2019年普通高等学校招生全国统一考试（全国 III 卷）
例：How much is the shirt?
A. ?19.15. B. ?9.18. C. ?9.15.
1. Where does the conversation probably take place?
A. In a library. B. In a bookstore. C. In a classroom.
2. How does the woman feel now?
A. Relaxed. B. Excited. C. Tired.
3. How much will the man pay?
A. $520. B. $80. C. $100.
4. What does the man tell Jane to do?
A. Postpone his appointment. B. Meet Mr. Douglas. C. Return at 3 o’clock.
5. Why would David quit his job?
A. To go back to school. B. To start his own firm. C. To work for his friend.
6. What does the man want the woman to do?
A. Check the cupboard. B. Clean the balcony. C. Buy an umbrella.
7. What is the probable relationship between the speakers?
A. Husband and wife.
B. Employer and employee.
C. Shop assistant and customer.
8. Where did the woman go at the weekend?
A. The city centre. B. The forest park. C. The man’s home.
9. How did the man spend his weekend?
A. Packing for a move.
B. Going out with Jenny.
C. Looking for a new house.
??? A.?Eating?lunch.??? B.?Having?a?meeting.???? C.?Writing?a?diary.
??? A.?To?discuss?a?program.? B.?To?make?a?travel?plan.???? C.?To?ask?for?sick?leave.
??? A.?At?3:00.????? B.?At?3:30.???? C.?At?3:45.
14. What are the speakers talking about?
A. A company. B. An interview. C. A job offer.
15. Who is Monica Stansfield?
A. A junior specialist. B. A department manager. C. A sales assistant.
16. When will the man hear from the woman?
A. On Tuesday. B. On Wednesday. C. On Thursday.
17. What did John enjoy doing in his childhood?
A. Touring France. B. Playing outdoors. C. Painting pictures.
18. What did John do after he moved to the US?
A. He did business. B. He studied biology. C. He worked on a farm.
19. Why did John go hunting?
A. For food. B. For pleasure. C. For money.
20. What is the subject of John’s works?
A. American birds. B. Natural scenery. C. Family life.
OPENINGS AND PREVIEWS
Animals Out of Paper
Yolo！Productions and the Great Griffon present the play by Rajiv Joseph，in which an origami（折纸术）artist invites a teenage talent and his teacher into her studio. Merri Milwe directs. In previews. Opens Feb.12.（West Park Presbyterian Church，165 W.86th St.212-868-4444.）
Helen Mirren stars in the play by Peter Morgan，about Queen Elizabeth II of the UK and her private meetings with twelve Prime Ministers in the course of sixty years. Stephen Daldry directs. Also starring Dylan Baker and Judith Ivey. Previews begin Feb.14.（Schoenfeld，236 W.45th St.212-239-6200.）
Lin-Manuel Miranda wrote this musical about Alexander Hamilton，in which the birth of America is presented as an immigrant story. Thomas Kail directs. In previews. Opens Feb.17.（Public，425 Lafayette St.212-967-7555.）
On the Twentieth Century
Kristin Chenoweth and Peter Gallagher star in the musical comedy by Betty Comden and Adolph Green，about a Broadway producer who tries to win a movie star's love during a cross-country train journey. Scott Ellis directs，for Roundabout Theatre Company. Previews begin Feb.12.（American Airlines Theatre，227 W.42nd St.212-719-1300.）
21. What is the play by Rajiv Joseph probably about?.
A.A type of art. B.A teenager's studio.
C.A great teacher. D.A group of animals.
22. Who is the director of The Audience?
A. Helen Mirren. B. Peter Morgan.
C. Dylan Baker. D. Stephen Daldry.
23. Which play will you go to if you are interested in American history?
A. Animals Out of Paper. B. The Audience.
C. Hamilton. D. On the Twentieth Century.
For Western designers, China and its rich culture have long been an inspiration for Western creative.
"It's no secret that China has always been a source(来源)of inspiration for designers," says Amanda Hill, chief creative officer at A+E Networks, a global media company and home to some of the biggest fashion(时尚)shows.
