欢迎您,[登录][注册] (您的IP:3.235.45.196)
学科导航 >
个人主页

作者信息

21jywx_44313136

资源 文章 汇编
  • ID:4-7395491 [精]外研版(三年级起点)小学英语四年级下册阅读专项训练(含答案)

    小学英语/期末专区/四年级下册

    • 2020-05-31
    • 下载15次
    • 510.31KB
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-7395490 [精]外研版(三年级起点)小学英语四年级下册句子专项训练(含答案)

    小学英语/期末专区/四年级下册

    • 2020-05-31
    • 下载20次
    • 7647.79KB
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-7395488 [精]外研版(三年级起点)小学英语四年级下册词汇专项训练(含答案)

    小学英语/期末专区/四年级下册

    • 2020-05-31
    • 下载14次
    • 2049.72KB
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-7371239 [精]外研版(三年级起点)小学英语三年级下册期末 阅读 专项训练(含答案)

    小学英语/期末专区/三年级下册

    • 2020-05-26
    • 下载20次
    • 347.08KB
    进入下载页面

    需要精品点:1个

  • ID:4-7371235 [精]外研版(三年级起点)小学英语三年级下册期末 句子与情景 专项训练(含答案)

    小学英语/期末专区/三年级下册

    • 2020-05-26
    • 下载17次
    • 664.91KB
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-7371233 [精]外研版(三年级起点)小学英语三年级下册期末词汇专项训练(含答案)

    小学英语/期末专区/三年级下册

    • 2020-05-26
    • 下载21次
    • 1921.24KB
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-7371228 [精]外研版(三年级起点)小学英语三年级下册期末字母专项训练(含答案)

    小学英语/期末专区/三年级下册

    • 2020-05-26
    • 下载21次
    • 501.47KB
    进入下载页面

    需要精品点:1个

  • ID:4-7371224 [精]外研版(三年级起点)小学英语三年级下册期末听力专项训练(含答案及听力书面材料 无音频)

    小学英语/期末专区/三年级下册

    • 2020-05-26
    • 下载8次
    • 2351.48KB
    进入下载页面

    需要精品点:1个

  • ID:4-7317189 [精]外研版(三年级起点)小学英语四年级下册模块9—10测试卷(含听力书面材料+答案)

    小学英语/月考专区/四年级下册

    • 2020-05-15
    • 下载1次
    • 854.73KB
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-7304411 [精]外研版(三年级起点)四年级下册英语Module7--Module8模块测试卷(含听力书面材料及答案)

    小学英语/月考专区/四年级下册

    中小学教育资源及组卷应用平台 7-8模块综合测试卷 听力部分(40分) 一、听一听,选择听到的单词。(6分) ( ) (1) A.cook B. row C.play D. good ( ) (2) A.make B. made C. man D.help ( ) (3) A.lake B. park C. sang D. sing ( ) (4) A.wash B. laugh C.do D. listen ( ) (5) A.tell B.time C.tall D. tea ( ) (6) A.busy B.took C.between D. bread 二、听一听,圈出正确的选项。(10分) (1) A. B. (2) A. B. (3) A. B. (4) A. B. (5) A. B. 三、听一听,标序号。(4分) ( ) ( ) ( ) ( ) 四、听一听,判断句子的正(T)误(F)。(10分) ( )(1) My father had a busy day. ( )(2) I took some pictures in Nanjing. ( )(3) Sam cooked noodles. ( )(4) Amy phoned Grandpa. ( )(5) Dad is watching TV. 五、听一听,连一连。(10分) 1. 2.3.4.5. A. B. C. D. E. 笔试部分(60分) 一、读句子,将选项填在相应图片下的括号里。(10分) (1) (2) (3) (4) (5). ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 二、读句子,圈出正确的选项。(6分) (1).The girl sang / sings beautifully at the party last Sunday. (2).Amy sees / saw some dogs in the park yesterday. (3).The boys are playing / played football last Saturday. (4).Sam went to school by foot / bus yesterday. (5).On Monday evening, my father watched / watching TV at home. (6).Mum, we saw some children and they eat /ate some apples. 三、 读一读,选一选。(10分) ( ) (1) We drank some ? A. drink. B.drinks. C. food ( ) (2) Mike goes to school bike . A. on. B. in . C.by ( ) (3) Mary help me last week. A.didn’t B.don’ C. have ( ) (4) we had a happy day. A. are. B. is C. all ( ) (5) Yesterday Friday? A. were. B. was. C.is 四、读一读,连一连。(10分) ⑴ Was it fun? A. Yes, I was. ⑵ Were you at home yesterday?. B. Thank you. ⑶ Did you help your Mum?. C. Yes, it was. ⑷ What did Amy do yesterday? D. Sorry, I didn’t. ⑸ You are a good girl. E. She washed clothes. 五、读一读,选一选,写一写。(7分) Yesterday was Sunday, it was , I was at the , I football, My friend Amy was at ,she clothes and mum, her Grandma cooked 六、 看图片,读句子,判断正误。(4分) ( ) ⑴. Daming ’s mum made dumplings. ( ) ⑵ He played basketball yesterday . ( ) ⑶ Lingling ate some sweets last Tuesday. ( ) ⑷ They rowed a boat last Friday. 七、 读一读,选择恰当的选项。(3分) ( ) ⑴. 当你给朋友说你昨天听了音乐,你应该说: I listened to music yesterday. I’m listening to music. ( ) ⑵当你描述自己昨天在聚会上喝了汤的的时候,你应该说: I drink some soup. I drank some soup? ( ) ⑶当你郊外野餐之后描述这次野餐的感受时,你应该说: It is great. It was great. 八、情景交际,选择正确的选项填入横线上。(10分) A:Hello, Grandma! B:(1). A:I cooked fish yesterday. B:(2). A:Yes, I helped Mum. B:(3). A:Thank you, Grandma! B:(4). What about Sam? A:He didn’t help Mum. B:What about Tom? A: (5). B: He is a good boy,too. 7-8模块综合测试听力材料 一、听一听,选择听到的单词。(6分) (1) row (2)made (3) sang (4)wash(5)time (6)took 二、 听一听,圈出正确的选项。(10分) ⑴ She listened to music last weekend. ⑵ They played football yesterday. ⑶ Grandma cooked fish. ⑷ They had a picnic last Sunday. ⑸ Sam’s father went swimming yesterday. 三、听一听,标序号。(4分) (1)Amy went to school by bike. (2) My Grandparents cooked yesterday.. (3)Tom’s father watched TV.. (4)Daming listened to music. 四、听一听,判断句子的正(T)误(F)。(10分) (1)My mother had a busy day. (2) Last year,I went to Beijing and I took some pictures there. (3)Yesterday morning, Sam cooked noodles. (4)Amy phoned Grandpa last Sunday. (5).My father helped mum yesterday. 五、听一听,连一连。(10分) (1) On Monday, Daming played chess with his friend. (2)On Tuesday,Maomao listened to music. (3)On Wednesday,Xiaoyong rowed a boat. (4)On Thursday Sam helped his mum. (5)On Friday, Amy made a cake.. 7-8模块综合测试标准答案 听力部分 一、 听一听,选择听到的单词。(6分) (1) B (2) B (3) C (4)A (5) B (6)B 二、听一听,圈出正确的选项。(10分) ⑴ B ⑵A ⑶ A ⑷ A ⑸B 三、听一听,标序号。(4分) 4 2 1 3 四、听一听,判断句子的正(T)误(F)。(10分) (1) F (2) F (3) T (4) T (5) F 五、听一听,连一连。(10分) ⑴ -C ⑵-E ⑶-B ⑷-A ⑸-D 笔试部分 一、读句子,将选项填在相应图片下的括号里。(10分) ⑴ B ⑵A ⑶ D ⑷ C ⑸E 二、读句子,圈出正确的选项。(6分) ⑴sang ⑵saw ⑶played ⑷bus ⑸watched (6)ate 三、 读一读,选一选。(10分) ⑴B ⑵C ⑶ A ⑷ C ⑸B 四、读一读,连一连。(10分) ⑴ -C ⑵-A ⑶-D ⑷-E ⑸-B 五、读一读,选一选,写一写。(7分) sunny zoo played home washed helped fish 六、看图片,读句子,判断正误。(4分) ⑴√ ⑵× ⑶× ⑷√ 七、 读一读,选择恰当的选项。(3分) ⑴ A ⑵B ⑶ B 八、情景交际,选择正确的选项填入横线上。(10分) ⑴ C ⑵B ⑶ E ⑷D ⑸A sang beautifully B. jumped high. C. cooked noodles. D. had a picnic E. listened to music. fish home sunny zoo washed played helped He helped Mum too. Oh, really? Hello, Amy! D. You are welcome. E. You are a good girl. 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 2020-05-13
    • 下载8次
    • 2995.88KB
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-7304385 [精]外研版(三年级起点)四年级下册英语Module5--Module6模块测试卷 (含听力书面材料及答案)

