欢迎您,[登录][注册] (您的IP:52.91.185.49)
学科导航语文 数学 英语 科学 物理 化学 生物 政治思品(道德与法治) 历史 地理 综合 社会思品 中考一模、二模 高考一模、二模 地区中考 地区高考

首页 > 陕西省 > 英语

教材版本

  • 陕西省2019届高三上学期四校联考试题 英语(PDF版无听力音频有文字材料)

    ================================================ 压缩包内容: 陕西省2019届高三上学期四校联考试题 英语(PDF版含解析).pdf

    更新时间:2018-12-14下载次数:0次大小:540.42KB

  • Unit 7 Are These Bears 课件(4个课时)69张PPT 无音视频

    陕旅版小学英语三年级上册 Unit7 Are These bears? 第1课时 Review—句型 1. 向别人展示自己的物品时用句型: Look at my toys! I have… They are nice. / How nice! 2. 夸赞别人的东西用句型: 3. 问别人“这些是什么?”时用句型: What are these? They are… 4. 问别人“那些是什么?”时用句型: What are those? They are… What's in the zoo? lion panda bear monkey elephant animal 动物 elephant monkey bear panda lion 老师随机挑出一名学生上台模仿某种动物的动作表演,同学们快速猜出是什么动物? Let’s guess one two three four five a lion one lion two pandas three bears four monkeys five elephants ten animals Let’s sing Good to know. PRC 中国 panda 熊猫 CAN 加拿大 beaver 海狸 USA 美国 eagle 鹰 Australia 澳大利亚 kangaroo 袋鼠 UK 英国 lion 狮子 陕旅版小学英语三年级上册 Unit7 Are These bears? 第2课时 Review 看图说单词 What animals can you see in the picture? one two three four five five pandas three lions two elephants six monkeys Let's use these and those to make sentences. 让我们用these 和those造句子吧。 These are monkeys. Those are elephants. Those are pandas. These are bears. ? These are bears. Those are monkeys. ? 如何变成问句? Are 提前就可以。 Are these bears Are those monkeys These are monkeys. Those are elephants. Those are pandas. These are bears. Are these monkeys? Are those elephants? Are those pandas? Are these bears? Are these pandas? Yes, they are. Are these elephants? No, they aren't. Are these apples? Yes, they are. Are those monkeys? Yes, they are. Are these cats? No, they aren't. They are dogs. These are tigers. These are lions. Those are elephants. Those are monkeys. Are these tigers? Are these lions? Are those elephants? Are those monkeys? Yes, they are. No, they aren't. Yes, they are. No, they aren't. Yes, they are. No, they aren't. Yes, they are. No, they aren't. Let’s talk Are these bears? No, they aren’t. They are pandas. Let’s talk Yes, they are. Look, one, two, three, four, five. Are those monkeys? Summary 问别人“这是/那是….吗?”用以下句型: Are?these/those…? 回答用: Yes,?they?are. /No,?they?aren’t. 例如:—Are these pandas?这些是熊猫吗? —Yes, they are.是的,它们是。 —No, they aren’t. 不,他们不是。 陕旅版小学英语三年级上册 Unit7 Are These bears? 第3课时 问别人“这是/那是….吗?”用句型: Are?these/those…? 回答用: Yes,?they?are. /No,?they?aren’t. Review ? These are bears. Those are monkeys. ? 如何变成问句? Are 提前就可以。 Are these bears Are those monkeys These are tigers. These are lions. Those are elephants. Those are monkeys. Are these tigers? Are these lions? Are those elephants? Are those monkeys? Yes, they are. No, they aren't. Yes, they are. No, they aren't. Yes, they are. No, they aren't. Yes, they are. No, they aren't. pencils pencils pens umbr ellas keys keys How many apples do you have? I have two apples. How many dogs do you have? I have two dogs. Summary 当你问别人“你有多少…?”时可以用下面的句型: How many…do you have? 回答用: I have… 例如:—How many dogs do you have? —I have five dogs. How many s do you have? 回答: I have . 陕旅版小学英语三年级上册 Unit7 Are These bears? 第4课时 Review—句型 问别人“这是/那是….吗?”用句型: Are?these/those…? 回答用: Yes,?they?are. /No,?they?aren’t. How many…do you have? 回答用: I have… 问别人“你有多少…?” 用句型: Let’s sing 1 2 3 4 5

    更新时间:2018-12-14下载次数:0次大小:8270KB

  • 陕西省2019届高三上学期四校联考试题(11月)英语PDF版(无音频有解析)



    ================================================
    压缩包内容:
    陕西省2019届高三上学期四校联考试题(11月) 英语 PDF版含答案.pdf

    更新时间:2018-12-14下载次数:0次大小:540.44KB

  • 陕西省宝鸡市宝鸡中学2019届高三上学期模拟考试(二) (11月)英语(含听力音频及材料)


