欢迎您,[登录][注册] (您的IP:34.204.179.0)
学科导航 >
个人主页

作者信息

21jy_011125757

资源 文章 汇编
  • ID:4-6110326 Unit 3 Teenage problems测试卷(含答案及听力音频无听力材料)

    初中英语/牛津译林版/九年级上/Unit 3 Teenage problems

    最新牛津译林版 9上 Unit 3 Teenage problems单元检测卷 Class_______________ Name _______________ Marks_______________ 第一部分 听力理解(共五大题,满分30分) I.关键词语选择(共5小题;每小题1分,满分5分)。 你将听到五个句子。请在每小题所给的A、B、C 三个选项中选出一个你所听到的单词或短语。每个句子读两遍。 ( )1. A. foot B. food C. fruit ( )2. A. waiter B. reporter C. writer ( )3. A. noisy B. busy C. easy ( )4. A. fast B. least C. last ( )5. A. use up B. look up C. pick up II.短对话理解(共10小题;每小题1分,满分10分) 你将听到十段对话,每段对话后有一个小题。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。每段对话读两遍。 ( )6. What food are the speakers talking about? A B C ( )7. What is Mike’s favorite sport? A B C ( )8. What is the lead singer wearing? A B C ( )9. What does the man suggest the woman give her mother? A B C ( )10. What does Jill’s elder brother do? A B C ( )11. What does Arthur want to be? A. A singer. B. A. musician. C. A music teacher. ( )12. When will the cinema be open? A. In two days. B. In a week. C. In two weeks. ( )13. What party are they going to have? A. a birthday party. B. An English party. C. A Christmas party. ( )14. Where did they have dinner? A. At Mr. White’s home. B. At Shirley’s home. C. In a restaurant. ( )15. How many people does the woman want to invite? A. Thirteen. B. Fifteen. C. Seventeen. III.长对话理解(共5小题;每小题1分,满分5分) 你将听到两段对话,每段对话后有几个小题。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。每段对话读两遍。 听下面一段对话,回答第16至17题。 ( )16. What is Mary doing now? A. She is studying at home. B. She is doing some exercise on the playground. C. She is speaking to Mr. Green. ( )17. What’s Helen’s telephone number? A. 5214896. B. 5124869. C. 5124896 听下面一段对话,回答第18至20题。 ( )18. Who can make chicken sandwiches? A. Joe B. Joe’s mother. C. Selina. ( )19. When did Joe watch Selina’s match? A. Last month. B. Last week. C. Yesterday. ( )20. What does Joe want to get? A. Selina’s autograph. B. Selina’s photo. C. Selina’s tennis ball. IV.短文理解(共5小题;每小题1分,满分5分) 你将听到一篇短文,短文后有五个小题,请根据短文内容,在每小题所给的A、B、C 三个选项中选出一个最佳选项。短文读2遍。 ( )21. What was Washington before he became a president? A. A farmer. B. A teacher. C. A writer. ( )22. Who is the thief? A. Washington’s neighbor. B. Jill. C. The policeman. ( )23. Who went to look for the horse with Washington? A. His parents. B. His friends. C. A policeman. ( )24. Which hand did Washington put on the horse eyes? A. His right hand. B. His left hand. C. Both of his hands. ( )25. What do we know about Washington from this story? A. He is ugly. B. He is smart. C. He is polite. V.信息转换(共5小题;每小题1分,满分5分) 你将听到一篇短文。请根据短文内容,写出下面表格中所缺的单词,每空仅填一词。短文读两遍。 A Hotel The location of the hotel. In the 26_______________ of the city. The size of the hotel Not very 27________________. The number of rooms 28_______________. The order of the food. By 29________________. Something else in the hotel. A big 30________________ and a swimming pool. 第二部分 英语知识运用(共三大题,满分55分) VI.单项填空(共20小题;每小题1分,满分20分) ( )31. — Listen! The TV is ___________. Who is in the living room? — Little Jim. He is watching his favourite cartoon. A. off B. out C. away D. on ( )32. I bought lots of English test papers ___________my brother’s advice to improve my English. A. listening to B. asking for C. according to D. looking forward to ( )33. — Why do you look so sleepy in class, John? — Sorry, sir. I ___________to watch a live football match last night. A. kept up B. made up C. stayed up D. put up ( )34. This morning I got up a bit late, so I had to take a taxi. Luckily, I got to school ___________. A. from time to time B. at times C. on time D. at the same time ( )35. Tomorrow there will be an English test and now the students are all busy ___________ the notes and English words. A. going on B. going down C. going across D. going over ( )36. — David, the weekend is coming. What shall we do? —___________ go hiking in the countryside? A. What about B. Why not C. Why don’t D. Let’s ( )37. — Could you tell me ___________? — Call me Jack, please. A. what your name is B. what your name was C. what is your name D. what was your name ( )38. — Thank you for sharing your ruler with me. —___________. That’s what friends are for. A. Don’t mention it. B. It doesn’t matter. C. Never mind. D. All right. ( )39. Would you like to introduce yourself? We ___________ know you. A. always B. already C. hardly D. all ( )40. — How much is the ancient bowl ___________? — Thirty-five thousand yuan. A. pay B. cost C. spend D. worth ( )41. — John, can you tell me the ___________why you are often late? — I can’t sleep well from time to time. The ___________of my problem is that there is often much noise near my building. A. reason; reason B. cause; reason C. reason; cause D. cause; cause ( )42. — What did Jane say to you last night? — She asked me ___________. A. will I go to her party B. if I would go to her party C. that I would go to her party D. how would I go to her party ( )43. — We will have a picnic tomorrow. Do you know ___________we will go for the picnic? — How about riding bikes? It must be fun. A. how B. where C. why D. what ( )44. This piece of music is worth __________. A. to listen B. to listen to C. listening D. listening to ( )45. — You won’t stay out too late today, will you? —__________. I’m too tired and I’ll go to bed early. A. Yes, I won’t. B. No, I won’t C. No, I will D. Yes, I do ( )46. Bob doesn’t know _____ to write about. A. how B. that C. what D. where ( )47. We must be strict ___________ourselves and strict ___________our work. A. in; with B. with; in C. in; in D. with; with ( )48.—__________ great progress he has made during the last few months! —Yes. That’s all because of his hard work. A. What B. How C. What a D. How a ( )49. Some students in our class have difficulty __________ English.   A. to learn B. in learn C. in learning D. learn ( )50.Don’t laugh __________ the people __________ are in trouble. A. at; who B. at; which C. to; who D. to; which VII.完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分) A Young people and other people do not always agree. They sometimes have different ideas about living, working and playing. But in a program in New York, adults and teenagers live together in peace. Each summer 200 __51__ and 50 adults live together for 8 weeks as members of a work group. Everyone works several hours each day. The aim is not just to keep busy. It is to find meaning in work. Some teenagers work on the __52__ near the village. Some learn to build a house. The adults __53__ them. There are several free hours each day. Weekends are __54__, too. Each teenager has his own way to __55__ his free time. When people live together, rules are always __56__. In this program the teenagers and adults make the rules together. If someone __57__ a rule, the problem goes before the whole group. They ask, “Why did it happen? __58__ do we have to do about it?” One of the teenagers has this to say about the program, “Stop thinking __59__ about yourself, learn __60__ to think about the group.” ( )51. A. workers B. teenagers C. farmers D. teachers ( )52. A. lake B. river C. sea D. farm ( )53. A. give B. agree C. thank D. teach ( )54. A. free B. busy C. wonderful D. terrible ( )55. A. make B. take C. spend D. find ( )56. A. need B. needed C. being need D. needs ( )57. A. uses B. finds C. Breaks D. helps ( )58. A. What B. Why C. Who D. Where ( )59. A. even B. only C. never D. seldom ( )60. A. which B. where C. how D. whether B Mr. Ma, a famous mental (心理的) doctor from Beijing said at a meeting, “Now many young students have mental problems. Some students become __61__ because they have to study very hard. Others have __62__ getting on well with people around them like their parents and classmates.” Then Mr. Ma gave some __63__. A middle school student from Xi’an was doing badly in his lessons. He thought his teachers and friends often __64__ him, and he became so nervous and worried that one night he __65__ his home without telling his parents. Another student, a 14-year-old schoolgirl from Shanghai, was very afraid of exams. While she was reading the exam paper, she __66__ think of anything to write. A recent report from Jiefang Daily says about 18% of the young __67__ in Shanghai have mental problems. __68__ many of them won’t go and ask for help. Some think they will look silly __69__ they go to see a doctor. Others won’t talk about their secrets. At the end of the meeting, Mr. Ma __70__ some good ideas to young people: ★Talk to your parents or teachers often. ★Take part in group activities. ★Try to get on well with the people around you. ★Go to see a doctor if you often feel unhappy. ( )61. A. worried B. excited C. happy D. confident ( )62. A. rules B. trouble C. ways D. excuse ( )63. A. experiences B. questions C. examples D. decisions ( )64. A. laughed at B. aimed at C. looked up D. picked up ( )65. A. passed B. left C. helped D. lost ( )66. A. mustn’t B. couldn’t C. needn’t D. shouldn’t ( )67. A. teachers B. parents C. students D. doctors ( )68. A. Fortunately B. Naturally C. Hardly D. Unluckily ( )69. A. whether B. where C. how D. if ( )70.A. booked B. replied C. offered D. stopped VIII.补全对话(共5小题;每小题1分,满分5分) Millie: I’m always feeling tired these days. There’s so much homework and I’ve spent all time on it. Sandy: ______71_______ Amy: I agree. ______72_______ Sandy: Good idea. But I don’t know what films are on now. Millie: I don’t want to see any films. Amy: ______73_______ My dad tells me that it’s big and modern. I know where it is, but I’m not sure when it close. Millie: It doesn’t matter. We can go and make sure it. Sandy: ______74_______ It’s still early. Millie: OK. But we may get home late. ______75_______. Sandy: All right. A. Why don’t you go to the museum? B. Shall we go to the cinema? C. Shall we go and see? D. What about going to the new museum? E. Let’s tell our parents first. F. Why not do something fun? 第三部分 阅读理解(共一大题,满分40分) IX.阅读理解(共20小题;每小题2分,满分40分) A Here’s a diagram. Look at it and answer the questions. What do teenagers and adults like to do on computers? (a) Get on-line movie guides. (b) Play games. (c) Do on-line shopping. (d) Send e-mails. (e) Chat (f) Get flight time. (g) Get news and weather reports. ( )76. What kind of thing shows the biggest difference between teenagers and adults? A. Doing on-line shopping B. Sending e-mails. C. Playing games. D. Getting news and weather reports. ( )77. If there are 400 teenagers, how many of them may chat on the Internet? A. 240 B. 200 C. 160 D. 300 ( )78. According to the diagram, only 30% of adults like to do the following EXCEPT _________. A. getting on-line movie guides B. playing games C. doing on-line shopping D. getting flight time ( )79. The number of teenagers who _________ doubles that of adults. A. get on-line movie guides B. play games D. do on-line shopping D. send e-mails. ( )80. Which of the following sentences is RIGHT? A. Teenagers like shopping on-line more than adults. B. Adults send more e-mail than teenagers. C. Adults like to chat more than teenagers. D. Teenagers read movie guides more often than adults. B   Young people and older people don’t always agree. They sometimes have different ideas about living, working and playing. But in one special programme in New York State, adults and teenagers live together in a friendly way. Each summer 200 teenagers and 50 adults live together for eight weeks as members of a special work group. Everyone works several hours each day. They do so not just to keep busy but to find meaning and enjoyment in work. Some teenagers work in the woods or on the farms near the village. Some learn to make things like tables and chairs and build houses. The adults teach them these skills. There are several free hours each day. Weekends are free, too. During the free hours some of the teenagers learn photo taking or painting. Others sit around and talk or sing. Each teenager chooses his own way to spend his free time. When people live together, rules are necessary. In this programme the teenagers and the adults make the rules together. If someone breaks a rule, the problem goes before the whole group. They talk about it and ask, “Why did it happen? What should we do about it?” One of the teenagers has this to say about his experience, “You stop thinking only about yourself. You learn to think about the group.” ( )81. In one special programme in New York State, young and older people __________. A. don’t work well together B. are friendly to one another C. teach one another new ways of building houses D. spend eight weeks together, ( )82. All the members work some time every day mainly to __________. A. lead a busy life B. learn new skills of farming C. get used to the life on the farms D. find value and pleasure in work ( )83. Living together, ________. A. the teenagers don’t have to obey the rules B. the teenagers have to obey the rules the adults make C. the members have no free time on weekends D. the members are not allowed to break the rules they make together ( )84. The last programme shows that the teenager thinks his experience in the programme is ________. A. unpleasant B. tiring C. helping D. boring ( )85. The best title for the passage is ________. A. The rules of living together B. Life in New York State C. Teenagers in the special group D. Free hours in the special work group C What problems do the teenagers probably have? Here is a survey showing their main problems. Problems Causes Advice Feeling stressed Too much homework. Don’t have enough time for their hobbies. Make a plan for study and hobbies. Find time to relax as possible as you can. Getting short-sighted Too much homework. Bad reading and writing habits. Do homework or reading in a correct way. Fights Don’t know how to get on well with classmates. Make more friends and understand each other. Share your problems with them. Feeling tired of study Computer games’ bad influence. Don’t be crazy about computer games. Play them just for a short time when you are tired. Getting fat Having more pocket money to buy snacks. Dislike doing exercise. Use your pocket money to do something meaningful. Spend some time doing exercise every day. ( )86. How many main problems are there in the survey? A. Four. B. Five. C. Six. D. Seven. ( )87. What problems are caused by too much homework? A. Feeling stressed and fight. B. Feeling tired of study and getting fat. C. Feeling stressed and getting short-sighted. D. Getting short-sighted. ( )88. If Simon is feeling stressed, he should ___________. A. do much more homework B. make a plan to spend time on study and hobbies C. donate his pocket money to Project Hope D. buy some snacks ( )89. Peter is tired of study, maybe because he ___________. A. has no close friends B. has no pocket money C. plays too many computer games D. gets fatter and fatter ( )90. __________ is a good way for the teenagers to stop fights. A. Doing less homework B. Playing computer games C. Learning how to make friends D. Paying no attention to each other D Some people think only school children do not agree with their parents, however, it is not true. Communication is a problem for parents and children of all ages. If it’s hard for you to communicate with your parents, don’t worry about it. Here are some advice for you to bridge the generation gap (代沟). Don’t argue (争辩) with your parents. Don’t get to your parents when you are angry. Your parents probably won’t consider your ideas if you are shouting at them. And you can’t express yourself well if you are angry. Go someplace to cool off. Make sure you understand why you are unhappy. Then think about what you want to say to your parents. If you don’t think you can speak to them at the moment, try writing a letter. Try to reach a compromise (和解). Perhaps you and your parents disagree on something. You can keep your disagreement and try your best to accept each other. Michael’s mother didn’t agree with him about buying a motorcycle. They argued over it. But they finally came to a compromise. Michael bought the motorcycle, but only drove it on certain days. Of course, your parents might refuse to compromise on something. In these situations, it is especially important to show love and respect (尊敬) to them. Showing respect will keep your relationship strong. Talk about your values. The values of your parents are probably different from those of your own. Tell your parents what you care about, and why. Understanding your values might help them see your purposes in life. A good relationship with your parents can make you a better and happier person. It is worth having a try! ( )91. According to the passage who have a communication problem? A. parents and other people B. only school kids and their parents C. teachers and their students D. parents and children of all ages ( )92. How many pieces of advice does the writer give us to bridge the generation gap? A. 5. B. 4. C. 3. D. 2. ( )93. The underlined word “bridge” in the passage means “___________”. A. 建立 B. 消除 C. 通过 D. 到达 ( )94. If the values of your parents are different from those of yours, you’d better ___________. A. argue with them B. keep away from them C. agree with them all the time D. tell your parents what you care about ( )95. The best title for the passage is ___________. A. How to bridge the generation gap B. How to deal with family problems C. How to be good parents D. How to be a good child 第四部分 写(共二大题,满分25分) X.单词拼写(共5小题;每小题1分;满分5分) 96. I have a problem and I don’t know how I should ___________(处理) with it. 97. The TV is always on at my home. The noise almost __________(使---)me mad. 98. Millie often ____________(怀疑) whether it’s worth spending so much time on homework. 99. Millie hopes you can offer her some ____________(建议). 100. Simon wonders how he can achieve a balance between his schoolwork and his hobbies. He is looking forward to your ____________(有价值的) advice. XI.书面表达(共1小题;满分20分) 目前我国中学生普遍面临着很多烦恼,也许你也有着下面表格中列出的与别人一样的烦恼。请用英语描述下面表格中列出的问题,并提出自己的建议。 烦恼1 整天有做不完的作业,经常熬夜学习,无暇顾及个人爱好; 烦恼2 父母太忙,没有时间陪自己; 烦恼3 几乎没有亲密的朋友可以交流,经常感到孤独; 烦恼4 对自己的体重不满意,不知如何改变; 建议 … … 要求:1、条理清楚,语句通顺; 2、80词左右。开头已给出,不计入总词数。 Now, many middle school students face some problems. ____________________________________ ______________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________ 最新牛津译林版 9上 Unit3 Teenage problems单元检测卷参考答案 第一部分 听力 1—5CBCCA 6—10BAACA 11—15CCBAB 16—20BCBBA 21—25ABCCB 26. center 27. big 28. 80 29. telephone 30. garden VI.单项填空(共20小题;每小题1分,满分20分) 31—35DCCCD 36—40BAACD 41—45CBADB 46—50CBACA VII.完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分) 51—55BDDAC 56—60BCABC 61—65 ABCAB 66—70 BCDDC VIII.补全对话(共5小题;每小题1分,满分5分) 71—75FBDCE IX.阅读理解(共20小题;每小题2分,满分40分) 76—80DACBB 81—85BDDCA 86—90 BCBCC 91—95 DCBDB X.单词拼写(共5小题;每小题1分;满分5分) 96. deal 97. drives 98. doubts 99. suggestions 100. valuable XI.书面表达(共1小题;满分20分)(One possible version) 4

  • ID:4-6110290 9A Unit3 Teenage?problems单元测试卷(含答案)

    初中英语/牛津译林版/九年级上/Unit 3 Teenage problems

    9A Unit3 Teenage?problems单元测试卷 一、单项选择。(15分) ( )1.Have you decided_________? A.to go with who B.who to go with C.who go with D.whom to go with ( )2.The teacher told us much more attention should________ when we take exams. A.pay to B.be paid C.be paid to D.pay ( )3.Feeling stressed means__________. A.feeling sad B.feeling happy C.feeling pleased D.feeling tired and unable to relax ( )4.‘My father bought me a new watch yesterday.’It is a structure of_________. A.S+V+P B.S+V+IO+DO C.S+V+DO+CO D.S+V+DO ( )5.Mrs.Wang is very kind and always________ her help to others. A.receives B.shares C.makes D.offers ( )6.What is she________ her neighbour? A.quarrelled with B.quarrelling with C.quarrelled about wih D.quarrelling about with ( )7.Amy’s father________ angry when he_________ the news. A.will get;will hear B.gets;will hear C.will get;hears D.gets;heard ( )8.You’d better________ out late. A.not to stay B.not stay C.don’t stay D.don’t to stay ( )9.I want to________ sure that everything is all right. A.get B.take C.make D.do ( )10.I________ a lot of time listening to music before,but now I prefer_______ books. A.spend;to read B.spent;to read C.spend;reading D.spent;watching ( )11.It is said that________ number of the tigers in the zoo________ getting smaller and smaller. A.the,is B.a,are C.a,is D.the,are ( )12.__________of the problems is easy for him. A.No B.None C.No one D.Nobody ( )13.A:Don’t forget to come to my birthday party tomorrow.B:_________. A.I don’t B.I won’t C.I can’t D.I haven’t ( )14.It’s better to teach a man to fish than________ him fish. A.to give B.giving C.to find D.finding ( )15.A:There was hardly anything left after the earthquake,_________? B:________.People had to rebuild their houses. A.wasn’t there,Yes B.was there,No C.wasn’t there,No D.was there,Yes 二、完形填空。(10分) Last year I had a chance 1 London.When I got there,I found the railway station was big and dark.I didn’t know the way to the hotel. 2 I asked a policeman nearby.I spoke slowly and 3 .To my surprise,he couldn’t 4 me at all.I repeated my question several times and he understood finally.He answered,but I didn’t know 5 .he was saying.My teacher never spoke English 6 that!‘I’m a foreigner,’I told him.Then he spoke 7 .I listened very carefully 8 I still couldn’t understand him.The policeman and I looked at 9 and smiled and then he said,‘You’ll soon learn English!’At last I knew that the English spoken by me was quite different 10 the English spoken by English people. ( )1.A.to visit B.visiting C.visited D.visit ( )2.A.And B.In order to C.That D.So ( )3.A.clear B.clearly C.cleanly D.clean ( )4.A.understands B.know C.understand D.catch ( )5.A.what B.that C.which D.where ( )6.A.as B.likes C.of D.like ( )7.A.slow B.quick C.slowly D.quickly ( )8.A.so B.but C.and D.that ( )9.A.each other B.others C.another D.the others ( )10.A.to B.from C.for D.as 三、阅读理解(30分) A Do you like travelling? Do you often travel in your holidays? Travel is interesting and exciting.but it’s not if you get sick.You don’t want to spend your holiday sick in bed.So what can you do to stay in good health? There are three things you should remember when you travel:relax,sleep and eat well. When you travel,there are so many places to visit:museums,shops,parks and churches(教 堂).You may spend most of your days walking around these places.This can make you feel tired.Your feet may hurt.You may have a terrible headache after a few hours.If this is the way you feel,you should take a good rest. Sleep is also important.If you want to stay healthy,you need to get enough sleep.You may want to stay out late at night.In many cities the nightlife can be very exciting.Then you should plan to sleep for an hour in the day. Finally,if you want to stay healthy,you must eat well That means eating the right kinds of foods.When you are in a new country,you may want to try new foods IS not good tor you. So,remember this,if you want to enjoy your holiday,take good care of yourself.Give your body some rest.Get enough sleep and eat good,healthy food. ( )1.This passage is about_________. A.what to eat when you travel B.how to stay healthy when you travel C.how exciting travel is D.where to travel ( )2.It’s a good idea to_________. A.get some rest every day B.spend every day in bed C.take lots of medicine D.eat lots of rich food ( )3.Your body needs sleep to________. A.enjoy the nightlife B.learn a lot about a new place C.stay strong and healthy D.go outside ( )4.For good health you need to________. A.get enough sleep and good food B.eat food at night C.eat new food D.eat rich food B Denies Walme in Texas,USA,now 14 years old,published his best-seller Unbending Gisula eight years ago.The book is about a little whale named Gisul. One day,Gisula did not take his mother’s words and went up the beach.Then he got lost and had to learn to live by himself.The colour pictures were drawn by Denies himself.Denies published the books at the age of six He is said to be the youngest writer and picture artist. Another surprising thing about the book is that it became a best seller immediately after it was published and brought him a lot of money.Because he spent much time writing the books,his study was not very good and he had to learn the year’s work again But his gift of writing is highly praised by the teachers and student.And he was even invited to give talks on writing. But Denies does not want to be a writer.He said,‘I like planes most.‘I dream of becoming a pilot someday.’ ( )5.From the story we can learn that Denies__________. A.published his Unbending Gisula at the age of 14 B.wants to be a writer when he grows up C.drew the pictures for his own book D.does not go to school anymore ( )6.What Denies liked most is________. A.writing stories B.drawing pictures C.whales D.planes ( )7.When did Denies publish the books? A.At the age of six B.At the age of eight C.At the age of sixteen D.I don’t know. C The word‘day’has two meanings.When we talk about the number of days in a year.we are using‘day’to mean 24 hours.But when we talk about day and night.we are using‘day’to mean the time between sunrise and sunset.Since the earth looks like a ball.the sun can shine on only half of it at a time.Always one half of the earth is having day and the other half night.A place.is moved from day into night and from night into day over and over by the spinning(旋转)of the earth.At the equator(赤道)day and night are sometimes the same length,they are each twelve hours long.The sun rises at 6 o’clock in the morning and sets at 6 o’clock in the evening.For six months the North Pole is tilted(倾斜)toward the Sun.In those months the Northern Hemisphere(半球)gets more hours of sunlight than the Southern Hemisphere.Days are longer than nights.South of the equator nights are longer than days.For the other six months the North Pole is tilted away from the SUN.Then the Southern Hemisphere gets more sunlight.Days are longer than nights.North of the equator nights ate longer than days.Winter is the season of long nights.Summer is the season of long days. ( )8.When the Western Hemisphere is having day.the Eastern Hemisphere is having_____. A.both day and night B.day C.neither day nor night D.night ( )9.At the equator day is________ as long as night. A.sometimes B.never C.usually D.always ( )10.When the North Pole is tilted toward the sun,the Northern Hemisphere gets_________ sunlight. A.less B.more C.all D.no ( )11.When it is winter in China,________. A.the USA is tilted toward the sun B.the South Pole is tilted away from the sun C.the North Pole is tilted toward the sun D.the North Pole is tilted away from the sun D It’s not just women who wear skirts,Men can wear them,too.In Scotland,men wear a kind of skin called a kilt.The kilt is their national dress and an important part of their tradition. A kilt is a coloured skirt reaching down to the knee.It has checks(格子)on it with different colours,like red or blue Each family in Scotland had its own colours. How did the Scots start to wear kilts? There are many stories about it.One story is that the kilt was invented in the 1720s by an English factory owner,Thomas Rawlinson. Rawlinson has a number of Scottish workers in his factory and he thought their clothing got in the way of their work.So he cut their long clothes into a shorter skirt. Today,most Scotsmen see kilts as formal(正式的)dress.They usually only wear them at weddings or big dinners.There are only a few men who still wear a kilt every day. Scots also wear kilts in parades when they play their traditional musical instrument:bagpipes(风笛).The army still has kilts as the dress uniform,but they no longer wear them to fight. ( )12.In Scotland,it’s not just women who wear skirts,________can wear them,too. A.children B.the old C.the young D.men ( )13.In Scotland,different families have different_________. A.colours B.checks C.rules D.shapes ( )14.What does‘got in the way of’in the fourth paragraph mean? A.气量达 B.得到 C.在路上 D.妨碍 ( )15.The story mainly tells us________. A.things about Scotsmen’s traditional kilt B.how to wear kilt C.when to wear kilts D.Scotsmen’s a important tradition 四、根据中文写单词。(10分) 1.Read through one of the following_________(文章). 2.My cousin was busy__________(回复)to his penfriend when I came to visit him. 3._________(事实)is sometimes stranger than fiction(小说). 4.She had lots of___________(选择),but she chose none. 5.There was_________(大量)of work for girls of her age 6.He is often_________________(打扰)by the noise. 7.Have the trouble be________________(处理)already? 8.One of the_________(原因)of the accident was the carelessness of the driver. 9.Children shouldn’t be___________________(允许)to ride alone on the road. 10.If you follow one of these________________(建议),you will succeed. 五、句子翻译。(15分) 1.如果你感到有压力,为何不尝试放松自己呢? ______________________________________________________________________ 2.他父母几乎抽不出时间给他,他除了打游戏不知道做什么。 ______________________________________________________________________ 3.对青少年来说,在学习和爱好之间达成平衡是非常重要的。 ______________________________________________________________________ 4.我的梦想是成为一名伟大的科学家。 ______________________________________________________________________ 5.当青少年有问题时,他们不知道和谁说,如何解决问题。 ______________________________________________________________________ 六、书面表达。(20分) 根据提示写一封信给父母。 1.读初三感觉压力很大,平时作业很多,课外活动很少,几乎没有时间和朋友交流。 2.老师要求很严格,同学们都很努力,如果上课不认真听的话,就有可能赶不上其它同学了. 3.希望父母能理解你的烦恼,多留点时间给你,和你多聊聊天,多支持你的选择。 _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 参考答案 一、BBDBD/DCBCB/ABBAB 二、ADBCA/DCBAB 三、1—4.BACA 5—7.CDA 8—11.DABD 12—15.DADA 四、1.articles 2.replying 3.Truth 4.choices 5.plenty 6.disturbed 7.dealt 8.causes 9.allowed 10.Suggestions 五、1.If you are feeling stressed,why don’t you try relaxing yourself? 2.His parents hardly spare time for him,he doesn’t know what to do but to play games. 3.It’s very important for teenagers to achieve a balance between study and hobbies. 4.My dream is to become a great scientist. 5.When teenagers have problems,they don’t know who to talk to or how to solve it. 六、略。

  • ID:4-6110268 Unit 3 Teenage problems学英语随堂反馈提高卷 (含答案)

