing 四、补全对话(5分) Millie: Hi, Daniel. What are you going to do in the future? Daniel: I like computers. I'm going to be a c___(1)____ ??engineer. Millie: Interesting. I'm sure you'll be good at it. I'm going to be a teacher. Sandy: I'm good at d??(2)??. I'm going to be an artist like Qi Baishi. Millie: That sound like a good idea. And you, Amy? Amy: I'm going to be a d??(3)??. I want to help s??(4)?? people in hospital. How about you, Simon? What are you going to do? Simon: I'm going to be a football p? (5)??. 五.根据对话的情景从方框中选择适当的句子填在画线处,使对话完整通顺.其中有两项是多余的. (5分) A: Last Sunday I went to the zoo. What about you? B: (1) What was the weather like last Sunday? A: (2) Why not play soccer? B: I had much homework to do. A: And what are you going to do this afternoon? B: It depends on (依……而定) the weather. (3) A: It's sunny and warm. (4) B: The weather is good. I'm going to fly kites. A: How interesting it is! B: Yes. (5) A: Great. I'd like to. A.Would you like to go with me? B. How's the weather today? C. The temperature is 21℃. D. I was in hospital. E. It was warm. F. What was the weather like today? G. I was at home all day. 六、按要求完成句子。(7分) 1. Tom had a fashion show yesterday.(对画线部分提问) ___________ ___________Tom___________ yesterday? 2. I am going to make some toys for him.(改为一般疑问句) _________ _________ ________ _________make _________ toys for him? 3. They are going to watch films tomorrow.(用last week替换tomorrow) They___________ films ___________ ___________. 4. She sometimes does her homework at school. (改为否定句) She sometimes ___________ ___________ her homework at school. 5.you, watch ,going, to, in, the, are, fireworks, evening (?)(连词成句) __________________________________________________________________ 七、用所给词的适当形式填空。(8分) 1. -- Look! Here’s a sign. You can’t talk here. --Sorry. We (not see) it just now. 2. The boy was six years old. He could (draw). 3. It’s nine o’clock. The students (do) morning exercises. 4. He would like (go) shopping with you. 5. --Mum, where is my football? --I don’t know. They_________ (be) under the table yesterday. 6. You can’t_________ (take) the dog into the bookshop. 7. Bobby often __________(walk) to school. 8.What can we do ___________(keep) our city clean? 9.People often _________(plant) trees on Planting Trees Day. 10.--Can you _________(smell) the smoke from there? --Yes, I can. 11.Well _________(do), children! 12.--What (do) you do last Sunday? --I (pick) apples on a farm. 13.Mary (visit) her grandpa tomorrow. 14.Liu Tao (fly) kites in the playground yesterday. 15.David and I (give) a puppet show next Monday. 八、 汉译英。(共5分,每空0.5分) 1. 他们正在把垃圾倒入河水中。They are __________ rubbish into the _________. 2.大多数能源来自煤炭和石油。 ________ of the energy _________ ________ coal and oil. 3.海伦六岁时就会跳舞。Helen _______ dance when she ______ six years old.. 4. 我们可以用纸做玩具。We can __________ paper ________ ________ toys. 九.完型填空(10分) Last summer, we climbed mountains in the countryside. On the top(顶) of the mountains, we enjoyed cool ??(1)??blowing quietly near our ears. We ??(2)??white clouds walking freely in the sky and colorful insects (昆虫) flying happily in the air. We were happy to ??(3)??wild flowers, fruits and beautiful butterflies. I enjoyed the blue sky and the green mountains. Suddenly a little insect flew into my left ??(4)??. It made too much noise that I felt ??(5)??So I put my hands on my ears to stop the air from going into my ears. My friends helped me find some ??(6)??to get the insect out, but they didn't work. "The insect must get ??(7)??in the mountains. It happened to (碰巧) fly into your ear," a little girl said. "I've got an idea." She took me to a dark(暗的) place, and put her hand on my right ear. ??(8)??she used a torch (手电筒) to light my left ear. In the torch light, the insect flew out of my left ear. I felt well slowly. Maybe we needn't ??(9)??about the insects that flew into our ears. ??(10)??some light to them, and they will fly to the light. 1. ?A. wind B. cloud C. rain D. water 1. ?A. took B. heard C. pictured D. watched 1. ?A. grow B. see C. feed D. bring 1. ?A. ear B. eye C. hand D. shoe 1. ?A. happy B. noisy C. cool D. terrible 1. ?A. people B. books C. ways D. animals 1. ?A. old B. lost C. tired D. angry 1. ?A. Again B. Then C. Now D. First 1. ?A. come B. think C. worry D. talk 1. ?A. Put B. Take C. Make D. Give 十.阅读理解。(15分) (A) Water is important in our life. Without(没有) water, there can be no life on Earth. All plants and animals need water. We need water to drink, to cook and to clean things. We can’t live without water. But how can we save water? First, take shorter showers (减少淋浴时间)and don’t leave the tap running when we don’t need to use water. Second, try to reuse water. When we finish washing the clothes, we can use the water to clean the floor. At last, we should not pollute(污染) water. In fact, there is only a little water for us to use now. If we don’t save water, the last drop(滴) of water will be a teardrop(眼泪). 根据短文内容,判断正误(正确的写“T”,错误的写“F”)。 ( )1.Water is important in our life. ( )2.There is much water for us to use now. ( )3.We should pollute water. We should save and reuse water too. ( )4.Plants can live without water. ( )5.Don’t let our last tear become the last drop of water on Earth. B ? ? ?The Chinese New Year is an important holiday for Chinese people all around the world. During this time, Chinese families get together to spend time with one another. Together, they have big dinners and say goodbye to the past year. They also wish each other good luck(运气) for the New Year. ? ? ?The date of the Chinese New Year changes every year. However, it always falls some time between January 20 and February 21. This is because the Chinese people followed a calendar(日历) called the Chinese Lunar Calendar in the old days. This calendar is different from the calendar in the United States of America. It is called the Gregorian calendar. ? ? ?Like many holidays, people always do some things to celebrate(庆祝) the Chinese New Year. For this holiday, many people wear red. They even put up red decorations(饰品) on the doors or windows. In China, the colour red stands for (代表)good luck. Another important tradition(传统) is the present of a red envelope(信封) called "hongbao". The elderly put money inside the "hongbao" and give it to children to wish them good health. 6______ is an important holiday for Chinese people in the article. A. National Day B. The Chinese New Year C. The Dragon Boat Festival D. The Mid Autumn Festival 1. What does the first paragraph mainly talk about? A. When the Chinese New Year is. B. How many people celebrate the Chinese New Year. C. Where the Chinese New Year is celebrated. D. What people do to celebrate the Chinese New Year. 1. ?Why do the Chinese use the red color to celebrate the Chinese New Year? A. To help people think of love. B. to make the house look beautiful. C. To wish people good luck in the new year. D. To bring the elderly "hongbao" in the new year. 1. ?According to the article, the Chinese New Year may fall on ______. A. January 19. B. February 23. C. January 25. D. February 27. 1. ?Chinese people like to put up red decorations like ______ on the A. postcards B. maps C. photos D. paper-cuttings C 信息匹配 在国际机场的失物招领处有5个外观一模一样的行李箱,请根据五位旅客的描述,从A~F中为他们选出匹配的描述,帮助他们找到各自的箱子。选项中有一项是多余选项。 ____(11)Tina: I work in a bank. I'm going to Hawaii for a holiday. I want to enjoy the beach(海滩). _____(12)Leo: I'm a policeman. I'm going to work in a new police station in Paris next week. _____(13)Ann: I'm a student. I'm going to summer camp in the UK to learn my English. _____(14)Linda: I'm a photographer(摄影师). I'm going to take many photos in my hometown. _____(15)Bob: I'm a sportsman(运动员). I'm going to take part in a match in Canada. A.B.C.D.E.F. (注意:uniform 制服 ,dictionary 字典, backpack 背包) 十一、任务型阅读-完成表格(本大题共1小题,共10.0分)注意:每个空格只填一个单词。 Do you like football? Maybe you may say “No”. But if I ask, “Do you know David Beckham?” I’m sure the answer will be “Yes”. Beckham was born in Leytonstone, east London, on 2nd May, 1975. He is quite tall and strong. He has brown hair, blue eyes and charming smile. Beckham is good at playing football. He is known as the best football player in England. He is the kind of player that makes fans stand up. He played for Manchester United for 12 years. But then he played for Real Madrid, and he wears the number 23 shirt at Real Madrid. Now, he’s a member of Los Angeles Galaxy. Victoria Beckham, a member of the Spice Girls, is his wife(妻子). She likes singing best. She is a famous singer. They have three sons. They love their sons very much. Name David Beckham Age (1) Birthplace He (2) from England. Appearance He’s tall and strong. His hair is brown and his eyes are blue. He often (3) _______a charming smile. (4)________ He is famous as a football (5) . Team He was a member of Real Madrid before, but now he (6) for Los Angeles Galaxy. His (7) His (8) name is Victoria Beckham and singing is her favourite (9) . David Beckham doesn’t have (10) daughters but three sons. 1. ____________ 2. _____________ 3. __________ 4. ___________ 5. _________ 6. ____________ 7. _____________ 8. __________ 9. ___________ 10. _________ 十二、缺词填空(5分) Last Sunday morning, Jackie’s mom said to Jackie, “Dear, would you like to go to the f to see your grandparents with us?” Jackie didn’t want to go anywhere. He just wanted to s at home .He thought it would be fun, so he said, “Mom, I have a lot of h________ to do. If I c_______ finish it today, Mr. Smith will be unhappy tomorrow.” So Jackie’s parents l______ and they didn’t take Jackie. At first, Jackie felt very e_______. He turned on the TV in the living room, singing and d_____. But soon he was a little bored. Jackie c____ his mom. His mom said, “Well, why not come to join us?” Grandparents’ farm was f__ . It would take Jackie a long time. But Jackie still wanted to go there. He could at least(至少)play w______ his grandpa’s chickens, cows and the cute dog. 十三、根据中文提示,将下面的短文填写完整 (每空一词)(5分) 我们的生活变化很大。 以前我们给父母亲写信,用座机打电话,从广播或报纸了解新闻,去商店买东西。 现在我们可以用手机在任何地方通话。在英特网上,我们可以交友,购物,互相交流等。足不出户,就能办很多事,真是太棒了。 Our life changes a lot. We ___________ ___________ to parents before. We ___________ the telephone to call people. We got news from the radios or ___________. We ___________ things from the shop. But now we use mobile phones to call people anywhere. On the Internet, we can ___________ ___________, do ___________, ___________ with each other and so on. We can do ___________things at home. That’s great! Keys: 一: 选出发音不同的单词,将序号填在题前的括号内。(5分) 1-5DCADC 6-10 ABDAD 二.英汉互译。(5分) 1. read newspapers 2.become windy 3.at the shopping center 4.make our city dirty 5.protect the earth.6.爬山 7.发送电子邮件 8.再使用塑料瓶9.看烟花10.有很多乐趣 三 选择题 (15分) 1-5ABBCC 6-10ABCCB 11-15CACAC 四.补全对话(5分) 1.computer2.drawing3.doctor 4.sick 5.player 五. 根据对话的情景从方框中选择适当的句子填在画线处,使对话完整通顺.其中有两项是多余的 GEBCA 六. 按要求完成句子。(7分) 1. What did do 2.Are you going to any 3.watched last week 4.doesn’t do 5.Are you going to watch fireworks in the evening? 七: 用所给词的适当形式填空。(8分) 1.didn’t see 2.draw 3.are doing 4.to go 5.were 6.take 7.walks 8.to keep 9.plant 10.smell 11.done 12.did ,picked 13.will visit14.flew 15.will give 八: 汉译英。(共5分,每空0.5分) 1.throwing,river2.Most,comes from 3.could was 4.use to make 九. 完型填空(10分) 1-5ADBAD 6-10CBBCD 十: 阅读理解。(15分) 1-5TFTFF 6-10BDCCD 11-15 CADEB 十一任务型阅读-完成表格(本大题共1小题,共10.0分) 1. 45 2.comes 3.wears 4.Job 5.player 6.plays 7.family 8.wife’s 9.hobby 10.any 十二缺词填空(5分) 1.farm 2.stay 3.homework 4.can’t 5.left 6.excited 7.dancing 8.called 9.far 10.with 十三: 根据中文提示,将下面的短文填写完整 (每空一词)(5分) wrote letters used newspapers bought make friends shopping chat many 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 2020-01-05
    • 下载17次
    • 1276KB
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-6625390 [精]Unit 7 Protect the Earth 单元测试(含答案)