Earlier this year, the China Through A Looking Glass exhibition in New York exhibited 140 pieces of China-inspired fashionable clothing alongside Chinese works of art, with the aim of exploring the influence of Chinese aesthetics(美学)on Western fashion and how China has fueled the fashionable imagination for centuries. The exhibition had record attendance, showing that there is huge interest in Chinese influences.
"China is impossible to overlook," says Hill. "Chinese models are the faces of beauty and fashion campaigns that sell dreams to women all over the world, which means Chinese women are not just consumers of fashion — they are central to its movement. "Of course, only are today's top Western designers being influenced by China-some of the best designers of contemporary fashion are themselves Chinese." Vera Wang, Alexander Wang, Jason Wu are taking on Galiano, Albaz, Marc Jacobs-and beating them hands down in design and sales," adds Hil.
For Hill, it is impossible not to talk about China as the leading player when discussing fashion. "The most famous designers are Chinese, so are the models, and so are the consumers," she says. "China is no longer just another market; in many senses it has become the market. If you talk about fashion today, you are talking about China-its influences, its direction, its breathtaking clothes, and how young designers and models are finally acknowledging that in many ways."
24.What can we learn about the exhibition in New York?
A. It promoted the sales of artworks. B. It attracted a large number of visitors.
C. It showed ancient Chinese clothes. D. It aimed to introduce Chinese models.
25.What does Hill say about Chinese women?
A. They are setting the fashion. B. They start many fashion campaigns.
C. They admire super models. D. They do business all over the world.
26.What do the underlined words "taking on" in paragraph 4 mean?
A. learning from B. looking down on C. working with D. competing against
27.What can be a suitable title for the text?
A. Young Models Selling Dreams to the World
B.A Chinese Art Exhibition Held in New York
C. Differences Between Eastern and Western Aesthetics
D. Chinese Culture Fueling International Fashion Trends
Before the 1830s,most newspapers were sold through annual subscriptions in America, usually $8 to $10 a year. Today $8 or $10 seems a small amount of money, but at that time these amounts were forbidding to most citizens. Accordingly, newspapers were read almost only by rich people in politics or the trades. In addition, most newspapers had little in them that would appeal to a mass audience. They were dull and visually forbidding. But the revolution that was taking place in the 1830s would change all that.
The trend, then, was toward the "penny paper"-a term referring to papers made widely available to the public. It meant any inexpensive newspaper; perhaps more importantly it meant newspapers that could be bought in single copies on the street.
This development did not take place overnight. It had been possible(but not easy)to buy single copies of newspapers before 1830,but this usually meant the reader had to go down to the printer's office to purchase a copy. Street sales were almost unknown. However, within a few years, street sales of newspapers would be commonplace in eastern cities. At first the price of single copies was seldom a penny-usually two or three cents was charged-and some of the older well-known papers charged five or six cents. But the phrase "penny paper " caught the public's fancy, and soon there would be papers that did indeed sell for only a penny.
This new trend of newspapers for "the man on the street" did not begin well. Some of the early ventures(企业)were immediate failures. Publishers already in business, people who were owners of successful papers, had little desire to change the tradition. It took a few youthful and daring businessmen to get the ball rolling.
28.Which of the following best describes newspapers in America before the 1830s?
A. Academic. B. Unattractive. C. Inexpensive. D. Confidential.
29.What did street sales mean to newspapers?
A. They would be priced higher. B. They would disappear from cities.
C. They could have more readers. D. They could regain public trust.
30.Who were the newspapers of the new trend targeted at?
A. Local politicians. B. Common people.
C. Young publishers. D. Rich businessmen.
31.What can we say about the birth of the penny paper?
A. It was a difficult process. B. It was a temporary success.
C. It was a robbery of the poor. D. It was a disaster for printers.
Monkeys seem to have a way with numbers.
A team of researchers trained three Rhesus monkeys to associate 26 clearly different symbols consisting of numbers and selective letters with 0-25 drops of water or juice as a reward. The researchers then tested how the monkeys combined—or added—the symbols to get the reward.