    第二部分 阅读理解(共两节,满分40分)
    第一节 (共15小题;每小题2分,满分30分)
    阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。
    A
    Sydney Day Tours
    Port Stephens Day Tours
      Labeled “Blue Water Paradise”, Port Stephens is known for its beauty and marine surroundings with over 19 miles of clean, white and sandy beaches. It is home to around 150 bottle nose dolphins and thus called the dolphin capital of Australia.
      Highlights: Dolphin Watching; Australian Reptile Park
      Operates: Mon, Wed & Sat---8 AM
      Adults: $195   Children: $98
       Note: Not suitable from Dec. 20th, 2017 to Jan. 9th, 2018 in Christmas & NY period, Feb.14th-22th, 2018 in Chinese NY.
    Sydney City Day Tours
      Sydney is a big city, filled with lots of landmarks and attractions to see. This can make it a stressful task to plan your own vacation in Sydney. Luckily, our tours are designed to allow you to see all of Sydney’s most famous landmarks. You can rest and make sure that you will be seeing all that Sydney has to offer.
      Highlights: Harbour Bridge; Sydney Opera House
    ================================================
    压缩包内容:
    宝鸡中学2016级高三月考(二)听力录音.mp3
    答案.doc
    试题 A卷.doc
    试题B卷.doc

    更新时间:2018-12-14下载次数:1次大小:9845.02KB

  • 陕西省汉中市2019届高三上学期教学质量第一次检测考试英语试题 (扫描版 含听力题无音频及听力材料)

    ================================================ 压缩包内容: 陕西省汉中市2019届高三上学期教学质量第一次检测考试英语试题 扫描版含答案.doc

    更新时间:2018-12-12下载次数:1次大小:1116.33KB

  • 2018年陕西省初中学业水平考试英语听力音频+听力材料

    听力文稿 I.听对话,选答案(共15小题,计15分) 第一节:听下面10段对话,每段对话后有一个问题,读两遍,请根据每段对话的内容和后面的 问题,从所给的三个选项中选出最恰当的一项。 1. W: Good morning, Dad! M: Good morning, Lisa! Q: Who are the two speakers 2. W: What a nice blue shirt! M: Thank you. I got it from my aunt last week. Q: What color is the shirt 3. W: Can I help you, sir M:Yes. I’m new here and I get lost. I want to go to the bank. Q: Where does the man want to go 4.W:Tom, I’m hungry. Let’s get something to eat. M: Good idea. Some dumplings are OK. I know you like them best. Q: What will they eat 5. W: Jack, I don’t want to watch TV at home this weekend. M: Why not go climbing Then we can get close to nature. Q: What’s the mans advice 6. W: Sam, you did a good job in the reading test. Congratulations! M: Thank you Q: What test did Sam have 7. W: Look at the sun. It’s so hot! It makes me feel terrible. M: Yeah. But the radio says it will be cloudy and rainy soon. Q: How’s the weather now 8. W: I’m glad that my father will come back from London this Friday. ================================================ 压缩包内容: 听力文稿.docx 陕西.mp3

    更新时间:2018-12-11下载次数:0次大小:11261.75KB

  • Unit 7 It's Tuesday 复习课件 22张PPT

    综合复习课 Monday Tuesday Friday Thursday Wednesday Sunday Saturday Sunday Dialogue A: What day is it today? B: It’s ______ . We have and on _____ . Timetable of Class 1 Grade 4 √ √ √ √ √ √ √ √ √ Monday Math Science Monday Mon. Tue. Wed. Thur. Fri. 1 Math Art 2 Math Chinese Chinese Math Art 3 P.E. Computer Math Chinese 4 Science P.E. Science Art Dialogue A: What day is it today? B: It’s ______ . We have and on _____ . Timetable of Class 1 Grade 4 √ √ √ √ √ √ √ √ √ Tuesday Chinese Computer Tuesday Mon. Tue. Wed. Thur. Fri. 1 Math Art 2 Math Chinese Chinese Math Art 3 P.E. Computer Math Chinese 4 Science P.E. Science Art Dialogue A: What day is it today? B: It’s ______ . We have and on _____ . Timetable of Class 1 Grade 4 √ √ √ √ √ √ √ √ √ Wednesday Chinese Music Wednesday Mon. Tue. Wed. Thur. Fri. 1 Math Art 2 Math Chinese Chinese Math Art 3 P.E. Computer Math Chinese 4 Science P.E. Science Art Dialogue A: What day is it today? B: It’s ______ . We have on _____ . Timetable of Class 1 Grade 4 √ √ √ √ √ √ √ √ √ Thursday English Thursday Mon. Tue. Wed. Thur. Fri. 1 Math Art 2 Math Chinese Chinese Math Art 3 P.E. Computer Math Chinese 4 Science P.E. Science Art Dialogue Timetable of Class 1 Grade 4 √ √ √ √ √ √ √ √ √ Friday Friday A: What day is it today? B: It’s ______ . We have and on _____ . Chinese Art Mon. Tue. Wed. Thur. Fri. 1 Math Art 2 Math Chinese Chinese Math Art 3 P.E. Computer Math Chinese 4 Science P.E. Science Art 问某人星期几做什么怎么问? What do you do on Wednesday afternoon? What do I do on Wednesday afternoon? What do we do on Wednesday afternoon? What do you do on Wednesday afternoon? What do they do on Wednesday afternoon? What does he do on Wednesday afternoon? What does she do on Wednesday afternoon? What does it do on Wednesday afternoon? What does Liu Zhaoyang do on Wednesday afternoon? like 喜欢 喜欢做某事 like to . I We You You He She They It Liu Zhaoyang I like to . You like to . He likes to . She likes to . It likes to . Liu Zhaoyang likes to . we like to . You like to . They like to . draw pictures What do you do on Monday? I like to draw pictures on Monday. What does Li Shan do on Monday? She likes to draw picyures on Monday. 问某人星期几吃什么怎么问? do 做 吃 have What do you do on Wednesday afternoon? What do I do on Wednesday afternoon? What do we do on Wednesday afternoon? What do you do on Wednesday afternoon? What do they do on Wednesday afternoon? What does he do on Wednesday afternoon? What does she do on Wednesday afternoon? What does it do on Wednesday afternoon? What does Liu Zhaoyang do on Wednesday afternoon? have have have have have have have have have