    小学英语/新版-牛津译林版/六年级上册/Unit 7 Protect the Earth

    中小学教育资源及组卷应用平台 译林版六年级英语上册Unit7单元测试 一、单词辨音(共5小题;每小题1分,满分5分) ( ) 1.A. save B. gate C. plant D. waste ( )2. A. wood B. room C. book D. cook ( ) 3.A. fever B. smell C. metro D. wet ( ) 4.A. poster B. her C. flower D. sister ( )5. A. June B. student C. reuse D. usually 二、英汉互译。(共14小题;每小题0.5分,满分7分) 1.节约能源 ______________________ 2.很多石油_____________________ 3.砍伐树木 ______________________ 4.保护地球______________________ 5.收集废纸____________________ 6.使用纸袋和玻璃杯________________ 7.太多的塑料袋______________ 8.如此多的塑料______________ 9.吃得太多__________________ 10.喝得如此多__________________ 11..What a nice poster. ______________12.do a class project_________________ 13..reuse old textbooks_______________14. at the school gate_____________ 三、用括号中的词的适当形式填空 (?http:?/??/?www.5ykj.com?/?shti?/??)。(共14空;每空0.5分,满分7分) 1.We should ______(eat) fruit and vegetables every day. 2. Mr Green________(drink) too much yesterday. 3._________(not waste) water, please. 4. He starts_________(draw). 5. There are three plastic ________(bottle) on the table. 6. The books are__________ (use).They are good for your study. 7. We use wood _________(make). things 8.They cut down too many _______(tree). 9. One day, Bobby _______(throw) a banana skin on the ground. 10. Billy ______(slip)on the banana skin and _______(fall),then he went to hospital. 11. There_______(be)any plastic boxes now. 12.There_______(be)a lot of glass on the ground. 13.My glasses_______(be) on the ground. 四、选择最佳答案。(共15小题;每小题1分,满分15分) ( )1. Where ______ you go last weekend? A. do B. are C. did ( )2. ______ a nice book ! A. What’s B. How C. What ( )3. There is not _______coal . A. many B. much C. lot of ( )4. Some paper ______ on the desk. A. is B. are C. am ( )5. They are talking about how ______the Earth. A. protect B. to protect C. protecting ( )6.Are your desk and chair _______? A. cleaning B. clean C. cleans ( )7.Earth Day is on________ . A. 5th June B. 22nd April C.12nd March ( )8. Water is _______ for us. A. use B. used C. useful ( )9. Using glass bottles is________ for the Earth. A. good B. bad C. clean ( )10.Most of our energy _______ from oil. A. come B. comes C. coming ( )11.Don’t use too much ______. A. trees B. plastic C. bags ( )12.There are some bananas _____ the tree. A. on B. in C. at ( )13. ____ you ready_____ class? A. Do, for B. Are, for C. Do , at ( )14.、To protect the Earth, we should____ . A. litter B. use paper bags C. save water ( )15. Let _____ the flowers first. A. me to draw B. me draw C. me drawing 五。补全对话(首字母已给出,每空一词)(共10小题;每小题0.5分,满分5分) Tony: Turn o____1___the lights, Julia. It helps to save electricity (电).? Julia: Oh Tony, I usually do that. I???w____2__? in a hurry just now.? Tony: I see. I am reading?a?book these days. It gives ideas about how we can s___3___the?environment?(环境). For example, you should turn off the shower(淋浴器) when you??are washing your h_____4_____.? Julia: Oh, I would never do that. I have very short hair. It only?takes a few minutes. What else(别的) does it say?? Tony: It also?says you can only take your own bags when you go s____5____.? Julia: Oh, that's easy. I'll do that from now on.??What else?? Tony: People should stop riding in cars and s___6___ riding their bikes.? Julia: No way. It would take me thirty-five?m____7_____to get to school by bike!? Tony: But it's good?f___8___?the?environment?and it doesn't cost anything. What's more, I like?r_____9____ my bike.? Julia: Yes, and you also l__10_____ close to(离。。近) school. 六.根据下面的对话情景,在每个空白处填上一个适当的句子,使对话的意思连贯、完整,其中有两项是多余的。(共6小题;每小题1分,满分6分) A: Hi, Tom! Tomorrow is Sunday.?? (1)??? B: I will go to the old people’s home. A:? (2)??? B: Because I want to help the old people there clean their rooms and chat with them. A: That sounds wonderful. (3) B: Of course, that would be nice. A: By the way,?? (4)??? B: Riding a bike or taking a taxi, which do you like better? A:?? (5)??. B: I agree with you. We should?protect(保护)our environment with our actions. A:?? (6)??? B: What about 8:00 o’clock at the school gate? A: OK. See you then. B: See you. A. Riding a bike. B..When and where shall we meet? C..What are you going to do? D. Can I join you? E. Why do you want to go there? F. Can I ride a bike with you? G .How can we go there? H: Would you like me to meet you there? 七、句型转换。(共14空;每空0.5分,满分7分) 1.?We use plastic to make bottles .(对划线部分提问) ________ do you use_________ make bottles? 2.?We shouldn’t waste time.(改为同义句) We________ ________time. 3.We should reuse water.(改为一般疑问句) ________ ________ reuse water ? 4. Keep our city clean.(改为否定句) _________ ___________ our city clean. 5.make ,to, plastic, use, bags, we, and, bottles(连词成句) 6. She had an Art lesson this morning .( 用tomorrow morning 改写句子) She is ______ _______? _____ an Art lesson tomorrow morning . 7. I was in the playground just now .(改为一般疑问句 ) ___ ____ in the playground just now ? 八、完成句子。(共12空;每空0.5分,满分6分) 1. 躺着床上看书对你的眼睛有害。 Reading in bed is _________ __________your eyes. 2. 这位驾驶员正开着一辆黄色的公交车。 The ________ is ________ a yellow bus. 3. 我们大部分的能量来自煤。 Most of our energy _______ _______ coal. 4. 人们不应该砍伐太多的树。 People shouldn’t_______ _______ too many trees. 5. 我们将在学校门口等你。 We’ll wait for you _______ the ______ of school. 6.我们用木头做床,椅子和许多其他的东西。We use _______ to make beds, chairs and many? _______ things. 九.缺词填空(共10空;每空0.5分,满分5分) What Am I?   I was born (出生)in a small river. When I was young, the r______ was my home. I did not k______ my father or mother, but I had many, many brothers and sisters. I s_____ and played with them.   At that time I did not look l_____ my father or mother. I had n_____ legs, but I had a long tail(尾巴).So I looked like a fish.   Then my tail b______ shorter and shorter(越来越越短). And now I have four legs and a very short tail. I know I'm going to have no tail at all soon(不久). I'm going to be like my p______. Then I'm going to j______ out of the water. I'm going to l_______ on the land(陆地)and in the water too. I'm going to eat a lot of insects(昆虫)--- a lot of b_____ insects. Do you know who I am ? Yes, you are right, I am a frog(青蛙). 十、完形填空(本大题共10小题,共10分) There is a baby waiting to be born. He asks God(上帝), “You will send me to the earth tomorrow, but ??(1)??can I live?” God answers, “An angel(天使)will wait for ??(2)??and look after you.” “But please tell me what I should do. In heaven(天堂), I don’t do ??(3)??but sing and smile(微笑). And I am very happy every day.” “Your angel will sing to you and will also make you ??(4)??every day.” “But I can’t understand the language(语言) ??(5)??people talk to me. What should I do?” “Your angel will teach you the most beautiful words in the world.” “Someone told me there are ??(6)??men on the earth. Who will protect me?” “Your ??(7)??will protect you.” “But I will be sad because I ??(8)??see you any more.” “Your angel will ??(9)??you about me and will tell you the way to come back to me.” “Oh, God, please tell me my angel’s ??(10)??.” “Your angel’s name is not important. You will call your angel Mother.” 1. ?A. what B. when C. how D. why 2. ?A. me B. you C. him D. them 3. ?A. anything B. something C. nothing D. everything 4. ?A. sad B. upset(不安的) C. sick D. happy 5. ?A. and B. if C. but D. so 6. ?A. good B. friendly C. bad D. great 7. ?A. friend B. angel C. teacher D. father 8. ?A. needn’t B. mustn’t C. can’t D. shouldn’t 9. ?A. tell B. speak C. talk D. say 10. ?A. hobby B. home C. name D. place 十一.阅读理解。(共15小题;每题1分,满分15分) A Long long ago, there was a big black bear, called Beibei. His tail was big and beautiful. He always showed it off (炫耀)at any time. It was winter. Beibei went out for food. On the way he met a fox with some fish in her hand. ‘Where did you catch these fish?’ asked Beibei. ‘I fished with my tail in the river over there.’ said the fox. Beibei believed and ran to the frozen(结冻的)river quickly. He dug a hole (挖了个洞)with his claws and put his tail into the frozen hole. He sat on the ice and waited for a fish to bite(咬) the‘hook’, but no fish got on the ‘hook’(鱼钩).His tail was frozen in the ice. At last Beibei couldn’t wait any more. He pulled his tail upward(向上) with all his strength(力气). The misfortune(不幸) happened. His beautiful tail was broken into two.(断成两半) Dear friend ,you can go and look at the black bear at the zoo. The bear there has only a short tail or not.? (???? )1. The bear met a fox with some fish in her hand. (???? )2. The fox caught the fish with her tail. (???? )3. The bear fished with his tail and got a lot. (???? )4. The bear’s? beautiful tail was broken into two.? (???? )5. The fox fooled(糊弄)the bear. 根据短文内容选择正确答案 B Do you know what you can do to protect the Earth? Here are some things you can do in your daily life. The more you do, the more you can help the Earth - our home. Don't wash dishes(餐具) with running water. Remember to turn off the tap (水龙头) when not using it. Wash clothes by hand, not a washing machine(洗衣机). Water flowers and plants with used water. Some things you buy can make rubbish and pollute(污染) the Earth. So, buy things you can use again. Use cloth (布)bags for shopping. Don't buy things with too much packaging (包装). All these ways can help produce(产生) less pollution(污染). Stop using coal or burning(燃烧) wood to make energy. They produce a lot of pollution. If possible, use solar power (太阳能) for home and water heating(加热). Try to walk or ride a bike to school or work instead of (代替) driving a car. Don't set the temperature of the air conditioner (空调) too low in summer or too high in winter. Turn off the light, the television, the radio or the computer when they are not in use. Wash clothes with warm or cold water instead of hot water. (   )6.To save water, we can ____.    A.use running water to wash dishes     B. turn the tap on when not using it    C. use our hands to wash clothes      D. water flowers and plants with clean water (   ) 7. When we use cloth bags for shopping, we can ____.    A. save water               B. make less rubbish    C. protect our air              D .save energy (   ) 8. When we ____, we may pollute the Earth.   A. Don't buy things with much packaging   B. use warm or cold water to wash our clothes   C. set the air conditioner at a right temperature D. burn coal or wood to keep warm in winter (   ) 9. The passage tells us ____ ways to help the Earth.         A. three    B. four     C. five        D. six (   )10. Which of the following is the best title (标题) for the passage?   A. How to help save the Earth.     B. Why to protect the Earth.   C. Where to find good parts on Earth.  D. What to do to help people on Earth. C One day an old man is selling(卖) a big elephant. A young man comes to the elephant and begins to look at it slowly. The old man goes up to him and says in his ear, “Don’t say anything about the elephant before I sell it. Then I will give you twenty dollars.” “All right,” says the young man. After the old man sells the elephant, he gives the young man twenty dollars and says, “Now, can you tell me how you found the elephant’s bad ears?” “I didn’t find the bad ears,” says the young man. “Then why are you looking at the elephant slowly?” asked the old man. The young man answers, “Because I have never seen an elephant before,(以前从没见过大象) and I want to know what it looks like.” 根据短文选择正确的答案 ( )(11)________ the elephant. A. The young man sells B. The old man sells C. The two men sell D. The old man buys ( )(12)The young man is looking at the elephant slowly. He wants to find out ____. A. which foot of the elephant is bad B. how heavy it is C. which ear of the elephant is bad D. what it looks like ( )(13)The young man ______________. A. knows the elephant has bad ears B. wants to buy the elephant C. looks after the elephant D. gets some money from the old man ( )(14)The young man ______________. A. is not interested in elephants B. knows what an elephant looks like C. has seen some elephants before D. has never seen an elephant before ( )(15)Hearing what the young man said, the old man will probably(很可能)be_____. A. angry B. happy C. dangerous D. hungry 十二。任务型阅读(共5小题;每小题1分,满分5分) 阅读表格,完成填空。 ( )(1)The students have lessons and some after school activities every day. ( )(2)They have English, Maths and every day. ( )(3)They have P. E. every ( )(4)They have Music on and Thursday. ( )(5)They have Art on . 十三。 作文(7分) 以“protect the earth ”为题写一篇80字的作文 提示:make the air dirty, make the streets messy, walk to school, put…in, plant more trees ,take a bus , turn off lights…… The earth is our home , we should protect it . To protect the earth ________________________ _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Keys: 一、单词辨音(共5小题;每小题1分,满分5分) 1-5 CBABA 二、英汉互译。(共14小题;每小题0.5分,满分7分) 1. save energy 2.much oil 3.cut down trees 4.protect the earth 5. collect waste paper 6. use paper bags and glasses 7.too many plastic bags 8.so much plastic 9. eat too much 10. drink so much 11.多么漂亮的海报啊 12. 做一个班级课题 13.再使用旧书 14. 在学校大门口 三、用括号中的词的适当形式填空 (?http:?/??/?www.5ykj.com?/?shti?/??)。(共14空;每空0.5分,满分7分) 1.eat 2.drank 3.Don’t waste 4.drawing 5.bottles 6.useful 7.to make 8.trees 9.threw 10.slipped, fell 11.aren’t 12.is 13.are 四、选择最佳答案。(共15小题;每小题1分,满分15分) 1-5 CCBAB 6-10 BBCAB 11-15 BABCB 五。补全对话(首字母已给出,每空一词)(共10小题;每小题0.5分,满分5分) 1. off 2.was 3.save 4.hair 5.shopping 6.start 7.minutes 8.for 9.riding 10.live 六.根据下面的对话情景,在每个空白处填上一个适当的句子,使对话的意思连贯、完整,其中有两项是多余的。(共6小题;每小题1分,满分6分) 1-6 CEDGAB 七、句型转换。(共14空;每空0.5分,满分7分) 1. What to 2.should save 3. Should we 4. Don’t keep 5. We use plastic to make bags and bottles. 6.going to have 7. Were you 八、完成句子。(共12空;每空0.5分,满分6分) 1.bad for 2.driver driving 3.comes from 4.cut down 5.at gate 6.wood other 九.缺词填空(共10空;每空0.5分,满分5分) 1.river 2.know 3.swam 4.like 5.no 6.became 7.parents 8.jump 9.live 10.bad 十、完形填空(本大题共10小题,共10分) 1-5 CBADB 6-10 CBCAC 十一.阅读理解。(共15小题;每题1分,满分15分) 1-5 TFFTT 6-10 CBDBA 11-15 BDDDA 十二。任务型阅读(共5小题;每小题1分,满分5分) 1.five 2. Chinese 3. Monday 4. Tuesday 5. Wednesday 十三。 作文(7分) 略 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 2019-12-19
    • 下载0次
    • 1244KB
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-6579940 [精]牛津译林版六年级上册英语期末复习测试卷(含答案)

