欢迎您,[登录][注册] (您的IP:3.239.45.252)
学科导航 >
个人主页

作者信息

wangbig

资源 文章 汇编
  • ID:4-8280723 6A Unit7 Protect the earth课件(39页PPT)(有教案)

    小学英语/新版-牛津译林版/六年级上册/Unit 7 Protect the Earth

    1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111

    • 2020-12-04
    • 下载0次
    • 29278.5KB
  • ID:4-8280720 1AUnit7 I can dance 课件(30张PPT)(有教案)

    小学英语/新版-牛津译林版/一年级上册/Unit 7 I can dance

    111111111111111111111111

    • 2020-12-04
    • 下载0次
    • 13470.51KB
  • ID:4-8274541 2A Unit 5 Have some juice,please试卷(有听力MP3,无参考答案)

    小学英语/新版-牛津译林版/二年级上册/Unit 5 Have some juice,please!

    11

    • 2020-12-03
    • 下载0次
    • 1994.84KB
  • ID:4-8272632 牛津译林版七年级上 Unit 5--6.单元练习(含答案)

    初中英语/牛津译林版/七年级上/Unit 6 Food and lifestyle

    初一英语周练十 7A Unit 5-6 班级____________ 学号 姓名 得分_______________ 一、选择填空。(20分) ( )1.After _____supper, I like to walk in the street. And I often see _____ old man walk his dog. /, a B. the, an C./, the D. /, an ( )2.----Do you often eat noodles _______breakfast? ----Yes.And we often watch the early news ________breakfast. A.at;for B.for;at C.at;at D.for;for ( )3. The vegetables are good _______us. So please eat _______. A. for; less B. at; less C. for; more D. at; more ( )4. ---_______ do you go swimming? ---Less than three times a week. A. How often B. How soon C. How long D. How many times ( )5. I like to eat some _______and _______in the morning. A. potatoes; mangoes B. potatos; mangos C. potatos; mangoes D. potatoes; mangos ( )6. How many _______do you want? A. glass of apple juice B. glass of apple juices C. glasses of apple juice D. glasses of apples juice ( )7.It’s important _______us _______English well. A.for;to learn B.to;to learn C.for;learning D.of;to learn ( )8.Sandy _______pork or cabbages _______her mother. A.1ikes;like B.doesn’t like;1ike C.1ike;likes D.doesn’t like;likes ( )9.----Would you like_______? ----Thank you,but I am not thirsty. A.any moon cakes B.any orange C.some bread D.some orange ( )10. ---__ book is Millie’s ?---The one on the desk. A. Whose B. Which C. Who D. What ( )11. ---_________ teacher is the man over there? ----He is our teacher. Whose B. Who C. Which D. What ( )12.----______ Disney Amusement Parks are there in China? ----Two. How many B. How often C. How soon D. How long ( )13. —I play football for one and a half hours every day. —Oh, you do ________ exercise. You exercise _______ ten hours a week. A. much; less than B. much; more than C. many; less than D. many; more than ( )14. I always have rice with _______and an apple ________lunch A. fishes; for B. fishes; on C. fish; for D. fish; on ( )15. --- Are you going to buy the toy bear ______John? --- Yes. He wants it _____a present. A. at; as B. for; for C. for; as D. to; for ( )16. Tom is fat. The doctor asks him to _______and _______. A. eat more; exercise more B. eat less; exercise less C. eat less; exercise more D. eat more; exercise less ( )17. ----Do you know all the _______in your school? ----No, I only know few of them. A. woman teachers B. women teachers C. women teacher D. woman teacher ( )18.----______ does it take you to walk to school every day? ----Less than one hour. How long B. How often C. How soon D. How many times ( )19.He is in good ______, because his lifestyle is very ___________. health, health B. healthy, health C. health, healthy D. healthy, healthy ( ) 20.---- Do you like swimming in winter? ----Of course.The water ________a bit cold at first,but then I am warm and full of energy. feels B.tastes C.smells D.looks 二、完形填空。(15分) We need to brush our teeth twice a day every day. ___21_do you know you may be wrong? Now there is a new ___22__of toothbrush. With its help we can use it ___23___. We ___24___ to brush our teeth for about two minutes, twice a day. But __25__is the right way to brush the teeth? It’s an important lesson we have to ___26__. The new iBrush 365 can __27___a lot. It can help us to brush our teeth in a right _28___. The toothbrush has a strong head. We can __29__our teeth in one minute. About 300 people __30__iBrush 365 now. They think the toothbrush makes their life __31___ and healthy. They __32___the toothbrush and are __33___to use them. The toothbrush is really useful, but it is a little ____34__. Now you can buy the iBrush 365 for$79. But some people don’t want to __35___so much money on a toothbrush. ( ) 21. A. But B. So C. And D. Or ( ) 22. A. basket B. box C. piece D. kind ( ) 23. A. bad B. enough C. right D. wrong ( ) 24. A. remember B. need C. decide D. keep ( ) 25. A. what B. where C. why D. when ( ) 26. A .take B. plan C. learn D. practise[ ( ) 27. A. carry B. pay C. prepare D. help ( ) 28. A. idea B. way C. place D. state ( ) 29. A. pull B. move C. push D. clean ( ) 30. A. use B. paint C. drink D. change ( ) 31. A. hard B. helpful C. easy D. difficult ( ) 32. A. all like B. are like C. like all D. both like ( ) 33. A. special B. lazy C. popular D. happy ( ) 34. A. cheap B. expensive C. high D. heavy ( ) 35. A. spend B. take C. keep D.cost 三、阅读理解。(20分,每题2分) (A) To eat healthy food, you don’t need to change the way you shop. The following ways will help you to have the right food and they are a part of a healthy eating plan. Plan first Find out how many meals you will be shopping for. Think about the number of food you’ll need for breakfast, lunch, supper and snacks. Make a list A shopping list will make your shopping better. Try to buy what’s on your list, but don’t let your list stop you from looking for or trying new healthy food. When making your shopping list, make sure your list includes the food you need. Also, be sure your list includes healthy snack food. Shop for fresh food Fresh food is better than ready-to-eat food because you can cook what you need. Shop after a good meal If you find yourself shopping on an empty stomach(胃),drink some water or buy a piece of fruit to eat. ( )36.How many shopping ways are mentioned(提到) in the passage? One B. Two C. Three D. Four ( )37. What does the underlined sentence(划线句子) mean? Let you stop looking for or trying new healthy food. Don’t look for or try new healthy food. Want you to look for or try new healthy food. Let you stop and look for or try new healthy food by using the list. ( )38. Why is fresh food better than ready-to-go food? Because it is fresh. B. Because it is delicious. C. Because it looks better. D. Because you can cook what you need. ( )39. You had better go shopping ________. A.When you have an empty stomach. B.when you have had nothing to eat or drink. C.before having something to eat or drink. D.after you have had something to eat or drink. ( )40.What’s the best title of the passage? A.Shopping ways for healthy food. B.Shopping list for healthy food. C.Shopping time for healthy food. D.Shopping place for healthy food. B People eat different things in different countries. In some countries, people eat rice every day. Sometimes they eat it twice or three times a day for breakfast, lunch and supper. Some people do not eat some kinds of meat. Muslims, for example, do not eat pork. Japanese eat lots of fish. They are near the sea. So it is easy for them to get fish. In the West, such as England and the USA, the most important food is potatoes. People there can cook potatoes in many different ways. Some people eat only fruit and vegetables. They do not eat meat or fish or anything else from animals. They eat food only from plants(植物). They say the food from plants is better for us than meat. These people are called vegetarians. ( )41. In some countries, what do people eat every day? A. Fish B. Vegetables C. Fruit D. Rice ( ) 42. Why do Japanese eat lots of fish? A. Because they like fish better than the other food. B. Because it is easy for them to get fish C. Because fish can give them lots of calories. D. Because there is no other food. ( )43. What is the most important food in some Western countries? A. Fish B. Potatoes C. Vegetables. D. Fruit and vegetables. ( ) 44. What’s the meaning of the underlined word "vegetarians" in Chinese? A.只吃素食的人 B. 只吃荤食的人 C.研究素食的人 D.种植蔬菜的人 ( )45. Which of the following is TRUE? A. People in different countries eat different food. B. Food from plants is better for us than meat. C. Muslims are vegetarians. D. People in some Western countries can cook tomatoes in many ways. 四、词汇。(每小题1分,共15分) 46. Eating too much sugar is bad for our ______(tooth). 47. Those need a lot of time every day. (dance). 48. An apple a day _________(keep) the doctor away. 49. You are fat now. You need to keep (exercise) every day. 50. We are _________to visit our English teacher this Sunday. (plan) 51. One of the dishes _________sweet. Do you want ______________ it?(taste) 52. It’s important for us to have good ______________(生活方式). 53. Doing exercise can help us keep_______(health). 54. How many _________(glass) of milk are there on the table? 55.What would you like ______(order)? 56.Do you have any _______(plan)for the summer? 57.________(eat) fresh vegetables and doing exercise will be good for our health. 58. —Would you like something to drink? — Yes, please. Give me some _________(orange). 59.The man seems _______(be) quite happy. 60.Daniel often eats __________(health) food, so he is often ill. 五、阅读短文,回答问题(10分) Joe brown has a shop. He sells meat in his shop. One Thursday, a woman comes into his shop at five to one.“I’m sorry I’m late,”she says.”I need some more meat for my dinner tonight.” Joe has only one piece of meat in his shop. He takes it out of the fridge and says,” This is $6.50.” “That piece is too small,” the woman says. “Don’t you have anything bigger?” Joe goes into the room behind his shop, puts the piece of meat into the fridge, take it out of the fridge again and closes the door with lots of noise(噪音). Then, he brings the piece of meat to the woman and says, “This piece of meat is bigger and more expensive(昂贵的). It’s $8.75.” “Good,” the woman says with a smile. “Give me both of them.” 回答下面5个问题,每题答案不超过5个单词。 61.What does Joe Brown sell? ___________________________________________ 62.When does the woman come into Joe’s shop? _______________________________ 63.Why doesn’t the woman want that piece of meat?___________________________ 64.How many pieces of meat are there in the fridge? ___________________________ 65.What’s the actual(真实的)price (价格)of the meat?________________________________ 六、任务型阅读(10分) We all have many things to do every day. We study hard at school. We play games after class. We?do our homework in the evening. We chat with our parents and friends when we have free time . How can?we do these things better? Sleep is the answer to this question. Sleep is our best doctor. Follow the?advice (建议) below (在下面), and you will have a better life. ???? ●Always sleep on the same bed and get up at the same time. ???? ●Always go to bed at the same time. You can read a book or listen to music before you sleep. ???? ●Make your room dark, quiet and comfortable when you sleep .? ???? ●Use your room only for sleeping . Take your computer and TV out of your room. ???? ●Don’t have supper too late. After eating, you should wait for about two hours before you go to bed. ???? ●Do exercise regularly (有规律地). If you want to do exercise, do it more than two hours before you go to bed. ???? ●Don’t drink coffee or tea or eat chocolate before you sleep. They can keep you awake(醒着的). What we do every day We are very busy. At school, each of us??????66?????hard. After class, we play???????67?? .? ___68___the?evening, we do our homework. When we are??????69????, we chat with our parents and friends. How to have a __70___sleep.???? We should go to?bed at the __71___time. We can also do some __72___ and listen to music before we sleep. We should make our room?dark, quiet and comfortable when __73___. If we want to __74___, we should do it more than?2 hours??before we go to bed. __75___coffee or tea is bad for a better sleep. 66.________ 67._________ 68.________ 69.__________ 70.___________ 71._________ 72._________ 73.________ 74.__________ 75.___________ 七.缺词填空 (10分) Now?many?children?are?getting?fat?because?they?do?little?e___76.___.?Some?of?them?spend?too?much time?watching?TV.?Others have to spend l__77.___ of time studying. So they don’t have e__78.____ time to exercise. A?report?says?that?many?middle?school?students?spend?about?10?hours?a?day?sitting?down?and?more than 13 hours every week w__79___ TV. And many students like e__80.____ sweet food. That also makes them fat. Do?you?want?to?be?h____81.____?but?don’t?know?how??It?is?very?i?___82.___?to?exercise?and? eat the right food. You don’t need to spend all day doing exercise to keep fit. In fact, you can exercise anywhere at any t__83.____. W___84.______ to school and climbing stairs(楼梯) every day can help. Remember there are easy w 85. to keep fit. Doing morning exercises can also make you feel good. 76.___________ 77._________ 78.__________ 79.__________ 80.__________ 81.__________ 82. __________ 83.__________ 84.__________ 85.__________ 答案 一、单项选择 1-5 DBCAA 6-10 CABDB 11-15 AABCC 16-20 CBACA 二、完形填空21-25 ADCBA 26-30 CDBDA 31-35 CADBA 三、阅读理解36-40 DCDDA 41-45 DBBAA 四、46. teeth 47.dancers, to dance 48. keeps 49. exercising 50.planning 51.tastes, to taste 52. lifestyles 53. healthy 54. glasses 55. to order 56. plans 57. eating 58. orange 59. to be 60. unhealthy 五、61. Meat 62. At five to one. 63. Because it’s too small. 64. Only one. 65. It is $6.50. 六、66. studies 67. games 68. In 69. free 70. better 71. same 72.reading 73. sleeping 74. exercise 75. Drinking 七、76.exercise 77.lots 78. enough 79.watching 80.eating 81. healthy 82.important 83.time 84.Walking 85. ways 5

    • 2020-12-03
    • 下载1次
    • 72.88KB
  • ID:4-8272625 扬州市2020-2021学年度第一学期第三次质量调研测试初一英语试题(无答案)