    小学英语/月考专区/四年级下册

    中小学教育资源及组卷应用平台 Module 5-6综合测试 听力部分(40分) I.听音,选出听到的单词。(每小题2分,共12分) ( )(1)A. was B. were C. is ( )(2)A. grandma B. grandpa C. grandparents ( )(3)A. then B. thin C. tall ( )(4)A. short B. small C. strong ( )(5)A. home B. hair C. naughty ( )(6)A. sun B. long C. village II.听音排序。(每小题2分,共10分) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) III.听音判断正误,打“√”或“╳”。(每小题2分,共8分) ( ) ( ) ( ) ( ) IV.听音选择正确的单词,写在横线上。(每小题2分,共10分) (1)They _______ ( were / weren’t ) old then. They _________ ( are/ aren’t ) young now. (2)They ______ ( were / weren’t ) short then. They _____ ( are/ aren’t ) tall now. (3)It was __________( fat / thin ) then. Now it is __________( fat/ thin ). (4)The classroom was ______ ( dirty / clean ) then. Now it is ________ ( dirty / clean ) . (5)It __________ ( was /wasn’t ) short then. It __________ (is /isn’t) long now. 笔 试 部 分(60分) I.选出不同类的单词。(每小题1分,共5分) ( )(1)A. is B.am C. are D. were ( )(2)A. short B. tall C. yesterday D. fat ( )(3)A. was B. were C. are D. watched ( )(4)A. school B. classroom C. lesson D. thanks ( )(5)A. sun B. town C. city D. village Ⅱ.选词填空。(每小题1分,共8分) (1) He__________ fat then. Now he___________ thin. (is, was) (2) My parents____________ young then. Now they_________ old. (are, were) (3) The cats____________ small then, They___________ big then. (weren’t, were) (4) I______________ cute now, but then I____________ so naughty. (am, was) Ⅲ.读一读,选一选。(每小题2分,共10分) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) IV.读一读,连一连,选择相应的答语。(每小题2分,共10分) ( )(1) A. ( )(2) B. ( )(3) C. ( )(4) D. ( )(5) E. V.看图片,选择正确的句子。(每小题2分,共10分) ( )(1) A. He was at school yesterday. B. He was at the park yesterday. ( )(2) A. He isn’t thin, he is very strong. B. He isn’t strong, he is thin. ( )(3) A. They weren’t old, they were young. B. They were tall. ( )(4) A. The zoo was small then, now it is big. B. The park was small then, now it is big. ( )(5) A. The dog is fat now. B. The dog is thin now. VI. 读一读,选择正确的答语。(每小题1分,共5分) ( )(1)How are you, grandma? A. Very well, thank you. B. You’re welcome. C. Yes, I am. ( )(2)Is he strong now? A. Yes, he was. B. Yes, he was. C. Yes, he is. ( )(3)Was Shenzhen a big city then? A. No, it isn’t. B. Yes, it was. C. Yes, it is. ( )(4)Were your parents at home yesterday? A. Yes, they are. B. Yes, they were. C. No, they aren’t. ( )(5)Is the classroom dirty now? A. No, it isn’t dirty now. B. Yes, it was dirty. C. No, it wasn’t clean. VII.看图片,读一读,判断句子的正误,打“√”或“╳”。(每小题2分,共12分) Then Now ( )(1)The chick was small then. And now it is very big. ( )(2)The chick is very fat now. ( )(3)The chick was fat then. ( )(4)The chick wasn’t big then. ( )(5)The chick isn’t thin now. ( )(6)Now the chick isn’t very fat, it was very fat then. Module 5-6综合测试听力材料 I.听音,选出听到的单词。(每小题2分,共12分) (1)were (2)grandparents (3)then (4)small (5)hair (6)sun II.听音排序。(每小题2分,共10分) (1)The classroom was dirty then. (2)My grandparents are old now, but they were young then. (3)My father is very tall now. (4)We were young then. (5)I was short in this photo, but I am tall now. III.听音判断正误,打“√”或“╳”。(每小题2分,共8分) (1)My grandparents are old now, but they were young then. (2)The dog is big and fat, but it was small and thin. (3)He was small boy, but now he is a tall man. (4)That T-shirt was clean then, but now it is dirty. IV.听音选择正确的单词,写在横线上。(每小题2分,共10分) (1)They were old then. They are young now. (2)They weren’t short then. They are tall now. (3)It was fat then. Now it is thin . (4)The classroom was dirty then. Now it is clean . (5)It was short then. It is long now. Module 5-6综合测试参考答案 听 力 部 分(40分) I.听音,圈出听到的单词。(每小题2分,共12分) (1)B (2)C (3)A (4)B (5)B (6)A II.听音排序。(每小题2分,共10分) 5 2 1 3 4 III.听音判断正误,打“√”或“╳”。(每小题2分,共8分) (1)√ (2)√ (3)√ (4)╳ IV.听音选择正确的单词,写在横线上。(每小题2分,共10分) (1)were are (2)weren’t are (3)fat thin (4)dirty clean (5)was is 笔 试 部 分(60分) I.选出不同类的单词。(每小题1分,共5分) (1)D (2)C (3)C (4)D (5)A Ⅱ.选词填空。(每小题1分,共8分) (1)was is (2)were are (3)weren’t were (4)am was Ⅲ.读一读,选一选。(每小题2分,共10分。) 2 4 1 5 3 IV.读一读,连一连,选择相应的答语。(每小题2分,共10分) (1)B (2)A (3)D (4)C (5)E V.看图片,选择正确的句子。(每小题2分,共10分) (1)B (2)A (3)A (4)A (5)A VI. 读一读,选择正确的答语。(每小题1分,共5分) (1)A (2)C (3)B (4)B (5)A VII.看图片,读一读,判断句子的正误,打“√”或“╳”。(每小题2分,共12分) (1)√ (2)√ (3)╳ (4)√ (5)√ (6)╳ 1. Beijing is a big city, It’s very old and famous. 2. I wasn’t out yesterday, It was windy. 3. They were young then, now they are old. 4. I was at home yesterday, I watched TV. 5. He is very thin then, but now he is strong. Were you at home yesterday? Yes, he was. Was he strong then? No, it wasn’t. Was it sunny yesterday? . Yes, I was. Were they young? Yes, they were. No, she wasn’t. Was she thin then? thin young? 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 2020-05-13
    • 下载5次
    • 5363.01KB
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-7304383 [精]外研版(三年级起点)四年级下册英语Module3--Module4模块测试卷(含答案)

    小学英语/月考专区/四年级下册

    中小学教育资源及组卷应用平台 Module 3-4 综合测试卷 听力部分(40分) 一、 听一听,请选出你所听到的单词。(每小题1分,共6分) ( ) 1. A.?Tuesday? B. Thursday? C.?Sunday? ( ) 2. A. sunny? B.?windy?? C. cold ( ) 3. A. take B. cake C. lake ( ) 4. A. will B. hill C. hair ( ) 5. A. cool B. cold C. old ( ) 6. A. housework B. happen C. homework 二、 听一听,标出正确的序号。(每小题1分,共5分) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 三、听录音,选出你所听到的句子。(每小题1分,共5分) ( ) 1. A. What will you do, Daming? B. What are you doing, Daming? ( ) 2. A. I’ll take my ball. B. I’ll take my kite. ( ) 3. A. It will be cloudy in Shanghai. B. It will be windy in Shanghai. ( ) 4. A. I’ll go swimming. B. I’ll go to the park. ( ) 5. A. They will do the homework. B. They will do the housework. 四、听音判断。对的画√,错的画×。(每小题2分,共10分。)? ?? ??????????????????????? ???????????????????????????????? ( ) ( ) ( ?? )?? (? )? ( ?) 五、 听短文,选择正确的单词填写在横线上。(每空2分,共8分) One day, robots will do _________ . They will do the _________. And they will help children _________ . But they won’t do our _________. 六、听音,用√完成表格。(每空1分,共6分) Beijing Yinchuan Haikou Guangzhou Hangzhou Shenyang 笔试部分(60分) 一、读一读,找出不同类的单词。(每小题1分,共5分) ( ) 1.A.they B.yesterday C.today ( ) 2.A.tall B. talk C. short ( ) 3.A.go B. do C. homework ( ) 4.A.Monday B.kite C.Friday ( ) 5.A.snow B. windy C. sunny 二、 我会选。(每小题1分,共5分) ( )1. It will ____ cloudy in Beijing. A. be B. is C. am ( )2. What will you do _____ Tuesday? A. in B. at C. on ( )3. Robots can ______. A. walk B. walking C. / ( )4. One day, robots will______ children do the housework. A.helps B.help C.helping ( )5. On Sunday, I’ll _______ my books. A. reading B. reads C. read 三、读一读,选择相应正确的图片。(10分) ( ) 1.It will snow in Harbin. ( ) 2. I’ll read my books on Sunday. ( ) 3.It will be Sunny in Beijing. ( ) 4.I’ll go swimming on Saturday. ( ) 5.Will you fly a kite with your friend? 四、小青蛙找荷叶。(选出正确的答语,每小题2分,共10分) ( )1.Where will you go? ( )2.Will you go to the park? ( )3.What is he going to do? ( )4.Where is Guangzhou? ( )5.What will you do, Shanshan??? 五、选择正确的英文翻译,(每小题1分,共5分) ( )1.你明天将要带上你的书吗? A.Will you read your books tomorrow? B. Will you take your books tomorrow? ( )2.我们将要去野餐。 A.We’re going to have a Sports Day. B. We’re going to have a picnic. ( )3.所以我要在星期六带我的风筝。 A. Because I will take my kite on Saturday. B. So I will take my ball on Saturday. ( )4.星期四,我将做我的家庭作业。 A. On Tuesday I’ll do my homework. B. On Thursday I’ll do my homework. ( )5.你要带上些米饭吗? 不,我不会。 A. Will you take some rice? No, I will. B. Will you take some rice? No, I won’t. 六、请按正确格式抄写下列句子,并注意标点符号。(每题1分,共4分) 1. on saturday I will go swimming. 2. what will you do on monday? 3. I will help my mother . 4. robots Will do everything. 七、读一读,选择正确的答案。(每小题2分,共10分) Next week is a holiday. On Monday Daming will play football. On Tuesday Sam will row a boat with his friends. On Sunday Lingling will read her books. On Friday Amy will visit her grandpa. On Saturday Tom will ride a bike. ( ) 1._____week is a holiday. A. Last B. This C. Next ( ) 2.Daming will ______on Monday. A. play football B. play basketball C. play games ( ) 3.On _____Lingling will read her books. A. Saturday B. Sunday C. Friday ( ) 4._____will visit her grandpa on Friday. A. Amy B. Sam C. John ( ) 5.Tom will_______. A. play football B. fly a kite C. ride a bike 八、看图填空。(每小题1分,共5分) The Weather Forecast(天气预报) Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday,Saturday and Sunday Good evening everybody !What will the weather be this week ? It will be _________on Monday.But it will be _________on Tuesday.It will be _________on Wednesday. It will_________on Thursday.And on Friday,Saturday and Sunday it will_________.Children won`t go out to play on Saturday and Sunday. Module 3-4 综合测试卷听力材料 一、听一听,请选出你所听到的单词。(每小题1分,共6分) 1.Thursday? 2.windy?? 3.take 4.will 5.cold 6.homework 二、听一听,标出正确的序号。(每小题1分,共5分) 1.Robots will sing. 2.Robots will make cakes. 3.Robots will take pictures. 4.Robots will help children learn. 5.Robots will do the housework. 三、听录音,选出你所听到的句子。(每小题1分,共5分) What will you do, Daming? 2. I’ll take my kite. It will be windy in Shanghai. 4. I’ll go swimming 5.They will do the housework. 四、听音判断。对的画√,错的画×。(每小题2分,共10分) Robots will take pictures. It will be sunny in Beijing. I will do homework on Saturday. It will be windy in Tianjin. Robots will do the housework. 五、 听短文,选择正确的单词填写在横线上。(每空2分,共8分) One day, robots will do everything.They will do the housework. And they will help children learn.But they won’t do our homework 六、听音,用√完成表格。(每空1分,共6分) It will snow in Beijing. It will be cold in Yinchuan. It will be sunny in Haikou. It will be rainy in Guangzhou It will be cloudy in Hangzhou It will be cold in Shenyang Module 3-4 综合测试卷答案 听力部分(40分) 一、 听一听,请选出你所听到的单词。(每小题1分,共6分) B 2.B 3.A 4.A 5.B 6.C 二、听一听,标出正确的序号。(每小题1分,共5分) 2 5 1 4 3 三、听录音,选出你所听到的句子。(每小题1分,共5分) 1.A 2.B 3.B 4.A 5.B 四、 听音判断。对的画√,错的画×。(每小题2分,共10分) 1.√ 2.× 3.× 4.√ 5.× 五、听短文,选择正确的单词填写在横线上。(每空2分,共8分) everything, housework, learn, homework, 六、 听音,用√完成表格。(每空1分,共6分) 略 笔试部分(60分) 一、读一读,找出不同类的单词。(每小题1分,共5分) A 2.B 3.C 4.B 5.A 二、我会选。(每小题1分,共5分) A 2.C 3.A 4.B 5.C 三、小青蛙找荷叶。(选出正确的答语,每小题2分,共10分) E 2.A 3.B 4.C 5.D 四、选择正确的英文翻译,(每小题1分,共5分) B 2.B 3.B 4.B 5.A 五、读一读,选择相应正确的图片。(10分) E 2.C 3.B 4.A 5.D 六、请按正确格式抄写下列句子,并注意标点符号(每题1分,共4分) 略 七、读一读,选择正确的答案。(每小题2分,共10分) 1.C 2.A 3.B 4.A 5.C 八、看图填空。(每小题1分,共5分) Sunny, windy , cloudy, rain , snow housework learn everything homework A B C D E A .No, I won’t. B. He is going to fly a kite. C. It’s in the south of China. . D.I will play with my friends. E. I will go to London. 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 2020-05-13
    • 下载4次
    • 956.06KB
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-7304378 [精]外研版(三年级起点)四年级下册Module1--Module2模块测试卷(含听力书面材料及答案)