    小学英语/期末专区/六年级上册

    中小学教育资源及组卷应用平台 牛津译林版六年级上册英语期末复习测试卷 一、辨音,选出于其余三个不同的选项(共5小题;每小题1分,满分5分) ( )1. A. bread B. head C. clean D. sweater ( )2. A. look B. book C. food D. foot ( )3. A. bin B. sign C. pick D. litter ( )4. A. liked B. jumped C. lived D. picked ( )5. A. year B. hear C. pear D. near 二、英汉互译。(共10小题;每小题1分,满分10分) 1. 嘲笑国王 2. a parrot show 3. 进展顺利 4. look out of the window __ 5. 在购物中心________ ___________ 6. paper boxes ________________ 7.小心地滑___________________ _ 8. slip on the banana skin ____________ 9.开始画画____ _________________ 10.do a project 三、单项题。(共10小题;每小题1分,满分10分) ( )1.Boys and girls, it’s time ________ class. A. have B. having C. to have D. for have ( ) 2.Please move the rubbish _______ my house. A. from B. in C. away from D. away ( ) 3.We should reuse and _______ water. A. save B. saved C. saving D. to save ( ) 4. In the UK, people call the metro“ ”. A. subway B. underground C. motor D. train ( ) 5.We use plastic ______ bags. A. to make B. make C. makes D. making ( ) 6.She _______ some flowers for her mother tomorrow. A. bought B. buy C. is going to buy D. buys ( ) 7.--- Is that Helen ?---__________________.. A.Yes,I am. B. Yes,I am speaking. C. Yes,this is Helen speaking. D. No, I’m not. ( ) 8. You can’t take any food ________ the classroom . A. in B. to C. into D. out ( ) 9.Don’t throw a banana skin on the ground. _______. A. pick up it B. pick it up C. pick them up D. pick up them ( ) 10.They are talking about their plans ______ weekends. A. of B. about C. for D. with 四、用括号内所给单词的适当形式填空。(共14空格;每空0.5分,满分7分) 1. These oranges come from___________(Chinese). 2. It’s ________(sun) today. I’ll wear my skirt when I go out. 3. Jim likes ________(read ) carton books. 4. The student _________ (not have) an English party every week. 5. is a bad habit(习惯). So we shouldn't .(litter) 6. Would you like _________(swim) with us? 7. _________ (be)there many trees in the park yesterday? 8. ________we ________(visit) Chinatown in Singapore tomorrow? 9. He never ____________(watch) TV till very late. 10. Look! The boy __________________ (drive) a car. 11. Can I have some ___________ ( strawberry) ? 12. Let me show you how__________ ( do)it. 13. 1. -- Look! Here’s a sign. You can’t talk here. --Sorry. We (not see) it just now. 五、选用方框内的句子补全对话,并将序号填在横线上。(共6小题;每小题0.5分,满分3分) A: Look at the photo of the Earth. ___________ B: Are they land? A: Yes, they are. Well done. ___________ B: They are clouds. _____________ A: Yes, you are right. ________________ _____________. B:____________ . We must protect the Earth 六、根据上下文完成对话,每空填一词。(共10客观;每小题0.5分,满分5分) A: _____was your Spring Festival? Were you happy? B: Of course. I saw lots of interesting things. A: Did you______ the fireworks and firecrackers? B: No, I think the _____ from them makes the city dirty. So I _____do that. A: What did you do then? B: I ______the old paper to make some paper cuts(剪纸) and ______them on the door. A: It’s a good way to keep our city ______. B: Yes. We’ll have a class ______ for this winter holiday A: _______ was it? B: Protect the Earth. Would you like to ______ us? A: Yes, I’d love to. 七、按要求改写下列句子。(共20空格;每空0.5分,满分10分) 1. They went into a big restaurant yesterday evening? ( 对划线部分提问 ) _________ _________ they_________ yesterday evening? 2. It is rainy today. ( 对划线部分提问 ) __________ ______ the weather today? 3. We should save energy because there is not too much energy .(对划线提问) you _______energy? 4.Kitty is going to fly a kite tomorrow.(对画线部分提问) ____ ____ Kitty ________ ________ fly a kite? 5.We’re going to have a lot of fun.(改为同义句)We’re going to ________ ________ ________ ________. 6. I visit my grandparents every week. ( 用next week 替换 every week ) I____ _____ my grandparents_________ _________. 八、翻译。(共16空格;每空0.5分,满分8分) 1.昨天你在哪里?我在常州。where _____ you yesterday? I ____ in Changzhou. 2.下周他们打算看电影吗? _____they going to _____ a film next week? 3.五年前,我不会使用手机,现在我会了。I ______ ______ mobiles phones. Now I can. 4.——垃圾让城市变得又乱又脏。 ——我们应该把垃圾放进垃圾箱。 ---Rubbish___________ the city messy and____________. ---We should put the rubbish in the ___________. 5.你们学校有一些标志吗?是的,有一些。 ----Are there _______ ________in your school? ----Yes, there are __________. 6.我们可以再利用纸做一个盒子。 We can _________ paper to make a box 7.新年第一天,我们打算拜访朋友。 On the ______ day of the New year, We are going to _______ ________. 九.完型填空(共10小题;每小题1分,满分10分) My uncle Tom is a manager(经理)of a hotel. Next week, he 1_____a three-day holiday. He is going to take a trip. He 2_____like cars, so he is going to travel 3_____train. On the first day, he’s going to England 4_____he likes English culture(文化).And he’s going to 5 in a friend ‘s home. On the second day, he’s going to visit London and do some 6_____there.He’s going to a theater to 7_____the opera. In the evening ,he is going to a pub to have a 8_____with his friends. On the last day, he’s going to the beach and 9_____the sun there. When he comes back ,he will buy 10_____a present .I’m looking forward to that. ( )1.A.takes B. is going to take C. take D. took ( )2.A.doesn’t B. isn’t C. don’t D. didn’t ( )3.A.by B. in C. on D. at ( )4.A.so B. because C. but D. and ( )5.A.live B. stay C. go D. come ( )6.A.sightseeing B. reading C. cooking D. cleaning ( )7.A.look B. watch C. listen D. hear ( )8.A.talks B. is going to talk C. talk D. talked ( )9.A.like B. enjoy C. have D. has ( )10.A.I B. he C. me D. her 十、阅读理解。(共15小题;每小题1分,满分15分) A . 阅读短文,判断正(T)误(F) In some countries Mother’s Day is a holiday celebrated(被庆祝的) on the second Sunday in May. It is a day when children give their mothers cards, gifts(礼物) and flowers. On that day, many children go out and buy a bunch of beautiful flowers. After their mothers get up, they will say “Happy Mother’s Day!” and give their mothers the flowers. Mothers will be very happy and say “ How wonderful these flowers are! Thank you!” Then the children are going to do all the housework for their mothers, and let them take a rest for a day. ( ) 1. Some countries celebrate Mother’s Day. ( ) 2. Mother’s Day is a holiday for mothers. ( ) 3. On Mother’s Day, the children will give their mothers some gifts. ( ) 4. The children are going to do all the housework on that day. ( ) 5. The children let their mothers take a rest for a day on Saturday. B . 根据短文内容选择正确的答案。 The Browns are the Smith’s neighbours(邻居). Mr Brown’s name is John. But when his neighbours talk him, they call him “ Mr Going-to-do.” Do you know why? Mr Brown always says he is going to do something, but he never does it. Every Sunday, Mr Going Brown goes to the Smith’s back door and talks to Mr. Smith “ I’m going to clean my house today”, he says, or “I’m going to wash my car tomorrow.” or “The trees in front of my house are too big. I’m going to cut them down next week.” Mr. Smith usually says “Are you, John?” He knows his neighbour is not going to clean his house or wash his car, or cut down any trees. Then he says “Well, excuse me, John. I’m going to do some work in the house.” and so he does. Mr. and Mrs. Smith often say to their only child Dick “Are you going to do something? Then do it! Don’t be another “ Mr. Going- to-do!” ( ) 6. Mr. Brown’s house is ___________ Mr. Smith’s. A. far B. near C. in D. with ( ) 7. John talks a lot but does _________. A. something B. anything C. nothing D. everything ( ) 8. Mr. Smith _____________. A. becomes tired of John’s empty talks. B. is pleased to talk with John. C. enjoys listening to John’s talks. D. wants his son to be a man like John. ( ) 9. If you want to do something, you_________ do it. A. must B. mustn’t C. needn’t D. any ( ) 10. Mr. “Going-to-do” _______________. A. talks a lot and does a lot B. always promises(承诺) to do something but never does it. C. usually talks help when he is going to do something D. often talks much before he starts his work. C In some foreign(外国的) countries, some people do not like the number 13. They don’t think 13 is a lucky number. For example, they don’t like to live on the thirteenth floor. My friend Jack has got the same idea. One day, he asked some friends to dinner, When all of his friends arrived(到达), he asked them to sit around the dinner table. He began to count (数)the people in his mind(心里) while they were having the delicious food. Suddenly, he cried out,“ Oh, there are thirteen people here!’’ Everybody’s face turned white except(除了) Mr Brown. He said slowly with a smile on his face,“ Don’t worry, dear friends! We have fourteen people here. My wife will have a baby in a few weeks. She’s in the family way now.” All of them became happy again.“ Congratulations(祝贺)!” they said to Mr and Mrs Brown. They enjoyed the nice food and had a good time that evening. 11.? ?? ? ____ were asked to dinner that day. A. Jack and I? ?? ?? ?B. Some of my friends C. 14 people? ?? ?? ?D. Some of Jack’s friends 12.? ?? ? Jack began to count the people_____. A. before dinner? ? B. at dinner time C. after dinner? ???D. when they came in 13.? ?? ? My friend Jack____ the number 13. A. likes? ???B. doesn’t?like ?? ?C. has got? ?? ? D. wants 14? ?? ? Why did their faces turn white when Jack said there were 13 people? A. Because the table was too small B. Because they needed another person C. Because they thought 13 was a lucky number D. Because they thought 13 was an unlucky number 15.? ?? ? All the people became happy again____. A .when I went in? ?? ?B. because they had a good time C. because the food was delicious D. because they heard they had one more person(人) there 十一、 综合填空 (共10空格;每空0.5分,满分5分) 阅读短文,根据短文内容补全单词,并使短文意思完整准确(首字母已给出)。    One day , the teacher gave a test to the class . She asked the students to write a paper . She t____ them , “ Write about what you would do if you had four hundred thousand dollars ($400,000). ”   All the students began w_____ . It was very q_____ in the classroom . It took them an hour to write it except(除……之外)Tom . He wrote only half a m_____ . Then he just sat a___ the desk . He didn’t write another word .    When the teacher asked them to stop , the students gave their p____ to the teacher . And the teacher looked at them . At last , the teacher looked at T____ paper . She was very surprised , and she read it o____ , “ This is what I would do if I had four hundred thousand dollars . ” Then the teacher said , “ I don’t understand you , Tom . All the others in our class wrote two pieces of paper , but you just wrote one line(行). After that you didn’t write a_____ else . ”   “ That’s right , ” Tom said , “ This is what I would do if I had four hundred thousand dollars—n_______ . ”   十二。任务型阅读, 每空一词(共5小题;每小题1分,满分5分) ?Many people think that twins are the same. But they’re not! Dylan and Cole are twin brothers. They look the same and in some ways they are the same. But in other ways they are very different. Dylan and Cole both like soccer(足球). But Dylan plays every day and Cole plays only on weekends. Cole likes watching soccer games on TV, too. Dylan only likes playing the game, but doesn’t watch it. Dylan and Cole are both naughty and funny, but Cole is a little naughtier than Dylan. Dylan is a little more careful about schoolwork. Dylan and Cole are very popular at school, and they both have lots of friends. 阅读短文,根据短文内容,完成下面表格。(每空填一词)。 What are twins like? Name Different __1____ Dylan He plays every day. He doesn’t like __2___ soccer games. He is a little more careful about schoolwork . They look the same. ___3___of them like soccer . They are naughty and funny. They are very popular at school and both have___5_ friends . Cole He plays only on the___4__ . He likes watching soccer games on TV. He is a little naughtier than Dylan. ?1. ____________2. _____________3. _____________4. ____________5._____________ 十三作文(7分) 近几年来, 常州发生了巨大的变化, 请根据表格, 写一篇80字左右的作文。 过去 现在 房子又矮又旧,公路很少 很多高楼,马路又大又干净 人们走路或者骑自行车外出 乘地铁或者开车上班 家人一起吃年夜饭, 在电视上看春晚(spring Gala )过年 家人在饭店吃年夜饭,外出旅游,看春晚, 上网过春节。 Keys: 1、 辨音,选出于其余三个不同的选项(共5小题;每小题1分,满分5分) 1-5CCBCC 2、 英汉互译。(共10小题;每小题1分,满分10分) 1.laugh at the king 2.一个鹦鹉展3. go well 4. 向窗外看5.in the shopping centre 6.纸盒7. wet floor 8.在香蕉皮上滑到 9.start drawing .10.做一个项目 三、单项题。(共10小题;每小题1分,满分10分) 1-5CCABA 6-10 CCCBB 四、用括号内所给单词的适当形式填空。(共14小题;每小题0.5分,满分7分) 1.China 2.sunny 3.reading 4.doesn’t have 5.Littering, litter 6.to swim 7.Were 8. Will have 9.watxhes 10.is driving 11.strawberries 12.to do 13.didn’t see 五、选用方框内的句子补全对话,并将序号填在横线上。(共6小题;每小题0.5分,满分3分)CAFBDE 六、根据上下文完成对话,每空填一词。(共10客观;每小题0.5分,满分5分) How, light, smoke, didn’t , use, put, clean, project, What, join 七、按要求改写下列句子。(共20空格;每空0.5分,满分10分) 1. What did do 2. How is 3. Why should save 4. When’s going to fly 5.have a good time 6.will visit next week 八、翻译。(共16空格;每空0.5分,满分8分) 1.were, was 2. Are , see 3.couldn’t use 4.makes dirty , bin 5.any signs , some 6.reuse 7.first, visit friends 九.完型填空(共10小题;每小题1分,满分10分) 1-5 BAABB 6-10 ABCBC 十、阅读理解。(共15小题;每小题1分,满分15分 1-5 TTTTF 6-10 BCAAB 11-15DBBDD 十一、 综合填空 (共10空格;每空0.5分,满分5分) 1.told 2.writing 3.quiet 4.minute 5.at 6.paper7.Tom’s 8.out 9.anything 10. nothing 十二。任务型阅读, 每空一词(共5小题;每小题1分,满分5分) 1.Same 2.watching 3. Both 4.weekends 5.many 十三作文(7分) 略 A. What are the white parts? B. The Earth was clean many years ago. C. What are the green parts? D. But today, people are polluting(污染) the land, the water and the air. E. We can’t do this again. F. The blue parts are sea. 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 2019-12-11
    • 下载48次
    • 1216.5KB
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-6486814 [精]Unit 6 Keep our city clean 单元测试卷(含答案)