    初中英语/月考专区/七年级上册

    2020-2021学年度第一学期第三次质量调研测试 初一英语试卷 一、听力部分(共20小题;每小题1分,满分20分) A. 请根据所听到的对话,选出最合适的图片或选项。每段对话读两遍。 ( ) 1. What does she look like? (  ) 2.When does the shop open? ( ) 3. Where does Tom usually go on Sunday afternoon? (  ) 4.What does Nick often do after school? (  ) 5.Who can make a model plane? A. Joe. B. Sandy. C. Sally. (  ) 6.What’s Simon doing now? A. He is reading in his room. B. He is in the cinema. C. He is watching TV. (  ) 7.What is Li Lei’s mother? A. A doctor. B. A teacher. C. A policewoman. (  ) 8.Can Andy go to see a film with Rose? A. Yes, he can. B. No, he can’t. C. I don’t know. (  ) 9.How many Chinese students are there in Tom's class? A.41. B. 39. C. 36. (  ) 10.Where are they talking? A. On the playground. B. In the supermarket. C. In the library. B. 听对话和短文回答问题。 听第一段对话, 回答第11~12题。 ( ) 11. Which club is Daniel in? A. Maths club. B. Football club. C. Reading club. ( ) 12. What can we know about Mrs. Wu? A. She is short. B. She has short hair. C. She is tall. 听第二段对话, 回答第13~15题。 (  ) 13. What does Mr. Green do first in the morning? A. He drives to work. B. He takes his children to school. C. He rides a bike to work. (  ) 14. Who has lunch at home? A. Mr. Green and Mrs. Green. B. Mrs. Green. C. Mr. Green. (  ) 15. How do the children come back home in the afternoon? A. By bus. B. By bike. C. On foot. 听一篇短文,回答第16~20题。 ( ) 16. You know a lot about English but maybe you . A. can speak it B. can ‘t speak it C. can’t study it ( ) 17. You must get into the river . A. to learn how to swim B. to play with C. to go boating ( ) 18. Do you want to be a football player? Please . A. borrow a good football B. buy a good football C. play football ( ) 19. How can we learn English well? We must have a good English book. We must have a good English teacher We must use it often. ( ) 20. Who can you speak English to in class? Only my classmates. My English teacher and my classmates. C. My father and and teacher. 二、单项选择(共15小题;每小题1分,满分15分) 21. I have _____ football. Would you like to play ______ football with me ? A. /, a B. the, a C. a, the D. a, / 22. Our English teacher knows _______ about English. We all love him. A. a lot B. lots of C. a lot of D. a lots of 23. Her mother often cooks breakfast ____ the ground floor ____ 6 o’clock. A. in, at B. at, in C. at, at D. on, at 24. Amy thinks Maths ____ her favourite and she is good at _____ it. A. are, learning B. is, learn C. are, learn D. is, learning 25. It’s 9:00 now. It is time for us _____ sports. A. play B. playing C. to play D. plays 26. --- ______ do you go to the Music Club? --- Twice a week. A. How B. How often C. How long D. How many 27. --- Excuse me, what is on the wall of the classroom? --- Oh, ______ a blackboard , two doors and five windows. A. there is B. there are C. it is D. they are 28. –Would you like_______ orange juice? A. any B. some C. many D. / 29. --- Who _____Thanksgiving? A. celebrate B. celebrates C . celebrating D. to celebrate 30. --- Could you help her ___ the classroom after school? A. clean B. cleaning C. cleans D. to cleaning 31. Millie plays a trick _________ Wendy at the party. A. on B. with C. to D. for 32. They give us candies _________ a treat. A. as B. like C. for D. in 33. ---Mum, I’m going for Jim’s birthday party. I’ll be back before 9:00. ---____. A. Have great fun B. Be careful C. Come home early D. Really? 34. 一_________ do you like this film so much? 一Because it’s fun. A. How B. What C. Which D. Why 35. There is going to _______a basketball match tomorrow. A. have B. has C. be D. is 三、完形填空 阅读短文, 从每题所给选项中选出可以填入空白处的最佳选项。(共15小题;每小题1分,满分15分) Nancy is reading an e-mail from her friend Jack. She is very 36 to get the e-mail . Jack writes about his school 37 weekends. Jack likes his school very much. Nancy likes her school, 38 . Jack’s school is very big and he likes his classroom. The 39 and chairs are new. There are lots of pictures 40 the wall. They clean the classroom every day. The teachers are nice and the 41 are friendly. He loves 42 because he can learn a lot about the world. He also loves 43 . He is good at playing football. He often plays it with his 44 after school. He is in the school 45 team. He says he has a good time at school. Jack doesn’t 46 to school on Saturdays and Sundays. He gets up 47 at six on Saturday. He goes jogging in the park for half 48 . Then he eats his 49 . After that, he helps his mother with housework. At eight he begins to do his homework. He has lunch in a fast food restaurant. In the 50 , he goes shopping with Mum. Sometimes he plays computer games or chats with his friends on the Internet in the evening. He enjoys his weekend very much. ( )36. A. beautiful B. hungry C. happy D. sad ( )37. A. for B. to C. at D. in ( )38. A. also B. again C. too D. very ( )39. A. desks B. schoolbags C. pencils D. pens ( )40. A. in B. on C. near D. at ( )41. A. subjects B. books C. workers D. students ( )42. A. drawing B. swimming C. dancing D. reading ( )43. A. sports B. trees C. animals D. hobbies ( )44. A. teachers B. parents C. friends D. brothers ( )45. A. basketball B. football C. music D. volleyball ( )46. A. like B. play C. go D. have ( )47. A. early B. late C. before D. after ( )48. A. a year B. a month C. an hour D. a day ( )49. A. breakfast B. lunch C. supper D. dinner ( )50. A. day B. hour C. afternoon D. morning 四、阅读理解 (每小题2分,共40分) A It’s Sunday today. It’s time for lunch. Li Ming and his parents go to a house of noodles(面条) for lunch. The waiter (服务员)shows them the menu(菜单). Li Ming’s father orders(点) Special I and a cup of green tea. His mother orders Special III and two bowls of porridge. Li Ming orders Special II and an ice cream. ( ) 51. What’s the time? A. About 7:00 in the morning. B. About 12:00 at noon. C. About 6:00 in the evening. D. About 12:00 in the evening. ( ) 52. What does Li Ming have for lunch today? A. Beef B. Mutton C. Meat D. Chicken ( ) 53. Lucy doesn’t like tomatoes, so she can order(点)__________. A. Special I B. Special II C. Special III D. nothing ( )54. Whose lunch is the most expensive(贵)? A. Father’s B. Mother’s C. Li Ming’s D. We don’t know. ( ) 55. Li Hua has 9 yuan, and she doesn’t like onions. What can she order? A. Special II and orange juice. B. Orange juice and Special III. C. Special II and porridge. D. A and B B SpongeBob SquarePants (《海绵宝宝》) is a popular US cartoon. It’s about the interesting life of a yellow sponge (海绵) and his friends. What’s it like living under the sea? What kind of things do they like doing? I am SpongeBob. I live in a pineapple (菠萝) under the sea. I work at a fast food restaurant. My best friend is Patrick Star. We all like catching jellyfish(水母) because they are beautiful. My name is Squidward Tentacles. In fact, I am an octopus(章鱼). I like playing the clarinet(单簧管) because it makes lovely music. I am Mr Krabs. I am SpongeBob’s boss(老板). I love nothing but (除了)money. Money makes me feel good. ( )56.Where is the popular cartoon from? A. China B. UK C. The US D. Our school ( )57. The cartoon is about ________ of a yellow sponge and his friends. A. the interesting life B. the beautiful houses C. the special clothes D. the nice food ( )58.SpongeBob lives in a _______ under the sea. A. tomato B. pineapple C. potato D. Banana ( )59. ________ is SpongeBob’s best friend. A. Squidward Tentacles B. Mr Krabs C. Mickey Mouse D. Patrick Star ( )60. Which is NOT right? A. SpongeBob works at a fast food restaurant B. In fact, Squidward Tentacles ia an octopus. C. SpongeBob is Mr Krabs’ boss. D. Mr Krabs only loves money. C Everyone hopes to have a healthy lifestyle. But do you know what a healthy lifestyle is like? Here are some ways to have a healthy life. Get active This is the most important way of a healthy lifestyle. Walking, running, playing basketball and other sports will help you keep healthy. Keep clean Keep the places around you clean. Unclean and untidy places can not only make you angry but also (不但…而且)make you ill. Eat healthily Our health depends on (依赖于) our food, so everyone should remember to eat healthy food. The healthier food you eat, the healthier you will be. Live green This is the easiest way to live a healthy lifestyle. Plant trees around your house. Try your best to use less(更少的) water. Stop using things if they are bad for environment. 61. How many ways does the passage tell people to have a healthy lifestyle? A. Two. B. Three. C. Four. D. Five. 62. How will unclean places make people feel? A. Sad. B. Angry and ill. C. Happy and healthy. D. Excited. 63. What does the underlined word “environment” mean in Chinese? A. 空气 B. 环境 C. 矿藏 D. 垃圾 64. From the passage, which of the following is the way to live green? A. Getting lots of exercise. B. Keeping clean and tidy. C. Planting trees. D. Eating more fruit and vegetables. 65. Which of the following is true according to the passage? A. Get active is the only way to keep healthy. B. You don’t need to keep your home clean. C. You should try your best to use less water. D. Our health depends on our clothes. 词汇运用(共10小题;每小题1分,满分10分) 根据括号内的中文提示或所给单词完成下列句子 66. We have shows about different __________ around the world.(节日) 67 We should do morning exercises every day to keep ____________ (健康) 68 The beef ______________ (尝起来) very nice. 69. What __________ ( 别的) do you like to do ? 70 Eddie is very lazy and never _____________(锻炼) 71. My uncle with his children___________(fly) kites on Sunday morning. 72. What about _____________ (plan) our winter holidays? 73. These hair clips are one of the____________ (dance) . 74. People celebrate Halloween by (dress)up. 75. What do we can do to celebrate _________(teacher) Day? 六、 任务型阅读(共10小题;每小题1分)(每空一词) ‘Who needs a shopping mall if you have Taobao?’ says Wang Lin, 28, a writer in Beijing. Taobao, China’s largest online shopping site(网站), has become an important part of Wang Lin’s life. She spends lots of money on Taobao. A growing number of Chinese Internet users like Wang have found the joy of online shopping. Most online shoppers are students or young workers. More women shop online than men. Clothing and home use products (产品) are the most popular online. It was reported that more than 250 billion yuan was spent on online shopping last year, 80% through Taobao. Taobao means ‘looking for treasure’ in Chinese. People can find almost everything they need on Taobao, from clothes to books, from candies to DVD players. You may question the security (安全) online shopping. Wang Lin said, ‘It is very safe and convenient (便利). Unless you receive the products from the sellers and are satisfied with them, the shop owner will not get the money. You can also get your money back if you want to return the product.’ Taobao: China’s 76___________ online shopping center Situation (现状) More and more Internet users 77. _________ shopping online. Women like online shopping 78 _______ than men. Clothing and home use produces are the79 __________ popular. People spent 80 _______ billion yuan on Taobao online shopping center. Meaning It means 81 ________ for treasure. Advantages (优点) You can find almost 82. _________ you need. It is very 83. _______ and convenient. Don’t need to 84. _______ about the security. If you are not satisfied with the products, you can get your money 85. _________. 七.首字母填空(满分10分,每空一词。) Dear Benny, I’m very sorry I don’t have much time to write to you often. I am always b  (86)   at school. I usually s  (87)   two hours a day playing football. Football is my favorite . It’s important to k ___(88)____healthy. Next week, I’m coming to Nanjing with my p  (89)    . I will stay there with them for 2 weeks, I’m very excited, because it will be my first t   (90)   to be in China. I really want to learn some C___(91)__ though(虽然) I hear it is d  (92)  for a foreigner(外国人) to learn it well. I a (93) want to see old buildings and e (94) traditional food in China. Will you tell me some interesting p____(95)____to visit? I am looking forward to your letter. 八,书面表达(每题2分,共五题,满分10分) A根据汉语提示完成句子 96. 我们学校学生数是600人。 97 ---为什么健康食品对他来说这么重要? 98 一天一个苹果,医生远离我。 99. Daniel 每周没有太多的时间打网球。 100谢谢你给我李宇春的这张照片。 B、书面表达。 请以 My healthy lifestyle为题写一篇80字左右的短文。 1.我叫Simon.我有一个健康的生活方式。 2.我每天踢球一个小时,我也吃健康的食物。 3早餐我吃一个鸡蛋或者面包,喝一杯牛奶。 4.中午我吃米饭、肉和蔬菜。 5. 晚上我吃些鱼和蔬菜,蔬菜和水果对我们有好处。每天我还喝大量的水。 Simon’s lifestyle - 8 -

    • 2020-12-03
    • 下载5次
    • 5664.17KB
    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-8272623 江苏省扬州市2020-2021学年第一学期第一次月考七年级英语试题(Unit1-4)(含听力音频+答案 无听力原文)

    初中英语/月考专区/七年级上册

    111

    • 2020-12-03
    • 下载0次
    • 4222.87KB
  • ID:4-8272621 江苏省扬州市2020-2021学年第一学期第二次月考七年级英语试题(Unit5-6)(含听力音频+听力原文+答案)

    初中英语/月考专区/七年级上册

    11111

    • 2020-12-03
    • 下载2次
    • 7599.91KB
  • ID:4-8272591 七年级英语上册 Unit 6 Food and lifestyle 综合测试卷(B)(含答案)

    初中英语/牛津译林版/七年级上/Unit 6 Food and lifestyle

    七年级英语上第六单元综合测试卷(B) 考试时间:100分钟 满分:130分 一、听力(每小题1分,满分20分) A.听对话回答问题,每段对话听两遍。 ( )1. What kind of weather does the girl like? ( )2. What is Mark doing? ( )3. Where are they going? ( )4. What does Nancy look like? ( )5. Who is Lucy waiting for? A. Mr Smith. B. Mrs Smith. C. Mr and Mrs Smith. ( )6. Where are they talking? A. At home. B. In a restaurant. C. In the bathroom. ( )7. Where is the boy from? A. England. B. America. C. Australia. ( )8. What does Tom always eat for lunch? A. Rice and vegetables. B. Hamburgers. C. Rice and meat. ( )9. How often does Simon go swimming? A. Once a week. B. Every day. C. Three times a week. ( )10. What drinks does the man order? A. Coke and juice. B. Water and Coke. C. Juice and water. B.听对话和短文回答问题,每段对话和短文听两遍。 听一段对话,回答第11―12小题。 ( )11. Where are they? A. At school. B. In a library. C. In a food shop. ( )12. What does the man want to drink? A. A cup of water. B. A cup of juice. C. A cup of coffee. 听第一篇短文,回答第13-15小题。 Who Jack's 13 likes bread and eggs for breakfast. What They like hamburgers, 14 and apples for lunch. What They like hamburgers, 14 and apples for lunch. ( )13. A. aunt B. mother C. sister ( )14. A. noodles B. bananas C. dumplings ( )15. A. orange B. apple juice C. Coke 听第二篇短文,回答第16―20小题。 ( )16. What are most Chinese people busy doing every day? A. Working. B. Cooking. C. Shopping. ( )17. What fast food restaurant isn't talked about in this passage? A. Pizza Hut. B. Papa John's. C. McDonald's. ( )18. Why are many people getting heavier? A. Because they don't work. B. Because they eat too much fast food. C. Because they work too much. ( )19. What do we know from the passage? A. People often eat in fast food restaurants. B. People don't like eating in McDonald's. C. There are few fast food restaurants in China. ( )20. What does the speaker think of fast food? A. Delicious and healthy. B. Delicious but not healthy. C. Not delicious or healthy. 二、单词辨音(每小题1分,满分10分) ( )1. A. change B. chocolate C. chat D. Christmas ( )2. A. bottle B. October C. hospital D. kilo ( )3. A. lemon B. pretty C. special D. September ( )4. A. reason B. team C. teacher D. breakfast ( )5. A. dumpling B. difficult C. August D. autumn ( )6. A. energy B. change C. English D. vegetable ( )7. A. Halloween B. dragon C. glasses D. Saturday ( )8. A. difficult B. interesting C. trip D. organize ( )9. A. cool B. foot C. food D. soon ( )10. A. sport B. pork C. born D. world 三、词汇填空(每小题1分,满分10分) 1. Everyone should brush their (牙齿)after getting up and before going to bed. 2. Shirley (改变)a lot when I see her again three years later. 3. I watch films (更少)than three times a month. 4. Kitty never eats snacks between (餐). 5. The (总的)number of the students in Wuxi is getting smaller. 6. There's a (swim) pool in Daniel's home. But he never lets us swim there. 7. Dad cut the lemon into (half) with a knife. 8. Good (lucky) with your English study. 9.―Can I help you, sir? ―Yes. I want two (kilo) of meat. 10. Best (wish) to your family. 四、单项选择(每小题1分,满分15分) ( )1. My father has many books, but he has English books. A. little B. a little C. few D. a few ( )2.―A can of cola, please! ―Only one left(剩下).Would you like to have , sir? A. it B. one C. its D./ ( )3.― is your new bike? ―$150. A. How many B. How much C. How long D. How often ( )4. Eating is not good for your health. A. too much B. too many C. much too D. so many ( )5.― is your music teacher ? ―She is very nice. A. Who;like B. What;like C. Why;for D. How; with ( )6. There are eight at the bus station. A. bus drivers B. bus driver C. buses drivers D. buses driver ( )7.―Would you please her me back? ―All right. I will tell her. A. ask;to call B. ask;call C. to ask;call D. to ask; to call ( )8. He is in good , because his lifestyle is very . A. health;health B. healthy; health C. health;healthy D. healthy;healthy ( )9. I want to go shopping some new clothes for my daughter. A. get B. getting C. to get D. to getting ( )10. There is "l" in word "look". A. an; a B. a;a C. an; the D. a; / ( )11. Is watching TV too bad our eyes? A. much;to B. much;for C. many;to D. many;for ( )12. I'm hungry, Mum. May I have ? A. a bottle of milk B. a cup of tea C. a bowl of rice D. a packet of salt ( )13. Don't tell anybody about it. Keep it you and me. A. of B. in C. between D. with ( )14.―What kind of noodles would you like? ―I'd like some noodles. A. carrots B. beef C. potatoes D. vegetables ( )15.―Let's have oranges. ― A. That's sound good. B. That sound good. C. That's sounds good. D. That sounds good. 五、动词填空(每小题1分,满分10分) 1. They have a good time (celebrate) Halloween on October 31 st. 2. Bruce runs for half an hour (keep) fit every morning. 3. My teacher says it is very important (sleep) well before an exam. 4. Tom (not carry) water home from the river every day. 5. your cousin Andy (fly) a kite at the weekend? 6. The final exam is coming. They need much time (practise) every day. 7. The students (have) a sports meeting once a year. 8. The shop (open) at 8 a. m., and it (close) at 9 p. m. 9. Can you help the old teacher (paint) the wall blue? 10. How about (have) a glass of orange? 六、句型转换(每空0.5分,满分10分) 1. To eat too much is bad for you.(改为同义句) for you too much. 2. My mother goes for a walk every afternoon.(对画线部分提问) your mother for a walk? 3. I'd like two kilos of fish.(对画线部分提问) would you like? 4. He has milk and bread for breakfast.(改为否定句) He milk bread for breakfast. 5. I don't often exercise.(改为同义句) I exercise. 6. There is a shoe shop near my home.(改为复数句) There are near my home. 七、完形填空(每小题1分,满分10分) Do you like shopping? My 1 like shopping very much. Let 2 tell you something about their shopping habits. My brother loves 3 , so he always goes to sports shops. He 4 many tennis shoes in his room. Some of them are still in their original(最初的) 5 . Daisy is my sister. She likes to go to a big shopping mall in the centre of the city with her friends. There are clothes shops and 6 shops there. She usually shops first and then eats some nice food. She thinks it's very 7 . My mother likes to shop online, 8 she doesn't have much time to go to shops and she can 9 many things in a short time. As for my father, he likes to make a shopping list before going shopping. And he usually goes to the 10 near my home. He thinks it's convenient(方便的)and the shoppers there are helpful. ( )1. A. family B. friends C. classmate D. teachers ( )2. A. her B. them C. me D. us ( )3. A. socks B. shoes C. jackets D. T-shirts ( )4. A. paints B. borrows C. wants D. has ( )5. A. boxes B. desks C. photos D. schoolbags ( )6. A. book B. food C. watch D. bag ( )7. A. bad B. difficult C. tired D. wonderful ( )8. A. after B. before C. so D. because ( )9. A. buy B. borrow C. eat D. sell ( )10. A. school B. office C. supermarket D. library 八、阅读理解(每小题2分,满分20分) A It is Sunday today. Ann is shopping with her mother. She wants her mother to buy a sweater for her. In a clothes shop, she finds an orange one. She tries it on, but it's too small. She wants a bigger one, but the bigger ones are not orange. Ann doesn't like other colours. Her mother asks, "Shall we go to another shop to have a look?" So they go out of this shop and go into another. The second shop is much bigger than the first one, and in it there are many kinds of sweaters of different sizes and colours. Ann tries on an orange one. It's too big. She tries a smaller one. It's OK. "How much is its" Ann's mother asks the woman who sells clothes. Then they find it too expensive, and they don't have so much money with them. "Would you like a cheaper one?" the woman asks. "No, we shall take this one. My daughter likes it. We shall come back to buy tomorrow." Ann's mother answers. After that, they leave the shop to buy some other things. ( )1. It is Sunday. Ann and her mother are . A. at home B. doing some shopping C. in a food shop D. walking in a shop ( )2. Ann wants to buy . A. an orange B. an orange sweater C. an orange for her mother D. an orange sweater for her mother ( )3. There is only . A. one shop near their home B. one orange in the first shop C. one small orange sweaterin the first shop D. one big orange sweater in the second shop ( )4. The sweater in the first shop is , so Ann doesn't take it. A. small B. OK C. long D. too dear ( )5. In the second shop . A. they buy an orange sweater in the end B. they buy a sweater of the right size and colour C. they find a sweater of the right size and colour D. there is one sweater of the right size but wrong colour B The street food stands(摊)are very popular in Korea. The stand owners give the names of their food stands according to the food they sell: Dukbokgi(炒辣年糕)and Odeng(串烧). Dukbokgi is a spicy hot food made of rice cakes and some vegetables. These rice cakes are finger-shaped. They are white, and they are about ten centimetres long. They are mixed with sliced vegetables in a pan with a spicy red dressing. Fifteen minutes later, they are ready to eat. Odeng is made of ground fish. It comes in many shapes:some are square, others are round, and still others are stick style. You can buy big or small ones. At these food stands,you can also eat Odeng. It is boiled(煮)in a pot. It is served on a long stick so you can eat it easily. The food at these stands is not expensive. Each Dukbokgi and Odeng is about twenty to fifty cents, depending on the owner. Each food stand has its own recipes for its food, for example, some like to add sugar or other special ingredients(配料)in the food. Usually, there is just one owner, but if the food stand is big,there may be two or three owners. When I was a primary school student,I used to stop at street food stands every day with other girls after school to eat the street food. ( )6. The owners give the names of their stands from . A. the food they sell B. their recipes C. the special ingredients D. the shape of the food ( )7. What are the ingredients of the Dukbokgi? A. Rice and fish. B. Rice cakes and sugar. C. Fish and vegetables. D. Rice cakes and vegetables. ( )8. What does the underlined word "recipes" mean in Chinese? A.特色 B.配方 C.菜肴 D.味道 ( )9. Which of the following is NOT true? A. Odeng can be made into all kinds of shapes. B. Stand owners add different ingredients into street food. C. Street food is popular in Korea because it's made easily. D. The writer liked street food when she was in primary school. ( )10. What's the best title for the passage? A. My favourite food B. Street food stands in Korea C. The most popular food in Korea D. How to make street food 九、翻译句子(每题2分,满分10分) 1.你在网上还给我们订购什么了? _________________________________________________________ 2.对孩子们来说,多运动很重要。 _________________________________________________________ 3.我在两餐之间从不吃零食。 _________________________________________________________. 4. 我们每天需要很多能量去工作。 _________________________________________________________ 5. 格林夫人对她的饮食和生活方式很小心。 _________________________________________________________ 十、书面表达(满分15分) 请你根据以下提示,以“Tom's lifestyle”为题,写一篇不少于50词的短文。 提示:1. Tom今年13岁,是你们班的尖子生,但身体不太好; 2.他经常吃汉堡、鸡肉和冰淇淋,但很少吃蔬菜和水果; 3.他在两餐之间还吃甜点,很少运动; 4.他觉得是改变他的饮食习惯和生活方式的时候了; 5.他打算每天跑步30分钟,每周游泳两次;多吃蔬菜,多喝水。水是最好的饮料,因为它不含有热量(calories). Tom's lifestyle 参考答案 【听力材料】 A.听对话回答问题,每段对话听两遍。 1. W: What's the weather like today? M: It's raining. 2. M: I don't like rainy days. I like sunny days. W: Mark, are you busy now? M: I am watching TV. I am coming soon. 3. W: Jack looks so painful. There must be something wrong with him. M: We'd better take him to the hospital at once. 4. M: Who is the girl with short straight hair? Is it Nancy? W: No. Nancy's hair is short and curly. 5. M: Are you waiting for Mr Smith, Lucy? W; Yes, and his wife as well. 6. W: Dinner is ready. Help yourself. M: Wow! It smells delicious. Could you please tell me how to cook it? 7. W: Are you from England? M: No, I'm from Australia. 8. W: What do you usually eat for lunch, Tom? M: I always eat rice and meat for lunch. I like hamburgers very much. I eat them once a week. 9. W: Simon, do you go swimming every day? M: No. I swim once a week. 10. W: Are you ready to order, sir? M: Yes, we are. Tomato soup and chicken for two. W: Any drinks? M: We'd like a bottle of orange juice and a glass of water. B.听对话和短文回答问题,每段对话和短文听两遍。 听一段对话,回答第11-12小题。 W: Welcome to Burger Town. Can I help you? M: Yes. I'd like a hamburger. W: Do you want anything to drink? M: Yes. I want a cup of coffee. W: OK. They are three dollars and thirteen cents, please. M: Here you are. W: Thanks. 听第一篇短文,回答第13-15小题。 Good morning! Welcome to my home. My name is Jack. We are having breakfast. These are my parents. My mother likes bread and eggs for breakfast, but my father doesn't like them. For lunch, we all like hamburgers, bananas and apples. For dinner, we eat chicken and rice. I also like drinking Coke, but my parents don't like it. 听第二篇短文,回答第16-20小题。 In China, most people are busy at work and they don't have much time to cook at home. So more and more people eat fast food and fast food restaurants are now a part of our modern life. Even a little child knows about Pizza Hut, McDonald's and KFC. They want to eat the most delicious fast food. But as we know, fast food is not healthy. Eating too much fast food makes people get heavier. When they move around or go up and down, they feel weak and tired easily. Maybe they'll have other health problems later. So why not stop eating fast food right now? 【参考答案】 一、1. A 2. C 3. C 4. C 5. C 6. A 7. C 8. C 9. A 10. C 11. C 12. C 13. B 14. B 15. C 16. A 17. B 18. B 19. A 20. B 二、1. D 2. D 3. B 4. D 5. A 6. C 7. C 8. D 9. B 10. D 三、1. teeth 2. changes 3. less 4. meals 5. total 6. swimming 7. halves 8. luck 9. kilos 10. wishes 四、1. C 2. A 3. B 4. A 5. B 6. A 7. A 8. C 9. C 10. C 11. B 12. C 13. C 14. B 15. D 五、1. celebrating 2. to keep 3. to sleep 4. doesn't carry 5. Does, fly 6. to practise 7. have 8. opens, closes 9. (to) paint 10. having 六、1. It's bad, to eat 2. How often does, go 3. How much fish 4. doesn't have, or 5. seldom do 6. some shoe shops 七、1. A 2. C 3. B 4. D 5. A 6. B 7. D 8. D 9. A 10. C 八、1. B 2. B 3. C 4. A 5. C 6. A 7. D 8. B 9. C 10. B 九、1. What else did you order for us on the Internet? 2. It's important for children to exercise more. 3. I never eat snacks between meals. 4. We need lots of energy to work every day. 5. Mrs Ureen is careful with her diet and lifestyle. 十、One possible version: Tom's lifestyle   Tom is 13 years old. He is a top student in our class, but he is not healthy. He often eats hamburgers, chicken and ice creams. He seldom eats vegetables or fruit. He also eats sweet food between meals. He doesn't like sports. He feels that it's time for him to change his diet and lifestyle. He plans to run for 30 minutes every day and go swimming twice a week. He wants to eat more vegetables and drink much water, because water is the best drink. It has no calories. 1