    初中英语/牛津译林版/九年级上/Unit 3 Teenage problems

    学英语随堂反馈提高卷 Test for Unit 3 of 9A Class ____________ Name ____________ (整卷满分为90分) 一、单项填空 (15分) ( ) 1. —Look! She’s running so fast! —Hard to _______ her legs were once broken. A. know B. imagine C. realize D. find ( ) 2. I don’t doubt _______ she can do it well, but I doubt _______ she is willing to do it. A. that; that B. if; if C. that; if D. if; that ( ) 3. Half of the class _______ done most of the work. The left _______ rather difficult. A. have, is B. has, is C. have, are D. has, are ( ) 4. There is nothing _______. A. for us to worry B. of us to worry C. for us to be worried D. for us to worry about ( ) 5. ––_______ we go camping this summer holiday? ––Nothing _______ be better! A. Will; need to B. Shall; could C. Could; must D. Shall; have to ( ) 6. Could you tell me _______? A. who can help us organize the show B. how long you have bought the car C. what was your favourite subject D. how many students are there in your class ( ) 7. —Nobody but you _______ late for school this morning. —Sorry , I _______ to school when it began to rain heavily. A. was; went B. were; was going C. was; was about to go D. is; am going ( ) 8. —_______ I take my umbrella with me? —_______ better to do so. The weather is changeable. A. Must; You’d B. Shall; It’s C. Need; You’d D. Would; It’s ( ) 9. Little Tom seems to know who _______ to get more pocket money. A. can he talk to B. he can talk C. to talk to D. to talk ( ) 10. Why not _______ your teacher for help when you can’t finish _______ the story by yourself? A. to ask; write B. to ask; writing C. ask; writing D. asking; to write ( ) 11. Being _______, the novel written by a famous teacher sells _______. A. very worth of being read; good B. well worth reading; good C. well worth reading; well D. very worth reading; well ( ) 12. Let me _______ if you have any problems _______ the problems. I’ll try my best to help you. A. to know; to work out B. know; working out C. know; worked out D. knew; working on ( ) 13. Fred loved Maths, but believe it or not, he _______ passed the last exam. A. only B. easily C. almost D. hardly ( ) 14. ––Excuse me, could you tell me _______? ––Yes. It’s about twenty minutes’ walk. A. how long it takes to go to the park B. how far it is from here to the park C. how does it take to go to the park D. how far is it from here to the park ( ) 15. ––You must be very excited about going to New York for further study. –– , but I am afraid I won’t do well because my English is poor. A. I’m sorry B. Certainly not C. I don’t know yet D. Well, I should be 二、完形填空 (10分) I had said goodbye to my husband, Joe, so often, but this time was ???1?_??. We now had our first child. After nights of talks, we made the difficult decision that Joe would go by himself to Alabama for the six-month training course, and I would stay behind with our new son. It was important that I ???2?_??my teaching position near our home. Also some friends could come for help. On Joe’s ???3?_??evening at home, I bathed little Joey and was heading the bedroom when Joe gently touched ???4?_??on the shoulder. He said he wanted to put Joey to bed that night. They headed down the hall and I busied myself with meaningless tasks, ???5?_??Joe would return from the bedroom soon. A half hour went by, and ???6?_??he had not come back. Thinking he was having ???7?_??getting our son to fall asleep, I walked quietly to the door of the baby’s room and ???8?_??into the dimly-lit(昏暗)room. With tears in his eyes, my husband was holding our baby in his arms even though he had fallen asleep long before. When his pained eyes met mine, he said, “I just can’t put him down.” That night we stood over Joey’s bed, holding each other and saying over and over that we would make it through this leaving and be ???9?_??again soon. Joey is six now, and he has a four-year-old brother named Jack. There have been many goodbyes ???10?_??that night, yet my soldier still fights back tears when it’s time to leave once again in service to his country and give his boys that last, long hug (拥抱) goodbye. ( ) 1. A. dangerous B. different C. impossible D. terrible ( ) 2. A. miss B. keep C. get D. accept ( ) 3. A. first B. next C. other D. last ( ) 4. A. us B. them C. me D. her ( ) 5. A. hoping B. remembering C. agreeing D. allowing ( ) 6. A. again B. still C. then D. ever ( ) 7. A. excuse B. fun C. trouble D. chance ( ) 8. A. moved B. talked C. turned D. looked ( ) 9. A. sure B. proud C. alone D. together ( ) 10. A. on B. for C. since D. through 三、阅读理解 (10分) Robert had just moved into the street and he felt strange that he was not wanted. He knew that perhaps the other boys were trying to get an idea of what kind of boy he was. This did not help to make him less lonely. He was new and he had to be tested. Still, proving himself would not be all that easy. He did not want to run with bad boys or get into something against the law to prove that he was strong. No! He must show what he was made of in a more helpful way. That was when he got the idea. The next day was Saturday. He knew that most of the boys would be down on the playground and choose upsides for the Saturday game. Robert knew he could play well and what just might be enough to prove he was strong—and to make friends with them. He arrived early and did his step exercises. He shot (投掷) the ball some times and did some other exerises—the most difficult and most wonderful in basketball. Then the boys came. Robert went through what he had done before the game and showed what he could do. No one said a word. The boys just looked at each other, and thought about it. In the end, when it was all over, the biggest of the group just smiled and shook his head. Robert knew he had made it. ( ) 1. What does “This did not help to make him less lonely” mean? A. Robert felt more lonely because the other boys wanted to test him. B. Robert did not feel lonely in fact. C. Robert felt as lonely as before when the other boys tried to find out what kind of boy he was. D. The other boys did not want to make Robert feel less lonely. ( ) 2. Why would it not be easy for Robert to prove himself? Because _______. A. he was not sure if he was really strong B. he was new and was not wanted in the street C. the other boys had found out what kind of boy he was D. he must choose the best one among different ways ( ) 3. When did Robert decide to prove himself by playing basketball? A. After he had thought about the two wrong ways. B. Long before he moved into the street. C. When the other boys came down to the playground. D. As soon as he showed what he was made of in front of the other boys. ( ) 4. What did the biggest of the group mean by shaking his head? A. He did not want to say anything about what Robert had done. B. He had not thought Robert could play so wonderfully. C. He did want to make friends with Robert. D. He did not think Robert played basketball well. ( ) 5. The title of the story should be _______. A. Three Ways to Prove Oneself B. Robert Is Lonely C. Choose a Right Way to Prove Oneself D. A Saturday Basketball Game 四、词形变化 (5分) 1. Why not hold a party for your mother’s _______________ (40) birthday. 2. I’m always told not to be _______________ (worry) about too many things. 3. The noise of the traffic drove Mr and Mrs Smith much _______________ (mad) night by night. 4. If you don’t spell your names _______________ (correct), it’s easy to get into trouble. 5. I’m looking forward to seeing the _______________ (value) paintings collected by your father. 五、根据句意和汉语注释,写出单词的正确形式(8分) 1. _______________ (或许) I can give you a bit of advice. Don’t be worried. 2. Can you have a look at my new home page and give me a few _______________ (建议). 3. Jack has _______________ (处理) with his personal problems and been back for weeks. 4. The noise he made broke the _______________ (寂静) while everyone in the library was reading. 5. Real _______________ (友谊) is more important than money, I think. 6. Can you tell me whose _______________ (发音) is the best in your class? 7. Read English _______________ (大声地) every morning is very good for English beginners. 8. I stayed _______________ (醒着的) until 12 o’clock last night because it was too noisy outside. 六、动词填空 (10分) 1. The Greens _______________ (travel) to the south of China soon, aren’t they? 2. ––Do you have problems if you _______________ (offer) this job? ––Well, I’m thinking about the working day. 3. I still remember _______________ (visit) the zoo for the first time when I was four. 4. What do you think _______________ (happen) to John if he finds his car has been stolen (被偷)? 5. The weather report said the temperature _______________ (not rise) until the next week. 6. I can’t find him because I _______________ (forget) where he lives. 7. — Jenny, the package you’re looking forward to _______________ (arrive) just now. — Great! 8. If you finish your homework, why not go on _______________ (go) over what you have learnt for the test? 9. We must speed up in order not to _______________ (catch) in the rain. 10. Our monitor is very modest, but _______________ (worry) too much sometimes. 七、任务型阅读(根据短文内容,完成下面的表格。每格填一词。)(10分) Confidence is very important in daily life. It can help you to develop a healthy attitude (态度). A study shows that the people who are more confident are much happier. They can have more chance to make themselves successful. But how to be more confident? Here are some suggestions: ·Speak loud. When you are not confident, you can’t do well what you want to do. You speak in a voice so low that other people can hardly hear you. Try to speak loud enough so that people can hear you clearly. The high voice can help you become more confident. ·Play sports. It is tiring to do physical exercise, but it can make you completely relaxed. A strong body helps you be filled with confidence. ·Encourage yourself. Write down a list of things you did during the day to see how many things you have done well. Did you finish your homework? Did you tell a joke that made everybody laugh? Give yourself praise for the good things you’ve done. ·Get rid of (消除) fear. Fear comes along with failure (失败). But it’s easy to overcome (克服) if you know that failure is part of your life. Don’t hide your head just because you said something stupid last time. Try to start again and believe you can do better. · Pick up a hobby. If you like singing, sing as much as you can. In some ways, a hobby can make you outstanding. And it will make you happy and confident. How to Be More (1) _______________ Confidence is very (2) _______________ in daily life. People who are more confident are much (3) _______________. Speak loud ·You speak in a voice so low that other people can hardly hear you. ·Try to speak loud enough so that people can hear you (4) _______________. Play sports ·Physical exercise makes you (5) _______________ but completely relaxed. ·A strong body helps you be (6) _______________ of confidence. (7)_______________ yourself ·Write down a list of things you did (7) _______________ the day. ·Give yourself praise for the good things you’ve done. Get rid of fear ·Failure is part of your life. ·Try to start again and (9) _______________ you can do better. Pick up a hobby ·Sing as (10) _______________ as you can. ·A hobby can make you outstanding, happy and confident. 八、完成句子 (12分) 1. 艾米晚上习惯于开着灯睡觉,因为她怕黑。 Amy ______________________________________ because she is afraid of darkness. 2. 他别无选择,只好放弃了出国深造。 ?He ____________________________________________ for further education. 3. 我想知道多久以后如此多的邮件会得以回复。 I am wondering ________________________________________________. 4. 汤姆对自己的学习非常严格要求,以致于关注课本中的任何细节。 Tom is so any detail in the textbook. 5. 你能否向我解释一下,为什么我的电脑经常出故障? Can you explain to me ____________________________________________ my computer? 6. 你最好试着用你能想到的不同的方法来解决数学问题,因为这对学好数学很有帮助。 You’d better try ___________________________________________________ maths problems. It’s useful for you to learn maths well. 九、书面表达 (10分) 针对中学生目前压力大的心理状态,你们班就“中学生的烦恼”进行了一次调查。请根据下面的调查结果写一篇调查报告。要求80个词左右。参考下列单词和短语: half of, most of, a few. Problems: too much homework 50%, exam results 80%, not getting parents’ understanding 10%. Ways: talk to friends 70%, listen to music 15%, talk to parents 5%, read books 5%, play sports 5%. Today we did a survey about the problems we students face in our class. The results show the pressure we are under. __________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________ Students have many ways to deal with these problems. __________________________________________ __________________________________________________________________________________________ 学英语随堂反馈提高卷 Test for Unit 3 of 9A 一、1-5 BCADB 6-10 ACBCC 11-15 CBDBD 二、1-5 BBDCA 6-10 BCDDC 三、1-5 CDABC 四、1. fortieth 2. worried 3. madder 4. correctly 5. valuable 五、1. Perhaps 2. suggestions 3. dealt 4. silence 5. friendship 6. pronunciation 7. aloud 8. awake 六、1. are going to travel 2. are offered 3. visiting 4. will happen 5. wouldn’t rise 6. have forgotten 7. arrived 8. to go 9. be caught 10. worries 七、1. Confident 2. important 3. happier 4. clearly 5. tired 6. full 7. Encourage 8. during 9. believe 10. much 八、1. is used to sleeping with the light on 2. had no choice but to give up going abroad 3. how soon so many emails will be replied to 4. strict with himself in his study that he pays attention to 5. why there is often something wrong with/ why something is always wrong with 6. (to use) different methods/ ways you can think of to solve/ work out/ deal with 九、 Today we did a survey about the problems we students face in our class. The results show the pressure we are under. Half of our class think there’s too much homework. They don’t have much time for fun. Most of them worry about their exam results. A few students think their biggest problem is that they can’t get their parents’ understanding. Students have many ways to deal with these problems. Most of them choose to tell their friends. Some would rather listen to music. A few of them think talking to parents, reading books and playing sports are all good ways to help them forget about their problems.

  • ID:4-6110266 九年级英语Unit 3 Teenage problems综合测试卷(B)(含答案)

    初中英语/牛津译林版/九年级上/Unit 3 Teenage problems

    九年级英语第三单元综合测试卷(B) (考试时间:90分钟 满分:120分) 一、听力。(每小趁1分,共20分) A.听对话回答问题,每段对话听两遍。 ( )1. Why doesn't this boy have enough time to sleep? ( )2. What are they talking about? ( ) 3. Which club do the children want to join? ( )4. What have the speakers done? ( )5. Which dress will the woman buy? A. The expensive one. B. The better one. C. The cheap one. ( )6. How did the boy go to school this morning? A. On foot. B. By bike. C. By bus. ( )7. What does the girl usually have for breakfast A. Eggs. B. Apples. C. Noodles. ( )8. What's Sally's favourite subject A. Science. B. PE. C. Maths. ( )9. What are they talking about? A. Having a birthday party. B. Buying a birthday present. C. Learning French. ( )10. When can the girl go out with her friends? A. On Saturday afternoon. B. On Sunday afternoon. C. On Thursday afternoon. B.听对话和短文回答间题,每段对话和短文听两遍。 听一段对话,回答11―12小题。 ( )11. What subject is Millie worried about? A. Maths. B. English. C. PE. ( )12. What did Daniel advise her to do first? A. To go over the lessons. B. To listen carefully. C. To ask the teacher. 听第一篇短文,回答13―15小题。 How do students around the world get to school? In North America Most students go to school on 13 . In Japan Most students 14 to school, although others also walk or ride their bikes. In China In big cities, students usually ride bikes to school or take buses.In places where there are rivers or lakes, students usually go to school 15 . ( )13. A. foot B. the bike C. the school bus ( )14. A. take buses B. take trains C. take cars ( )15. A. by boat B. on foot C. by ship 听第二篇短文,回答16―20小题. ( )16. How old was Mrs Smith last year? A. She was 76 years old. B. She was 77 years old. C. She was 78 years old. ( )17. Which floor does the writer of this passage live on? A. On the sixth floor. B. On the first floor. C. On the fourth floor. ( )18. Why doesn't the writer like the first floor? A. Because the writer likes the exercise. B. Because the writer doesn't think it's safe. C. Because it's a tall building. ( )19. Who lives on the top floor? A. Mrs Smith. B. The writer. C. The writer's mother. ( )20. Why can't the writer's mother go upstairs? A. Because she doesn't feel safe enough. B. Because she is as old as Mrs Smith. C. Because something is wrong with her leg. 二、单项选择。(每小题1分,共15分) ( )1. As a student, you should believe parents' advice is worth and you should be strict yourself your study. A. to take; to; in B. taking; with; in C. to listen; to; on D. listening; with; on ( )2. The students in my school to eat snacks in the teaching buildings the playground. A. don't allow; and B. aren't allowed; and C. don't allow; or D. aren't allowed; or ( )3.―He could hardly see anything, ? ― . The fog was too thick today. A. could he; Yes B. could he; No C. couldn't he; Yes D. can he; No ( )4.―I feel stressed from time to time. Could you give me some advice? ― sharing your worries with your parents? A. Why don't you B. How about C. Why not D. Would you like ( )5. I think your suggestions will be to me. I'm looking forward to you soon. A. value; hear from B. value; hearing from C. valuable; hear from D. valuable; hearing from ( )6. The patient needs and he needs too. A. to take care of ; to take more exercise B. taking care of; taking more exercise C. to take care of; taking more exercise D. taking care of ; to take more exercise ( )7. My biggest problem is English and too. A. he B. his C. him D. himself ( )8.―I'm afraid I won't get good grades in the final exam. ―If so, I believe your parents will you. A. be happy with B. laugh at C. be proud of D. be worried about ( )9.―I think I'm to get back to school. ―Not really, you'd better not. A. so well B. so good C. well enough D. good enough ( )10. How she sings! I have never a better voice. A. beautifully; heard B. beautiful; sounded C. sweet; listened to D. sweet; heard ( )11. He eats food. So he is fat. A. much too; too much B. much too; too many C. too much; much too D. too much; many too ( )12.―Do you know Jane goes to the library? ―Once a week. She loves reading very much. A. how soon B. how often C. how long D. how far ( )13.―Could you tell me ? ―At the end of July. A. how often he heard from his pen pal B. how soon he will be here C. that he went on vacation D. when you will start your vacation ( )14. His grandparents live in a small house, but they don't feel . A. lonely; alone B. alone; lonely C. lonely; lonely D. alone; alone ( )15.―Thank you, Jim. I'm feeling much better after sharing my worries with you. ― . That's what friends are for, right? A. Never mind B. My pleasure C. Never say that D. All right 三、完形填空.(每小题1分,共10分) Gabriella was a little heavy, but she didn't know it. She first 1 she was overweight when some boys started playing jokes on her in the first grade, and then it was getting 2 . She kept thinking about food, and she felt she had no self-control over her eating. She disliked pressure from her mum to lose 3 . She'd been unable to keep on any diet. Gabriella's weight became a real struggle between her and her mother, and she knew she needed someone to help her 4 it. She said she had 5 felt thin and hoped she would know what it meant to feel that way. After she went to college, she wanted to create a new life, so she would have friends and 6 cute clothes, but first she had to deal with her biggest problem 7 . At first, she tried her best to keep on a diet. Every day she only had two meals: breakfast and lunch. But after about two weeks, she 8 . She had more food again. And she looked fatter. She was very 9 . Luckily, her friend Judy, living in the same room with her, helped her. She told her to 10 eating junk food and eat more fruit and vegetables. And every day they ran in the morning for about an hour and played tennis in the afternoon for about one hour. After two months, Gabriella was happy to see she was as thin as her friend. Yes, people sure change. ( )1. A. realized B. remembered C. forgot D. regarded ( )2. A. better B. worse C. easier D. faster ( )3. A. weight B. time C. job D. friendship ( )4. A. get over B. look up C. get on D. laugh at ( )5. A. always B. still C. already D. never ( )6. A. wash B. wear C. dress D. fold ( )7. A. myself B. yourself C. himself D. herself ( )8. A. fell B. worked C. made D. failed ( )9. A. happy B. excited C. unhappy D. relaxed ( )10. A. begin B. stop C. enjoy D. keep 四、阅读理解。(每小题2分,共20分) A Tyler was a troublesome student. He sat in the back row. Every time I called him to answer questions, he'd reply with a flip(轻率的)answer. If he got it wrong, he would get very angry. Usually kids could sit quietly in class. However, Tyler was just loud. One day, Tyler was talking while I was teaching. I said to him, "Tyler, why not join in our discussion instead of having one of your own?" He got up from his chair, pushed it over, and shouted something I can't remember. I sent him to the office and he received a week's out-of-school punishment. The week was a wonderful time for me, but when it came to an end, I began to feel worried. So I came up with a plan. On the day of his return, I told him I wanted to start over with him. If he felt like he was going to lose control in class, he could step outside the door for a moment. From then on, Tyler was a changed student in my classroom. In fact he was a smart child and he even stopped a fight between two students one day. And he never used the privilege(特权) to leave the class for a moment. I believe that just letting him decide for himself made all the difference. When the year was over, he wrote me a thank-you note about how good the year had been for him. I still have it today and find it very moving to reread when I get stressed about teaching. ( )1. When Tyler was talking in class, the teacher advised him to . A. join in their discussion B. have his own discussion C. get up from his chair D. go out of school ( )2. Tyler changed after . A. shouting at the teacher B. losing control in class C. having the privilege to decide for himself D. helping the teacher manage the class ( )3.Tyler did all the following things EXCEPT . A. sitting in the back row B. leaving the class for a moment C. stopping a fight between two students D. not listening to teachers in class ( )4. Every time the teacher reads the thank-you note, he feels . A. stressed B. worried C. satisfied D. moved ( )5. The passage is mainly about . A. how Tyler got the punishment B. how Tyler changed to be a good student C. how the teacher dealt with Tyler's return D. how the teacher felt about Tyler's thank-you note B Nobody can succeed without confidence. When you are truly confident, maybe there is a touching distance between you and success. It's important to believe in yourself. Believe that you can do it under any situation, because if you believe you can, then you really will. Believing in yourself keeps you searching for answers, which means that pretty soon you will get them. Confidence is more than an attitude(态度). It comes from knowing exactly where you are going and exactly how you are going to get there. It comes from acting with honesty and confidence. It comes from a strong sense of purpose. It comes from a strong promise to take responsibility(责任), rather than just letting life happen to you. One way to develop self-confidence is to do the thing you fear and do it successfully. Confidence is not being arrogant(自大的). Arrogance is born out of fear, while confidence comes from strength and honesty. Confidence is not just believing what you can do. Confidence is knowing what you can do. Know that you are able to finish doing anything you want, and live your life with confidence. Anything can be achieved through effort and self-confidence. If your life is not what you want it to be, you have the power to change it, and you must make the changes. Live with your purposes and your plan of action. Act with your own purpose, and you will have the life you want. ( )6. If we have confidence, . A. we are sure to achieve success B. success may be not far away from us C. we can live a better life D. we have not any difficulties ( )7. What does the third paragraph mainly talk about? A. What an attitude is. B. Where an attitude comes from. C. What confidence is. D. How we can gain confidence. ( )8. Which of the following has nothing to do with the development of confidence? A. Arrogance B. Honesty. C. Responsibility: D. Purpose. ( )9. What are the key words of this passage? A. Distance and success. B. Confidence and attitude. C. Confidence and success. D. Success and life. ( )10. In which column(专栏)of a newspaper can you most probably read this article? A. Advertisement. B. Science. C. Nature. D. Forum. 五、单词拼写。(每小题1分,共10分) A.根据句意和汉语注释,写出单词的正确形式。 1. Please read the letter (大声地)so that everybody can hear you. 2. Can you (想象)what the world would be like without colours? 3.The boy's favourite subjects are Maths and (化学)and he also does well in English. 4. Many students of our (年龄)have the same problem―being overweight. 5. He (怀疑)what you really meant by this. B.根据句意,写出括号内所给单词的适当形式。 1. It's too (noise) outside. I can't get to sleep. 2. He is quite busy now. He has many (choose) to make and much work to do. 3. The noise of the traffic drove Mr and Mrs Smith much (mad) night by night. 4. If you don't spell your names (correct), it's easy to get into trouble. 5. My teacher told me "either" has two (pronounce). 六、动词填空。(每小题1分,共10分) 1. The Greens (travel) to the south of China soon, aren't they? 2.―Do you have any problems if you (offer) this job? ―Well, I'm thinking about the working day. 3. It (worry) me that they haven't answered my letters. 4. You can't go or have a cup of coffee until all the work (do). 5.―Why didn't you notice the thief come in? ―Because I (read) the news about Liu Qian. 6. Helen is going to talk to you as soon as she (finish) her work. 7. Miss Li (chat) with some students from 13 to 14 yesterday afternoon. 8. He would rather stay at home than (watch) the football game. 9. While (attend) senior school, I lived with my grandparents in Nanjing. 10. Don't read books while you (take) a bus. 七、句子翻译。(每小题2分,共10分) 1.许多与我同龄的孩子都遭受着压力之苦. ______________________________ 2.他这学期没有取得一点进步。他的父母对他很不满意。 _________________________________ 3.把你的烦恼放在心里对健康不利。 ___________________________ 4.在你的帮助下,那个女孩似乎比昨天高兴多了。 ______________________________________ 5.考试前把整本书再温习一遍。 _______________ 八、书面表达。(满分10分) 假如你是Simon,请你根据下面内容提示,给你的笔友Kitty写一封信,向她倾诉你的烦恼,并请求她的帮助。词数100左右。 内容要点:1.着迷于网上聊天,花费很多时间; 2.经常回家很晚,不能按时交作业; 3.父母和老师都不喜欢这样,要我放弃这些; 4.为此时常感到有压力,也不知道怎么办好,希望Kitty给出一些建议。 参考答案 【听力材料】 A.听对话回答问题,每段对话听两遍。 1. W: Your son looks very tired these days. M: Yes. He often stays up late because he has much homework to do every night. 2. W: Many teenagers are getting fatter and fatter. Their parents worry about it. M: You're right. They prefer snacks. 3. W: This year we have lots of spare time for our hobbies. However, we don't know what to do. M: Why not join the school football team? 4. W: I have read a book called Harry Potter recently. M: So have I. 5. W: This dress is better, but it costs too much. M: How about that one? It's cheap. W: OK, I'll take it. 6. M: I was late for school this morning. W: Did you walk to school as usual? M: No. I took a bus this morning, but there was a lot of traffic. 7.W: What do you usually have for breakfast? M: Eggs. What about you? W: I usually have apples. I think they're healthy. 8.M: What subject do you like best at school, Sally? W:Science. It's very interesting. I don't like PE because I'm not good at sports. 9.W: I'd like to get my sister a nice gift for her birthday. M: Well, she's learning French. What about a French dictionary? 10. M: Do you have lots of rules at home? W: Yes, of course. I can go out with my friends only on Sunday afternoon. B.听对话和短文回答问题,每段对话和短文听两遍。 听一段对话,回答11-12小题。 W: I've made little progress in my Maths, Daniel. I'm very worried. M: Don't worry, Millie. It takes time. W: I see. Do you have any suggestions? M: Perhaps you should go over what you've learnt as often as possible. W: That's a good idea. What else? M: I think you'd better think carefully before you do the exercises. W: Thank you, Daniel. M: Don't mention it. 听第一篇短文,回答13-15小题。 In North America, most students go to school on the school bus. Some students also walk or ride bikes to school. In other parts of the world, things are different. In Japan, most students take take a train to school, though others also walk or ride bikes. In China, it depends on where you are. In big cities, students usually ride bikes to school or take a bus. And in places where there are rivers or lakes, students always go to school in a boat. That must be much more fun than taking a bus. 听第二篇短文,回答16-20小题。 I don't mind living in a tall building. I quite like the exercise. Of course, it's difficult for old people. If you live on the top floor, like Mrs Smith. it's not easy. You see, she's seventy-eight years old this year, and it's difficult for her to walk up to the top floor. I don't like the first floor. I don't think it's safe. But I like my place. I've got three floors below me and three above. I feel very safe. My mother lives here too, on the first floor. She can't go upstairs because of her leg. She's got a bad leg. I often go to see her. 一、1-5 ABCBC 6-10 CBABB 11-15 AACBA 16-20 BCBAC 二、1-15 BDBBDDBDCACBDBB 三、1-10 ABAADBDDCB 四、A 1-5 ACBDB B 6-10 BDACD 五、(A) 1. aloud 2. imagine 3. Chemistry 4. age 5. doubted (B) 1. noisy 2. choices 3. madder 4. correctly 5. pronunciations 六、1. are going to travel 2. are offered 3. worries 4. is done 5. was reading 6. finishes 7. was chatting 8. watch 9. attending 10. are taking 七、1. Many children of my age are suffering from stress. 2. He has made little progress this term. His parents are very unhappy with him. 3. It's bad for your health to keep your worries to yourself . 4. With your help, that girl seems (to be) much happier than she was yesterday. 5. Go over the whole book again before the exam. 八、One possible version: Dear Kitty, How time flies! I haven't seen you for a long time. I have some problems now. Can   you help me to solve them? I am crazy about chatting on the Internet. And I spend a lot of time chatting with   others online. So I often stay out late and get home very late. I am so tired that I can't do my homework every evening. And I can't hand it in on time. Both my teachers and my parents don't like me to do so. They hope that I can give it up. I feel stressed from time to time. I feel bad about this. Would you please give some advice to me? I believe that it will be helpful to me. Please write to me as soon as possible. Yours, Simon 2

  • ID:4-6110261 2018-2019学年上学期九年级英语Unit 3 Teenage problems组合训练(含答案)