    更新时间:2018-12-11下载次数:0次大小:2477KB

  • 陕西省宝鸡市金台区2018-2019学年高二上学期期中考试英语试题

    第一节(共10小题,每题2分,共20分) A Ancient Chinese folk paintings and many other art styles have been passed down from generation to generation,and are still practised in different parts of China. Here's a look at four unique Chinese folk art forms. ? Chinese Opera(戏剧)is the traditional form of Chinese drama. According to incomplete statistics, in China's various ethnic regions there are about more than 360 kinds of operas.The most famous ones include Peking Opera,Kunqu Opera,Yueju Opera, Yuju Opera,Sichuan Opera,Fujian Opera,Hebei opera,Huangmei Opera and so on,in total more than 50, among which Peking Opera is the most popular in China. ? Shadow Play(皮影戏)dates back to Western Han Dynasty in Shaanxi more than 1000 years ago, The moving figures, usually carved out from leather, are operated by folk artists, accompanied by music and singing. It is the world's first dubbed (配音的)motion picture art form, thus considered the "ancestor" of modem film. Today this art form is still popular in northern China. ? Paper-cutting(剪纸)is one of the most popular traditional decorative arts in China with a long history.Paper-cutting can be seen across China and it has even developed into different local genres(流派). They are usually used to decorate gates and windows during festivals. ? The Kite was invented by Chinese people.According to legend the earliest kite in China was a wooden bird by Mo Di in the Eastern Zhou dynasty.Later his student Lu Ban improved the tech and used bamboo as material to make a kite.Today,various kite-flying activities can be found in different regions of China.Shandong Weifang Kite Festival is held every year and attracts lots of kite lovers and travelers. 21. Which Chinese Opera is the most popular in China? ______ A. Yuju Opera B. Kunqu Opera. C. Yueju Opera. D. Peking Opera Why is Shadow Play considered the ancestor of modern film? ______ A. It has a history of more than 1000 years. B. It was operated by ancient folk artists. C. It is accompanied by music and dances on the stage. D. It is the world's first dubbed motion picture art form. What does the underlined word "They" in Paragraph 4 refer to? ______ A. Different local genres. B. Paper-cutting art works. C. Traditional decorative pictures. D. Popular Chinese handwriting. 24 . What was the earliest kite made of in China? ______ A. Paper. B. Wood. C. Bamboo. D. Leather. 25. What is the main topic of this article? ______ A. Chinese folk paintings B. Chinese folk art C. Chinese operas D. Chinese folk plays. B Fifteen years ago,I took a summer vacation in Lecce in southern Italy.After climbing up a hill for a panoramic(全景的) view of the blue sea,white buildings and green olive trees,I paused to catch my breath and then positioned myself to take the best photo of this panorama(全景照片). Unfortunately,just as I took out my camera,a woman approached from behind,and planted herself right in front of my view.Like me,this woman was here to stop,sigh and appreciate the view. Patient as I was,after about 15 minutes,my camera scanning the sun and reviewing the shot I would eventually take,I grew frustrated.Was it too much to ask her to move so I could take just one picture of the landscape(风景)?Sure,I could have asked her,but something prevented me from doing so.She seemed so content in her observation.I didn't want to mess with that. Another 15 minutes passed and I grew bored.The woman was still there.I decided to take the photo anyway.And now when I look at it,I think her presence in the photo is what makes the image interesting.The landscape,beautiful on its own,somehow comes to life and breathes because this woman is engaging(参与)with it. This photo,with the unique beauty that unfolded before me and that woman who"ruined"it,now hangs on a wall in my bedroom.What would she think if she knew that her figure is captured(捕捉)and frozen on some stranger's bedroom wall?A bedroom,after all,is a very private space,in which some woman I don't even know has been immortalized(使…永存).In some ways,she lives in my house. Perhaps we all live in each others' space.Perhaps this is what photos are for:to remind us that we all appreciate beauty, that we all share a common desire for pleasure,for connection,for something that is greater than us. That photo is a reminder,a captured moment,an unspoken conversation between two women,separated only by a thin square of glass. 