    小学英语/月考专区/四年级下册

    中小学教育资源及组卷应用平台 第一、二模块综合测试 听力部分(40分) Ⅰ. 听一听,选择你听到的单词。(每小题1分,共10分) ( )(1) A. shy B. cry C. dry ( ) (2) A. never B. seven C. clever ( ) (3) A. nine B. nice C. rice ( ) (4) A.bag B.cat C. bad ( ) (5) A. cute B. cool C. food ( ) (6) A. doctor B. dog C. door ( ) (7) A. city B. sit C. naughty ( ) (8) A. London B.lake C. long ( ) (9) famous B.farm C. small ( ) (10) A. Ben B. big C. bridge Ⅱ. 听一听,排一排。(每小题2分,共10分) Ⅲ.听一听,选一选。(每小题2分,共10分) ( ) (1) Huangzhou is a big city. It’s very . nice B. beautiful C. famous D. clever ( ) (2) Lingling is a pupil. She’s very . clever, naughty B. nice, clever C. shy, nice D. nice, bad ( ) (3) London is big . And it’s very . city, beautiful B. country, big C. park, beatiful D. bridge, nice ( ) (4) This is my . He’s very . aunt, cool B. brother, cute C. sister, shy D. friend, cool ( ) (5) Big Ben is in . It’s and tall. Shanghai, old B. Beijing, old C.London, famous D. London, old Ⅳ.听一听,判断正误,打“”或“”。(每小题2分,共10分) 笔试部分(60分) Ⅰ. 读一读,找出每组单词中与众不同的一个。(每小题1分,共5分) ( )1. A. father B. mother C. uncle D. cute ( )2. A. nice B. beautiful C. aunt D. good ( )3. A. teacher B. clever C. doctor D. nurse ( )4. A. naughty B. elephant C. cat D. parrot ( )5. A. he B. she C. cool D. they Ⅱ. 读一读,判断下列句子是否正确。(每小题1分,共8分) (1) This is my brother, Tom. She is a very clever pupil. ( ) (2) Tower Bridge is very famous. It is in London. ( ) (3) This is my little sister, Lily. He is a very shy girl. ( ) (4) London is a big city. It’s very beautiful. ( ) (5) This is my aunt, Mary. He is a very clever pupil. ( ) (6) Look, it’s a nice book. It’s about animals. ( ) (7) This girl is a bit shy. But she’s very nice. ( ) (8) Beijing is a big city. He’s old and beautiful. ( ) Ⅲ. 读一读,选一选。(每小题1分,共5分) ( ) (1) This is my aunt. very nice. A. He’s B. She’s C. They’re ( ) (2) This is my father. is very nice teacher. A. He B. It C. He’s ( ) (3) This is my little brother. is very clever. A. He B. They C. She ( ) (4) This is my friend, Mary. is a very nice girl. A. It B. She C. He ( ) (5) This is Tom’s uncle. is very nice and very clever. A. He’s B. She C. He Ⅳ. 读一读,连一连。(每小题2分,共10分) (1) This school is very beautiful. A. Oh, they are Ms Wang’s cats. (2) Look, the cats are very naughty. B. Yes, it’s a very big city. (3) This is a nice book. C. It’s Sam’s school. And it’s big, too. (4) This is London. D. And it’s very long and wide. (5) Look, this is a beautiful river. E. Oh, yes. It’s a book about animals. Ⅴ. 读一读,选择恰当的词语填空。(每空1分,共7分) Look, this is my . It’s not very big. But it’s very . There is a big park in my city. And very beautiful. We go to the park on Saturdays. There are many flower and trees in this park. Some trees are very and . There is a river my city. It’s a nice river. We often go swimming in it in summer. And it’s wide and . We like it very much. Ⅵ.读一读,写出下列词语的反义词。(每小题1分,共8分) (1) long — (2) small— (3) ugly(丑陋的)---- (4) tall — (5) young — (6) bad — (7) new— (8) fat— Ⅶ.读一读,连一连。(每小题2分,共12分) Ⅷ. 读一读,排一排。(每小题1分,共5分) ( ) Look, this is my friend, Lanlan. ( 1 ) Hello, friends. I’m Dingding. I’m a pupil in Nanjing. ( ) Lanlan is a shy girl. But she’s nice. And she loves books, too. ( ) She’s a pupil, too. She likes Beijing. Where is she now? ( ) Do you like books? Do you like reading? ( ) She’s in Beijing now. Beijing is big and beautiful. 听力资料: Ⅰ. 听一听,选择你听到的单词。(每小题1分,共10分) (1) shy (2) clever (3) nice (4) bad (5) cool (6) doctor (7) naughty (8) London (9) famous (10) bridge Ⅱ. 听一听,排一排。(每小题2分,共10分) One, this is a book about China. Two, this is Xiaoyong. He’s a clever pupil. Three, this is Tower Bridge. It’s very famous. Four, this is Ms Smart. She’s a nice teacher. Five, this is Big Ben. It’s old and tall. 2 5 4 1 3 Ⅲ.听一听,选一选。(每小题2分,共10分) (1) Huangzhou is a big city. It’s very beautiful. (2) Lingling is a shy pupil. She’s very nice. (3) London is big city. And it’s very beautiful. (4) This is my friend. He’s very cool. (5) Big Ben is in London. It’s old and tall. Ⅳ.听一听,判断正误,打“√”或“×”。(每小题2分,共10分) This is the Great Wall. It’s long and old. (2) This is WangYong. She’s a clever pupil. (3)This is Hyde Park. It’s very beautiful. (4) This is Ms Smart. She’s a nice teacher. (5) This is Big Ben. It’s old and tall. And it’s in London. 第1-2模块综合测试答案 听力部分(40分) Ⅰ. 听一听,选择你听到的单词。(每小题1分,共10分) (1) A (2) C (3) B (4) C (5) B (6) A (7) C (8) A (9) A (10) C Ⅱ. 听一听,排一排。(每小题2分,共10分) 2 5 4 1 3 Ⅲ.听一听,选一选。(每小题2分,共10分) (1) B (2) C (3) A (4) D (5) D Ⅳ.听一听,判断正误,打“√”或“×”。(每小题2分,共10分) (1) √ (2) × (3) × (4) × (5) × 笔试部分(60分) Ⅰ. 读一读,找出每组单词中与众不同的一个。(每小题1分,共5分) (1) D (2) C (3)B (4) A (5) C Ⅱ. 读一读,判断下列句子是否正确。(每小题1分,共8分) (1) × (2) √ (3) × (4) √ (5) × (6) √ (7) √ (8) × Ⅲ. 读一读,选一选。(每小题1分,共5分) (1)B (2)A (3)A (4)B (5)C Ⅳ. 读一读,连一连。(每小题2分,共10分) (1) —C (2) —A (3) —E (4) —B (5) —D Ⅴ. 读一读,选择恰当的词语填空。(每空1分,共7分) Look, this is my city. It’s not very big. But it’s very beautiful. There is a big park in my city. And it’s very beautiful. We go to the park on Saturdays. There are many flower and trees in this park. Some trees are very old and tall. There is a river near my city. It’s a nice river. We often go swimming in it in summer. And it’s wide and long. We like it very much. Ⅵ.读一读,写出下列词语的反义词。(每小题1分,共8分) (1) short (2)big (3) beautiful (4)short (5) old (6) good (7) old (8)thin Ⅶ.读一读,连一连。(每小题2分,共12分) (1) - B (2) - C (3) – A (4) – E (5) – F (6) – D Ⅷ. 读一读,排一排。(每小题1分,共5分) 2 1 5 3 6 4 it’s beautiful city near old long tall (1)He’s a nice teacher. His pupils like him. (2) Shanghai is a big city. It’s beautiful. (3) Fanfan is a clever pupil. She likes books. (4) This is my brother. He’s a naughty boy. (5)My school is big. It’s close to the park. (6)Buckingham Palace is the Queen’s house. 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 2020-05-12
    • 下载5次
    • 3149.39KB
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-7302177 [精]外研版(三年级起点)小升初英语测试卷(含答案,听力原材料 无音频)