    小学英语/新版-牛津译林版/六年级上册/Unit 6 Keep our city clean

    中小学教育资源及组卷应用平台 牛津英语Unit6keep our city clean 单元测试 一.选出发音不同的词(5分) 1. ( ) A. heavy B. sweater C. bread D. read 2.( ) A. cow B. throw C. flower D. town 3. ( ) A. rubbish B. must C. put D. up 4.( ) A. animal B. many C. can D. catch 5.( ) A. dirty B. term C. her D. cleaner 二、英汉互译。(10分) 1.既干净又整洁 ______________ 2. well done 3.种植更多的树 ______________ 4. sweep the floor 5.从…搬走 __________________ 6. throw the banana skin 7.去医院看病_________________ 8. smoke from cars 9.又乱又脏 _________________ 10. pick it up 三、选择填空。(12分) ( )1. Rubbish in the water ________ the fish dead. A. make B. makes C. maked D. to make ( )2. What can we do ________ our city clean. A. to keep B. keep C. keeping D. keeps ( ) 3.I read __________ about animals. A. a lot of B. lot of C. lots of D. a lot ( )4. There’s much _______in our city. A. museums B. schools C. rubbish D. rubbishes ( )5. It means we shouldn’t _______ the rubbish here. A. throw B. throwing C. throws D. threw ( )6. This morning, they________ newspapers. A. reads B. reading C. read D. to read ( )7. The fish in the river are ________. A. die B. died C. dead D. to die ( )8. We ________ homework yesterday. A. don’t do B. didn’t C. didn’t do D. doesn’t do ( )9. The boy in front of me threw a banana skin ________ the ground. A. on B. in C. at D. with ( )10. An old man _______ and falls. A. slipping B. slips C. slip D. slipped ( )11. Many people like ____________ the city. A. living B. live C. living in D. live in ( ) 12. He sometimes_______ a picture, but now he_______. A. draws; sings B. drawing; singing C. draws; is singing D. drew, sings 四 、用所给单词的适当形式填空。(6.5分) 1. Bobby often __________(walk) to school. 1. What can we do ___________(keep) our city clean? 1. People often _________(plant) trees on Planting Trees Day. 1. Can you _________(smell) the smoke from there? Yes, I can. 1. There ________(be) a lot of rubbish in the water last year. 1. What __________(make)the river dirty? 1. Well ______(do), children! 1. The streets become very (mess). 9. Look, the old man _____ (water) the flowers in the garden. 10. My mother likes ___________(do) shopping on the Internet 11. Yesterday it ___________ heavily.(rain) , so I ________( take ) a bus to school. 12. My father often __________(write) letters to his friends thirty years ago. 五 、按要求完成句子。(6.5分) 1. Fallen leaves (落叶) make the air dirty . (划线提问)21教育名 _______ _______ the air dirty ? 2. We should keep the park dirty . (改为一般疑问句) _______ ______ keep the park dirty ? 3. Would you like some plastic bags ? (改为同义句) ______ you _______ any plastic bags ? 4. The room is very messy .( 改为感叹句 ) _______ ______ the room is ! 5. Sometimes we take a bus to school.(同义句转换) Sometimes we_______ to school_______ bus. 6.Kitty is making a model plane with her brother.(对画线部分提问) _______ _______Kitty _______with her brother? 六 联系上下文补全对话 (7分) (二)根据图片提示,完成下列对话。 A: Oh, my god! Your room is so _______. It’s ______   21*cnjy*com to ______ your room. B: _______ a minute. I’m _______ a model ship. A: ______ up! You can ________ it later. All the ________ go in the toy (?http:?/??/?www.21cnjy.com?)box, and ________ the books go on this desk. B: OK. Will you ________ me to _________ them _______? A: Yes, of course. But I want you to work harder at ________ your room clean. B: OK, I will. I just need _______ at the beginning. 七 、完形填空 (10分) There was a small village(村庄) near the mountain. There were a lot of trees in the mountain. People in the ____16__ always got something from it, such as animals and trees. When they wanted to ____17__ a house, they cut down the trees. And they also killed(杀死) the animals for ____18__. Trees were very ____19__ in their daily life. They made tables, chairs ____20__ beds by cutting down the trees. When they ____21__ meals, they still used some trees for wood. but they only cut down trees and ____22__ planted new trees. So the trees were fewer and fewer(越来越少); the___23__ were becoming dying(死), too. One summer, it rained ____24__ in the village. It rained for about a week. The whole village was destroyed(被损坏了) and many people died. At ___25___they knew they couldn't only cut down trees but also needed to protect them. ( ) 16 A. river B. mountain C. village D. city ( ) 17 A. build B. make C. paint D. leave ( ) 18 A. vegetables B. clothes C. fruit D. meat ( ) 19 A. careful B. nice C. beautiful D. useful ( ) 20 A. with B. and C. but D. so ( ) 21 A. ate B. bought C. cooked D. washed ( ) 22 A. never B. always C. often D. ever ( )23 A. trees B. villages C. animals D. people ( ) 24 A. fully B. hardly C. heavily D. healthily ( ) 25 A. last B. first C. night D. weekends 八.根据中文提示完成句子。(8分每空0.5分) 1.你应该将垃圾放到垃圾桶里。 You the rubbish the bin. 2.汽车尾气使得空气变脏。 Smoke cars the air . 3.树有助于净化空气。 Trees help the air . 4.我们可以步行去上学。 We can _________ school. 5.什么使我们的学校又脏又乱 ? makes our school and ? 6.我们可以将一些工厂搬离我们的城市。 We can some factories our city. 九 阅读理解 (15分) 阅读理解,判断正误,正确的写“T”,错误的写“F”。 Mr Jones and Mr Brown worked in the same office. One day Mr Jones said to Mr Brown, “we are going to have a small party at our house next Wednesday evening. Would you and your wife like to join us?” Mr Brown said, “Thank you very much. We are free that evening, I think. But I will telephone my wife and ask her. Maybe she will go somewhere else that evening.” So Mr Brown went to the other room and telephoned. When he came back, he looked very sorry. “What is the matter?” Asked Mr Jones. “Did you speak to your wife?” “No,” Answered Mr Brown, “She wasn’t there. My little son answered the telephone. I said to him, ‘Is your mother there, David?’ and he answered, ‘No, she’s not in the house, ’‘Where is she then?’I asked. ‘She is somewhere outside.’ ‘What is she doing?’‘She is looking for me.’” (????)1. A small party will be held(举行) at Mr Brown’s house. (????)2. Mr Jones asked Mr and Mrs Brown to the party. (????)3. The telephone was in the same office.?? (????)4. Mr Brown spoke to Mrs Brown on the phone. (????)5. Why(为什么) was Mrs Brown looking for David? Because she thought(想) David was playing somewhere outside. 阅读下面文章, 根据短文内容选出正确答案 A There are some easy things you can do to protect(保护) the environment(环境). ●Plant flowers, grass or trees. ●Whenever you visit a park or beach, take away what you bring there----keep rubbish in a bag until you can put it in a bin . ●Turn off the lights, TVs when you leave(离开) the room. ●Turn off the tap (水笼头) when you brush your teeth. You can save(节约) some water. ●Keep the doors and windows closed in winter to keep warm. ●Give your old books and magazines to a library. ●Give your old clothes to poor children. ●Don’t pour (倒) dirty water into the rivers or the lakes nearby (附近). If everyone makes a contribution (贡献) to protecting the environment, the world will become much more beautiful. (??? ) 1. The article(文章) is ____________. ????? A. a sign????? B. a story???? C. a?proposal (??? ) 2 The writer tells us _____________. ???? ? A. to throw rubbish into a bin???????? B. to pour dirty water into the river ????? C. to save water by turning off TVs (?? ? ) 3. We can ___________to save paper. ????? A. use a glass cup???????? ????? B. turn off the lights C. Keep the windows closed (??? ) 4. Which is WRONG ? ????? A. Turn off the lights when you leave the room.??? B. Close the doors in winter. ?????? C. Pour dirty water into the lake. (??? ) 5. The main idea(主要意思) of this article is how to _________.? ????? A. save money??????????? B. save water? ? ??C. protect the environment B In China, Planting Trees Day is on March 12. This special day began in 1979. On that day, people can plant many trees. And if we plant trees more, we must also take care of the trees by watering them until they grow up to be strong. In different countries, Planting Trees Days are on different days. Like in India, Planting Trees Day is on July 1. Why do the people plant trees? Because plants are important to us. They can make food from the air, water and sunlight. But animals and people can't do so. Animals and people can get food from plants. Without plants ,life will not go on, Plants make the air clean, They can keep water from flowing away(流失). They can stop wind from blowing up sand and earth. But many people want to get money by cutting down trees. So the number of the trees is getting smaller and smaller. Now people know trees are good for the environment. So they plant trees as many as they can. ( )6. Planting Trees Day in China is on the____________________________________- A. twentieth of March B. twelfth of March C. the first of March D. the first of July ( )7. ___________ can make food from the air, water and sunlight. A. People B. Animals C. Plants D. people and animals ( )8. Life needs ____________ to go on. A. food from plants B. animals C. sand D. people ( )9.What can plants do? A. They can make the air clean A. They can keep the water from flowing away A. They can stop wind A. Above all is right. ( )10.What is the underline word “until” meaning? A. 直到 B. 在。。。之前 C. 自从 D. 除非 十.任务型阅读(5分) Dear Nancy, I am happy to tell you my school and my life. Every day my father drives me to school. My school is very big and beautiful. I like my school very much. The desks and chairs are new. There are lots of pictures on the walls. You can also see some flowers on the teachers’ desk. We clean the classroom every day. I don’t go to school on Saturday and Sunday. I get up at six on Saturday. I play basketball with my father in the park near my home for half an hour. Then I eat my breakfast. I help my mother water the trees and flowers in the garden. At eight I begin to do my homework. My parents and I have lunch in the KFC. In the afternoon, I have Art lessons. Sometimes I play computer games or chat with my friends on the Internet in the evening. I like my weekend very much. Yours Li Hua A 1 to Nancy from Li Hua. It 2 about his school and life. School It’s big and 3 . Life on weekdays He goes to school 4 days a week and he goes to school by car with his 5 every day. Life at weekend Morning He often 6 basketball with his father and helps his mother water the trees and flowers in the 7 . He does his homework at 8 o’clock. Afternoon He has Art lessons. Evening Sometimes he likes 9 with his friends on the 10 . 1. ____________ 2. _____________ 3. __________ 4. ___________ 5. _________ 6.____________ 7._______________ 8.___________. 9.______________ 10.________ 十一.缺词填空(5分) We know that t_______ are useful in our everyday life. They?give us many things, such as wood, oxygen(氧气), rubber, medicines and many o_____ things. They can?a____?tell us a lot about our climate(气候). The following are the reasons(原因). If you cut down a tree, you can?s_____?that it has many rings(环,圈). Most trees grow one?n_____ ring every year. Because of this reason, we know?how o____ a tree is. When the climate is dry(干燥的) or very cold, the trees do not grow very much and their rings are usually?thin. When it is wet and?w______, the rings are much thicker. If the rings are suddenly(突然) very thin or suddenly very thick, this m______ that the?climate?changed(改变) suddenly. If we look at the rings on the trees, we can?l_______?about the climate for a hundred years. We can see h_____ our climate is changing today. 十二: 作文(10分) 以我的漂亮的家乡(hometown)----常州, 为题,写一篇不少于80字的文章介绍常州。 1. 常州靠近上海, 火车路程1小时。 2. 常州有很多漂亮的地方和公园, 你可以休闲娱乐, 你最为喜欢的地方是常州恐龙园(China Dinosaur Park), 周末你经常去那里。。。。。。。(至少两点) 3. 常州过去是个小地方, 现在很大, 环境优美,。。。。 4. 你生活在常州的感受。(至少两点) Keys: 一.选出发音不同的词 5 1-5 DBCBD 二、英汉互译。(10分) 1. clean and tidy 2. 干得好 3.plant more trees 4. 扫地 5.move from 6.扔香蕉皮 7.go to the hospital to see the doctor 8.汽车尾气 9.dirty and messy 10. 捡起 三、选择填空。(12分) 1-5 BADCA 6-10 CCCAB 11-12CC 四 、用所给单词的适当形式填空。 1.walks 2.to keep 3.plant 4.smell 5.was 6.makes 7.doen 8.messy 9.is watering 10.doing 11.rained, took 12.wrote 五 、按要求完成句子。 What makes 2. Should we 3. Do want 4. How messy 5.went , by 6. What is doing 六 联系上下文补全对话 messy, time, clean, Wait, making, Hurry, make, toys, all, help, put , away, keeping (making),help 七 、完形填空10分 16-20 CADDB 21-25 CACCA 八.根据中文提示完成句子。(8分每空0.5分) X 1.should put in 2.from makes dirty 3.make (keep) clean 4walk to 5.What messy dirty 6.move away from 九 阅读理解 15分 阅读理解,判断正误,正确的写“T”,错误的写“F”。 1-5FTFFT 阅读下面文章, 根据短文内容选出正确答案 1-5 CAACC 6-10 BCADA 十.任务型阅读 10分 1.letter 2.tells 3.beautiful 4.five 5.father 6.plays 7.garden 8.eight 9.chatting 10. Internet 十一.缺词填空 trees, other, also, see, new, old , warm, means, learn, how 十二: 作文(10分)(略) Most people in America only give themselves a short time to have their lunch, so they eat a small lunch. After work, they can have more time to eat a big dinner. Also a quiet (安静的)dinner at home with all the family talking about their day is a way to take a good rest after a long, hard day of work. Eating at restaurants is also different. In China, very often you can hear people talking and laughing loudly(大声的), and they are just having a good time. In America it is not like this. They usually eat a good meal far away from the noisy(吵闹的) places. If they are making some noise, other people in the restaurants will look at them angrily(生气), even the manager (经理) of the restaurants will ask them to be quiet. ____1____ eating habits in different countries People Having three meals at home Eating at restaurants Chinese They have a good breakfast. They eat a big lunch. They don’t eat ___2____ at supper. They often talk and laugh loudly when they are eating. They will show ___3___ happy they are if they do like this. ____4___ They start the day with a good breakfast, too. They never have their lunch for a ____5____ time. They like a big dinner at home, talking about their day after work. They enjoy their dinner in a ___6___ place and talk softly at dinner. If someone makes some noise, others in the restaurants won’t feel happy. 1. _______ 2. _________ 3. _______ 4. ________ 5. _______ 6._________ 十二。阅读短文,根据短文内容补全单词(首字母已给出)(10分)   An old woman is going shopping with a b___1___. She is going by boat. The boat is going across(穿过) the river. Her basket is empty(空的) now. Oh dear! Look! Her basket is in the w__2_____. "Help! My basket is in the river."   A boy sees the basket. He says, "Don't worry! I can g__3___ it!" He takes off his shirt and shoes. "Look a ___4____ them for me, please!" he says, and j__5___ into the river.   A duck sees the basket. "I can go by b__6___," it thinks. It gets into the basket. The boy is swimming in the river. "Where's the basket?" He asks. "It's over there!" answers the woman. "It's behind you! It's under that d__7___." The boy gets to the basket. "Go away!" he says to the duck. The duck comes o__8___ of the basket and swims away. The b__9____ takes the basket back to the woman. "Oh, thank you very much," says the woman. "Not at all!" says the boy. "Do you have my shirt and shoes, please?" "Yes, here you are. Oh! What's this in the basket?" "It's the duck's e__10____." 十三。作文 (10分) 1.上周我去图书馆看书 2.图书馆里有各种各样的书, 我不知道选哪本书。 3.然后一本关于“signs”的书吸引了我, 里面有很多图片 4.看了这本书, 我了解了很多有关标志。 5。。。。。(自由发挥) KEYS: 一、选出画线部分读音不相同的一项。(5分) 1-5 D C A B A 二、 英汉词组互译 (6分) 1. 购物中心 2. 禁止乱扔垃圾 3. 小心4. 有人在吸烟吗? 5. 5. call him Bei Bei 6.take your juice into the shop 7.eat noodles in the restaurant 8. bring something for lunch 9.wait for answers 10. Wet floor 11. No eating or drinking 12.远离 三、选择题 (10分) 1-5 C A B B D 6-10 B C D B A 四、用所给词的正确形式填空。(12分) 1. making, do 2. Don’t run, first 3.excited 4.bird’s 5.were ,boxes , isn’t 6. Does mean , does 7.did, for , went 8.were , class 9.does Parking , means, shouldn’t park 10.are talking, running 五.句型转换 (6分) 1. Tom could write last year. 2. What does it mean? 3. You shouldn’t go in first. 4. Does it mean the floor is wet? 5. Where did he buy the things from? 6. No fishing 六.根据首字母提示完成下列对话。(6.5分) (一) watch, with , take, cinema, can’t ,eating, drinking (二)swimming , idea, lake, in, near, means 七、排序( 2分,每小题0.5分) C B A D 八、根据中文完成句子。(7.5分) 1. Can park 2.don’t climb 3. What mean, can’t shout 4.must finish 5. When’s , on June 6.would as 九、 完形填空 (10分) 1-5 B B C A C 6-10 C D B A B 十、根据短文内容判断句子正(F)误(F)。(9分) A) 1-5 F T TF T B) 1-4 ADBD 十一。任务型阅读, 根据短文内容, 每空一词。(6分) 1. Different 2. much 3.how 4. Americans 5. long 6. quiet 十二。阅读短文,根据短文内容补全单词(首字母已给出)(10分) 1.basket 2.water 3.get 4.after 5.jump 6.boat 7.duck 8.out 9.boy 10.egg 十三。作文 (10分)(略) X 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 2019-11-22
    • 下载16次
    • 1319KB
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-6447664 [精]Unit 2 Travelling 基础知识训练(含答案)