26. What happened when the author was about to take a photo? ______ A. Her camera stopped working. B. A woman blocked(阻碍)her view. C. Someone asked her to leave D. A friend approached from behind 27. According to the author,the woman was probably ______ . A. enjoying herself B. losing her patience C. waiting for the sunset D. thinking about her past 28. In the author's opinion,what makes the photo so alive? ______ A. The rich color of the landscape. B. The perfect positioning of the camera. C. The woman's existence(存在) in the photo. D. The soft sunlight that summer day. 29.The photo on the bedroom wall gets the author to better understand ______ . A. the need to be close to nature B. the importance of private space C. the joy of the vacation in Italy D. the common desire for beauty 30. The passage can be seen as the author's reflections(反映) upon ______ . A. a particular life experience B. the pleasure of traveling C. the art of photography D. a lost friendship. 第二节 (共5小题,每小题2 分,共10分) Food safety is a problem in all places around the world and people in different areas of the world prepare foods in different ways. The WHO released(发布) five simple rules for preparing food in a safe way.?? ?31? ? ?? Key 1: Keep clean. The first key tells about the importance of washing. People should wash their hands often—before touching food, while they are preparing food, and any time after they go to the toilet. People should wash all surfaces and equipment used for preparing food. ? ?32? ? ?? Key 2: ? ?33 ? ?? People should separate raw(生的), or uncooked food from foods that are already cooked and foods that will not be cooked. People should store raw meat, chicken, and fish in containers, or in separate areas. Raw foods should not touch prepared foods. Key 3: Cook completely. People should cook eggs and meat, like birds, seafood, and animals, especially carefully. These foods may carry more micro-organisms(微生物) than other foods. Food like soup must be boiled for at least a minute to make it be cooked completely. It is also important that people re-heat cooked food completely. Key 4: Keep food at safe temperatures. When people are finished with eating, they should keep the left food in a refrigerator below 5℃and shouldn’t store it for too long. At room temperature, about 20℃, the amount of micro-organisms can increase very quickly.? ?34? ? ??They cannot grow as quickly in a very hot or very cold environment. Key 5: Use safe water and raw materials. ? ?35? ? ??Damaged or old food may develop harmful chemicals as it gets older. ?A.?They call these rules the “Five Keys to Safer Food”. B.?Eat cooked food immediately, while it is still hot. C.?People should also protect cooking areas and food from insects and animals. D.?Keeping everything clean helps people to avoid micro-organisms. E.?People should use safe water and choose fresh foods. F.?Separate raw and cooked. G.?But temperatures above 60℃or below 5℃control the growth of?micro-organisms. 第三部分 英语知识运用(共三节,满分55分) 第一节 完形填空(共20小题,每小题1.5分,满分30分) An old English saying goes, “Laughter is the best medicine.” One person who certainly agrees with this is Norman Cousins. Norman Cousins? 36? for a magazine called Saturday Revite for almost forty years. He also? 37 ? articles about peace, traveling to many different countries to ? 38 ? his ideas. In the 1960s, after? 39 ? to the States from a busy and tiring trip to Europe, Mr. Cousins got ? 40? . In less than a week after he got back, he could not stand. Every move that he made was? ?? 41?? . He was not able to sleep at night. The doctors told Mr. Cousins that they did not know how to cure his ? 42 ? and he might never ? 43 ? the illness. Mr. Cousins, however, refused to give up ? 44 . Mr. Cousins thought the ? 45 ? could be caused by unhappy thoughts. He did not want to take medicine to cure himself. ? 46? , he felt that happy thoughts or laughter might cure his illness. He began to experiment on himself while still in the ? 47 ? by watching comedy shows on television. Mr. Cousins quickly found that ten minutes of real laughter during the day gave him two hours of ? 48 ? without pain at night. Deciding that the ? 49 ? could not help him, Mr. Cousins left the hospital and checked into a hotel room where he could continue his? 50? with laughter. For eight days, Mr. Cousins rested in the hotel room ? 51 ? comedy shows on television, reading funny books, and sleeping whenever he felt ? 52? . Within three weeks, he felt? 53 enough to have a holiday to Puerto Rico, where he began running on the beach for ? 54? . After a few months, Mr. Cousins was able to carry on his work. He had laughed himself back to ? 55? . 