    • 2020-12-03
    • 下载4次
    • 301.54KB
  • ID:4-8272589 七年级英语上册Unit 6 Food and lifestyle 综合测试卷(A)(含答案)

    初中英语/牛津译林版/七年级上/Unit 6 Food and lifestyle

    七年级英语上第六单元综合测试卷(A) 考试时间:100分钟 满分:130分 一、听力(每小题1分,满分20分) A.听对话回答问题,每段对话听两遍。 ( )1. What would Mike like? ( )2. When is Mike's birthday? ( )3. What does Joe's brother like best? ( )4. What is Tim doing at 7:30 today? ( )5. How long is the water park open every day? A. Less than one hour. B. More than four hours. C. Over five hours. ( )6. How many people will go skiing tomorrow? A. Two. B. Three. C. Four. ( )7. How long does the boy watch TV every week? A. Less than 6 hours. B. About 7 hours. C. More than 10 hours. ( )8. How often does Millie go to school by bike? A. Never. B. Sometimes. C. Every day. ( )9. When does the man exercise? A. Never. B. On Sunday morning. C. Every day. ( )10. What does the man really mean? A. Mrs White's diet is not good. B. Mrs White's diet is not bad. C. Mrs White's diet is wonderful. B.听对话和短文回答问题,每段对话和短文听两遍。 听一段对话,回答第11―12小题。 ( )11. Bob plays table tennis with after school. A. Bill B. his classmates C. his friends ( )12. can play football. only watches volleyball on TV. A. Bill; Bob B. Bob;Bill C. Bill;Bill's classmate 听第一篇短文,回答第13―15小题。 ( )13. John's birthday is on . A. July 8th B. July 10th C. July 12th ( )14. John and Nick like green, but Jim likes . A. blue B. white C. red ( )15. John and Nick have at school. A. a music festival B. an art festival C. a school trip 听第二篇短文,回答第16―20小题。 ( )16. is/are the favourite food in England. A. Fish and chips B. Fish C. Chips ( )17. People put their food in a . A. plastic bag B. car C. paper bag ( )18. Where do the English people eat take-away food? A. At home. B. In the workplace or on the road. C. Both A and B. ( )19. In which country is take-away food also popular? A. In the USA. B. In Australia. C. In the USA and Australia. ( )20. is/are people's favourite food in the USA. A. Fried chicken B. Fish C. Chips 二、单词辨音(每小题1分,满分10分) ( )1. A. snack B. plate C. hamburger D. plan ( ) 2. A. ear B. head C. health D. breakfast ( )3. A. bed B. get C. email D. lesson ( )4. A. jump B. luck C. fun D. true ( )5. A. watch B. chicken C. Christmas D. teach ( )6. A. homework B. world C. word D. short ( )7. A. they B. three C. month D. mouth ( )8. A.usually B. desks C. stops D. sleep ( )9. A. should B. group C. could D. would ( )10. A.orange B. thank C. uncle D. strong 三、词汇填空(每小题1分,满分10分) 1. They are (计划)a trip to Beijing now. 2. The old man often (改变)his lifestyle. 3. What about (点)a plate of fish? 4. David often goes to the supermarket to buy (零食)with his classmates. 5. (有时)she has some fruit for supper. 6. We would like to buy some apples and (tomato). 7. Before (go) to bed, Sandy likes to drink。cup of milk. 8. Fast food has too much (糖), so it is not healthy. 9. The watch over there is one of the (child). 10. They like writing (diary). 四、单项选择(每小题1分,满分15分) ( )1. Sandy never , so she is fat. A. exercise B. exercises C. exercising D. to exercise ( )2. Everyone energy healthy. A. needs; to keep B. need;to keep C. needs; keep D. need; keep ( )3.―Let's go to see a film this evening. ― . I'd be glad to. A. That's right B. That's all C. That's all right D. All right ( )4. 1t's easy for me . A. swim B. swimming C. to swim D. swimmer ( ).5 A good breakfast helps us the day . A. start;good B. start; well C. stay; good D. stay;well ( )6.―How long do you read English every day? ― . A. Three to six times. B. In the morning. C. Twice a month. D. For more than two hours. ( )7. How many do you want? A. glass of apple juice B. glass of apple juices C. glasses of apple juice D. glasses of apples juice ( )8. Tom is fat. The doctor asks him to and . A. eat more; exercise more B. eat less; exercise less C. eat less; exercise more D. eat more; exercise less ( )9. It's very important us students carefully(认真地)in class. A. for; listening B. of; listen C. for; to listen D. of; to listen ( )10. Lily wants to buy some stamps Jack's. A. different from B. be different from C. are different from D. are different ( )11.―You are the first in the 100-metre race. Congratulations! ― . A. That's right. B. How do you say that? C. Don't say so. D. Thanks a lot. ( )12.―Can I the flowers? I want to buy some for my friend. ―Sure. This way, please. A. take a look B. take a look on C. have a look D. have a look at ( )13. He has an orange or a banana. A. some time B. sometimes C. some times D. any time ( )14. The fish smells . I hope you it. A. good;to enjoy B. well;will enjoy C. well;to enjoy D. great; will enjoy ( )15.―What's the cost of these new books? ―About 1,000 yuan. A. all B. whole C. total D. together 五、动词填空(每小题1分,满分10分) 1. Kitty seldom eats sweet snacks or (drink) Coke between meals. 2. The old man plans (exercise) in the park every morning. 3. The weather often (change) in England. 4. Here (be) some good news for you and your friends. 5. Health is wealth(财富).Everyone in the world (want) to be healthy. 6. Why not (order) a plate of chicken for Lucy? 7. Daniel often plays basketball (keep) healthy. 8. This kind of food gives me energy for (play) volleyball. 9. He loves watching TV very much, but he seldom (exercise). 10. Each of the students (like) playing computer games. 六、句型转换(每空0.5分,满分10分) 1. I take a walk every day.(对画线部分提问) you take a walk? 2. He sleeps for about eight hours every night.(对画线部分提问) he every night? 3. I'd like a cup of tea.(对画线部分提问) of tea like? 4. Mary has a cup of tea after a meal.(改为否定句) Mary a cup of tea after a meal. 5. Lucy dances for half an hour every day.(改为同义句) It Lucy half an hour every day. 6. I feel so excited when I hear it.(对画线部分提问) you when you hear it? 七、完形填空(每小题1分,满分10分) Healthy eating is 1 for us. What and how should we eat to 2 ? First, we must have 3 food and the food must be clean. We should cook it properly. Also, we should never eat too 4 or too little. Second, it's very important for us 5 a balanced diet. Different kinds of food are necessary, 6 as bread, meat, fish, eggs, milk, fruit and vegetables. Bread gives us 7 . Meat, fish, eggs and milk help our bones 8 . Thirdly, we should eat regularly. It is said that half of all students don't have a regular breakfast or don't eat anything at all in the morning. A good 9 keeps us strong. Finally, we must realize that we should ea 10 our favourite food but also healthy food. ( )1. A. frightened B. bad C. serious D. important ( )2. A. health B. be health C. healthy D. be healthy ( )3. A. enough B. many C. a few D. few ( )4. A. many B. much C. any D. some ( )5. A. keep B. to keep C. keeping D. kept ( )6. A. so B. if C. such D. and ( )7. A. food B. sadness C. happiness D. energy ( )8. A. grow B. grows C. grew D. growing ( )9. A. breakfast B. lunch C. supper D. meal ( )10. A. not B. no C. not yet D. not only 八、阅读理解(每小题2分,满分20分) A The 12-year-old boy Dret lives with his mother in Beijing now. He is from America. They move to China because Dret's mother gets a great job in Beijing. Dret is excited. Everything here is new to him. The city, the school and people are different from those in America. Dret and his mother now live in a rented flat(出租公寓).The building is not tall and there is no lift(电梯).The building is not far from Dret's new school. He walks to school. It takes just 10 minutes. Around the building, there is a big supermarket. Dret likes his new school-Yucai Middle School. It is big. Some students are Chinese. Some come from other countries. But they all speak English. There is a very big library in the school and there are a lot of English books there! Dret is not good at using chopsticks. Unluckily, all kinds of food in the school canteen(餐厅)are Chinese food. So he has to learn to use chopsticks, because he has lunch at school. Dret loves Chinese kung fu very much. He hopes to learn kung fu one day. ( )1. Why does Dret move to China? A. Because he wants to learn Chinese. B. Because he wants to travel in China. C. Because he wants to learn kung fu. D. Because his mother gets a job in China. ( )2. Which of the following is NOT true? A. Dret can use chopsticks well. B. Yucai Middle School is big. C. Dret comes from the USA. D. Dret is 12 years old. ( )3. How does Dret go to school? A. By subway. B. By car. C. By bike. D. On foot. ( )4. Where do Dret and his mother live? A. In Dret's school. B. In a tall building in Beijing. C. In a low building near Dret's school. D. In a tall building near Dret's school. ( )5. What does Dret want to learn? A. How to use chopsticks. B. Kung fu. C. Chinese cooking. D. Chinese culture. B A large number of people in the world eat fast food. Whenever you go into a fast food restaurant, you can see lots of people enjoying their meals there. How do you know in which country people like fast food best? The English people are the world's biggest fans of fast food, while the French are the least interested in quick meals, according to a survey done last year. The survey of thirteen countries shows 45% of the English people say they can't give up fast food because it's delicious. And 44% of Americans and 37%of Canadians say the same. The French,proud of their delicious and high-class cuisine, don't like fast food. 81%of them think it is unhealthy, followed by 75% of the Japanese. How about the Chinese? How often do you have hamburgers or fried chicken? It doesn't matter whether you like Western fast food or Chinese food. The most important thing is to keep a balanced diet. ( )6. From the survey we know like fast food best. A. the Chinese B. the French C. the Japanese D. the English ( )7. The survey shows of Americans like fast food. A. 3 7% B. 44% C. 75% D. 81% ( ) 8. According to the survey, some people can't give up fast food because it's . A. cheap B. safe C. delicious D. healthy ( )9. The word "cuisine" in the passage means " ". A. food B. house C. water D. country ( )10. The survey is about . A. Western countries B. fast food C. restaurants in the world D. Chinese food 九、翻译句子(每题2分,满分10分) 1.他早餐不常吃水果。 __________________________________________________________ 2.他的父母没有足够的钱供他上学。 __________________________________________________________ 3.米莉计划再多吃些水果和蔬菜。 __________________________________________________________ 4.学好英语对我们来说是很重要的。 __________________________________________________________ 5.当我跑完步时,我感觉累。 __________________________________________________________ 十、书面表达(满分15分) 假设你是Andy,请根据下面的汉语提示以“My lifestyle”为题,用英语写一篇有关饮食和生活习惯的小短文。 提示:1.我叫Andy,14岁; 2.我每天打篮球,因为我想成为一名篮球运动员; 3.我通常早饭吃一个鸡蛋,喝一杯牛奶;午饭和晚饭吃肉和蔬菜; 4.我喜欢喝牛奶,因为我需要许多能量; 5.我不喜欢吃甜食,因为它对健康没有好处。 要求:1.要点完整,表达清楚,语句通顺,意思连贯; 2. 60词左右。 My lifestyle 参考答案 【听力材料】 A.听对话回答问题,每段对话听两遍。 1. W: Mike, which would you like, bread, milk or oranges? M: Hmm... Can I have some coffee, please? 2. W: Today is September 28th. M: Yes. Yesterday was Mike's birthday. 3. W: What is your brother's favourite fruit, Joe? M: Pears. Oh no! Apples. 4. M: Tim often gets up at 6:30,right? W: Yes, but today he is still having breakfast at 7:30 because he doesn't have any classes. 5. W: The water park next to my house is open from 1:00 to 5:30 in the afternoon every day. M: Really? I hope to visit it soon. 6. W: Look! It's snowing heavily outside. I plan to go skiing with the twins tomorrow. Would you like to join us? M: Why not? 7. W: How long do you watch TV every day? M: About one hour every day. 8. M: Millie, is your school far from your home? W: Not very far, only a quarter of an hour on foot. I usually walk to school. I can't ride a bike. 9. W: How often do you exercise? M: Seldom. Only on Sunday morning. But my son does every day. 10. W: What do you think of Mrs White's diet? M: If she can change it a little, she won't be so fat. B.听对话和短文回答问题,每段对话和短文听两遍。 听一段对话,回答第11-12小题。 W: Can you play football, I3ob? M: No, I think it's difficult. But Bill can play it. W: Do you like volleyball? M: Yes, but I don't play it. I only watch it on TV. W:Do you like table tennis? M: Yes. I play it with my classmates after school. 听第一篇短文,回答第13-15小题。 My name is Jim and I have two good friends, Nick and John. John and I are twelve years old. Nick is eleven. My birthday is on November 10th. Nick's birthday is on September 12th. and John's birthday is on July 8th. I like red and they like green. John and Nick are in the same school. They have an art festival, but my school only has a music festival every year. 听第二篇短文,回答第16- 20小题。 In England, many people's favourite food is fish and chips. Somerimes people cook the food at home, but usually they go to a fish and chip shop. They put their food in a paper bag. and take it home, or to their workplace. Sometimes they eat it on the road. This kind of take-away food is very popular. Take-away food is also popular in the USA and Australia. There are fish and chip shops in Australia too, but there are not so many in the USA. What is people's favourite food in the USA? I think it is fried chicken. 【参考答案】 一、1. B 2. B 3. A 4. B 5. B 6. C 7. B 8. A 9. B 10. A 11. B 12. A 13. A 14. C 15. B 16. A 17. C 18. C 19. C 20. A 二、1. B 2. A 3. C 4. D 5. C 6. D 7. A 8. A 9. B 10. A 三、1. planning 2. changes 3. ordering 4. snacks 5. Sometimes 6. tomatoes 7. going 8. sugar 9. children's 10. diaries 四、1. B 2. A 3. D 4. C 5. B 6. D 7. C 8. C 9. C 10. A 11. D 12. D 13. B 14. D 15. C 五、1. drinks 2. to exercise 3. changes 4. is 5. wants 6. order 7. to keep 8. playing 9. exercises 10. likes 六、1. How often do 2. How long does, sleep 3. How many cups, would you 4. doesn't have 5. takes, to dance 6. How do, feel 七、1. D 2. D 3. A 4. B 5. B 6. C 7. D 8. A 9. A 10. D 八、1. D 2. A 3. D 4. C 5. B 6. D 7. B 8. C 9. A 10. B 九、1. He seldom eats/has fruit for breakfast. 2. His parents don't have enough money for him to go to school. 3. Millie plans to eat more fruit and vegetables. 4. It's very important for us to learn/study English well. 5. I feel tired when I finish running. 十、One possible version: My lifestyle I'm Andy. I'm 14 years old. I play basketball every day, because I want to be a basketball player. I usually eat an egg and drink a glass of milk for breakfast and have some meat and vegetables for lunch and dinner. I like drinking milk, because I need lots of energy. I don't like eating sweet food, because it is not good for my health. 3

    • 2020-12-03
    • 下载1次
    • 301.64KB
  • ID:4-8272587 七年级英语上册Unit 6 Food and lifestyle 提优检测卷(含答案)

