[ID:4-5928477] [特供]广东省江门市新会区2018-2019第二学期三年级英语第二次质检试题(word版含 ...
当前位置: 英语/小学英语/月考专区/三年级下册
资料简介:
2018-2019学年第二学期三年级英语第二次质检试题 听力部分(40分) 听录音,用阿拉伯数字标出图片的先后顺序。(10分) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 听录音,圈出你所听到的单词。(8分) 1. this these that 2. basketball blue balloon 3. read red bread 4. nice nine fine 5. big bed black 6. on in no 7. pen pants pink 8. lamp name lion 三、听录音,在钟面上画出正确的时间。(6分) 1 2 3. 4. 5. 6. 四 、 听问句,选择正确的答语。(10分) ( ) 1. A. Yes,I am . B. Yes, we do . ( ) 2. A. It’s black . B . It’s yellow . ( ) 3. A. It’s an orange . B. It’s orange . ( ) 4. A . Yes, it is . B. No, they aren’t. ( ) 5. A. They’re under the pillow . B . It’s in the box . 五 、 听录音,补全对话。(6分) 1. Look, Jenny is . 2. What is this ? Orange . 3. you plates? No. 4. Are these ? Yes , they are . 笔试部分(60分) 找出不同类的单词,把相应的代号填在题前括号里。(10分) ( ) 1. A. bananas B. grapes C. short ( ) 2. A. purple B.orange C. four ( ) 3. A. violin B. cup C. bowl ( ) 4. A. twenty B. kite C. twelve ( ) 5. A. where B. on C. in 二、在横线上填上合适的单词。(10分) 1. I’m not happy, I’m . 2. Six and six is . 3. Red and yellow is . 4. The jacket is the clock and the desk . 5. The banana is .(黄色) 三、数一数,写出表示下列东西的数量的英文单词。(10分) (1) grapes (2) pillows (3) skirts (4) clocks (5) pears 四、选择填空。把代表正确的答案的字母代号填在题前的括号里。(10分) ( ) 1 . Where are my ? A . cherry B . cherries C . cherrys ( ) 2.—How many are there ? Thirteen . A. knife B . knifes C. knives ( ) 3. these balloons? No,they . A. Am are B. Is aren’t C. Are aren’t ( ) 4. These are watermelons . A. green B. pink C. white ( ) 5. touch , Gogo . A . Not B . Isn’t C . Don’t ( )6. . me. What time is it ? A. Excuse B. excuse C. Hello ( ) 7. is this ? It’s red . A. What B. What color C. Who ( ) 8. The skirt on the box . A . am B . is C . are ( ) 9. you are . A. Here B. Thank C.These ( ) 10. Jenny plates. A. doesn’t has B. don’t have C. doesn’t have 五、给下列的句子选择正确的答语。(10分) ( ) 1. Does she have a fork ? A. Yes, it’s seven o’clock. ( ) 2. Are these pink beds ? B. Yes,she does. ( ) 3. What are these ? C. Yes, they are . ( ) 4. What color are they ? D. They’re orange. ( ) 5. Is it seven o’clock ? E . They’re oranges. 六、看图完成句子。(每线只能填一个词)(10分) 1. A: Where is the skirt ? B : It’s the . 2. A: What are ? B: They’re . 3. The elephant is . 4. They . 5. What’s his ? name’s Gogo. 6. It’s . 1 2 3 4 5 6 2018-2019学年第二学期三年级英语第二次质检试题答案 听力部分(40分) 听录音,用阿拉伯数字标出图片的先后顺序。(10分) black door 2. read 3. green 4. on the chair 5. sad 6. jackets 7.elephant 8. watermelons 9. under the desk 10.seven o’clock 听录音,圈出你所听到的单词。(8分) 1.these 2.balloon 3.read 4.nine 5.black 6.on 7.pink 8.name 听录音,在钟面上画出正确的时间。(6分) It’s three o’clock . 2. It’s six o’clock. 3. It’s seven o’clock. 4. It’s twelve. 5. It’s ten o’clock. 6. It’s five o’clock. 四、听问句,选择正确的答语。(10分) 1.Do you have cups? 2. What color is the banana? 3.What’s that ? 4. Are these green doors? 5.Where are the pants? 听录音,补全对话。(6分) 1. Look, Jenny is happy . 2. What color is this ? Orange . 3. Do you have plates? No. 4. Are these red strawberries ? Yes , they are . 笔试部分(60分) 一、找出不同类的单词,把相应的代号填在题前括号(10分) 1.C 2.C 3.A 4. B 5. A 二、在横线上填上合适的单词。(10分) 1.sad 2.twelve 3.orange 4. between 5. yellow 三、数一数,写出表示下列东西的数量的英文单词。(10分) 1.twenty 2.nineteen 3.fifteen 4.eighteen 5.thirteen 四、选择填空。把代表正确的答案的字母代号填在题前的括号里。(10分) 1.B 2.C 3.C 4.A 5.C 6.A 7.B 8.B 9.A 10.C 五、给下列的句子选择正确的答语。(10分) 1.B 2.C 3.E 4.D 5.A 六、看图完成句子。(每线只能填一个词)(10分) 1. under bed 2. these (they) peaches 3.big \ small 4.are cold 5.name His 6.brown 学校: 班别: 姓名: 学号 ……………装……………订………………线………………内………………请……………不…………要……………作…………答…………………
展开
  • 资料类型: 试卷
  • 资料版本:人教版(PEP)
  • 适用地区:广东省江门市
  • 文件大小:8.01M
英语精优课

下载与使用帮助