例：How much is the shirt?
A. ?19.15. B. ?9.18. C. ?9.15.
1.Where does this conversation take place?
A. In a classroom. B. In a hospital. C.In a museum.
2.What does Jack want to do?
A. Take fitness classes.B. Buy a pair of gym shoes.C. Change his work schedule.
3.What are the speakers talking about?
A. What to drink. B. Where to meet. C. When to leave.
4.What is the relationship between the speakers?
A. Colleges. B. Classmates. C. Strangers.
5.Why is Emily mentioned in the conversation?
A. She might want a ticket.
B. She is looking for the man.
C. She has an extra ticket.
6.How long did James run his business？
A.10 years. B.13years. C.15 years.
7.How does the woman feel about James' situation？
A. Embarrassed. B. Concerned. C. Disappointed.
8.What has Kate's mother decided to do？
A. Return to school. B. Change her job. C. Retire from work.
9.What did Kate's mother study at college？
A. Oil painting. B. Art history. C. Business administration.
10.What is Kate's attitude toward her mother's decision?
A. Disapproving. B. Ambiguous. C. Understanding.
11.What is the man doing？
A. Chairing a meeting.
B. Hosting a radio program.
C. Conducting a job interview.
12.What benefits Mary most in her job？
A. Her wide reading. B. Her leaders' guidance. C. Her friends' help
13.Who will Mary talk about next？
A. Her teacher. B. Her father C. Her mother.
14.Why does the man seldom do exercise？
A. He lacks motivation.
B. He has a heart problem.
C. He works all the time.
15.What does Jacob Sattelmair probably do？
A. He's an athlete. B. He's a researcher. C. He's a journalist.
16.Why does the woman speak of a study？
A. To encourage the man.
B. To recommend an exercise.
C. To support her findings.
17.How much time will the man probably spend exercising weekly？
A.300 minutes. B.150 minute. C.75 minutes.
18.What did the scientists do to the road？
A. They repaired it. B. They painted it. C. They blocked it
19.Why are young birds drawn to the road surface？
A. It's warm. B. It's brown. C. It's smooth.
20.What is the purpose of the scientists' experiment？
A. To keep the birds there for a whole year.
B. To help students study the birds well.
C. To prevent the birds from being killed.
Need a Job This Summer?
The provincial government and its partners offer many programs to help students find summer jobs. The deadlines and what you need to apply depend on the program.
Not a student? Go to the government website to learn about programs and online tools available to help people under 30 build skills, find a job or start businesses all year round.
Jobs for Youth
If you are a teenager living in certain parts of the province, you could be eligible（符合条件）for this program. Which provides eight weeks of paid employment along with training.
Who is eligible: Youth 15-18 years old in select communities（社区）.
Summer Company provides students with hands-on business training and awards of up to $3,000 to start and run their own summer businesses.
Who is eligible: Students aged 15-29, returning to school in the fall.
Stewardship Youth Ranger Program
You could apply to be a Stewardship Youth Ranger and work on local natural resource management projects for eight weeks this summer.
Who is eligible: Students aged 16 or 17 at time of hire, but not turning 18 before December 31 this year.
Summer Employment Opportunities（机会）
Through the Summer Employment Opportunities program, students are hired each year in a variety of summer positions across the Provincial Public Service, its related agencies and community groups.
Who is eligible: Students aged 15 or older. Some positions require students to be 15 to 24 or up to 29 for persons with a disability.
21. What is special about Summer Company?
A. It requires no training before employment.
B. It provides awards for running new businesses.
C. It allows one to work in the natural environment.
D. It offers more summer job opportunities.
22. What is the age range required by Stewardship Youth Ranger Program?
A.15-18. B.15-24. C.15-29. D.16-17.
23. Which program favors the disabled?
A. Jobs for Youth. B. Summer Company.
C. Stewardship Youth Ranger Program. D. Summer Employment Opportunities.
For Canaan Elementary’s second grade in Patchogue, N.Y.，today is speech day ,and right now it’s Chris Palaez’s turn. The 8-year-old is the joker of the class. With shining dark eyes, he seems like the of kid who would enjoy public speaking.