Here's how Harvard Medical School scientist Margaret Livingstone, who led the team, described the experiment: In their cages the monkeys were provided with touch screens. On one part of the screen, a symbol would appear, and on the other side two symbols inside a circle were shown. For example, the number 7 would flash on one side of the screen and the other end would have 9 and 8. If the monkeys touched the left side of the screen they would be rewarded with seven drops of water or juice; if they went for the circle, they would be rewarded with the sum of the numbers—17 in this example.
After running hundreds of tests, the researchers noted that the monkeys would go for the higher values more than half the time, indicating that they were performing a calculation, not just memorizing the value of each combination.
When the team examined the results of the experiment more closely, they noticed that the monkeys tended to underestimate（低估）a sum compared with a single symbol when the two were close in value—sometimes choosing, for example, a 13 over the sum of 8 and 6. The underestimation was systematic: When adding two numbers, the monkeys always paid attention to the larger of the two, and then added only a fraction（小部分）of the smaller number to it.
"This indicates that there is a certain way quantity is represented in their brains, "Dr. Livingstone says. “But in this experiment what they're doing is paying more attention to the big number than the little one.”
32. What did the researchers do to the monkeys before testing them?
A. They fed them. B. They named them.
C. They trained them. D. They measured them.
33. How did the monkeys get their reward in the experiment?
A. By drawing a circle. B. By touching a screen.
C. By watching videos. D. By mixing two drinks.
34. What did Livingstone's team find about the monkeys?
A. They could perform basic addition. B. They could understand simple words.
C. They could memorize numbers easily. D. They could hold their attention for long.
35. In which section of a newspaper may this text appear?
A. Entertainment. B. Health. C. Education. D. Science.
In an online class, developing healthy patterns of communication with professors is very important. 36 While I have only listed two of each, there are obviously many other situations that can arise. Students should be able to extend the logic（逻辑）of each to their particular circumstance.
? 37 Questions about subject content are generally welcomed. Before asking questions about the course design, read the syllabus（教学大纲）and learning management system information to be sure the answer isn't hiding in plain sight.
? Participate in discussion forums（论坛）, blogs and other open-ended forums for dialogue. 38 Be sure to stay on topic and not offer irrelevant information. Make a point, and make it safe for others to do the same.
? Don't share personal information or stories. Professors are not trained nurses, financial aid experts or your best friends. If you are in need of a deadline extension, simply explain the situation to the professor. 39
? Don't openly express annoyance at a professor or class. 40 When a student attacks a professor on the social media, the language used actually says more about the student. If there is truly a concern about a professor's professionalism or ability, be sure to use online course evaluations to calmly offer your comments.
A. That's what they are for.
B. Turn to an online instructor for help.
C. If more information is needed, they will ask.
D. Remember that online professors get a lot of emails.
E. Below are some common do's and don' ts for online learners.
F. Everyone has taken a not-so-great class at one time or another.
G. Ask questions, but make sure they are good, thoughtful questions.
The small town of Rjukan in Norway is situated between several mountains and does not get direct sunlight from late September to mid-March- 41 six months out of the year.
Of course, we 42 it when the sun is shining," says Karin Ro, who works for the town’s tourism office. “We see the sky is 43 , but down in the valley it’s darker — it’s like on a 44 day.”
But that 45 when a system of high-tech 46 was introduced to reflect sunlight from neighboring peaks（山峰）into the valley below. Wednesday, residents（居民）of Rjukan 47 their very first ray of winter sunshine: A row of reflective boards on a nearby mountainside were put to 48 . The mirrors are controlled by a computer that 49 them to turn along with the sun throughout the 50 and to close during windy weather. They reflect a concentrated beam（束）of light onto the town’s central 51 , creating an area of sunlight roughly 600 square meters. When the light 52 , Rjukan residents gathered together.
“People have been 53 there and standing there and taking 54 of each other," Ro says. "The town square was totally 55 . I think almost all the people in the town were there. "The 3,500 residents cannot all 56 the sunshine at the same time. 57 , the new light feels like more than enough for the town’s 58 residents.