36. A. went B. worked C. stayed D. studied 37. A. read B. discussed C. wrote D. learned 38. A. share B. have C. want D. tell 39. A. counting B. getting C. traveling D. returning 40. A. sleepy B. sick C. happy D. tired 41. A. hopeful B. painful C. helpful D. useful 42. A. question B. cough C. problem D. hand 43. A. get up B. get over C. get to D. get on 44. A. hope B. happiness C. money D. medicine 45. A. sadness B. kindness C. illness D. sleeplessness 46. A. However B. Certainly C. Besides D. Importantly 47. A. factory B. hospital C. company D. school 48. A. sleep B. break C. memory D. trip 49.A. teachers B. doctors C. actors D. dollars 50. A. studies B. dreams C. experiments D. articles 51. A. hearing B. watching C. thinking D. writing 52. A. excited B. surprising C. tired D. relaxed 53. A. well B. good C. different D. angry 54.A. rest B. exercise C. play D. practice 55. A. health B. fight C. holiday D. care 第2节 单项选择(共10小题,每小题1分,满分10分) 56.He became inspired when he thought about helping ordinary people________to cholera. A.?expose???? B.?exposed???? C.?exposing? ??? ???? D.?to expose 57._______good service, the restaurant offers different kinds of traditional Fujian dishes. A.?Far from ? ? ? ? ? ? ? B.?Apart from ? ? ? ? ? C.?Instead of ? ? ? ? ? ? D.?Regardless of 58.The computer system?________?suddenly while he was searching for information on the Internet. A.????broke down??? B.?broke out?????? C.?broke up????? D.?broke in 59.This kind of material can be used to ________ plastics. A.?taking the place of B.?take place C.?taking place ? D.?take the place of 60.My parents check our package carefully to make sure we don't________anything we will need on the trip. A.?leave off?? ??? B.?leave about??? C.?leave out ?????? ? D.?leave for 61.I have had my bike ___ ,and I'm going to have somebody ___ my MP3 player tomorrow. A.?repair;? to repair??? ?????????????????????????? B.?repairing;? to be repaired C.?repaired; repair??? ?????????????????????? D.?to repair; repairing 62.Health problems are closely connected with bad eating habits and a _____ of exercise. A.?limit B.?lack C.?need D.?demand 63.What worries me most is that my daughter________most of her spare?time________playing games on the computer. A.?concentrates;on ?????????????? B.?concentrates;in C.?focuses;to D.?focuses;in 64.________meet his sister at the airport,he had to get up early. A.?So as to?? ? B.?In order to???? C.?So that D.?In order that 65.She thought it was worthwhile for her to teach in the small village to make a________to the life of the children there. A.?difference ???? B.?sense C.?study? ????? ? D.?discovery 第??卷 非选择题(满分50分) 第三部分 英语知识运用(共三节,满分55分) 第三节 语法填空(共10小题,每小题1.5分,满分15分) As teenagers,we should always keep safe in mind.But how can we keep safe?Here 66________ (be)some of my suggestions.First,we should be careful 67_________ we make friends,especially on line.Second,if we are 68________ danger,we must keep calm and call the police for help in time so that we can keep?69_________(we) safe.Third,we'd better buy and eat food 70_______(careful).If??the food is in bags,we should read instructions and dates before 71_________(eat) it.Eating food that 72_______(go) bad will do harm to our health.Fourth,we must obey the traffic 73_______(rule)when we go out.Don't cross the street when the traffic lights are red.Keep to the right in the street.Besides,summer is 74________(come) and we must remember it's dangerous to swim in the river.In75_______ word,safety must come first! 第四部分 写作(共两节,满分35分) 第一节 短文改错(共10小题,每小题1分,满分10分) Last month, I was told that we will have our first military training. At first, I thought it must be difficult spend a whole week staying away from our school and parents. Beside, I was afraid that the sunshine would be too strong during the training that we could easily get sunburnt. Later, when I was in the camp, I found it was interested. The training was hard for you all, but my classmates and I was treated very kindly by all the soldier. The food in the camp look simple, but tasted good. Now you never know happy days we had in the camp. I think the experience has been made us stronger! 第二节 书面表达(满分25分) 假定你是李华,你的美国朋友Tom听说在中国通过扫描二维码(scan QRcode)就可以轻松实现移动支付(mobile payment),感到不可思议。请你写邮件告知移动支付在中国的相关情况。内容包括: 1. 在中国最流行,提供了便利。 2. 快捷且强大的功能:如买早餐,买地铁票等。 3. 改变我们的生活,引领世界。 注意:1. 词数100左右; 1. 可适当增加细节,以使行文连贯。 Dear Tom, ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Yours sincerely, Li Hua 答案 听力 1-5 CABCB 6-10 CBCCA 11-15 BBCAB 16-20 CCACB 阅读理解 21.D;22.D;23.B;24.B;25.B 26.B;27.A;28.C;29.D;30.A 31.A;32.D;33.F;34.G;35.E 完形填空 36.B;37.C;38.A;39.D;40.B;41.B;42.C;43.B;44.A;45.C;46.A;47.B;48.A;49.B;50.C;51.B;52.C;53.A;54.B;55.A 单项选择 56-60 BBADC 61-65 CBABA 语法填空 66. are 67. when 68. in 69. ourselves 70. carefully 71. eating 72. goes 73. rules 74. coming 75. a 改错 1. Will改would 2. spend 前加to 3. beside改成besides 4. too改成so 5. interesting改成interested 6. you改成us 7. solider 改成soldiers 8.look改成looked 9. how改成what 10. 去掉been 作文 略