    初中英语/牛津译林版/九年级上/Unit 3 Teenage problems

    2018-2019学年上学期九年级英语组合训练 【完型填空】 Yesterday was Father's Day.Something that happened between my father and I is still on my mind.It was a Sunday morning, and I was in a terrible mood (情绪). 1 friends of mine had gone to the movies the night before and neither had invited me. I was in my room 2 how to make them sorry when my father came in. "Want to go for a ride today, Beck? It's a beautiful day." "No! Leave me alone!" Those were the 3 words I said to him that morning. A few hours later,my friends called me to go to the mall with them. I forgot to be 4 with them and went with them.When I came home,I found a(n) 5 from my mother that said, "Dad has had an accident.Please meet us at the Park Hospital." When I reached the hospital,my mother told me a car hit my father and he was seriously wounded."Your father told the driver to leave 6 alone and just call 911, thank God! If he had moved Daddy… My mother may have said more, but I didn't hear anything 7 those terrible words: Leave me alone.How much had I hurt him when I shouted at him earlier that day? It was several days later that he was 8 able to talk. I held his hand gently, afraid of hurting him. "Daddy…I am so sorry…" "It's okay, sweetheart.I'll be okay." "No," I said, "I mean 9 I said to you that day.You know,that morning." He looked at me and said with a weak smile, "Sweetheart, I remember nothing about that day." My English teacher once told me that words have great power.They can hurt or they can heal(治愈).And we all have the power to 10 what to say.I am going to do that very carefully from now on. 1.A. One B. Two C. Three D. Four 2.A. thinking about B. caring about C. worrying about D.talking about 3.A. common B. last C. interesting D. polite 4.A. strict B. happy C. pleased D. angry 5.A. letter B. diary C. note D. email 6.A. me B. them C. her D. him 7.A. except B. besides C. towards D. beside 8.A. possibly B. finally C. suddenly D. sadly 9.A. how B. why C. what D. that 10.A. keep B. write C. understand D. choose 【阅读理解】 A When I was a child, I was a tomboy(假小子). I had a cowboy hat and cowboy boots. My brothers were two and four years older than I. We often played games together. Once, my brothers and I fell in love with playing a game called “stealing horses”. Then my parents decided to buy my brothers guns. These were not “real” guns. Because I was a girl, I didn’t get a gun. They shot and shot at everything with their new guns. I tried to “fight” them with my bow and arrows (弓和箭). But I was still in the poor position without a gun. One day while I was hiding behind a wall, looking out toward the fields, I felt a terrible blow to my right eye. I looked up just in time to see my brother lower his gun. Both brothers rushed to my side. My eye felt great pain and I covered it with my hand. “If you tell that to Mummy,” they said, “We will get a whipping(鞭打) from Daddy. You don’t want that to happen, do you?” I did not. “Here is a piece of wire(电线),” said the older brother, picking it up from the floor, “Say you stepped on one end of it and the other flew up and hit you.” “Yes,” I said. To be honest, I didn’t want them to be punished. So I did as my brothers told me to do. A week after the “accident” my parents took me to see a doctor. Finally I knew my brothers were worried about my eye, so they told our parents what had happened and asked them to take me to see a doctor. 1.According to the passage, the two brothers were . A. strict B. clever C. polite D. naughty(淘气的) 2.What does the underlined(划线的)phrase “in the poor position” mean in Chinese? A. 处于劣势 B. 在低洼处 C. 处于虚弱状态 D. 处于贫穷状态 3.The two brothers asked the writer to tell a lie because they were afraid . A. they would lose their guns B. their parents would punish them C. they couldn’t play the game any more D. their parents would take their sister to see a doctor 4.Choose the correct order according to the passage. ①The writer was hurt. ②The brothers told the truth. ③The parents bought guns for the brothers. ④The parents took the writer to see a doctor. A. ②③①④ B.③①②④ C. ③①④② D. ③②①④ 5.What can we infer(推断) from the passage? A. The writer’s parents didn’t like her B. The writer and her two brothers loved each other C. The writer’s brothers wanted to hurt her D. The two brothers didn’t get on well with each other B “Growing up, Einstein saw his father struggle to support the family and move the family for different jobs, Einstein had to move between schools and it was challenging for him to catch up with his new class.” This story about the struggles(f +)of famous scientists can't be found in your science textbook, but a new study suggested maybe it should be. In the study, 402 9th- and 10th-grade students from four New York City high schools in low-income areas were divided into three groups. The students read some 800-word stories about Albert Einstein and Marie Curie. The control group read a regular science textbook description about their great achievements. Another group read about the scientists' personal struggles, like Einstein's running away from Nazi Germany. The third group read about the scientists' intellectual struggles, as they tried different experiments--- and failed. As it turned out. the students who had read about scientists' struggles, whether personal or intellectual, had higher grades than students who had read about achievements. Those who weren’t getting good grades to begin with gained the most. Those in the control group not only didn't see a grade increase, they had lower grades than the grading before the study began. “We think that struggle stories showed scientists' weaknesses.” the researchers write, “which creates a sense of connection between the students and scientists. And that may make it easier for students to see them as role models.” “When kids think Einstein is a talent who is untouchable, then they believe they will never get there, "said lead researcher Xiaodong Lin-Siegler, PhD. If we want to educate a future generation of great scientists, we can start by changing the way we talk about the great scientists of the past. An 800-word story about scientists’ failures, not just their achievements, in science textbooks will make it happen. 6. What does the article mainly talk about? A. Learning about struggles of scientists may help students succeed in science. B. Reading stories of scientists' achievements will help educate future scientists. C. Science textbooks should describe scientists failures instead of their achievements. D. Stories of scientists' struggles may make students see scientists as being untouchable. 7. From Paragraph 4, we can know that . A. those good at science achieved most from this exercise B. the control group had lower grades than the other two groups C. the students' grades in the control group remained the same D. the students in the third group had the highest grades 8. What's the main idea for Paragraphs 5 and 6? A. Findings of the study B. Explanations from the researchers C. Process of the stud D. Suggestions from the researchers 9. In the study, which of the following would the third group probably read? A. Einstein won many awards in his life, including the 1921 Nobel Prize in physics. B. Going to college was hard for Curie because at that time women were not allowed to attend school. So, Curie had to study at secret classes. C. By the time she reached college, Curie was able to understand five languages that top scientists spoke at that time. D. Often working hour after hour and day after day. Curie devoted herself to solving challenging problems and learning from her mistakes. 【阅读表达】 Life offers so many lessons,both practical and personal,that you're never too young to begin learning them. Here are some skills to learn as soon as possible. Money Management When you start receiving money of your own,it’s time to start understanding your relationship with money. In a world where you can buy any and every object,the key is to save money by buying only essentials(必需品)and a treat sometimes. Cooking One great way to save money is to learn to cook for yourself. Beyond that,cooking at home also helps you control your diet for better health. If you start doing this at an early age ,you will not have to depend on your parents too much. Keeping Promises Promises are a matter of honesty and should be made with care. We must learn from an early age that our word must be followed up by action. When it isn't,others will quickly lose trust in us and not respect us . Accepting Rejection(拒绝) Though you must be careful not to break your word,others' promises aren't always kept. Learn about it early,and you won't be hurt easily. Also, not every job application or desired(渴望的)friendship will work out, so remember that there are more fish in the sea. Lifelong Learning No matter how old you get,there will always be things beyond your understanding. It's better to learn to be modest now rather than take a proud fall later in life. Be open to new experiences and keep learning. And it’s never too late to start. 1.How many skills are talked about in the passage? 2.Which two skills can help you save money? 3. If one of your friends breaks his promise to you,will you be angry? Why or why not? 【书面表达】 树立自我保护意识,健康快乐地成长是每个青少年的必修课.下面是某地关心下一代工作委员会为青少年编写的《青少年自我保护、健康成长手册》的部分内容.作为一名中学生, 写一篇文章, 内容包括:①陈述你是怎样践行手册中提及的三条事项的;②补充至少一条你认为重要的其他事项. 要求:1.语言通顺,要点齐全,意思连贯,条理清楚,书写规范; 2.文中不得出现真实的姓名和学校名称; 3.80~100词,文章开头和结尾已给出,不计入总词数. Self﹣protection is one of the most important skills for teenagers. But how do I protect myself and grow up healthily? Now let me share my experiences and ideas with you. First, I always obey the traffic rules   _____________________________________ ______________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________ In short, if we obey the rules and take care of ourselves, we will grow up safely and healthily. 【参考答案】 【完型填空】 1.B 考查数词辨析.A一;B二;C三;D四;根据后面neither had invited me.两人都没有邀请我,可知是我的两个朋友,故答案是B. 2.A 考查短语辨析.A考虑;B关心;C担心;D讨论;根据后面how to make them sorry 怎么让他们难过,前面应该是正在想,故答案是A. 3.B 考查形容词辨析.A普通的;B最后的;C有趣的;D礼貌的;根据前面No! Leave me alone!"不!别管我!及后面爸爸车祸了,可知这里words I said to him that morning是那天早上说的最后的话,故答案是B. 4.D 考查形容词辨析.A严格的;B开心的;C高兴的;D生气的;根据后面went with them和他们一起去了,可知是忘记生气了,故答案是D. 5.C 考查名词辨析.A信;B日记;C便条;D邮件;根据后面Dad has had an accident. Please meet us at the Park Hospital."爸爸出了事故,请到公园医院来见我们,应该是便条,故答案是C. 6.D 考查代词辨析.A我;B他们;C她;D他;根据Your father told the driver to leave(6)alone and just call 911你的爸爸告诉司机,别管他(指作者的爸爸),故答案是D. 7.A 考查介词辨析.A除了;B除…之外;C朝着;D在…旁边;根据but I didn't hear anything 7 those terrible words: Leave me alone.除了别管我,我什么也没听到,except 表示"从所提到的人或事物中除去,即从整体中除去一部分",表示递减的概念,含义是否定的.besides表示"除了……之外,还有……",指"在整体中加入一部分",表示递加的概念,含义是肯定的,故答案是A. 8.B 考查副词辨析.A可能地;B最后,总算; C突然;D伤心;根据后面able to talk能说话,应该是数周后总算能说话,故答案是B. 9.C 考查连词辨析.A怎样;B为什么;C什么;D那,那个;根据题干,作宾语,应该是那天早上我和你说的,故答案是C. 10.D 考查动词辨析.A保持;B写;C理解;D选择;根据前面 My English teacher once told me that words have great power. They can hurt or they can heal 我的英语老师曾经告诉我,语言有很大的力量,它们可以伤害人,也可以治愈人,后面应该是选择说什么,故答案是D. 【阅读理解】 DABBB ABBD 【阅读表达】 1.Five. 2.Money Management and Cooking. 3.Yes.Because I think promises are a matter of honesty. No.Because I've learned others' promises aren't always kept. 【书面表达】 Self﹣protection is one of the most important skills for teenagers. But how do I protect myself and grow up healthily? Now let me share my experiences and ideas with you. First, I always obey the traffic rules and I never run the red light, When the traffic light is red. I won' t go unit it turns green. I always walk across the zebra crossing because it' s safe.Second,I often eat healthily and safely. It's important to eat more fruit and vegetables. Eating too much fast food will do harm to my body. Third, I never meet strangers alone, especially friends who I make on the Internet. At the same time, we should help each other if we are true friends. What's more, I'd like to give you some advice. Now summer is coming and it's dangerous for us to swim alone, especially in deep water.So don't do that. In short, if we obey the rules and take care of ourselves, we will grow up safely and healthily. 2018-2019学年上学期九年级英语组合训练 【完型填空】 Robert and Henry were going home from school,when,on turning a corner,Robert 1 out, "A fight! Let us go and see!" "No," said Henry; "Let us go quietly home and avoid this quarrel. We have 2 to do with it, and may get into trouble." "You are not a brave boy, and afraid to go, "said Robert, and off he ran. Henry went straight home, and in the afternoon went to school, as usual, 3  Robert had told all the boys that Henry was a coward, and they laughed at him a great deal. A few days 4 , Robert was bathing with some schoolmates and 5 his depth. He struggled and screamed for help, but all in vain. The boy 6 had called. Henry a coward, got away from the water as fast as they could, but they did not even try to help him. Robert was fast 7 , when Henry threw off his clothes, and sprang into the water, By great effort, and 8 much danger to himself, he brought Robert to the shore, and thus saved his life. Robert and his schoolmates were 9  at having called Henry a coward. They admitted that he had more 10 than any of them. Never be afraid to do good, but always fear to do evil. 1.A. cried B. jumped C. said D. turned 2.A something B. anything C. nothing D. everything 3.A. Or B. But C. And D. So 4.A. afterward B. before C. ago D. later 5.A. got out of B. got into C. got on D. got off 6.A. whom B. who C. which D. whose 7.A. swimming B. playing C. crossing D. sinking 8.A. with B. in C. on D. at 9.A. mad B. good C. sad D. ashamed 10.A. courage B. strength C. power D. ability 【阅读理解】 A Think of the animal world. and a group of colorful wild animals will spring to mind: a parrot's rainbow feathers or the showy scales of sea fish. But, many mammals(哺乳动物) on the planet come in only two colors: black and white. Spend some time exploring what science has discovered about these animals' appearances, and you' ll see that basic black and white isn't so basic at all. The panda's white body helps it hide in snowy areas. The arms and legs are black, helping it hide in forests. The markings on its head are not used to hide, but to communicate. Black ears can act as a warning to enemies. Depending on the species, black skunks(臭鼬) may wear white spots that act as covering or white stripes that signal enemies to be aware of their smelly spray, which causes no real harm to its victims, but it makes them uncomfortable. Zebras' thin coats make them more vulnerable than long-haired animals to biting flies that carry disease, but the coats stripes prevent flies from landing on them, for reasons that scientists are still studying. Further, their attractiveness to flies increases with stripe width. No two zebras' stripes are exactly the same. 1. According to the passage, which of the following sentences is TRUE? A. The panda's white parts help it hide against snow. B. Both white spots and white stripes help skunks kill their victims. C. Zebras with wider stripes are less attractive to flies. D. Scientists have already known all the secrets about the stripes. 2. What does the underlined word "vulnerable" mean? A. Being easily landed. B. Being easily attracted. C. Being easily discovered. D. Being easily attacked. 3. Which could be the best title of the passage? A. Why Animal Stripes Come in Different Shapes B. Why So Many Animals Wear Black-and-White Coats C. How Wild Animals Protect Themselves from Enemies D. How Black and White Become Basic Colors in Animal World B When your dream is to become a footballer and play for Barcelona, nothing should get in your way — even if you have no feet. An 11-year-old schoolboy Gabriel Muniz, who was born without feet, will fly from his home in Brazil to take part in the Spanish club’s summer training camp. Although he is disabled, Muniz is one of the top players at the school and captain of his gym class. He can run, dribble (运球), pass and strike the ball as well as any of his able-bodied teammates. He spends all his spare time on the football pitch. His best friend Lucas Santos spoke about his abilities on a video for The Sun, “He is skillful, he goes after it, he is fearless and he knows how to organize plays. He also makes good passes.” Mum Sandra was thrilled that her son would achieve his dreams. She said, “He started walking before he was one. We would go after him, expecting him to keep falling, but he never fell.” Muniz’s gym teacher added, “He is challenging the social norms (标准). When he arrived there, no one believed in him.” But he showed to everyone that he could play as well as any other boy. So he was invited to go to Spain to show his talent. The Spanish La Liga soccer club has offered to fly Muniz to Spain in September, where he’ll be able to show off his “fancy footwork” and meet his idol, Bar?a soccer player Lionel Messi. Muniz wears a prosthetic (假体的) ankle and foot to help him get around in rainy weather. He knows that his disability means he’ll never be able to play for a professional football team and so Muniz is hoping that football will one day become a Paralympic (残奥会的) sport. 4.Who praised Muniz’s football abilities? His idol, Messi. B. His best friend. C. His mum, Sandra. D. His gym teacher. 5.The underlined word “thrilled” in paragraph 3 has the similar meaning to________. A.excited B. worried C. disappointed D. interested 6.The time order of the following sentences is Muniz_________. ① played football well and became captain of his school gym class ② could walk without falling when he was very little ③ was asked to fly to Spain for a summer training camp A. ①②③ B. ③②① C. ②①③ D. ②③① 7.We can tell that Muniz according to the passage. A.has difficulty in living a normal life dreams to play for a professional football team will play football for the Spanish La Liga soccer club hopes that playing football will be part of Paralympic Games. 8.Which saying can express the spirit of the passage? A.Failure is the mother of success. B.Never put off tomorrow what we can do today. C.Where there is a will, there is a way. D.A good beginning is half done. 【阅读表达】 Paul and Caroline King chose to travel around the world instead of putting their children into a school because they felt they couldn't find one that was good enough. They have spent the last 19 months taking their children, six-year-old Winston and four-year-old Henry, around 15 countries. The couple say that their sons are more advanced(超前的)than other children. After looking at around 20 schools for their children, they made the life-changing decision. After selling their house, they have now taught the boys themselves and have no plans to stop now. Mr. King said, "We'll never force the boys to go to school or take an exam. We don't raise our voices to the boys." Mrs. King considered the idea when Winston said he was bored at school when he began learning to read at the age of four. After starting their travels in Romania(罗马尼亚), then Dubai, the family have gone on to visit India, Malaysia, Thailand, the US, Spain, Italy and other countries. They have plans to go to Iceland and Australia next. 1 .Where did the family start their journey? 2. How are the couple teaching their children? 3. Do you support Paul and Caroline King's decision, why or why not? 【书面表达】 现在,越来越多的外国友人开始关注中国文化.假定你是苏华,你的加拿大笔友Ryan是一个中国迷,他想在中秋期间来中国看看.请认真阅读他写给你的邮件,根据邮件内容及你的了解用英语回复. To: suhua@ china.com From: ryan2003@canada.com Subject: Chinese culture Dear Su Hua, How are you? I hope you are well. As a fan of Chinese culture, I'm thinking about going to China during the Mid﹣autumn Festival. Would you please tell me the following things? ? How do you usually celebrate the Mid﹣autumn Festival? ? Which city in China is most worth visiting? Why? ? What is the best way to travel between cities in China? ? What gift can I buy for my friends? Please write back and tell me everything. Best wishes, Ryan 注意:1.词数90左右,开头和结尾已经写好,不计入总词数; 2.回复须包括所有要点,可适当发挥,使短文连贯、通顺; 3.文中不得提及真实的人名、校名等相关信息. Dear Ryan, I'm glad to hear you're coming to China. China is a country with a long history and rich culture.   ________________________________________________________________ I hope my reply is of some help to you. Looking forward to seeing you in China. All the best, Su Hua 【参考答案】 【完型填空】 1.A 考查动词.A. cried哭泣,喊叫; B. jumped跳; C. said 说;D. turned 转.根据后句A fight! Let us go and see!" "No," said Henry; "Let us go quietly home and avoid this quarrel.打架!让我们去看看吧!""不,"亨利说,"让我们安静地回家,避免这场争吵.可知结合选项,应说当他转过一个拐角,罗伯特大声喊道.故选A. 2.C 考查不定代词.A something某事; B. anything任何事; C. nothing无事; D. everything 每件事.根据前句A fight! Let us go and see!" "No," said Henry; "Let us go quietly home and avoid this quarrel.打架!让我们去看看吧!""不,"亨利说,"让我们安静地回家,避免这场争吵.可知结合选项,应说我们和它毫无关系.故选C. 3.B 考查连词.A. Or或者; B. But 但是;C. And 和;D. So 因此.根据前句in the afternoon went to school, as usual, 在下午的时候,像往常一样去上学.和Robert had told all the boys that Henry was a coward, 罗伯特告诉所有的男孩,亨利是个懦夫,可知前后句是转折的关系,but但是,表示转折,结合选项,应说在下午的时候,像往常一样去上学,但是罗伯特告诉所有的男孩,亨利是个胆小鬼,故选B. 4.D 考查形容词.A. afterward 以后,后来;B. before 在…之前;C. ago 以前;D. later后来,稍后.根据后句Robert was bathing with some schoolmates 罗伯特和一些同学一起洗澡.可知结合选项,应说几天后,故选D. 5.A 考查短语.A. got out of,从…出来,浸入; B. got into走进; C. got on 进步;D. got off 下车.根据后句his depth. He struggled and screamed for help, but all in vain.可知结合选项,应说罗伯特正和同学们在一个水池中洗澡,不自觉地浸入到深水区.他挣扎着,尖叫着寻求帮助,但都是徒劳的.故选A. 6.B 考查疑问词.A. whom 谁,who的宾格;B. who谁; C. which 哪个;D. whose 谁的.根据前后句The boy…had called.可知结合选项,应说那些叫亨利胆小鬼的孩子们,who引导定语从句.故选B. 7.D 考查动词.A. swimming游泳; B. playing玩; C. crossing 穿过;D. sinking下沉.根据前句but they did not even try to help him.甚至没有一个人想到去帮助他.可知结合选项,应说罗伯特正在迅速下沉,故选D. 8.A 考查介词.A. with和,与,在; B. in 在…里;C. on在…上; D. at 在.根据前后句By great effort, and…much danger to himself, he brought Robert to the shore, and thus saved his life.可知结合选项,应说经过努力,亨利不顾个人安危地将罗伯特拉至岸边,就这样拯救了他的生命.故选A. 9.D 考查形容词.A. mad疯狂的; B. good好的; C. sad难过的; D. ashamed 惭愧的.根据前句By great effort, and with much danger to himself, he brought Robert to the shore, and thus saved his life.可知结合选项,应说罗伯特和同学们都对自己称呼亨利是个胆小鬼而感到很羞愧.故选D. 10.A 考查名词.A. courage勇气; B. strength 力量;C. power能力,力量; D. ability能力.根据前句Robert and his schoolmates were ashamed at having called Henry a coward.可知结合选项,应说他们承认亨利比任何一个男孩子都勇敢.故选A. 【阅读理解】 ADB BACDC 【阅读表达】 1.Romania. 2.By teaching their children themselves./They are teaching their children themselves. 3.Yes.Because I think their children can learn a lot during their trips. No.Because I think it's very important for children to get school education. 【书面表达】 Dear Ryan, I'm glad to hear you're coming to China.China is a country with a long history and rich culture. The Mid﹣autumn Festival is a traditional festival in China. On that day, families get together and have a big dinner. We eat moon cakes and enjoy the full moon. It's great. There're many beautiful cities in China. Beijing is one of the best choices. It's the capital of China and it has many famous sights like the Great Wall, the Summer Palace and the Palace Museum. After visiting Beijing, you can take a high﹣speed train to visit other cities. And you can buy Chinese knots or chopsticks for your friends. I hope my reply is of some help to you.Looking forward to seeing you in China. All the best, Su Hua 5

  • ID:4-6109384 牛津译林版英语九年级上Unit 3 Teenage problems单元同步学案(8课时,无答案)

    初中英语/牛津译林版/九年级上/Unit 3 Teenage problems

    9A Unit 3 Teenage problems Period 1 Comic strip & Welcome to the unit 班级 _________ 姓名 _________ 小组_________ 评价 _________ 学习目标 1、讨论中学生在学习、交友、与家人的关系等方面所遇到的问题。 2、表达自己的问题,谈论解决方法。 重难点 1、记忆表示青少年问题的词汇。 2、思考个人问题及解决问题的方法。 自主预习 1、找出书中的单词及短语 1. 分数(n) ____________________ 2. 发疯的 ( adj) ____________________ 3. 考试,测试 (n) ____________________ 4. 或许,可能( adv) _________________ 5. 有个问题 _________________________ 6. 看我的胃__________________________ 7.有足够的睡眠_______________________ 8. (电视)一直开着_____________________ 9.感到孤单__________________________ 10.使… 发疯__________________________ 11.少吃,多锻炼_____________________ 12.发胖_______________________________ 13.有足够的时间做作业________________ 14.没有亲密的朋友 ____________________ 当堂反馈 I. 根据句意及括号内所给汉语提示写出单词。 1. Millie got low ____________________(分数) in the exam. 2. A lot of homework almost drives him______________(发疯的). He can’t stand it. 3. It seems that you haven’t got enough _______________ (睡眠). 4. Swimming is one of the healthiest _______________(运动). 5. Teachers should pay attention to _______________ (青少年的) problems. II. 用括号内所给单词的适当形式填空 1. Some students don’t have enough time ____________________(finish) their homework. 2. Don’t make any_____________. We shouldn’t shout_____________ (noise) . 3. You are so nervous now. You should get___________ (relax). 4. Sometimes I feel ____________________ (sleep) in class. 5. The coming test makes me _________________ (feel) nervous. III. 单项选择 ( ) 1.Do you feel when you’re ? A. lonely, lonely B. alone, alone C. lonely, alone D. alone, lonely ( ) 2. He has to stay at home because he has close friends. A. a few B. few C. little D. a little ( ) 3. may not seem very . A. Watch TV; useful B. Watch TV; usefully C. Watching TV; usefullyD. Watching TV; useful ( ) 4. Bob doesn’t know to write about. A. how B. that C. what D. where ( ) 5. The workers were made the whole day. A. work B. to work C. worked D. working ( ) 6. The old man lives in a ____town. He lives _____, but he doesn’t feel______. A. alone, alone, alone B alone, alone, lonely C. lonely, alone, lonely D. lonely, lonely, alone ( )7. At the foot of the hill you could hear nothing but the _______of the running water. A. shout B. noise C. voice D. sound ( )8. To our disappointment(失望), the pool was _ _ for the whole time during our stay. A. closed B. open C. clean D. gone IV. 根据汉语意思完成句子 1. 游泳和跑步对你有好处。 ___________________________________________________________ you. 2. 看我的肚子,我变胖了。 _________________________, I’m ____________________________________. 3. 我没有足够的时间去洗衣服。 I don’t _________________________________________________ my clothes. 4. 我不喜欢在家做家庭作业,因为电视总是开着。 I don’t like to _____________________________ because the TV _______________. 拓展提高 短文填空 Liu Wei is very famous in China because he can play the piano with his toes(脚趾). One day when Liu Wei was o 1 ten years old, he played a game with some friends. He lost both his arms b 2 of electricity(电). Liu Wei was very sad when both his arms were cut off after the a 3 . But soon he had to make a choice. “For people like me, there were only two choices. One was to g 4 up all the dreams, which would cause a quick death. The other was to work hard w 5 arms to live an excellent life.” says Liu Wei. Liu’s d 6 was to be a pianist. His excellent life included a show on China’s Got Talent(《中国达人秀》) and a wonderful performance playing the beautiful Marriage D’amour (《梦中的婚礼》)with his two feet on the piano. Liu Wei learned to play the piano with his feet. And teaching h 7 to play the piano with his feet was very hard. Many times he wanted to give it up, but his p 8 went on encouraging him and he wanted to make them proud. Maybe you can not b 9 that Liu Wei is able to play well with his toes. The audience were deeply moved and very e 10 when they watched his performance. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 9A Unit3 Teenage problems Period 2 ReadingⅠ 班级 _________ 姓名 _________ 小组_________ 评价 _________ ?学习目标 1、学习Millie和Simon的两封信,了解书信的大意,把握文章的主题。 2、从两封信中学习一些短语和句子来表达自己的情感。 ?重难点 1、用所学内容谈论自己的问题。 2、针对不同的青少年问题,能提出中肯的建议。 ?自主预习? 1、找出书中的单词 1. 对付,处理 ____________ 2. 选择 ____________ 3. 醒着的 ____________ 4. 想象,设想 ____________ 5. 接受 ____________ 6. 几乎不 ____________ 7. 除之外,只有____________ 8. 怀疑 ____________ 9. 严格的 ____________ 10. 值得 ____________ 11. 建议 ____________ 12. 课业 ____________ 13. 宝贵的____________ 14. 严格的 ____________ 15. 友谊 ____________ ?当堂反馈? I.根据句意和提示写出单词,完成句子。 1. Her parents are very (严格) with her. 2. There is no (疑问) that he has finished all the work. 3. It’s very nice of you to offer me so many good (建议). 4. We can’t ____________________(想象) my life without water. 4. ---I don’t like playing football. --- Me, ____________ (too). 5. On the train the conductor kept (offer) us hot water. 6. Sometimes I find it difficult to stay _______________(wake) in the daytime. 7. I have no _________________(choose) but to go home by bus. 8. My mother ____________(hard) have any spare time for her hobbies. II. 选择题 ( ) 1. Millie can’t decide _________ this problem. A. what to deal with B. how to deal with C. how shall I deal with D. what shall I deal with ( ) 2. your parents you? Are, strict in B. Do, strict in C. Are, strict with D. Do, strict with ( ) 3. How often do you ______ your uncle in America? A. hear of B. hear that C. hear from D. hear about ( ) 4. Could you please offer me ______ on my hobbies? A. some advices B. an advice C. many advice D. lots of advice ( ) 5. Children can’t _____ too much time ________ TV. A. spend, watching B. pay, for C. take, watching D. spend, to watch III. 翻译下列句子。 1. 老师叫我们准时交作业。 The teacher asked us our homework . 2. 谁能教我怎样在学习和爱好中达到平衡呢? Who can teach me ? 3. 你能给我提供一些有用的建议吗? Can you please ___________________________________________________________? 3. 我常常陷入困境,因为我父母不允许我上网聊天。 I often because my parents _______________________________. 4. 我们期待尽快收到您的来信。 We look forward to _________________________________________________________. ?拓展提高 II.短文填空 Not long ago, I made up my mind to read a lot of books to get more knowledge. So I went to the l 1 to borrow some books and returned them. But a few days l 2 , I felt impatient. The idea of finishing all of them seemed impossible, because I always found it d 3 _ to calm down to read a whole book. I didn’t know how to deal with it. Then suddenly one day I had an idea, “Why not m 4 reading fun?” It gave me hope a 5 . Reading is a journey of spirit. Every time we read a book, we are actually t  6   to the writer. I tried to put all my effort into his or her books, so I could feel all of his or her happiness and suffering. Now books have b  7   a part of my life. I do some reading at least two h 8 a day. Do you know that attitude (态度) can make a great difference. S 9 once said, “Even though the situation is bad, people still have one freedom (自由) to choose their attitude.” So, don’t complain about(埋怨)study or w 10 . It helps nothing. Try to see things from a different way. Believe me, this will change the situation and help you a lot. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 9A Unit3 Teenage problems Period 3 ReadingⅡ 班级 _________ 姓名 _________ 小组_________ 评价 _________ ?学习目标 1. 能够掌握本课时的重点单词、词组和句子。 2. 熟练运用本课时所学知识来谈论自己遇到的困难和烦恼,并学会如何向别人寻求帮助。 3. 了解青少年常遇到的一些困惑和烦恼,激发学生思考如何正确面对并解决这些问题。 ?重难点 1. 运用本课时所学知识学会如何向别人寻求帮助。 2. 学会帮助青少年解决遇到的一些困惑和烦恼。 ?自主预习? 1、翻译下列短语 1. 对付、处理 ____________________ 2. 除了做……别无选择____________________ 3. 值得(做某事) ___________________ 4. 给我提供一些建议______________________ 5. 陷入麻烦 ______________________ 6. 收到你的来信__________________________ 7. 对……着迷 ____________________ 8. 根据你有的时间_______________________ 9. 熬夜 _________________________ 10. 在外面呆得迟_________________________ 11. 问题的原因 ____________________ 12. 梦想一个长假________________________ 13. 期盼…… _____________________ 14. 允许我在外面玩_______________________ 15. 痴迷于足球____________________ 16. 给我提些建议_________________________ 17. 得熬夜很迟 ____________________ 18. 对……要求严格_______________________ 19. 让我们的生活更有趣________________________________________ 20. 收到某人的来信 (3种) ________________________________________ 当堂反馈? 一、根据句意和中文写出单词 1. Many students feel stressed from time to time. They think the main ______________(原因) is too much homework. 2. My hometown is very beautiful, and it is well ____________(值得) a visit. 3. I have ____________ ( 取得 ) great progress in English since I became a third-year student. 4. His aunt sent him a _________ (宝贵的) present on his birthday. 5. When he gets home late, he will get into trouble because of his ___________(严厉的) father. 二、用所给词的适当形式填空。 1. Our teacher has given us some advice that is well worth ______________ (take). 2. We _________________(not allow) to look up the words in the dictionary in that exam. 3. Our teacher often gives us a lot of ___________ (advise) on how to remember English words. 4. Have you ever read the book _______________ (write) by Lu Xun? 5. I sometimes find it hard ____________(stay) awake the next day. 三、单项选择 ( ) 1. We should be strict _______ ourselves ______ our work. A. in, with B. with, in C. with, on D. on, with ( ) 2. Can you tell me ________ first, my homework or my favourite hobby? A. which to do B. who to do C. when to do D. where to do ( ) 3.The host was asked _________ his free time. A. how to deal with B. how to solve C. what to deal with D. how to do ( ) 4. I don’t think students under18 should to go to net bars (网吧). A. allow B. allowed C. be allowed D. be allowing ( )5. I haven’t ________ him since he left school. A. hear from B. heard a letter from C. heard from D. received from ( ) 6. Mr. White seems ________ a lot of money. A. to have B. have C. having D. has ( ) 7. You couldn’t work out the Math problem. I couldn’t __________. A. too B. also C. yet D. either ( )8. We were made _______ the lost girl on such a rainy day that we had to make a fire ________ us warm. A. look for, keep B. to look for, to keep C. to look for, keep D. look for, keeping 四、根据汉语意思,完成下列句子。 1. 很多孩子对玩电脑游戏很着迷。 Many children _______________________________________ computer games. 2. Tom不知道何时做作业,也不知道玩什么。 Tom doesn’t know ____________________________ and also _____________________. 3. 我父母对我很严格。My parents ____________________________________________. 4. 我妈妈正期盼着尽快收到姐姐的来信。 My mother is looking forward to ___________________________________________. 5. 我们喜欢在外踢足球到很晚。 We like ___________________________ to play football. ?拓展提高 首字母填空 Alice likes cats b 1 than any other animals. Although she is still young, she has experience of 2 after cats. When she was a child, she l 3 with her grandparents. At that time, her grandparents already had an old cat, about 11 years old, b 4 she was only 4 years old. It was a good friend for her in her childhood. It was very f 5 to her and never hurt her. One day, however, it left home and never came back again. It must be d 6 . She was so sad that she was s 7 for it for a long time. Now Alice has four c 8 . She takes good care of them and makes them live comfortably. But she is afraid to take her cats out of the house. She says it is too d 9 for animals to go o 10 because she thinks they may be hurt. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 9A Unit 3 Teenage problems Period 4 Grammar I 班级 _________ 姓名 _________ 小组_________ 评价 _________ ?学习目标 学会运用连接代词和连接副词引导宾语从句。 ?重难点 代词和连接副词引导宾语从句。 ?自主预习? 你做得很棒哦,现在让我们试着翻译下列短语吧。 1. need silence _______________________ 2. 分担我的忧愁___________________ 3. find a quiet place ___________________ 4. 表达自己有困难 ________________ 5. tell me what I should do ________________ 6. 解决问题 ____________________ 7. buy a good dictionary ____________________ 8. 快速提高英语 __________________ 9. ask for help _________________________ 10. 得到他的答复 _________________ 当堂反馈? 一、用适当的连接词填空。 1. I didn’t know _________ the books were. 2. Do you know __________ time I get up every day. 3. Could you tell me _________ grade you are in ? 4. The boy didn’t know ________ was his new English teacher. 5. The teacher asked ________ Li Lei was late for school. 6. I didn’t know ____________book it was. 7. Do you know __________ Doctor King lives? 二、根据所给提示词翻译下列句子。 1. 你能想象没有爱好的生活将会怎样? Can you imagine _____________________________________________________? 2. 我不知道我们每天需要多少睡眠? I don’t know _________________________________________________________. 3. 你能告诉我该用哪种方法解决这个问题? Can you tell me _______________________________________________________. 4. 你能解释你为什么上课总感觉累吗? Can you explain ______________________________________________________. 5. 现在他们知道该做什么了。 Now they know _______________________________________________________. 三、用所给的词的正确形式填空。 1.We can’t find the differences between these two people_______________(easy). 2.As a secretary, Miss Luo is well_______________(organize). 3.It’s necessary for us to get enough sleep if we want to be______________(energy). 4.She is busy,yet she still takes an____________(act)part in charity activities. 5.Song Zuying has a beautiful voice and she is a __________(birth)singer. 6. ―It's a fine day, isn't it? ―Yes. Why not (go) fishing in the country? 7. Many teenagers often go to school without ( have) breakfast. It is not good for them. 8. It is important for us (take) action to prevent A-Flu-HINI (甲型H1N1流感) spreading. 9. (lucky) ,the sick boy had a successful operation at last. 10.Taizhou is developing quickly. A number of (visit) around the world come here every year. ?拓展提高 一、阅读理解 It is true that people with better education are usually able to get better paying jobs. In other words, they have more chances to choose a good job while people with little or no education don’t. It seems that the purpose of education is to make people get jobs. But this isn’t accepted by all people. Some people may think that a person should spend the best years of his life to get education only for a way of living. This was probably one of the earliest reasons of education. In fact, if education is just a way of making a living, people don’t need to spend so much time in school. People can get education for a living in a short time. Subjects like history and geography need not be taught to everyone. Even language and mathematics need not be taught in detail(详细地), either. Here it is clear that education is much more than teaching a man to get a way of living. Education is well-rounded and it is mainly for improving a man. It is not only to teach him to speak, read and write, but also to develop his creative thinking and other abilities. After that, it is to make him a wise man and thankfully enjoy the achievements of human. Education is to make a man lead a better life. Educated people are expected to be able to listen to good music, read good books, watch plays and most of all take an interest in the whole world. I would agree that making a good living is an important reason for education, but certainly not the most important or the main reason. 1. People with little education usually ____. A. spend a long time in school B. have a good chance to get a job C. spend the best years to choose jobs D. have fewer chances to get a good job 2. The earliest education was probably to ______. A. make a man lead a better life B. teach a man to write and think C. make people get a way of living D. teach people to read good books 3. The underlined word “well-rounded” in the passage means “_______” in Chinese. A. 圆满的 B. 崭新的 C.公平的 D. 全面的 4. It is expected that educated people will be able to _____. A. accept education as a way of living B. take an interest in the whole world C. develop their abilities to make plays D. learn subjects like language and math 9A Unit3 Teenage problems Period 5 Integrated skills 班级 _________ 姓名 _________ 小组_________ 评价 _________ ?学习目标 1、从一个学生的情况介绍中获得信息并做记录。 2、完成一份访问记录。 ?重难点 1、用所学内容谈论自己的问题。 2、针对不同的青少年问题,能提出中肯的建议。 ?自主预习? 翻译词组 1. 擅长运动 _____________________ 2. 嘲笑某人 _____________________ 3. 称她为书虫 ___________________ 4. 不在意某事 ___________________ 5. 好像比以前更高兴 ______________6. get high marks in exams_____________ ?当堂反馈? I.根据句意和提示写出单词,完成句子。 1. We have made little___________ (进步) in my English. 2. I am in trouble. Do you have any ______________ (建议)? 3. You should go over what you’ve learnt as often as _____________ (可能) 4. How about reading English ___________ (大声) 5.Do everything _____________ (正确) when you are in the library. II. 根据句意,用括号中所给单词的适当形式填空。 Sometimes it requires courage to tell the ____________ (true) We’re talking about where _____________(spend) our coming summer holiday. It’s raining. Why not ___________(take) a raincoat with you. Our teacher has given us some advice that is well worth _____________(consider) I have no choice but _____________(accept) his kind invitation. III.选择题 ( ) 1. If someone laughs at you,you should ________. A. shout at him B. hit him C. pay no attention to him D. cry out ( ) 2. Why don’t you find a way of _______ this problem? A. deal with B. deal about C. dealing with D. dealing about ( ) 3. _________ difficult this problem is! A. What B. What a C. How a D. How ( ) 4. _________ useful advice he has given! A. What an B. What a C. What D. How ( ) 5. Let’s go to play basketball, _________? A. will you B. shall you C. will we D. shall we ( ) 6. When she feels sad, she will share her problems _______ her parents. A. to B. with C. at D. about ( ) 7. He ________ do well in sports, but he ________ good at singing. A. isn’t; is B. doesn’t; is C. isn’t; does D. doesn’t; does ( ) 8. I wish I ___________ full marks in all exams.    A. will get B. can get C. shall get D. could get III. 翻译下列句子。 1. 我告诉她在体育课上做什么。 I told her __________________________ in PE lessons. 2. 请不要在意那些嘲笑你的学生。 Please pay __________________________ those students who __________________. 3 她以她的功课为荣。 She ___________________________________ her schoolwork. 4.我们不应该嘲笑处在困境中的人们。 We shouldn’t other people who are in trouble. 5.嘲笑别人是不礼貌的。 It’s impolite others. ?拓展提高 II.完形填空 One day an old man went into a cafeteria (自助餐厅) 1 in America for the first time. He sat down at 2 empty table and waited for 3 to take his order. Of course nobody did. Finally, a woman with a plate 4 of food sat down opposite him and told him how a cafeteria 5 . “Start out at that end,” she said. “Just go along the line and 6 what you want. At 7 end they’ll tell you how much you have to 8 .” “I soon learned that’s how everything works in the US,” the old man later told a friend. “ 9 is a cafeteria here. You can get 10 you want 11 you are willing to pay the price. You can even get success, but you’ll never get it if you wait for someone to 12 it to you. You have to get up and get it yourself.” 13 , life everywhere is like a cafeteria. Don’t wait for things to happen 14 you. Success lies in your own 15 . ( )1. A. to eat B. eat C. eating D. eats ( )2.A. / B. a C. an D. the ( )3. A. his friend B. his wife C. a stranger D. someone ( )4. A. fill B. filled C. full D. fulled ( )5. A. worked B. painted C. repaired D. planned ( )6. A. send out B. give out C. pick out D. look out ( )7. A. other B. the other C. others D. the others ( )8. A. pay for B. pay C. cost D. spend on ( )9. A. School B. Life C. Office D. Company ( )10. A. something B. anthing C. nothing D. everything ( )11. A. if B. because C. though D. until ( )12.A. carry B. lend C. move D. bring ( )13. A. In peace B. In the end C. In fact D. In a hurry ( )14. A. at B. in C. on D. to ( )15. A. work B. hands C. opinion D. books 9A Unit3 Teenage problems Period 6 Speak up & Study skills 班级 _________ 姓名 _________ 小组_________ 评价 _________ ?学习目标 1. 学会谈论个人的情况及提供建议。 2. 了解常见的语法错误,养成认真检查、修改作业的习惯,并学习改正书写方面的错误。 ?重难点 1、记忆询问建议和提供建议的句子。 ?自主预习? 同学们你能翻译下列词组吗?快来试一试吧。 1. 没取得什么进步______________________ 2. 很担心 _____________ 3. 尽可能经常____________________________ 4. 其它什么______________ 5. 大声读英语________________ 6. 正确地读出所有单词__________ 7. 不客气__________________ 8. 交朋友_____________________ 9. 感到孤独________________________ 10. 搬到另一个城市_______________ 当堂反馈? 一、根据句意、所给词的适当形式或中文填空。 1. He hasn’t ________________ (回复) my last letter yet. 2. Thank you for your __________________ (有价值的) suggestions. 3. How do you (发音)c-l-e-r-k? 4. He made great (进步)after college. 5. -Thanks a lot.-Don’t (提起)it. 6. Reading English (大声地)every morning can help you improve your English. 7. Daniel has made (几乎没有)progress in his English. 8. Do you feel____________ (worry)? 9. It's impolite to q_____________ with others. 10. The problems of stress get _____________ (bad) when people don’t share their problems. 二、根据汉语提示,完成下列句子。 1. 感谢你听我的问题,给我你的建议。 Thank you for__________________ and offering __________________. 2. 你不应该担心的太多。 You shouldn’t _____________________________________________. 3. 只有虚心,你才能取得大的进步。 You can only if you are modest. 4. 汤姆考试前复习课文。 Tom the text before the exam. 5. 我们为是中国人而感到自豪。 We ___________________________________________ being Chinese. 三、单项选择。 (? ) 1. ____________________ may not seem very ______________________________. A. Watch TV; useful B. Watch TV; usefully C. Watching TV; usefully????????????? D. Watching TV; useful ( ?)2.Walking and eating healthily makes you _______________________________. A. health B. healthy C. healthily D. healthful (? ??) 3. We must be strict _________ ourselves and strict __________ our work. A. in; with??? B. with; in?????? C. in; in??? ? D. with; with ( )4. Don’t open the window, ___________________________________? A. shall we???? B. won’t you??? ? C. do you????? D. will you (? ??) 5. Can you find a way of ______________this problem? A. deal with B. deal about C. dealing with D. dealing about (? ??) 6. I found ____________ very difficult to learn French well. A. that B. it C. these D. those (? ??) 7. It’s bad to stay _____________ late to play football. A. on B. off C. out D. out of (? ??) 8. Perhaps you can choose one hobby ___________ every day. A. do B. to do C. does D. doing ( )9.-Is New Zealand a big country? -No, New Zealand only has two islands. One is North Island; is South Island. A. other B. the other C. another D. others ( )10.-Do you think Xiao Ming can pass the high school entrance exam or not? -Sorry, I’ve no idea. A. that B. which C. if D. whether ?拓展提高 The Internet has become not only a necessary but also a virtual(虚拟的) world for people. With the development of the Internet, Internet friendship has also become very popular. Online friends are those people who have known each other through the Internet. Making Internet friends is the same as making pen friends. Many famous websites offer quite warm internet friendship. One can find many people on these websites and they share the same interests. It is difficult to make friends with someone you can’t see or feel. That is the main problem of Internet friendship. A virtual friendship would not last forever without seeing each other, but it is an advantage for some people because they are afraid to speak in pubic. On the other hand, the chances of cheating(欺骗) are very high in an internet friendship. Some people make friends on the Internet with wrong aims. So while making friends over the Internet, one has to be very careful. Here are some suggestions for you. Don’t give personal information, such as your telephone number, address, location, school name as well as your parents’ information, to strangers on the Internet.  Do not exchange personal photos of you or any family member with people you meet over the Internet.   Do not go to meet a person you have just met over the Internet. You’d better ask older or other experienced people for advice if you want to go to meet an Internet friend.   Do not accept someone’s request(要求) if you feel he or she is dishonest. Internet 1 2 1.People who are afraid of __3____ in public. 2.One can find many people on the websites with the 4 interests. Disadvantages It’s not 5 to make friends with someone you can’t see or feel. Four pieces of 6 on making online friends 1.Don’t give your personal information to 7 on the Internet. 2.Don’t 8 your personal photos with the people you meet on the Internet. 3.Ask other people for advice before 9 an Internet friend. 4.If you don’t think your Internet friend is 10 , don’t accept his/her request. 1._____________2._____________3._____________4._____________5._____________ 6._____________7._____________8._____________9._____________10._____________ 9A Unit 3 Teenage problems Period 8 Task 班级 _________ 姓名 _________ 小组_________ 评价 _________ ?学习目标 1、完成调查问卷中的问题。 2、学会向他人提出建议。 3、就青少年的烦恼写一封信。 ?重难点 1、学会在写信之前先写提纲,并青少年烦恼问题写一封信。 2、复习本单元的重点词汇和语法。 ?自主预习? 1、找出书中的单词及短语 1. 精神压力 _________________ 2. 与…同龄的 _________________ 3. 寻求朋友们的帮助_______________ 4. 对你的体重不满意 5. 我们同龄的学生_____________ 6. 太关心你的分数___________________ 7. 感到有压力___________________ 8. 值得采纳 当堂反馈? I. 根据句意及括号内所给词或汉语提示写出正确的单词。 1. Thank you very much for giving us some______________(value) advice. 2. One of my_____________(hobby) is to collect stamps. 3. You must give up_____________(play) computer games, or you’ll fail in the exam. 4. We _____________ (not hear) from our uncle since he moved to Shenzhen. 5. It’s ______________(polite) to laugh at the disabled persons. 6. It will be our _______________ (please) to help people in need. 7 The mobile phone isn't worth ____________ (repair). 8. The ______________ (原因) of the man’s death hasn’t been found out. II.单项选择 ( )1. He cannot find his lovely dog. How __________ she looks! A. sad B. sadly C. happy D. happily ( )2. -- Bill is ill. Do you know what's wrong with him? -- Poor boy. His illness is the ________ of eating unhealthy food. A. result B. cause C. reason D. end ( )3. Plastic bags have caused serious environment pollution, ____________? A. haven't they B. have they C. don't they D. do they ( )4. -- Mary was heard _______ just now, what happened? -- John was telling the joke. A. cry B. to cry C. laugh D. to laugh ( )5. -- Your brother doesn't get up early, does he? -- ______________. But he gets up late on weekends. A. Yes, he does B. No, he doesn't C. Yes, he doesn't D. No, he does ( )6. Our monitor has won the first prize in the competition. We're very ________ him. A. busy with B. famous for C. good at D. proud of ( )7.-Do you know ? A. when will he be back B. when he will be back C. where did he go D. where will he go ( )8.-Do you think Xiao Ming can pass the high school entrance exam or not? -Sorry, I’ve no idea. A. that B. which C. if D. whether III.根据汉语意思完成句子 1.我希望我能给你一些有用的建议。 I hope I can 2.最好的方法就是让你的父母看到你的进步。 The is 3.当有人嘲笑你时,你应该对他置之不理。 When someone you , you should 4.设法把你的担心埋在心里会让它们更糟。 can 5.老师可以帮助你解决问题。 Teachers can ?拓展提高 一、任务型阅读 Qian Xuesen was a rocket scientist. He was famous all over the world as the father of China’s space technology. He was born in 1911. On October 31, 2009, he passed away peacefully at the age of 98. When Qian Xuesen was three years old, his father got a job in the Ministry of Education in Beijing, so he and his family came to Beijing. Qian Xuesen graduated from Shanghai Jiao Tong University in 1934. In 1935, he went to the United States for further study. In 1950, he heard that the new China had been founded, he began to try his best to go back to his motherland. Although the American government tried to stop him from his journey, he succeeded in going back in 1955. Since 1958, Dr. Qian had devoted all his life to China’s aerospace science and technology (航天技术) and made great achievements. He set up China’s first missile-and-rocket-research institute (导弹、火箭研究机构), which later helped start China’s space program. He retired in 1991,the year before China’s manned space program (载人航天计划) was started. His research formed the basis (基础) of the Long March CZ-2F rocket that carried astronaut Yang Liwei into orbit in 2003. Qian Xuesen -- the 1 of China’s space technology Personal details Qian Xuesen was 2 as a rocket scientist. He was born in 1911, and 3 on October 31, 2009 at the age of 98. Career Qian Xuesen came to Beijing at 3 years old 4 his father got a job there. In 1934, he graduated 5 Shanghai Jiao Tong University. In 1935, he went to America for 6 study. In 1955, he succeeded in going back to 7 , although the American government tried to 8 him from his journey. Since 1958, Dr. Qian had devoted all his life to our country and made great achievements. Achievements He 9 up China’s first missile-and-rocket-research institute and helped start China’s space 10 . His research formed the basis (基础) of the Long March CZ-2F rocket. 1._____________2._____________3._____________4._____________5.____________ 6._____________7._____________8._____________9._____________10.____________ 6