"It's not very 59 ,” she says, "but it is enough when we are 60 .”
41. A. only B. obviously C. nearly D. precisely
42. A. fear B. believe C. hear D. notice
43. A. empty B. blue C. high D. wide
44. A. cloudy B. normal C. different D. warm
45. A. helped B. changed C. happened D. mattered
46. A. computers B. telescopes C. mirrors D. cameras
47. A. remembered B. forecasted C. received D. imagined
48. A. repair B. risk C. rest D. use
49. A. forbids B. directs C. predicts D. follows
50. A. day B. night C. month D. year
51. A. library B. hall C. square D. street
52. A. appeared B. returned C. faded D. stopped
53. A. driving B. hiding C. camping D. siting
54. A. pictures B. notes C. care D. hold
55. A. new B. full C. flat D. silent
56. A. block B. avoid C. enjoy D. store
57. A. Instead B. However C. Gradually D. Similarly
58. A. nature-loving B. energy-saving C. weather-beaten D. sun-starved
59. A. big B. clear C. cold D. easy
60. A. trying B. waiting C. watching D. sharing
On our way to the house，it was raining 61 hard that we couldn't help wondering how long it would take 62 （get）there. It was in the middle of Pearl City.
We were first greeted with the barking by a pack 63 dogs，seven to be exact. They were well trained by their masters 64 had great experience with caring for these animals. Our hosts shared many of their experiences and
65 （recommend）wonderful places to eat，shop，and visit. For breakfast，we were able to eat papaya（木瓜）and other fruits from their trees in the backyard.
When they were free from work，they invited us to local events and let us know of an interesting 66 （compete）to watch，together with the story behind it. They also shared with us many 67 （tradition）stories about Hawaii that were 68 （huge）popular with tourists. On the last day of our week-long stay，we 69 （invite）to attend a private concert on a beautiful farm on the North Shore under the stars， 70 （listen）to musicians and meeting interesting locals.
I've had many dreams since I was a child. Now my dream is to opens a cafe. Though it may appear simple, it required a lot of ideas and efforts. What I want is not just an ordinarily cafe but a very special one. I want my cafe have a special theme such as like "Tang Dynasty". In the cafe, customers will enjoy yourselves in the historical environment what is created for them. If I succeed in manage one, I will open more. I wish to have a chain of cafes in many different city. Each of my cafes will have a different theme and an unique style.
听力部分 1-5BCBAC 6-10 CABAC 11-15 BACCB 16-20 ACABA
21. A 事实细节题 根据Animals out of paper及其中的第二句Productions and the Great Griffon present the play by Rajiv Joseph, in which an origami artist invites a teenage talent and his teacher into her studio. 和小标题 Animals out of paper可知，这个戏剧的内容是一种折纸艺术。