    更新时间:2018-12-09下载次数:0次大小:77KB

  • 陕西省宝鸡市金台区2018-2019学年高一上学期期中考试英语试题(无听力音频及材料)

    第二部分 阅读理解(共两节,满分30分) 第一节(共10小题,每题2分,共20分) A The elephant was lying heavily on its side, fast asleep. A few dogs started barking at it. The elephant woke up in a terrible anger: it chased the dogs into the village where they ran for safety.? That didn't stop the elephant. It destroyed a dozen houses and injured several people. The villagers were scared and angry. Then someone suggested calling Parbati, the elephant princess.? Parbati Barua's father was a hunter of tigers and an elephant tamer. He taught Parbati to ride an elephant before she could even walk. He also taught her the dangerous art of the elephant round-up -- how to catch wild elephants.? Parbati hasn't always lived in the jungle. After a happy childhood hunting with her father, she was sent to boarding school in the city. But Parbati never got used to being there and many years later she went back to her old fife. "Life in the city is too dull. Catching elephants is an adventure and the excitement lasts for days after the chase," she says.? But Parbati doesn't catch elephants just for fun. "My work," she says, "is to rescue man from the elephants, and to keep the elephants safe from man." And this is exactly what Parbati has been doing for many years. Increasingly, the Indian elephant is angry: for many years, illegal hunters have attacked it and its home in the jungle has been reduced to small pieces of land. It is now fighting back. Whenever wild elephants enter a tea garden or a village, Parbati is called to guide the animals back to the jungle before they can kill.? The work of an elephant tamer also involves love and devotion. A good elephant tamer will spend hours a day singing love songs to a newlycaptured?elephant. "Eventually they grow to love their tamers and never forget them. They are also more loyal than humans," she said, as she climbed up one of her elephants and sat on the giant, happy animal. An elephant princess indeed!? 21?For Parbati, catching elephants is mainly to?______?.? A. get long lasting excitement B. keep both man and elephants safe C. send them back to the jungle D. make the angry elephants tame 22. Before Parbati studied in a boarding school, ______ A. she spent her time hunting with her father B. she learned how to sing love songs C. she had already been called an elephant princess D. she was taught how to hunt tigers 23. Indian elephants are getting increasingly angry and they revenge because ______ . A. they are caught and sent for heavy work B. illegal hunters capture them and kill them C. they are attacked and their land gets limited D. dogs often bark at them and chase them 24. The passage starts with an elephant story in order to explain that in India ______ . A. people easily fall victim to elephants' attacks B. the man-elephant relationship is getting worse C. elephant tamers are in short supply D. dogs are as powerful as elephants 25. The underlined word "captured" in the last paragraph probably means " ______ ". A. found B. caught C. attacked D. chased B Winston Churchill was born into a famous family. His father was a successful politician. However, as a boy, Churchill was considered a slow learner in school. ? ? Later he entered the Army and saw action in various countries. ?? In October 1900, Churchill began his politicalcareer. For the next sixty years Churchill’s work as a great politician was both brighter and more difficult than his father had been. ?? In 1939, Germany attacked Poland. Churchill prepared to fight. In 1940 he became the Prime Minster of England. ?? France fell. The Germans fought their way through Western Europe. It looked as if Britain was about to lose the war. Was it not possible to ask for peace, and listen to Hitler? ?? Churchill spoke, “I have nothing to offer but blood, hard work, tears and sweat(汗)….You ask what is our policy(政策)? I will tell you, it is to fight, by sea, by land and air, with all our force and with all the strength that God can give us. You ask what is our aim? I can answer in one word: victory.” ?? The Germans began moving their armies to the French coast and prepared to go to war with the British. The British had not enough guns to go round. Churchill gave the answer: “We shall defend our island, whatever the cost may be, we shall fight on the coasts, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the field and in the streets, we shall fight in the hills, we shall never give up.” ?? By his courage and hard work Churchill?heartened?his people and other nations fighting together against Hitler. Victory finally came when the Germans lost World War II. ?? Churchill died in 1965 and was given a State Funeral(国葬). This was a fitting payment to one of all the greatest men the world had ever seen. 24. ?Churchill ______ before he became a politician. A. was a slow student B. was an army man C. helped his father in his career(职业;生涯) D. had little interest in politics 24. The Germans attacked Britain ________. A. after France was defeated B. before French fell C. soon after Poland was attacked D. before Churchill became the Prime Minister 25. The underlined word “heartened” probably means ________ in this passage. A. surprised B. encouraged C. asked for D. called for 26. Which of the following is NOT true? A. Churchill had worked as a politician for more than sixty years. B. The writer admired and respected Churchill very much. C. Churchill was not so clever as his father. D. Churchill was one of the most inspiring, brave and wise leaders in the British history. 27. We can infer from the passage that ________. A. finally Hitler had to give in to Churchill. B. Churchill asked to be given a State Funeral before he died. C. the countries which won World War II held a State Funeral in honor of the statesman. D. Churchill was a man of great determination. 第二节(共5小题,每题2分,满分10分) Kids love to go online. There is so much to explore and learn._??(31)??___ The answer to the question is as difficult as determining at what age a child can be left at home by themselves, since all children are different. Here are some questions to ask yourself to determine what is right for your child.? ___??(32)??___ Of course when you are trying to determine if you can let him or her go online, your child has probably already said, “I’m ready;I can handle it”. But are they? __??(33)??_ How would they handle the material if they ran across it by accident? __??(34)??_____? Does your child question other people’s actions? Do they easily believe anything that is presented to them? It is an important question to ask to determine if your child is ready to go online alone. Have you taught them what the dangers are? _____??(35)??____ Have you explained to them that there are people out there that might want to do them harm? It is a dangerous world out there. If you are going to let them wander around in the online world, they need to be prepared for what they might see or run into. A.?Is your child easy to cheat? B.?There are a lot of dangers online.? C.?Are they ready to go online by themselves? D.?Is your child skilled in using a computer? E.?Unfortunately there is a lot of unpleasant material online. F.?At what age should you allow your child to go online alone? G.?You may be thinking this is a strange question to ask yourself. 