    初中英语/牛津译林版/八年级下/Unit 2 Travelling

    中小学教育资源及组卷应用平台 8BUnit 2 Travelling基础知识训练 一、词汇运用1 1. The car has a top_____________(速度) of 60 miles per hour. 2. The __________(直达的) flight from Yangzhou and Taizhou to Korea was opened on April 8,2016. 3. All children wish to have ____________(魔法) to do something beyond their abilities. 4. The ___________(馅饼) tastes nice. May I have some more? 5. We have to some ___________(室内的) activities because of the heavy rain. 6. The most important is to enjoy ____________( we) when travelling. 7. Long after the basketball match, all the boys were still ____________(exciting). 8.His family have been to Paris____________(two). 9. They have taken a lot of ____________(photo) in front of the Little Mermaid. 10. The poor dog has been ______________(die) for two days. 11. It’s very exciting to go __________(帆船运动)in the hot summer in Hawaii. 12. We can enjoy the ____________(景色)of the whole city from the mountains. 13. I find it difficult to tell the main _____________(要点) of the articles while doing Chinese reading. 14. The visitors are enjoying the _____________(美丽)of Tianmu Lake. 15. I see no light and hear no sound _____________(除----之外) the wind far away. 16. How long does it take to have a direct ______________(fly) to Chengdu from Wuxi? 17. The trip was really _____________(excite). We all had a fantastic time. 18. One of his _____________(relative) lives in Canada. 19. I know you are in Hainan now. Hope you’ll enjoy____________(you) there! 20. The company has done______________(busy) with many countries. 二、词汇运用2 1. It’s about 15 minutes’ bus ______________(短途旅行) from here to the city centre. 2. Would you please give me more ______________(细节) about the accident? 3. Helen is ______________(这样的) a nice girl that we all like her very much. 4. There are many ________________(山) in Shandong. They are high and dangerous. 5. One of my favourite _______________(卡通) characters is Snoopy. 6. Where do you plan to go _____________(travel) during the coming holiday? 7. It’s a really _________________(fantastically) place to visit. 8. I said angrily to my brother, “ It’s none of your ____________________(busy).” 9. Would you like to join the _______________(sail) Club? 10. There are fewer places of natural _______________(beautiful) because of pollution. 三、动词填空1 1. It’s a long time since we ___________(meet) last time, isn’t it? 2. There____________(be) few students playing in the playground because of the coming exam, will there? 3. Is it possible for our team _____________(win) the game in the next three minutes? 4. I’m afraid you __________________(lose) the key, haven’t you? 5. ------Why didn’t she stop him going out? -------Sorry, but she _______________(write) a letter and didn’t notice him go out. 6. Many changes _________________(take) place in Moonlight Town over the years. 7. How did you know that light ___________(travel) faster than sound? 8. Amy says that she ______________(come) back in three days. 9. Let’s ___________(go) to South Hill for our holiday, shall we? 10. Lucy is busy ___________(get) all her things. 11. Shall we invite Amy _______________(climb) the hill tomorrow? 12. You’d better ______________(check) that you’ve locked the door. 13. The Class1, Grade 8 students __________(plan) their trips to different places of China now. 14. The meeting has been on for half an hour. It ______________(finish) in an hour. 15. I _______________(live) here since I was born. 16. Shanghai Disneyland ______________(open) in 2016. 17. It was a pity that you ________________(not attend) the meeting last Friday afternoon. 18. The twins ________________(not buy) any new computer since 2017. 19. It _______________(snow) when Mr Wu came into the classroom. 20. _______________you ___________(visit) the Window of the World in Shenzhen before? 四、动词填空2 1. If it _____________(be not) rainy tomorrow, we will go hiking. 2. Very few of us________________(visit) the famous Grand Palace in Bangkok before. 3. I can’t count the monkeys because they _______________(jump) all the time. 4. My sister _______________(study) in this school since she came here. 5. The pen I bought yesterday _________________(not write) well. 6.--------__________Mr Zhang ____________(stop) smoking yet? --------Yes, he ___________(stop) smoking last month. 7. When I ______________(arrive) home, my sister _____________(eat) fruit. 8. I have many hobbies, such as ____________(collect) stamps, playing football and so on. 9. The fashion show ________________(begin) later last Sunday afternoon. 10. Tom hurried ________________(walk) across the road. How dangerous. 11. __________there ________(be) amazing changes in your hometown over the years? 12. Look! What high speed the roller coaster __________________(move) at! 13. The parade walked along the street, ________________(sing) happily. 14. I found a wallet lying in the corner when I ______________(sweep) the floor yesterday. 15. Try _______________(not think ) too much of your points. Just do your best! 16. This story teaches us a lesson: the early bird ______________(catch) the worm. 17. The fire made a lot of people ______________(lose) their lives. 18. We’ll try our best to stop the air pollution______________(make) our city more and more beautiful. Keys: 一、词汇运用1 1. speed 2.direct 3.magic 4.pie 5.indoor 6.ourselves 7.excited 8.twice 9.photoes 10.dead 11.sailing 12.view 13. points 14.beauty 15.except 16.flight 17.exciting 18.relatives 19.yourself 20. Business 二、词汇运用2 1. ride 2. details 3. such 4.mountains 5.cartoon 6. traveling 7..fantastic 8.business 9..Sailing 10.beauty . 三、动词填空1 1. met 2.will be 3.to win 4.have lost 5.was writing 6. have taken 7.travels 8.will come 9.go 10.getting 11.to climb 12.check 13.are planning 14.will finish 15.have lived 16.opened 17.didn’t attend 18.haven’t bought 19.was snowing 20.Have visited 四、动词填空2 1. isn’t 2.have visited 3.are jumping 4.has studied 5.doesn’t write 6.Has stopped , stopped 7.arrived, was eating 8.collecting 9.began 10.to walk 11.Have been 12.is moving 13.singing 14.was sweeping 15.not to think 16.catches 17.lose 18.to make 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 2019-11-14
    • 下载16次
    • 1182.5KB
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-6443295 [精]Unit 5 Signs 单元测试卷(含答案)