But he’s, nervous.“I’m here to tell you today why you should … should…”Chris trips on the“-ld,”a. pronunciation difficulty for many non-native English speakers. His teacher ,Thomas Whaley ,is next to him, whispering support.“…Vote for …me …”Except for some stumbles, Chris is doing amazingly well. When he brings his speech to a nice conclusion ,Whaley invites the rest of the class to praise him.
A son of immigrants, Chris stared learning English a little over three years ago. Whaley recalls（回想起）how at the beginning of the year，when called upon to read，Chris would excuse himself to go to the bathroom.
Learning English as a second language can be a painful experience. What you need is a great teacher who lets you make mistakes. “It takes a lot for any student，” Whaley explains，“especially for a student who is learning English as their new language，to feel confident enough to say，‘I don’t know，but I want to know.’”
Whaley got the idea of this second-grade presidential campaign project when he asked the children one day to raise their hands if they thought they could never be a president. The answer broke his heart. Whaley says the project is about more than just learning to read and speak in public. He wants these kids to learn to boast（夸耀）about themselves.
“Boasting about yourself，and your best qualities,” Whaley says，“is very difficult for a child who came into the classroom not feeling confident.”
24. What made Chris nervous？
A. Telling a story. B. Making a speech.
C. Taking a test. D. Answering a question.
25. What does the underlined word “stumbles” in paragraph 2 refer to?
A. Improper pauses. B. Bad manners. C. Spelling mistakes. D. Silly jokes.
26. We can infer that the purpose of Whaley’s project is to _________.
A. help students see their own strengths
B. assess students’ public speaking skills
C. prepare students for their future jobs
D. inspire students’ love for politics
27. Which of the following best describes Whaley as a teacher?
A. Humorous. B. Ambitious. C. Caring. D. Demanding.
As data and identity theft becomes more and more common, the market is growing for biometric（生物测量）technologies—like fingerprint scans—to keep others out of private e-spaces. At present, these technologies are still expensive, though.
Researchers from Georgia Tech say that they have come up with a low-cost device（装置）that gets around this problem: a smart keyboard. This smart keyboard precisely measures the cadence（节奏）with which one types and the pressure fingers apply to each key. The keyboard could offer a strong layer of security by analyzing things like the force of a user's typing and the time between key presses. These patterns are unique to each person. Thus, the keyboard can determine people's identities, and by extension, whether they should be given access to the computer it's connected to—regardless of whether someone gets the password right.
It also doesn't require a new type of technology that people aren't already familiar with. Everybody uses a keyboard and everybody types differently.
In a study describing the technology, the researchers had 100 volunteers type the word “touch”four times using the smart keyboard. Data collected from the device could be used to recognize different participants based on how they typed, with very low error rates. The researchers say that the keyboard should be pretty straightforward to commercialize and is mostly made of inexpensive, plastic-like parts. The team hopes to make it to market in the near future.
28. Why do the researchers develop the smart keyboard?
A. To reduce pressure on keys. B. To improve accuracy in typing
C. To replace the password system. D. To cut the cost of e-space protection.
29. What makes the invention of the smart keyboard possible？
A. Computers are much easier to operate.
B. Fingerprint scanning techniques develop fast.
C. Typing patterns vary from person to person.
D. Data security measures are guaranteed.
30. What do the researchers expect of the smart keyboard？
A. It'll be environment-friendly. B. It'll reach consumers soon.
C. It'll be made of plastics. D. It'll help speed up typing.
31. Where is this text most likely from?
A. A diary. B.A guidebook C. A novel. D. A magazine.
During the rosy years of elementary school（小学）, I enjoyed sharing my dolls and jokes, which allowed me to keep my high social status. I was the queen of the playground. Then came my tweens and teens, and mean girls and cool kids. They rose in the ranks not by being friendly but by smoking cigarettes, breaking rules and playing jokes on others, among whom I soon found myself.
Popularity is a well-explored subject in social psychology. Mitch Prinstein, a professor of clinical psychology sorts the popular into two categories: the likable and the status seekers. The likables’ plays-well-with-others qualities strengthen schoolyard friendships, jump-start interpersonal skills and, when tapped early, are employed ever after in life and work. Then there’s the kind of popularity that appears in adolescence: status born of power and even dishonorable behavior.