  • ID:4-6109319 2019–2020学年上学期九年级 Unit 1 Know yourself单元检测卷(无答案)

    初中英语/牛津译林版/九年级上/Unit 1 Know yourself

    2019–2020学年上学期9A Unit1单元检测卷 (时间 100分钟 满分 100分) 一、单项填空(每小题1分,共10分) 1 .He didn't use to be active in school, but now he gets lots of . A. choices B. money C. attention D. problems 2.—I think it's impossible for us to work out the plan in just two days. It's too difficult. —You're right. We can't be careful and hard-working while working on it. A. so B. very C. too D. more 3.—Who's the most modest boy in your class? —Daniel. He never in public. A. gets off B. shows off C. takes off D. turns off 4.—My parents are crazy about Running Man. How about your parents? — my dad my mum likes it. They prefer The Reader A. Neither; nor B. Both;and C. Either; or D. Not only;but also 5. Rules are helpful to us, we have to follow them. A. so B. but C. or D. because 6.—She devoted as much time as she could patients. —So she did. A. help B. helped C. helping D. to helping 7. In order to sell more products, we need to think of more ideas. A. true B. common C. simple D. creative 8. I don't think it is a good way. Can you another one? A. come up B. come in C. come up with D. come out 9.—Will you go to the picnic this Saturday? —I'd like to, I'll have to help look after my baby sister. A. but B. or C. and D. so 10.—Oh, I hear your favourite film star will arrive in Shanghai next Tuesday. — . He is most likely to arrive this Friday. A. That's true B. It's said so C. I can't agree more D. That's not the case 二、完形填空(每小题1分,共10分) A new monitor in Sandy's class will be chosen next week. Sandy wants to be the monitor and she asks her father for 11 . Here are some ideas 12 her father. First, you don't need to 13 your character, and you only need to improve your 14 . If you want others to like and 15 you, you must like and accept yourself. Don't change 16 only because you want to please others. Second, be helpful to 17 and active in everything. Make all the students and teachers think you are 18 enough to make your class better. Third, you must be honest and fair. This can help you go further in your life. Have enough confidence even though you are 19 . Fourth, wear clean clothes and keep yourself clean. You needn't wear fashionable clothes to please others. 20 , do remember that action is more important than words. And if you fail,don't be sad. 11 .A. money B. plans C. advice D. messages 12. A. from B. with C. in D. for 13. A. create B. change C. challenge D. connect 14. A. position B. abilities C. interest D. speeches 15. A. respect B. return C. repeat D. relax 16. A. himself B. herself C. yourself D. itself 17. A. none B. someone C. anyone D. no one 18. A. energetic B. bad C. humorous D. curious 19. A. in surprise B. in trouble C. in need D. in order 20. A. Luckily B. Last C. Recently D. Carefully 三、阅读理解(每小题2分,共24分) A Birth order—does it matter? Are you different because you are the first, second, or third child in your family—or maybe the last of nine? A study found that first borns have an average(平均的)IQ that is three points higher than people who fall into a different place in the birth order, perhaps because first borns often help younger brothers and sisters, which improves their own skills. In 2007, an international organization of CEOs found that 43% of CEOs are first borns, 33% are middle children, and 23% are last borns. First borns are more likely(可能的)to be doctors and astronauts and get higher pay. If first borns are more successful, last horns are generally more agreeable. They are also more likely to be funny, possibly to get attention from all the bigger people at the dinner table. Mark Twain and Stephen Colbert are both the youngest in large families, and Jim Carrey is the youngest of four. According to a 2007 Time magazine article, "The Power of Birth Order" last borns are more likely to be artists and successful businessmen. Then there are the middle children: we have not ignored(忽视)them! Many middle children are short of one-on-one time with their parents. They often feel short-changed(受亏待的): the oldest gets more rights, and the youngest is spoiled(宠坏的).Though they may be ignored, middle children are more likely to grow into easy-going adults. Many factors(因素)make us who we are, but if the research is correct, birth order may be one of the most important factors. 21 .Who is most likely to be a CEO? A. A first born. B. A second born. C. A third born. D. A last born. 22. What can we learn about Jim Carrey? A. He is likely to be given low pay. B. He is likely to be agreeable. C. He is a first born. D. He is a middle child. 23. We can learn from the research that birth order . A. has no influence on IQ B. matters a lot at the dinner table C. may decide who we are D. is a factor in making us powerful 24. What would be the best title for the text? A. Where Is Your Place in the Family? B. Who Improves Your Social Skills C. What Makes You Successful in Life D. How Can You Grow into a Big Man? B Right now you probably spend most of your time in school. Do you wonder what you are going to do after high school? Will you continue to go to school? Will you learn a trade? Perhaps it is time to think about your choices and to prepare for them. Some day work will be a big part of your life. What kind of job would be right for you? Think about your interests and your skills. You may like to listen to music, dance, play basketball, or work with computers. You may know how to drive a car or how to get along with people. Knowing both your interests and skills will help make a better plan for your career(职业). To get an idea of what work you would like to do, make a list of your interests and a list of your skills. Think about what you have done to be successful in your interests. After that, brainstorm a list of career choices that might match your interests sand skills. You can later keep your lists with the projects and documents that can help you achieve the career you want. They can help you know more clearly about your achievements in school and in the world of work Roberta Zhan, an art designer, finds her work satisfying because it allows her to use her interests and skills. She enjoyed imagining something in her mind's eye while she was in school. She took art, design, and computer lessons, and also learned about taking photos on her own. Here is what she says about the meaning of work: "If you have a job you like, work means much more than just making money. It means using your talents, making a contribution(贡献), and getting a real sense of satisfaction from doing a job." 25. At the beginning, the writer introduces the topic of the passage by . A. listing facts B. giving examples C. asking questions D. explaining differences 26. Roberta Zhan might be most interested in when she was at school. A. singing songs B. creating pictures C. playing basketball D. playing computer games 27. What does the underlined word "it" refer to in Paragraph 4? A. Her work. B. A list. C. Her mind's eye. D. A plan. 28. The passage is mainly about . A. the real meaning of work B. the importance of interests and skills C. the journey of Roberta's life D. the way of preparing for the future career C Not only kids of Tiger Moms go to Harvard. Dawn Loggins of Lawndale, N. C., is on her way to Harvard, one of the eight world-famous universities in the eastern US. Nobody encouraged her to study or paid for her special classes. This girl created her own future. The teen was abandoned(抛弃) by her family last summer, when her parents and two sisters moved to Tennessee. She found herself homeless and had to spend the night on friends' sofas. The school bus driver learned about Dawn's situation and invited Dawn to move in with her family. Soon, Dawn had a job at Burns High School. She worked from 6 a. m. to 7:40 a. m. before the first school bell rang. She swept floors and picked up trash again in the afternoons, before diving(全身心投入)into her studies in the evenings. Dawn's hard work paid off. She finished school with a 3.9 GPA and scored 2,110 on the SAT. "There were times when I felt like it would be easiest if I gave up," the 18-year-old said. "But it was never in me to give up, because I realized that I was never going to be successful unless I got an education." Even before Dawn's family left her, she led a difficult life. Her family was poor and cups of noodles were often the only food. Dawn "studied by candlelight" because her parents couldn't afford to pay the electricity bill(电费). Dawn has now reconnected with her family. They're proud of her accomplishments(成就)and are attending her high school graduation. 29 .Why didn't Dawn give up her studies? A. To reconnect with her family. B. To thank those who had helped her. C. To get an education to be successful. D. To realize her dream of going to Harvard. 30. Who helped Dawn when she found herself homeless? A. Her teachers. B. Her neighbours. C. A Tiger Mom. D. A school bus driver. 31. Which of the following words best describes Dawn? A. Open-minded. B. Good-natured. C. Strong-willed. D. Warm-hearted. 32. What's the best title for the text? A. From homeless to Harvard B. A girl in candlelight C. Another Harvard girl D.The role of Tiger Moms 四、信息还原(每小题1分,满分5分) 根据对话内容,从对话后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余 选项。 A: You look worried,Peter. B: I am, Mr. Li. I'm having trouble learning English. A: You said you liked English. 33 B: I can't get the pronunciation right. A: Well,listening can help. 34 You can listen to them at home and repeat the sentences that are difficult for you. B: That's a good idea. But what about all the new words? 35 A: You can write the new words in your notebook and study them at home. You can even study on the train on the way to school. B: That might really help! Thanks. A: Can you understand when people talk to you? B: Well,no. Not always. Sometimes I just don't understand what people are saying. A: Why don't you join an English language club to practice speaking English? 36 B: Maybe I'll go. Another problem I have is that I don't get much writing practice. A: Maybe you should find a pen friend. B: 37 Thanks,Mr. Li. A. Do you learn English by watching videos? B. That sounds like a fun way to practice writing. C. I forget a lot of new words. D. I really have learnt a lot from you, Mr. Li. E. Why don't you borrow the teacher's tapes? F. What's the problem? G. The English club meets after school on Tuesdays and Thursdays. 五、词汇检测(每小题1分,共10分) 38 .Our English teacher sets a very high (标准)of homework in his classes. 39. Tom always pays (注意)to his teacher in class, so he is making progress. 40. You can (连接)your cell phone to the computer to copy the photos. 41. He has been (缺席的)from school for two weeks. 42. It took him much longer—hundreds of (额外的)hours to improve his skills. 43. People (划分)a week into seven days many years ago. 44. Each colour on the chart (代表)a different department in the company. 45.一William Shakespeare is to writer as Thoms Edison is to . 46.一We Chinese use to eat food. What about the foreigners? 一Many of them use spoons and forks. 47.一Many hands make light work. 一That's it. We must work to make our dream come true. 六、句子翻译(每小题3分,共15分) 48.我们正在猜想这首歌曲会让他想到什么。 _____________________________________________ 49.我表妹想知道穿红色能否让采取行动更容易。 _____________________________________________ 50.他够认真,对所有事三思而后行。 _____________________________________________ 51.那位来自美国的学生和你们交流起来有困难吗? _____________________________________________ 52.是你掌握你的生活和你的未来。 _____________________________________________ 七、阅读表达 (满分6分) Many parents like setting family rules for their kids. When kids break rules, parents will give them some punishments, which aren’t included in rules. In fact, when you tell your kids about a new rule, you should talk with them about the price they should pay for breaking the rule — what the punishment will be. Punishments you set should be reasonable, without violence or threat (暴力或威胁). For example, if you find your son smoking, you may limit his social activities for two weeks. You should punish your kids only in ways you have discussed before. A study shows that the most popular punishment is to limit kids’ TV time. It’s understandable that you’ll be angry when rules are broken. Punishment is a way to express your anger, but it’s not a very good one. Sharing your feelings of anger, disappointment or sadness with your kids can have a better result. Try to do that. When your kids know what they have done has made you sad, they will feel sorry. When they know their actions influence you greatly, they will obey rules better. Rules are made to help your kids behave better. If your rules or ways of punishment make them unhappy or under a lot of pressure, are they helpful? 53. Whom is the article written for? ___________________________ 54. How does the writer like family rules and punishments? __________________________________________ 55. Do you think it’s a good way to set family rules for kids? Why or why not? 八、书面表达(20分) 假设你叫张琳,你们班同学李华将要参加学校新一届学生会主席竞选,你认为他具有所有成为优秀学生会主席的个人品质,决定投票给他。根据下面表格里的内容,请你写一封推荐信介绍他的情况。词数不少于900 姓名及年级 出生日期与星座 爱好 品质 李华,一名九年一级学生 2003年2月23日出生双鱼座 (Pisces) 酷爱篮球,擅长绘画 …… 7

    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-6109302 2019-2020学年上学期八年级Unit 1 Friends综合能力检测卷(无答案)

    初中英语/牛津译林版/八年级上/Unit 1 Friends

    2019–2020学年上学期8A Unit1综合能力检测卷 (时间 100分钟 满分 100分) 一、单项填空(每小题1分,共10分) 1. What honest boy! And he is best student of all. A. a;a B. an;/ C. an;the D. a; the 2.—Who called me just now, David? —I don't know, but it was a girl's . A. voice B. look C. number D. card 3. Mrs White is enough to spend her spare time on our maths problems. A. confident B. curious C. wise D. generous 4. Andy is both clever and helpful. He will a good monitor. A. make B. get C. keep D. take 5. Alice is one of the twins. A. taller B. the taller C. tallest D. the tallest 6. To live a better life, we should animals and the environment. A. care about B. look for C. run after D. laugh at 7. Suzhou is famous for its Chinese-style gardens. Them, the Humble Administrator's Garden (拙政园)is the most famous. A. Behind B. Between C. With D. Among 8.—Who is your favourite teacher? —Mr Red. He often makes us by telling jokes in class. A. laugh B. to laugh C. laughs D. laughing 9. Daniel has tried to lose by eating less recently, but two kilos has been put on instead. A. weight B. length(长度) C. height D. width(宽度) 10.— ? —He is modest and energetic. A. What does your monitor like? B. How do you think of your monitor? C. How do you like your monitor? D. What do you like your monitor? 二、完形填空(每小题1分,共10分) How to Make Friends in a New City? It can be difficult to make friends in a new city, especially(尤其)when you don't know many people. There are 11 simple steps to help you. First, you can go to 12 where people will see you. You 13 get people's attention easily without saying anything interesting. The supermarket and yoga studio(瑜伽馆)are good places to go. Second, you should learn to be a good 14 . Most people will keep talking when somebody listens to them. Just give them good eye contact and show with your body language that you are 15 what they say. Listening is a good way to build trust. When we try to make friends, we often 16 what we can get out of others. But this thinking needs to be changed. Think about what you can 17 to others. Try offering a piece of 18 advice or invite someone you just met to have a cup of coffee when you're free. The last and most important thing is to smile. A smile will tell people 19 you that you are a kind and friendly person. Smile first, talk next and 20 you will make friends. Why not try these ways when you feel lonely? They're always helpful in making you get on well with others. 11.A. few B. a few C. little D. a little 12. A. places B. school C. hospital D. theatres 13. A. need B. must C. can D. should 14. A. listener B. speaker C. reader D. writer 15. A. mad at B. worried about C. interested in D. proud of 16. A. think back B. think up C. think for D. think about 17. A. get B. give C. make D. buy 18. A. helpful B. careful C. successful D. thankful 19. A. after B. above C. around D. before 20. A. early B. quietly C. slowly D. politely 三、阅读理解(每小题2分,共30分) A Dear Lisa, I'm 13 and Milly's mother thinks I have a problem with her daughter. The problem is that she thinks I'm troubling Milly a lot and make Milly get worse grades. I have never done anything to Milly to make her mother think like that. She also asks our teacher to change my seat so that I can't talk to Milly in class. But I don't agreee. I'm pretty sure I am a true friend of Milly, and I don't want to leave her because I need her help with my maths. What should I do? Anna Dear Anna, You didn't tell me Milly's opinion, but I can give you two suggestions. The first is to move to another seat. Take a step back so Milly can have her own space. The second is to try to make friends with Milly's mother. She may think her daughter is spending too much time on your maths. Lisa 21.Milly's mother thinks her daughter . A. never studies hard B. should make more friends C. has a problem with her friend D. is getting on well with her classmates 22. From the passage we can infer(推断)that . A. Milly never talks with Anna in class B. Milly often makes Anna angry C. Milly's mother likes Anna D. Milly sits near Anna 23.Anna doesn't want to leave Milly because . A. Milly often helps her with her maths B. she has an agreement with Milly C. she likes talking with Milly D. Milly likes her a lot 24.Lisa thinks Anna should move to another seat . A. to take a good rest B. to make Milly more outgoing C. to ask another student for help D. to let Milly have her own space 25.Which of the following is true according to the passage? A. In fact, Milly is a friend of Lisa's. B. Lisa tells Anna to get on well with Milly's mother. C. Milly's mother worries about her daughter's health now. D. Lisa thinks Milly should spend more time on Anna's maths B It is always a good idea to make new friends. Spare(抽出)some time and you will make some friends. Being shy and lacking(缺乏)courage keep a lot of people from making friends. Also, making friends might urge(强烈要求)a person to step outside his or her comfortable circle bravely, which is the hardest for a lot of people, whether they are shy or not. There are lots of ways to meet new friends. If you like to play sports, join a sports team or an after-school sports club. If you like music or writing, join clubs or organizations that you are interested in. When you see someone in a place like that, it is always a good idea to simply go up to them and introduce yourself. Don't put too much pressure on yourself, and remember that friendships don't always happen immediately. Simply be thoughtful(深思熟虑的)of the words that you choose, and ask interesting questions so that you can start a conversation. You might find that you have much more in common than you thought. Some friendships happen promptly, and you'll be able to tell if someone is going to be a great friend right after you meet him or her. Some friendships take a long time to develop. Either way, the friends that you meet are going to be worth it. Sometimes even though it might be scary to go near people and start conversations, the friendships that will come out of these encounters(邂逅)are going to be worth it. All friendships start with a simple hello. 26. What will probably be the most difficult if people want to make new friends? A. Being shy. B. Lacking interest. C. Going into others' circles. D. Stepping outside their circles bravely. 27. You can make new friends easily if you . A. have some hobbies B. are a famous person C. are shy enough D. put much pressure on yourself 28. What should you do when you make new friends? A. Be the first to ask questions. B. Expect to build a quick friendship. C. Be careful with your words. D. Introduce yourself in a relaxed way. 29. The underlined word "promptly" probably means . A. in peace B. as usual C. in return D. right away 30. What is the best title of the passage? A. The importance of friendships B. Ways to build friendships C. Characters and friendships D. Hobbies and friendships C You may not realize it, but you are doing much more than just studying when you are at school. School is also the place where you learn to get on well with people. But this is not always easy. What can you do if you just don't like one of your classmates If you discover that you have problems getting on with your classmates or friends, the most important thing to learn is tolerance(宽容).Tolerance is the ability to realize and respect the differences in others. We can not change the way that other people do things, so it is important to learn to live happily with them. Tolerance will make everyone get on better with each other. Getting to know someone may help you understand why they do things differently. Something different does not exactly mean that it is bad. Tolerance teaches us to keep a temperate and open mind. You need to remember an old saying, "Treat others how you want to be treated". If you tolerate something, it does not mean that you have to like it. No one is asking you to change who you are or what you believe in. Tolerance just means that you should respect the differences in others and not try to make them change. It is important to practice tolerance, because it will make everyone's life easier. Learn to accept people for their different abilities and interests. The world is very different, and practicing tolerance in your own school can help make a difference. 31.This passage is trying to tell us . A. what's important for a student B. what students should do at school C. how to treat people different from us D. how to get others to do things in the right way 32. From the first paragraph we know that at school . A. it's easy for someone to hate others B. getting along with others is not a great deal C. most students are getting on well with each other D. students are learning other things besides studying 33. What is tolerance according to the passage? A. Accept people as they are. B. Believe you are always right. C. Expect everybody to be the same. D. Change yourself to please other people. 34. What does the underlined word in Paragraph 3 mean in Chinese? A温和的 B.不礼貌的 C.积极的 D.负责任的 35. The last paragraph suggests that . A. tolerance can only be learnt at school B. living with people of the same interests is easier C. practicing tolerance at school can help make a better world D. people in different countries have different interests and abilities 四、信息还原(5小题;每小题1分,共5分) 阅读下面的短文,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多 余选项。 Reading Can Make a Difference to Our Life Nowadays,fewer and fewer Chinese read books in their free time. 36 Reading can make a difference to our life. Reading helps us learn more about the world. Reading 10,000 books is like travelling 10,000 miles. It can also improve our knowledge of the past. It can change our ways of thinking, too. 37 What's more,reading is fun. It brings joy to our mind and body. 38 Recently,I read a book named‘Treasure Island’. It tells the story of a young boy who sailed the sea to look for treasure. I was moved by his courage. From the story, 39 40 Why not read more? A. I know I can be a lucky dog, too. B. Reading is to the mind what exercise is to the body. C. Moreover, I often read books in my free time. D. However, a good book is a good friend. E. Reading makes a full man.F. I know where there is a will,there is a way. G. It helps us to. think about things in different ways. 五、词汇检测(每小题1分,共9分) 41. We usually take a (测试)when we finish learning a unit. 42. Miss Gao can always come up with (幽默) ideas to make her class lively. 43. We've got a lot of new (杂志)in our school library. 44. Lucy has a strong (观念)of time. She can always finish her job on time. 45. The famous writer (选择)the words carefully when he writes. 46.After she came to study in our class, she (几乎) becomes my best friend. 47.―Reading is really fun. ― . Reading 10,000 books is like travelling 10,000 miles. 48.―Did he stay at home and finish all his homework yesterday? ―No. He went fishing with his friends . 49.―People in England drive lorries, but in America they drive trucks. ―Yes. There are differences between English and American English. 六、句子翻译(5小题;每小题3分,共15分) 50. 我任何时候都不说别人的坏话。 _________________________________________________________________________ 51.我长大了会照顾好我的父母。 _________________________________________________________________________ 52.当我的朋友们悲伤时,我就感到不开心。 _________________________________________________________________________ 53. 她是我们学校最有耐心的老师之一。 _________________________________________________________________________ 54.你练习得越多,英语就会说得越好。 _________________________________________________________________________ 七、阅读表达(3小题,共6分) It's just another day at school. You and your friend are chatting in your classroom. Suddenly, your friend's nose starts to bleed(流血).What would you do? Would you panic(惊慌失措)? Or would you do something to help your friend In daily life, we run into emergencies(突发事件,紧急状况)now and then. Nosebleeds are just one kind of emergency. But if you learn some basic first aid(急救)skills, you can help people during emergencies and maybe even save their lives. The second Saturday of September is World First Aid Day, which fell on Sept 8 this year. Right now is a good time for us to learn more about first aid. First aid, as its name tells us, refers to the first step you can take to care for someone who's injured(受伤的).It includes keeping them safe and staying calm. It also includes asking for help. Every year in China, 3.2 million people die in emergencies. That's an average of six people per minute. Expects say that the first 10 minutes after an accident can make the difference between life and death. This is why it's important for us to learn first aid. CPR(心肺复苏)is one of the most useful first aid skills. It can help people who've suffered cardiac arrest(心脏骤停).But if you want to perform CPR, you need to learn how to do it properly. You can take courses offered by the Red Cross Society or some hospitals. 55. When is World First Aid Day? 56. What should we do when someone is injured? 57. Do you think it's necessary for us to learn first aids Why or why not? 八、书面表达(共15分) 青少年杂志决定举行一次以“我最好的朋友”为题的英语征文比赛。假如你的最好的朋友是王梅,请结合以下要点写一篇100词左右的短文,可适当发挥。文章的开头已给出,不计入总词数。 身份 年龄;学校、班级 外貌 脸型;身材 性格 幽默;慷慨…… 学习 学习刻苦,成绩优秀 理想 长大后想……,因为…… My best friend I want to tell you about my best Friend named Wang mei. 3

    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-6104196 译林牛津 7A Unit 1 This is me测试(无答案)

    初中英语/牛津译林版/七年级上/Unit 1 This is me

    7A Unit 1 单元测试 单项选择(共10小题;每小题1分,满分10分) ( )1. Tom has __________e-dog. __________dog is very lovely. a; The B.an; The C. the; A D./; An ( )2.Everyone_________here now. Let’s ________. are, begin B.are, to begin C.is, to begin D. is, begin ( )3.-Which class are you in ?-I’m in ______. Grade One, Class Seven B.Class Seven, Grade One C.One Grade, Seven Class D. Seven Class, One Grade ( )4.He comes__________England and now he lives________Lianyungang. from, from B.in , in C. from, in D. in , from ( )5.-Kitty, you are a good dancer.-_______. Certainly B. Thank you C. You’re right D. No, I’m not. ( )6.Sandy’s hair_________long and her eyes____________big. A.is, is B. are, are C.are, is D.is, are ( ) 7. When you go to bed at night, you say “________”to your parents. Good morning! B.Good evening. C. Goodbye! D. Good night! ( ) 8.-Are Kate and Joan_________ good friends? -Yes, they are. Please look after_________. A. your; their B. your; them C. yours; theirs D.you; them ( )9.-This is a good book. I love_______it very much. reading B. looking C. writing D. doing ( )10.-______Lucy from the USA? -No, she_________from the USA. She comes from the UK. A. Does; doesn’t. B.Does; isn’t C. Is; doesn’t D.Is, isn’t 词汇(共10小题;每小题1分,满分10分) 根据句意和汉语提示 1.My brother is in__________(年级) 7. He’s tall. 2.Sandy and Daniel are my _______________(同班同学). We are in the same class. 3.Tom and Jack are the dogs’_______________(主人). 4.-Whose room is this? –It’s my two ___________(friend). 5.Does Daniel like____________(阅读) books? 根据短文内容和所给首字母, 写出完整正确的单词。 Millie is a new s________ at Sunshine Middle School. She is in Class 1, Grade 7. She is 12 y________ old. She loves reading. Her f_______, Sandy, is tall and s_______. She has l_______ hair. She likes listening to music. 选词填空(共10小题;每小题1分,满分10分) welcome to ; be ; after school; be good at; nice to meet you ; look after; live with; good morning; over there, play computer games 1._________________our new class, boys and girls. 2.---Hello,Tony. Nice to meet you. ---Hello, Sandy.______________________,too. 3.---Where is your English teacher?---Look. She is__________________. 4.Some students like_________________but it is bad for their eyes. 5.--____________you_________English?---Yes. I do well in English. 6.Now some young parents don’t know how______________their babies. 7.---What’s on the table?---There___________some paper and four knives. 8.My friends and I often plays football__________________. 9.We often say “_____________________”to our teachers when we meet in the morning. 10.The girl_____________her grandparents in the countryside when her parents go to work. 连词成句(共5小题;每小题1分,满分5分) are, my mother, from, I , Beijing , and ______________________________. Chinese, my, teacher, Lianyungang, from, is ___________________________. your, is, mother, good, dancing, at, _____________________________? you , know, do, to ,after, look ,e-dog, how,you ______________________________? 完成句子(共10小题;每小题1分,满分10分) A.按要求完成句子 I am a new student at Fenghuang Middle School.(否定句) ____________________________________________ His name is Daniel. (对划线部分提问) ____________________________________________ My hair is long.(改为同义句) ___________________________________________ He is from Nanjing.(改为同义句) ________________________________________ Simon does well in swimming.(改为同义句) _______________________________ My father is 39 years old.(对划线部分提问) ________________________________________ B.根据汉语提示完成句子 7. Sandy is__________and___________(又高又苗条).She likes listening to music. 8. My brother often plays football__________ __________.(放学以后) 9. I _______________(不擅长数学),Miss Wang. 10. Do you know _________________(如何照顾) your e-dog? 六.任务型阅读(满分5分) 请认真阅读下面短文,在短文后表格中的空白处填上适当的单词(注意:每空1个单词)。 Mr Green is our foreign(外国) teacher. He is a good teacher. He often helps us a lot. And he is nice to every student. His lessons are very interesting. We usually have fun in his lessons. We all like him. He is a tall and strong man. He says he is 40 years old. But he looks very young. He comes from New York. Now he lives in Nanjing with his family. He has a daughter. She is a pretty girl. And she studies in our school,too. Mr Green has many hobbies. He can sing many English songs. He also likes sports. He is in the school basketball team. Mr Green likes reading. We often borrow books from him. I think we are lucky(幸运)because Mr Green can teach us. Name Mr Green Job A______1_____ Nationality The USA _____2____ 40 years old What he is like Mr.Green is tall and strong. He looks young. His____3____are intereting and he likes to help his students. _______4______ Music, sports and reading Family He has a pretty daughter. She_____5______in our school.