    初中英语/牛津译林版/七年级上/Unit 6 Food and lifestyle

    7A Unit6提优检测卷 (满分:100分 考试时间:100分钟) 一、单项填空(每小题1分,共15分) 1.一Do you like swimming in winter? 一Of course.The water________a bit cold at first,but then I am warm and full of energy. A.feels B.tastes C.smells D.loo ks 2.一Do you often eat noodles_______breakfast? 一Yes.And we often watch the early news breakfast. A.at;for B.for;at C.at;at D.for;for 3._______can help you_______ healthy. A.Do exercise;stay B.Doing exercise;stay C.Do exercises;to stay D.Doing exercises;staying 4.Do not eat sweet food_______.It is bad for you. A.any B.more C.any more D.any long 5.We need to buy some_______and two_______ for supper today. A.tomatoes;kilos of meats B.tomatoes;kiloes of meat C.tomatoes;kilos of meat D.tomatos;kiloes of meats 6.一How long does Millie do her homework every day? 一_______ A.In two hours B.Two hours C.For 8 hour D.At an hour 7.The student_______a lot of money _______books. A.costs;on B.takes;to buy C.spends;on D.spends;to buy 8.一Is watching too_______ TV bad_______our eyes? 一Yes.We should always give our eyes a rest. A.much;to B.much;for C.many;to D.many;for 9.一I can’t stand the smell of the stinking tofu. 一Would you like to have a try? It_______quite delicious! A.looks B.sounds C.tastes D.smells 10.It’s important_______us_______English well. A.for;to learn B.to;to learn C.for;learning D.of;to learn 11.The old man is in good _______,because his lifestyle is very_______. A.health;health B.healthy;healthy C.health;healthy D.healthy;health 12.一Do you often get a_______ present from your aunt on your birthday? —No.only a card,but with her best wishes. A.small B.important C.special D.difficult 13.一_______hamburgers? 一They give us energy.But 1 don’t think them healthy. A.What do you like B.How do you think C.What do you think of D.How do you think of 14.一Would you like_______? 一Thank you,but I am not thirsty. A.any moon cakes B.any orange C.some bread D.some orange 15.Sandy_______pork or cabbages_______her mother. A.1ikes;like B.doesn’t like;1ike C.1ike;likes D.doesn’t like;likes 二.完形填空(每小题1分,共10分) Food is very important.Everyone needs to 16 well if he or she wants to have a strong body.Our minds also need a kind of food.This kind of food is 17 .We begin to get knowledge even when we are very young.Small children are 18 in everything around them.They learn 19 while they are watching and listening.When they are getting older they begin to 20 storybooks,science books and so on.When they find something new,they love to as questions and 21 to find out the answers. What is the best 22 to get knowledge? If we learn 23 ourselves,we will get the most knowledge.If we are 24 getting answers from others and do not ask why,we will never learn well.When we study in the right way.we will learn mot and understand 25 . 16.A.sleep B.read C.drink D.eat 17.A.sport B.exercise C.knowledge D.meat 18.A.interested B.interesting C.weak D.better 19.A.everything B.something C.nothing D.anything 20.A.1end B.read C.learn D.write 21.A.try B.have C.think D.wait 22.A.place B.school C.way D.road 23.A.on B.with C.to D.by 24.A.often B.always C.usually D.sometimes 25.A.harder B.much C.better D.well 三.阅读理解(每小题2分,共24分) A Mr Brown likes all kinds of delicious food,and he is often invited(被邀请)to dinner by his friends.Now Mr Brown gets fatter and fatter.He can seldom go upstairs(楼上)at home and has to sleep downstairs.He often feels tired when he walks or does some housework.He is worried about it.So he goes to see a doctor. “Stop eating much fat and sugar,Mr Brown,”says the doctor,“or your health will be worse!” It is difficult for Mr Brown to do it.He will not do as the doctor says.Of course,he finds something wrong with his heart a few months later.Now he thinks he must do as the doctor says.But it is a little late.And he has to be in hospital. “You must lose weight(减肥),Sir,”says the doctor,“unless(除非)you want to die soon!” “Oh,no,doctor! Could you tell me a way to lose weight?” “Sure。you must do an exercise first.” “Which exercise,please?” “To move your head from side to side when you are invited to dinner!” 26.At first _________. A.Mr Brown thinks the doctor is right B.Mr Brown thinks the doctor is wrong C.Mr Brown doesn’t listen to the doctor D.Mr Brown has to be in hospital 27. __________,so he gets fatter and fatter. A.Mr Brown often eats m uch fat and sugar B.Mr Brown never does any sports C.Mr Brown likes to sleep downstairs D.Mr Brown dislikes to do any housework 28.Mr Brown is afraid________,so he goes to the doctor again. A.to die B.to be thin C.to stop working D.to do housework 29.Which of the following is TRUE according to the passage? A.The doctor tells Mr Brown only to do some exercise to lose weight. B.The doctor tells Mr Brown to move his head to exercise. C.The doctor tells Mr Brown not to go to dinner. D.The doctor thinks Mr Brown will die soon. B What can you do to keep healthy? Perhaps for children,healthy eating is one of the most important things.Here are some ideas about how to eat healthily. Having breakfast A good breakfast is very important for children.It’s necessary to have it in the morning.But some children often go to school without breakfast,just because they want to sleep a little longer.Remember that a good breakfast will help you study better. Having milk “My dream is that all the Chinese children can get half a kilogram(公斤)of milk a day,”the former Chinese Premier(总理)Wen Jiabao said this during his visit to a milk farm.Milk is also very important to children’s health.It makes children grow stronger.It’s better for you to have a glass of warm milk before going to bed.That will help you have a good sleep. Having healthy food Having healthy food is the most important.That means eating lots of different kinds of food,especially(尤其)fruit and vegetables.Don’t eat too many sweet snacks.Some of you like eating fast food,but in fact it is not good for your health.Try to eat healthy food as much as possible. Have a healthy diet,and you will have a strong body. 30.According to(根据)this passage,for children,________is one of the most important things to keep fit. A.taking exercise B.healthy eating C.enough sleep D.1aughing 31.Some students get up late in the morning so_________. A.they are always late for school B.they often go to school without breakfast C.they can’t catch the first bus D.they are afraid of going to school 32.In fact,which one of the following is bad for our health? A.Fast food. B.Vegetables. C.Fruit. D.Meat. 33.What’s the main idea of the passage? A.Do have breakfast every day. B.Fruit and vegetables are healthy food. C.It’s necessary to drink milk every day. D.Eating healthily can help you keep fit. C The Monkey Buffet Festival(猴子自助餐节)is on the last Sunday of November.It is a great day for monkeys in Thailand.People there think monkeys can bring good luck to them.So,to thank monkeys,they have this special festival. Every year on that day,people put lots of fruit,vegetables,cakes and even drinks on the tables outside.They are all for monkeys.Many people come to see the monkeys on that day.During the festival,there are a lot of interesting activities about monkeys.Young people are always dressed up as monkeys and they sing,dance and play music in the street. Monkeys always live in groups.Most of them live in the trees.They are good at running and jumping.They eat fruit,vegetables,flowers and birds’eggs.Monkeys are smart animals.Do you think so? 34.People have the festival because they think monkeys _______. A.are cute B.can work for them C.are smart D.can bring good luck 35.On that day,people always_________. A.eat all kinds of foods B.sing and dance C.play with monkeys D.run and jump 36.Of the four kinds of foods,monkeys don’t eat ________. A.beef B.bananas C.birds’eggs D.apples 37.What does the passage mainly talk about? A.Monkeys are smart animals. B.Monkeys’favourite food. C.A festival for monkeys D.Monkeys in Thailand 四.阅读表达(共6分) Top dog in Peanuts Who is the most famous dog in the world? The answer might be Snoopy.He is a beagle(小猎犬).His owner is Charlie Brown,a round-headed(圆脑袋的)American boy. Snoopy,Charlie Brown and Charlie’s friends live in the world of Peanuts(《花生漫画》).It is a popular comic strip(连载漫画).American cartoonist Charles Schulz drew it from 1950 to 2000.This year,Peanuts turns 65. Snoopy is the liveliest(最活跃的)character in Peanuts.He plays tricks on Charlie Brown.He hates the cat next door.Snoopy says,“Yesterday I was a dog.Today I’m a dog.Tomorrow I’ll probably still be a dog.Sigh! There’s so little hope for advancement(进步).”He never speaks,but he thinks a lot.He often lies on the roof of his doghouse and thinks.In his fantasy(幻想)world,he becomes a person.He becomes a writer。a college student and a pilot(飞行员)in this world. People around the world love Snoopy.Over the past 65 years,this dog has been in more than 100 countries.In 2009,he became the Top Dog in American Pop Culture. 38.Where does Snoopy live? __________________________________________________________________ 39.Who is Charlie Brown? ___________________________________________________________________ 40.Do you like Snoopy? Why or why not? __________________________________________________________________ 五.词汇检测(每小题1分,共10分) 41.As students we shouldn’t care too much about________(分数).All we need is to do our best. 42._________(糖果)are bad for our teeth if we eat them before going to bed. 43.It is really cool to eat_________(西瓜)in hot summer. 44.The cakes________(品尝)nice.Would you like to have some? 45.My uncle likes eating uncooked__________(胡萝卜).He thinks they taste better. 46._________(汉堡)smell good but they are not healthy food. 47.Millie goes to the supermarket once a week to buy her favourite___________(零食). 48.Amy thinks hamburgers are not healthy,so she__________(很少)eats them. 49.The boy was very hungry,so he ate two________(盘子)of chicken. 50.一What will you do this weekend? 一We_________(计划)to go shopping and watch a film. 六.翻译句子(每小题2分,共10分) 51.做作业对于有些孩子来说不是非常有趣的事。 __________________________________________________________________ 52.你想打扮成什么来庆祝万圣节前夕? __________________________________________________________________ 53.我午饭吃牛肉和两碗蛋汤。 __________________________________________________________________ 54.彼得很少在两餐之间吃饼干和蛋糕。 __________________________________________________________________ 55.我爸爸喜欢晚饭后散步。 __________________________________________________________________ 七.书面表达(共10分) 根据提示,写一篇英语短文,80词左右,介绍你自己。内容包括以下要点: 提示:1.我叫大卫,13岁。 2.我每天运动,很少看电视。 3.早餐喝一杯牛奶,吃两个鸡蛋和几片面包。 4.午饭和晚饭总是吃米饭、蔬菜、鱼和肉。 5.健康的膳食可以帮助我保持健康。 参考答案 一1.A此处应是刚下水时感到冷,故选feel。 2.B第一空for breakfast指早饭吃什么,第二空at breakfast指在吃早饭的时候。 3.B此处为动名词作主语,exercise意为“锻炼”时是不可数名词;“帮助某人做某事”应为help sb.(to)do sth.。 4.C固定搭配not…any more意为“不再……”,此句意为“不要再吃甜食了,它对你不好”。 5.C tomato是可数名词,变复数时加一es;kilo的复数应加一s,meat是不可数名词。 6.B B为简答,完整回答是She does her homework for two hours every day.。简答时for可省略。 7.C人作主语,用spend,其固定搭配为sb.spend(s) some money on/doing sth.。 8.B看的电视是不可敬名词,be bad for意为“对……不好”。 9.C臭豆腐闻起来虽然臭,但案起来好吃,用taste。 10.A It is+adj.+for/of sb.+to do sth.是固定句式。important不属于人的品质,所以选A。 11.c be in good health表示“健康状况良好”;第二空的is后应跟形容词。 12.C 由回答No可知阿姨并没有送什么特殊的礼物,只是送了一张卡片而已。 13.C What do you think of…?一How do you like…?意为“你认为……怎么样?”。 14.D此处orange意为“橙汁”。 15.B第一空like意为“喜欢”,是动词,第三人称单数加一s;第二空like意为“像”,是介词,无三单形式。 二.16.D由第一句中的food可知。 17.C知识是精神食粮,后一句明确提到knowledge。 18.A be interested in是固定短语,意为“对……感兴趣”。 19.B在看和听的过程中小孩子就能学会,something泛指他们学到的东西。 20.B read storybooks读故事书。 21.A try to do sth.意为“努力做某事”。 22.C 根据句意“最好的获得知识的方法是什么? ”可知。 23.D learn by oneself意为“自学”。 24.B如果总是从他人那里得到答案并不追问为什么,那我们永远学不好。 25.C understand better和前面learn more对应,意为“学到更多,理解得更好”。 三.26.C由第二段及第三段前两句可知。 27.A因为吃太多肥肉及甜食,所以长得胖。 28.A医生说的话中提到除非你想很快死去,不然就该减肥了。所以他应该是恐惧死亡。 29.C根据医生说的最后一句话可知,医生让他在别人请他吃饭的时候移动头部,也就是摇头,表示“拒绝”。 30.B由第一段第二句Perhaps for children,healthy eating is one of the most important things.可知。 31.B由第二段第三句But some children often go to school without breakfast,just because they want to sleep a little longer.可知。 32.A由第四段倒数第二句Some of you like eating fast food,but in fact it is not good for your health.可知。 33.D最后一段是对全文的总结。 34.D 根据第一段第三句“People there think monkeys can bring good luck to them.”可知,人们认为猴子可以给他们带来好运。 35.B 根据第二段最后一句“Young people are always dressed up as monkeys and they sing,dance and play music in the street.”可知,年轻人总是打扮成猴子的样子,在大街上唱歌、跳舞和演奏音乐。 36.A 根据最后一段的第四句“They eat fruit,vegetables,flowers and birds’eggs.”可知,猴子吃水果、蔬菜、鲜花和鸟蛋,而不吃肉类。 37.C 结合全文对猴子自助餐节的由来、人们的庆祝活动以及猴子在节日NN"-I以吃到的东西可知,全文介绍的是一个为猴子设立的节日。 四.38.Snoopy lives in the world of Peanuts. 39.He is Snoopy’s owner,a round-headed American boy. 40.答案不唯一。 五.41.points 42.Sweets 43.watermelons 44.taste 45.carrots 46.Hamburgers 47.snacks 48.seldom 49.plates 50.plan 六. 51.Doing homework is not much fun for/not very interesting for some children. 52.What would you like to dress up as celebrate Halloween? 53.I have beef and two bowls of egg soup for lunch. 54.Peter seldom eats biscuits or cakes between meals. 55.My father1ikes/enjoys taking a walk after supper. 七. My name is David.I’m a thirteen—year-old boy.I have a healthy lifestyle.I do exercise every day and I seldom watch TV. For breakfast,I often have two eggs and some pieces of bread.I also drink a glass of milk.This meal helps me start the day well. For lunch and dinner,I always have rice,vegetables,fish and meat.They give me lots of energy and make me feel strong. Healthy diet can help me stay healthy. 7

    • 2020-12-03
    • 下载0次
    • 48KB
  • ID:4-8272586 七年级英语上册Unit 6 Food and lifestyle 单元知识点归纳及练习题(含答案)

    初中英语/牛津译林版/七年级上/Unit 6 Food and lifestyle

    新译林7A英语UNIT 6单元知识点归纳及练习题 Unit 6 一、词汇知识点整理: Have a hamburger 吃汉堡包 half past ten 十点半 be good for 对……有益 twice a week 每周两次 keep fit 保持健康 keep healthy 保持健康 every day 每天 too much 太多 be bad for 对……有害 play computer games 玩电脑游戏 a swimming pool 游泳池 healthy food 健康的食物 do sports 做运动 between meals 在2餐之间 both ……and…… 和 how often 多久一次 how long 多长时间 a packet of salt 一袋盐 two bags of rice 2袋大米 three cups of tea 三杯茶 four kilos of meat 四千克肉 five bottles of juice 五瓶果汁 less than 不到,少于 more than 多于 three times a week 一周三次 take a walk 散步 not bad 不错 all right 行了,好吧 a can of cola 一听可乐 apple juice 苹果汁 no problem 没问题 by the seashore 在海边 in the tree 在树上(不是树上长的) the whole afternoon 整个下午 二、结构用法: Feel +形容词 感觉 Taste +形容词 尝起来 Let’s +动词原形 让我们 Go +动词ing 去做某事 Plan to do 计划做某事 Help sb do sth/with sth 帮助某人做某事 三、句式用法: Let’s have a hamburger 咱们吃汉堡包吧。 ---How often do you exercise? 你多长时间锻炼一次? ---Less than 3 times a week. 一周不到三次。 How long do you watch TV every day?你每天看多长时间的电视? More than 2 hours 两个多小时 What would you like to order? 你想点什么菜? Would you like some vegetables? 你想要些蔬菜吗? 四、语法归纳: 定冠词 a, an 的用法 元音因素前用“an” an hour 一个小时 a useful book 一本有用的书 可数名词的复数: 单复数同形的名词:sheep fish deer Chinese Japanese 不规则变化的名词:foot-feet tooth-teeth mouse-mice child-children 单元综合测试卷 一、单项选择(每小题1分,共15分) ( )1. - There is _______milk in the fridge. Please buy some on your way home. - All right. A. much B. many C. little D. few .( )2.Let s have oranges. _ ______. A. That抯 sound good B. That sound good C. That抯 sounds good D. That sounds good ( )3. The vegetables are good _______us. So please eat _______. A. for; less B. at; less C. for; more D. at; more ( )4. - I get the first place at the sports meeting. A. Good, thank you B. Really? Congratulations.(祝贺) C. Not at all D. It's OK ( )5. I like to eat some _______and _______in the morning. A. potatoes; mangoes B. potatos; mangos C. potatos; mangoes D. potatoes; mangos ( )6. How many _______do you want? A. glass of apple juice B. glass of apple juices C. glasses of apple juice D. glasses of apples juice ( )7. There are _______minutes in _______hour. A sixty; a B. sixty; an C. sixteen; a D. sixteen; an ( )8. I like eating ice cream, _______I don't eat it now. A. and B. or C. but D. so ( )9. - _______TV does he watch every day? - For two or three hours a day. A. How long B. How many C. How often D. How much ( )10. - What do you have _______supper? - There _______some milk and bread in the fridge. A. in; is B. to; are C. of; is D. for; is ( )11. Tom is fat. The doctor asks him to _______and _______. A. eat more; exercise more B. eat less; exercise less C. eat less; exercise more D. eat more; exercise less ( )12. . Li Ming often plays basketball to keep . A. health B. fit C. good D. well ( )13. It's important _______. A. for us to learn Maths well B. to us to learn Maths well C. for us learning Maths well D. of us to learn Maths well ( )14. I always have rice with _______and an apple ________lunch A. fishes; for B. fishes; on C. fish; for D. fish; on ( )15. Let抯 _______our old diet. A. to change B. change C. to make D. make 二、完形填空(每小题1分,共10分) Food is important. Everyone needs to 1 well if he or she wants to have a strong body. Our minds (心灵)also need a kind of food. This kind of food is 2 . We begin to get knowledge(知识) even when we are young. Small children are 3 in everything around them. They learn 4 while they are watching and listening. When they are getting older they begin to 5 story books, science books and anything else they like. When they find something new, they have to ask questions and 6 to find out the answers. What is the best 7 to get knowledge? If we learn 8 ourselves, we will get the most knowledge. If we are 9 getting answers from others and don抰 ask why, we will never learn more and understand 10 . 1. A .sleep B. read C. drink D. eat 2. A. sport B. exercise C. knowledge D. meat 3. A. interested B. interesting C. weak D. good 4. A . everything B. something C. nothing D. anything 5. A . lend B. write C. earn D. read 6. A . try B. have C. think D. wait 7. A . place B. school C. way D. road 8. A . on B. with C. to D. by 9. A. seldom B. always C. certainly D. sometimes 10. A. harder B. much C. well D. better 三、阅读理解(每小题2分,共30分) (A) Do you know the girl in a hat with flowers on it? Her name is Yinzi. She is a nice Japanese girl, my new friend. She is in our class, studying Chinese. I like Yinzi. I don't know Japanese, and Yinzi doesn't know Chinese. We know some English. We are the same age: And we have the same interests(兴趣). We like to sing Chinese, Japanese and English songs. I help her to ride a bike and fly a kite. She helps me to swim and jump. We like playing football, but we can't play at school because the playground is small. Yinzi and the other girls in our class will go to the swimming pool on Monday, and I want to go with them ( )1. Yinzi likes _______. A. wearing a hat with flowers on it B. playing football C. speaking Chinese D. picking flowers in the garden ( )2. Yinzi _______. A. is from England B. comes from China C. is from Japan D. comes from America ( )3. The Japanese girl knows _______. A. some Chinese B. some English C. little Japanese D. A and B ( )4. Yinzi is good at _______. A. swimming and jumping B. riding a bike C. flying a kite . D. Chinese ( )5. Yinzi and the other girls want _______on Monday. A. to play with yo-yos B. to swim C. to play football D. to fly kites (B) People eat different things in different countries. In some countries, people eat rice every day. Sometimes they eat it twice or three times a day for breakfast, lunch and supper. Some people do not eat some kinds of meat. Muslims(穆斯林), for example, do not eat pork. Japanese eat lots of fish. They are near the sea. So it is easy for them to get fish In the West, such as England and the USA, the most important food is potatoes. People there can cook potatoes in many different ways. Some people eat only fruit and vegetables. They do not eat meat or fish or anything else from animals. They eat food only from plants(植物). They say the food from plants is better for us than meat. These people are called vegetarians. ( )6. In some countries, people eat _______every day. A. fish B. vegetables C. fruit D. rice ( ) 7. Why do Japanese eat lots of fish? A. Because they like fish better than the other food. B. Because it is easy for them to get fish C. Because fish can give them lots of calories. D. Because there is no other food. ( )8. What is the most important food in some Western countries? A. Fish B. Potatoes C. Vegetables. D. Fruit and vegetables. ( ) 9. The underlined word "vegetarians" means "_______" in Chinese. A.只吃素食的人 B. 只吃荤食的人 C.研究素食的人 D.种植蔬菜的人 ( )10. Which of the following is TRUE? A. People in different countries eat different food. B. Food from plants is better for us than meat. C. Muslims are vegetarians. D. People in some Western countries can cook tomatoes in many ways. (C) Americans usually eat three meals a day. Breakfast usually comes before eight o抍lock in the morning. They usually have eggs, some meat, bread, fruit juice and coffee. Lunch is between twelve and one o抍lock. It is like a light meal and working people must take lunch with them or get it near their work place. Children at school take sandwiches, fruit, and cookies with them or eat at school. Supper, the main meal, is between six and eight in the evening. People cook it carefully. They may have meat or chicken, turkey and duck. They may also have potatoes or rice, vegetables or salad. The drink is coffee, tea or milk. Then comes the dessert. 11. Americans have breakfast ________. A. after eight o抍lock B. at eight o抍lock C. before eight o抍lock in the morning D. in the morning 12. _______ is the most important meal in a day. A. Breakfast B. Lunch C. Meals D. Supper 13. What does the underlined word 搇ight mean in Chinese in this passage? A. 重的 B. 有用的 C. 轻的 D. 不太重要的 14. Americans usually have supper ______.[来源:学_科_网Z_X_X_K] A. at home B. in the office C. at the restaurant D. near their work place 15. When Americans have supper, _______ comes last. A. drink B. meat C. dessert D. vegetables 四、词汇(每小题1分,共15分) A. 根据句意、首字母或中文提示完成单词。 1. Your l is not healthy. You need to exercise more and eat more healthy food. 2.Show me the _______(菜单),please. 3. Eating a lot of vegetables is good for our h_______. 4. The beef (尝起来) very nice. 5. He hates dumplings, so he n eats them. 6. Meat can give us ___________(能量), but too much meat is bad for our health.[来源:学科网] 7. We can enjoy the__________(整个的)afternoon in the park. B.用所给单词的适当形式填空。 1. I have some_______ (knife). You can borrow one from me. 2. We shouldn't put too much _______ (salty) in the soup. 3. You should watch _______ (little) TV and exercise more. C.用方框中所给动词的适当形式填空。 1. Before _______, Sandy likes to drink a cup of milk. 2. - What about _______some noodles this evening? - Good idea. 3. Beef can give players enough energy for _______football. 4. He often _______a lot of water every day. 5. Kitty is good at _______.She wants to be a good dancer. 五、句型转换(每空0.5分,共10分) 1.Mary often has a cup of tea after a meal.(改为否定句) Mary _______often _______a cup of tea after a meal. 2.Let's go to the supermarket, OK?(同义句转换) What_______ _______to the supermarket? 3;Tom has an English book in his bag.(同义句转换) _______ _______an English book in _______bag. 4.Mother spends about 30 minutes cooking dinner for us.(同义句转换) It _______Mother 30_______ _______ _______dinner for us. 5.Peter exercises for half an hour every day.(对画线部分提问) _______ _______ _______Peter exercise every day? 6. I want two kilos of rice. (就画线部分提问) _______ _______rice _______ _______want? 7. This is Sandy's bike.(就画线部分提问) _______ _______ is this? 六、翻译句子(每小题2分,共10分) 1.我们今天晚餐吃什么? __________________________________________________________ 2.我计划每周去游泳。 __________________________________________________________ 3.多吃蔬菜对健康有益。 __________________________________________________________ 4.基蒂和丹尼尔都有着健康的生活方式。 __________________________________________________________ 5.其他我们还要买什么? __________________________________________________________ 七、书面表达(共10分) 假设你是Andy,请根据下面的汉语提示以“My lifestyle”为题目写一篇有关饮食和生活习惯的小短文。 内容提示:(1)我叫Andy,14岁。 (2)我每天打篮球,我想成为一名篮球运动员。 (3)我通常早饭吃一个鸡蛋, 喝一杯牛奶;午饭、晚饭吃肉和蔬菜。 (4)我喜欢喝牛奶,因为我需要许多能量。 (5)我不喜欢吃甜食,因为它对健康没有好处。 要求:(1)要点完整,表达清楚,语句通顺,意思连贯; (2)60词左右。 My lifestyle ______________________________________________________________________ ______________________________________________________________________ ______________________________________________________________________ ______________________________________________________________________ ______________________________________________________________________ ______________________________________________________________________ ______________________________________________________________________ ______________________________________________________________________ ______________________________________________________________________ 参考答案 一、1.C 2.D 3.C 4.B 5.A 6.C 7.B 8.C 9.D 10.D 11.C 12.B 13.A 14.C 15.B 二、1~5.DCABD 6~10. ACDBD 三、1~5. BCBAB 6~10. DBBAA 11~15. CDDAC 四、A 1. lifestyle 2.menu 3.health 4.tastes 5.never 6.energy 7.whole B. 1. knives 2. salt 3.less C.1. sleeping 2.eating 3.playing 4.drinks 5.dancing 五、1. doesn’t; have 2.about going 3.There is; Tom's 4.takes; minutes to cook 5.How long does 6.How much do you 7. Whose bike 六、1. What do we have for dinner today? 2. I plan to go swimming every week. 3. It's good for your health to eat more vegetables. 4.Both Kitty and Daniel have healthy lifestyles. 5.What else do we need to buy? 七、One possible version: My lifestyle I’ m Andy. I’ m 14 years old. I play basketball every day,because I want to be a basketball player. I always eat an egg and drink a glass of milk for breakfast and have some meat and vegetables for lunch and dinner. I like drinking milk,because I need so much energy. I don’ t like eating sweet food,because it is not good for my health.