    小学英语/小升初专区/小升初模拟试题

    中小学教育资源及组卷应用平台 2019—2020小升初毕业测试卷(五) (满分:100分 考试时间:50分钟) 成绩:__________ 听力部分30分 一、听录音, 将相关的图片连线。(5分) 1. 2. 3. 4. 5. A. B. C. D. E. 二、听录音, 根据所听短文判断句子正(T) 误(F) 。(10分) ( ) 1. Today is Saturday. ( ) 2. Sam and his father go to KFC. ( ) 3. Sam wants a hot dog. ( ) 4. Sam’s father wants some chips. ( ) 5. They go to the park after eating. 三、听录音, 根据所听短文内容选择正确的答案。(10分) ( ) 1. Who is having a birthday party? A. Simon. B. Daming. C. Lingling. ( ) 2. What did Simon get Daming as a birthday present? A. A card. B. A kite. C. A pen. ( ) 3. Who bought a schoolbag? A. Simon. B. Lingling. C. Simon’s mum. ( ) 4. What did Simon’s father buy for Daming? A. A coat. B. A book. C. A CD. ( ) 5. Are they very happy? A. No, they aren’t. B. Yes, they do. C. Yes, they are. 笔试部分70分 一、选出与所给单词属于同类的一项。(5分) (? ) 1. shoe A. cap B. pig C. blue (? ) 2. watermelon A. rice B. tea C. apple (? ) 3. erhu A. football B. guitar C. toy (? ) 4. duck A. boy B. child C. monkey (? ) 5. Spring A. Summer B. Physics C. Chinese 二、根据图片及首字母提示完成单词,使句意完整。(10分) 1.—What’s your hobby?—C is my hobby. 2. —How do you get to school? —I often walk to school, but s ___ I go to school by bike. 3. —What are they doing? —They are d . 4.—Where are you going? —I am going to the . 5. I am very hungry, I want to go that r to have dinner. 三、读一读,选一选。(10分) ( ) 1. --What will she do next weekend ? ----_________ A. She plays basketball. B. She will go swimming. C. She did her homework. ( ) 2.--Who can help ______?---Sorry, I can’t. A .me B. I C . my ( ) 3. — _______ any birds in the tree? — Yes, there are. A. Is there B. Are there C. Have you got ( ) 4. In October 2003,ShenzhouV____ into space____Yang Liwei. A . fly / and B. flies / with C . flew / with ( ) 5. I haven’t got a football , _______I’ve got a basketball. A. and B. but C. so ( ) 6. —Is there a letter for me? — X K b1 .Co m A.Yes, it is. B. Yes, there is. C. No, it isn’t. ( ) 7. Daming lives in America ________ he isn’t American. A. but B. and C. so ( ) 8. — Has Amy got a book about the US? — ___________. She showed me the book yesterday. A. Yes, she has. B. No, she hasn’t. C. Yes, she does. ( ) 9. — Excuse me. ________ do I get to the school? — Go straight on and then turn left at the Red Street. A. Where B. How C. What ( ) 10. _____________, or(否则) we will be late! A. Be quiet B. Please hurry C. Stand in line 四、读一读,选一选。(10分) 1. There__________(is/ are) people in the room. 2. __________ (Is/ are ) there lots of water in the bottle? 3.I __________ (have got/ has got) many story books in the study. 4.__________ (There/ have) are lots of computers. 5.What’s wrong with ______________(he)? 五、情景选择,将正确的序号写在题目下面的横线上。(10分) A: Hi, Peter. 1 http://www .xkb 1.com B: To the playground. A: 2 B: I’m going to play football. A: 3 B: Not very often. 4 Do you want to go with me? A: 5 B: Let’s go together now. 六、读一读,完成短文。(10分) Daming, Simon and Simon’s dad are ________ the UN building. It’s ____ New York and it’s very big. There are lots of _________from all _________ the world. There are 193 member _________ in the UN. They make a big ________. Daming wants to _________. Simon _________ Daming one of the presents from China. It’s a _________ train. Daming wants to _________ a photo. 七、阅读短文,判断句子正(T)误(F)。(10分) Sam and Jim are playing near Mr. Green's house. They are throwing a frisbee(飞盘). Sam can't throw the frisbee. Jim says to him, “Look! Throw it like this.” “Like this?” “Yes, good! Look out!” “Oh, dear!” Mr. Green's window is broken. He is drinking tea under the tree. “I'm sorry, Mr. Green,,” says Sam. Mr. Green says, “It doesn't matter. Please don't play near my house next time.” (  )1. Sam and Jim are throwing a frisbee. (  )2. Sam is teaching Jim to throw the frisbee. (  )3. Mr. Green's window is broken. (  )4. Mr. Green is playing chess under the tree. (  )5. Sam apologizes(道歉) to Mr. Green. 八、小作文。(5分) Lucy和Lily 一起去快餐店吃午餐。请你发挥想象,写一段Lucy和Lily在快餐店点餐的对话吧!要求:语句通顺,语法正确,不少于40词。 ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 听力材料及答案 一、1.It will snow in Beijing tomorrow. 2. I’m going to play football at half past nine. 3. Let’s have a picnic in the park. 4. She is dancing, but it starts to rain. 5. Sam is doing his homework, but his sister starts to sing. 二、Today is Sunday. Sam and his father go to KFC. Sam wants a hamburger and his father wants some chips. They eat happily. And then they go shopping. They are very happy. 三、Today is Daming’s birthday. He is having a birthday party. Simon’s mum made a cake for him. Simon made a birthday card for him. Lingling bought a new schoolbag for him. Simon’s father bought him a book about animals. Daming likes the presents very much. Now he is playing the flute. They are having a lovely time. 答案: 一、1.C  2.A  3.B  4.E  5.D 二、1.F   2.T  3.F  4.T  5.F 三、1.B  2.A  3.B  4.B   5.C 笔试答案 一、 1.A 2.C 3.B 4.C 5.A 二、 1.Collecting 2.sometimes 3.dancing 4.Great Wall 5.restaurant 三、 1.B 2.A 3.B 4.C 5.B 6.B 7.A 8.A 9.A 10.B 四、 1.is 2.Are 3.have got 4.There 5.him 五、 1.C 2.D 3.E 4.B 5.A 六、 1.visiting 2. in 3. flags 4.around 5.states 6.family 7.go inside 8.shows 9.beautiful 10.take 七、 1.T 2.T 3.T 4.F 5.T 八、小作文。(5分) 略 座位号: A. Yes, I’d love to. B. Sometimes I play it on Friday. C. Where are you going? D. What are you going to do? E. Do you often play football? in shows flags states family visiting beautiful around take go inside 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 2020-05-12
    • 下载9次
    • 3077.69KB
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-7297091 [精]外研版(三年级起点)小升初测试卷 (含答案及听力书面材料 无音频)