    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-6104073 七年级(下册)Unit 12 What did you do last weekend 单元测试(A)(含答案)

    初中英语/新目标(Go for it)版/七年级下/Unit 12 What did you do last weekend?/本单元综合与测试

    七年级(下册)Unit 12 What did you do last weekend?单元测试(A) 一、单选题 1.Where ??????????your parents a moment ago? A.?was???????????????????????????????????????B.?were???????????????????????????????????????C.?is???????????????????????????????????????D.?are 2.We must ??????????our classroom clean every day. A.?keep??????????????????????????????????????B.?let??????????????????????????????????????C.?be??????????????????????????????????????D.?play 3.The poor girl was so ??????????that she found her lost shoes. A.?luckily??????????????????????????????????B.?luck??????????????????????????????????C.?lucky??????????????????????????????????D.?luckly 4.Look! There is a new program called Running Man on Zhejiang TV now. ? Hmm… It ________ exciting. A.?seems???? ??????????????????????????B.?looks like????????????????????????????C.?feels??????????????????????????????D.?feels like 5.一?????? did your cousin do after school yesterday? 一He played tennis with Mike on the playground.?? A.?Who??????????????????????????????????B.?Where??????????????????????????????????C.?How??????????????????????????????????D.?What 6.When I got home, I saw my mother ________ the room. A.?cleaning??????????????????????????????B.?cleans ??????????????????????????????C.?cleaned???????????????????????????????D.?clean 7.English is a useful ________, so you must learn it well. A.?message????????????????????????B.?question?????????????????????????C.?language??????????????????????????????D.?number 8.— Hi. Susan, when is Teachers' Day in China? — It's ??????????September 10th. A.?in?????????????????????????????????????????B.?on?????????????????????????????????????????C.?at?????????????????????????????????????????D.?for 9.Mr. Jackson keeps lots of __________ on his farm. A.?sheep???????????????????????????????B.?chicken???????????????????????????????C.?goose???????????????????????????????D.?pandas 10.— ?????????was your weekend? — It was OK. A.?What?????????????????????????????????B.?Which?????????????????????????????????C.?Where?????????????????????????????????D.?How 11.He was too tired. He didn't want to do ????????. A.?something?????????????????????????B.?anything?????????????????????????C.?nothing?????????????????????????D.?everything 12.—Who reached(到达) the station on time? —I _______!In fact, I arrived there 5 minutes earlier. A.?was????????????????????????????????????B.?reached????????????????????????????????????C.?did????????????????????????????????????D.?do 13.The young man sat down and watched his son ??????????a lovely cat. A.?play with??????????????????????????B.?plays to??????????????????????????C.?play to??????????????????????????D.?to play with 14.— Did you have a good lime last Friday? — Yes, I did. I really ??????????it. A.?hated????????????????????????????????B.?enjoy????????????????????????????????C.?forgot????????????????????????????????D.?enjoyed 15.There is something wrong with my ????????. I can't hear anything. A.?eyes????????????????????????????????????B.?teeth????????????????????????????????????C.?nose????????????????????????????????????D.?ears 二、翻译 (1)他们搭起帐篷. 开始做饭。 They ________?________?tents and started to cook food. (2)请您不要对孩子嚷嚷好吗? Could you please not ________?________?the children? (3)今天早晨5点钟妈妈就把我叫醒了。 My mother ________?me ________?at 5: 00 this morning. (4)那位歌手在那儿跳上跳下。 The singer jumped ________?and ________?there. (5)当我见到他的时候, 我吃了一惊。 When I saw him, I ________?a ________. 三、完形填空 Dear Grandmother and Grandfather, ?? ?How's it going? Last Sunday I went to Long Bay with my 1 . We got up at 6:30 in the morning.We ate breakfast at 7:00, 2 then we left for Long Bay.My father is a good driver and he 3 fast.But I have to say, the trip was a little 4 . When we got there, 5 was already(已经)ten o'clock. ??? Frist we swam and played balls in the water 6 ?over an hour. After that,we ate a big lunch in a restaurant.In the afternoon my mother and I 7 the sunshine on the beach.My father went 8 . He didn't get any fish.but it was 9 . Soon it was time to go home.My parents and I 10 Long Bay.What a great day we had! ??? I will visit you with my parents this weekend.I miss you very much. ??? Kate 1. A. sister??? B. brother C. parents D. grandparents 2. A. so??? B. but C. and D. or 3. A. drove B. rail? C. spoke D. ate 4. A. long?? B. noisy C. important D. expensive 5. A. I??? B. he C. she D. it 6. A. with? B. for? C. after D. under 7. A. got?? B. saw? C. enjoyed D. found 8. A. boating?? B. fishing C. climbing D. swimming 9. A. boring?? B. lucky C. free D. relaxing 10. A. visited??? B. cleaned C. missed D. left 四、阅读理解 A We are learning English, but how can we learn English well? A student can know a lot about English, but maybe he can't speak English. ??? If you want to know how to swim, you must get into the river. And if you want to be a football player, you must play football. ??? So, you see, you can learn by using it. You must listen to your teacher in class. You must speak English to your classmates every day and also you must write something in English. Then one day you may find your English very good. (1)You know a lot about English, but maybe _______ it A.?you can speak?????????????B.?you can study????????????C.?you can't speak?????????????D.?you can't study (2)You must get into the water_______ A.?to learn how to swim??????????????????????B.?to skate??????????????????????C.?to jump??????????????????????D.?to play (3)If you want to study English well, you must often________ A.?speak English to your classmates???????????????????B.?write something in English C.?listen to your teacher in class??????????????????????????D.?A, B and C (4)Which is the best title(标题)for this passage? A.?How to study swimming??????????????????????????????????B.?To be a good player C.?How to study English well???????????????????????????????D.?To learn English well is important B Hi, everyone! My name is Wang Kai. I’m twelve. I’m in Class 5 Grade 7. Teachers’ Day is coming. I want to give some presents to my teachers. ?? Miss Zhang is my English teacher. She is twentyfour years old. She likes flowers very much. I want to give her some flowers from my garden. My Chinese teacher has a fouryearold son, Li Xin. He likes playing football a lot. I want to give my Chinese teacher a “special” present: playing football with Li Xin for a day! What about my maths teacher Mr. Zheng? He likes drawing pictures. I would like to draw a picture of him and give it to him. ?? My friends, what presents do you usually give to your teachers? Please tell me! (1)Wang Kai would like to ______ to his English teacher.?????? A.??A. buy some flowers???????????????????????????????????????B.?give some flowers from his garden C.?make a card??????????????????????????????????????????????????????D.?give a football (2)______ likes playing football a lot.???????? A.?Wang Kai’s English teacher???????????????????????????B.?Wang Kai’s Chinese teacher C.?Wang Kai’s maths teacher????????????????????????????D.?Li Xin (3)Which of the following is NOT right? A.?There are three teachers in the passage.?? B.?Wang Kai’s Chinese teacher has got a son. C.?There is a garden at Wang Kai’s house. D.?Wang Kai would like to give his maths teacher a special present. C ??? Linda was born in Paris on December 24, 1998. It was her fifteenth birthday yesterday. She invited(邀请)her friends to her party a few days ago. Her parents were busy yesterday. But they got ready for(为……做好准备)the party. They bought some fish, chicken, beef, vegetables, drinks and fruit. Everything was ready. They put all the food and drinks on the table. And there was a nice birthday cake on the table, too. ??? It was seven fifteen and the party began (开始). The girl stood by the window and looked out of the window(窗户). She saw her friends coming. She ran to meet them at the door. Her parents could hear the children say “Happy birthday to you!” outside. 根据短文内容,判断正误。 (1)Today is December 25, 1998. (2)Her parents were not at home on her birthday. (3)They only bought some fish, chicken, vegetables, and fruit. (4)Linda's friends said "Happy birthday to you!". (5)The party began at six fifteen. D ?? Animals are our friends. We can find different animals here and there. Some animals live in big forests(森林) and some animals live with man. ??? Animals can help us a lot. Elephants can do some heavy work for us. And dogs can look after the home. The kids like dogs very much. Cats are women's favorite animals. We can eat their meat. We can make coats and shoes with their skins(皮). We can get milk from them. So man can’t live without animals.?? ? ?????? (1)???? ?????are our friends. A.?Animals?????????????????B.?Some animals on the farm?????????????C.?Some animals in big forest (2)Women like ??????????very much. A.?dogs????????????????????????????????????????B.?cats???????????????????????????????????????C.?elephants (3)What's “without” here in Chinese? A.?没有????????????????????????????????????????????B.?不吃?????????????????????????????????????C.?与…一起 五、书面表达 假如你是Lily,上周六你和你的朋友Rose参观蝴蝶馆。请你写一篇题为"A Trip to the Butterfly House"的英语短文,为你下周在英语角上的发言做准备。 要求:不少于60词,开头已给出,不计入总词数。 A Trip to the Butterfly House ??? Hey,I'm Lily.?????????????????????????????? 答案 一、单选题 1. B 2. A 3. C 4. A 5. D 6. A 7. C 8. B 9. A 10. D 11. B 12. C 13. A 14. D 15. D 二、翻译 16.important;to;learn 17. (1)put ;up (2)shout ;at (3)woke ;up (4)up ;down (5)got ;surprise 18.up;and;down 19.make;a;fire;keep;warm 20.put;up;the;tent 三、完形填空 21. (1)C;(2)C;(3)A;(4)A;(5)D;(6)B;(7)C;(8)B;(9)D;(10)D; 四、阅读理解 22. (1)C (2)A (3)D (4)C 23. (1)B (2)D (3)D 24. (1)0 (2)0 (3)0 (4)1 (5)0 25. (1)A (2)B (3)A 五、书面表达 One possible version: A Trip to the Butterfly House ??? Hey,I'm Lily. Last Saturday I visited the Butterfly House with my friend Rose. There we saw many kinds of butterflies, They came from different countries and they were all very beautiful .We took quite a lot of photos of them. The guide told us some stories about butterflies. They were very interesting. We learned a lot about butterflies and really had a good time in the Butterfly House.

  • ID:4-6104071 七年级(下册)Unit 11 How was your school trip 单元测试(B)(含答案)

    初中英语/新目标(Go for it)版/七年级下/Unit 11 How was your school trip?/本单元综合与测试

    七年级(下册)Unit 11 How was your school trip?单元测试(B) 一、单选题 1.—________ is that man? — You don't know him? He is Ma Yun. A.?Why????????????????????????????????????B.?Who?????????????????????????????????C.?Where???????????????????????????????????D.?How 2.Would you like to sit between _______? A.?you and he???????????????????B.?you and him???????????????????C.?me and him???????????????????D.?him and me 3.— Would you mind my opening the window? — ______ . It's so hot in the room. A.?Of course not??????????????????????????????B.?Certainly??????????????????????????????C.?Better not 4.There is no living thing on __________moon. A.?the???????????????????????????????????????????B.?a ? ???????????????????????????????????????????C.?不填 5.?—How much does an iPhone 6 ________? ?—More than 5,000 yuan. I don't think it is a good idea to ________ so much on a phone. A.?cost; cost?????????????????????B.?spend; spend???????????????????C.?cost; spend??????????????????????D.?spend; cost 6.Mary, your watch looks nice, who ??????it for you? A.?buys???????????????????????????????????B.?bought???????????????????????????????????C.?sells???????????????????????????????????D.?sold 7.—How long has he owned the company? —??????? ??1987. A.?Since?????????????????????????????????????B.?In?????????????????????????????????????C.?From?????????????????????????????????????D.?For 8.— Did you go shopping last week? — ________. A.?Yes, I did????????????????????????B.?Yes, I do????????????????????????C.??No, I don't????????????????????????D.?No, I'm not 9.—She is ______ and has trouble walking,so we help her go to school every day. —You're a good boy,son!It's good to help those ______. A.?disabled; in need?????????????????????????B.?ill; in fact?????????????????????????C.?lonely; in a way 10.What color ________ the socks? A.?can????????????????????????????????????????B.?do????????????????????????????????????????C.?are????????????????????????????????????????D.?Is 11.—Where is my bag? I can't find it. —Don't worry. It must be ?????????in your room. A.?somewhere???????????????????????B.?anywhere???????????????????????C.?everywhere???????????????????????D.?nowhere 12.— When ?????????you ?????????to learn to skate? — Five years ago. A.?do; start?????????????????????????B.?will; start?????????????????????????C.?had; started?????????????????????????D.?did; start 13.Let's play ______ basketball after school. A.?a??????????????????????????????????????????B.?an??????????????????????????????????????????C.?the??????????????????????????????????????????D.?\ 14.—? ? ? ? ? ? ? ? ? ?? —They are $30. A.?How much is it?????????????????????????????????????????????????B.?How much are these socks C.?How old are you???????????????????????????????????????????????D.?What are these socks 15.The number of Tik Tok users(抖音用户)______ sharply since Tik Tok _____ in 2016. It's really popular now. A.?has risen; appeared??????????????????????????????????????????B.?have been risen; appeared C.?have raised; was appeared??????????????????????????????D.?has been raised; was appeared 二、完形填空 ??? Arnold Pointer, a professional fisherman from the south of Australia, set free (释放) a big female white shark that was ??? 1 ???in his large fishing nets. He thought she would have more and more babies. But now the fisherman is facing a(n) ?? 2 ???problem. The white shark is so ?? 3 ?to him that for nearly 2 years she hasn't left him ? 4 . She even follows him everywhere. ? 5 ??this, Arnold Pointer can't do fishing — all the fishes are scared at her, and he doesn't know ??? 6 ??to do anymore. ????? It is hard to drive away such an almost 17-feet-long shark for Arnold Pointer. We all know the white sharks are protected 7 ??the wildlife conservation. At the same time, some special feeling has been ? 8 ?between Arnold and “Cindy”, the name the fisherman has given the white shark. ?????? Arnold says, “Every time I stop the boat, she always comes to me, turns on her back and lets me pet (抚摸) her body and neck. She sings, turns her eyes, and moves her fins (鳍) up and down, hits the water 9 .” ??? Cindy is ? 10 ?an interesting animal that Arnold has to try to go fishing in different places. Doesn't Cindy know what her action means? Maybe she really doesn't understand. 1. A. built B. caught C. killed D. invented 2. A. strange B. exciting C. happy D. serious 3. A. thankful B. useful C. careful D. wonderful 4. A. alive B. aloud C. alone D. asleep 5. A. For instance B. Instead of C. Such as D. Because of 6. A. how B. when C. what D. why 7. A. up B. on C. by D. down 8. A. established B. achieved C. expected D. increased 9. A. sadly B. normally C. luckily D. happily 10. A. so B. such C. too D. much 阅读理解 A ?? My name is Takashi. I am ten years old. I live in Tokyo, the capital of Japan. Now I'd like to tell you something about my school day. ??? In the morning I get up at seven, and I eat breakfast at half past seven at a table called a kotatsu. We usually sit on mats with our legs under the table. ???? After breakfast, I start going to school at ten to eight. I usually wear a yellow hat and a T-shirt. The clothes can tell other people my address and my school. I go to school from Monday to Friday and every other Saturday. When it's lunch time, we eat in our classroom. Our teacher eats with us, too. Sometimes we have sushi, a kind of popular Japanese food. Many people in Japan like it very much. We make it with rice, fish and eggs. ????? My school day is not easy, but most of us enjoy it because we want to have a good future. (1)How old is Takashi? A.?He is 6 years old. ?????????????????????????????????????????????B.?He is 7 years old. C.?He is 9 years old. ?????????????????????????????????????????????D.?He is 10 years old. (2)When does Takashi get up? A.?At seven in the morning. ????????????????????????????????B.?At ten to seven. C.?At ten to eight.? ???????????????????????????????????????????????D.?At half past seven. (3)Where does Takashi eat his lunch? A.?At home???????????B.?In the classroom.?????????????C.?In the hotel.? ????????????????????D.?In the restaurant. (4)?What can we learn from the passage? A.?Takashi isn't from Japan. B.?Kotatsu is a kind of Japanese food. C.?Takashi doesn't eat lunch with his teacher. D.?We can know Takashi’s school from his clothes. (5)What's the best title for the passage? A.?My School Day in Japan.? ???????????????????????????????B.?My Favourite Food. C.?My Teacher and School. ?????????????????????????????????D.?My Breakfast and Lunch. B My dear friend. ??? I'm on vacation on an island(岛)in Greece.I arrived on Saturday morning.I stay in a hotel and it has a pool.The island is beautiful.It is hot and sunny here every day. ??? Yesterday ,I went to the beach early in the morning.I took a long swim and then I sunbath(沐目光浴).Next.I had lunch at a small restaurant near the beach.I met some boys from Romania at the restaurant.They were all very friendly.After lunch we played volleyball on the beach. ??? This morning, I went to Delos.After that I went shopping and I bought you a nice gift.I'm sure you'll like it. ??? See you when I get home. ??? Love; ??? Helen Mr. James Hook 1128 West Fourth Avenue New York NY10003 USA 根据材料内容选择最佳答案。 (1)When did Helen get to me island in Greece? ??? A.?On Saturday morning.???????????????????????????????????B.?On Saturday afternoon. C.?On Sunday morning.?????????????????????????????????????D.?On Sunday afternoon. (2)How is the weather on the island? ??? A.?Cloudy and cold.???????B.?Hot and sunny.???????C.?Sunny but cold.???????D.?Hot but cloudy. (3)What did Helen do yesterday? ??? A.?She played tennis.?????????????????????????????????????????B.?She visited Delos. C.?She went shopping.???????????????????????????????????????D.?She sunbathed on the beach. (4)Helen and James are?????? . ??? A.?teacher and student???????????????B.?sister and brother???????????????C.?classmates???????????????D.?friends (5)Where is James now? ??? A.?In Greece.?????????????????????B.?In the USA.?????????????????????C.?In China.?????????????????????D.?In the UK. C ??? Sam had a great time on the trip to Qingdao last summer. He got up early and went there so fast by bus. The weather was cloudy. Luckily, it didn't rain. First he went to the G-olden Beach. He had a lot of fun on the beach. He watched the waves breaking on the shore(海浪拍岸). He went fishing and took some photos there. After that, he visited The World of Underground Sea. There were too many people. He watched the dolphin show. The dolphin was quite smart and friendly. Also he saw different kinds of fishes and animals. They were very interesting. He went round the World and bought some lovely and cheap gifts. (1)Did Sam take the train to Qingdao? (2)How was the weather? (3)Did he have a good time on the Golden Beach? (4)What did he visit after he visited the beach? (5)How were his gifts'? D ??? We went on a school trip to New York. We had a good time. There were twenty-four students and three teachers. It was a five-day trip, and we visited some attractions (景点). ??? We stayed at a hotel and six people had one room. We often had our meals out of the hotel—there were a number of restaurants nearby. We went around the city, and we were really given quite a lot of freedom(自由). So long as (只要) we were back to our rooms by 10 p.m., we could go where we wanted to. I was surprised at how safe I felt walking around New York in small groups. My friends and I enjoyed ourselves on the trip. I would like to advise it to anyone. If you decide to go, you will have a great time! (1)What is the message mainly about? A.?A picnic??????????????????????B.?A school trip.??????????????????????C.?Ice-skating??????????????????????D.?Shopping. (2)How many people went on the trip? A.?Six????????????????????????????B.?Ten????????????????????????????C.?Twenty-four????????????????????????????D.?Twenty-seven. (3)According to the passage, which of the following is NOT true? A.?Six students lived in one room in the hotel. B.?Students had to get back to the hotel by 10 pm. C.?Students spent five days on the trip. D.?Students had their meals in the hotel. (4)What did the author think of the trip? A.?He had a good time.???????????????????????????B.?He wanted more freedom on the trip. C.?He didn't want to come back.????????????D.?He was surprised at how dangerous New York was. (5)What does the underlined word "advise" mean in Chinese? A.?说??????????????????????????????????????B.?推荐??????????????????????????????????????C.?建议??????????????????????????????????????D.?喜欢 四、翻译 1.电视剧《人民的名义》自三月份开播以来受到数百万人的欢迎。 The TV series In the Name of People has become popular among________of people ________ it was shown in March. 2.莉萨,你量过你的体温了吗? Lisa,have you________yet? 3.你的成功取决于你做了什么和你怎么做。 4. (1)皮特是一个诚实的男孩,是吗? Pete is an honest boy,??________ ________?? (2)雨下得如此大以致我不得不呆在家里。 It is raining???________???? heavily????________???? I have to stay at home. (3)这是一个多么有趣的故事啊! ________ ?________? interesting story this is! (4)别在阳光下看书,否则你的眼睛会受到损害。 ________? read in the sun,?????________??? you will have your eyes hurt (5)我们应该学会与别人友好相处。 We should learn to ________ ?________??? well with others. 5.根据汉语提示完成下列句子,一空一词。 (1)不要把任何热的东西投进垃圾桶。 Don't put ________ ________ ________ the rubbish bin. (2)突然,他听到有人耳语:"别害怕!" ________, he ________ someone ________ to him: "Don't be afraid!" (3)后来,消防队员来把火扑灭了。 Later, some firemen came and ________ ________ the fire. (4)信不信由你,我五岁的时候会拉小提琴。 ________ ________ ________ ________, I could play the violin when I was 5. (5)上周,一个五岁的女孩迷路了,在街上哭。 Last week, a five-year-old girl ________ ________ ________ and was crying in the street. (6)这双鞋子看上去很漂亮,我想试穿一下。 This pair of shoes ________ ________. I want to ________ ________ ________ 五、书面表达 书面表达。请根据下面提供的信息写一篇不少于60词的短文。 You Your best friend 年龄 14岁 15岁 外貌 很高,留着短发 很高,有点胖,大眼睛 爱好 打篮球,下棋 打篮球,读书 性格 更活泼,更风趣 更文静,更勤奋 ? ??Tom is my best friend . He is …… 答案 一、单选题 1. B 2. D 3. A 4. A 5. C 6. B 7. A 8. A 9. A 10. C 11. A 12. D 13. D 14. B 15. A 二、完形填空 16. (1)B;(2)D;(3)A;(4)C;(5)D;(6)C;(7)C;(8)A;(9)D;(10)B; 三、阅读理解 17. (1)D (2)A (3)B (4)D (5)A 18. (1)A (2)B (3)D (4)D (5)B 19. (1)No, he didn't. (2)It was cloudy.??? (3)Yes, he did. (4)He visited the World of Underground Sea. (5)They were lovely and cheap.? 20. (1)B (2)D (3)D (4)A (5)C 四、翻译 21.millions;since 22. taken your temperature 23. Your success depends on what you do and how you do it. 24. (1)isn't ;she (2)so ;that (3)What ;an (4)Don't ;or (5)get ;along/ on 25. (1)anything;hot;into (2)Suddenly;heard;whispering (3)put;out (4)Believe;it;or;not (5)lost;her;way (6)looks;beautiful/nice/smart/pretty;try;them;on 五、书面表达 26. ???Tom is my best friend . He is my best friend. He is 15 years old and I am 14 years old.we are in the same class. I am more lively and more interesting. He is More quiet, more diligent. He likes playing basketball and reading ,but I like playing and playing chess.I am tall and have short hair. He is tall too,but he is a little heavy and has big eyes.

  • ID:4-6104060 七年级(下册)Unit 11 How was your school trip 单元测试(A)(含答案)

    初中英语/新目标(Go for it)版/七年级下/Unit 11 How was your school trip?/本单元综合与测试

    七年级(下册)Unit 11 How was your school trip?单元测试(A) 一、单选题 1.My mother _______ some cakes for us every day.??? A.?makes????????????????????????????????????????B.?make??????????????????????????????????????C.?made? 2.—Did you learn ???????? —Yes. I did. I learned quite a lot. A.?something?????????????????????????B.?nothing?????????????????????????C.?everything?????????????????????????D.?anything 3.— I'll go lo Beijing for a trip next weekend. — Great! ?????????. A.?Good luck???????????????????B.?Best wishes???????????????????C.?Have a good time???????????????????D.?I'm sorry 4.It rained first, but then ???????????sun came out again. A.?a??????????????????????????????????????????B.?the??????????????????????????????????????????C.?an??????????????????????????????????????????D.?/ 5.— Have we got any ???? ? ? for Spring Festival? — Yes. We have got some milk. And we want to get some juice too. A.?fruit????????????????????????????B.?drinks???????????????????????????????C.?vegetables????????????????????????????????????D.?meat 6.— Where is the cake I made this morning? — We ________ it, Mom. Can you make another one for us? A.?will eat????????????????????????????????B.?eat????????????????????????????????C.?ate????????????????????????????????D.?were eating 7.Mike,can you show us??? your school now? ??? A.?of?????????????????????????????????????B.?to?????????????????????????????????????C.?around?????????????????????????????????????D.?along 8.We can not see___sun if it is couldy. A.?the?????????????????????????????????????????B.?a?????????????????????????????????????????C.?an???????????????????????????????????????????D.?/ 9.She was ??????in science when she was young. A.?interesting?????????????????????????????B.?good?????????????????????????????C.?interested?????????????????????????????D.?well 10.— How ________your weekend? — It ________ great. But I ________ tired now. A.?was; was; am???????????????????????B.?is; was; was???????????????????????C.?is; is; am???????????????????????D.?is; is; was 11.The poor girl had to do ??????????because her parents were not at home. A.?everything?????????????????????????B.?anything?????????????????????????C.?nothing?????????????????????????D.?something 12.Now everyone, please turn to Page________ and look at the ________ picture. A.?Fifth; five???? ?????????????????????????B.?Five; fifth???????????????????????C.?Fifth; fifth?????????????????????????D.?Five; five 13.Do you know robots can ?????????with people? A.?play chess?????????????????B.?play the soccer????????????????????C.?play violin?????????????????D.?play the tennis 14.—?????? was the book sale in your school library last Sunday? —Great.?? A.?When??????????????????????????????????B.?How??????????????????????????????????C.?Where??????????????????????????????????D.?What 15.Sam opened the door and ________ a lovely dog outside. A.?finds????????????????????????????????B.?will find????????????????????????????????C.?finding????????????????????????????????D.?found 二、完形填空 ??? Last summer I went to Hawaii with my family.It was a very 1 trip. We flew there. It was my first time to take a 2 . I felt very excited.When we got there,we found a nice hotel 3 the sea. We lived there for five days. We 4 early every day.After breakfast,we went to the beach(海滩).My brother and I 5 in the sea and played games on the beach.My father took 6 of us.My mother sat on the chair 7 read her favorite book. ??? We visited many beautiful places and 8 a lot of food there.The food was very delicious.I also made two 9 there.They were very friendly and invited 10 to their homes.The trip was very nice and we want to go there again next year. 1. A. exciting??? B. difficult C. important D. terrible 2. A. bus? B. train C. plane D. boat 3. A. in??? B. near? C. on D. at 4. A. came home??? B. went to sleep C. got up D. made a wish 5. A. slept? B. grew C. studied D. swam 6. A. messages?? B. photos?? C. lessons D. seats 7. A. so? B. but C. and D. or 8. A. ate? B. visited C. made D. showed 9. A. dumplings??? B. snowmen C. robots D. friends 10. A. them B. us C. her D. him 阅读理解 A ?? Now people in England, the US and many other countries celebrate Mother's Day. Mother's Day is on the second? Sunday of May. On this day, children give flowers, cards, chocolate and other things to their mothers, but they don't give money to them. And they also make presents for their mothers. And some of them get up early to cook breakfast for their mothers. They also help their mothers do housework. They want to show their love to their mothers. They know if? they have no mothers; they can't live a happy life. ??? Many people in China celebrate this festival for their mothers because they want to show? their love to their mothers too. In every Chinese family, the mother looks after? the children, does the housework and cooks meals for the family, so she is quite hard-working and she is always busy in the family. Now more and more people celebrate Mother' Day in China. (1)When is Mother's Day? A.?The first Sunday of May. ?????????????????????????????????B.?The second Sunday of May. C.?The first Saturday of February. ??????????????????????D.?The second Saturday of February. (2)What presents do mothers usually get on Mother's Day? A.?Flowers, money and cards. ?????????????????????????????B.?Flowers, money and chocolate.??????? C.?Flowers, cards and chocolate. ????????????????????????D.?Money, cards and chocolate. (3)On Mother's Day, children don't ____________. A.?make presents ????????????B.?cook breakfast ????????????C.?get up late ??????????????????D.?do housework (4)What does the underline word “hard-working” mean in the passage? A.?勤劳的.????????????????????????????B.?聪明的. ???????????????????????????????C.?美丽的. ?????????????????????????????????D.?困难的. (5)Why do many Chinese people celebrate this festival for mothers? A.?Because they know Mother's Day. ?????????????????B.?Because their mothers are very busy. C.?Because they have mothers. ??????????????????????????D.?Because they love their mothers very much. B ???? Han Mei went to Qingdao on vacation. The first day the weather was terrible! It was cloudy and rainy. Han Mei took a bus to a park. The park was crowded but very interesting. It was sunny and hot the next day. Han Mei went to the beach. She played soccer and went skateboarding. It was great!? The last day she visited her aunt and uncle. In the evening, they went to the movies. They watched a very funny comedy. 根据短文内容,回答下列问题。 (1)How was the weather the first day? ________? (2)How did Han Mei go to the park? ________? (3)Where did Han Mei go the next day? ________? (4)Who did Han Mei visit the last day? ________? (5)What kind of movie did Han Mei watch?? ________? C ? American boys and girls love watching television.? Some children spend six hours a day in school and four to six hours a day in front of the television set.? Some even watch television for eight hours or more on Saturday.? ?? Televisions are like books or films.? A child can learn both bad things and good things from them.? Some programs help children to understand the news,? and others show people and places from other countries or other time in history.? With television,? a child does not have to go to the zoo to see animals or to the ocean to see a ship.? Boys and girls can see a play,? a concert or a game at home.? Television brings many places and events into our homes.? Some programs show crimes (犯罪活动) and other things that are bad for children,? so parents sometimes help them to find other interesting things to do. (1)Some children spend eight hours or more ________ on Saturday. A.?studying????????????B.?playing card games????????????C.?watching TV????????????D.?helping their parents (2)On television children can see ________. A.?games??????????????????????B.?big animals??????????????????????C.?oceans??????????????????????D.?almost everything (3)Children usually spend ________ a day in school. A.?six hours??????????????B.?more than eight hours??????????????C.?only a few hours??????????????D.?four hours (4)“Television brings many places and events into homes. ” means ________. A.?television makes things happen in homes B.?we can know places and events without going to see them C.?we can see houses and buildings on TV D.?we can find them easily (5)Parents sometimes help their children find other things to do when there is ________ for children. A.?a bad program?????????????????B.?an animal?????????????????C.?a game?????????????????D.?an uninteresting film D ??? We went on a school trip to New York. We had a good time. There were twenty-four students and three teachers. It was a five-day trip, and we visited some attractions (景点). ??? We stayed at a hotel and six people had one room. We often had our meals out of the hotel—there were a number of restaurants nearby. We went around the city, and we were really given quite a lot of freedom(自由). So long as (只要) we were back to our rooms by 10 p.m., we could go where we wanted to. I was surprised at how safe I felt walking around New York in small groups. My friends and I enjoyed ourselves on the trip. I would like to advise it to anyone. If you decide to go, you will have a great time! (1)What is the message mainly about? A.?A picnic??????????????????????B.?A school trip.??????????????????????C.?Ice-skating??????????????????????D.?Shopping. (2)How many people went on the trip? A.?Six????????????????????????????B.?Ten????????????????????????????C.?Twenty-four????????????????????????????D.?Twenty-seven. (3)According to the passage, which of the following is NOT true? A.?Six students lived in one room in the hotel. B.?Students had to get back to the hotel by 10 pm. C.?Students spent five days on the trip. D.?Students had their meals in the hotel. (4)What did the author think of the trip? A.?He had a good time.???????????????????????????B.?He wanted more freedom on the trip. C.?He didn't want to come back.????????????D.?He was surprised at how dangerous New York was. (5)What does the underlined word "advise" mean in Chinese? A.?说??????????????????????????????????????B.?推荐??????????????????????????????????????C.?建议??????????????????????????????????????D.?喜欢 四、翻译 根据汉语意思完成英语句子。 (1)你对画画感兴趣吗? Are you ________??________?painting? (2)这些农民去年种了草莓。 The farmers ________??________?last year. (3)总的来说, 这次旅行非常好。 ________??________??________?, the trip was great. (4)你爬过山吗?不, 我没有。 — ________?you ________?a ________?? — ________?, I ________?. (5)不要担心, 他会喂鸡的。 ________?________?. He can ________??________??________. 五、书面表达 假如你是李华,上周你去北京旅游。请根据下面表格中的内容提示给你的美国笔友Andy写一封电子邮件,向他介绍你的这次北京之旅。 天气情况 晴朗,但有点热 旅行时间 一周 参观景点 长城(the Great Wall)、故宫(the Palace Museum)、颐和园(the Summer Palace)等许多名胜古迹(places of interest) 你的感受 虽然人特别多,很拥挤(crowded),但玩得非常开心 要点: 1).内容须包括所有要点提示,可适当发挥; 2).词数60左右,电子邮件的格式和开头已给出,不计入总词数。 Dear Andy, ??? How is everything going? 答案 一、单选题 1. A 2. D 3. C 4. B 5. B 6. C 7. C 8. A 9. C 10. A 11. A 12. B 13. A 14. B 15. D 二、完形填空 16. (1)A;(2)C;(3)B;(4)C;(5)D;(6)B;(7)C;(8)A;(9)D;(10)B; 三、阅读理解 17. (1)B (2)C (3)C (4)A (5)D 18. (1)It was cloudy and rainy. /It was terrible. (2)She took a bus to the park. /She went to the park by bus. (3)She went to the beach. (4)She visited her aunt and uncle. (5)She watched a comedy. 19. (1)C (2)D (3)A (4)B (5)A 20. (1)B (2)D (3)D (4)A (5)C 四、翻译 21. (1)interested ;in (2)grew ;strawberries (3)All ;in ;all (4)Did ;climb ;mountain ;No ;didn't (5)Don't ;worry ;feed ;the ;chickens 22.went;for;a;walk 23. (1)Is ;interested ;in ;swimming (2)All ;in ;all (3)learned ;a ;lot ;about (4)don't ;at ;all (5)along ;the ;way 24.too;many 25.talking;with;a;farmer 五、书面表达 26.One possible version: Dear Andy: ??? How is everything going? ??? Last week I went on a trip to Beijing. It was sunny, but a little hot. I visited many places of interest like the Great Wall, the Palace Museum and the Summer Palace.I spent one week there. There are too many visitors and every place was crowded,but I had fun there. ??? If you'd like to visit Beijing, I'll show you around it ??? Yours, ??? Li Hua.