    • 2020-12-03
    • 下载0次
    • 69KB
  • ID:4-8272585 7A Unit6 Food and lifestyle 单元检测卷(含答案)

    初中英语/牛津译林版/七年级上/Unit 6 Food and lifestyle

    7A Unit 6 单元检测 (满分:100分,时间:90分钟) 一.单项远择(每小题1分,共15分) 1.—I like fast food for breakfast. —Me too. I always have it with cup of coffee. A.a;a B.the;a C./ ; the D./;a 2. My socks are old.I want to buy a new______. A.socks B.one C.it D.pair 3. that pair of a little cheaper? A.Is ; glass B. Are ; glass C.Is ; glasses D. Are ; glasses 4. The young woman goes to the dancing lesson every day . A.stay fit B.to stay health C.keep fit D.to keep fit 5.I want to buy . A.a kilos of meat B.a kilo of meats C.two kilo of meat D.two kilos of meat 6. He has an orange or a banana. A.some time B.sometime C.sometimes D.some times 7.You were ill yesterday. Are you feeling today? A.healthy B.better C.good D.well 8. Because of the bird flu, it is important our food now. A.to careful with B.for careful to C.to be careful with D.be careful on 9.—How often do you go to the zoo? — . A.Twice a month B.Twice C.Last week D.Next week 10.一I think she______a doctor. 一I don’t think so._______she is a nurse,I guess. A.maybe;May be B.may be;Maybe C.maybe;Maybe D.may be;May be 11.I don’t know_________it today. A·what to do B.how to do C.to do what D.to do how 12.The price of books is_______.I can’t buy them. A·expensive B.cheap C.high D.low 13.My blouse is________Shanghai.It is_______cotton. A.made of;made of B.made in;made in C.made of;made in D.made in;made of 14.Andy is in good________,because his lifestyle keeps him_________. A.health;health B.health;healthy C.heahhy;health D.healthy;healthy 15.He is_________to buy the poor children_________. A.kind enough;enough book B.enough kind;enough books C.kind enough;enough books D.enough kind;books enough 二.完形填空(每小题1分,共10分) Food is important. Everyone needs to 16 well if he or she wants to have a strong body. Our minds also need a kind of food. This kind of food is 17 . We begin to get knowledge when we are young. Small children are 18 in everything around them. They learn 19 while they watching and listening. When they are getting older, they begin to 20 storybooks, science books and anything else they like. When they find something new, they always ask questions and 21 to find out the answers. What is the best 22 to get knowledge? If we learn 23 ourselves, we will get the most knowledge. If we are 24 getting answers from others and don't ask why, we will never learn more and understand 25 . 16. A. sleep B. read C.drink D.eat 17. A. sport B.exercise C.knowledge D. meat 18. A. interested B.interesting C.weak D.good 19. A. everything B. something C.nothing D. anything 20.A.lend B.write C.learn D.read 21. A. try B.have C.think D.wait 22. A. place B. school C.way D.road 23.A.on B.with C.to D.by 24. A. seldom B. always C.certainly D.sometimes 25.A.harder B.much C.well D. better 三.阅读理解(每小题2分,共24分) A In many English homes people eat four meals a day. They have breakfast at any time from seven to nine in the morning. They have porridge(粥),eggs or bread and drink tea or coffee for breakfast. Lunch comes at one o'clock. Afternoon tea is at the time from four to five and dinner is at about half past seven. First they have soup, and then have meat or fish with vegetables. After that they eat some other things, likebananas, apples or oranges. But not all English people eat like that. That is to say, most Englishmen have breakfast, lunch, afternoon tea and dinner in a day 26. English people may have for breakfast according to the passage. A.tea and eggs B. hamburgers and tea C.coffee and salad D.eggs and fish 27.Afternoon tea is in England. A.from one to two B.from two to three C.from three to four D.from four to five 28.People don't have for dinner. A.bananas and apples B. porridge C.fish D. soup and meat B Americans usually eat three meals a day. Breakfast usually comes before eight o'clock in the morning. They usually have eggs, some meat, bread and fruit juice or coffee. Lunch is between twelve and one o'clock. It is like a light meal and working people must take food with them or eat near the workplace. Children at school take sandwiches, fruit, and cookies with them or eat at school. Supper, the main meal, is between six and eight in the evening. People cook it carefully. They may have chicken, turkey or duck. They may also have potatoes or rice, vegetables or salad. The drink is coffee, tea or milk. Then comes the dessert. 29.Americans have breakfast . A.after eight o'clock B.at eight o'clock C.before eight o'clock in the morning D.in the morning 30.Americans usually have supper . A.at home B.in the office C.at the restaurant D.near the workplace 31.When Americans have supper, comes last. A. drink B. meat C.dessert D.vegetables C If you go to a fast-food restaurant, you will probably see a lot of teenagers. Today, many teenagers are overweight, and this is because of their bad eating habits. Most teenagers are keen on food with a lot of fat, oil, salt and sugar. People call this kind of food "junk food". Even their bad eating habits go beyond fast food. We find many teenagers eat unhealthily. Some don't have breakfast before they go to school. During the day, some don't have a proper meal for lunch. In a recent survey at one school, scientists found that over two thirds of the students didn't follow a healthy diet. They didn't like vegetables, and many of them didn't like to eat fruit. They preferred to eat food with a lot of salt, sugar, or fat. Parents today also worry about their children's diet. Some doctors give the following advice! Teenagers shouldn't eat too much junk food. Teenagers shouldn't eat food with too much salt. Salt can cause high blood pressure in the future. Teenagers should eat food without much fat, oil and sugar. Teenagers need to eat some fruit and vegetables every day. Fruit and vegetables are rich in vitamins and have little fat. Teenagers need to drink more milk. Milk will help their bones grow. Teenagers need to eat breakfast every day. It is good for their health. 32. The underlined phrase “are keen on” in the passage means . A.dislike B.love C. hate D. refuse 33. Which of the following is NOT WRONG? A.Today all teenagers are overweight. B.Scientists found two thirds of the students didn't have a healthy diet. C.Parents are worried about their children's diet today. D.Milk, fruit and vegetables are not good for children. 34. The main purpose of the passage is to tell the children . A.how to keep a healthy diet B.to eat fruit and vegetables C.how to have a proper meal for lunch D.not to eat too much junk food D There are all kinds of food in the world. Some people like the Chinese food.Firstly,the Chinese food has a lot of fruit and green vegetables.It has little sugar and fat.Secondly,the Chinese food is very delicious(美味的)and has many dishes.So Chinese people can keep fit and have white teeth. However,some people enjoy the Western food.Now many people,especially the workers in companies(公司),are too busy to have lunch slowly so the Western food meets their need and they can eat quickly.And the food is not too bad,either.It is a great pleasure(乐事)to try eating a different style of food. In my opinion,I like the Chinese food more than the Western food.First of all,I’m Chinese and used to the Chinese food.It can keep us healthy.On the other hand,the Western food is high in fat,sugar and salt.If you eat too much and don’t take enough exercise,you’ll get fat easily.The Western food is too expensive and“not good value(价值)for money”. 35.The Chinese food has_______. A.a lot of sugar and green vegetables B.a lot of fruit and green vegetables C.no sugar and no fat D.a lot of fruit and sugar 36.Chinese people can keep fit and have white teeth________. A.because we don’t eat the Chinese food B.because the Chinese food has green vegetables C.because the Chinese food has fruit D.because the Chinese food has many dishes 37.Now many young people like to eat the Western food because________. A.the Western food is very delicious B.the Western food is very bad C.they are too busy to have lunch slowly and the Western food meets their need D.they love Western countries 四.词汇运用(每小题1分,共15分) A.根据句意及中、英文提示填一个合适的单词。 38. The (瓶子)on the shelf are good and not expensive. 39. We shouldn't eat too many sweet snacks because there is too much (糖)in them. 40. After a day's work , my father gets very (疲劳的). 41.Eddie is very lazy and he never (do sports). 42.You need to change your (the way you live )· B.选用方框中所给的词,并用其适当形式填空。 two , story, health, knife, tomato 43.Look at the on the table. They are so sharp. 44.Millie usually goes to the Reading Club a week. 45.How often does your teacher tell you English ? 46. If you run for an hour every day , you will keep . 47.—Would you like some soup? —Yes. C.选用方框中所给的动词,并用其适当形式填空。 do, get, lie, carry, eat 48.We can drink a lot of water without fat. 49.Is it important for Helen more vegetables and fruit? 50.—Can Daniel all these bags?—Yes,he can. 51.The boys enjoy on the couch after the meal. 52. What does your father plan this weekend? 五.翻译句子(每小题3分,共15分) 53.早晨朗读英语非常重要。 ___________________________________________ 54.我很少吃水果和蔬菜。 ____________________________________________ 55.在阳光下读书对你的眼睛有害。 ____________________________________________ 56.我喜欢玩电脑游戏和在网上和朋友闲聊。 ___________________________________________________ 57.我每天大约锻炼40分钟。 ______________________________________________ 六.阅读表达 (6分) Football,tennis,volleyball and swimming are all good for you.Muscle(肌肉)exercise is also important.You can exercise at school or at home.Boys can do push—ups(俯卧撑)and girls can do sit—ups(仰卧起坐). But there are some don’ts here: First,stay away from weight lifting.It’s bad for you,because it gives too much stress(压力)to your body and you can’t grow tall if you practise often. You should exercise for about an hour a day,and three days a week.On the other days,don’t exercise too much. Don’t go running for a long time.Running for a long time makes you tired. Don’t want fast results(结果).Your muscles will grow when you get older.If you want to be healthy and strong,exercise and healthy food are the best way.But don’t think you can make it in one day. 58.What exercise is good for students? 59.What do you think of running for a long time? 60.Why isn’t weight lifting good for students? 七.书面表达 (15分) 请根据下面的表格所提供的信息,写一篇调查报告,简单陈述中学生不吃早餐的主要原因,并给出保持身体健康的一些建议。 要求:1.可适当发挥,但必须包含表格所提供的信息; 2.词数:60词左右(文章开头已给出,不计入总词数); 3.参考词汇:appetite n.食欲 原 因 建 议 没时间占56%,没食欲占26%,害怕发胖占18% 三要 1.多吃水果和蔬菜 2睡眠时间不少于8小时 3.多运动 三不要 1.不要吃脂肪太多的食品 2.不要熬夜 3.不要吸烟 Keep Good Habits According to a survey, quite a few middle school students seldom or even never have breakfast before they go to school. 参考答案 一 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 D D C D D C B C A B 11 12 13 14 15 B A D B C 二 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 D C A B D A C D B D 三 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 A D B C A C B C A B D C 四 A.38. bottles 39.sugar 40.tired 41.exercises 42.lifestyle B.43.knives 44.twice 45.stories 46.healthy 47. tomato C.48.getting 49.to eat 50.carry 51.lying 52.to do 五. 53.It's very important to read English in the morning. 54. I seldom eat fruit or vegetables. 55. It’s bad for your eyes to read in the sun. 56. I like playing computer games and chatting with my friends on the Internet. 57. I exercise for about 40 minutes every day. 六. 58. Football,tennis,volleyball and swimming are all good. 59.It makes us tired and it's not good for us. 60.Because it gives too much stress to their bodies and they can't grow tall if they practise often. 七.One possible version; Keep Good Habits According to a survey, quite a few middle school students seldom or even never have breakfast before they go to school. It's a really bad habit. The survey shows that 56% of them don't have enough time. 26% of them say they have no appetite, and 18% of them say that they are afraid of getting fat. It's important for us to keep healthy. Here is some advice for you to follow First, it's necessary to eat more fruit and vegetables, but don't eat food with too much fat. Doing more exercise is good for your health. You need to sleep for at least eight hours every day. And you'd better not stay up late. Remember smoking is bad for your health, so never smoke. 6

    • 2020-12-03
    • 下载0次
    • 69.5KB
  • ID:4-8272584 七年级英语上册Unit 6 Food and lifestyle 单元测试卷(含答案)