    小学英语/小升初专区/小升初模拟试题

    中小学教育资源及组卷应用平台 2019—2020小升初毕业测试卷(三) (满分:100分 考试时间:50分钟) 成绩:__________ 听力部分 一、选出你所听到的词语,将其编号填在题前的括号里。(5分) ( ) 1. A. stay B. study C. speak D. listen ( ) 2. A. interested B. interesting C. wonderful D. fantastic ( ) 3. A. rules B. rulers C. blue D. noon ( ) 4. A. left B. right C. light D. night ( ) 5. A. weekdays B. weekends C. weeks D. where 二、听音,标号。将录音序号按照A,B,C,D,E的顺序填在题前括号中。(5分) 1. 2. 3. 4. 5. ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 三、听音,选择答语,将录音序号按照A,B,C,D,E的顺序填在题前括号中。(10分) ( ) 1.I want a cola, please. ( ) 2.We are going to eat at half past twelve. ( ) 3.They are playing hide -and -seek. w W w .x K b 1.c o M (?http:?/??/?www.xkb1.com?/??) ( ) 4.It will be sunny in Beijing. ( ) 5.It’s thirteen dollars. 四、听音,判断。正确的写A,错误的写B。(10分) ( )1.I want a hamburger but I don’t want a cola. ( )2.It will be windy in Harbin. ( )3.I’m going to play chess and I’m going to be the winner. ( )4.We are looking at some ducks. ( )5.He is playing the suona, but the phone rings. 笔试部分 一、选出不同类的单词。(5分) ( ) 1. A. sunny B. warm C. windy D. duck ( ) 2. A. Chinese B. maths C. geography D. China ( ) 3. A. cola B. tea C. milk D. rice ( ) 4. A. sunny B. windy C. weather D. hot ( ) 5. A. England B. French C. China D.US 二、读一读,选一选。(20分) ( ) 1. This American spaceship_______a man into space. A. bought B. gave C. took D. buy ( ) 2. The apples are _________down the stairs . A. falling B. fall C. fell D. falls ( ) 3. We’re going to __________Chinese. A . speaking B. speak C. speaks D .making ( ) 4. —___________is he famous ? —Because he made first letters in Braille. A. What B. Why C. Where D.When ( ) 5. —_____ T-shirt is this? —It’s ________. A. Whose, my B.Whose, I C.Whose, me D.Whose, mine ( ) 6. —How ________ days are there in a week? —There are seven days. many B. much C. long D. old ( )7. He likes playing ________ basketball and playing _______ violin. the, \ B. \, \ C. \, the D. the, the ( ) 8. —Are you feeling ______ ? —Yes,I am.I lost my new pen. A. happy B. sad C. hungry D.bored ( ) 9. —_________ is a cola ? —It’s 5 dollars. A. How many B. How old C. How much D. How long ( )10.He_________ about twenty-one hours in space. spented B. spend C. spent D. spenting 三、将图片的序号填在对应的句子前面。(10分) A. B. C. D. E. ( )1. She is watching TV, but the bell rings. ( )2. They are walking in the park, but it starts to snow. ( )3. It’s starting to rain and the birds are flying away. ( )4. I’m going to get up and have breakfast. ( )5. The cola is one dollar and twenty-five cents. 四、选择恰当的词填空。(10分) 1.__________is the bike? It’s 50 dollars. 2.__________can help me? I can help you. 3.__________are you going to have? I’m going to have an apple. 4.__________is he going to go to bed? At half past nine. 5._________did she go? She went to the library. 五、情景交际。根据对话内容,从所给选项中选出可以填入空白处的最佳选项。(10分) A: 1____________? B: She was born in America A: 2____________? B: She was born in 1880 A:3____________? B: She became blind and deaf. She couldn’t see and she couldn’t hear. A: 4____________? B: Yes, she did. The teacher drew letters in her hand, she learned to speak. A: 5____________? B: She wrote a book about herself. She went all over the world. A: Helen Keller is a model for all of us. 六、阅读理解。(10分) My name is Daming. I have a new friend. His name is Sam. He lives in London. Sam is thirteen. He likes playing basketball. My hobby is playing basketball, too. Sam does his homework in the evening. His mother watches TV and his father reads newspapers. Sam will come to China soon. He is in England now. I’m excited. 根据短文内容,判断下列句子正误(正确的写“T”,错误的写“F”)。 ( )1. Sam lives in America. ( )2. Sam is twelve. ( )3. Sam likes playing football. ( )4. Sam does his homework in the evening. ( )5. Sam will come to China soon. 七、书面表达。(5分) 假如你是Tom,通过微信认识了一个新朋友 John,请你向他介绍一下你自己。必须用以下所给的提示词。要求:字迹工整、书写规范、内容连贯。不少于5句话。不允许出现自己的真实姓名。 12 years old, on foot, near favourite subject, Math hobby food,hamburger 听力资料及答案: 选出你所听到的词语,将其编号填在题前的括号里。(5分) 1.speak 2. fantastic 3. rules 4. right 5.weeks 1.C 2. D 3. A 4.B 5.C 二、听音,标号。将录音序号按照A,B,C,D,E的顺序填在题前括号中。(5分) A. It’s raining now.The dogs are very cold. B.The ducks are eating our sandwiches. C.I am going to play chess,and I will be the winner. D.It’s hot ,the children are drinking cola. E.It’s snowing,the children are playing the snowman. 1.C 2.D 3.E 4. A 5.B 三、听音,选择答语,将录音序号按照A,B,C,D,E的顺序填在题前括号中。(10分) A. When are we going to eat? B.Can I help you? C.What’s the weather like in Beijing? D.How much is it? E.What are they doing in the park? 1.B 2. A 3.E 4.C 5.D 四、听音,判断。正确的写A,错误的写B。(10分) 1..I want a hamburger and a cola. 2.It will be windy in Hangzhou. 3.I’m going to play the piano and I’m going to be the winner. 4.We are looking at some ducks. 5.He is playing the suona, but the bell rings. 1.B 2.B 3.B 4.A 5.B 笔试部分答案: 选出不同类的单词。(5分) 1.D 2.D 3.D 4.C 5.B 二、读一读,选一选。(20分) 1.C 2.A 3.B 4.B 5.D 6.B 7.C 8.B 9.C 10.C 将图片的序号填在对应的句子前面。(10分) 1.E 2.B 3.D 4.A 5.C 四、选择恰当的词填空。(10分) 1.How much 2.Who 3.What 4.When 5.Where 五、情景交际。根据对话内容,从所给选项中选出可以填入空白处的最佳选项。(10分) 1.F 2.C 3.A 4.E 5.D 阅读理解。(10分) 1.F 2.F 3.F 4.T 5.T 七、书面表达。(5分) 略 座位号: $1.25 How much where who what when What happened to her? B. Where did she go? C. When was Helen Keller born?. D. Why was she famous? E. Did she have a teacher? F. Where was Helen Keller born? 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 2020-05-11
    • 下载11次
    • 1777.82KB
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-7286414 [精]外研版(三年级起点)小升初测试卷 (含答案,听力原材料 无音频)

    小学英语/小升初专区/小升初模拟试题

    中小学教育资源及组卷应用平台 2019—2020小升初毕业测试卷(二) (满分:100分 考试时间:50分钟) 成绩:__________ 听力部分 40% 一、听句子,在A、B、C选项中选择你所听到的单词。10% ( )1. A. sunny B. cloudy C. windy ( )2. A. Monday B. Sunday C. Tuesday ( )3. A. doctor B. teacher C. farmer ( )4. A. eat B. meat C. meal ( )5. A. breakfast B. lunch C. dinner 二、听句子,标序号 10% A B C D E 6. 7. 8. 9. 10 ._______ 三、听问句,选择正确的答语。10% ( )11. A. Yes, I am. B. I’m listening to music. ( )12. A. He is watching TV. B. He watches TV. ( )13. A. I played basketball yesterday. B. Yes, I did. ( )14. A. Yes, I do. B. Yes, I am. ( )15. A. Sorry, I can’t. B. I want a hamburger. 四、听短文,判断正误( 对的写“T”,错的写“F”)。 10% ( )16. Daming and his father went to the Great Wall at the weekend. ( )17. They went to Badaling by car. ( )18. The Great Wall is very old and long. ( )19. They walked on the wall for two hours. ( )20. Daming took a photo of his father. 笔试部分60% 一、抄写下列句子,并正确使用大小写字母和标点符号。6% 21. why are you wearing a t-shirt because i 'm going to play football 22. yang liwei flew into space in shenzhou v 二、选出不同类的词。4% ( )23. A. car B. bus C. kite D.bike ( )24. A. panda B. snake C. hot dog D. horse ( )25. A. Chemistry B. Physics C. Geography D. America ( )26. A. dress B. clothes C. raincoat D.hat 三、根据汉语提示,完成句子。 4% 27. You are a _______(出色的) friend! 28. Four years ago, you _______(说) only little English.. 29. Helen Keller ______(活着)to be eighty-seven. 30. He spent _______(大约)twenty-one hours in space.. 四、选择填空。 10% ( )31. --Why are you sad, Daming? -- . A. Because today is my birthday B. Because I won the game C. Because I lost my new pen ( )32. We are going to leave primary school in . A. September B. October C. June ( )33.--Where can I get some food? -- . A. In a library B. In a restuarant C. In a book shop ( )34. They are flying kites . A. in the park B. at home C. under the tree ( )35. --The hot dog is two dollars, the cola is one dollar and twenty-five cents. How much is the meal? --It's . A. three dollars B. two dollars and twenty-five cents C. three dollars and twenty-five cents 五、在方框中选择正确的句子完成对话。10% A. Park Middle School.. B. At eight o’clock in the morning. C. Yes, I am. D. I'm going to school by bus. E. I'm going to study Science, History, French and so on. Lingling: Are you going to middle school this September, Amy? Amy: 36 Linging: Which middle school are you going to? Amy: 37 Lingling: How are you going to school? Amy: 38 Lingling: When are you going to middle school every day? Amy: 39 Lingling: What subjects are you going to study? Amy: 40 根据图片,选择正确的句子。10% ( )41. A. On Daming's birthday, Mum brought him a kite . B. On Daming's birthday, Mum bought him a book . ( )42. A. Helen Keller couldn't see or hear. B. Helen Keller couldn't read or write.. ( )43. A. Why do you have caps on your heads? B. Why do you have cups on your heads? ( )44. A. I'm very sad to say goodbye to you. B. I'm very happy to say hello to you. ( )45. A. The ducks are swimming on the pond.. B. The ducks are eating sandwiches. 七、阅读理解。10% I’m Wang Feng. I’ve got a new friend. His name is Tom. He is tall and handsome. His hobby is collecting stamps. He has got many kinds of stamps. Some are from the US, some are from the UK, and some are from Canada. He sends some to me and I send some Chinese stamps to him, because we have the same hobby. ( ) 46. My name is________ . A. Tom B. Jim C. Wang Feng ( ) 47. Tom is_________ . A. tall and handsome B. a girl C. a player ( ) 48. Tom’s hobby is__________________. A. playing football B. making friends C. collecting stamps ( ) 49. I send some__________stamps to Tom. A. Chinese B. American C. English ( ) 50. Wang Feng and Tom have the same_____________. A. class B. hobby C. school 八、看图,根据提示词和例句写出其余六个人准备明天参加的体育活动,写6个句子并正确使用大小写字母和标点符号。6% 例句:Sam is going to play table tennis . 2019—2020小升初毕业测试卷 听力材料 一、听句子,在A、B、C选项中选择你所听到的单词。 每题读两遍 1. It will be cloudy in Hangzhou. 2. It was Tuesday yesterday. 3. My father is a doctor. 4. Do you want some meat? 5. She is having lunch, but the bell rings. 1.B 2. C 3. A 4. B 5. B 二、听句子,标序号。每题读两遍 6. Shangshang will read books on Monday. 7. She will do her homework on Tuesday. 8. On Wednesday, Shangshang will help her mum. 9. She will visit her grandma on Friday. 10. On weekends, she will play with her friends. 6.C 7. A 8. B 9. D 10.D 三、听问句,选择正确的答语。 每题读两遍 11.B 12. A 13. A 14. A 15. B 四、听短文,判断正误。短文读三遍 Daming and his father went to the Great Wall at the weekend. They went to Badaling by bus. The wall is very old and long. They walked on the wall for one hour. There were lots of people. They took photos of the mountains. Daming took a photo of his father. 16. T 17. F 18.T 19. F 20. T 笔试部分60% 抄写下列句子,并正确使用大小写字母和标点符号。6% 略 选出不同类的词。4% C 24.C 25.D 26.B 根据汉语提示,完成句子。 4% 27.wonderful 28.speak 29.lived 30.about 四、选择填空。 10% 31.C 32.C 33.B 34.A 35.C 五、在方框中选择正确的句子完成对话。10% 36.C 37.A 38.D 39.B 40.E 六、根据图片,选择正确的句子。10% 41.B 42.A 43.B 44.A 45.A 阅读理解。10% 46.C 47.A 48.C 49.A 50.B 八、看图,根据提示词和例句写出其余六个人准备明天参加的体育活动,写6个句子并正确使用大小写字母和标点符号。6% Sam is going to play table tennis . Tom is going to play football. Simon is going to run. Amy is going to fly a kite. Daming is going to ride a bike. Xiaoyong is going to swim. Lingling is going to play basketbal. 座位号: 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 2020-05-08
    • 下载8次
    • 2249.59KB
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-7283984 [精]外研版(三年级起点)小学英语小升初测试卷(含听力书面材料+答案)