第三部分:英语知识运用 (共三节,满分55分) 第一节 完形填空(共20小题,每题1.5分,满分30分) I was in my third year of teaching creative writing at a high school in New York, when one of my students, 15-year-old Micky, gave me a note from his mother. It???(36)???his absence from class the day before. I had seen Micky himself writing the note at his desk. Most parental-excuse notes I received were penned by my???(37)??. The forged(伪造的)excuse notes made a large pile, with writing that ranged from imaginative to crazy. The???(38)???of those notes didn’t realize that honest excuse notes were usually???(39)???: “Peter was late because the alarm clock didn’t go off.” The students always said that it was hard putting 200 words together on any subject, but when they???(40)???excuse notes, they were brilliant. So one day I gave the excuse notes to my classes, saying, “They’re???(41)???to be written by parents, but actually they are not. True, Micky ? ” The students looked at me???(42)???. “Now, this will be the first class to study the???(43)???of the excuse notes --- the first class, ever, to practice writing them. You’re so???(44)???to have a teacher like me who has taken your best writing and turned it into a???(45)???worthy of study. ” Everyone smiled as I went on, “You used your???(46)??. So try more now. Today I’d like you to write ‘An Excuse Note from Adam/Eve to God’.”??(47)???went down. Pens raced???(48)???paper. For the first time ever I saw students so???(49)???in their writing that they had to be asked to go to lunch by their friends. The next day everyone had excuse notes.???(50)???discussions followed. The headmaster entered the classroom and walked???(51)??, looking at papers, and then said, “I’d like you to see me in my office.” My heart???(52)??. When I stepped into his office, he came to???(53)???my hand and said, “I just want to tell you that that lesson, that task, whatever the hell you were doing, was???(54)??. Those kids were writing on the college???(55)??. Thank you. ” (36) A. explained B. described C. introduced D. announced (37) A. parents B. students C. teachers D. partners (38) A. editors B. readers C. writers D. speakers (39) A. true B. false C. easy D. dull (40) A. produced B. considered C. imagined D. delivered (41) A. designed B. collected C. supposed D. improved (42) A. eagerly B. nervously C. excitedly D. coldly (43) A. form B. difficulty C. meaning D. art (44) A. lucky B. helpful C. lovely D. active (45) A. talent B. habit C. product D. subject (46) A. devotion B. imagination C. concentration D. information (47) A. hands B. eyes C. heads D. ears (48) A. across B. with C. against D. behind (49) A. curious B. careful C. casual D. calm (50) A. Separated B. Surprising C. Heated D. Lasting (51) A. day and night B. in and out C. now and then D. up and down (52) A. sank B. rose C. flew D. hurt (53) A. watch B. touch C. shake D. catch (54) A. sure B. dim C. tough D. great (55) A. base B. level C. paper D. theme 第二节 单项选择(共10小题,每题1分,满分10分) 56. Talking about the future, I prefer ________ a businessman _______ be an official. A. being; to B. to be; to C. to be; rather than D. being; more than 56. It is always I who________ first when a quarrel between my wife and me breaks out. A. give away  B. give out C. give up D. give in 57. She gave me a _________ look--- the kind that said she wouldn’t _____________. A. determined; make up her mind; B. determining; change her mind C. determined; change her mind; D. determining; make up her mind 58. Ever since he left school, he ________becoming a professor in that famous university. A. has dreamed of  B. had dreamed of C. dreamed of    D. was dreaming of 59. —Jane, it has been said that you wouldn't help your friends. —So what? I don't ________what people think. A. care for B. care of C. care about D. care at 60. Hurry up! The train ______. You know it______ at 8:30 am. A. leaves; leaves B. is leaving; leaves C. leaves; is leaving D. is leaving; is leaving 61. The number of foreign students attending Chinese universities ________ rising steadily since 1997. A. is B. are C. has been D. have been 62. He behaved naturally ___________ noting had happened to him. A. even if B. only if C. as if D. not that 63. The longest walk _______ I took was about 20 miles. A. which B. whom C. that D. where 64. The old temple, _______ roof was damaged in the storm, is now under repair. A. where B. which C. its D. whose 第二卷 非选择题 (满分50分) 第三部分:英语知识运用 (共三节,满分55分) 第三节 语法填空 (共10小题,每题1.5分,满分15分) ?I am now in Germany as part of my university course. At the?? ? (66)? ? ??(begin) of my time here, I had the chance to meet so many new people and make lots of new friends. It is almost like?? ? (67)? ? ??(start) a new life and can make you feel nervous and lonely at first. But I knew that when I moved to Germany I had to be open and friendly. This is?? ? (68)? ? ??(certain)what I have done since moving here and I have made some great friends along the way. ?? Next week a friend of? ? (69)? ? ??(I)is moving to Spain. And I am also?? ? (70)? ? ??(concern)about her as she will have to start a new life in another new country. She said that she?? ? (71)? ? ??(want)to go back in time very much. ?? In order?? ? (72)? ? ??(say)goodbye to her, a group of friends and I had a surprise party. We made her a scrapbook(剪贴簿)with photos and memories of her time here so?? ? (73)? ? ??she could take it along! We hope that she has?? ? (74)? ? ??wonderful time in Spain and that she will get along well?? ? (75)? ? ??her new classmates and settle into her new home.? 第四部分 写作 (共两节 , 满分35分) 第一节 短文改错(共10小题,每题1分,满分10分 ) 此题要求改正所给短文中的错误。短文中有10处错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏字符号(/),并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线()划掉。 修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意: 1.每处错误及其修改均仅限一词。 2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。 Lin Tao is my best friend. He is no longer a boy he used to be. Only a year before, he was fat. He got tiring easily and did not like sports. One day, he realizes that he couldn’t continue like that. He started to exercise. He also began eating a healthy diet of many fruits and vegetables and less meat. This changes helped him lose a lot of weigh. He is now a very happy boy in very much good shape. So we should all be careful what we eat or make sure that we get enough exercise to feel better and look better. 第2节 书面表达 (满分25分) 假设你是李华,你的好朋友Susan前不就随父母去了美国,她写信告诉你她很不适应美国的校园生活,感到很孤独。 请你根据以下要点用英语给她写一封电子邮件。 ????? 要点:1. 学好英语, 从而增加和别人交流的机会; ??????????? 2. 多交一些朋友, 友情会使你忘记孤独 ??????????? 3. 积极参加各种活动, 使自己的生活更加有趣; 注意:1. 次数:100左右 ????? 2. 可适当增加细节。(适应: adapt to) Dear Susan, ??? I’m sorry to hear that you are having trouble adapting to your new school life___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ???????????????????????? ??????????????????????????????????????????????????Yours, ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Li? Hua