    初中英语/牛津译林版/七年级上/Unit 6 Food and lifestyle

    Unit 6 Food and lifestyle单元测试卷 Ⅰ. 选择填空 (  )1. ________ does your mother have ________ supper? A. When; for B. What; for C. What; / D. When; at (  )2. It's dangerous ________ with the wild animals. A. for us to play B. of us playing C. for us playing D. of us to play (  )3. I don't eat chocolate at all. They're too ________ and ________ people fat. A. sweet; let B. sour; let C. sour; make D. sweet; make (  )4. Look! There are ________ sheep on the hill. A. a few B. a little C. few D. little (  )5. —How much beef do you need to buy? —________. A. Two kiloes and a half B. Two and half a kilos C. Two and a half kiloes D. Two and a half kilos (  )6. I like ________ sweets but I don't eat ________ now. A. eating; it B. eatting; them C. eatting; it D. eating; them (  )7. Eating too much is ________ for your ________. A. good; health B. bad; healthy C. good; healthy D. bad; health (  )8. Every year, ________ farmers go to big cities to work. A. thousand B. thousands C. thousand of D. thousands of (  )9. —________ does your mother exercise every day? —Half an hour. A. How often B. How much C. How many D. How long (  )10. I have two elder sisters. They are ________. A. all woman teacher B. all woman teachers C. both woman teachers D. both women teachers Ⅱ. 单词拼写 A)根据汉语和句意提示写出单词。 1. You can use a ________(小刀) to cut the apple into halves. 2. John doesn't sleep enough, so he is often ________(疲劳的). 3. One of the ________(舞蹈演员) over there is his sister. 4. It's not good for you if you don't eat any ________(蔬菜). 5. I want to buy three kilos of ________(土豆). 6. If you want to keep fit, you must eat ________(健康的) food. 7. I didn't have breakfast this morning. I'm very ________(饿的). 8. The boys need a lot of ________ (能量) to play football. B)用所给词的适当形式填空。 9. We need a lot of energy ________(play) games. 10. Some girls have ________ lessons twice a day and want to be ________ when they grow up.(dance) 11. Eating ________(little) meat and ________(many) vegetables is good for your health. 12. My friend seldom exercises. He doesn't sleep ________(good). 13. The food can give us energy for ________(do) sports. 14. —What would you like to buy? —Two kilos of ________(tomato), please. 15. ________(be) there two cups of tea on the table over there? Ⅲ. 翻译下列各句,每空一词 1. 我们需要为晚饭买半公斤鸡肉。 We need ________ ________ ________ ________ ________ ________ chicken ________ supper. 2. Kitty每天花两个小时跳舞。 ________ ________ Kitty two hours ________ ________ every day./Kitty ________ two hours dancing every day./Kitty dances ________ ________ ________ every day. 3. 对舞者而言,保持健康很重要。 ________ ________ for a dancer ________ ________ ________. 4. 许多小孩非常喜欢吃汉堡。 Many children like ________ ________ very much. 5. 这些牛肉给我做课外活动的能量。 The beef ________ ________ ________ ________ ________ after-school ________. Ⅳ. 完形填空 Healthy eating is __1__ for us. What and how should we eat to __2__? First, we must have __3__ food and the food must be clean. We should cook it properly. Also, we should never eat too __4__ or too little. Second, it's very important for us __5__ a balanced diet. Different kinds of food are necessary, __6__ as bread, meat, fish, eggs, milk, fruit and vegetables. Bread gives us __7__. Meat, fish, eggs and milk help our bones __8__. Third, we should eat regularly. It is said that half of all students don't have a regular breakfast or don't eat anything at all in the morning. A good __9__ keeps us strong. Finally, we must realize that we should eat __10__ our favourite food but also healthy food. (  )1. A. frightened B. bad C. serious D. important (  )2. A. health B. be health C. healthy D. be healthy (  )3. A. enough B. many C. a few D. few (  )4. A. many B. much C. any D. some (  )5. A. keep B. to keep C. keeping D. kept (  )6. A. so B. if C. such D. and (  )7. A. food B. sad C. happiness D. energy (  )8. A. grow B. grows C. grew D. growing (  )9. A. breakfast B. lunch C. supper D. meals (  )10. A. not B. no C. not yet D. not only Ⅴ. 阅读理解 I never love eating fish heads! In our town, almost everyone knows Mrs Ai loves eating fish heads. Her children always give her the fish heads first when there is fish in the meal. Only when she is outside, she often says 搉o to fish heads very politely. Not long ago, Mrs Ai dies. Before she dies, some of her old friends come to see her and cook some fish heads for her. At that time she is not able to eat anything, but she tells her friends a secret, “Thank you very much for cooking me the fish heads. But tell you the truth: I never really love eating fish heads. My family is poor. My husband and children like eating fish. If I eat some, they will eat a little less. If I don't eat any, they will feel sorry. So I have to say I love eating fish heads. In my life, I only wish I could eat the meat of the fish.” Now, if someone says he (or she) loves eating fish heads, I always wonder in my heart: Does he (or she) really love eating fish heads or eat fish heads for love? (  )1. Mrs Ai refuses to eat fish heads when she is ________. A. outside B. at home C. ill D. having meals with her family (  )2. What do her friends do before Mrs Ai dies? A. They come to ask her why she likes eating fish heads. B. They come to see her and cook some fish heads for her. C. They come to say goodbye to her. D. They come to give her some money. (  )3. Does Mrs Ai really like eating fish heads? A. No, she doesn't. B. Yes, she does. C. Yes, she is. D. No, she isn't. (  )4. Why does Mrs Ai say she loves eating fish heads? A. She loves her husband and children very much. B. She wants her husband and children to eat more fish. C. She really likes eating them. D. A and B. (  )5. Mrs Ai really wants to eat ________ of the fish. A. the heads B. the bones C. the wings D. the meat Ⅵ. 根据首字母提示完成下面的短文 Kitty is a Grade 7 student. She is 12 (1)y________ old. She wants to be a (2)d________. Every day, she dances for two hours. A healthy diet is very (3)i________ for a dancer. She needs lots of energy to dance. She needs to (4)k________ fit. She seldom eats (5)s________ snacks like cakes, candy or Coke between meals. There is too (6)m________ sugar in them. They give her energy, (7)b________ they are not healthy. She usually has fruit and (8)v________ because she wants to be healthy. She always eats an apple for breakfast, (9)d________ some milk and eats some bread. She eats lunch every day. For dinner, she usually eats meat and vegetables. (10)A________ dinner, she sometimes has an orange or a banana. Ⅶ. 书面表达 根据下面的提示,以“Tom's new diet”为题,写一篇不少于60词的短文。 Tom早上常吃汉堡等快餐,从来不喜欢吃蔬菜和水果。每天至少要看三个小时的电视,并且在看电视时喜欢吃零食。在学习了“健康饮食”之后,他决定改变他的生活方式和饮食习惯。现在他经常吃蔬菜,饭后也吃水果。有时和父母去锻炼身体,再也不吃零食了。现在他比以前健康多了。 Tom's new diet ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ Unit 6 Food and lifestyle答案 Ⅰ. 1. B 2. A 3. D 4. A 5. D 6. D 7. D 8. D 9. D 10. D   Ⅱ. A)1. knife 2. tired 3. dancers 4. vegetables 5. potatoes 6. healthy 7. hungry 8. energy B) 9. to play 10. dancing; dancers 11. less; more 12. well 13. doing 14. tomatoes 15. Are   Ⅲ. 1. to buy half a kilo of; for 2. It takes; to dance; spends; for two hours 3. It's important; to keep fit/healthy 4. eating hamburgers 5. gives me energy to do; activities Ⅳ. 1. D 2. D 3. A 4. B 5. B 6. C 7. D 8. A 9. A 10. D   Ⅴ. 1. A 2. B 3. A 4. D 5. D   Ⅵ. (1)years (2)dancer (3)important (4)keep (5)sweet (6)much (7)but (8)vegetables (9)drinks (10)After Ⅶ. One possible version: Tom's new diet Tom often eats hamburgers for breakfast and never eats vegetables and fruit. He watches TV for at least three hours a day. He likes eating snacks when he watches TV. After learning “Healthy Diet”, he decides to change his lifestyle and diet. Now he often eats vegetables and has fruit after meals. Sometimes he exercises with his parents and never eats snacks any more. Now he is much healthier than before.

    • 2020-12-03
    • 下载0次
    • 43.5KB
  • ID:4-8272582 7A Unit6 Food and lifestyle 单元测试卷无答案

    初中英语/牛津译林版/七年级上/Unit 6 Food and lifestyle

    Unit 6 周练 一、单项选择题(每小题1分,共15分) ( ) 1.There’s________ “u” and _______ “m” in the word “number”. A. a; an B. an; an C. a; a D. an; a ( ) 3. —What do you have ______supper? —There _____some milk and bread in the fridge. A. in; is B. for; are C. of; is D. for; is ( ) 4.We often go to the zoo _________ the morning _______ June 1. A. in; on B. in; of C. on; of D. on; on ( ) 5.There are______on my farm, so we often have some delicious_____ to eat. A. many chickens; chicken B. much chicken; chickens C. many chickens; chickens D.much chicken; chicken ( ) 6.There are thirty ___ and eight hundred ____in our school. A. woman teachers, girl student??? B. women teachers, girls students C. women teachers, girl students D. woman teachers, girls students ( ) 7.There isn’t tea in the cup. Would you like ____water? A. some;any B. any;some C. some;some D. any;any ( ) 8.You need to exercise _ , watch ______TV . A. much;little B. more;less C. little, much D. less;more ( ) 9.____________ orange do you need? A. How many B. How much C. How long D. How often ( ) 10.We need them____________ healthy. A. keep B. keeps C. to keep D. keeping ( ) 11.He is in good_______, because his lifestyle is very ______. A. health, health B. healthy , health C. health , healthy D. healthy, healthy ( ) 12.I don’t like this kind of drink because there’s ______________ sugar in it . A. too much B. many too C. too many D. much too ( ) 13.One of the dishes _________ sweet, do you want __________________? A. taste, taste B. tastes, taste C. tastes, to taste D. taste, to taste ( ) 14.--Would you like some more bread? --- . A. Yes, you are B. I’m not hungry C. No eating D. No, thanks. I’m full. ( ) 15. There ____________a number of students in the school. _________ number of the students __________2000. A. are, A, is B. is, The, are C. are, The, is D. is, A, is 二、完形填空 (每小题1分,共15分) Many people enjoy spending their weekends shopping 1 the supermarkets. Now there is a new way of shopping—shopping 2 . With the help of the 3 , they just click (点击) the mouse (鼠标) and 4 the things they like. More and more people begin 5 this way of shopping these days. There are some 6 for that. Firstly, it is very easy. You can buy things 7 , and you can find almost 8 online, you don’t need to spend time going 9 . 10 , things online are not very expensive. You can save(节省) more money. Thirdly, shopping online is 11 , too. When you want to buy something but don’t know where to 12 , you can find it online and it won’t 13 you much time. Would you like to send a special 14 to your 15 or family members? Just shop online! ( )1. A. on B. in C. at D. under ( )2. A. on TV B. online C. in shops D. in supermarkets ( )3. A. radios B. TV C. computer D. Walkmans ( )4. A. buy B. need C. want D. ask ( )5. A. use B. to use C. useing D. to using ( )6. A. reasons B. ways C. uses D. things ( )7. A. in the day B. at any time C. at night D. at the weekend ( )8. A. something B. everything C. everyone D. everywhere ( )9. A. from shop to shop B. from door to door C. from morning to night D. from Monday to Sunday ( )10. A. Second B. next C. Then D. Secondly ( )11. A. quick B. tired C. hard D. free ( )12. A. sell B. go C. borrow D. lend ( )13. A. need B. take C. do D. pay ( )14. A. day B. plan C. festival D. present ( )15. A. classmate B. father C. friends D. teacher 三、阅读理解(每小题1分,共10分) A In many English homes people eat four meals a day. They have breakfast at any time from seven to nine in the morning. They eat porridge(粥), eggs or bread and drink tea or coffee for breakfast. Lunch comes at one o’clock. Afternoon tea is from four to five and dinner is about half past seven. First they have soup, and then they have meat or fish with vegetables. After that they eat some other things, like bananas, apples or oranges. But not all English people eat like that. That is to say, most Englishmen have breakfast, lunch, afternoon tea and dinner in a day. ( )1. Many English people have_______ meals a day. A. two B. three C. four D. five ( )2. English people may have____for their breakfast according to the passage. A. tea and eggs B. hamburgers and tea C. coffee and salad D. eggs and fish ( )3. English people have lunch at_______ o’clock. A. any time B. nine C. five D. one ( )4. Afternoon tea is _______in England. A. from one to two B. from two to three C. from three to four D. from four to five ( )5. English people don’t have_______ for their dinner. A. bananas and apples B. soup and meat C. meat and fish D. porridge B Americans usually eat three meals a day. Breakfast usually comes before eight o’clock in the morning. They usually have eggs, some meat, bread, fruit juice and coffee. Lunch is between twelve and one o’clock. It is like a light meal and working people must take lunch with them or get it near their work place. Children at school take sandwiches, fruit, and cookies with them or eat at school. Supper, the main meal, is between six and eight in the evening. People cook it carefully. They may have meat or chicken, turkey and duck. They may also have potatoes or rice, vegetables or salad. The drink is coffee, tea or milk. Then comes the dessert. ( )6. Americans have breakfast ________. A. after eight o’clock B. at eight o’clock C. before eight o’clock in the morning D. in the morning ( )7. _______ is the most important meal in a day. A. Breakfast B. Lunch C. Meals D. Supper ( )8. What does the underlined word “light” mean in Chinese in this passage? A. 重的 B. 有用的 C. 轻的 D. 不太重要的 ( )9. Americans usually have supper ______. A. at home B. in the office C. at the restaurant D. near their work place ( )10. When Americans have supper, _______ comes last. A. drink B. meat C. dessert D. vegetables 四、根据提示,正确地写出单词。(每空1分 共20分) 1.You must eat a ______________(/helθi/) diet if you want to keep fit. 2.Eating fruit and _____________ (/vedgitblz/)is good for people's health. 3. —What do rabbits(兔子) like to eat? —They like to eat _____________(/’k?r?ts/). 4. The dish ___________(品尝) nice. Would you like to have some? 5. You must eat______________(较少)meat than before. 6. What is the______________(/’n?mb? /)of the students in your class? 7.We need to buy three ______________(公斤) of pork. 8. Meat can give us ___________(能量), but too much meat is bad for our health. 9. We can enjoy the__________(/h?ul/)afternoon in the park. 10. I always get many beautiful ___________ (礼物) from my aunts every year. 11.I’m hungry . I need some _____________(汉堡) to eat. 12.-What food is on today’s _____________(菜单)? --Let me have a look. 13.—Mum, I got 100 _____________in my English test. ---Oh, you are great. But I hope you can also do well in it next. 14.How many times do you brush your ___________every day ? 15. Thank you for organizing a________________ (特殊的) class trip for us. 16. I have some________(knife). I cane lend one to you. 17.The clever boy always has different ________________(主意) 18. We are watching TV the___________________(整个的)afternoon. 19. Would you like some __________________(西红柿) and _________________(土豆)? 五、用动词的正确形式完成句子。(每空1分, 共20分) 1. They have a good time ____________(celebrate) Halloween on October 31st 2 His lifestyle isn’t healthy. He plans _____________(change). 3.My teacher says it is very important ___________(sleep) well before an exam.. 4. Tom____________ (carry) water home from the river every day. 5.Do you know this ___________ (swim) name on our school team? 6.The final exam is coming . They need much time _________(practise) every day. 7. It’s cold outside. So the door and windows of her house are _________(close). 8. What about _______ _______(order) a plate of fish? 9.Can you help the old teacher ___________(paint) the wall blue. 10. My brother __________(study) five days a week in the new school. 11. His family sometimes ______(have) noodles for lunch. 12.Milk and coffee_______(be) my favourite drinks. 13.The number of students in our school______(be) 800. 14.Mum cooks nice dinner_____________(treat) her friends. 15. He needs a lot of time _________(practise)_________(speak) English. 16. There___________ (be) four __________ (carton) of milk on the table. 17. Amy is sure __________(come) here by plane. 18. The gifts each___________(cost) three yuan. 19. Each of the gifts _________(cost) three yuan. 六、完成句子(每空0.5分,共20 分) 1. I want two kilos of rice. (就画线部分提问) _______ _______rice _______ _______want? 2. This is Sandy's bike.(就画线部分提问) _______ _______ _______ this? 3. Millie would like three kilos of meat.(就画线部分提问) _______ _______ kilos of meat_______ Millie like? 4. 玩太多的电脑游戏对你的眼睛有害。 Playing ______ ________ computer games_________ ________ for your eyes. 5. 他每天做半小时的锻炼。 He ___________ for _________ _______ ___________ every day. 6. 我午饭经常吃牛肉,这顿饭为我整个下午提供能量。 I often ____ beef ____ lunch, This meal ____ me energy for the ____ afternoon. 7. 我计划改变我的饮食习惯。因为它不健康。 I _________ _____ _______ my lifestyle. Because it isn’t ____________. 8. 你计划做些什么来保持健康呢? What ______ you plan ______ ________ _______ ____________ ______________? 9. There is a shoe shop near my home. (改为复数句子) There_______ some ________ ________near my home. 10.对我来说早上读英语重要 It_______ _________ ___________me________ __________ English in the morning. 4

    • 2020-12-03
    • 下载4次
    • 74KB
    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-8272574 牛津译林版七年级上Unit6 Food and lifestyle 单元测试卷 (含答案)