    小学英语/小升初专区/小升初模拟试题

    中小学教育资源及组卷应用平台 2019—2020小升初毕业测试卷 (满分:100分 考试时间:50分钟) 成绩:__________ 听力部分40分 一、听音,在A、B、C选项中选择你所听到的单词。 (二遍) 10分 ( )1. A. orange B. cola C. banana ( )2. A. letter B. email C. book ( )3. A. boys B. girls C. children ( )4. A. Sunday B. Saturday C. Friday ( )5. A.?green B. pink?????? C. yellow????? 二、听音,标序号。 (二遍) 10分 ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 三、听音,选择你所听到的句子。(二遍) 10分 ( )1. A. They are making a birthday card. B. They are having a birthday party. ( )2. A. Did you buy a baseball? B. Did you buy a basketball? ( )3. A. Why are you wearing a hat? B. Why are you wearing a dress? ( )4. A. Best wishes to you! B. Good luck to you! ( )5. A. I’m going to study History. B. I’m going to study Physics. 四、听音,根据短文内容判断正误(正确的写“T”,错误的写“F”)。 (三遍)10分 ( )1. Helen Keller was born in the US in 1880. ( )2. She couldn’t see or hear. ( )3. Her mother drew letters in her hand. ( )4. Later she learnt to sing. ( )5. She wrote a book about herself. 笔试部分60分 一、抄写下列句子,并正确使用大小写字母及标点符号。8分 1. in this photo the birds are singing in the tree 2. what is he going to do he is going to fly a kite 二、根据句意, 把汉语译成英语。 6分 1. Welcome____________ ( 回家 )! 2. It was Daming’s birthday yesterday. He_______( 得到 收到 ) many presents from his friends. 3. Amy asked Lingling to bring some caps for the game yesterday. But Lingling _______________ ( 拿来, 带来 ) some cups. 4. It’s easy to make mistakes___________( 与……有关 ) English words. 5. Four years ago, they spoke only very____________ ( 极少量 ) Chinese. 6.You’re a ___________________( 了不起, 出色的 ) friend. I will miss you! 三、读I栏中的问句,在II栏中选择正确的答语。10分 I II ( )1. What are you going to do? A. Because it’s going to be sunny. ( )2. Did you buy me a pencil? B. I want a hamburger, please. ( )3. Why are you wearing a hat? C. I’m going to play football. ( )4. Can I help you? D. It’s five dollars. ( )5. How much is it? E. Yes, I did. 四、根据图片,选择方框中的单词完成句子,并将单词序号填在括号内。10分 ( )1. It’s going to be ______ on Friday. ( )2. He’s eating dinner, ______ the doorbell rings. ( )3. I’m going to study _______ . ( )4. The ______ are swimming on the pond. ( )5. Shenzhou V took the national flag of______ into space. 五、根据句意选择对应的图片。10分 A B C D E ( )1. Helen Keller couldn’t see and she couldn’t hear. ( )2. Why do you have cups on your heads? ( )3. We’re going to leave our primary school soon and start middle school this September. ( )4. The hamburger is three dollars and seventy-five cents. ( )5. It was Daming’s birthday yesterday. Simon’s mum bought him a present. 六、阅读理解。10分 My father, Yang Liwei, is a taikonaut, and he is very famous. In October 2003, my father flew into space in Shenzhou V. He spent about twenty-one hours in space. He did a lot of work there. He also made a video in space. Then he came back to the earth. My mother and I went to the airport to meet my father. We were very happy. It was a great day! I was very proud of him. Now he still tells me about his space travel. I want to go into space someday too. 根据短文内容,判断下列句子正误(正确的写“T”,错误的写“F”)。 ( )1. Yang Liwei is a taikonaut. ( )2. Yang Liwei flew into space in Shenzhou V in October 2003. ( )3. Yang Liwei spent about thirty-one hours in space. ( )4. Yang Liwei’s family met him at the airport. ( )5. Yang Liwei’s son wants to go into space someday too. 七、仿照范例写对话。6分 A: Why are you laughing? B: Because I’m happy. A: B: A: B: A: B: 2019—2020小升初毕业测试卷 听力材料 一、听音,在A、B、C选项中选择你所听到的单词。每题读两遍 1. I want a cola. 2. I’m writing an email to my friends. 3. The children are playing under the tree. 4. I’ll go swimming on Sunday. 5. The bag is green. 二、听音,标序号。每句读两遍 1. The balloons are flying away. 2. The cola is one dollar and twenty-five cents. 3. We’re going to school at eight. 4. She’s talking to her friend, but the phone rings. 5. The ducks are eating our sandwiches. 三、听音,选择你所听到的句子。每题读两遍 1. They are having a birthday party. 2. Did you buy a baseball? 3. Why are you wearing a hat? 4. Best wishes to you! 5. I’m going to study Physics. 四、听音,根据短文内容判断正误。 短文读三遍 Helen Keller was born in the US in 1880. As a baby, she became blind and deaf. She couldn’t see or hear. Helen’s teacher drew letters in Helen’s hand and taught her to spell. Later Helen learnt to read, write and speak. She wrote a book about herself and travelled all over the world. Helen is a role model for blind people, and also for you and me. 笔试部分60分 抄写下列句子,并正确使用大小写字母及标点符号。8分 略 根据句意, 把汉语译成英语。 6分 1.home 2.got 3.brought 4.with 5.only 6.wonderful 三、读I栏中的问句,在II栏中选择正确的答语。10分 1.C 2.E 3.A 4.B 5.D 四、根据图片,选择方框中的单词完成句子,并将单词序号填在括号内。10分 1.hot 2.but 3. Chemistry 4.ducks 5.China 五、根据句意选择对应的图片。10分 1.E 2.A 3.D 4.C 5.B 六、阅读理解。10分 1.T 2.T 3.F 4.T 5.T 座位号: A. China B. ducks C. but D. Chemistry E. hot laugh happy cry sad shout angry eat hungry 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 2020-05-08
    • 下载10次
    • 4859.02KB
    进入下载页面

    需要精品点:3个

  • ID:4-7250550 [精]外研版(三年级起点)小学英语五年级下册期末测试卷(含答案,听力原材料 无音频)