  • ID:4-6104056 七年级(下册)Unit 10 I’d like some noodles.单元测试(B)(含答案)

    初中英语/新目标(Go for it)版/七年级下/Unit 10 I’d like some noodles./本单元综合与测试

    七年级(下册)Unit 10 I’d like some noodles.单元测试(B) 一、单选题 1.Mr. Li is always patient to give me ????on how to work out the problems. A.?an advice?????????????????????????????B.?many advice?????????????????????????????C.?some advice 2.British people eat ________ a lot, and they are cooked in different ways. A.?potato???????????????????????????????B.?potatoes???????????????????????????????C.?beef???????????????????????????????D.?chicken 3.People have birthday cakes ???????????candies. A.?on???????????????????????????????????????B.?in???????????????????????????????????????C.?with???????????????????????????????????????D.?into 4.— Would you like to lend me some money? — I'd love to, _______ I left my purse at home. A.?so????????????????????????????????????????B.?and????????????????????????????????????????C.?or????????????????????????????????????????D.?but 5.In this group, most of the members are ???????. A.?twenty year olds????????????????????B.?twenty-year-old????????????????????C.?twenty-year -olds 6.— I don't have _______ to tell him the bad news. ?— Why not ask his parents _______a talk with him? A.?attention; have???????????B.?courage; have???????????C.?courage; to have???????????D.?attention; to have 7.—The boys were crazy when Spiderman came along at the parade in the Universal Studio. ?—Of course they were. You know, Spiderman was always those boys' favourite. A.?made a speech???????????????????????????B.?disappeared???????????????????????????C.?showed up 8.Please tell him to leave the window ________. A.?open??????????????????????????????B.?opened??????????????????????????????C.?is open??????????????????????????????D.?opening 9.—How is your mother? —__________ A.?I'm fine.?????????????????B.?She is my mother.?????????????????C.?She is fine.?????????????????D.?She is a teacher. 10.He's gone to the library ,_______ he ?????????????????? A.?isn't?????????????????????????????????B.?doesn't?????????????????????????????????C.?hasn't?????????????????????????????????D.?wasn't 11.I'd like a cake ________ cream on it. A.?for???????????????????????????????????????B.?on???????????????????????????????????????C.?with???????????????????????????????????????D.?of 12.The old scientist has made a great contribution ?????????the moon.???? A.?in explore????????????????????????B.?to explore????????????????????????C.?explore????????????????????????D.?to exploring 13.This kind of flower only?????? in winter, so we can't see it in summer. A.?enters???????????????????????????????B.?appears???????????????????????????????C.?leaves???????????????????????????????D.?sleeps 14.?????? ?lunch, Cindy likes ?????. A.?For, tomatoes??????????????????????????????B.?For, potato??????????????????????????????C.?In, salad 15.What __________ bad weather! A.?a??????????????????????????????????????????B.?an??????????????????????????????????????????C.?the??????????????????????????????????????????D.?/ 二、完形填空 " Wanted: A violin. Can’t pay much. Call…" The ad in the newspaper made me remember my childhood. Because my family was 1 , I couldn’t have a violin. So I asked, "Daddy, may I have a?? 2 ?" Daddy’s face looked sad. But a few weeks later, Daddy went home with a case in his hand. Inside the case was a second—hand violin for seven dollars. No one could know how 3 ?I was when I took my violin to school for my first lesson. Several years later, I became famous as a violinist. And then, I carefully 4 the violin away. Now 5 ?this ad, I discovered the case deep in my closet(储藏室). I put it on the table. Then I picked up the 6 ?, walked to the telephone and called the number. Later in the day, a man aged about 30 knocked at the door. "I’ve been expecting someone can answer my advertisement.? My daughter wants a violin so? 7 ," he said, examining my violin. "How much is it?" I said, " 8 dollars. " "Are you surer" he asked. "Seven dollars," I? 9 ?and then added, "I hope your daughter will be 10 ?to have it and enjoy it as I did. " I smiled, but I found my tears roiling down my face. 1. A. rich B. poor C. large D. small 2. A. drum B. guitar C. violin D. piano 3. A. surprised B. excited C. bored D. interested 4. A. carried B. put C. took D. threw 5. A. about B. by C. in D. for 6. A. ad B. violin C. case D. newspaper 7. A. badly B. easily C. quickly D. luckily 8. A. Ninety B. Twenty C. Seven D. Five 9. A. repeated B. showed C. reminded D. suggested 10. A. clever B. sad C. afraid D. happy 三、阅读理解 A ?? Hello, everyone! My name is Bob. I have a good friend. His name is Paul. He is a yellow dog. I like him very much. ?????Every morning Paul runs with me, and we play in the park every afternoon. Paul is very fat. He likes eating beef hamburgers for breakfast. For dinner, he likes fish. Paul likes red. He has two red hats. Look! They are on my bed. ?????? But Paul is lost now. Please help me. My telephone number is 312-3216. My E-mail address is paul2014@sina.com. Thanks.?? (1)?Paul is ________. A.?Bob’s brother???????????????????B.?a dog????????????????????C.?Bob’s classmate??????????????????????????D.?a cat (2)Paul _________ every morning. A.?runs with Bob???????????B.?plays with hats?????????????C.?eat hamburgers???????????????????D.?watches TV (3)Where do Bob and Paul play every afternoon? A.?at home???????????????????????B.?at school?????????????????????C.?in the park????????????????????????D.?in the library (4)Which of the following is NOT true? A.?Paul is Bob’s friend.???????????????????????????????????????B.?Paul has two red hats. C.?Bob’s telephone number is 312-3216.?????????D.?Bob likes eating beef hamburgers and fish. (5)Bob writes the passage(文章) to _______. A.?thank Paul????????????????B.?introduce(介绍) Paul????????C.?ask for help?????????????????????D.?show his love B Lost:A white dog My name is Alan Green .My phone number is 216-0911 .You can e-mail me at alan ?6515@163.com Found:A purple schoolbag An English book ,a dictionary and some keys are in it .My name is Rita Black .My phone number is 612-7878 . Found : A photo I found a photo in the shcool library .A teacher ,a girl and a boy are in the photo .The teacher is in a blue jacket .Is it yours ? Call Mike at 216-9871. Lost : A model plane I lost my model plane .I must find it .Call Tony at 678-0911 . E-mail me at tony 808@126.com (1)Alan can't find his ???????. A.?schoolbag???????????????????????????B.?dog???????????????????????????C.?photo???????????????????????????D.?model plane (2)What is NOT in the schoolbag ? A.?A dictionary?????????????????????B.?An English book?????????????????????C.?A notebook?????????????????????D.?Keys (3)What color is the teacher's jacket ? A.?White???????????????????????????????????B.?Yellow???????????????????????????????????C.?Blue???????????????????????????????????D.?Red (4)If (如果)you find a model plane ,you can call ??????. A.?Alan????????????????????????????????????B.?Tony????????????????????????????????????C.?Mike????????????????????????????????????D.?Rita (5)Mike's telephone number is ??????. A.?216-9871?????????????????????????B.?678-0944?????????????????????????C.?216-0911?????????????????????????D.?612-7878 C ?? If you are sitting at a table with people you don't know, it is impolite to smoke without first asking if it will disturb them. At American restaurants and coffee shops, cold water is usually served before you order. You may find the bread and the butter are free, and if you order coffee, you may get a free refill. ??? Most cities and towns have no rules about opening and closing time for stores and restaurants, though they usually do make rules for bars. Especially in big cities, stores may be open 24 hours a day. Serving in restaurants are often large. If you can't finish the meal but would like to enjoy the food later, ask the waiter or the waitress for a “doggie bag”(剩菜袋). It may have a picture of a dog on it, but everybody knows you are taking the food for yourself. Tips are not usually added to check. You should leave a tip of about 15% on the table when you leave. In some restaurants, a waiter or waitress often brings your check on a plate, and you can put your money there. Then the waiter or the waitress brings you your changes. (1)______is usually served before you order at American restaurants or coffee shops. A.?bread??????????????????????????????B.?Butter??????????????????????????????C.?Coffee??????????????????????????????D.?Cold water (2)American people always _____ when servings are too large for them. A.?take the food home for their dogs B.?leave the food on the table and go away C.?take the food home in doggie bags for themselves. D.?ask the waiter or the waitress to keep the food for them. (3)If you spend $120 for your meal, you’ll probably leave a tip of________. A.?$10??????????????????????????????????????B.?$18??????????????????????????????????????C.?$30??????????????????????????????????????D.?$50 (4)How can you give tips in America? A.?They are usually added to the check. B.?They are added to the price of the meal. C.?A tip is usually 1/5 of the price of the meal. D.?You can leave them on the table when you leave. (5)Which of the following is TRUE according to the passage? A.?It’s bad manners to smoke if the people who sit at the same table mind it. B.?At American restaurants and coffee shops, bread, butter and coffee are all free. C.?American people never sit with people they don't know. D.?Few cities and towns make rules for bars in America. D ??? Tom is five years old. He has no brothers or sisters. He is a lovely boy. He doesn't go to school because he is too young. He likes to play with other children in the small park every day. ??? The park is near his building. In the park there are interesting things to see and play with. ??? Tom's parents love him very much. They often buy him nice things. This time, his mother buys some new clothes for him. The clothes are expensive and nice. Tom is very happy to wear them. ??? “Mum, can I go out and play with my friends? I want them to see my new clothes,” asks Tom. “All right, but please keep your clothes clean,” says Mum. “I am going to do some cooking. We will have supper after your father comes back.” At about six, his father comes back from work. And Tom goes home for supper. ??? “Why do you have much earth (泥土) on your clothes?” asks his mother. ??? “Because I have some falls(摔跤), ” answers Tom. “You should not make the nice clothes dirty” Mother says. ??? “I'm sorry, Mum” says Tom, “But I have no time to take off my clothes when I fall.” (1)Tom ____________. A.?is six years old????????B.?is a student? ?????????C.?is five years old????????D.?has a brother and a sister (2)How do you know Tom's parents love him very much? A.?They let him play with other small children.??B.?They let watch TV all day. C.?They often buys some nice things for him.????D.?Tom doesn't go to school. (3)How does Tom make his clothes dirty? A.?Hi friends make his clothes dirty. B.?He has some falls. C.?He doesn't like the new clothes. D.?He takes off his new clothes and puts them on the dirty earth. (4)The word “lovely ” means __________. A.?淘气的????????????????????????????????B.?可爱的????????????????????????????????C.?好看的????????????????????????????????D.?喜爱的 (5)Which is not right? A.?Tom doesn't go to school.??????????????????????????????B.?There is a small park near his home. C.?Before Tom falls, he takes off his clothes.??????D.?Tom often goes out to play with his friends. 四、翻译 (1)扬州是最适合我们居住的地方。 (2)如果明天不下雨,我们就去公园野炊。 (3)政府已采取措施为雅安人民捐款。 (4)他如此地粗心以致于他被要求将这个单词抄写五遍. (5)越来越多的人意识到保护环境的重要性。 五、书面表达 每年的8月8日是"全民健身日", 为了让这项运动更加深入人心, 某英文杂志的"运动与健康"栏目正在以Let's Do Exercise为题, 向广大中学生征文, 请根据下列表格中的要点提示写一篇文章, 向栏目投80词左右的英文稿件。(参考词汇: keep fit, train a person's character, PE classes) 运动的重要性 运动的时间与方法 ·保持健康 ·培养个人性格 …… ·上学时步行或骑自行车 ·体育课做各种锻炼(跑步, 打篮球……) ·周末和朋友去爬山、游泳等…… 答案解析部分 一、单选题 1. C 2. B 3. C 4. D 5. C 6. C 7. C 8. A 9. C 10. C 11. C 12. D 13. B 14. A 15. D 二、完形填空 16. (1)B;(2)C;(3)B;(4)B;(5)D;(6)D;(7)A;(8)C;(9)A;(10)D; 三、阅读理解 17. (1)B (2)A (3)C (4)D (5)C 18. (1)B (2)C (3)C (4)B (5)A 19. (1)D (2)C (3)B (4)D (5)A 20. (1)C (2)C (3)B (4)B (5)C 四、翻译 21. (1)Yangzhou is the best place\the most suitable place for us to live(in). (2)If it doesn't rain tomorrow, we will go to the park to have a picnic\go on a picnic. (3)The government has taken actions to raise money for the people in Ya'an. (4)He was so careless that he was asked to copy the word five times. (5)More and more people realize the importance of protecting the environment. 五、书面表达 26. It’s very important for us to do exercise. Doing exercise can not only help us keep fit, but also help to train a person’s character. What’s more, doing exercise helps us to study better. We can do exercise whenever we want. It is good for us to go to school on foot or by bike. In PE classes, we can do all kinds of exercise, such as running, jumping, playing basketball and so on. On weekends, we can climb mountains or go swimming with our friends. Also, we can go hiking during the vacations. Let’s do exercise and have a healthy lifestyle together!

  • ID:4-6104050 七年级(下册)Unit 10 I’d like some noodles.单元测试(A)(含答案)

    初中英语/新目标(Go for it)版/七年级下/Unit 10 I’d like some noodles./本单元综合与测试

    七年级(下册)Unit 10 I’d like some noodles.单元测试(A) 一、单选题 1.I don't like ????????. A.?onions, tea or porridge????????????????????????????????????B.?onions, tea and porridge C.?onion, tea or porridges????????????????????????????????????D.?onion, tea and porridges 2.There are many ______? in the supermarket. A.?special???????????????????????????B.?a special????????????????????????????C.?specials???????????????????????????D.?special’s 3.I don’t like eggs,hot dog???????? onions. A.?and???????????????????????????????????????B.?or???????????????????????????????????????C.?but????????????????????????????????????????D.?so 4.— Would you like to have dinner with us? ? — I'd love to, ________ I'm too busy now. A.?and????????????????????????????????????????B.?or????????????????????????????????????????C.?but????????????????????????????????????????D.?so 5.My brother likes???????? , so he likes?????? noodles very much.??? A.?potato;potato???????B.?potatoes;potato???????C.?potatoes;potatoes???????D.?potato;potatoes 6.— Mom, can you teach me ________ to make tomato and egg noodles? — Yes, sure. It's easy. A.?when??????????????????????????????????B.?what??????????????????????????????????C.?where??????????????????????????????????D.?how 7.Look at the candles in the cake, Ann. Can you ??????????in one go? A.?blow it out?????????????????B.?blow out it?????????????????C.?blow them out?????????????????D.?blow out them 8.—What would you like? —I'd like _______ milk. A.?a glass of???????????????????????B.?two glass of???????????????????????C.?a glass???????????????????????D.?some glasses 9.—What kind of noodles would you like, small, medium or large? —_______. I'd like noodles _______ eggs and tomatoes. A.?Yes, please; with????????B.?No, thanks; on????????C.?Medium, please; with????????D.?No, I don't; from 10.There is little milk in the fridge, ________? ? A.?is there???????????????????????????????B.?isn't there???????????????????????????????C.?is it???????????????????????????????D.?isn't it 11.— _______ noodles would you like? —Beef noodles. A.?What kind of?????????????????????B.?What size?????????????????????C.?How much??????????????????????D.?How many 12.— Would you like ??????????my home? — Yes, I'd like to. A.?to come?????????????????????????B.?come to?????????????????????????C.?to come at?????????????????????????D.?to come to 13.一Do you have????? penfriends in Australia? 一Yes,I have???? penfriends there. ??? A.?some;any?????????????????????B.?some;some?????????????????????C.?any;some?????????????????????D.?any;any 14.My mother keeps many??????? , but she never eats?????? . ??? A.?chickens;chicken?????B.?chicken;chicken?????C.?chicken;chickens?????D.?chickens;chickens 15.Could you please get me some ________? I'm hungry. A.?apple??????????????????????????????????B.?water??????????????????????????????????C.?bread??????????????????????????????????D.?egg 二、完形填空 ??? People in different 1 ?like to eat different food. 2 kind of food do people in the UK 3 ?to eat? Fish and fried 4 ?chips are very 5 ?in the UK. Sometimes people 6 ?them at home,but they usually go to a fast food 7 ?to buy them. They can have them 8 ?the restaurant or 9 ?them away home .Sometimes, they 10 ?like to eat them in a park. 1. A. country B. countries C. city D. town 2. A. Who B. When C. What D. How 3. A. would like B. like C. likes D. enjoys 4. A. potato B. potatoes C. potatos D. tomatoes 5. A. cheap B. large C. popular D. dear 6. A. cooking B. cook C. cooks D. to cook 7. A. restaurant B. library C. supermarket D. mall 8. A. in B. on C. under D. at 9. A. get B. bring C. take D. to take 10. A. and B. also C. too D. either 阅读理解 A ???? I’m Cindy. Today is January 20th. It’s my birthday. I get up at 7:30am. My parents say“Happy birthday!” to me. ????? Today I get lots of gifts(礼物) from my parents and my friends. My father gives me a book. My mother gives me a blue skirt. Ben, one of my good friends, gives me a basketball. There is a green note on my table. It says,“ I’m your gift, and I’m behind your schoolbag.” Aha, it’s a radio! It’s from my brother, Jim. ?????? I’m a very happy girl. I love my family and my friends very much. (1)?Cindy’s birthday is on _________. A.?January 19th?????????????????B.?January 20th????????????????C.?January 21st??????????????????D.?January 22nd (2)Cindy’s ________ gives her a book as a birthday gift. A.?brother????????????????????????????B.?mother????????????????????????????????C.?father?????????????????????????????????D.?friend (3)Cindy’s mother gives her ________? as a birthday gift. A.?a blue shirt???????????????????????B.?a book????????????????????????C.?a red skirt????????????????????????D.?. a blue skirt (4)Ben gives Cindy_________ as a birthday gift. A.?a basketball?????????????????????????B.?a radio????????????????????????C.?a skirt???????????????????????????D.??a schoolbag (5)The radio is ________. A.?on the bed????????????????????????????????????????????????????????B.?on the table C.?in Cindy’s schoolbag?????????????????????????????????????D.?behind Cindy’s schoolbag B ??? Emma's Restaurant Tel: 765-8080 Address: No.28 Jinhai Street, next to White Tree Park Opening time: 9: 00 a. m.—9: 30 p. m. You can eat here or take away the food. Ice-cream is free on Wednesday. ??? Staples (主食) Beef hamburger: ?$5 (small) $7.5 (medium) $9 (large) Vegetable hamburger: ?$3 (small) $4.5 (medium) $6 (large) Dessert Ice-cream: $3 Apple pie (馅饼): $5 Banana pie: $5.5 Drinks Orange juice: $5 (large) Green tea: $10 (large) (1)Emma's Restaurant ________. A.?is next to White Tree Park???????????????????????????????B.?doesn't have a telephone C.?is a Chinese restaurant?????????????????????????????????????D.?is on Beihai Street (2)When can you buy food at Emma's Restaurant? A.?At 7: 30 a. m.????????????????B.?At 8: 00 a. m.????????????????C.?At 3: 00 p. m.????????????????D.?At 10: 00 p. m. (3)If Helen wants to buy a large beef hamburger and a large glass of orange juice, she needs ________. A.?$8??????????????????????????????????????B.?$12.5??????????????????????????????????????C.?$14??????????????????????????????????????D.?$19 (4)At Emma's Restaurant, there are NO ________. A.?mutton pies??????????????????????????????????????????????????????B.?large cups of green tea C.?medium beef hamburgers???????????????????????????????D.?small vegetable hamburgers (5)Which of the following is TRUE? A.?Three ice-creams are $15. B.?You can only eat at the restaurant. C.?You can eat noodles at the restaurant. D.?You needn't pay for the ice-cream on Wednesday. C ??? People drink tea. There are many kinds of tea. There is black tea. There is green tea. There is white tea. There is yellow tea. People drink a lot of tea in China. Some people drink it because it is good for them. It makes them healthy. Many people drink it because it tastes very good. It is delicious. ??? People drink a lot of green tea in Japan. People drink a lot of green tea in South Korea, too. In Vietnam, people like to drink coffee first. Then they drink tea. ??? People drink a lot of tea in England. Every afternoon, people drink tea. It's “tea time”. English people like to drink their tea with milk in it. Many people drink black tea in the US. In the South, people like to drink sweet tea. Sweet tea is cold black tea with sugar (糖) in it. ??? Most tea comes from China. Some tea comes from India or Sri Lanka. Kenya, Japan and Indonesia also grow (种植) tea. (1)How many kinds of tea are mentioned (被提及) in the passage? A.?Two.???????????????????????????????????B.?Three.???????????????????????????????????C.?Four.???????????????????????????????????D.?Five. (2)In China some people drink tea because it makes them ________. A.?healthy????????????????????????????????B.?young????????????????????????????????C.?smart????????????????????????????????D.?warm (3)People like to drink coffee before tea in ________. A.?Japan??????????????????????????B.?South Korea??????????????????????????C.?Sri Lanka??????????????????????????D.?Vietnam (4)In England, people like to drink tea with ________in it. A.?sugar????????????????????????????????????B.?milk????????????????????????????????????C.?juice????????????????????????????????????D.?ice (5)Most tea comes from _________. A.?India???????????????????????????????B.?Japan???????????????????????????????C.?China???????????????????????????????D.?Indonesia D ??? Jennifer and William live in New York.They have a daughter, Emma,but 3-year-old Emma doesn't live with them.She is in California with her grandparents.It is Jennifer's birthday today.Jennifer and William come to a nice restaurant to celebrate (庆祝). Waiter:Good evening,how can I help you today? William:We'd like a table for two, please. Waiter:This way,please. Jennifer:Thank you.Can we have a menu(菜单)?· Waiter:Here you are.My name is Alan.I'm your waiter today.Would you like to hear today's specials? William:Sure. Waiter:Well.today's specials are chicken soup and fish and chips(炸鱼薯条). Jennifer:OK.I'd like fish and chips. William:I would like to have pasta (意大利面食)with tomatoes. Waiter:OK.Would you like to have some salad? Our salads are great. Jennifer:I'd like a green salad. Waiter:Very good.Would you like something to drink? Jennifer:Oh.Water is OK. William:I would like some orange juice,please. Waiter:OK.So that's a green salad, fish and chips and water, pasta with tomatoes and orange juice. Jennifer:Yes,that's right. 根据材料内容选择最佳答案。 (1)Jennifer and William eat out to celebrate???????? ? . A.?William's birthday?????????B.?Jennifer's birthday?????????C.?New Year's Day?????????D.?Women's Day (2)What are today's specials at the restaurant? ??? A.?Pasta and salads.??????????????????????????????????????????????B.?Pasta and chicken soup. C.?Fish and chips and salads.?????????????????????????????D.?Chicken soup and fish and chips. (3)Who'd like a green salad? ??? A.?Jennifer.????????????????????????????B.?William.????????????????????????????C.?Alan.????????????????????????????D.?Emma. (4)What would William like to drink? A.?Water.???????????????????????B.?Milk.???????????????????????C.?Orange juice.???????????????????????D.?Apple juice. (5)What can we know from the material? ??? A.?Jennifer is William's sister.???????????????????????????????B.?Alan works at the restaurants. C.?Emma lives with her parents.????????????????????????D.?William would like chicken noodles. 四、翻译 (1)在饺子馆, 我们有一些非常不错的特价水饺。 We have some ________?________?in the House of Dumplings. (2)你想要多大碗的面条??? ________?________?bowl of noodles would you like? (3)我想要一份中碗的面条。 I'd like a ________?________?of noodles. (4)你要点菜吗? May I ________?________?________? (5)他们喜欢哪种面条? What ________?________?noodles do they like? 五、书面表达 假如你的朋友在外宾大街新开了一家Meet All水饺馆,请你根据下面表格中的提示给这家水饺馆写一则广告,向前来就餐的外国朋友介绍一下Meet All水饺馆。 种类 牛肉水饺、羊肉水饺、猪肉(pork)水饺和蔬菜水饺。 特色餐 牛肉水饺是本馆的特色餐,大碗每份15元,中碗12元,小碗10元。 特价日 周末。 要求:1)内容须包括所有要点提示,可适当发挥; ??? 2)词数70左右,开头已给出,不计入总词数。 Meet All House of Dumplings ?? ?Welcome to Meet All House of Dumplings.? ????? 答案 一、单选题 1. A 2. C 3. B 4. C 5. B 6. D 7. C 8. A 9. C 10. A 11. A 12. D 13. C 14. A 15. C 二、完形填空 16.(1)B;(2)C;(3)B;(4)A;(5)C;(6)B;(7)A;(8)A;(9)C;(10)B; 三、阅读理解 17. (1)B (2)C (3)D (4)A (5)D 18. (1)A (2)C (3)C (4)A (5)D 19. (1)C (2)A (3)D (4)B (5)C 20. (1)B (2)D (3)A (4)C (5)B 四、翻译 21.What's a symbol of long life? 22. making ;a ;wish 23. (1)great ;specials (2)What ;size (3)medium ;bowl? (4)take ;your ;order (5)kind ;of 24.If you finish your homework,you can watch TV. 25. (1)make;wish (2)getting;popular (3)bring;to (4)blow;out (5)cut;up 五、书面表达 26.One possible version: Meet All House of Dumplings ??? Welcome to Meet All House of Dumplings.In our restaurant,there are all kinds of dumplings. We have beef dumplings, mutton dumplings, pork dumplings and vegetable dumplings.And the beef dumplings are our great special.A large bowl of beef dumplings is 15 yuan, a medium bowl is 12 yuan,and a small bowl is 10 yuan .On weekends, all the dumplings are on sale.Come and enjoy the? delicious dumplings in Meet All House of Dumplings!

  • ID:4-6104049 七年级(下册)Unit 9 What does he look like 单元测试(B)(含答案)

    初中英语/新目标(Go for it)版/七年级下/Unit 9 What does he look like?/本单元综合与测试

    七年级(下册)Unit 9 What does he look like?单元测试(B) 一、单选题(共15题;共30分) 1.?It__________ me 2 hours to buy a birthday present for Amy. The present__________19 yuan. A.?takes, spends??????????????????B.?costs, takes???????????????????C.?spends, costs?????????????????D.?takes, costs 2.—Today I'll go to the zoo with my parents. —____________ A.?Yes, pleasure.?????????????B.?Have a nice day.??????????????C.?What a good day.????????????D.?Good idea. 3.— There ___________ a picture on the wall for a long time.?? — Oh, right. It's so beautiful. A.?have had??????????????????????????B.?has had??????????????????????????C.?have been??????????????????????????D.?has been 4.—____________?? —I'd like to buy a present for my father. A.?What are you doing????????????????????????????????????????B.?What can I do for you? C.?What do you want to be???????? ???????????????????????D.?What do you do? 5.— Yellow Mountain is wonderful. Hope we will visit it again. ?— _________. A.?I agree with you??????????B.?Have a good time????????????C.?That's OK??????????D.?It's very kind of you 6.Linda is ________ medium build ________ long hair. A.?in; of????????????????????????????????B.?in; with????????????????????????????????C.?of; with????????????????????????????????D.?of; of 7.My friend Jack__________ a party__________ his birthday. A.?have; on?????????????????????????????B.?has; in?????????????????????????????C.?has; on?????????????????????????????D.?have; for 8.?__? _bad weather it is! It`s rainy for two weeks. A.?What?????????????????????????????????B.?What a?????????????????????????????????C.?How?????????????????????????????????D.?How a 9.The shoes are?????? . Why not try them on?They're also on sale. ??? A.?comfortable???????????????????????????????B.?cheap???????????????????????????????C.?tidy???????????????????????????????D.?cold 10.— Hi, Li Ming .How_______ you, Jack???? — I'm OK,???????? . A.?is, thank?????????????????????????B.?is, thanks?????????????????????????C.?are, thank?????????????????????????D.?are, thanks 11.He could properly deal ????all kinds of situations. A.?to???????????????????????????????????????B.?into???????????????????????????????????????C.?at???????????????????????????????????????D.?with 12.— Is Sally thin or heavy? — ________. She's of medium build. A.?Yes, she's thin????????????B.?No, she's heavy????????????C.?She's thin????????????D.?She isn't thin or heavy 13.— ________? ? — He is of medium build and has straight hair. A.?What does his uncle do???????????????????????????????????B.?What does his uncle look like C.?What can his uncle do?????????????????????????????????????D.?What is his uncle doing 14.— Listen! Kate is singing in the next room. —It ______ be Kate. She has been on business in Hong Kong. A.?can???????????????????????????????????B.?may???????????????????????????????????C.?can't???????????????????????????????????D.?mustn't 15.He has something wrong with his ________. He can't see anything. A.?legs???????????????????????????????????B.?eyes???????????????????????????????????C.?mouth???????????????????????????????????D.?face 二、完形填空 Mrs.? Wilson is my neighbor(邻居). She ??? 1 ??at a post office and she meets lots of people ?? 2 ??. She is ??? 3 ??to everyone and likes helping others. She is over fifty years old, ?? 4 ???she looks very young(年轻). She is of ? 5 height and thin. She has long,? curly,? brown ?? 6 ??. She likes to wear a red T-shirt and jeans. She ? 7 ??like a movie star. She really likes 8 ?shopping on weekends and she always buys many beautiful clothes. She always? 9 ??,?“Old people still want 10 ??beautiful! ”People all like her very much. 1. A. works B. work C. working D. is work 2. A. everyday B. nobody C. every day D. no body 3. A. friend B. friendly C. bad D. badly 4. A. or B. also C. but D. and 5. A. medium B. very C. never D. / 6. A. beard B. look C. hair D. build 7. A. looking B. looks C. look D. be 8. A. go B. goes C. going D. to 9. A. says B. speaks C. tells D. say 10. A. to do B. be C. to be D. / 三、阅读理解 A ?? We have a new classmate in our class. She is thirteen years old. (3) She is a shy girl with short and brown hair.? She is not tall or short. (4)But she is a little bit heavy. Her face is round,? like an apple. She has two big black eyes and a small nose. Her mouth is big,? but her ears are small. She likes red. But today she is wearing a yellow sweater,? blue jeans and brown shoes. She dislikes getting up early,? so she is usually late for school. She doesn’t like to talk to others. She likes little animals. She has a little black dog. She and the dog are good friends. (1)—How tall is the girl? —She is of medium h________?. (2)—What color is the girl’s hair? —It is b________?. (3)把句子(3)、(4)翻译成汉语。 (3)________? (4)________? (4)The Chinese meaning of the black word “round” is ________.????????? (??? ) A.?长的??????????????????????????????????B.?方的??????????????????????????????????C.?瓜子形的??????????????????????????????????D.?圆的 B A Special Lesson ??? When I was a foreign teacher in China, every day I taught English to my students and they taught me about China. One day the topic turned to saying “I love you”. I was shocked (震惊) to learn that not one of my students has said this to their mothers, nor had their mothers said it to them. ? “Does your mother love you?” “Of course,” they answered. “How do you know?” was my logical question. They responded that their moms cooked and always told them what they were doing wrong to show their caring. I was stunned (使目瞪口呆). So mom's cooking and criticizing read out as “I love you”. ? “Then do you say ‘I love you’ to her?” They agreed that getting good grades, followed by good jobs would be how they showed their love. ??? I come from a culture where most people are expressive enough, so I repeated these questions in classes over time. Gradually, I began to get different responses. Some of them had exchanged those sentiments with their moms. ??? One of my favorite stories of change came from a girl. When she came home from university, her mother met her at the door and hugged her. This had never happened before, but her mom said, “Now that you have gone, I have more time to myself. I noticed that in some places mothers and children hug each other and I decided it was a good idea and that I would begin hugging you.” ??? In my family we all say “I love you” a lot. While it is true that we often say the words without having great depth of feelings at that moment, it is almost like a blessing we give each other. Those three words carry a world of meaning, even when said as a greeting, but most especially if they are the last words we say to or hear from those we love. (1)The foreign teacher _________. A.?comes from America????????????????????????????????????????B.?is a young woman C.?is expressive enough????????????????????????????????????????D.?knows much about China (2)Why was the foreign teacher shocked? A.?Because her students say "I love you" to her. B.?Because the students' mums don't love them. C.?Because the students don't know the meaning of “I love you”. D.?Because the students and their mums didn't say “I love you” to each other. (3)In paragraph 5, what's the real meaning of the mom's hugging? A.?She is meeting her daughter at the door. B.?She loves her daughter and misses her. C.?She is glad that she has more time to herself. D.?She finds it interesting to hug her daughter. (4)What's the main idea of the passage? A.?Say “I love you” more to your family. B.?Say “I love you” a lot to Chinese people. C.?Say “I love you” as a greeting to others. D.?Say “I love you” without great depth of feelings. C ?? Weekends are short. They are only two days out of a seven-day week. To make your weekends look longer, you need to plan it better. Here are some ideas. ??? ★Get up at your usual time. The biggest mistake(错误) is to think that the weekend is a good chance(机会) for getting up late. So getting up early can make you feel the weekends are longer. ??? ★Finish homework as early as possible. Nobody wants to do homework, but we have to do it. The earlier you do it at the weekend, the better you will feel. You can do homework from 7:00 a.m. to 9:00 a. m. on Saturday morning. After doing your homework , you can plan your weekends well. ??? ★Go out to enjoy weekends. Weekends feel longer if you get out and enjoy them. Think about what you like to do. Plan a sports activity, for example, playing football in the park. You can also plan to go to a museum, a zoo, or a park. (1)?How to spend your short?? ________?????? ?? (2)Some ?________? (3)To make you feel weekends are ???________?? ?,you should get up at your ?________?time though( 虽然) weekend is a good chance to ________??up late (4)The earlier you do it at the weekend, the better you will feel. So you should finish your homework as ?________? ?as possible. Then you can plan your weekends after ?________?? ?your homework. (5)________?? ?a sports activity, for example, playing ?________??in the park. You can plan to go to a museum or a park, ??________??? ?. If so ,you will feel weekends longer D I am Alice. I like Wechat. It is fast, convenient and fashionable. And you can use it for free. It can be used in my mobile phone. It has hold-to-talk voice messaging function. I am a fan of Leehom Wang. Through Wechat, Leehom Wang often says something to me. It's amazing. I am David. I love Micro blog. I update my Micro blog when I am free. We can share instant (即时的) messages with each other. I often look through Yao Chen's Micro blog. She has many followers. I make many friends with them. I often write something on my Micro blog, for example, “I'm in blue today. I didn't pass the exam.” Then many friends comfort me. I share my birthday party, my new phone, my new coat, etc. with my friends. It is fun. I'm Lily. I don't like Wechat or Micro blog. I don't believe them. There are so many crimes(愚蠢行为) on Wechat. Many people are cheated (欺骗) because they believe in other people they meet on Wechat easily. It is not a real world. As to Micro blog, I don't think it is a good way to make friends. And you should write something no more than 140 words. I like keeping diaries. I don't want my secrets known by others. I am a low-key(低调的) girl. (1)Who loves Micro blog? A.?Alice.?????????????????????????????B.?David.?????????????????????????????C.?Lily.?????????????????????????????D.?Leekom Wang. (2)What does Alice think about Wechat? A.?It's fast and convenient.???????????????????????????????????B.?It's fashionable but slow. C.?It's safe and useful.??????????????????????????????????????????D.?It's fun but expensive. (3)Why doesn't Lily believe Wechat? A.?Because many people are cheated on Wechat easily. B.?Because she doesn't like to say anything to her friends. C.?Because she doesn't think it is a good way to make friends. D.?Because she prefers keeping diaries to showing secrets to others. (4)Which of the following statements is NOT mentioned in the passage? A.?We chat has hold-to-talk voice messaging function. B.?David can share his feelings instantly on Micro blog. C.?Lily prefers reading to writing. D.?There is a word limit on Micro blog. (5)From the passage we can learn David is _______. A.?a low-key boy??????????????B.?an open-minded boy??????????????C.?a stupid boy??????????????D.?a lazy boy 四、翻译 (1)你能帮我学英语吗? Can you ________ ________ to learn English? (2)我需要三双袜子。 I need ________ ________ ________ socks. (3)你想要什么颜色? ________ ________ do you want? (4)我们又仅售30元的黑色鞋子。 We have ________ ________ for only 30 yuan. (5)她以合理的价格买了这架钢琴。 She buys the piano ________ ________ ________ ________. 五、书面表达 假如你是Millie, 今年13岁,请根据以下提示向同学们介绍你的生活方式 Lifestyle Exercise dance, swim, play football/ basketball/volleyball… Breakfast egg, bread, milk Lunch meat, fish, vegetables… Dinner have soup, fruit, vegetables… drink lots of water, have enough sleep, keep happy every day 要求:句意连贯,语法正确,要点齐全,书写认真.可适当发挥,词数80词左右. 答案解析部分 一、单选题 1. D 2. B 3. D 4. B 5. A 6. C 7. C 8. A 9. A 10. D 11. D 12. D 13. B 14. C 15. B 二、完形填空 16. (1)A;(2)C;(3)B;(4)C;(5)A;(6)A;(7)B;(8)C;(9)A;(10)C; 三、阅读理解 17. (1)height?? (2)brown (3)她是一个留着短棕色头发的腼腆女孩。 ;但是她有点胖。??? (4)D 18. (1)C (2)D (3)B (4)A 19. (1)weekends (2)ideas (3)longer ;usual ;get (4)early ;doing (5)Plan ;football ;too 20. (1)B (2)A (3)A (4)C (5)B 四、翻译 21.the;same;way 22.Cheer;up 23. (1)help ;me (2)three ;pairs ;of (3)What ;color (4)black ;shoes (5)at ;a ;good ;price 24.I'm surprised to see her here. 25.am;proud;of 五、书面表达 26.One possible version: ? My name is Millie. I am 13. I have a healthy lifestyle. I like to do exercise. And I dance and swim twice a week. I usually play football, basketball and volleyball after school. For breakfast, I have an egg, some bread and a glass of milk. For lunch, I have little meat, fish and much vegetables. For dinner, I have soup and eat some fruit, such as apples, bananas, oranges. And I have some vegetables. In the day, I like to drink lots of water. In the evening, I have enough sleep. So this helps me keep healthy everyday.