    初中英语/牛津译林版/七年级上/Unit 6 Food and lifestyle

    7A Unit6 Food and lifestyle 单元测试卷 一、单项选择 从下列每题所给的选项中,选择一个最佳答案 ( ) 1. — Do you have any milk for_______ breakfast? — Yes, I have some milk and_______ egg every morning. A. /; an B. a; an C. the; an D. /; the ( ) 2. Is eating too_______ bad_______ your health? A. much; to B. much; for C. many; to D. many; for ( )3. —What would you like to order? —Let me have a look at the_____, please. A. book B. window C. plate D. menu ( )4 —___ __ do you sleep every night? —Six to eight hours. A. How long B. How often C. How D. How many times ( )5. —Dinner is ready. Help yourself! —Wow! It _____ delicious. You are really good at cooking. A. looks B. sounds C. tastes D. feels ( )6. —What would you like to drink, girls? —_____, please. A. Two glass of water B. Two glass of waters C. Two cups of tea D. Two cups of teas ( )7. There are more than one hundred _____ in this school. A. women teachers B. woman teachers C. man teachers D. men teacher ( )8. There are three _____ and five_____ of meat on the table. A. mangos; kilos B. mangoes; kiloes C. mangos; kiloes D. mangoes; kilos ( ) 9. —Would you like a glass of milk? —_______ I'd like only a cup of tea. A. Yes, please. B. Yes, thank you. C. No, thanks. D. Please don't give me milk. ( )10. Vegetables and fruit_______ good for our_______ . are ;healthy B. are ;health C. is ;health D. is ;healthy ( )11. —Let’s go to see a film this evening. — _________. I’d be glad to. That’s right B. That’s all C. That’s all right D. All right ( )12. ---__________ do you eat sweet snacks? --- I never eat them. A. How many B. How soon C. How long D. How often. ( ) 13. You should not eat_______ meat. It's_______ bad for your health. A. too much; too much B. much too; much too C. too much; much too D. much too; too much ( ) 14. He seldom_______ , because he has a lot of Maths_______ to do. A. exercise, exercises B. exercise, exercise C. exercises, exercise D. exercises, exercises ( ) 15. —Would you like some bread? — _______.I'm hungry. A. Yes, please B. No, thanks C. Yes, I would D. I won't ( ) 16. T Li Ming often plays basketball to keep ________. A. health B. fit C. good D. well ( ) 17. It's important _______. A. for us to learn Maths well B. to us to learn Maths well C. for us learning Maths well D. of us to learn Maths well. ( ) 18. You need to exercise _ , watch ______TV . A. much;little B. more;less C. little, much D. less;more ( ) 19. There isn’t ________ tea in the cup. Would you like ____water? A. some;any B. any;some C. some;some D. any;any ( ) 20. We need them____________ healthy. A. keep B. keeps C. to keep D. keeping 二、完形填空 阅读短文,从每题所给选项中选出可以填入空白处的最佳答案 Many people enjoy spending their weekends shopping 1 the supermarkets. Now there is a new way of shopping—shopping 2 . With the help of the 3 , they just click (点击) the mouse (鼠标) and 4 the things they like. More and more people begin 5 this way of shopping these days. There are some 6 for that. Firstly, it is very easy. You can buy things 7 , and you can find almost 8 online, you don’t need to spend time going from 9 . 10 , things online are not very expensive. You can save(节省) more money. Thirdly, shopping online is 11 , too. When you want to buy something but don’t know where to 12 , you can find it online and it won’t 13 you much time. Would you like to send a special 14 to your 15 or family members? Just shop online! ( )1. A. on B. in C. at D. under ( )2. A. on TV B. online C. in shops D. in supermarkets ( )3. A. radios B. TV C. computer D. Walkmans ( )4. A. buy B. need C. want D. ask ( )5. A. use B. to use C. useing D. to using ( )6. A. reasons B. ways C. uses D. things ( )7. A. in the day B. at any time C. at night D. at the weekend ( )8. A. something B. everything C. everyone D. everywhere ( )9. A. shop to shop B. door to door C. morning to night D. Monday to Sunday ( )10. A. Second B. next C. Then D. Secondly ( )11. A. quick B. tired C. hard D. free ( )12. A. sell B. go C. borrow D. lend ( )13. A. need B. take C. do D. pay ( )14. A. day B. plan C. festival D. present ( )15. A. classmate B. father C. friends D. teacher 三、阅读理解 阅读下列短文,根据短文内容选择最佳答案 A Daniel likes his school very much. He goes to school at seven twenty after breakfast. He has lessons from eight ten to eleven thirty. He’s good at Maths. He loves Enghlish, too. He eats lunch at school at eleven forty. He does after-school activities at four twenty in the afternoon. He plays football, badminton and volleyball. Sometimes he swims. Daniel goes home at five o’ clock. He eats dinner at six forty. Then at about seven o’clock he watches TV. He likes watching TV because he wants to learn more about the world. At eight he begins to do his homework. He goes to bed at nine o’ clock.. ( ) 1. Where is Daniel at seven on Tuesday morning ? A. At school B. At home C. On the way to school D. On the playground ( ) 2. What subject is Daniel good at ? A. Chinese B. Computer C. English D. Maths ( ) 3. Every night, Daniel watches TV for about ____________. A. one hour B. two hours C. three hours D. four hours ( ) 4. Which is NOT true about Daniel ? A. Daniel does his homework and then watches TV. B. Daniel is interested in English, swimming and watching TV. C. Daniel has breakfast before seven twenty every morning. D. Daniel has lunch at school. ( )5. How many meals does Daniel have at home on Friday ? A. Three B. Two C. One D. None B The polar bear(北极熊) is a very big white bear. We call it the polar bear because it lives inside the Arctic Circle(北极圈) near the North Pole(极点). The polar bear lives in the snow and ice. You cannot see the polar bear in the snow because its coat is white. It has a very warm coat because the weather is cold. The bear is 3m long. It can stand up on its back legs because it has very wide feet. It can use its front legs like arms. The polar bear can swim very well. It can swim 120 kilometers out into the water. It catches fish and sea animals for food. It goes into the sea when it is afraid. People like to kill the polar bear for its beautiful white coat. The governments(政府) of Canada and United States say that no one can kill polar bears now. They do not want all of these beautiful animals to die. ( )6. The polar bear lives inside the Arctic Circle near _________. A. the South Pole B. the North Pole C. the ice D. the snow ( )7. You can’t see the polar bear because _________. A. the snow is white B. the water is cold C. it has a warm coat D. it is white ( )8. The polar bear can use its _________ like arms. A. back legs B. wide feet C. front legs D. big hand ( )9. Which is TRUE? A. The polar bear is a good swimmer. B. The polar bear only eats fish. C. The polar bear goes out of the sea when it is afraid. D. The polar bear can swim 120 meters out into the water. ( )10. __________ so no one can kill them. A. The polar bears have beautiful coats B. The polar bears are too friendly to people C. The polar bears are too heavy D. The governments do not want all of the polar bears to die c Mr. Hill’s mother is going to be seventy years old. He wants to give his mot her a birthday present. First, he chooses a necklace(项链),but in the end, he buys a parrot. The parrot is very expensive. It’s $5000.It’s more expensive than other birds. This is because the bird can speak English, Japanese and nine other languages. Besides, it can sing three famous songs. On the mother’s birthday, h is mother receives the bird. However she doesn’t know all of that. Early the next morning, the telephone rings in her room. She answers it quickly. It’s from her son. “Do you like the bird, Mum?” “Oh, yes, very much!” Answers his mother. “It’s very delicious. Will you buy another one?” (  )11. “parrot” means in Chinese . A. 鹦鹉 B. 珠宝 C. 火鸡 D. 鹅 (  )12. The man gives his mother as a birthday present A. 5000 B. a recorder C. a bird D. a necklace ( )13. Why is the bird so expensive? Because A. it’s a present B. it’s very delicious C. it’s a bird D. it can speak many languages and sing three famous songs ( )14. What happens to the bird in the end? A. It flies away B. It becomes a pet C. The mother eats it D. The man gets it back ( )15. Mr. Hill may feel when he hears his mother’s words. A. glad B. well C. happy D. surprised 四、阅读表达 阅读下面的短文,根据短文内容回答问题 In Thailand(泰国),there are many elephants. They are very useful. They can carry heavy things so they can help people do a lot of hard work. And they are very clever. They can act and dance. Sometimes they can play with people. Many people go to Thailand to have fun with the elephants. It’s very interesting. But do you know there is a festival for the elephants in Thailand? It is called Elephant Day. It comes at the third weekend of November. On that day, the elephants don’t work or act. They can have a good rest. People give them much good food like fruit and vegetables. People also have some activities for them. On that day, the elephants can wear colourful clothes and eat nice food. They enjoy themselves a lot then. 根据短文回答问题,每题答案不超过6个单词。 1. In which country are there many elephants? ___________________________________________________________. 2. When is Elephant Day? _________________________________________________________. 3. What food do people give elephants on Elephant Day? __________________________________________________________. 4. What can the elephants wear on Elephant Day? ______________________________________________________. 5. What do you think of Elephant Day? _________________________________________________________. 五、任务型阅读 阅读下面短文,并根据所读内容在文章后表格里填入一个最恰当的单词,每个空格只填一个单词 Birthday traditions are different around the world. In the United States children often celebrate a birthday with a party. They give presents and have a taste of cake and ice cream. Children in Korea celebrate in a different way. They eat seaweed(海带)soup and rice cakes. Koreans serve seaweed soup because it is healthy. Guests to the birthday party may be dressed in traditional clothes called hanbok. At a birthday party in Canada, children look for a coin in the cake. When the children play party games, the child who finds the coin goes first. It's said that Germans are the first people to have birthday parties for children by their parents. Parents place a wooden birthday wreath(花环)with candles on the table. They light a tall candle in the middle, the "life" candle, every year until their child becomes 12 years old. Different countries Different ways to ____1____birthday ____2____ Have a party Give ____3____ ____4____ cake and ice cream Korea Eat _____5___ seaweed soup Have ice cakes ___6____ traditional clothes Canada ___7__a coin in the cake Play party games Germany Hold a birthday party by ___8____ Place a wooden ___9____ with ___10___ on the table 六、词汇运用 根据括号内汉语提示填词,或用括号内所给单词的适当形式填空 A. 根据句意和汉语提示,在空格处填入一个适当的单词(每空限一词) 1. My father has an egg and some bread at_______(中午). 2. My grandma is ninety years old now. She is always careful with her ______.(健康). 3. This big meal gives me energy for the ______ (整个的)afternoon. 4. She needs a lot of (能量)to dance every day.. 5. Eating more ______ (蔬菜)can help us keep in good health. 6.The cakes_______(品尝)nice. Would you like to have some? 7. It’s a good habit to brush our_____ (牙齿)twice a day. 8. The girl ______ (计划)to change her diet because she is too fat. 9. What do you want to (点菜),Andy? 10. He like eating (汉堡包)very much B. 用括号内所给词的适当形式填空(每空不限一词) 11. I have some_______ (knife). You can borrow one from me. 12. You should watch _______ (little) TV and exercise more. 13. It’s 7 p. m. now. It’s time for you ______ (do) your homework, Tim. 14. Jenny, ______ (not go) to bed too late. 15. ______ (be) there any cups of tea on the table over there? 16. It usually takes me an hour______ (cook) dinner every day* 17. ______ (read) in bed is bad for your eyes. 18. It's hard ______ (find) a bookshop in a poor area. 19. We all know March 8th is_______ (woman) Day. 20. What about _____(eat) some noodles tonight? 七、短文填空 根据短文内容及首字母提示,补全空格内单词,使短文完整、通顺 Mr. Green works in a high school. He likes reading and often b 1 some books from the library. He keeps reading newspapers after supper. So he knows everything a 2 the world and teaches well. His students love him very much. Mike, his little son, is only nine. He a 3 likes reading books. And he often asks his father a few q 4 . Mr. Green always answers difficult ones. One day Mike reads something about the p 5 and he wants to know the person who invented(发明) it . He asks his father some questions, and his father t 6 him all about it. Then his father says,” Fathers always know much, but sons always know l 7 !” The boy thinks for a very long t 8 and says, “I don’t agree(赞同) with you.” “Oh? Why?” Mike doesn’t answer b 9 asks, “Who invented the phone?” “Bell.” answers Mr. Green. “Why didn’t his father invent it?” Looking at his son, Mr. Green doesn’t know h 10 to answer it. 八、书面表达 请根据表格中所给的提示,写一篇短文介绍你的网友Mike。 要求:1) 字数在80左右,不得出现真实校名和姓名。 2)文中须包括所有提示的内容,每个方面都可适当加以想象发挥。 基本信息 14岁,高个子,戴眼镜,在七年级(3)班 尖子生,最喜欢的学科是…… 生活和饮食 每天6点半起床,步行上学… … 常吃 / 从不吃 / 很少吃…… 每周锻炼…… (给出合理建议) 爱好 擅长……;是……的一员 梦想 成为一名…… My online friend I have an online friend. His name is Mike._________________________________________ __________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 参考答案 一、1-5?ABDAC?? 6-10?CADCB?? 11-15?DDCDA? 16-20?BABBC? 二、1-5?BBCAB??? 6-10?ABBAD?? 11-15 ABBDC 三、1-5?BDAAB?? ?6-10?BDCAD?? 11-15 ACDCD??? 四、1.In?Thailand.??? 2.At?the?third?weekend?of?November.???? 3.Good?food?./Nice?food.??? ? 4.Colourful?clothes.?? 5.It?is?interesting. 五、1.celebrate ,2.USA , 3.presents , 4.Eat/Have , 5.healthy , 6.Wear , 7.Find , 8.parents , 9.wreath , 10. candles 六.1.?noon?? 2.?health???3.whole?? 4.energy?? 5.vegetables 6. taste 7. teeth 8. plans 9. order 10. hamburgers 11.knives?? 12.less?? 13.?to?do? 14.?don't?go? ?15.Are?? 16.to?cook???17.Reading???18.to?find??19.?Women's???20.?eating 七.1.borrows??2.about???3.?also??4.questions??5.phone?? 6.tells?? 7.little??8.time?? 9.but??? 10.how 八、书面表达 I have an online friend. His name is Mike. He is fourteen years old. He is a tall boy with glasses. He is in Class 3, Grade 7. He is a top student in his classes, but his favorite subject is Maths. He gets up at six thirty every morning. He lives near his school, so he goes to school on foot. It takes him about ten minutes to get to school. He has a healthy lifestyle. He often eats fruit and vegetable. He never eats hamburgers. He seldom eats cakes or sweets. He likes doing sports and he exercises more than 10 hours every week. He has many hobbies. He is good at football. He is a member of the school football team. He wishes he can play in the next World Cup. This is Mike. Would you like to make friends with him? Unit6 Reading Materials Ⅰ All around the world, people drink tea. But tea does not mean the same thing to everyone. In different countries people have very different ideas about drinking tea. In China, for example tea is always served when people get together. The Chinese drink it at any time of the day at homes or in tea houses. They prefer their tea plain, with nothing else in it. Tea is also important in Japan. The Japanese have a special way of serving tea called a tea ceremony. It is very old and full of meaning. Everything must be done in a special way in the ceremony. There is even a special room for it in Japanese homes. Another tea-drinking country is England. In England, the late afternoon is“teatime”. Almost everyone has a cup of tea then. The English usually make tea in a teapot and drink it with milk and sugar. They also eat cakes, cookies and little sandwiches at teatime. In the United States people drink tea mostly for breakfast or after meals. Americans usually use tea bags to make their tea. Tea bags are faster and easier than making tea in teapots. In summer,many Americans drink cold tea—“iced tea”. Sometimes they drink iced tea from cans,like soda. Ⅱ What can you do to keep fit? Perhaps(可能)for children, healthy eatingis one of the most important things. Here are some ideas about how to eat healthily. Having breakfast A good breakfast is very important for children. It's necessary(必要的)to have it in the morning. But some children often go to school without(没有)breakfast, just because they want to sleep a little longer. But a good breakfast will help you study better. Having milk “My dream is that all the Chinese children can get half a kilo of milk a day.” The former Premier(前总理)Wen Jiabao said this during(在……期间)his visit to a milk farm. Milk is also very important to children's health. It makes children grow stronger. It's better for you to have a glass of warm milk before going to bed. That will help you have a good sleep. Having healthy food Having healthy food is the most important. That means(意思是)eating lots of different kinds of food, especially(尤其)fruit and vegetables. Don't eat too many sweet snacks. Some of you like eating fast food, but it is not good for your health. Try to eat healthy food as much as possible(尽量多). Have a healthy diet(饮食),and you will become(变得)stronger.

    • 2020-12-03
    • 下载0次
    • 84KB
  • ID:4-8272573 牛津译林版七年级上 Unit6 Food and lifestyle试题(含答案及听力音频听力材料)

    初中英语/牛津译林版/七年级上/Unit 6 Food and lifestyle

    111

    • 2020-12-03
    • 下载0次
    • 7202.25KB
  • ID:4-8272525 3A Unit 7 Would you like a pie Story time课件(共32张ppt)+素材+教案

    小学英语/新版-牛津译林版/三年级上册/Unit 7 Would you like a pie?

    11111111111111111111111111111111111111111111

    • 2020-12-03
    • 下载1次
    • 39688.72KB
  • ID:4-8272509 牛津译林版八年级上Unit 6 Bird watching 学案(7课时无答案)