Enviable as the cool kids may have seemed, Dr. Prinstein’s studies show unpleasant consequences. Those who were highest in status in high school, as well as those least liked in elementary school, are “most likely to engage（从事）in dangerous and risky behavior.”
In one study, Dr. Prinstein examined the two types of popularity in 235 adolescents, scoring the least liked, the most liked and the highest in status based on student surveys（调查研究）. “We found that the least well-liked teens had become more aggressive over time toward their classmates. But so had those who were high in status. It clearly showed that while likability can lead to healthy adjustment, high status has just the opposite effect on us."
Dr. Prinstein has also found that the qualities that made the neighbors want you on a play date-sharing, kindness, openness — carry over to later years and make you better able to relate and connect with others.
In analyzing his and other research，Dr. Prinstein came to another conclusion: Not only is likability related to positive life outcomes, but it is also responsible for those outcomes, too. "Being liked creates opportunities for learning and for new kinds of life experiences that help somebody gain an advantage, ” he said.
32. What sort of girl was the author in her early years of elementary school?
A. Unkind. B. Lonely. C. Generous. D. Cool.
33.What is the second paragraph mainly about？
A. The classification of the popular.
B. The characteristics of adolescents.
C. The importance of interpersonal skills.
D. The causes of dishonorable behavior.
34. What did Dr. Prinstein’s study find about the most liked kids?
A. They appeared to be aggressive.
B. They tended to be more adaptable.
C. They enjoyed the highest status.
D. They performed well academically.
35. What is the best title for the text?
A. Be Nice-You Won’t Finish Last
B. The Higher the Status, the Beer
C. Be the Best-You Can Make It
D. More Self-Control, Less Aggressiveness
Is Fresh Air Really Good for You?
We all grew up hearing people tell us to “go out and get some fresh air.” 36 According to recent studies，the answer is a big YES，if the air quality in your camping area is good.
37 If the air you’re breathing is clean-which it would be if you’re away from the smog of cities-then the air is filled with life-giving，energizing oxygen. If you exercise out of doors，your body will learn to breathe more deeply，allowing even more oxygen to get to your muscles（肌肉）and your brain.
Recently，people have begun studying the connection between the natural world and healing（治愈）. 38 In these places patients can go to be near nature during their recovery. It turns out that just looking at green，growing things can reduce stress，lower blood pressure，and put people into a better mood（情绪）.Greenery is good for us. Hospital patients Who see tree branches out their window are likely to recover at a faster rate than patients who see buildings or sky instead. 39 It gives us a great feeling of peace.
40 While the sun's rays can age and harm our skin, they also give is beneficial Vitamin D. To make sure you get enough Vitamin D—but still protect your skin— put on sunscreen right as you head outside. It takes sunscreen about fifteen minutes to start working, and that's plenty of time for your skin to absorb a day's worth of Vitamin D.
A. Fresh air cleans our lungs.
B. So what are you waiting for?
C. Being in nature refreshes us.
D. Another side benefit of getting fresh air is sunlight.
E. But is fresh air really as good for you as your mother always said?
F. Just as importantly, we tend to associate air with health care.
G. All across the country, recovery centers have begun building Healing Gardens.
Every year about 40,000 people attempt to climb Kilimanjaro, the highest mountain in Africa. They 41 with them lots of waste. The 42 might damage the beauty of the place. The glaciers（冰川）are disappearing, changing the 43 of Kilimanjaro.
Hearing these stories, I’m 44 about the place — other destinations are described as “purer” natural experiences.
However, I soon 45 that much has changed since the days of disturbing reports of 46 among tons of rubbish. I find a 47 mountain, with toilets at camps and along the paths. The environmental challenges are 48 but the efforts made by the Tanzania National Park Authority seem to be 49 .
The best of a Kilimanjaro 50 , in my opinion, isn’t reaching the top. Mountains are 51 as spiritual places by many cultures. This 52 is especially evident on Kilimanjaro as 53 go through five ecosystems（生态系统）in the space of a few kilometers. At the base is a rainforest. It ends abruptly at 3, 000 meters, 54 lands of low growing plants. Further up, the weather 55 — low clouds envelope the mountainsides, which are covered with thick grass. I 56 twelve shades of green from where I stand. Above 4, 000 meters is the highland 57 : gravel（砾石）, stones and rocks. 58 you climb into an arctic-like zone with 59 snow and the glaciers that may soon disappear.