22. D 事实细节题 根据The Audience中第二句Stephen Daldry directs.可知答案。
23. C 事实细节题 根据Hamilton中第一句Lin-Manuel Miranda wrote this musical about Alexander Hamilton, in which the birth of America is presented as an immigrant story. 可知，音乐剧Hamilton通过一个美国移民故事展示了美国的诞生。
24. B 推理判断题 根据The exhibition had record attendance, showing that there is huge interest in Chinese influences.可知，这次展览参观人数创造了纪录。故选B项：展览吸引了大量参观者。
25. A 推理判断题 根据第四段第二句 … Chinese women are not just consumers of fashion — they are central to its movement可知，Hill认为中国女性不仅仅是时尚的消费者，她们也是时尚运动中的核心。故选A项：她们正在开创时尚。
26. D 词义猜测题 根据第四段最后一句 … beating them hands down in design and sales可知，Vera Wang, Alexander Wang, Jason Wu这些人在设计和销售方面毫不费劲地打败了传统时尚大牌。故选D项。
27. D 主旨大意题 本文通过Amanda Hill的评论，论述了中国文化、中国艺术、中国设计师等等在国际时尚中发挥着非常重要的作用。因此，“中国文化刺激着国际时尚的发展和潮流”最能概括文章大意。
28. B 事实细节题 根据第一段第四句和第五句In addition, most newspapers had little in them that would appeal to a mass audience. They were dull and visually forbidding.可知，当时的报纸并不吸引人。Unattractive看作是文中dull and visually forbidding的同义异构。
29. C 推理判断题 根据第二段和第三段可知：penny paper的出现，使得普通大众也买得起报纸，更重要的是可以在街上买到一份报纸。因为在1830年以前，买一份报纸虽然是可能的，但要专门跑到印刷厂，可见很不方便。因此street sales (街头销售) 的出现方便了更广大的读者，而从within a few years, street sales of newspapers would be commonplace in eastern cities.进一步印证了street sales的出现使得报纸有了更多的受众。
30. B 推理判断题 根据第一段的at that time these amounts were forbidding to most citizens. Accordingly, newspapers were read almost only by rich people in politics or the trades.和第三段street sales of newspapers would be commonplace in eastern cities以及But the phrase “penny paper” caught the public’s fancy可知，新趋势下，报纸的目标受众是普通大众。
31. A 推理判断题 通读全文，尤其是通过第三段的第二句以及第四段可知，“便士报”的诞生并不容易。
32. C 事实细节题 根据第二段A team of researchers trained three Rhesus monkeys to associate 26 clearly different symbols … with 0-25 drops of water or juice as a reward. The researchers then tested … 可知，实验开始前，研究人员先对猴子进行训练。
33. B 事实细节题 根据第三段If the monkeys touched the left side of the screen they would be rewarded with seven drops of water or juice; … 可知，猴子通过触摸屏幕得到奖励。
34. A 推理判断题 根据第四段the researchers noted ...... the value of each combination可知，研究人员注意到猴子超过一半的时间都会去触摸更高的数值，表明它们在进行计算，而不仅仅是记住每个组合的值，由此可推知，猴子会进行简单的加法计算。
35. D 推理判断题 本文主要介绍了科学家们对恒河猴进行的、有关数字计算的科学实验，应出现在报纸的科学专栏中。
E 过渡句。 第一段第一句话，In an online class, developing healthy patterns of communication with professors is very important. 提到在网络课堂中，与教授形成良好的交流是至关重要的。第二至五段，则详细介绍了do’s 和 don’ts的内容。由此可见，选项E符合语境。
37. G 主题句。 根据空格后的Questions about subject content are generally welcomed. 本段应与questions这一关键词有关以及根据asking questions等信息可知，选项中，只有G项符合。
38. A 过渡句。根据本段第一句话，Participate in discussion forums, blogs and other open-ended forums for dialogue 可知，要参加研讨论坛，加入博客讨论以及其他开放式的对话论坛，因为这些讨论形式就是让学生参与的。选项A符合语境。
39. C 总结句。根据上一句if you are in need of … the professor 可知，如果你想延长截止日期，简明地向教授说明情况即可。通过以上推断，如果想了解更多信息，他们会问你，即选项C符合语境。