    初中英语/牛津译林版/八年级上/Unit 6 Bird watching

    8A Unit6 Birdwatching第一课时学案 Comic strip & Welcome to the unit 词汇: 1. My grandfather loves birds and he often goes (birdwatch) in the forest. 2. Let’s go to the (市场) to buy some vegetables. 3. My grandparents like their h because they often lay(下) many eggs. 4. Birds cannot fly high without w . 5. There are some (west) restaurants in this town. 选择: ( ) 1. ---Is there any meat the market? ---Yes, there’s a lot. A. into B. at C. on D. for ( ) 2. It’s important us all the animals. A. to; to protect B. to; protect C. for; to protect D. for; protecting ( ) 3. --- ? ---It’s a kind of scaring(可怕的). A. What does the tiger look like B. What is the tiger like C. What is the tiger D. How is the tiger like ( ) 4. There a birthday party this evening. A. are going to have B. is going to be C. is going to have D. are going to be 完成句子: 我的爷爷经常去市场观鸟。 My grandfather often 天鹅有白色的羽毛,长而瘦的脖子。 A swan and neck. 3. 你最喜欢什么鸟? 我最喜欢丹顶鹤。 What is your ? I like red-crowned cranes 4. 它们长什么样子? they ? they ? 8A Unit6 第二课时学案 Reading (1) 一.词汇: 1. He (提供) food for me during my (停留) in Beijing. 2. A large number of (游客) go to Kanas Lake every year. 3. There is a n reserve for birds at the Poyang Lake. 4. This area (提供) food and (栖息地) for birds. 5. Birds can (easy) catch fish for food. 6. This is a (极好的) place for the rare red-crowned cranes. 7. Peter is (记录) the marks of the students’ long jump now. 8. Would you please (描述) your pet dog to your classmates? 9. Many f live near the sea. They make a living by (捕鱼)。 10. (政府) around the world are taking action to reduce (减少) pollution after the World Climate Congress. 11. Do you know the (important) of learning English well? 12. We should do something for our (社会)。 13. Can you (数) from one to one hundred? 14. What (lead) to your not passing the English exam? 二.选择; ( ) 1. ---What do you think of the hotel? ---Great! It can provide us hot water and provide food us. A. for; for B. with; with C. with; for D. for; with ( ) 2. His idea sounds a good one, few of them agreed. A. as; though B. like; while C. as; while D. like; so ( ) 3. ---Can I have my car here? ---No, there at all. A. are not any rooms B. is not a space C. is no space D. are no space ( ) 4. Today the forests are getting fewer. We must down too many trees. A. keep people from cutting B. prevent people from cutting C. stop people cutting D. all the above ( ) 5. animals are in danger and there will be space for them if we do nothing. A. More; fewer B. Fewer; less C. More; less D. Less; more 三.完成句子: 1. 王叔叔一直为彼得提供食物和衣物。 Uncle Wang food and clothes Peter. 2. 世界上超过百分之九十的水是海洋水。 More than of the water sea water in the world. 你能挪出一些空间来放一下我的书吗? Could you my book? 直到老师跟他们讲了他们才明白湿地的重要性。 They the the wetlands the teacher told them. 昨天大雨使得我没能按时到家。 Yesterday’s heavy rain prevented me 昆明一年四季温暖如春。 Kunming is warm 人们为了有更多的空间给农场使湿地更小。 People make the wetlands smaller have more space for farms. 过量的工作和过少的休息常会导致疾病。 Too much work and too little rest often . 9. 感谢你为我提供食物。Thanks for me food. Thanks for food me. 10. 我们得做什么来防止地球变得越来越糟糕。 We should do something the earth 11. 我们正在邀请游客们数鸟和描绘鸟。 We are and birds. 12. 我们每年都要记录它们的种类和数量上的变化。 We their types and . 13. 粗心最终导致了他考试的失败。 Carelessness his failure in exams at last. 14. 这意味着给野生生物的空间将越来越少。 This means there will be wildlife. 15. 为了考到高分,她每天努力学习。 get high marks, she works hard every day. 8A Unit6 第三课时学案 Reading (2) 选择: ( ) 1. Heilongjiang is in the of China. A. northeast B. northeastern C. northwest D. northwestern ( ) 2. Wolong Nature Reserve is important area giant pandas. A. a; living; of B. an; living; for C. a; live; of D. an; live; for ( ) 3. animals are in danger and there will be space for them if we don抰 take any action. A. More; fewer B. Fewer; less C. More; less D. Less; more ( ) 4. --Which of the shirts do you like best? --I抣l take . they are all out of date. A. none B. neither C. all D. both ( ) 5. The farmers didn抰 know how the vegetables the cold wind. A. protecting; from B. protecting; in C. to protect; from D. to protect; in ( ) 6. ---Did he tell you anything ? ---Yes, he told us the of learning English well. A. importance; important B. important; important C. importance; important D. important; importance ( ) 7. Each of us believes that Wolong can help us learn about giant Pandas in Sichuan Province. A. study; protecting B. studying; to protect C. studying; protecting D. to study; to protect ( ) 8. This company long-time holidays the workers every year. provided; for B. provides; with C. provided; with D. provides; for ( ) 9. There a class meeting this afternoon. A. is going to have B. is going to be C. will have D. is going to has ( ) 10. I don抰 think giant pandas are polar bears. A. not as lovely as B. not more lovely than C. less lovely than D. as same lovely as 二.动词填空: 1. Did you have a wonderful time (play) Chess with your grandfather? 2. Mary’s busy (plan) to go to Hawaii for holiday while I抦 worried about the exams. 3. Few students (wear) school uniforms last Monday, which made the teacher angry. 4. She won抰 be able to play softball because of (hurt) herself on legs. 5. The teacher said as much as he could (make) Peter understand. 6. Tom (pay) all his money for the car just now. 7. Eddie thinks school is like (watch) TV. 8. The TV program (not end) until 8 o抍lock every night. 9. It抯 easier for you (pass) the exam if you work harder. 10. Before the exam, our teacher asked us (not be) careless. 11. When (lie) on the bed, he saw a thief break into his neighbour抯 window. 12. My grandpa has much difficulty (hear) what people say. 13. Would you please (not talk) to loudly? 8A Unit6 第四课时学案 Grammar(1) 完成句子: 1. 为了通过考试,这些天她正努力学习呢。 She is working hard these days the exam. She is working hard these days the exam. She is working hard these days she can pass the exam. 2. 他说话声音很高,以便让我们都能清楚地听见。 He spoke loudly us hear it clearly. He spoke loudly us hear it clearly. He spoke loudly he could make us hear it clearly. 3. 为了赶早班车去长城,那天我们很早就出发了。 We started early that day the early bus to the Great Wall. We started early that day the early bus to the Great Wall. We started early that day we could catch the early bus to the Great Wall. 4. 为了早点儿到家,我们决定乘出租车。 We decided to take a taxi home earlier. We decided to take a taxi home earlier. We decided to take a taxi we could get home earlier. 二.选择: ( ) 1. When they went into the park, they saw someone Chinese Kongfu. A. plays B. played C. to play D. playing ( ) 2. The headmaster told us the Science Museum on time. A. arrive to B. to arrive C. to arrive at D. to arrive in ( ) 3. The heavy snowstorm stopped the mountain climbers to the top. A. get B. to get C. getting D. got ( ) 4. You抎 better in bed. A. not read B. not to read C. not reading D. to not read ( ) 5. There are some dangerous fishes in the river, and I抳e warned Jack here. A. not to swim B. to not swim C. swim not to D. to swim not ( ) 6. Don抰 make me this or that. I抦 too busy!A. to do B. do C. doing D. done ( ) 7. speak English well, one must have a lot practice. A. For speaking B. Speaking C. To speak D. Speak ( ) 8. I抦 going to the library the books. A. return B. borrow C. to return D. to lend ( ) 9. We went to town some shopping. A. doing B. do C. did D. to do ( ) 10. After the final exam, I think all the students want . stop to have a rest B. to stop having a rest C. to stop to have a rest D. stopping to have a rest ( ) 11. Michael decides for a picnic with his family this weekend. A. go B. to go C. going D. goes ( ) 12. Parents often ask their kids their Internet friends because the kids may be in danger. A. to meet B. not to meet C. meeting D. not meet 8A Unit6 第五课时学案 Grammar(2) 词汇: 1. Please w down your feelings about the true story. 2. Nothing can p my decision. 3. In o to work better, you should have a good rest. 4. We watched them (play) football just now. 5. It took us two hours (choose) the TV set yesterday. 6. The shopkeeper told the children (not touch) the glass. 7. The teacher made me (clean) the classroom. 8. It is time for them (have) lunch. 二.完成句子: 1. Amy 认为她自己是个好的观鸟者。Amy thought . 2. Mr. Black 一年一次去扎龙观鸟。 Mr. Black goes to Zhalong . 3. 为了拍到鸟的照片,大多数人都带了相机。 Most people take cameras the birds. 4. 在所有鸟类中,Kate 最喜欢天鹅。 Kate likes swans the birds. 5. 现在中国政府已经制定法律阻止这些事情。 Now the Chinese government has all these things. 6. 为了记下你看到的,带个笔记本吧。 a notebook you what you see. 7. 我们叫人们不要为了任何理由抓鸟。 We ask people birds . Mr. Wu 同意让我加入他们的学校旅行。 Mr. Wu agreed to their school trip. 她看到一只大熊猫幼崽喝母乳。 She saw her mother’s milk. 米莉和艾米听到有人在公园里唱歌。 Millie and Amy in the park. 这将帮助人们了解湿地的重要性。 This will the the wetlands. 12. Mr. Wu 鼓励我们描绘鸟。 Mr. Wu us the birds. 13. 他建议我们不要在湿地大声喊叫。 He us in the wetlands. 动词填空: 1. As soon as I come back, I (call) you. 2. It rained outside so I decided (not go) out. 3. The heavy snowstorm stopped the little boy (return) home three days ago. 4. There (be) great changes in this small town next year, aren抰 there? 5. (frighten) the birds in the forests means you are not friendly to them 6. (do) a bird count, the members of the Birdwatching Club worked hard in the wetlands for two days without (eat) or (sleep). 8A Unit6 第六课时学案 Integrated skills & Study skills 一.词汇: 1. Thousands of (visit) come to our hometown to have a holiday every year. 2. These (art) are good at drawing Chinese (paint). 3. If you work hard, boys I’m sure that you can be the (win). 4. Persons who can invent things are called (invent). 5. Peter hopes to be an (演员) in the future. 6. Both my grandparents are (农民). They work hard on the farm all day. 7. (科学家) are trying a lot of ways to stop pollution around us. 8. Pass me that pair of glasses, please. I can’t see the words (清晰地). 9. This company (覆盖) an area of over 1,000 square kilometers. 10. ---Take a coat with you. --- else? 二.选择: ( ) 1. Tom, boy, swam the river yesterday morning. A. a ten-year-old; through B. ten years old; across C. a ten-year-old; across D. a ten-year old; through ( ) 2. China lies the east of Asia and the north of Australia. A. to; to B. in; to C. to; in D. in; on ( ) 3. The bus was full of people. There was no for . A. more room; anybody else B. more rooms; else anybody C. spaces; anybody else D. more space; somebody else ( ) 4. This kind of computer looks but in the shop A. nice; sells well B. good; sells bad C. nicely; sells well D. good; doesn’t sell well ( ) 5. The trip about one hour by underground. It was . A. cost; bored B. took; bored C. spent; boring D. took; boring ( ) 6. The house is for three of us . enough big; to live B. big enough; to live C. big enough; to live in D. big enough; living ( ) 7. In order late, many students get up early every morning. A. not be B. to be C. not to be D. to not be ( ) 8. Zhalong Nature Reserve is a wonderful home for cranes and birds. A. another B. other C. the other D. the others ( ) 9. Swimming in summer is . A. such great fun B. such a great fun C. so great fun D. so great a fun ( ) 10. The Wildlife Park is so large that it an area of more than 210,000 hectares. A. discovers B. covers C. have D. recovers ( ) 11. I her the piano in the next room at 10 last night. hear; played B. heard; to play C. heard; playing D. was hearing;played ( ) 12. If you , I will . A. don’t come; mop up it B. won’t come; mop up it C. don’t come; mop it up D. won’t come; mop it up ( ) 13. Nothing can prevent me English. A. to study B. study C. studied D. from studying ( ) 14. You stop when the traffic light turns red. A. can B. had better C. need 8A Unit6 第七课时学案 Task & Self-assessment 一.词汇: 1. There is no need to (介绍) yourself. We heard of you a long time ago 2. We’ll give you our (地址) and telephone numbers. 3. This term we all chose him to be the c of the Students’ Union(学生会) 4. At first i myself to all the students. 5. I’m sure that you have the ability to finish these (表格) by yourself. 6. Which is the (easy) one, mum, this book or that one? 7. If a person is (care), he can’t drive on the road. 8. The fans all cheered when the famous actor played the music so (nice). 9. I enjoy the (大自然的) world. 10. The more exercise you take, (health) you will be. 二.选择: ( ) 1. If people change wetlands to make for farms, birds will not have enough to live. A. room; space B. rooms; space C. space; rooms D. spaces; room ( ) 2. It’s not a good way of understanding the of protecting wildlife by Watching birds the market. A. importance; on B. importance;at C. important; at D. important; on ( ) 3. Simon wants to the school team, and he writes application. A. join; an B. join in; an C. join; a D. join in; a ( ) 4. great fun they are having! But they are making much noise That we can’t hear the teachers clearly. A. What a; so B. What ; so C. How; such D. What; such ( ) 5. You can call me 13812558072 or e-mail me 1239127300@ qq.com. A. on; at B. at; on C. by; on D. on; on ( ) 6.We found difficult to get to sleep those days. A. it’s B. it is C. that it D. it was ( ) 7. My father likes football I like basketball. both of us can’t play them well. A. while; But B. but; But C. while; And D. and; And ( ) 8. of giant pandas is getting because their living areas are becoming farmlands. A. The number; larger and larger B. A number; larger and larger C. The number; smaller and smaller D. A number; smaller and smaller ( ) 9. They have many pets, three cats. A. without B. about C. including D. included ( ) 10. –Why did you go to the West Lake last Saturday? --- a bird count. A. Doing B. To do C. Did D. To doing ( ) 11. ---Which dress do you like best, Madam? ---Sorry, I can’t decide now. A. to buy which one B. buy which one C. which one to buy D. which I should buy it ( ) 12. Sometimes we are angry our friends or parents. A. to B. with C. at ( ) 1. Peter come with us tonight, but he isn’t very sure yet. A. must B. may C. can D. will ( ) 2. This piano is too big. Can you for it? A. make a space B. give some spaces C. make some more space D. make some space ( ) 3. The number of the trees in our school is getting . more and more B. larger and larger C. less and less D. higher and higher ( ) 4. The man always a smile his face and everyone likes him. A. wears; on B. wears; in C. puts on; on D. puts on; in ( ) 5. Do you need more people you the vegetables? help; water B. to help; water C. help; to water D. to help; watering ( ) 6. We found to sleep. A. difficult to get B. it difficult getting C. it difficult to get D. that difficult to get ( ) 7. The teacher is coming. Please stop and keep . talking; quite B. talking; quiet C. to talk; quietly D. to talk; quiet ( ) 8. Can you give me how to learn English well? any advices B. some advice in C. a lot of advices on D. some advice on ( ) 9. This pair of trainers fit me. I want a bigger . A. doesn’t; one B. doesn’t; pair C. don’t; one D. don’t; pair ( ) 10. She didn’t feel last week. But she is now. A. good; much more healthy B. well; much healthier C. good; healthier D. well; more healthy ( ) 11. What do you think we can do wild birds? A. protect B. protecting C. to protect D. protects ( ) 12. There are many fish in the lake, and the birds can catch food. A. them for B. they as C. it for D. it as ( ) 13. ---People will build a new park here. ---That’s great! It’ll people a perfect place to walk and have a rest in. A. provide; to B. give; to C. provide; with D. give; with ( ) 14. ---Are you going to Tibet for vacation? ---Yes. I want you to me with some information about it. A. offer B. give C. show D. provide ( ) 15. He finds it very important English . A. to learn; good B. learn; good C. to learn; well D. learn; well ( ) 16. Some animals can even see things in the dark. A. bad B. badly C. clear D. clearly ( ) 17. The government is doing a lot to people hunting wildlife. A. encourage B. prevent C. protect D. provide ( ) 18. The teacher often told Mike too much time playing computer games A. not to spend B. to not spend C. doesn’t spend D. not spend ( ) 19. I am happy to hear that there a football match this afternoon. A. will have B. will on C. are having D. will be ( ) 20. Everyone must the classroom . A. keep; clean B. kept; cleaned C. keeps; clean D. keep; cleaning

    • 2020-12-03
    • 下载0次
    • 85.5KB
    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-8272507 新版牛津七年级上册单元词汇表带音标默写版

    初中英语/期末专区/七年级上册

    7A Unit 1 1.[??]____________ 2. ['i:d?g] ____________ 3.['mɑ?st?(r)] ____________ 4.[gre?d] ____________ 5. ['stju?dnt]____________ 6. ['ri?d??]____________ 7.['klɑ?sme?t]____________ 8 ['glɑ?s?z]___________ 9 [sl?m] ____________ 10.['evr?w?n]___________ 11.['??v?(r)] ___________ 12 ['klɑ?sru?m; 'klɑ?sr?m] ___________ 13 ['dɑ?ns??]___________ 14 ['sw?m??] ___________ 15 [e?d?] ___________ 16 [luks]___________ 17[kju?t] ___________ 18 ['h?b?]___________ 19[gl?d]___________ 7A Unit 2 1.['w?:k??]___________ 2 ['r?:?l?; 'r??l?]___________ 3 l [b??l] ___________ 4 [ta?m] ___________ 5 ['ten?s] ___________ 6 ['v?l?b??l] ___________ 7[?n'd???]___________ 8['h??r??]___________ 9 ['ple??(r)] ___________ 10. ['memb?(r)]___________ 11 [kl?b] ___________ 12 [fri?] ___________ 13 [h??p] ___________ 14 [dri?m] ___________ 15[tru?]___________ 16[m?t?]___________ 17 ['dr????]___________ 18 [wi?k'end] ___________ 19 在周末___________ 20 [?v'k??s] ___________ 21 [??p] ___________ 22 [ti?m]___________ 23 [els] ___________ 24 [l?t] ___________ 25 [f?n] ___________ 7A Unit 3 1. [w?t?] ___________ 2. [best] ___________ 3. [s??] ___________ 4. [ba?'?l?d??] ___________ 5. [d??'?gr?f?] ___________ 6.['h?str?] ___________ 7. [de?t]___________ 8. ['mi?t??]___________ 9. [?'kl?k] ___________ 10.[??'ke?] ___________ 11.[ge?t] ___________ 12. [s??] ___________ 13. [???] ___________ 14 [?'ra?nd] ___________ 15. [best] ___________ 16 [fr?nt] ___________ 17 [?'we?] ___________ 18 ['b?ld??] ___________ 19 [gra?nd]___________ 20.[fju?] ___________ 21 [bra?t]___________ 22 ['m?dn]___________ 23 [h??l] ___________ 24['da??r?] ___________ 25 ['b?r??] ___________ 26 [w??l] ___________ 27 [ka?nd] ___________ 28.['let?(r)] ___________ 29.['pɑ?dn] ___________ 30.[f??n]___________ 31['??nl?] ___________ 32[???(r); ???(r)] ___________ 33 [te?k] ___________ 34 [,pi: 'em] ___________ 36 [,ei'em] ___________ 7A Unit 4 1. [weik] ___________ 2. [??l; ??l] ___________ 3. [hil] ___________ 4. ['seld?m] ___________ 5. [aut] ___________ 6.[l?:n] ___________ 7.['redi] ___________ 8.[ni:d]___________ 9.[rest] ___________ 10. [d??st] ___________ 11['ri:z?n]___________ 12.[w?ns] ___________ 13.[dis'laik] ___________ 14. [?k'tiv?ti]___________ 15.['h?umw?:k] ___________ 16. [twais] ___________ 17. ['ju:?u?li] ___________ 18. ['nev?]___________ 19.迟到___________ 20. [stɑ:t] ___________ 21. ['kw?:t?(r)] ___________ 22.[pɑ:st]___________ 23.['piknik]___________ 24. [f?:st] ___________ 25. [t??t]___________ 26. [i:t?]___________ 27. ['???(r)] ___________ 28[w?:ld] ___________ 29 ['pr?ktis] ___________ 30.[mju:'zi?m]___________ 31. [wi?] ___________ 32. [wud,w?d]___________ 33.[wi?] ___________ 34. [laif]___________ 35.[l?k]___________ 7A Unit 5 1. ['selibreit] ___________ 2. [ɡes] ___________ 3. [dres] ___________ 4. [?z; ?z] ___________ 5. [ɡ?ust] ___________ 6.['krism?s] ___________ 7. ['fest?v?l] ___________ 8 [bi'k?z] ___________ 9. ['prez?nt]___________ 10.[t?'ɡe??(r)] ___________ 11. [mu:n keik] ___________ 12.[ful] ___________ 13.[ju: es 'ei] ___________ 14. [mɑ:sk] ___________ 15. [peint]___________ 16. ['p?mpkin]___________ 17. ['l?nt?n] ___________ 18. [wen] ___________ 19.[,in'said] ___________ 20. [n?k] ___________ 21. [?aut] ___________ 22. [trik] ___________ 23.[if]___________ 24. [tri:t] ___________ 25.['spe??l] ___________ 26.['kwest??n]___________ 27.['d?mpli?] ___________ 28.['ɡr?npe?r?nt]___________ 29. ['???]___________ 30.[θi?] ___________ 31. ['lai?n]___________ 32.['fai?w?:k] ___________ 33.[m?:(r)]___________ 34.['reidi?u] ___________ 35.[??u]___________ 36.[si:m] ___________ 37. ['dif?r?nt] ___________ 38.[?'raund] ___________ 39. [im'p?:t?nt] ___________ 40. [m?ust] ___________ 41.[?f] ___________ 42. ['p?kit] ___________ 7A Unit 6 1. ['laifstail] ___________ 2. [nu:n] ___________ 3.['h?mb?:ɡ?(r)]___________ 4. [ki:p] ___________ 5.['lem?n]___________ 6.['w?:t?mel?n]___________ 7.['t??k?lit]___________ 8. [bi:f] ___________ 9.['k?r?t]___________ 10.[p?:k] ___________ 11.[swi:t]___________ 12. [mi:t]___________ 13. [sn?k]___________ 14.[helθ]___________ 15.['fit] ___________ 16.[mi?l]___________ 17.[pe?(r)]___________ 18. ['?uɡ?] ___________ 19. [tu:θ] ___________ 20 ['k?ul?]___________ 21[t?eind?]___________ 22 [pl?n]___________ 23. [pu:l] ___________ 24. [pi:s] ___________ 25 [ɡlɑ:s]___________ 26 [pleit]___________ 27[s?:lt]___________ 28 [k?p]___________ 29 ['ki?l??] ___________ 30['kɑ:tn]___________ 31. ['b?tl] ___________ 32 [les] ___________ 33. [??n, ??n]___________ 34.['t?utl] ___________ 35. ['n?mb?]___________ 36. [sk?:]___________ 37[p?int]___________ 38.[m?:] ___________ 39 ['?:d?(r)]___________ 40 ['menju:]___________ 41 [bi:n] ___________ 42 [teist] ___________ 43 ['en?d?i] ___________ 44 [h?ul] ___________ 7A Unit 7 1.['??p??] ___________ 2.[m??l] ___________ 3.[da?n] ___________ 4. [he?t] ___________ 5. [wel] ___________ 6.['m?n?] ___________ 7.['w?l?t] ___________ 8. ['k?r?] ___________ 9.['b?k??p] ___________ 10. [g?ft]___________ 11.[,si: 'di:] ___________ 12. [???(r); ???(r)] ___________ 13. ['me?bi] ___________ 14.[st?mp]___________ 15.[k?'lekt] ___________ 16.['??pki?p?] ___________ 17.[k?st] ___________ 18.[t?i?p] ___________ 19.[lɑ?st] ___________ 20.[[he? kl?p] ___________ 21. [m?t?] ___________ 22. [p??k]___________ 23.['pr?t?] ___________ 24. [?'n?f]___________ 25. [t?e?nd?] ___________ 26. ['pe?p?(r)]___________ 27. ['a?t?m] ___________ 28. ['ti????t] ___________ 29. [p??(r); p??(r)] ___________ 30. ['e?r??] ___________ 31. [m??st] ___________ 32. ['p?k?t] ___________ 33. [pe?(r)] ___________ 34. [sa?z]___________ 35.[?k'spens?v] ___________ 36. [?'n???(r)]___________ 37. [pra?s] ___________ 38. [f?t] ___________ 39. [lɑ?d?]___________ 40. [n??t] ___________ 41. ['restr?nt]___________ 42. [t?p] ___________ 7A Unit 8 1.['f??n] ___________ 2.[spend] ___________ 3. ['le?z?]___________ 4. ['bla?z] ___________ 5.[ta?] ___________ 6. [lend]___________ 7. ['le?d?]___________ 8. ['d?entlm?n] ___________ 9. [sta?l]___________ 10.['tre?n?(r)] ___________ 11. ['k?mft?bl] ___________ 12. ['p?pj?l?] ___________ 13. [?'m??] ___________ 14. ['p??pl] ___________ 15. [gre?]___________ 16. [smɑ?t] ___________ 17.[ku?l] ___________ 18.['k?tn]___________ 19.[skɑ?f] ___________ 20. [b??θ] ___________ 21.[d?inz] ___________ 22. [s?lk]___________ 23.[w?l] ___________ 24. [bu?t]___________ 25.[la?]___________ 26.[f?t] ___________ 27.[gl?v] ___________ 28.['le??]___________ 29. [s?ft] ___________ 30. [smu??] ___________ 31.['l?vl?] ___________ 32. [h?t]___________ 33.['d??k?t] ___________ 34. ['fi?t??] ___________ 35. [dɑ?k] ___________ 36.[m?'t??r??l] ___________ 37. [d?'za?n] ___________ 38. ['m?dl]___________ 39.[?n'klu?d] ___________

    • 2020-12-03
    • 下载2次
    • 31.51KB
    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-8268576 7A Unit5 Let's celebrate Integrated skills(课件共38张+音频)

    初中英语/牛津译林版/七年级上/Unit 5 Let’s celebrate

    1111

    • 2020-12-02
    • 下载0次
    • 13847.43KB