Does Kilimanjaro 60 its reputation as a crowded mountain with lines of tourists ruining the atmosphere of peace？I found the opposite to be true.
41. A. keep B. mix C. connect D. bring
42. A. stories B. buildings C. crowds D. reporters
43. A. position B. age C. face D. name
44. A. silent B. skeptical C. serious D. crazy
45. A. discover B. argue C. decide D. advocate
46. A. equipment B. grass C. camps D. stones
47. A. remote B. quiet C. all D. clean
48. A. new B. special C. significant D. necessary
49. A. paying off B. spreading out C. blowing up D. fading away
50. A. atmosphere B. experience C. experiment D. sight
51. A. studied B. observed C. explored D. regarded
52. A. view B. quality C. reason D. purpose
53. A. scientists B. climbers C. locals D. officials
54. A. holding on to B. going back to C. living up to D. giving way to
55. A. changes B. clears C. improves D. permits
56. A. match B. imagine C. count D. add
57. A. village B. desert C. road D. lake
58. A. Obviously B. Easily C. Consequently D. Finally
59. A. permanent B. little C. fresh D. artificial
60. A. enjoy B. deserve C. save D. acquire
The polar bear is found in the Arctic Circle and some big land masses as far south as Newfoundland. While they are rare north of 88°,there is evidence 61 they range all the way across the Arctic, and as far south as James Bay in Canada. It is difficult to figure out a global population of polar bears as much of the range has been 62 (poor) studied; however, biologists calculate that there are about 20,000-25,000 polar bears worldwide.
Modem methods 63 tracking polar bear populations have been employed only since the mid-1980s,and are expensive 64 (perform) consistently over a large area. In recent years some Inuit people in Nunayut 65 (report) increases in bear sightings around human settlements, leading to a 66 (believe) that populations are increasing. Scientists have responded by 67 (note) that hungry bears may be congregating(聚集) around human settlements, leading to the illusion(错觉) that populations are 68 (high) than they actually are. Of 69 nineteen recognized polar bear sub populations, three are declining, six 70 (be) stable, one is increasing, and nine lack enough data.
I became interesting in playing football thanks to a small accident. One afternoon where I was in primary school, I was walking by the school playground. Suddenly football feel just in front of me but almost hit me. I stopped the ball and kicked it hardly back to the playground. To everyone`s surprising, the ball went into the net. All the football player on the playground cheered loudly, say that I had a talent for football. From now on, I started to play my football with classmates after school. I am a good player now.