40. F 过渡句。该空前一句提到，不要公开表达对教授或者班级的不满。后文说如果教授的专业水平或能力确实令人担忧，一定要使用在线课程评估来冷静地发表你的意见。由此推断，选项F符合文意。
41.C 考查副词词义辨析。A. only仅仅；B. obviously 显然地；C. nearly几乎；D. precisely准确的。根据上文late September to mid-March可知，Rjukan小镇一年中有将近六个月的时间没有阳光，nearly符合语境。
42.D 考查动词词义辨析。A. fear害怕；B. believe相信；C. hear听见；D. notice注意。根据后文We see the sky is 43 , but down in the valley it's darker可知，我们看到天空是蓝色，但是低到山谷，就会变得更暗了，故推出，太阳照耀的时候，我们是观察到的，故选D。
43.B 考查形容词词义辨析。A. empty空的；B. blue蓝色的；C. high高的；D. wide宽的。根据常识可知，有太阳的时候，天空是蓝色的，故选B。
44.A 考查形容词词义辨析。A. cloudy多云的；B. normal正常的；C. different不同的；D. warm温暖的。根据down in the valley it's darker可知，到山谷的时候，天变暗了，像阴天一样，故选A。
45.B 考查动词词义辨析。A. helped帮助；B. changed改变；C. happened发生；D. mattered关系重大。根据后文内容，这个镇引入一套阳光反射镜来改变阳光不足的情况，故选B。
46.C 考查名词词义辨析。A. computers电脑；B. telescopes望远镜；C. mirrors镜子；D. cameras相机。根据后文to reflect sunlight from neighboring peaks可知，从附近的山顶上反射太阳光，故推出，设备为镜子，故选C。
47.C 考查动词词义辨析。A. remembered记得；B. forecasted预报；C. received获得，收到；D. imagined想象。根据句意推出，该镇的居民获得了冬天里的阳光，故选C。
48.D 考查名词词义辨析。A. repair修理；B. risk风险；C. rest 休息；D. use使用。根据their very first ray of winter sunshine可知，他们获得了冬天的第一缕阳光，是由于反射板被投入使用了， put sth to use把某物投入使用。故选D。
49.B 考查动词词义辨析。句意：这些镜子由电脑控制，跟着太阳的位置移动，在有大风的时候就自动关闭。A. forbids禁止；B. directs指导，导演；C. predicts预测；D. follows跟随，追随。故选B。
50.A 考查名词词义辨析。A. day白天；B. night夜晚；C. month月；D. year年。根据常识可知，太阳光出现在白天，故选A。
51.C 考查名词词义辨析。A. library图书馆；B. hall大厅；C. square广场；D. street街道。根据下文The town square was totally … 可知，反射镜将阳光反射到小镇的中心广场上。故选C。
52.A 考查动词词义辨析。A. appeared出现；B. returned归还；C. faded褪去；D. stopped停止。根据后文Rjukan residents gathered together可知，当光照出现的时候，居民出来(appeared)，故选A。
53.D 考查动词词义辨析。 A. driving驾驶；B. hiding隐藏；C. camping露营；D. sitting坐。根据上文Rjukan residents gathered together和下文standing there可知，小镇居民都聚集在广场上，或坐着或站着，故选D。
54.A 考查名词词义辨析。A. pictures照片，图片；B. notes笔记；C. care照顾；D. hold抓住。根据上文Rjukan residents gathered together和下文I think almost all the people in the town were there可知，整个小镇居民都来广场享受他们第一束冬日阳光，这是第一次，一次大事件，大家都互相拍照留念，pictures符合语境。
55.B 考查形容词词义辨析。A. new新的；B. full满的；C. flat平坦的；D. silent沉默的。根据后文I think almost all the people in the town were there.可知，几乎全镇的人都在广场上，可知full符合，故选B。
56.C 考查动词词义辨析。A. block阻挡；B. avoid避免；C. enjoy喜欢，享受；D. store储存。根据下文the new light feels like more than enough可知，约600平方米的阳光照不全小镇，因此所有居民不能同时享受阳光。故选C。
57.B 考查副词词义辨析。A. Instead代替；B. However然而；C. Gradually逐渐地；D. Similarly相似地。前一句句意：并不是3500名居民都能同时享受到太阳光，后一句：新的光线为小镇人们的意义不仅仅提供光线，故两句之间为转折关系，故选B。
58.D 考查形容词词义辨析。A. nature-loving热爱自然的；B. energy-saving节能的；C. weather-beaten受风雨侵蚀的；D. sun-starved渴望阳光的。根据前文可知，小镇差不多半年见不到阳光，故小镇的人们渴望阳光，故选D。
59.A 考查形容词词义辨析。A. big大的；B. clear清晰的；C. cold冷的；D. easy容易的。由上文the new light feels like more than enough和下文but it is enough when … 可知，反射的阳光面积不够大，无法照射每一个人，big符合语境。故选A。