  • ID:4-6104046 七年级(下册)Unit 9 What does he look like 单元测试(A)(含答案)

    初中英语/新目标(Go for it)版/七年级下/Unit 9 What does he look like?/本单元综合与测试

    七年级(下册)Unit 9 What does he look like?单元测试(A) 一、单选题 1.Chinese people usually enjoy the moon______ the evening____ the Mid-Autumn Festival. A.?in; for?????????????????????????????B.?on; at????????????????????????????????C.?in; on?????????????????????????????D.?on; of 2.?At __________we eat rice dumplings and on__________ we make pumpkin lanterns. A.?Dragon Boat Festival, Christmas?????????????????????B.?Mid-autumn Festival, Halloween C.?Chinese New Year, Thanks Giving Day???????????D.?Dragon Boat Festival, Halloween 3.Bill ________ watch a football match next week. A.?is????????????????????????????????B.?is going to????????????????????????????????C.?goes????????????????????????????????D.?is going 4.—Are _______ your quilts, Mary? —No, ______ aren't.??????? A.?those; those????????????????????B.?these; they????????????????????C.?they; those?????????????????????D.?these; these 5.— What is your mother like? — ________. A.?She is fine??????????B.?She is friendly??????????C.?She is tall and thin??????????D.?She likes watching TV 6.I’ll try to _________ who broke the window. A.?find???????????????????????????????B.?find out??????????????????????????????C.?look for????????????????????????????????D.?look at 7.Tom ________ his father and his father ________ young. A.?looks like; looks???????????B.?looks like; looks like???????????C.?looks; looks like???????????D.?looks; looks 8.?There isn’t ______ juice in the fridge. Would you like ______ coffee? A.?some; some????????????????????B.?any; any??????????????????C.?some; any?????????????????????D.?any; some 9.You need to eat more every day.You are too????? . ??? A.?short????????????????????????????????????B.?tidy????????????????????????????????????C.?heavy????????????????????????????????????D.?thin 10.Alice Green _______ thin and _______ long curly hair. A.?is; is????????????????????????????????B.?is; has????????????????????????????????C.?has; is????????????????????????????????D.?has; has 11.Mr. Simmons ________a medium build, and he has yellow hair. A.?is????????????????????????????????????B.?has????????????????????????????????????C.?looks like????????????????????????????????????D.?isn't 12.I am sitting _________ my best friend in the cinema now. A.?front??????????????????????????B.?in front??????????????????????????C.?in front of??????????????????????????D.?in the front of 13.There are three people in my ____ .They are my parents and I . A.?home????????????????????????????????B.?house????????????????????????????????C.?school ?????????????????????????????????D.?family 14.Mary?????? come to our party,but she isn't very sure. ??? A.?may??????????????????????????????????B.?need??????????????????????????????????C.?mustn't??????????????????????????????????D.?can't 15.—What does Joe Brown look like? —Let me tell you __________. A.?what does he look like?????????????????????????????????????B.?what his name is C.?what he likes to do???????????????????????????????????????????D.?what he looks like 二、完形填空 On Sunday morning, Helen usually gets up very late. She washes her face and then goes out to 1 morning exercises. It is about 8.20 a.m. After eating her 2 , she goes to a shopping centre called Times Shopping Centre 3 her mother. The shopping centre is not far 4 ?their home. It only 5 them about 20 minutes to get there 6 , so they like walking there. Helen enjoys shopping 7 there very much. It is new 8 big. 9 many things, such as TVs, fridges, bikes, computers, clothes, books, food and drinks. There are many 10 ?too. There are men and women, old and 11 . Parents must 12 their children. The shopping centre is so big. Young children may get lost (迷失) in it. 13 do so many people come here to buy things? Do you know? Helen says that things there are usually good and 14 .The workers there are always nice and friendly. She also says that she would take 15 there and have a look if (如果)you come to her home. 1. A. play??????????? ?? B. do???????? C. run??? D. make 2. A. dinner???????? B. lunch?? C. supper?????? D. Breakfast 3. A. with???????????? B. to??? C. for????? D. of 4. A. to??????????????? B. into????? C. at?? D. from 5. A. takes???????????? B. makes??? C. spends?? D. costs 6. A. by foot?????????? B. use foot?????? C. on foot?? D. with foot 7. A. to????????????? ?? B. /? C. at?? D. on 8. A. but??????????? B. with?? C. and? D. or 9. A. They're????????? ? B. There are????? C. There be??? D. There is 10. A. students??? ?????? B. people? C. teachers? D. children 11. A. tall???????????? ?? B. short?????? C. young?? D. small 12. A. look for??????? ?? B. look like??? C. look at??????? D. look after 13. A. What????????? ? B. Who????? C. Why?? D. When 14. A. cheap????????? B. expensive????? C. big? D. new 15. A. you????????? B. them???? C. him??? D. her 三、阅读理解 A ???? Nie Jieming, a Chinese and Australian boy, is 12 years old. His father is Chinese and his mother is Australian. So his English and Chinese are very good. ?? ??Jamie likes dancing and singing. And Justin Bieber is his favorite singer. He especially likes his song Baby and he can sing it very well. Hip-hop is his favorite music. Jamie's favorite color is blue. And his favorite game is Plants vs Zombies. His favorite clothes' brand is Me & City kids. And he is the spokesman of this kind of clothes. ??? ?Jamie also likes acting. In August 2010, he took the first place in a Model Contest in Shanghai. ?? ??In the movie Love on That Day shown on April13th, Jamie acted as a boy called Mario and was popular with children. In Happy Camp, his program was wonderful and made us know a better Jamie. (1)Where's Jamie's mother from? A.?China?????????????????????????????B.?Australia?????????????????????????????C.?Japan?????????????????????????????D.?Singapore. (2)Who is Jamie's favorite singer? A.???????????????B.???????????????C.???????????????D.? (3)What is Plants vs Zombies? A.?It's a game??????????????????????B.?It's a color??????????????????????C.?It's a dance??????????????????????D.?It's a drink. (4)What does the underlined word "brand" mean? A.?资质?????????????????????????????????????B.?形状?????????????????????????????????????C.?品牌?????????????????????????????????????D.?广告 (5)Which of the following is TRUE? A.?Love on That Day is a movie???????????????????????????B.?Mario is Jamie's best friend. C.?Jamie never played in Happy Camp???????????????D.?Jamie likes doing Chinese kung fu. B ??? Some boys like wearing the same kinds of clothes as girls, and some of them have long hair, so sometimes it's difficult to tell whether (是否)they are boys or girls. ??? Today is Sunday. I have a walk with my grandmother in the park. My grandmother is 80 years old and she can't see well. After some time, my grandmother is tired (疲倦的), so she sits down on a chair. There is another person sitting on the chair, too. ?? “Hello,” my grandmother says to the person with long hair next to her. “Can you see the person with long hair under the big tree? Is it a boy or a girl? ” ? “Which (哪一个)one? ” asks the person. ? “The one eating under the big tree,” says my grandmother. ? “The boy?” says the person. “He's my brother Mark.” ? “Oh,” says my grandmother, “I don't know you are his sister.” ? “No, I'm not his sister. I'm his brother.” (1)What day is it today? (2)What does the writer do in the park with his/her grandmother? (3)How many people are sitting on the chair? (4)What is the person with long hair doing under the big tree? (5)Why does the writer's grandmother think the person next to her is a girl? C ?? Everyone hopes to have a healthy lifestyle. But do you know what a healthy lifestyle is like? Here are some ways to have a healthy life. Get active ?? This is the most important way of a healthy lifestyle. Walking, running, playing basketball and other sports will help you keep healthy. Keep clean ?? Keep the places around you clean. Unclean and untidy places can not only make you angry but also (不但…而且) make you ill. Eat healthily ?? Our health depends on (依赖于) our food, so everyone should remember to eat healthy food. The healthier food you eat, the healthier you will be. Live green ?? This is the easiest way to live a healthy lifestyle. Plant trees around your house. Try your best to use less(更少的) water. Stop using things if they are bad for environment. (1)How many ways does the passage tell people to have a healthy lifestyle? A.?Two.?????????????????????????????????B.?Three.?????????????????????????????????C.?Four.?????????????????????????????????????D.?Five. (2)?How will unclean places make people feel? A.?Sad.????????????????????B.?Angry and ill.??????????????????????C.?Happy and healthy.??????????????????????D.?Excited. (3)What does the underlined word “environment” mean in Chinese? A.?空气???????????????????????????????????B.?环境???????????????????????????????????C.?矿藏???????????????????????????????????????D.?垃圾 (4)From the passage, which of the following is the way to live green? A.?Getting lots of exercise.???????????????????????????????????B.?Keeping clean and tidy.???? C.?Planting trees.??????????????????????????????????????????????????D.?Eating more fruit and vegetables. (5)Which of the following is true according to the passage? A.?Get active is the only way to keep healthy.?? B.?You don’t need to keep your home clean. C.?You should try your best to use less water.? D.?Our health depends on our clothes. D I am Alice. I like Wechat. It is fast, convenient and fashionable. And you can use it for free. It can be used in my mobile phone. It has hold-to-talk voice messaging fun_ction. I am a fan of Leehom Wang. Through Wechat, Leehom Wang often says something to me. It's amazing. I am David. I love Micro blog. I update my Micro blog when I am free. We can share instant (即时的) messages with each other. I often look through Yao Chen's Micro blog. She has many followers. I make many friends with them. I often write something on my Micro blog, for example, “I'm in blue today. I didn't pass the exam.” Then many friends comfort me. I share my birthday party, my new phone, my new coat, etc. with my friends. It is fun. I'm Lily. I don't like Wechat or Micro blog. I don't believe them. There are so many crimes(愚蠢行为) on Wechat. Many people are cheated (欺骗) because they believe in other people they meet on Wechat easily. It is not a real world. As to Micro blog, I don't think it is a good way to make friends. And you should write something no more than 140 words. I like keeping diaries. I don't want my secrets known by others. I am a low-key(低调的) girl. (1)Who loves Micro blog? A.?Alice.?????????????????????????????B.?David.?????????????????????????????C.?Lily.?????????????????????????????D.?Leekom Wang. (2)What does Alice think about Wechat? A.?It's fast and convenient.???????????????????????????????????B.?It's fashionable but slow. C.?It's safe and useful.??????????????????????????????????????????D.?It's fun but expensive. (3)Why doesn't Lily believe Wechat? A.?Because many people are cheated on Wechat easily. B.?Because she doesn't like to say anything to her friends. C.?Because she doesn't think it is a good way to make friends. D.?Because she prefers keeping diaries to showing secrets to others. (4)Which of the following statements is NOT mentioned in the passage? A.?We chat has hold-to-talk voice messaging fun_ction. B.?David can share his feelings instantly on Micro blog. C.?Lily prefers reading to writing. D.?There is a word limit on Micro blog. (5)From the passage we can learn David is _______. A.?a low-key boy??????????????B.?an open-minded boy??????????????C.?a stupid boy??????????????D.?a lazy boy 四、翻译 (1)——你的朋友长什么样? ?——她很高很胖。 — ________ ________ your friend ________ ________? ? — She is very ________ and ________. (2)我长得像我妈妈。 I ________ ________ my mother. (3)咱们今晚去看电影吧。 Let's ________ ________ ________ ________ tonight. (4)迈克中等身材, 戴着眼镜。 Mike is ________ medium ________ and ________ ________. (5)布莱克夫妇打算下个月去澳大利亚度假。 Mr. and Mrs. Black ________ ________ ________ ________ on vacation in Australia next month. 五、书面表达 某国际学校需要招聘一名校医,具体要求如下: 1. 喜欢与年轻人交流; 2. 擅长与学生打交道; 3. 会说英语; 4. 年龄25~35岁的女医生; 联系电话:010-67581 联系人:李先生 请根据上述材料,写一则招聘启事,词数50左右。 答案解析部分 一、单选题 1. D 2. D 3. B 4. B 5. B 6. B 7. A 8. D 9. D 10. B 11. B 12. C 13. D 14. A 15. D 二、完形填空 16. (1)B;(2)D;(3)A;(4)D;(5)A;(6)C;(7)B;(8)C;(9)B;(10)B;(11)C;(12)D;(13)C;(14)A;(15)A; 三、阅读理解 17. (1)B (2)A (3)A (4)C (5)A 18. (1)It's Sunday. (2)The writer has a walk with his/her grandmother. (3)Two. (4)He is eating. (5)Because he has long hair. 19. (1)C (2)B (3)B (4)C (5)C 20. (1)B (2)A (3)A (4)C (5)B 四、翻译 21. (1)has ;black ;hair (2)has ;a ;round ;a ;nose (3)What ;do ;parents ;look ;like (4)the ;same ;differently (5)what ;looks ;like 22. (1)What ;does ;look ;like ;tall ;heavy (2)look ;like (3)go ;to ;the ;cinema/movie (4)of ;build ;wears ;glasses (5)are ;going ;to ;go 23. wears ;glasses 24.don't;always 25.going;to;the;movie(s);tonight 五、书面表达 26.??????????????????????????????????????????????????????????????????????????? A School Doctor Wanted ?? Do you like to talk with young people?? Are you good with students?? Can you speak English?? Are you a woman doctor of 25~35?? Do you want to work in a school?? If your answer is“Yes”,? then we have a job for you as a school doctor.? ?? Please call Mr Li at 010-67581.

  • ID:4-6103120 Unit 8 Is there a post office near here 单元测试(B)(含答案)

    初中英语/新目标(Go for it)版/七年级下/Unit 8 Is there a post office near here?/本单元综合与测试

    七年级(下册)Unit 8 Is there a post office near here?单元测试(B) 一、单选题 1.I ____________ a 1ot of time reading books. A.?cost????????????????????????????????????B.?spend????????????????????????????????????C.?take????????????????????????????????????D.?pay 2.—When will the chat show be on, do you know?????????????????????????????????????????????????????? —Yes. The chat show will be on TV _________ 7 p. m. _________ 9 p. m. this evening. A.?from, until?????????????????????B.?between, to?????????????????????C.?from, and?????????????????????D.?between, and 3.The supermarket is _____________ /n??/ our school. A.?pear?????????????????????????????????????B.?wear?????????????????????????????????????C.?ear?????????????????????????????????????D.?near 4.—What class are they having??????????????????????????????????????????? —Math. Their math teacher is _____ the classroom. A.?in the front of???????????????????????????B.?in front of???????????????????????????C.?on???????????????????????????D.?behind 5.——There ______ a basketball match on TV this evening. ——Oh, that sounds great! A.?are going to be????????????????????B.?is going to have????????????????????C.?will have????????????????????D.?will be 6.The president works hard to develop the relationship between countries.????????????? ????? A.?make...worse?????????????????????????B.?make...better?????????????????????????C.?make...bigger???? 7.Most of us don't like watching this program anymore. It's getting ???????? A.?boring and boring???????????????????????????????????????????B.?bored and bored C.?more and more boring????????????????????????????????????D.?more and more bored 8.I invited her???????? together, but she didn't agree. A.?sing?????????????????????????????????B.?singing?????????????????????????????????C.?to sing?????????????????????????????????D.?sings 9.____________ English well, one must have a lot of practice. A.?Speaks??????????????????????????????B.?To speak??????????????????????????????C.?Spoken??????????????????????????????D.?Speak 10.—Amy! Can you answer the phone? I _______ th e dishes. —OK, mum. I'm coming. A.?make???????????????????????????B.?am making?????????????????????????????C.?will make??????????????????????????????D.?Made 11.—Excuse me, ________? —Walk along this road and turn left. A.?is there a girl named Amy???????????????????????????????B.?which one is better C.?how do I get to the People's park???????????????????D.?what is the bank 12.— Millie, ______ late for school again.????? — Sorry, I won't. A.?isn't??????????????????????????????B.?doesn't be???????????????????????????C.?don't be???????????????????????????D.?won't be 13.— He doesn't like salad. — ????????. A.?Thanks????????????????????B.?Yes, you are right????????????????????C.?Me too????????????????????D.?It sounds great 14.I have a hat which is ________ to yours. A.?similar?????????????????????????????????B.?like?????????????????????????????????C.?that?????????????????????????????????D.?take after 15.There _____ only a little milk in the fridge. A.?is????????????????????????????????????????B.?are????????????????????????????????????????C.?be????????????????????????????????????????D.?has 二、翻译 1.周末杰里通常花一些时间玩电脑游戏。 Jerry usually________?________?________?________computer games on weekends. 2.请勿踩踏草地。(keep off) 3.我的家乡尤其以它的大学而著名。 My home town is especially ________??________??its university. 4.鲍勃喜欢看猴子打架。 Bob loves to________the________?________. 5.The Greens ________(正期待) buying a big refrigerator. 三、完形填空 ??? Edward has a pet dog and his name is Liston.Every day he 1 Liston for a walk in the park.He loves his dog very much. ??? This morning,Edward has to go to the art club.So he goes to Liston and says."I will come back 2 soon(很快),Liston.Just stay in the garden and sleep 3 the tree."And then Edward goes to the 4 station and gets on the bus. ??? Liston doesn't want to 5 Edward.He runs after Edward quietly. 6 the bus goes too tast,so Liston has to stop. ??? After Edward comes home,he runs into the garden to 7 Liston and play with him."Liston! Liston ! 8 are you?"he shouts.But he can't see his dog. ??? Edward walks up and down the street and calls dog's 9 . Then he hears(听到) Liston's bark(吠声)."Liston!Liston!I'm here." Liston runs to Edward 10 . Liston was waiting for him near the station. 1. A. takes??? B. calls C. excuses D. asks 2. A. school??? B. club C. class D. home 3. A. on B. of C. under? D. wim 4. A. radio??? B. television C. bus D. train 5. A. follow B. leave C. play D. forget 6. A. But? B. And? C. So D. Or 7. A. teach? B. brush C. practice D. see 8. A. Where??? B. What C. How D. Who 9. A. tooth??? B. place? C. number D. name 10. A. terribly??? B. happily??? C. early D. quietly 四、阅读理解 A ??????????????????????????????? For Children Museum:?? Children's Museum, Sundays, 89 North Street, 67641235 Story time: Children's Library, 106 Green Street, Wednesdays during 9:30 a.m —5:00p.m. 66599624 Sports:???? Soccer Club, Tuesdays and Thursdays, 16 Yangtze Road, 96725643 Basketball Club, Wednesdays and Fridays, 79071632 Cinema:??? New films for children, 99 Brick Road, 69001354 Useful Phone Numbers Fast Food Restaurant: 66387901 Hospital: 68787451 Visitor Information Center: 800-120-9847 Taxi: 79210583 Visitor Hotel Information: 800-739-7302 (1)It's Friday afternoon, you can go to_______ . A.?visit the museum?????????B.?play soccer?????????C.?play basketball?????????D.?read children’s stories (2)If you dial (拨号)66387901, you can __________. A.?ask for some hotel information???????????????????????B.?do some shopping C.?have a good story time????????????????????????????????????D.?order fast food in a restaurant (3)You can not get any information about________ from the two notices. A.?looking for a hotel???????????B.?shopping online???????????C.?eating fast food???????????D.?taking a taxi B It is early in the morning, about seven o'clock. Peter is on the bus. He's going to school. There are many people on the bus and it is a bit hot. Peter is sitting by a window with a book in his hands. The bus driver is driving slowly(慢地). Most people on the bus are using their mobile phones. A girl in a red sweater is standing near Peter. She looks very happy. She is reading some funny things on her mobile phone. A fat boy behind him is busy playing games on? his mobile phone. A tall man is Jack. He is listening to music on the mobile phone. He’s about thirty years old. They are all busy and happy. (1)Where is Peter? A.?On a train.???????????????????????B.?At school.???????????????????????C.?In a park. ??????????????????????????D.?On a bus. (2)What is the girl doing? A.?Driving a car. ??????????????B.?Reading.?????????C.?Playing games. ???????????????????D.?Listening to music. (3)Where is the fat boy? A.?In front of Peter. ?? ???????????????????????????????????????????B.?Near a tall man. C.?Behind Peter.????????????????????????????????????????????????????D.?Between Peter and a girl. (4)From the passage we know that   . A.?Peter is going home????????????????????????????????????????B.?the bus driver isn't driving fast C.?there are few people on the bus?????????????????????D.?the fat boy is listening to music (5)?Which of the following is TRUE according to the passage? A.?Peter always takes his mobile phone to school. B.?Many people don't like using mobile phones. C.?The girl next to Peter is wearing a red sweater. D.?The tall man is Peter's teacher and he's about 30. C 108 Wensan Road London, 85 A 100 England March 1st, 2014 Dear Lin Tao, ? I am writing to you in English. I hope you can understand(懂) it. I love studying in London and I have many new friends. Most of them are my classmates. From Monday to Friday, we have English, math, physics and P. E. in the morning. I like English and physics, because they’re interesting. I don’t like math. It’s too boring. At noon, I have to have lunch at school because my home is far from(远离)my school. We usually have two classes in the afternoon—art and politics. We finish our classes at 3:30 p. m. After school, my friends and I always play football on the playground. And then we go home by bus. On weekends, we have no classes. We often go to the park and sometimes we go to the movies in the evening. We see movies twice a month. I like some famous(著名的) actors like Jackie Chan. Oh, I have no time to write more. Please write back soon. ??????????? Best wishes, ?????????????????? Wang Gang (1)?Where is Wang Gang studying? A.?In America.??????????????????????B.?In China.????????????????????????C.?In England.??????????????????????D.?In Canada. (2)?How many classes does Wang Gang have on weekdays? A.?Six.???????????????????????????????B.?Four. ???????????????????????????????????C.?Two.???????????????????????????????D.?No classes. (3)Wang Gang doesn't like _____ at all, because it’s too boring. A.?Chinese????????????????????????????????B.?art????????????????????????????????C.?movie????????????????????????????????????D.?math (4)How does Wang Gang go home every day? A.?On foot. ?????????????????????????????B.?By bike. ?????????????????????????????C.?By bus.?????????????????????????????D.?By car. (5)Wang Gang and his friends go to the movies _____. A.?once a week????????????????B.?once a month????????????????C.?twice a week????????????????D.?twice a month D There are four seasons in a year. They are spring, summer, autumn and winter. For all my friends, every season is good. ?? Wang Dong likes flying kites and climbing hills. She says when spring comes, the days are getting warmer and longer. And everything begins to grow. The wind is not very strong. It’s the best time to fly kites. And when you climb the hills, you can enjoy yourself. So she often says spring is her favourite season. ?? “Swimming is my favourite sport,”says Anne. “When summer comes, I often go swimming in the rivers or lakes with my friends. ”You can enjoy yourself in the water. And you can swim like a fish there. ?? “I often go climbing hills with my father during the long vacation of the National Day, ”says Liu An. “My father often tells me that I can see lots of beautiful things if I stand on the top of a hill. ”So he likes autumn best of all. ?? Bob says he likes winter very much. He says, “I’m very happy when I am playing with snow.”He is making a snowman now. (1)How many seasons are there in a year? (2)What is Wang Dong’s favourite season? (3)What season does Liu An like best? (4)Why does Bob like winter very much? (5)任务二: 把画线句子译成汉语。 五、书面表达 请根据表格中所给的提示,写一篇短文介绍你的网友Mike。 要求:1) 字数在80左右,不得出现真实校名和姓名。 ????????? 2)文中须包括所有提示的内容,每个方面都可适当加以想象发挥。 基本信息 14岁,高个子,戴眼镜,在七年级(3)班 尖子生,最喜欢的学科是…… 生活和饮食 每天6点半起床,步行上学…… 常吃 / 从不吃 / 很少吃…… 每周锻炼…… (给出合理建议) 爱好 擅长……;是……的一员 梦想 成为一名…… 答案 一、单选题 1. B 2. D 3. D 4. A 5. D 6. B 7. C 8. C 9. B 10. B 11. C 12. C 13. B 14. A 15. A 二、翻译 16.spends;some;time;playing 17.Please keep off the grass. 18. famous;for 19.watch;monkeys;fighting 20. are looking forward to 三、完形填空 21. (1)A;(2)D;(3)C;(4)C;(5)B;(6)A;(7)D;(8)A;(9)D;(10)B; 四、阅读理解 22. (1)C (2)D (3)B 23. (1)D (2)B (3)C (4)B (5)C 24. (1)C (2)A (3)D (4)C (5)D 25. (1)Four. (2)Spring is his favorite season. (3)Autumn. (4)Because he likes playing with snow. (5)你可以在水中玩得很高兴,并且你可以像鱼一样在那里游泳。 五、书面表达 26.My online friend ? ?? I have an online friend. His name is Mike. He is 14 years old. He is tall with a pair of glasses.He is studying in Class3 Grade7. He is a top student. His favorite subject is English, because he thinks it is interesting. He gets up at 6:30, and he goes to school on foot. He often eats fruits and he never eats hamburgers. He seldom eats ice-cream. He does exercise twice a week. I think he should exercise every day. He is good at drawing, and he is in the school art club. He wants to be an artist. I hope his dream can come true.