听力部分 1-5 BABCA 6-10 CBACC 11-15 BACAB 16-20 ACBAC
21. B 细节理解题 根据第五段第一句“暑期公司为学生提供实践商业培训，并提供高达3000美元的奖励，让他们开始经营自己的暑期业务”. 可知，Summer Company 为创业者提供奖金。故B正确。
22. D 细节理解题 根据第八段中“Who is eligible: Students aged 16 or 17 at time of hire, but not turning 18 before December 31 this year.合资格人士:入职时年满16或17岁，但在今年12月31日前未满18岁的学生”故D正确。
23. D 细节理解题 根据最后一段最后一句:有些职位要求残疾人士的年龄在15至24岁或29岁之间。故D正确。
24. B 细节理解题 根据第一段 ... today is speech day, and right now it’s Chris Palaez’s turn和第二段But he’s nervous可知Chris是因为作演讲而紧张。故B正确。
25. A猜测词义题 根据第二段to tell you ....on the …可知Chris因为作演讲而紧张，演讲时说话有点磕巴，故推出stumbles指停顿。故A正确。
26. A 推理判断题 根据倒数第二段倒数第二句和最后一句以及最后一段boasting about yourself, and your best qualities可知，Whaley老师发起竞选活动是为了帮助学生找到自己的优点，看到自信，strength除基本意义“力量”之外，还有“优点”之意，故A正确。
27. C 推理判断题 本文主要介绍了Canaan Elementary二年级老师发起一项总统竞选演讲活动，帮助孩子们建立自信，可推知Whaley老师是一个很有爱心、关心学生的老师。故C正确。
28. D 细节理解题 根据第一段最后一句“不过，目前这些技术仍然很昂贵。”和第二段第一句， 可知，研发智能键盘是为了减少保护电子空间的成本。故D正确。
29. C 细节理解题 根据第三段第二句，可知，人与人打字的模式不同，使得这一发明能够实现这一需要。故C正确。
30. B 细节理解题 根据最后一段最后一句，可知，实现智能键盘商业化很容易，并且其造价并不贵，所以研发团队希望在不久的将来能将其投放市场。故B正确。
31. D 推理判断题 本文是一篇科普说明文，介绍一种高科技智能键盘，由此可推断可能刊登在话题众多杂志上。故D正确。
32. C 推理判断题 根据题干中的elementary school可将答案定位到第一段第一句，该句提到I enjoyed sharing my dolls and jokes，可推断出，作者在小学时期是一个慷慨大方的女孩。故C正确。
33. A 细节理解题 根据第二段内容，本段前两句为主旨句，提出受欢迎度这一说法，然后把受欢迎的人分为两类，后面就两种分类展开论述。classification与第二句中的“categories范围，范畴”为同义替换。故A正确。
34. B 推理判断题 根据第二段中的第三句以及第四段中的二三四句，可知，最不受欢迎的青少年会对同学变得不友好。地位高的人也会出现这种情况。讨人喜欢的能力会在今后的生活和工作中发挥作用，带来良好的适应力。可推出，受欢迎的孩子往往适应能力更强。adaptable与原文中的adjustment为同义替换。故D正确。
35. A 主旨大意题 全文主旨：受欢迎度对青少年的影响。B选项“地位越高越好”，显然违背文章主旨；C选项“成为最好的自己，你可以的”，文中没有提及成为最好的会成为最受欢迎的；D选项“多一些自我控制，少一些攻击性”，文中没有提及自我控制。再根据最后一段中“讨人喜欢可以创造学习的机会和新的生活体验,帮助别人获得一种优势”可推知，正确选项为A “友善一点，你将不会排在最后 ”。 故A正确。
36. E 过渡句。根据本段第一句话“人们总是让我们出去呼吸新鲜空气”和空后 “回答是肯定的”，可知此处应为一般疑问句，即“新鲜空气果真如妈妈总说的那样好吗？”
37. A 主题句。通过阅读本段后面内容可知，本段主要讲述了远离城市雾霾，呼吸新鲜空气对人体带来的好处。而对人体呼吸和氧气相关器官，就是肺部。只有肺里清洁，呼吸才能畅通无阻。由此常识推断，选项A更符合本段主题。
38. G 过渡句。本段空后提到in these places“在这些地方” 可知，空格处应该是某个地点。故选G与语境相符合。
39. C 总结句，描述大自然的作用，故选C。
40. D 主题句。空后一句提到，尽管太阳光线会使人的皮肤老化、受损，但也能提供有益人体的维生素D。可知，空格处应该与太阳光线有关。故选D。
41.D 根据空前句：每年大约40000人试图攀登非洲最高峰 —— 乞力马扎罗山，空后句提到：……可能破坏这一地方的美丽，可知此空选“bring，带来”了大量的垃圾。
42.C 根据语境知登山者带来了大量的垃圾，所以可能破坏了这一地区的美丽。crowds此处意为“一群……的人”，首句的40,000 people也是提示。
44.B 破折号后“其他目的地都被描述为更加纯净的自然之旅”，与乞力马扎罗山受到污染形成对比，作者对此有些怀疑 —— 为什么别的地方是干净，而乞力马扎罗山却被污染了呢？
49.A 根据上文可知：坦桑尼亚国家公园管理局为环境保护所做的努力有了回报。pay off“成功；奏效”；spread out“展开”；blow up“爆炸”；fade away“(人) 衰弱；病重死亡”。
50.B 本段主要描述了乞力马扎罗山五种生态系统，第一句为主题句，点明：攀登乞力马扎罗山最棒的体验并不在于登顶，言外之意： 而是体验五种生态系统的变化。experience意为“经历；体验”。
51.D 句意：在诸多文化里，山被看作代表某种精神的意义。be regarded as被视为……。