    更新时间:2018-12-09下载次数:0次大小:231KB

  • 陕西省商南县高级中学2018-2019学年高二上学期第二次月考英语试卷

    商南高中2018-2019学年第一学期高二英语第二次月考试题 第二部分 阅读理解 (共两节,满分40 分) 第一节 (共15小题,每小题2分,满分30 分) A Go Orange for Orangutans(猩猩) Do you like wildlife Do you want to help protect wildlife If you do, take action now before it becomes too late. Join us to raise£50,000 to help save the amazing orangutan and its forest home.Orangutans are one of our closest relatives. We share over 96%DNA with them and yet we are destroying their homes. Their numbers are falling because of the worse environment and if we don’t act now they could disappear with in our lifetime. It’s really easy to Go Orange for Orangutans. Simply pick a day, choose your way to Go Orange and donate£1. 100%of your donation will go directly to help this unique and endangered species in the wild. Click on our links below for ideas, advice and inspiration. See what previous supporters have done and get planning! Why Go Orange One of our closest relatives badly needs our help. Find out why it’s so important to get involved today in Go Orange for Orangutans. ================================================ 压缩包内容: 陕西省商南县高级中学2018-2019学年高二上学期第二次月考英语试卷.doc

    更新时间:2018-12-09下载次数:0次大小:19.79KB