    小学英语/期末专区/五年级下册

    中小学教育资源及组卷应用平台 2019—2020学年五年级下册英语期末测试卷 题 号 一 二 三 四 五 六 七 八 九 十 十一 总 分 得 分 听力部分 (30分) 一、听录音,选出你所听到的单词,每小题读两遍。(1×5=5分) (? ??) 1. A.pocket B.put C. project D.paper (? ??) 2. A. field B.film C. fire D.foreign (? ??) 3. A.different B. dish C. dictionary D.drew (? ??) 4. A. radio B. read C.rest D.ready (? ??) 5. A. where B. what C. who D.when 二、听录音,给下列图片排排序,每小题读两遍。(1×5=5分) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 三、听录音,选出你所听到的句子,每小题读两遍。(2×5=10分) ( ) 1. A. We are going to go to Shanghai. B. We were in Shanghai last week. ( ) 2. A. What did you do on Monday? B. What did she do on Monday? ( ) 3. A. I will be home at five o’clock. B. I will be home at four o’clock. ( ) 4. A. Lingling is going to be a teacher. B. Lingling is going to be a singer. ( ) 5. A. Will you go to New York? B. Will you go to Beijing? 四、听短文,判断正(T)误(F)。(2×5=10分) 1.Lingling’s old bag is nice. T F 2.The new bag is blue. T F 3.The new bag has got two wheels. T F 4.The new bag is small and heavy. T F 5. Lingling likes the new bag very much. T F 笔试部分(70分) 一、词汇舞台,根据图片选单词,并规范地书写在四线三格中。(1×5=5分) 二、挑兵选将,把序号写在括号里。(1×10=10分) (? ??) 1. He ____ to school five years ago. A. walked B. walk C. walks (? ??) 2.My grandpa is__________English now. A. learn B. learns C. learning (? ??) 3. I’m going to _______ tomorrow. A. swim B. swimming C. swam (? ??) 4. I will be home_______ seven o’clock . A. on B. at D. in (? ??) 5. --________is going to the airport with you? -- My mum. A. Where B. When C. Who (? ??) 6. Kunming is in the ____ of China. A. east B. west C. south (? ??) 7. My bike is______ , I want to buy a new one. A. nice B.broken C. new (? ??) 8. --Where are the books about sports, please? --__________. A. They are on Shelf C. B. They are on the Shelf C. C. It’s on Shelf C. (? ??) 9. --What about a dragon kite? --_________. A. Of course. B. I think so. C. Good idea! ( ) 10.We are going to see you _______ two weeks. A. at B. for C. in weather cities rainy sunny windy cloudy hot cold snowy Shenzhen √ √ Beijing Yinchuan Guangzhou Shenyang Shanghai weather cities rainy sunny windy cloudy hot cold snowy Shenzhen √ √ Beijing Yinchuan Guangzhou Shenyang Shanghai 三、锦上添花,补全对话。(2×5=10分) Sam:1._________ Daming:Good morning! Sam:2.__________ Daming:I'm going to go to Beijing. Sam:3.__________ Daming:Clothes, shoes, the ticket… Sam:4.__________ Daming:At six o’clock tomorrow. Sam:5.__________ Daming:My mother. 四、问答对对碰, 将正确的序号填在括号里。(2×5=10分) ( ? ) 1.Where did you go? A. She made a kite. ( ? ) 2.What did she do yesterday? B. No, it’s heavy. ( ? ) 3.Did she learn foreign languages? C. Of course! Here you are. ( ? ) 4.Is it light? D. Yes, she learnt English. ( ? ) 5.Can I have your library card, please? E. I went to Xinjiang. 五、我是小小指挥家,按要求完成下列句子。(2×5=10分) 1. eggs / had / she / and / sandwiches ( . ) (连词成句) 2. help / you / will / me ( ? ) (连词成句) 3. I / dragon / a / drew / on / paper / a piece of ( . ) (连词成句) 4. He will go swimming tomorrow. (仿写句子) 5. My father goes to work at seven o’clock. (仿写句子) 六、我是阅读小能手。(2×10=20分) ( A )将正确答案的序号填在括号内 Today is Saturday. I don’t go to school. I’m going to go to supermarket with my mum. Tomorrow is my birthday. We’re going to buy some fruits and drinks for my birthday party. My friends will come to my home tomorrow. Dad bought a big toy dog for me. I love it very much. Mum will make a big cake for me. I feel very happy. (? ??) 1. My birthday is on _______. A. Saturday B. Sunday C. Monday (? ??) 2. I’m going to go to_______ A. department store B. restaurant C. supermarket (? ??) 3. What are we going to buy? A. some fruits B. some drinks C. A and B (? ??) 4. Who will come to my home? A. My friends B. My grandparents C. My classmates (? ??) 5. What did my father buy for me? A. A cake B. A toy dog C. A dog ( B )判断正 T 误 F Mum 06:00 09:00 19:00 20:00 21:00 Dad 07:00 08:30 19:00 19:30 22:00 (? ??) 1.My Mum gets up at seven o’clock. (? ??) 2.My father goes to work at half past eight. (? ??) 3.We have dinner at seven o’clock in the evening. (? ??) 4.They watch TV at different time. (? ??) 5.My father goes to bed at nine o’clock. 听力部分 (30分) 听录音,选出你所听到的单词,每小题读两遍。(1×5=5分) 1.project 2.field 3.dictionary 4.rest 5.what 1.C 2.A 3.C 4.C 5.B 二、听录音,给下列图片排排序,每小题读两遍。(1×5=5分) 1.—What did you eat for dinner?—I had a hamburger. 2.I made a Chinese dragon kite yesterday. 3.My father goes to work at nine o’clock in the evening ,he is a worker. 4.We lived in a small house twenty years ago. 5.This bag has got two pockets on it. 2,5,4,1,3 三、听录音,选出你所听到的句子,每小题读两遍。(2×5=10分) We were in Shanghai last week. What did you do on Monday? I will be home at five o’clock. Lingling is going to be a singer. Will you go to New York? 1.B 2.A 3.A 4.B 5.A 四、听短文,判断正(T)误(F)。(2×5=10分) Dear Daming, Today I went to a department store with Ms Smart. My bag was broken .Ms Smart bought me a new one. It is blue. And it’s got four wheels.It ’s big and light. I like it very much. Love, Lingling. 1.F 2.T 3.F 4.F 5.T 笔试部分(70分) 词汇舞台,根据图片选单词,并规范地书写在四线三格中。(1×5=5分) 1.moon 2.umbrella 3.taxi 4.library 5.card 二、挑兵选将,把序号写在括号里。(1×10=10分) 1.A 2.C 3.A 4.B 5.C 6.C 7.B 8.A 9.C 10.C weather cities rainy sunny windy cloudy hot cold snowy Shenzhen √ √ Beijing Yinchuan Guangzhou Shenyang Shanghai weather cities rainy sunny windy cloudy hot cold snowy Shenzhen √ √ Beijing Yinchuan Guangzhou Shenyang Shanghai 三、锦上添花,补全对话。(2×5=10分) 1.E 2. B 3.A 4.D 5.C 四、问答对对碰, 将正确的序号填在括号里。(2×5=10分) 1.E 2.A 3.D 4.B 5.C 五、我是小小指挥家,按要求完成下列句子。(2×5=10分) 1.She had eggs and sausages. 2.Will you help me ? 3.He will play football tomorrow. 4.My mother goes to work at six o’clock. 六、我是阅读小能手。(2×10=20分) (A )1.B 2.C 3.C 4.A 5.B ( B )1.F 2.T 3.T 4.T 5.F library card moon taxi umbrella What are you going to take? Where are you going this holiday? Who is going with you? When are you going? Good morning! play football My mother06:00 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 2020-04-30
    • 下载10次
    • 1796.79KB
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-7244033 [精]外研版(三年级起点)四年级下册英语期末测试卷(含听力书面材料及参考答案)

    小学英语/期末专区/四年级下册

    中小学教育资源及组卷应用平台 2019—2020学年度第二学期期末质量测查 四年级英语 (时间:60分钟 满分100分) 题号 一 二 三 四 五 六 七 八 九 十 十一 十二 十三 总分 分数 同学们,不要紧张,只要你细心、认真,相信你一定会交出一份满意的答卷! 听力部分(40分) 一、听音,选出你所听到的单词,(1*5=5分) ( ) 1. A. cold B. cool C. clever ( ) 2. A. eleven B. earth C. everything ( ) 3. A. game B. great C. grandparent ( ) 4. A. Tuesday B. Thursday C. Friday ( ) 5. A.took B. ate C.drink 二、听一听,选一选。(2*5=10分) ( ) 1.It’s a postcard my cousin. A. in B. from C. by ( )2. He lives the US . A. in B. from C. with ( )3. I walked my sister yesterday. A. by B. from C. with ( )4. We ‘re going have a picnic. A. at B.不填 C. to ( ) 5.Did he travel plane A. by B. with C. on 三、听一听,标序号。(2*5=10分) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 四、听一听,判断下列城市的天气情况,在听到的天气情况下打“ √”(2*5=10分) weathercities rainy sunny windy cloudy hot cold snowy Shenzhen √ √ Beijing Yinchuan Guangzhou Shenyang Shanghai weather cities rainy sunny windy cloudy hot cold snowy Shenzhen √ √ Beijing Yinchuan Guangzhou Shenyang Shanghai 笔试部分(60分) 一、读一读,写一写。(1*5=5分) 1.ph _t_ 2.ch _c _l_ te 3.w _t _rm _lon 4.c _mp _t _r 5. _ _ rth 二、从每组单词中找出与众不同的一个。(5*1=5分) ( ) 1.A .nice B.dance C.naughty D.shy ( ) 2.A .ride B.take C. tell D.drank ( ) 3.A .boy B.Miss C.Mrs D.Ms ( ) 4.A .ate B.came C.drink D.bought ( ) 5.A .water B.juice C. drink D.sun 三、读句子选择正确的答案,把正确答案的序号写在前面的括号内。(1*10=10分) ( )1.I am going to play football ______Saturday. A.in B.on C.at ( )2.It will ______in Beijing tomorrow. A.windy B.cold C.rain ( )3.Sam fell _____ his bike. A.of B.on C.off ( )4.Shanghai is a famous city. My cousin Xiaohu_______ there. A.lives in B.live in C.lives ( )5.Did you watch TV yesterday? A.Yes,I watched. B.Yes,I do. C.Yes,I did. ( )6.Last Sunday I ______football. A.played B.play C.plays ( )7. ----Will you take a ball? ----_____ A. Yes, I am. B. Yes, I will. C. No, I will. ( )8.Today is Tuesday and tomorrow is _____. A. Wednesday B. Friday C. Thursday ( )9.She is _____nice. A. very B. too C. many ( )10.I ______two watermelons yesterday. A. buy B. buyed C. bought 四、读句子找朋友。(2*5=10分) ( )1. Did you travel by plane? A.No, it wasn’t. ( ) 2.What will you do tomorrow? B. Yes, I did. ( ) 3.Was the monkey thin then? C. I’ll play football. ( ) 4.Were you at home yesterday? D.It will be hot. ( ) 5.What will the weather be like? E.No,I wasn’t . 五、读一读,连一连。(2*5=10分) 六、读句子补全对话。(2*5=10分) Amy: Hello, Grandma! Grandma: Oh, _____Amy . Amy: Did you cook fish yesterday? Grandma: ____________. Amy: ___________? Grandma: No, we didn’t. We walked in the park and we talked to our friends. Amy: Oh, __________? Grandma: Yes.___________. 七、读一读,选择合适的答案。(2*5=10分) It was cold yesterday. Tom didn’t go out. He did housework. Sam went to play football. And he had a cold. He fell ill today. He’s got a fever. Lili phoned him. She will come to see Sam. Sam’s mother cooked lunch. They had noodles and eggs for lunch. Sam drank lots of hot water. It’s good for him. ( ) 1. It was _____ yesterday. A. hot B. warm C. cold ( ) 2. Tom ______ yesterday. A.did housework B.read bookes C.went swimming ( ) 3. Sam _____ yesterday. A. played basketball B. played ping pong C. played football ( ) 4. Sam`s______cooked fish. A.father B.mother C.sister ( ) 5.Sam drank lots of _______. A.hot water B.milk C.orange juice 听力材料 一、听音,选出你所听到的单词,(2*5=10分) clever everything game Thursday took 二、听一听,选一选。(2*5=10) 1.It’s a postcard from my cousin. 2. He lives in the US . 3. I walked with my sister yesterday. 4. We ‘re going to have a picnic. 5.Did he travel by plane 三、听一听,标序号。(2*5=10分) On Monday, she read books. On Tuesday, he did his homework. On Wednesday, she played with her friends. On Thursday, she went swimming. On Saturday, she visited her grandma. 四、听一听,判断下列城市的天气情况,在听到的天气情况下打“ √”(2*5=10分) 1. Shenzhen is sunny today. It will be hot tomorrow. 2. Beijing is sunny today. It will be windy tomorrow. 3. Yinchuan is windy today. It will be cold tomorrow. 4. Guangzhou is cloudy today. It will be rainy tomorrow. 5. Shenyang is windy today. It will be snowy tomorrow. 6. Shanghai is sunny today. It will be rainy tomorrow. 笔试部分 一、读一读,写一写。(1*5=5分) 1.photo 2.chocolate 3.watermelon 4.computer 5.earth 二、从每组单词中找出与众不同的一个。(5*1=5分) 1.B 2.D 3.A 4.C 5.C 三、读句子选择正确的答案,把正确答案的序号写在前面的括号内。(1*10=10分) 1.B 2.C 3.C 4.A 5.C 6.A 7.B 8.A 9.A 10.C 四、读句子找朋友。(2*5=10分) 1——B 2——C 3——E 4——E 5——D 五、读一读,连一连。(2*5=10分) 读句子补全对话。(2*5=10分) 1.D 2.B 3.E 4.A 5.C 七、读一读,选择合适的答案。(2*5=10分) 1.C 2.A 3.C 4.B 5.A weather cities rainy sunny windy cloudy hot cold snowy Shenzhen √ √ Beijing Yinchuan Guangzhou Shenyang Shanghai weather cities rainy sunny windy cloudy hot cold snowy Shenzhen √ √ Beijing Yinchuan Guangzhou Shenyang Shanghai 装 订 线 学校: 班级: 姓名: 考号: They played basketball on Monday. She ate some noodles yesterday. He lived in New York last year. He came here by bus with his dog yesterday. He listened to music on Tuesday. He went to hospital with Mum yesterday. A. Was it a nice day? B. Yes, I did. C. It was sunny. D. Hello, E. Did you listen to music? 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 2020-04-29
    • 下载9次
    • 4891.46KB
    进入下载页面