  • ID:4-6103118 Unit 8 Is there a post office near here 单元测试(A)(含答案)

    初中英语/新目标(Go for it)版/七年级下/Unit 8 Is there a post office near here?/本单元综合与测试

    七年级(下册)Unit 8 Is there a post office near here?单元测试(A) 一、单选题 1.Go ____________ the street and turn right ____________ the first crossing. A.?with, at???????????????????????????B.?along, on???????????????????????????C.?along, at???????????????????????????D.?with, on 2.Tom is short. He sits ???????????the classroom. A.?in the front of?????????????????????B.?in front of?????????????????????C.?behind?????????????????????D.?at the back of 3.— Is there a library near your school? — ________ . A.?Yes,it is.???????????????????B.?No,it isn’t.????????????????????C.?Yes,there is????????????????????D.?No,there aren’t 4.Excuse me, is there a bank ________ here? A.?in??????????????????????????????????????B.?near??????????????????????????????????????C.?from??????????????????????????????????????D.?on 5.There ________ still some milk in the kitchen. We don't need to go to the store. A.?be????????????????????????????????????????B.?is????????????????????????????????????????C.?are????????????????????????????????????????D.?am 6.— Excuse me. Is there a ??????????near here?I want to buy some drinks. — Yes. Go along the street and it's on your left. A.?zoo????????????????????????????B.?school????????????????????????????C.?supermarket????????????????????????????D.?museum 7.—Is the drink?????? here? 一Yes.You don't have to pay. A.?delicious????????????????????????????????B.?healthy????????????????????????????????C.?clean????????????????????????????????D.?free 8.— Does your son ________an hour ________ his homework after school? — No, shorter than that now, about half an hour. A.?spend; do??????????????????B.?spend; doing??????????????????C.?spends; to do??????????????????D.?sends;doing 9.John sits ____________ my left in our classroom. A.?in?????????????????????????????????????????B.?on?????????????????????????????????????????C.?for?????????????????????????????????????????D.?of 10.?—___________ do you watch TV every week????????? —Three times. A.?How long ???????????????????????B.?When?????????????????????C.?What time??????????????????????D.?How many times 11.— How can I get to the bank? — ________. A.?Go along this street and turn right at the first crossing B.?It's on Green Street C.?No, there isn't 12.What does your sister usually have? ??????dinner? A.?to???????????????????????????????????????B.?of?????????????????????????????????????????C.?for????????????????????????????????????????D.?with 13.— Excuse me, where's the meeting room? — ?????????. I will show you there. A.?This way, please???????????????B.?That's right???????????????C.?I can manage???????????????D.?In your dreams 14.She wants to call the police. Is there a ???????????near here? A.?library????????????????????????B.?supermarket????????????????????????C.?pay phone????????????????????????D.?restaurant 15.— Are there any libraries in your town? — Yes, ________. A.?there are???????????????????????????B.?they are???????????????????????????C.?are there???????????????????????????D.?they do 二、翻译 (1)—这附近有银行吗????? —是的,有。 —________ ________ a bank ________ here? —Yes, ________ ________. (2)在第一个十字路口向右转,饭店就在你的左侧。 ________ right at the first ________ and the restaurant on your ________. (3)我爱看猴子们爬来爬去。 I love ________ ________ the monkeys ________ around. (4)我喜欢和我的祖父下中国象棋。 I enjoy ________ Chinese chess ________ my grandpa. (5)为了到公园你不得不穿过中心大街。 ? ________ ________ to the park, you have ________ ________ Center Street. (6)在那家商店里有五部付费电话。 ________?________five________?________in the store (7)我们学校紧挨着警察局。 Our school is________?________the police station. (8)要到那家饭店,你必须沿着中心街走。 ________?________?________the restaurant,you have to________?________Center Street. (9)吉尔看起来像她妈妈。 Jill________?________?her mother. (10)我爷爷晚饭后通常要花一个小时的时间看报纸。 My grandpa usually________an hour________newspapers after dinner. 三、完形填空 ??? On weekends,I don't need to go to school.I often go to 1 my grandfather,and he lives in a small town. ? ??It is a long way from my home to his home.Mick and Ted go 2 me.They are my cousins.Do you know how we go there? We ride our bikes there!We like 3 a lot.We start at nine o'clock in the morning,We 4 a lot of food and drink with us—bread ,milk,eggs and juice, 5 we have lunch on the way.At about three o'clock in the afternoon,we 6 at the town.My grandfather is very 7 to see us.There is a park near his home,so he takes us to the 8 and we take a walk there.We 9 with my grandfather.The next day,we ride back home.We are tired (疲劳的) 10 very happy. 1. A. follow??? B. help?? C. visit D. call 2. A. with??? B. along C. for D. after 3. A. walking??? B. running C. riding D. driving 4. A. spend??? B. eat C. wash D. take 5. A. before??? B. because C. after D. when 6. A. relax??? B. meet??? C. live D. arrive 7. A. strict??? B. happy C. quiet D. shy 8. A. park??? B. house C. zoo D. store 9. A. make friends? B. go shopping C. get lost D. have fun 10. A. so?? B. and C. but D. or 阅读理解 A ??? Hello, my name is Jill. This is my neighborhood. It is very beautiful. My house is next to a new building (楼房)on Green Street. My best friend Betty lives in that building. There is a clean and big park across from the building. I often play football there. ??? There is a music school in my neighborhood. I go there to learn the piano every Saturday afternoon. It is across from a bank. Where is the supermarket? It is between the park and the music school. Betty's mother is a sales clerk (售货员)there. There is a new library next to the music school. It is across from an old post office. My mother works at the post office. (1)Where does Betty live? (2)What does Jill often play in the park? (3)When does Jill go to the music school? (4)Where does Betty's mother work? (5)Is there an old post office across from the new library? B Do you like Home with Kids(《家有儿女》)?It is very popular(受欢迎的)now. Many children like it. There are five people in the family. There is a sister and two brothers in their family. ?? Their father is a film director(导演). He doesn’t often do housework. He is always happy. Their mother doesn’t go to work. She stays at home and does housework. And she loves her children very much, but she gets angry easily. Xiaoxue is their daughter. She is a good student. Big brother, Liu Xing, can always make others happy. He likes ball games. Little brother, Xiaoyu, is helpful. He likes playing computer games. This is a happy family. (1)There are five people in the family. (2)Father often does housework. (3)Xiaoxue isn’t a good student. (4)?Liu Xing likes playing computer games. (5)Xiaoyu has a brother and a sister. C Dear Lin Tao, ? I am writing to you in English. I hope you can understand(懂) it. I love studying in London and I have many new friends. Most of them are my classmates. From Monday to Friday, we have English, math, physics and P. E. in the morning. I like English and physics, because they’re interesting. I don’t like math. It’s too boring. At noon, I have to have lunch at school because my home is far from(远离)my school. We usually have two classes in the afternoon—art and politics. We finish our classes at 3:30 p. m. After school, my friends and I always play football on the playground. And then we go home by bus. On weekends, we have no classes. We often go to the park and sometimes we go to the movies in the evening. We see movies twice a month. I like some famous(著名的) actors like Jackie Chan. Oh, I have no time to write more. Please write back soon. ??????????? Best wishes, ?????????????????? Wang Gang (1)?Where is Wang Gang studying? A.?In America.??????????????????????B.?In China.????????????????????????C.?In England.??????????????????????D.?In Canada. (2)?How many classes does Wang Gang have on weekdays? A.?Six.???????????????????????????????B.?Four. ???????????????????????????????????C.?Two.???????????????????????????????D.?No classes. (3)Wang Gang doesn't like _____ at all, because it’s too boring. A.?Chinese????????????????????????????????B.?art????????????????????????????????C.?movie????????????????????????????????????D.?math (4)How does Wang Gang go home every day? A.?On foot. ?????????????????????????????B.?By bike. ?????????????????????????????C.?By bus.?????????????????????????????D.?By car. (5)Wang Gang and his friends go to the movies _____. A.?once a week????????????????B.?once a month????????????????C.?twice a week????????????????D.?twice a month D There are four seasons in a year. They are spring, summer, autumn and winter. For all my friends, every season is good. ?? Wang Dong likes flying kites and climbing hills. She says when spring comes, the days are getting warmer and longer. And everything begins to grow. The wind is not very strong. It’s the best time to fly kites. And when you climb the hills, you can enjoy yourself. So she often says spring is her favourite season. ?? “Swimming is my favourite sport,”says Anne. “When summer comes, I often go swimming in the rivers or lakes with my friends. ”You can enjoy yourself in the water. And you can swim like a fish there. ?? “I often go climbing hills with my father during the long vacation of the National Day, ”says Liu An. “My father often tells me that I can see lots of beautiful things if I stand on the top of a hill. ”So he likes autumn best of all. ?? Bob says he likes winter very much. He says, “I’m very happy when I am playing with snow.”He is making a snowman now. (1)How many seasons are there in a year? (2)What is Wang Dong’s favourite season? (3)What season does Liu An like best? (4)Why does Bob like winter very much? (5)任务二: 把画线句子译成汉语。 五、书面表达 请根据表格中所给的提示,写一篇短文介绍你的网友Mike。 要求:1) 字数在80左右,不得出现真实校名和姓名。 ????????? 2)文中须包括所有提示的内容,每个方面都可适当加以想象发挥。 基本信息 14岁,高个子,戴眼镜,在七年级(3)班 尖子生,最喜欢的学科是…… 生活和饮食 每天6点半起床,步行上学…… 常吃 / 从不吃 / 很少吃…… 每周锻炼…… (给出合理建议) 爱好 擅长……;是……的一员 梦想 成为一名…… 答案 一、单选题 1. C 2. A 3. C 4. B 5. B 6. C 7. D 8. B 9. B 10. D 11. A 12. C 13. A 14. C 15. A 二、翻译 16. wears ;glasses 17.can walk with 18.air;and;sunshine 19. (1)Is ;there ;near / around ;there ;is (2)Turn ;crossing ;left (3)to ;watch ;climbing (4)playing ;with (5)To ;get ;to ;cross 20. (1)There ;are ;pay ;phones (2)next ;to (3)To ;get ;to ;walk/go ;along (4)looks ;like (5)spends ;reading 三、完形填空 21. (1)C;(2)A;(3)C;(4)D;(5)B;(6)D;(7)B;(8)A;(9)D;(10)C; 四、阅读理解 22. (1)She lives in a new building on Green Street. (2)Football. (3)Every Saturday afternoon. (4)In the supermarket. (5)Yes, there is. 23. (1)1 (2)0 (3)0 (4)0 (5)1 24. (1)C (2)A (3)D (4)C (5)D 25. (1)Four. (2)Spring is his favorite season. (3)Autumn. (4)Because he likes playing with snow. (5)你可以在水中玩得很高兴,并且你可以像鱼一样在那里游泳。 五、书面表达 26.My online friend ? ?? I have an online friend. His name is Mike. He is 14 years old. He is tall with a pair of glasses.He is studying in Class3 Grade7. He is a top student. His favorite subject is English, because he thinks it is interesting. He gets up at 6:30, and he goes to school on foot. He often eats fruits and he never eats hamburgers. He seldom eats ice-cream. He does exercise twice a week. I think he should exercise every day. He is good at drawing, and he is in the school art club. He wants to be an artist. I hope his dream can come true.

  • ID:4-6103112 Unit 7 It’s raining!单元测试(B)(含答案)

    初中英语/新目标(Go for it)版/七年级下/Unit 7 It’s raining!/本单元综合与测试

    七年级(下册)Unit 7 It’s raining!单元测试(B) 一、单选题 1.—You're in a hurry. Where are you going? —To the playground. Lucy ________ for me there. A.?waits???????????????????????????B.?is waiting???????????????????????????C.?Waited???????????????????????????D.?was waiting 2.Daming is __________ a party. A.?have????????????????????????????????????????B.?has????????????????????????????????????????C.?having 3.-- Could I use your dictionary, Sandy? -- ___________. But you have to return it to me this afternoon. A.?No problem?????????????????????B.?Yes, you could?????????????????????C.?I hope not?????????????????????D.?I'm sorry 4.Excuse me. _________ do you say that in English? A.?How??????????????????????????????????B.?Who??????????????????????????????????C.?Where??????????????????????????????????D.?What 5.It's windy and cold _________ winter _________ Beijing. A.?on; at??????????????????????????????????B.?on, in??????????????????????????????????C.?in; on??????????????????????????????????D.?in, in 6.—It’s so________ here. —Why not open the window? A.?cold????????????????????????????????????B.?warm?????????????????????????????????????C.?cool????????????????????????????????????D.?hot 7.——Congratulations! Among the best pictures in the competition,I found???????. When did you draw it? ——During the trip to the Yellow Mountain _______ May. A.?yours; in????????????????????????????B.?yours; on????????????????????????????C.?you; in????????????????????????????D.?you; on 8.— What would he like? — He'd like some ?????????. A.?onions and mutton??????????????????????????????????????????B.?onions and muttons C.?onion and muttons??????????????????????????????????????????D.?onion and mutton 9.—What will the future ????? —In a word, our life will get better and better. A.?like???????????????????????????????????B.?be like???????????????????????????????????C.?likes???????????????????????????????????D.?liking 10.My mother tells me ___________ at school on time. A.?arrive??????????????????????????????B.?arrives??????????????????????????????C.?to arrive??????????????????????????????D.?arriving 11.Mary is very happy ________ her friends. A.?see???????????????????????????????????B.?sees???????????????????????????????????C.?seeing???????????????????????????????????D.?to see 12._________ is the weather _________ in Beijing? A.?How,/???????????????????????????B.?How, like???????????????????????????C.?What, like???????????????????????????D.?A and C 13.Everyone is having???????? great time. ? A.?a?????????????????????????????????????????B.?an????????????????????????????????????????C.?the???????????????????????????????????????????D.?/ 14.Oh, it ___________ so nice. What beautiful music it is! A.?smells????????????????????????????????B.?sounds????????????????????????????????C.?tastes????????????????????????????????D.?looks 15.Tony likes Western classical music, ______he? A.?isn't????????????????????????????????????B.?is????????????????????????????????????C.?doesn't????????????????????????????????????D.?does 二、完形填空 When you go to England,? you can be 1 many people take an umbrella (伞) or a raincoat(雨衣) 2 ?them in the sunny morning. On a bus or a train,? you can usually see 3 ?is looking out of the window or reading newspapers.? But they don’t talk much.? When you meet English people,? they often talk about one thing—the 4 . 5 ?is it so?? Because the weather is changeable(多变的) in England.? People there can have spring,? summer,? autumn and 6 in one day.? When they get on the bus,? the weather is sunny and 7 ?just like in spring.? However,? when they get out of the bus,? it can be 8 ?and cold.? At noon,? the weather will be sunny and a little hot,? and it will be summer at this time of a day. ?? In England,? people can also have summer in winter,? or have winter in summer.? So in 9 ?they can swim sometimes,? and in summer sometimes you can see people 10 warm clothes. 1. A. surprised B. surprising C. bored D. boring 2. A. on B. to C. with D. for 3. A. many people B. everyone C. all the people D. some of the people 4. A. books B. newspapers C. windows D. weather 5. A. Why B. Where C. How D. What 6. A. Sunday B. winter C. rain D. snow 7. A. cold B. cool C. hot D. warm 8. A. sunny B. rainy C. windy D. humid 9. A. spring B. summer C. autumn D. winter 10. A. sell B. selling C. taking D. takes 阅读理解 A ??? If someone says to you: “give me five”, do not search your pocket to get five yuan! It will make others laugh! The person's not asking for your money, but your fingers. ??? In the US, "give me five" or "give me the high five" is a popular gesture (动作). You can see it often in films or on TV. It means the clapping (拍) of each other's raised right hands together. ??? People do it when they meet for the first time or something happy happens. For example, a student has good marks in exams or wins a lottery ticket (彩票).If a football team wins a game, the players will give high fives to everyone around to celebrate. ??? This gesture may come from the old Roman gesture of raising the right arm for the emperor to show respect. This also showed that the person raising his arm did not have a sword (刀) in his hand. ??? Why not try to give the high five to your friends? (1)“Give me five” is a gesture to _______. A.?make people laugh????????B.?ask for money????????C.?celebrate success????????D.?give me five yuan (2)The gesture “give me five” is the clapping of _______. A.?toes???????????????????????????????????B.?hands???????????????????????????????????C.?arms???????????????????????????????????D.?feet (3)When you ______, you give your friends high fives. A.?lose your money??????B.?go back home??????C.?win a football game??????D.?pick up some money (4)The gesture started in _______ according to the story. A.?Rome???????????????????????????????B.?America???????????????????????????????C.?China???????????????????????????????D.?Britain (5)Why did the Romans raise the right arm for the emperor? Because ______. A.?they were proud of their emperor B.?they were happy to see the emperor C.?they wanted to show their respect to the emperor. D.?they wanted to show there were no swords in the emperor's hands B ??? When we talk about the universe, we mean not only the earth, the sun and the moon, but also the stars and space between them. There are millions of stars in our sky. The sun is one of them. Around it there are eight big planets moving, including the earth. The moon is our nearest neighbor in space. If you look at the sky on a clear night, it is possible to see about 3, 000 stars. They look small, but they are really very big hot balls of burning(燃烧着的)gas. Some of them arc huge(巨大的), but others are much smaller like our planet Earth. The biggest stars are very bright, but they can only live for a short time. Every day new stars are born and old stars die. ??? All the stars are very far away. The light from the nearest star(except the sun)takes more than four years to reach the earth. ??? Hundreds of years ago, people used stars, like the North Star, to know which direction(方向)to travel in. Today you can still see that star. (1)The universe means?????????? . A.?the earth B.?the sun, the moon and the stars C.?space between the stars D.?All of the above. (2)There are ???????????big planets around the sun. A.?millions of???????????????????????????????B.?3, 000???????????????????????????????C.?nine???????????????????????????????D.?eight (3)The light from the nearest star(except the sun) takes more than ?????to get to the earth. A.?four years?????????????????????B.?1, 000 days?????????????????????C.?100 years?????????????????????D.?four light years (4)You can see many stars in the sky at night when????????? . A.?it is rainy????????????B.?there is a bright moon????????????C.?it is very cloudy????????????D.?the sky is clear (5)People used to look at the North Star???????????? ?. A.?when they were working B.?to tell them when to do farm work C.?while they were travelling D.?just for fun C Summer holiday is coming , what do you like to do ?here are four students telling us what they will do in the coming summer holiday. ???? Mai hajui? Baihetiya, 14 . ?? I am from Xinjiang . I am studying at Tianjin No.2 Middle School now. I will go on a trip to Beijing . I am going to the Great Wall , the Summer Palace and the Palace Museum . I will go to Wangfujing Street to buy a sweater for my mother, a scarf for my father and a T- shirt for my brother. ???? Wu Jun, 13. ? I come from Shanghai . My favourite season is summer . I like going swimming with my friends in the swimming pool. It is very exciting . ???? Mike ,13 .? ? I am studying at Nanjing No. 5 Middle School . I miss my parents very much . I will go back to America to see my family . Summer is a good season to go out . I will have a picnic with my friends in the countryside . I can also play football and baseball with my friends . How happy we will be .? ???? Liu Shuyi, 14,?????????????? ?I am from Shanghai . I like summer best because I can eat ice cream and wear a dress. I am not good at English . I will join an English club to learn English . (1)How many family members will Mai hajui Baihetiya buy presents for?? _____ A.?Three????????????????????????????????????B.?Four????????????????????????????????????C.?Five .???????????????????????????????????D.?Six (2)Who likes swimming according to the passage?________ . A.?Wu Jun?????????????????????B.?Mike?????????????????????C.?Mai hajui Baihetiya??????????????????????D.?Both A and B. (3)Who likes playing baseball according to the passage? A.?Wu Jun.???????????????????????B.?Mike????????????????????????C.?Liu Shuyi????????????????????????D.?Mai hajui Baihetiya (4)Liu? Shuyi likes summer best because she can _________ . A.?eat ice cream???????????????????????B.?go boating .??????????????????????C.?eat fish??????????????????????D.?go fishing (5)Which is NOT TRUE according to the passage ? A.?Mike is from America .?????????????????????????????????????B.?Liu Shuyi speaks English very well. C.?Mai hajui Baihetiya lives in Tianjing now????????D.?Wu jun and Mike are of the same age. D Mr. Smith works in a factory. There he drives a truck. He's tired all the time. When he comes back, he's always busy and doesn't want to do any housework. His wife is a doctor and likes to keep all the things clean. So she has to do all at home. She usually goes to work from Monday to Friday and has to do all on weekends. All her friends know about it and sometimes they come to help her. ?? It's Saturday today. Mrs Smith tells her husband to help her do some housework, but he says he has something to do and goes out early in the morning. He leaves a lot of dirty clothes at home. Mrs Smith doesn't go to work but she doesn't feel well. So she doesn't want to do any housework. After breakfast, Jo, one of her friends, comes to see her when she's sitting on a chair. ?? The girl finds the rooms are dirty and she asks, “Don't you clean your rooms today, Mrs Smith?” “No, I don't.”says the doctor. “Why don't you wear your glasses?” “Then I will think the rooms are still clean.” (1)What does Mrs Smith do ? A.?A truck driver.???????????????????????B.?A nurse.???????????????????????C.?A doctor.???????????????????????D.?A teacher. (2)Who usually does the housework at home, Mr Smith or Mrs Smith? A.?Mr Smith.??????????????????B.?Mrs Smith.??????????????????C.?Both of them??????????????????D.?Neither of them. (3)What's Mr Smith doing when her friend Jo comes to see her ? A.?She is reading a book.?????????????????????????????????????B.?She is watching TV. C.?She is doing housework.?????????????????????????????????D.?She is sitting on a chair. (4)Why doesn't Mrs Smith wear her glasses that day? Because_________. A.?she stays at home????????????????????????????????????????????B.?she's sitting on the chair C.?the rooms are clean?????????????????????????????????????????D.?she doesn't want to see the dirty rooms (5)After we read the story, we can know___________. A.?Mr Smith is often ill??????????????????????????????????????????B.?Mrs Smith is always lazy. C.?Mr Smith is always busy after work.???????????????D.?Sometimes Mr Smith helps Mrs Smith. 四、翻译 a) (1)have a great time________ (2)some of my old friends________ (3)drink orange juice________ (4)sit by the pool________ (5)暑假________ (6)努力学习________ (7)在山里________ (8)have fun________ (9)度假________ (10)给你写信________ (11)照一张相________ (12)在下雨天________ b)根据汉语提示补全句子。 (1)Such a problem is out of my ________ (能力). I'm afraid I can't help you. (2)Before class, let's ________ (复习)what we learned yesterday. (3)I think you've ________ ________ ________ (弄错).This isn't my cat. (4)The teacher ________ ________ ________ ________ (建议我们读)an article of English every day. (5)He is________ ________ (薄弱)pronunciation. c)根据汉语意思完成英语句子。 (1)大明喜欢听英语歌曲。 Daming enjoys ________?________?English songs. (2)在我们学校后面有一棵古树。 ________?________?an old tree behind our school. (3)我喜欢看猴子到处乱爬。 I like to watch monkeys ________?________. (4)在超市对面有一个大公园。 There is a big park ________?________?the supermarket. (5)周末, 我在那里消遣时间。 I ________?________?there on weekends. 五、书面表达 中学生普遍面临着很多烦恼,请用英语描述下面表格中列出的问题,并提出自己的建议。 烦恼1 整天有做不完的作业,经常熬夜学习,无暇顾及个人爱好; 烦恼2 父母太忙,没有时间陪自己; 烦恼3 几乎没有亲密的朋友可以交流,经常感到孤独; 烦恼4 对自己的体重不满意,不知如何改变; 建议 … … 要求:1)条理清楚,语句通顺; ??? ??2)80词左右。开头已给出,不计入总词数。 ??? Now, many middle school students face some problems. 答案 一、单选题 1. B 2. C 3. A 4. A 5. D 6. D 7. A 8. A 9. B 10. C 11. D 12. D 13. A 14. B 15. C 二、完形填空 16. (1)A;(2)C;(3)B;(4)D;(5)A;(6)B;(7)D;(8)B;(9)D;(10)C; 三、阅读理解 17. (1)C (2)B (3)C (4)A (5)C 18. (1)D (2)D (3)A (4)D (5)C 19. (1)A (2)A (3)B (4)A (5)D 20. (1)C (2)B (3)D (4)D (5)C 四、翻译 21. (1)玩得愉快 (2)我的一些老朋友; (3)喝橙汁 (4)坐在水池边 (5)summer vacation (6)study / work hard (7)in the mountains (8)玩得愉快 (9)on (a) vacation (10)write to you (11)ake a photo (12)on a rainy day 22. (1)ability? (2)review (3)made ;a ;mistake (4)advises ;us ;to ;read (5)weak ;in 23. (1)do ;as (2)used ;for 24. (1)listening;to (2)There;is (3)climbing;around (4)across;from (5)spend;time 25.What's;happening 五、书面表达 26. One possible version: ??? Now, many middle school students face some problems. ??? Many students have too much homework to do. To finish it, they have to stay up late. So they often feel tired and have no spare time for their hobbies. Some students feel lonely because their parents are too busy to stay with them and they don't have any close friends to talk to. I think they can talk to their parents and teachers about their problems and ask them for help.Some other students aren't happy with their weight. To lose weight and keep fit, they need to do more exercise and eat healthy food.

  • ID:4-6103108 Unit 7 It’s raining 单元测试(A)(含答案)

    初中英语/新目标(Go for it)版/七年级下/Unit 7 It’s raining!/本单元综合与测试

    七年级(下册)Unit 7 It’s raining!单元测试(A) 一、单选题 1.—What's your brother doing? —He ??????????computer games. A.?plays???????????????????????????????B.?play???????????????????????????????C.?is playing???????????????????????????????D.?playing 2.The students?????????? a snowman outside the classroom right now. ??? A.?make????????????????????????????B.?makes????????????????????????????C.?is making????????????????????????????D.?are making 3.—I'll go to France for a holiday next month. —Great! _______! A.?Good luck????????????B.?Best wishes????????????C.?Glad to see you again????????????D.?Have a good time 4.— ________ is the weather? — It's windy. A.?What???????????????????????????????????B.?How???????????????????????????????????C.?When???????????????????????????????????D.?Why 5.The children are having fun _________ on the beach(海滩). A.?play?????????????????????????????????B.?plays?????????????????????????????????C.?played?????????????????????????????????D.?playing 6.?—Does Helen's grandpa like sports?--- ? ?? ?? . He likes sports very much. A.?Yes, he does.???????????????????B.?No, he doesn't.???????????????????C.?Yes, he is.??????????????????D.?No, he isn't. 7.—Where are his family? —They are all ??????????vacation now. A.?at?????????????????????????????????????????B.?of?????????????????????????????????????????C.?on?????????????????????????????????????????D.?for 8.— What's the ?????????like in Moscow? — It's very cold. A.?day?????????????????????????????????B.?date?????????????????????????????????C.?month?????????????????????????????????D.?weather 9.— Does it often ??????????here? — Yes, it is quite ????????. A.?rain; rain????????????????????????B.?rainy; rainy????????????????????????C.?rain; rainy????????????????????????D.?rainy; rain 10.—____, Tom. Is this your book? —No, it isn't. I think it's ____. A.?Excuse me; Jack??????????????B.?Sorry; Jack's????????????C.?Excuse me; Jack's?????????????D.?D. Sorry; Jack 11.—It's too _________ today. —Yes, why don't you put on (穿上) your coat? A.?dry?????????????????????????????????????B.?cold?????????????????????????????????????C.?hot?????????????????????????????????????D.?warm 12.— How is it going with you?— _______ A.?I am fine?????????????????B.?Good????????????????C.?I am going to BeiJing??????????????????D.?You are welcome 13.—We are going on a school trip tomorrow.—????? ?? . A.?Excuse me?????????????????????????????????????????????????????????B.?I’m sorry to hear that??? C.?You’re welcome?????????????????????????????????????????????D.?Have a? good time 14.—Can I help you?—I'd like a cup of coffee __________milk __________it, please. A.?at; in????????????????????????????????B.?with; in????????????????????????????????C.?with; on????????????????????????????????D.?at; on 15.—Your sister doesn't get up early, does she? —_______.But she gets up late on weekends. A.?No, she doesn't???????????????B.?Yes, she does???????????????C.?No, she does???????????????D.?Yes, she doesn't 二、完形填空 On Sunday morning, I usually get up very late. I wash my face and then go out to do morning exercises. It is about 8:20 a.m. After I eat my 1 , I often go to a shopping centre 2 my mother. The shopping centre is 3 our home, so we walk 4 . It takes us about 20 minutes to get there on foot. The shopping centre has a good 5 . It is called “新世纪购物中心” in Chinese. It doesn't have an 6 name. Can you 7 it in English? It is new 8 big. 9 many things there, such as(诸如) TVs,fridges, bikes computers, clothes, books, food and drinks. There are many 10 there. They are men and women, old and 11 . Parents must 12 their children. The shopping centre is so big. Young children may get lost(迷路) in it. 13 do many people come here to buy things? Do you know? Let me tell you. The things there are usually good and 14 . The workers there are always nice and friendly. If you come to my home, I can take 15 there and have a look. 1. A. breakfast?????? ?????? B. lunch?? C. supper??? D. dinner 2. A. for???????????? ??? B. to? C. with?? D. of 3. A. near?????????? ???? B. into C. at? D. from 4. A. it????????????? ??? B. there C. ?to there?? D. centre 5. A. flower????????? ??? B. place C. name??? D. room 6. A. old???????????? ?? B. big C. English D. French 7. A. say???????????? ? B. speak C. talk??? D. tell 8. A. but???????????? ?? B. with? C. and?? D. or 9. A. There is??????? ??? B. There are??? C. They are?? D. They're 10. A. students??????? ??? B. people C. children? D. teachers 11. A. tall??????????? ???? B. short????? C. young?? D. small 12. A. look after?????? ?? B. look for?????? C. look at???? D. look like 13. A. What????????? ?? B. Who?????? C. Why? D. when 14. A. expensive??? B. cheap??? C. big? D. new 15. A. you????????? B. them???? C. him???? D. her 阅读理解 A hot cool cold humid Sam √ √ × × √ Tim × √ √ × × Ben × √ × √ √ Kathy × × √ × × Judy √ × × √ × 注:√like; ×dislike; most最多的; both两者都 (1)Who likes both humid weather and warm weather? (2)Who likes both hot weather and humid weather? (3)Who likes cold weather but doesn't like cool weather? (4)Which two children like warm weather? (5)How many children like hot weather? B ? Welcome to England! The weather of England is very changeable. It can be rainy, sunny, cloudy, windy, warm, foggy or cold at any time of year. If it's raining when you get up in the morning, it can be hot and dry by the afternoon. The west of England is wetter than the east, and the north is cooler than the south. Just be ready for any kind of weather. ? ??? In England, shops are usually open from 9: 00 in the morning to 5: 30 in the afternoon. On Sundays some shops are open from 10: 00 a. m. to 4: 00 P. m. But a lot of shops are closed. Banks, museums or other places are open from 10: 00 a. m to 5: 00 P. m. You can go to the parks at any time. ??? All the cities have buses, trains and taxis. People wait in line for buses and they are unhappy if you push in at the front. Don't forget this--traffic goes on the left. Be careful! Notice(须知)to the Tourists ·Just be ready for any kind of ________. It's changeable. ·Shops are usually open from ________. On Sundays most of them are closed. ·At any time you can go to the ________. ·Please ________?when you are at the bus stop。 ·Make sure not to walk on the ________?of the road. or it will be very dangerous. C Look at the picture. Who is the girl? She is my friend. Her name is Alice Black. She is an English girl. ???Alice has a big family. Her grandparents have two daughters and one son — her father. Alice lives with her grandparents, parents, two brothers and one sister. Alice has two dogs — Bobby and Tony. Bobby is black and Tony is white. Alice likes them very much. Alice is a middle school student. She has a good friend at school. Her name is Helen. They are cousins, too. (1)?________ is the girl's last name. A.?White??????????????????????????????B.?Brown?????????????????????????????????C.?Black??? ????????????????????????????????D.?Green (2)?Alice's grandparents have ________ children (孩子). A.?two?????????????????????????????????????B.?three????????????????????????????????????C.?four?????????????????????????????????????D.?five (3)第二段中划线单词them指代的是“________”。 A.?her dogs????????????????????B.?her family?????????????????????????C.?her friends?? ?????????????????????D.?her brothers (4)?Helen is Alice's ________. A.?aunt?? ??????????????????????????????B.?sister???????????????????????????????????C.?teacher??????????????????????????????D.?cousin (5)Which is TRUE(正确的)according to the passage? A.?Alice is in China.???????????????????????????????????????????????B.?Alice has two aunts. C.?Alice has no sister.???????????????????????????????????????????D.?Bobby is a white dog. D Dear Dad and Mom, ??? How are you in Beijing? I'm fine in Toronto and I like the weather here very much. It's not very hot in summer. But in winter it is usually very cold and it often snows. I like the white snow because I can use it to make snowmen. In spring it is warm but spring is usually very short. It's hot and rainy in summer here. I like fall(秋天)best in Toronto because it's very cool. ??? I have many friends here. They are very nice. On Sundays, I often go around the city by bus with them. Love, Li Weikang (1)Where is Li Weikang now? A.?In Canada.?????????????????????B.?In Beijing.?????????????????????C.?In New York.?????????????????????D.?In Shanghai. (2)Why does Li Weikang like snow? A.?Because it is white.???????????????????????????????????????????B.?Because it is beautiful. C.?Because it is cold when there is snow.????????????D.?Because he can use it to make snowmen. (3)What's Li Weikang's favorite season(季节)in Toronto? A.?Spring.???????????????????????????????B.?Summer.???????????????????????????????C.?Fall.???????????????????????????????D.?Winter. (4)When does Li Weikang often go around the city? A.?After school.????????????????????B.?At work.????????????????????C.?On Saturdays.????????????????????D.?On Sundays. (5)What do we know from the passage? A.?It's very hot in summer in Beijing.???????????????????B.?It is warm and there is no wind in spring in Beijing. C.?Li Weikang has lots of friends in Toronto.?????????D.?Li Weikang often walks around the city. 四、翻译 (1)我正在加拿大愉快地拜访我的姑妈。 ? I'm ________ a great time ________ my aunt ________ Canada. (2)再次见到他们,我是如此高兴。 I'm so happy ________ ________ them ________. (3)我和我的家人正在山里度假。 ? ________ ________ and I ________ ________ vacation in the ________. (4)一个女孩正在河上滑冰,一个男人正在给一个雪人拍照。 One girl is ________ ________ river and a man ________ taking a photo ________ a snowman. (5)能不能请露西听电话? May I ________ ________ Lucy, please? (6)瞧!他们在公园正玩得开心。 Look! They are ________?________?in the park. (7)我能为他捎信吗? Can I ________?a ________?for him? (8)请你让他给我回个电话好吗? Could you please tell him to ________?me ________? (9)听起来你玩得很开心。 ________?________?you are having a great time. (10)请找杰夫接电话。 May I ________?________?Jeff, please? 五、书面表达 假如你是你校英语广播站的记者,你们学校的游泳俱乐部组织了一次海滩游玩活动。请你根据表格中的提示,为本次活动做一次现场报道。 天气 晴空万里,天气炎热 活动 学生们在游泳、放风筝(fly a kite)、玩沙子(sand)、打沙滩排球(beach volleyball) 等; 李老师和杨老师在海边散步。 感受 活动有趣,大家玩得非常开心。 1).70词左右,可适当发挥; 2).报道的开头已给出,不计入总词数。 ? ??Now,it's 11 o'clock in the morning.We are on the beach.? ?? 答案 一、单选题 1. C 2. D 3. D 4. B 5. D 6. A 7. C 8. D 9. C 10. C 11. B 12. B 13. D 14. B 15. B 二、完形填空 16. (1)A;(2)C;(3)A;(4)B;(5)C;(6)C;(7)A;(8)C;(9)B;(10)B;(11)C;(12)A;(13)C;(14)B;(15)A; 三、阅读理解 17. (1)Ben. (2)Judy. (3)Kathy. (4)Sam and Ben. (5)Two. 18.weather;9:00 a. m to 5: 30 p. m/9: 00 in the morning to 5: 30 in the afternoon;parks;wait in line/don't cut in line;right 19. (1)C (2)B (3)A (4)D (5)B 20. (1)A (2)D (3)C (4)D (5)C 四、翻译 21. (1)having ;visiting ;in (2)to ;see ;again (3)My ;family ;are ;on ;mountains (4)skating ;on ;is ;of (5)speak ;to 22.take;a;photo;of;snowman;snowy 23.happy;to;see;again 24. (1)having;fun (2)take;message (3)call;back (4)Sounds;like (5)speak;to 25.this;is;Is;that 五、书面表达 26.One possible version: ??? Now,it's 11 o'clock in the morning.We are on the beach. ??? The weather is sunny and hot. What are the students in the swimming club doing on the beach?Look ! Some are swimming in the sea.Some are flying kites .Some are playing with sand.Others are playing beach volleyoall.Our teachers,Mr.Li and Miss Yang are taking a walk over there.Sounds like they are talking about school work. ??? Mally students think this activity is interesting.Everyone is having a good time!