54.D give way to本意为“给……让路”，此处指“被……替代”；hold on to意为“保住；不送或不卖”；go back to意为“回到；重新开始”；live up to意为“符合；不辜负”。语境意：这五种生态系统，从下至上，雨林突然变成了（为...让路）大量的低矮植物。
60. B 文章开头讲到乞力马扎罗山受到污染，作者提出了质疑，并发现其环境污染问题已经有了很大改观；随后描写了乞力马扎罗山奇妙的生态系统，因此最后得出结论：乞力马扎罗山是否挤满了破坏其宁静气氛的游客呢？这一说法是否名副其实？答案是否定的。deserve one’s reputation意为“实至名归”。
61. that 考查同位语从句的连接词that，说明evidence的具体内容，“证据表明……”。
62. poorly 考查副词作状语，修饰动词has been studied。
63. of / for method of / for 考查固定搭配，意为“……的方法”。
64. to perform考查动词非谓语。该句为“be+形容词+不定式”结构，主语methods与perform为被动关系，但用不定式的主动式作状语。
65. have reported 考查时态。由in recent years可知表示从过去某时一直持续到现在，故用现在完成时。
66. belief 考查名词。根据冠词a及后面的同位语从句可知，此处应填名词belief。
67. noting 考查动词非谓语。介词后应用note的动词-ing形式，noting作宾语。
68. higher 考查形容词比较级。根据than可知，此处用high的比较级。
69. the 考查冠词。此处特指19种被辨认出的北极熊亚种群，故用定冠词the。
70. are 考查时态和主谓一致。根据空白处前面的are及空白处后面的is和lack可知，本句是现在时态，又根据six，因此此处填are。
第一句：interesting → interested 考查形容词辨析。interesting意为“令人感兴趣的”，interested意为“感兴趣的”，主语I与动词interest为被动关系，因此将interesting改为interested。
第二句：where → when 考查含有定语从句的复合句，先行词是one afternoon，关系副词在定语从句中作时间状语，所以应用表示时间的when。
第三句：football前加a ；but → and 考查冠词和连词。football是可数名词，前面用不定冠词a表示泛指；“足球落到我的面前”与“我几乎被砸中了”是并列关系，不表示转折，故将but改为and。
第四句：hardly → hard 考察副词辨析。句意为“我截住了球并用力地将它踢回操场”。hardly意为“几乎不”，hard意为“用力地”，故将hardly改为hard。
第五句：surprising → surprise 考查固定搭配。to sb’s surprise是固定结构，意为“使某人惊讶的是”，因此将surprising改为surprise。
第六句：player → players; say → saying 考查名词单复数和动词非谓语。all后面应用player的复数形式；主语All the football players与say为主动关系，故用动词-ing作伴随状语，因此将say改成saying。
第七句：now → then; 去掉my 考查时间副词和习惯搭配。本文讲述的是过去的事情，所以应用from then on “从那时起”；play后跟球类运动名词时, 名词前不加任何成分。
写信目的：I am writing to apply for / express my interest in / recommend myself as ...
个人优势：I am good at …；I have the ability to …；I am experienced in …；I work hard and I can get along well with others.
能做的事：I’ll devote myself to … / I’ll try my best to …
可以适当增加相关细节，丰富文章内容。还可以运用高级词块和句式，如：可胜任be qualified for；同样重要的是equally important；做某事没有困难have no difficulty in doing sth ；which引导的定语从句，if引导的条件状语从句可以加入增加亮点。
Dear Sir or Madam,
I am writing to apply for a volunteer of the Chinese Painting Exhibition to be be held in your art gallery. I think I am quite qualified for this post.Firstly ,I have been learning Chinese painting since childhood and have a good knowledge of it. More importantly, I can speak both Chinese and English fluently, so I have no difficulty in communicating with others. If I am lucky enough to be chosen as a volunteer, I believe I can serve visitors perfectly and answer their questions about the paintings correctly.After some proper training,I will be more professional.
I would appreciate it if you could offer me a precious opportunity.?I’m looking forward to your reply.