    小学英语/新版-牛津译林版/六年级上册/Unit 5 Signs

    中小学教育资源及组卷应用平台 6A Unit5 Signs单元试卷 一、选出画线部分读音不相同的一项。(5分) ( )1、A. her B. thirty C. girl D. teacher ( ) 2、A. smoke B. go C. shop D. home ( )3、A. great B. tea C. eat D. read ( )4、A. near B. bear C. year D. hear ( )5、A. sign B. with C. little D. ship 二、 英汉词组互译 (6分) X| k | B| 1 . c|O |m 1.shopping ce (?http:?/??/?www.21cnjy.com?)ntre ____________ 2.No littering _____________ 3. look out __________ 4. Is someone smoking _________________ 5. 叫他贝贝 _________________ 6. 把你的果汁带进店里________2-1-c-n-j-y 7.在餐馆里吃面条________________ 8.带一些来作为午饭_________________ 9.?等待答案????????????????????????????? 10.小心地滑?????????????????????????? 11. 禁止饮食?????????????????????????? 12. stay away from ????????????? 三、选择题 (10分) ( )1.– What _____ it mean ? - It means we shouldn’t park our cars here. A. do B. can C. does D. is (??? )2. There’s ______American student in my class, she is___?girl. A. an, a??????????????B. a, an???????????? C. an, the???????? D. a, the (??? )3. The sign_______?“No parking”. A. mean????????????B. means??????????? C. looks??????????D. look (??? )4. We are in the reading room now. We ______ make noise. A. should B. shouldn’t C. can D. don’t (?? ? )5. You can’t take your hamburger ____the library. A. in ?????????????B. to???????? C. onto ??????????? D. into (?? ? )6. Can I_____ here? A. smoking B. smoke C. to smoke D. smoking (??? )7. The boys _________books in the classroom now. A. read B. reading C. are reading D. reads (??? )8. Mike and Helen ____to the snake bar ____Tim yesterday. A. go, with B. goes ,and C. went ,and D. went, with (??? )9. I____ some rice this morning .I don’t want _____the bread now. A. eat, eat B. ate ,to eat C. eat, to eat D. ate ,eating (??? )10. ______on the wall?—There’re some signs. A. What’s B. What C. Where’s D. Who’s 四、用所给词的正确形式填空。(12分) 1..Do you like _____________ (make) kites? We should ______________ (do) our homework now. 2. ________(not run) on the grass, please. Sunday is the ________(one) day of the week. w W w .X k 3. All the teachers are very (exciting). 4. The sign on the ________(bird) cage is very interesting. 5.There three______(box) on the table just now. But there anything now. 6. it (mean) ‘No swimming’? Yes, it . 7.??Where you go your holiday last week? I (go) to Xi’an. 8.??Jim and I ______ (be) in the same_______ (class) two years ago. 9.??What______(do) ‘No_______(park)’ mean? It you your cars here. 10.??What are you doing? We__________(talk) about the ____ (run) race. 五.句型转换 (6分) 1.?Tom can write now.(用last year 替换now) 2.?It means “No littering”.(划线提问) 3.You should go in first.(改成否定句) ____________________________________ 4.It means the floor is wet.(一般疑问句) 5.He bought the things from the shops.(对划线部分提问) ____________________________________________ 6.It means you can’t fish here.(改写同义句) It means“ .” 六.根据首字母提示完成下列对话。(6.5分) (一) . A: Helen, do you want to w_______ a film w_______ me? B: Yes, I’d love to. A: Can I t_______ juice into the c__________? B: Sorry, you c_______. There’s a sign in the cinema. It says “No e______ or d________.” (二) A: It’s sunny and hot today. Let’s go s__________.【版权所有:21教育】 B: Good i_______. There’s a l________ in the park. The water is clean. A: We can’t swim i__ (?http:?/??/?www.21cnjy.com?)___ this lake. There’s a sign n_______ the lake. It m_______ “Danger!” B: OK. Let’s go to the swimming pool(游泳池) 七、排序( 2分,每小题0.5分) A. Let me see. I think it’s a toilet for a pet(宠物). B. Yes. I do. I like studying them. C. Do you know anything about the public signs? D. OK. What does that sign on the door mean? ___ ___ ____ _____ 八、根据中文完成句子。(7.5分) 1.我能把自行车停在这里吗? _____ I _____my bike here? 2. 请不要爬树。Please ______ _____ tress. 3.--那个标志是什么意思?--意思是我们不能大叫。 _____ does that sign ______?It means we______ ________.. 4.你必须先做家庭作业。You _________ _________ your homework first. http://www .xk b1.co 5.你的生日是什么时候?是6月21日。 __________your birthday? It’s__________the 21st of_________. 6.你想要什么作为生日礼物? --我想要一个蛋糕。 --What you like your birthday present ? --I’d like a cake. 九、 完形填空 (10分) New York is a big city of 1___ . 2____ many interesting places in this city. Many people visit it every year. You can go to 3___ Statue of Liberty, Empire State Building(自由女神,帝国大厦). To travel 4___ New York, you can 5____ the Underground. It is old. You can also take the double decker-bus(双层巴士). You will 6____ a wonderful view(视野)of the city on it. Football is the most popular sport in New York. There are many 7 ____clubs(俱乐部)in the city. Many 8___ like football too. They 9 ____football after school every day. They often go to watch football games 10___ their parents. ( )1. A. the UK B. the US C. Australia D. Canada ( )2. A. There is B. There are C. Have D. Has ( )3. A. look B. have a look C. see D. welcome ( )4. A. around B. on C. at D. with ( )5. A. ride B. bring C. take D. took ( )6. A. use B. end C. have D. has ( )7. A. basketball B. volleyball C. table tennis D. football ( )8. A. people B. children C. drivers D. workers ( )9. A. play B. watch C. buy D. bring ( )10. A. and B. with C. or D. after 十、根据短文内容判断句子正(F)误(F)。(9分) A I have a cousin. He’s only four years old. Today I go to a library with him. He doesn’t know the signs. I tell him about the signs. This sign means “Be quiet”. We should not shout in the library . That sign means “No eating or drinking”. We can’t eat or drink here. My cousin knows a lot about the signs in the library after I tell him. (?http:?/??/?www.xkb1.com?/??) ( )1、My cousin is five years old . ( )2、We are in the supermarket. ( )3、We shouldn’t make much noise in the library. ( )4、We can eat and drink in the library. ( )5、We shouldn’t shout in the library. B 根据短文内容选择正确答案 ???? Do you see many signs around you? Do you know the signs are an important(重要的) part of our daily life?? They can be in pictures or in words to give people information(信息). What do people think are good signs?? The most important(最重要的) thing is that signs should be simple and easy to understand(理解). It is important to use clear language(清晰的语言). Also the words should be easy to write and you just need to write down what you want to do. "Keep off the grass" is a very good example(例子). It means "Don't touch or walk on the?grass".? ???? Now we are seeing more and more signs in pictures, or both pictures and words. 1. First, a good sign should be ____. [???? ] A. clear? B. beautiful C. funny? D. interesting 2. There are more and more signs around us because______ [???? ] A. signs are easy to make? B. a picture sign often has more information .? C. a word sign has more information . D. signs have more information. 3. What does the underlined word "simple" mean? [???? ] A. 复杂的 B. 简单的? C. 困难的 D. 容易的 4. What's the main(主要的) idea of the passage? [???? ] A. Word Signs? B. Picture Signs? C. The History of Signs? D. Signs Are Important 十一。任务型阅读, 根据短文内容, 每空一词。(6分) Eating habits (习惯)are different in different countries. The Chinese have a saying “Eat good things for breakfast, eat a big meal for lunch, but eat a little at dinner.” Many people in the USA agree (同意)that one starts a day with a good breakfast, but their ideas about lunch and dinner are different. Most people in America only give themselves a short time to have their lunch, so they eat a small lunch. After work, they can have more time to eat a big dinner. Also a quiet (安静的)dinner at home with all the family talking about their day is a way to take a good rest after a long, hard day of work. Eating at restaurants is also different. In China, very often you can hear people talking and laughing loudly(大声的), and they are just having a good time. In America it is not like this. They usually eat a good meal far away from the noisy(吵闹的) places. If they are making some noise, other people in the restaurants will look at them angrily(生气), even the manager (经理) of the restaurants will ask them to be quiet. ____1____ eating habits in different countries People Having three meals at home Eating at restaurants Chinese They have a good breakfast. They eat a big lunch. They don’t eat ___2____ at supper. They often talk and laugh loudly when they are eating. They will show ___3___ happy they are if they do like this. ____4___ They start the day with a good breakfast, too. They never have their lunch for a ____5____ time. They like a big dinner at home, talking about their day after work. They enjoy their dinner in a ___6___ place and talk softly at dinner. If someone makes some noise, others in the restaurants won’t feel happy. 1. _______ 2. _________ 3. _______ 4. ________ 5. _______ 6._________ 十二。阅读短文,根据短文内容补全单词(首字母已给出)(10分)   An old woman is going shopping with a b___1___. She is going by boat. The boat is going across(穿过) the river. Her basket is empty(空的) now. Oh dear! Look! Her basket is in the w__2_____. "Help! My basket is in the river."   A boy sees the basket. He says, "Don't worry! I can g__3___ it!" He takes off his shirt and shoes. "Look a ___4____ them for me, please!" he says, and j__5___ into the river.   A duck sees the basket. "I can go by b__6___," it thinks. It gets into the basket. The boy is swimming in the river. "Where's the basket?" He asks. "It's over there!" answers the woman. "It's behind you! It's under that d__7___." The boy gets to the basket. "Go away!" he says to the duck. The duck comes o__8___ of the basket and swims away. The b__9____ takes the basket back to the woman. "Oh, thank you very much," says the woman. "Not at all!" says the boy. "Do you have my shirt and shoes, please?" "Yes, here you are. Oh! What's this in the basket?" "It's the duck's e__10____." 十三。作文 (10分) 1.上周我去图书馆看书 2.图书馆里有各种各样的书, 我不知道选哪本书。 3.然后一本关于“signs”的书吸引了我, 里面有很多图片 4.看了这本书, 我了解了很多有关标志。 5。。。。。(自由发挥) KEYS: 一、选出画线部分读音不相同的一项。(5分) 1-5 D C A B A 二、 英汉词组互译 (6分) 1. 购物中心 2. 禁止乱扔垃圾 3. 小心4. 有人在吸烟吗? 5. 5. call him Bei Bei 6.take your juice into the shop 7.eat noodles in the restaurant 8. bring something for lunch 9.wait for answers 10. Wet floor 11. No eating or drinking 12.远离 三、选择题 (10分) 1-5 C A B B D 6-10 B C D B A 四、用所给词的正确形式填空。(12分) 1. making, do 2. Don’t run, first 3.excited 4.bird’s 5.were ,boxes , isn’t 6. Does mean , does 7.did, for , went 8.were , class 9.does Parking , means, shouldn’t park 10.are talking, running 五.句型转换 (6分) 1. Tom could write last year. 2. What does it mean? 3. You shouldn’t go in first. 4. Does it mean the floor is wet? 5. Where did he buy the things from? 6. No fishing 六.根据首字母提示完成下列对话。(6.5分) (一) watch, with , take, cinema, can’t ,eating, drinking (二)swimming , idea, lake, in, near, means 七、排序( 2分,每小题0.5分) C B A D 八、根据中文完成句子。(7.5分) 1. Can park 2.don’t climb 3. What mean, can’t shout 4.must finish 5. When’s , on June 6.would as 九、 完形填空 (10分) 1-5 B B C A C 6-10 C D B A B 十、根据短文内容判断句子正(F)误(F)。(9分) A) 1-5 F T TF T B) 1-4 ADBD 十一。任务型阅读, 根据短文内容, 每空一词。(6分) 1. Different 2. much 3.how 4. Americans 5. long 6. quiet 十二。阅读短文,根据短文内容补全单词(首字母已给出)(10分) 1.basket 2.water 3.get 4.after 5.jump 6.boat 7.duck 8.out 9.boy 10.egg 十三。作文 (10分)(略) X 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 2019-11-13
    • 下载11次
    • 1205KB
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-6370337 [精]牛津译林版期中六年级上册英语期中复习测试卷(含答案)