60.D 考查动词词义辨析。A. trying尝试；B. waiting 等待；C. watching 观看；D. sharing分享。阳光面积不是很大，但是足够大家共享，sharing符合语境。故选D。
61. so 考查副词。句意：在我们去那座房子的路上，雨下得如此大以至于我们不能不想还要多久才能到达那里。so ... that是固定结构，意为“如此……以至于”，因此应填so。
62. to get 考查不定式。分析句子结构可知， it takes + 时间 + to do sth中，it作形式主语，动词不定式作真正的主语。
63. of 考查介词。“a pack of”意为“一群”是固定搭配。故填of。
64. who / that考查定语从句。此处从句缺主语,用who或that引导定语从句,修饰先行词masters。
65. recommended 考查一般过去时态。句意：我们的主人跟我们分享了很多经历并推荐了一些很好的吃饭、购物和参观的地方。前后两个动作“shared”与“recommended”是并列关系，时态一致。故填recommended。
66. competition 考查名词。根据空白处之前的冠词an和后面的to watch可知，此处应填名词competition。
67. traditional 考查形容词。空格修饰名词stories，应用形容词形式traditional作定语。
68. hugely 考查副词。空格处单词修饰形容词popular，应用副词形式hugely。
69. were invited 考查一般过去时的被动语态。由“on the last day of our week-long stay”可知，句子时态为一般过去时。invite和主语we之间是被动关系，故用其被动语态。句意：我们被邀请去参加一场私人音乐会。
70. listening 考查分词。本句谓语动词为“were invited”，所以70题空格处动词listen应用非谓语动词形式。主语we与listen为主动关系，故用动词-ing作状语。
第二句：opens → open 考查动词非谓语。此处to与动词原形连用构成动词不定式作表语。故opens改为open。
第三句：required → requires 考查谓语动词时态。根据may可知，本句为一般现在时，且主语为it，故谓语动词应用第三人称单数形式。
第四句：ordinarily → ordinary 考查形容词修饰名词。 本句中应用形容词作cafe的定语，故ordinarily改为ordinary。
第五句：have前加to ；去掉like 考查动词非谓语。want sb / sth to do sth是固定结构，意为“希望某人 / 某物做某事”；考查习惯搭配。such as和like均可用来进行列举，此处两组词重复，需删除一组。因为每处修改仅限一词，故去掉like。
第六句：yourselves → themselves；what → that / which 考查人称一致。customers是第三人称“他们”，故对应的反身代词应改为themselves；考查定语从句的关系词。本句是含有定语从句的复合句，先行词是environment，关系代词在定语从句中作主语，用that或者which。
第七句：manage → managing 考查动词非谓语。succeed in doing sth是固定结构，意为“成功做某事”，故manage改为managing。
第八句：city → cities 考察名词的单复数。many different后面应用city的复数形式。
第九句：an → a 考查冠词。当名词或修饰名词的形容词以辅音因素开头时，前面要用不定冠词a。此处unique以辅音因素//开头，故将an改为a。
问候语及开头语：How are you doing? / How’s everything going? / How are things with you? / I’m writing to you about ... / I’m writing to tell you something about ...
结束语：Looking forward to your early reply. /I hope to hear from you soon. / Best wishes!
适当增加相关细节;在平时的学习中，要注意话题词汇的积累,丰富用词和适当用一些高级词汇，如：hold, enrich, deliver a speech, various, fantastic, show up, add ... to；另外，可加入一些高级句式：which引导的非限定性定语从句，过去分词作定语，不定式短语作目的状语，动名词作主语等，都可以为文章增加亮点。
How is everything going?To enrich students’ after-school life,our school will hold a music festival next Saturday morning in the school hall. As an organizer, I’m writing to invite you to join in it.
The opening ceremony will take place at 9:00 am, where our schoolmaster will deliver a speech. Following the speech is a one-hour lecture called “A Brief History of Chinese Music” by Professor Guo, after which there will be wonderful performances by talented students. You are particularly welcome to perform on the stage, which will definitely add joy and fun to our festival.
Looking forward to your early reply.
W: Excuse me. How can I find the book called The Class of 19 98?
M: Oh, I'm afraid it was sold out.
W: It's all right. Thank you.
