[ID:4-5941310] 2019年全国卷Ⅲ高考英语听力试题及答案(含MP3)
当前位置: 英语/高中英语/高考专区/高考真题
资料简介:
==================资料简介======================
2019年普通高等学校招生全国统一考试(全国卷III)
英 语
第一部分 听力(共两节,满分30分)
做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。
第一节 (共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)
听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
例:How much is the shirt
A. £19.15. B. £9.18. C. £9.15.
答案是C。
第一节 (共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)
听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
例:How much is the shirt
A. £19.15. B. £9.18. C. £9.15.
答案是C。
1. Where does the conversation probably take place
A. In a library. B. In a bookstore. C. In a classroom.
2. How does the woman feel now
A. Relaxed. B. Excited. C. Tired.
3. How much will the man pay
A. $520. B. $80. C. $100.
4. What does the man tell Jane to do
A. Postpone his appointment. B. Meet Mr. Douglas. C. Return at 3 o’clock.
5. Why would David quit his job
A. To go back to school. B. To start his own firm. C. To work for his friend.
第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)
听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
听第6段材料,回答第6、7题。
6. What does the man want the woman to do
A. Check the cupboard. B. Clean the balcony. C. Buy an umbrella.
7. What is the probable relationship between the speakers
A. Husband and wife.
B. Employer and employee.
C. Shop assistant and customer.
听第7段材料,回答第8至10题。
8. Where did the woman go at the weekend
A. The city centre. B. The forest park. C. The man’s home.
9. How did the man spend his weekend
A. Packing for a move.
B. Going out with Jenny.
C. Looking for a new house.
10.?What?will?the?woman?do?for?the?man
A.?Take?Henry?to?hospital.?B.?Stay?with?his?kid.??C.?Look?after?his?pet.
听第8段材料,回答第11至13题。
11.?What?is?Mr.?Stone?doing?now ??? A.?Eating?lunch.??? B.?Having?a?meeting.???? C.?Writing?a?diary.
12.?Why?does?the?man?want?to?see?Mr.?Stone
??? A.?To?discuss?a?program.? B.?To?make?a?travel?plan.???? C.?To?ask?for?sick?leave.
13.?When?will?the?man?meet?Mr.?Stone?this?afternoon
??? A.?At?3:00.????? B.?At?3:30.???? C.?At?3:45.
听第9段材料,回答第14至16题。
14. What are the speakers talking about
A. A company. B. An interview. C. A job offer.
15. Who is Monica Stansfield
A. A junior specialist. B. A department manager. C. A sales assistant.
16. When will the man hear from the woman
A. On Tuesday. B. On Wednesday. C. On Thursday.
听第10段材料,回答第17至20题。
17. What did John enjoy doing in his childhood
A. Touring France. B. Playing outdoors. C. Painting pictures.
18. What did John do after he moved to the US
A. He did business. B. He studied biology. C. He worked on a farm.
19. Why did John go hunting
A. For food. B. For pleasure. C. For money.
20. What is the subject of John’s works
A. American birds. B. Natural scenery. C. Family life.
2019年普通高等学校招生全国统一考试
英语试题参考答案
第一部分 听力
1. B 2. C 3. B 4. A 5. C
6. C 7. A 8. B 9. A 10. C
11. B 12. A 13. C 14. C 15. B
16. A 17. C 18. A 19. B 20. A
================================================
压缩包内容:
2019年全国卷Ⅲ高考英语听力试题及答案(含MP3)
1.mp3
10.mp3
2.mp3
2019年全国卷Ⅲ高考英语听力试题(含答案).doc
3.mp3
4.mp3
5.mp3
6.mp3
7.mp3
8.mp3
9.mp3
展开
  • 资料类型:试卷
  • 资料版本:通用
  • 适用地区:全国
  • 文件大小:5.45M
英语精优课

下载与使用帮助