    小学英语/新版-牛津译林版/六年级上册/期中专区

    中小学教育资源及组卷应用平台 6A 期中复习卷 一、选出与所给单词画线部分读音不同的一项。(共5小题;每小题1分,满分5分) ( )1. A. apple B. and C. ant D. another ( ) 2. A. liked B. jumped C. lived D. picked ( ) 3. A. were B. ear C. here D. nearly ( ) 4. A. well B. she C. went D. sentence ( ) 5. A. card B. party C. parent D. arm 二、英汉互译。(共10小题,每小题1分, 满分10分) 1. 试穿 __________ 2. 指着… __________ 3. 对…感到兴趣 __________ 4. 最初,开始 __________ 5. 变成 __________ 6. make new clothes for you________ 7. heavy rain __________ 8. hold on __________ 9. go well __________ 10. a fashion show __________ 三、单项选择。(共12小题;每小题1分,满分12分) ( )1. Where _____ Mike and his father ______this morning? A. does, go B. did, went C. do, went D. did, go ( )2. We had a picnic_____ National Day. A. on B. at C. in D. for ( )3. — ______ was your holiday ? — It was very interesting . A. What B. Where C. Why D. How ( )4. It was windy there . Our kite_____________ . A. flies in the sky B. flew away C. fly away D. flies away ( )5. Tim’s mother______ angry because Tim _______homework yesterday. A. is, isn’t doing B. did, didn’t do C. was, didn’t do D. is , doesn’t do ( )6. — ________did you ________last week? — I visited my grandmother. A. Where, do B. Where, go C. What, do D. What, go ( )7. It_______ heavily in the morning. But the weather______ sunny in the afternoon. A. rainy, is B. rained, became C. rains, is D. rain, become ( )8. Mr Smith_______ swimming every weekends. But he ________do it last week. A. goes, didn’t B. goes to , didn’t C. went, didn’t D. goes, doesn’t ( )9. Helen _______very excited_______ the party. A. is, for B. was, about C. is, in D. was, for ( )10. — ______you bring any food there?—Yes, I brought________ . A. Did, a lot of B. Do, a lot C. Did, many D. Did, a lot ( ??? )11. He _______ at school yesterday. A. isn’t????????B. wasn’t?????????????C. doesn’t???????D.?did (?http:?/??/?cpro.baidu.com?/?cpro?/?ui?/?uijs.php?rs=1&u=http%3A%2F%2Fwww%2Ejsxjw%2Ecn%2Fhtml%2F201411%2F5817%2Ehtml&p=baidu&c=news&n=10&t=tpclicked3_hc&q=54080099_cpr&k=did&k0=did&k1=%CA%D4%BE%ED&k2=%B5%A5%B4%CA&k3=his&k4=%CC%FD%C1%A6&k5=last&sid=662817dd25343b19&ch=0&tu=u1714308&jk=87cc8b52aa08a509&cf=29&fv=11&stid=9&urlid=0&luki=5&seller_id=1&di=128" \t "_blank?)n’t (?? ?)12. He wrote a letter ________?his (?http:?/??/?cpro.baidu.com?/?cpro?/?ui?/?uijs.php?rs=1&u=http%3A%2F%2Fwww%2Ejsxjw%2Ecn%2Fhtml%2F201411%2F5817%2Ehtml&p=baidu&c=news&n=10&t=tpclicked3_hc&q=54080099_cpr&k=his&k0=his&k1=%CC%FD%C1%A6&k2=last&k3=%D0%A1%D1%A7&k4=%D0%A1%D1%A7%D3%A2%D3%EF&k5=%D3%A2%D3%EF&sid=662817dd25343b19&ch=0&tu=u1714308&jk=87cc8b52aa08a509&cf=29&fv=11&stid=9&urlid=0&luki=8&seller_id=1&di=128" \t "_blank?)?mother?last (?http:?/??/?cpro.baidu.com?/?cpro?/?ui?/?uijs.php?rs=1&u=http%3A%2F%2Fwww%2Ejsxjw%2Ecn%2Fhtml%2F201411%2F5817%2Ehtml&p=baidu&c=news&n=10&t=tpclicked3_hc&q=54080099_cpr&k=last&k0=last&k1=%D0%A1%D1%A7&k2=%D0%A1%D1%A7%D3%A2%D3%EF&k3=%D3%A2%D3%EF&k4=%B5%A5%D4%AA%B2%E2%CA%D4&k5=did&sid=662817dd25343b19&ch=0&tu=u1714308&jk=87cc8b52aa08a509&cf=29&fv=11&stid=9&urlid=0&luki=10&seller_id=1&di=128" \t "_blank?)?week. ???????A. for?????????????????B. to????????????????C. of???????????D. from 四. 用所给动词的适当形式填空:(共13空,每空1分, 满分13分) 1. Daniel , ___________(not talk) in class. 2. Tom with his classmates often _______ (fly) kites in the open air. 3. Who ____ (watch) TV at the weekend ? Me. 4. Here ______ (be) some sports news for you players. 5. Last week, I _________ (buy) a new bike. 6. Mike, where _________ (be) your toy lion? I _________ ( give ) it to Bob this afternoon. 7. My father ___________ (drink) a lot of wine(酒) just now . 8. Jim_________ (like)__________(read). Look! He______________(read) an English magazine. 9. _________ you _________ (finish) your homework yesterday? 10. I____________ (not like) to eat it at first, but now I like it very much. 五、按要求完成句子 (共5小题,每空0.5分, 满分5分) 1. It was interesting.(改成否定句)??It _______ interesting.?????????????????????????????????????????????????????? 2. He could draw?the hill(对画线部分提问) What _______ he ______???????????????????????????????????????????????????? 3. He ate a cake last Sunday.(用every day替换last Sunday) ??He ______ a cake every day.?????????????????????????????????????????????????????? 4. I caught some fish there yesterday.?(改为一般疑问句)?? _____you ______ _____ fish there yesterday? 5. The students played football last Wednesday. (用now?替换last Wednesday) The students _____ _______ _______ now. 六、完形填空(共10小题,每小题1分, 满分10分) Mike is only six years old, and he doesn't like soap(肥皂) or water. Three 1 four times every day his mother says to him. "Mike, your hands are very dirty(脏的). Go and 2 them. "Mike only puts his hands 3 the water for a few seconds(秒), and then 4 them out. Pie doesn't really wash 5 well. One day Mike's uncle(叔叔) comes to 6 Mike' s parents (父母), and he brings (带来) 7 son with him. His son is seven years old, and he doesn't like soap 8 water. The two 9 play outside. Mike looks 10 the other boy’s hands and says, "My hands are dirty, and your hands are dirty too." ( ) 1. A. or B. and C. but D. of ( ) 2. A. look B. take C. wash D. listen ( ) 3. A. under B. in C. of D. behind ( ) 4. A. takes B. puts C. wants D. makes ( ) 5. A. it B. them C. him D. he ( ) 6. A. look B. looks C. see D. sees ( ) 7. A. him B. her C. he D. his ( ) 8. A. or B. of C. at D. in ( ) 9. A. boy B. child C. boys D. friend ( ) 10. A. at B. in C. of D. on 七、任务型阅读 (共5小题,每小题1分, 满分5分) 阅读下面一组“失物招领”广告,回答下列问题。 LOST AND FOUND FOUND: Is this your book? Please call John on 495-3456. FOUND: Is that your black backpack? Please call Mary. Phone # 476-5939 LOST : My pencil case. Blue and white. Call Tom On 456-8700. LOST: My school ID card. My name is Harry. Please call 487-2349. FOUND: A set of keys. Please call Lily on 498-2456. LOST: A cat. Black and white. Last seen at the school gate. Call Lisa on 412-9856. 1.How many bulletin board notices(布告启示) in the LOST AND FOUND? 2.If (如果) you have lost your keys, you should call__________ to find them. 3.If you find a pencil case, it may be (可能是)_________ . 4.Can you call Harry if you want to find your lost book? 5.Lisa lost her__________ according to (根据) LOST AND FOUND. 八、用方框里的句子补全对话,将其序号填入对话下方的答题处。用方框里的句子补全对话,将其序号填入横线上(共5小题,每小题1分, 满分5分) A: What time did you come home last night, Tom? B:______1________. Maybe about half past eleven. A: ______________2_____________. B: Well. I came in quietly. I didn't want to wake you up, mum.. A: Did you play the computer games? B: No. mum.____________3_____________________. A:____________________4_______________. B: I went to a movie. A: Why did you come so late? Did the movie go on until midnight? B: No.________________5____________________. A: Good, we should help each other. A: Where did you go then? B: Peter was ill. So I went to his home and help him with his lessons. C: I didn’t hear you at that time. D: Oh, I don’t know. E: I don’t like it at all, you know. 九.根据短文内容和首字母提示,在空格处填入适当的词使短文完整。(共10小题,每小题1分, 满分10分) One day Mother looks at Simon's shoes and says, “L?1.?at your shoes. They are very dirty(脏). You must c?2 ?them.” “ But I cleaned them yesterday,” says the boy. “They are dirty now. You m?3 ?clean them now.” “I don't want to clean them t?4___.? If I clean the pair of shoes today, t__5___will still be dirty tomorrow.” “All right. D?6___do it then.” Simon's mother says. In the evening, he is very h?7___.? He asks his mother to give him s?8____?to eat. “You had breakfast in the morning, Simon, and you had l?9____?at school.” His mother says. “But I’m hungry a?10____.?” “But if I give you something to eat today, you will be hungry again tomorrow.” l______ 2. c__________ 3.m________ 4.t________ 5.t_______ 6.D_______7.h_______ 8.s______ 9.l______ 10.a_________ 十.阅读理解(共15小题,每小题1分, 满分15分) A (一)阅读短文,判断正(T)误(F)。 It was a fine day. A little donkey went out to play. As he was playing happily near a river, a hungry wolf ran to him. The little donkey wasn’t frightened at all.“Good afternoon, Mr. Wolf.”said the donkey.“Now you can’t eat me yet.”“Why?”shouted the wolf.“I have just got a thorn(刺) in one of my hoofs(蹄).When you eat me, the thorn may prick your mouth. Would you like to help me pull it out first?”“How foolish you are!”the wolf thought.“I want to eat you, but you are worrying that the thorn may prick me.”So he answered with a smile, “Of course. If you let me eat you, I’d like to do everything for you.”Then he lowered his head close to the hoof. The little donkey kicked the wolf with all his strength suddenly and then ran away quickly. ( ) 1. The little donkey had got a thorn in his hoof. ( ) 2. The wolf helped the little donkey pull the thorn out. ( ) 3. The little donkey was very foolish. ( ) 4. At last the little donkey ran away. ( ) 5. “Prick” means “刺穿” in the sentence “The thorn may prick your mouth.” B (二)阅读短文,选择正确的答案。 An old tiger lived in the forest. He couldn’t look for food himself. One day, he was very hungry. He said to the monkey, “Please go and look for food for me!” “Sorry, I can’t. There is a tiger over there, too. I’m afraid of him!” “What?” the old tiger was angry, show me that tiger.” “Come with me, please,” said the monkey. They came to a river. “Look, he’s in the river! He says he’s No.1 in the forest! “the old tiger was very angry, “ I’ll eat him up!” with these words, the tiger jumped into the river. ( ) 6. The old tiger _______ look for food. A. Could B couldn’t C/ ( ) 7. He asked the ________ to look for food for him. A. Other tiger B. lion C. monkey ( ) 8. Was there other(别的) tigers here?.________. A. No. B. Yes. C. There were two tigers in the forest. ( ) 9. The monkey was _______ afraid of (害怕)the old tiger. A. Very B. not C. a little ( ) 10. The monkey took the old tiger to the _______ .A. forest B zoo C. river C Once upon a time, there lived a rich man. He had a servant(仆人). He and the servant loved wine(葡萄酒) and good food very much. Each time the rich man left his home, the servant would drink the wine and eat up all the nice food in the house. The rich man knew what his servant did, but he had never caught his servant doing that.   One morning, when he left home, he said to the servant, “Here are two bottles of poison(毒药) and some nice food in the house. You must take care of them.” With these words, he went out.   But the servant knew that the rich man said was untrue(不真实的). After the rich man was away from his home, he enjoyed a nice meal. Because he drank too much, he was drunk and fell to the ground. When the rich man came back, he couldn’t find his food and his wine. He became very angry. He woke the servant up. But the servant told his story very well. He said a cat had eaten up everything. He was afraid to be punished(惩罚), so he drank the poison to kill himself.(自杀) ( )11. In the story, _______ liked wine and good food very much.   A. the rich man   B. the servant    C. both A and B   D. neither A nor B (A 和B 都不) ( )12. The rich man knew that it was _______ that drank the wine and ate up all the nice food.    A. the cat       B. himself     C. nobody      D. the servant ( )13. The rich told the servant that there was poison in the two bottles, because ________.   A. there was in fact(事实上) poison in the bottles   B. did not want the servant to drink his wine   C. he wanted to kill the cat   D. he wanted to kill the servant ( )14. The underlined word “drunk” in the sentence means ________________    A. 喝   B. 饮料    C. 喝醉  D. 陶醉 ( )15. From the story, we know that the servant is very _______.    A. lazy(懒)    B. bad    C. clever    D. kind 十一。作文(10分) 以你的国庆假期为主题写一篇不少于60字作文。要求 1. 和父母一起出去。。。。。 2. 去了一家公园, 在那里放风筝。。。。。。 3. 你国庆假期的感受。。 My holiday KEYS: 一、选出与所给单词画线部分读音不同的一项。 1-5 D C A B C 二、英汉互译。 1. try on 2. point to 3.be excited about 4.at first 5.turn into 6.给你做新衣服 7. 大雨 8.抓紧 9. 进展顺利 10. 时装秀 三、单项选择。 1-5 DADBC 6-10 CBABD 11-12 BB 四. 用所给动词的适当形式填空: 1. don’t talk 2.flies 3.watehes 4.is 5.bought 6.is, gave 7.drank 8.likes reading, is reading 9. Did finish 10. didn’t like 五、按要求完成句子。 1.wasn’t 2.could draw 3.eats 4.Did catch 5.are playing football 6. What did do 六、完形填空 1-5 ACBAB 6-10 CDACA 七、任务型阅读 1. Six. 2. Lily 3. Tom’s 4. No, I can’t 5. cat. 八.用方框里的句子补全对话,将其序号填入对话下方的答题处。用方框里的句子补全对话,将其序号填入横线上 1-5 DCEAB 九.根据短文内容和首字母提示,在空格处填入适当的词使短文完整。 1. Look 2.clean 3.must 4.today 5.they 6. Don’t 7.hungry 8.something 9.lunch 10.again 十.阅读理解 A 1-5 FFFTT B 6-10 BCABC 11-15 CDBCA 十一。 作文 (略) 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 2019-10-25
    • 下载56次
    • 1224KB
    进入下载页面

    需要精品点:1个

  • ID:4-6328078 [精]Unit 4 Then and Now 单元测试卷(含答案)