    需要精品点:2个

  • ID:4-7227015 [精]外研版(三年级起点)六年级下册英语期中测试卷(含听力书面材料及答案)

    小学英语/期中专区/六年级下册

    中小学教育资源及组卷应用平台 XX小学2019—2020学年第二学期期中检测试卷 题号 一 二 三 四 五 六 七 八 九 十 总分 得分 六年级英语 听力部分 (30分) 听录音,选择你所听到的单词。(5分) ( )1. A.cow B.cloud C.cola ( )2. A.look B.balloon C.book ( )3. A.careful B.cashier C.cry ( )4. A.like B.bike C.time ( )5. A.fly B.dry C.shy 听录音,将下列图片排序。(5分) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 听录音,判断下列句子与所听内容是(T)否(F)相符。(10分) ( )1. A.A cola ,please. B.A hamburger. C.Thank you. ( )2. A.She’s swimming. B.He’s swimming. C.He likes swimming. ( )3. A.It is Saturday. B.Ir’s half past four. C.At seven o’clock. ( )4. A.Sally is. B.Sorry, I can’t. C.Tomwas. ( )5. A.She went to the park. B.She is in the park. C.She’s going to the park. 四、听短文,判断句子正(T)误(F)。(10分) ( )1. It’s a rainy day today. ( )2. Lily is going to have birthday party at home. ( )3. Lily is doing housework,but the phone rings. ( )4. Amy buys a doll for Lily. ( )5. Everyone is happy at the party. 读写部分(70分) 一、选择与所给单词同类的单词。(10分) 1. cent ________ ________  2. cola ________ ________ 3. snow ________ ________ 4. playing ________ ________ 5. clever ________ ________ 二看图补全类单词。(10分) s_ _ d c_ la ball _ ??_n s _nny r_ bb_t 三、单项选择。(10分) (  ) 1. I'm cleaning my room,________the phone rings. A. or       B. but        C. so (  ) 2. —What are they doing?—They________ the high jump. A. doing B. are doing C. do (  ) 3. —________ are we going to watch the football game? —At half past six. A. Why B. When C. What (  ) 4. —________ is the pencil box? —It's twelve yuan. A. How long B. How much C. How old (  ) 5. (N)It will________ tomorrow. A. sunny B. windy C. rain 四、从右边找出左边问题的答语,将字母序号写在提前括号中。(10分) ( )1.Who can help me? A.It is half past three. ( )2.What are you doing,Tom? B.Rice,please. ( )3.What is the time? C.I am reading a book. ( )4.How many cats are there? D.Sorry,I can not. ( )5.What do you want to eat? E.Thirteen. 五、选择合适的选项,补全对话。(10分) Mum:Excuse me. 1.__________ I can't carry the bag. Lily:Sorry, Mum. I'm making a beautiful kite for Peter. Because today is his birthday. Mum:Oh! Peter,where's your dad? Peter:2._________ Mum:Can you help me? Peter :3._____________ Mum:4.______________ Please carry it carefully.. Peter :5. ________________ Mum:Yes,you are. 六、阅读短文,根据短文内容回答问题。(10分) It's six thirty in the evening. Sally is watching a cartoon in the living room. Sally's father is in the study. He is working on the computer. Sally's mother is cooking dinner in the kitchen. Where is Sally's brother Martin? Oh, he is in the bedroom. Is he doing his homework? No? he is reading a storybook. What about the pet bird? It's thirsty. It's drinking water. 1.Where is Sally? ______________________________ 2.Is Sally's father playing on the computer? __________________________________ 3.What is Martin's mother doing? _____________________________________ 4.Is Martin reading a book in the bedroom? _____________________________________ 5.Who is drinking water? ______________________________________ 七、作文。大自然是美丽的,星期天我们走进自然,享受阳光,多么愉快啊!你能用英语描述一下这张照片吧!(10分) XX小学2019—2020学年第二学期期中检测试卷 听力材料及答案 听录音,选择你所听到的单词。(5分) 1.cola 2.balloon 3.careful 4.time 5.fly 1.C 2.B 3.A 4.C 5.A 二、听录音,将下列图片排序。(5分) 1.Oh,No.Myballoons are flying away。 2.What do you want to eat ?I want a hot dog. 3.What do you want to drink? I want to drink a cola. 4.Look,some ducks are swimming on the pond. 5.We are doing exercises,but it gets too hot. 3, 5, 1, 4, 2 听录音,判断下列句子与所听内容是(T)否(F)相符。(10分) 1.What do you want to drink? 2.What is he doing ? 3.When are you going to the park? 4.Who can help me ? 5.Where’s your sister? 1.A 2.B 3.C 4.B 5.B 四、听短文,判断句子正(T)误(F)。(10分) 1.F 2.T 3.F 4.T 5.T 读写部分(70分) 选出下列单词不属于同类的单词。(10分) 1.B 2.D 3.D 4.C 5.D 二、看图补全短语。(10分) 1.seed 2.cola 3.balloon 4.sunny 5.rabbit 三、单项选择。(10分) 1.B 2.B 3.B 4.B 5.C 四、从右边找出左边问题的答语,将字母序号写在提前括号中。(10分) 1.D 2.C 3.A 4.E 5.B 五、选择合适的选项,补全对话。(10分) 1.B 2.D 3.A 4.E 5.C 六、阅读短文,根据短文内容回答问题。(10分) 1.She is in the living room. 2.No,he isn’t.He is working on the computer. 3.She is cooking in the dinner in the kitchen. 4.Yes,he is. 5.The pet bird is drinking water. 七、作文。大自然是美丽的,星期天我们走进自然,享受阳光,多么愉快啊!你能用英语描述一下这张照片吧!(10分) 学校 班级 姓名_________________ 装订线内不要答题 ??????????????????装?????????????????????订??????????????????线????????????????? A. dollar   B. eating   C. naughty   D. juice   E. cute F. wind G. yuan H. milk I. drinking J. rain A.Yes,I can. B.Who can help me? C.Am I going to eat the cake? D.He's in the bedroom. E.That's the cake. My Sunday Today is . It is sunny. The sun is . The wind . Look! The cows are water. The are jumping. The birds in the . We are hide-and-seek. We are having a happy day. My Sunday Today is Sunday. It is sunny. The sun is shining . The wind is blowing . Look! The cows are drinking water. The rabiits are jumping. The birds are singing in the tree . We are playing hide-and-seek. We are having a happy day. 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 2020-04-27
    • 下载17次
    • 1291.91KB
    进入下载页面

    需要精品点:2个