M:How did your dancing lesson go today?
W:Exciting!But it was hard work. I really need a rest now.
M:Yeah, I can see that.Go and get relaxed!
M: How much is that in total?
W:$100. But if you have a membership card, I can give you a 20% discount.
M: Great. This is my membership card
M: Jane, I'm going out for a while,
W:But you have an appointment with Mr. Douglas at three o'clock.
M: Well, please make it another day.
W: David said he would quit his job at our school.
M:Really? Why would he do that?
W:His friend started a firm in London. She wanted David to help her.
W: I'm going out for shopping. Do you need anything?
M:Oh, yeah! I can't find my umbrella. Can you buy one?
W:Shouldn't it be in the cupboard?
M: I just checked. It wasn't there
W:Impossible? That was where I usually put it. Did you check the balcony?
M:Yes, of course ! Couldn't find it. Well, just get a new one then.
M:Hi, Lucy!How was your weekend?
W: Great. You know we went mountain climbing in the forest park. The air was so different from the city. Cool and fresh.
W: Yeah, there wasn't a cloud in the sky and we could see for miles from the top. What about you? What did you do? M:Busy packing.
W:Oh, yes, of course! I forgot you and Jenny are moving into a new house. It's on Wednesday, isn't it?
M:Yeah, two days after I didn't realize there are so many things to do.
W:Can I help out with anything?
M: It'd be nice if you could take care of Henry a couple of days.
M: Yes, my dog.
W:Oh!Sure. No problem!You just focus on the move!
M:Hello. Can I speak to Mr. Stone, please?
W: Hello, but I'm afraid Mr. Stone is in a meeting until lunchtime. Can I take a message?
M: Well, yes, I'd like to make an appointment to see him. It's Harrison White here .
W: Just a second, Mr. White, I’ll look in the diary. So when's convenient for you?
M: Sometime today,if possible. I hear he will be away tomorrow.
W: Yes, that's right. He'll be on a business trip for a week.
M:I need to talk about my new program with him before he leaves. It's urgent. So would this afternoon be okay?
W:Let me see. Okay, Mr. Stone is free this afternoon after three o'clock.
M: Well, three o'clock is a bit difficult, but I could make it after 3:30.
W: So shall we say 3:45 this afternoon in Mr. Stone's office?
M:That's great !Thanks。
M: Hi!Cindy! This is Jake Lee at fixed corporation. How are you today?
W:Oh, hi, Jake! I'm fine. How are you?
M:Good. The reason I'm calling is that we'd like to offer you the position you were interviewed for last Thursday.
W:Oh, that's great. I was really impressed with fix it.
M: I'm glad to hear it for you. And we're prepared to offer you a starting salary of $35000.
W:I see. And vacation time?
M:Oh, you get one day per month in your first year. That is ,you have 12 days in your first year and then increase if you stay longer with the company.
W:What would be my job title?
M:You'd be a junior specialist and you'll be working under Monica Stan’s field, the department manager.
W:OK.Is the salary negotiable at all?
M:Well, this is typical for new staff.
M:Why don't you think about it? I'll need to hear back from you by Wednesday. Will that work?
W:Sure. No problem. I'll let you know Tuesday afternoon.
Hello! Everybody! Today I'd like to share with you something about John Audubon. John was born on April 26, 17 85. He spent much of his childhood in France where he spent many hours each day outdoors painting pictures. At the age of eighteen, he moved to the United States. Well, actually , John began his life in the USA as a businessman. However, instead of taking care of his business, John was often off, exploring nature.At first ,John spent his time hunting for fun. Then he found that the animals around were very beautiful and he particularly enjoyed observing the birds he saw. He began studying them, trying to learn the differences between the birds and noticing the different behaviors. Therefore he painted the birds.In 1819 John realized that he didn't have enough money to pay his bills. He was very upset that he couldn't earn enough money to support his family. So he spent time improving his painting skills and began to sell his paintings. He discovered that he could earn some money while doing something you really enjoyed. We are lucky now to have so many paintings of American birds by John Audubon.