    小学英语/新版-牛津译林版/六年级上册/Unit 4 Then and now

    中小学教育资源及组卷应用平台 6A UNIT4 then and now 一、选出与所给单词画线部分读音相同的一项。(共5小题;每小题1分,满分5分) ( )1. summer A. sister B. her C. term ( )2. ago A. cake B. cat C. away ( )3. mobile A. close B. holiday C. become ( )4. world A. for B. work C. horse ( )5. hear A. dear B. bear C. where 二、英汉词组互译。(共10小题;每小题1分,满分10分) 1. 在办公室 __________________ 2. 做许多事 ___________________ 2. 继续 _____________________ 4. 看新闻 _____________________ 5. 听我说 ____________________ 6. 交友 _______________________ 7. look out of the window ________ 8. make a sentence _______________ 9. get angry ___________________ 10. then and now _________________ 三、单项选择。(共10小题;每小题1分,满分10分) ( )1. He _______ at school yesterday. A. isn’t B. wasn’t C. doesn’t D. didn’t ( )2. He wrote a letter ________ his mother last week. A. for B. to C. of D. from ( )3. Can you make a sentence _______“have”?. A. in B. on C. with D. by ( )4. ---_________ is it? ---It’s Friday. A. What time B. What day C. What colour D. What about ( )5. ---What’s Helen________for? ---Her new bag. A. looking B. looks C. looked D. look ( ) 6. My brother and uncle______ many books. My sister______ a mobile phone. She reads e- books on the phone. A. has; have B. have; has C .have; had D. has; has ( )7. ______ your mother see a film yesterday evening?. A. Are B. Did C. Was D. Is ( )8. He often ______ apples on the farm. A. pick B. picking C. picks D. picked ( )9. I _______ you, but you _______ at home yesterday. A. call; weren’t B. called; aren’t C. called; were D. called; weren’t ( )10. Helen was only 2 years old.________________________. A. She could read and write. B. She can read and write. C. She could not read or write. D. She can’t read or write. 四、根据所给词的适当形式填空。(共10小题;每小题1分,满分10分) 1. Five years ago, he ______(can) ride a bike. 2. Now Tom can do many _______(thing). 3. I _______(not have) a mobile phone now. 4. Mike’s grandpa likes _______(listen) to the radio. 5. My mother _______(work) hard every day. 6. Yang Ling ____________ (wait) for the bus now. 7. Please_______ (put) your hands on the desk. 8. I want __________ (be) your friend. 9. Where ________you ________(go) yesterday? 10. ________Jack at school last Friday? (be) 五、根据中文意思完成下列句子。(共5题;,每题1分,满分5分) 1. 三年前他不会读英语。 Three years ago, he_____________________English. 2. 你能拼下新单词“windy”吗? ________ you ________ the new word “windy”? 3. 我妈妈经常在网上购物。 My mother usually_________________on the Internet. 4. 现在是英语课,丹尼尔和汤姆正在认真听老师讲课。 It’s ______________________ now. Daniel and Tom __________________________. 5. 你昨天给你父母写信了吗? ____________________________________yesterday? 六、按要求改写句子(共5小题;每空0.5分,满分5分) 1.Jim often makes a kite for his sister. (用yesterday改写)? Jim _________ a kite for his sister __________. 2.?Miss Li got angry in class. (改为一般疑问句) _________ Miss Li _________ angry in class?? 3. He could do shopping on the Internet. (改为否定句) He _________ ________ shopping on the Internet. 4. I bought my brother some new books yesterday. (改为同意句) I _________some new books________ my brother yesterday. 5. It was September 5 two days ago. (对划线部分提问) ____________ ______________ was it two days ago? 七.补全对话, 每空一词( 共五空, 每空一词, 共5分) A: What _______________ to you, Tony? B: I had a __________ day. A: Really? B: First, I __________ up late. Next, I ___________ the bus. Then, I ___________ my English book. A: I’m sorry to hear that. I hope tomorrow is a good day. 八.完形填空(10分) When I was a kid, I like summer best,___1__? Because I could do what I like. I could go __2__ in the pool. .I could __3__ my beautiful skirts. And of course there __4__ no class. But fall is my ___5___ season now. Summer is too hot ,__6__ I always stay in the house . I __7___ like it . Winter is usually too ___8___. I don’t like to go outside and I have to wear lots of warm cloths. In spring it usually rains. It’s my second favorite season. Autumn is the best. It isn’t too hot __9__ too cold. The temperature(温度)is __10___ 18℃ and 22℃. It’s a great time of the year. I like it. ( )1.A.What B. Why C. Where ( )2.A.talking B. running C. swimming ( )3.A.dress B. wear C. find ( )4.A.was B. were C. has ( )5.A.sad B. dangerous C. favorite ( )6.A.so B. but C .because ( )7.A.don’t B. doesn’t C. isn’t ( )8.A.hot B. warm C. cold ( )9.A.or B. but C. and ( )10.A.under B. behind C. between 九、阅读理解。 (10分) (A) One Sunday morning, the Whites(怀特一家人) went to the park. They got home very late. Father opened the front door and they all went into the house. It was very dark(黑暗), and mother turned on the light. On the way to their bedroom, Mother said, “Listen, John! I can hear someone(某人) in the bedroom.” They all stood(站立) quietly outside the bedroom door. They could hear the voice(嗓音) in the bedroom. “You’re right,” Father said. “There are two men in it. They are talking.” Then he shouted, “Who is there?” But no one answered. Father opened the door quietly and turned on the light. No one was there. Then Father found something and laughed. The radio was on! “I forgot(忘记) to turn it off this morning.” Father said. ( ) 1. The Whites got home ________ . A. in the morning B. in the evening C. in the afternoon ( ) 2. They stood quietly outside the bedroom because __________ . A. they didn’t want to walk into the bedroom B. they were listening to the music C. they heard someone talking in the bedroom ( ) 3. Father shouted but no one answered because ______. A. there was no one in the bedroom. B. the men in the room couldn’t hear him C. his voice wasn’t very loud ( ) 4. They went into the room and found that voice came from _____. A. two men B. the TV C. the radio B In a small village, there is a teacher, a doctor, a driver, and a police officer. The four men are good friends. What are their names? One is Tom, one is Jack, one is Mike and one is John. Mike's, Jack's and Tom 's children are classmates. John has no children. He teaches his friends' children at a middle school. Mike works at a police station. He loves his job very much. Jack has a car, He often drives his car to go to work or visit his friends. The doctor's house is next to the driver's, so the children often play together. ( )5. What's Tom? He's a__________________. A. doctor B. driver C. teacher D. police officer ( )6. Whose house is next to Jack's? A. Mike's B. Tom's C. Jack 's D. John’s ( )7. Do they all have a child? A. Yes, they do. B. No, they don’t. C. Two of them D. Three of them 阅读下面的文章, 然后回答下列问题。注意要完整回答。 (C) Name Ten years ago Now Helen read and draw√ ride a bike× do many things√ Mr Green call people at home√ read e-books× have e-friends√ Mrs Brown write emails× write letters√ do shopping on the Internet√ Mike laugh√ speak English× go fishing× 根据表格信息, 回答下列问题。 8. What could Helen do ten years ago ? ________________________________________________________________ 9. Does Mr Green have e-friends now ? ________________________________________________________________ 10. How does Mrs Brown do shopping now ? 十.任务型阅读, 每空一词 Hello, everyone. I am Kitty from Class1, Grade7. Welcome to our fashion show. We are going to show you different styles of clothes. Look at me. I am wearing sports clothes and a pair of trainers. Trainers are light and comfortable and young people like trainers very much. Here comes Simon. He is wearing a purple shirt and a pair of grey trousers. His red and grey tie matches (和。。相配) his clothes. He looks smart. Now Amy and Daniel are coming. They look cool! Amy is wearing a yellow blouse and a blue scarf. The blouse is made of cotton. Daniel is wearing a blue T-shirt. They are both wearing blue jeans. Young people like jeans. Look! Here comes Sandy. She is wearing a black wool skirt and a pair of red boots. The red silk blouse looks modern on her! That’s all for today’s show. Thanks for coming. The 1 Show Names What are they wearing? Kitty ◇She is wearing 2 clothes and a pair of trainers. ◇Trainers are light and comfortable and are popular among 3 people. 4 ◇He looks smart. He is wearing a purple shirt and a pair of grey trousers. His red and grey tie __5___ well with his clothes. Amy and Daniel ◇Amy is wearing a yellow 6 blouse and a blue scarf. ◇Daniel is wearing a 7 T-shirt. ◇ 8 of them are wearing blue jeans. Sandy ◇She is wearing a black wool skirt and a pair of red 9 . ◇She looks modern 10 the red silk blouse! 十一。缺词填空 Twenty years ago, Mr Brown w_____letters to his f_____. He u_____the telephone at home and in the office to call people. Now he h_____a mobile phone and he can call people anywhere. He also writes e_____.Twenty years ago, Mrs Brown m_____friends at school. She b_____things from s_____. Now she has e-friends from all over the w_____. She d_____ some shopping on the Internet. 十二。作文(10分) Jim 是你的好朋友, 二年前的他和现在的他有了很大的变化(change)。 请根据下列表格, 写一篇关于他的过去和现在的文章, 不少于15 句话。 二年前 现在 上课讲话, 不擅长英语 英语课认真听讲 课后喜欢玩电脑游戏, 不会打篮球 喜欢读书, 课后和朋友聊天 周末看电视, 不做作业 认真完成(finish)作业,帮妈妈打扫卫生 Keys: 1、 选出与所给单词画线部分读音相同的一项。 1-5 A C A B A 2、 英汉词组互译。 1. in the office 2. do may things 3. go on 4. watch news 5. listen to me 6. make friends 7. 往窗外看 8. 造句 9. 生气 10. 过去和现在 三、单项选择。 1-5 BBCBA 6-10 BDCDC 四、根据所给词的适当形式填空。 1. could 2.things 3.don’t have 4.listening 5.works 6.is waiting 7.put 8.to be 9.did, go 10.Was 五、根据中文意思完成下列句子。 1.couldn’t speak 2. Can make a sentence with 3. does some shopping 4.an English class, are listening to the teacher carefully. 5.Did you write to your parents 六、按要求改写句子 1.made, yesterday. 2.Did get 3.couldn’t do 4.bought, for 5.What date 七.补全对话, 每空一词 Happened, bad, got, missed, lost 八.完形填空 1-5 BCBAC 6-10 AACAC 九. 阅读理解 1-4 BCAC 5-7 ABB 8.Helen could read and draw ten years ago. 9. Yes, he does. 10.She does shopping on the Internet now. 十.任务型阅读, 每空一词 1. fashion 2.sports 3.young 4. Simon 5.goes 6.cotton 7.blue 8. Both 9.boots 10. in 十一。缺词填空 1.wrote 2.friends 3.used 4.has 5.emails 6.made 7.boughts 8.shops 9.world 10.does 十二。作文 略 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 2019-10-15
    • 下载14次
    • 1237KB
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-6308050 [精]Unit 1 Past and Present 基础知识训练(含答案)

    初中英语/牛津译林版/八年级下/Unit 1 Past and Present

    中小学教育资源及组卷应用平台 8B UNIT1 Past and present 基础知识训练 一、词汇运用1 1. He and my aunt Mary will get (结婚)soon. 2. There will be less (污染)in our city if we take action to protect the environment. 3. Those visitors’ (妻子)have gone back home. 4. The Smiths have moved two (街区)away. 5. Travelling between cities by (长途汽车)is easy and fast. 6. They have been good friends since they were in (初级的)school. 7. She’s already (意识到)the importance of learning English well. 8. Shenzhen is in the (南方的)part of China. 9. The engineer told me that my car was in a very good (状况). 10. We have read some interesting books (最近). 11. My father used to be very busy. He often (返回)home late. 12. People in this area now have a better (环境)than before. 13. The old man lives alone in the countryside, but he never feels (孤独的). 14. ---What’s on TV? ---Yang Lan is having an (采访)with Jackie Chan. 15. While studying (在国外), I met Mary, who later became my best friend. 16. Most of the (废品 )goes into the river from the factories nearby. 17. There is still room for (改进)in your work. 18. If you (交流)with someone, you share or exchange information with him or her. 19. Because of the highway, more and more (工厂)have moved to this area. 20. She’s never (吃)pizza. What about you? 二、词汇运用2 1. ---You mean Dad is unhappy with what I said just now? ---_______________(exact). 2. It is (possible)for humans to live on Mars at present. 3. Mr Chen is used to (sit)with his friends under the big tree. 4. How well have you (know)about the great writer in this story? 5. The boy has little (communicate)with others, he is always quiet. 6. Do you have any problems (communicate)with that old man? 7. ---How many (block)are there in you hometown? ---About ten. 8. The water (pollute)has been a big problem in many areas. 9. The old man has two (marry)sons. And they with their children often come to see him. 10. I remember (exact)what Audrey Hepburn looked like in her first film. 11. The radio says it will be rainy in most of the ___________ (north) part of my hometown tomorrow. 12. More and more people have ___________ (realize) the importance of learning English well. 13. When I passed the driving test, I thought I was the_________(luck) person in the world. 14. The little girl is _________(kind) to his classmates, so nobody in her class likes her. 15. _______________(lucky), he was not hurt in the car accident 三、动词填空 1. Lucy used to go to her English teacher for help when something (worry)her. 2. I (not realize)I lost my money until I arrived at the restaurant. 3. I (live)here since I was born. 4. The police are keeping working (find)out what caused the big fire. 5. ---Sam, you (watch)TV again! Have you finished your homework? ---Of course, Mum, or I won’t turn on the TV. 6. ---Who (throw)the waste there? --- The workers of that factory did. 7. The bad weather (cause)a lot of road accidents recently. 8. Up to now, the computer (bring)us great changes in our life. 9. If you try, I’m sure that your dream (come)true. 10. --- you ever (hear)of this book before? ---Never. 11. While Tom with his parents (sweep)the floor yesterday, the telephone rang. 12. It’s the third time you (be)late for school this week. Please come to school earlier next time.. 13. My father just (fall)asleep. Please don’t make so much noise. 14. ---Who (speak)at the meeting this afternoon? ---I think Mr Lee is. 15. ---Turn off the radio, dear. Our baby is sleeping. ---There is no need. He (wake)up. 16. My father (take)me to school every day when I was a primary school student. 17. --- Is your father at home? ---No, I’m afraid he (go)out. 18. You (not feel)well today, are you? 19. Father says that we (spend)our winter holiday in Guangzhou next week.. 20. After she visited Hong Kong last week, Julia (decide)to write an article about different forms of transport but she (not finish)it yet. 四、动词填空2 1. Why not (ask)Mr Hu for help? Maybe he knows it.. 2. How many times you (call)me these days? you (call)me this morning? 3. She (study)English since she was ten. She (begin) to study English when she was ten. 4. Listen! How terrible the wind (sound)! 5. It has only been half a year since we (buy)the new car. It already (break)down. 6. There (be)clean and fresh air here several years ago. 7. They (not see)the film yet. They are going to see it this evening. 8. (keep)healthy, you’d better eat less and exercise more. 9. Mr Liu with Tom (read)newspapers when I entered the office. 10. Look! The shapes(形状) of the clouds (change)! They were like horses just now. 11. My cousin is used to (stay)with his friends in America. 12. Look! How terrible he is coughing! He (catch)a bad cold a few days ago. 13. Dear Mom, I (grow)up. Please don’t treat me like a child any longer. 14 ---What’s that noise? ---Oh, I forgot to tell you. The neighbours (prepare)for a party. 15. You (feel)sorry for your mistakes some day. KEYS: 一、词汇运用1 1.married 2.pollution 3.wives 4.blocks 5.coach 6.primary 7.realized 8.southern 9.condition 10. recently 11.returns 12.environment 13. lonely 14.interview 15.abroad 16.waste 17.improving 18.communicate 19.factories 20.eaten 二、词汇运用2 1.exactly 2.impossible 3.sitting 4.known 5.communication 6.communicating 7.blocks 8.pollution9.married 10.exactly11.northern 12. realized 13.luckiest 14.unkind 15.Luckliy 三、动词填空1 1.worried 2.didn’t realize 3.have lived 4.to find 5.are watching 6.threw 7.has caused 8.has brought 9.will come 10.have heard 11.was sweeping 12.have been13.has fallen 14.is going to speak 15. Has woken16.took 17.has gone 18.aren’t feeling 19.will spend 20.decided , hasn’t finished 四、动词填空2 1. ask 2.have called , Did call 3. has studied, began 4.sounds 5.bought , has broken 6.was 7.haven’t seen 8. To keep 9.was reading 10.have changed 11.staying 12.caught 13.have grown 14.are preparing 15.will feel 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 2019-11-14
    • 下载32次
    • 1187.5KB
    进入下载页面

    需要精品点:2个

12下一页