欢迎您,[登录][注册] (您的IP:54.210.158.163)
学科导航 >
个人主页

作者信息

21jy_118826760

资源 文章 汇编
  • ID:4-5958656 [精]Lesson 47 Summer Plans(课件+教案+练习)

    初中英语/冀教版/七年级下/Unit 8 Summer Holiday Is Coming!/Lesson 47 Summer Plans


    Lesson 47 Summer Plans:45张PPT
    Lesson 47 Summer Plans同步训练
    一、单选题
    1. — Are all the students from ______ in your class
    — No, there are only 3 ________ in our class. The others are from other countries.
    A. Germany; Germen B. Germany; Germans
    C. German; Germans D. German; Germany
    2. — You look too tired. Why not ________ a rest
    —Sounds good.
    A. stop having B. to stop having
    C. stop to have D. to stop to have
    3. — What does Bill do
    —Oh, he’s still ________ university student.
    A. a B. an   
    C. the D. /
    4. Nowadays, it’s convenient and cheap for us________a shared bicycle.
    A. ride B. to ride
    C. flying D. to fly
    5. —John, ________ do you visit your grandparents
    —Once a week.
    A. how long B. how soon
    C. how often D. how much
    二、完型填空
    The summer holiday is coming. We are making 6 for travelling. We’ll go on a 7 to Hainan for our holiday. It’s a good place 8 holidays. My aunt lives there. I hope 9 with her. My parents work hard to 10 money for this holiday. I study hard to make my parents happy. I hear Sanya is a beautiful city in Hainan. It’s 11 around July. If you go there, you can see flowers everywhere. Girls can 12 skirts there. You can see the sea there and swim in the sea. I’ll take a camera and 13 a lot of photos. We also want to visit some other 14 . Oh, I hear the food there is different 15 ours. It must be very delicious. It’s really wonderful!
    ================================================
    压缩包内容:
    Lesson 47 Summer Plans.mp3
    Lesson 47 Summer Plans.pptx
    Lesson 47 Summer Plans同步训练.doc
    Lesson 47 Summer Plans教学设计.doc

    进入下载页面

    需要精品点:4个

  • ID:4-5958648 [精]Lesson 47 Summer Plans同步训练

    初中英语/冀教版/七年级下/Unit 8 Summer Holiday Is Coming!/Lesson 47 Summer Plans

    中小学教育资源及组卷应用平台 Lesson 47 Summer Plans同步训练 一、单选题 1. — Are all the students from ______ in your class? — No, there are only 3 ________ in our class. The others are from other countries. A. Germany; Germen B. Germany; Germans C. German; Germans D. German; Germany 2. — You look too tired. Why not ________ a rest? —Sounds good. A. stop having B. to stop having C. stop to have D. to stop to have 3. — What does Bill do? —Oh, he's still ________ university student. A. a B. an    C. the D. / 4. Nowadays, it's convenient and cheap for us________a shared bicycle. A. ride B. to ride C. flying D. to fly 5. —John, ________ do you visit your grandparents? —Once a week. A. how long B. how soon C. how often D. how much 二、完型填空 The summer holiday is coming. We are making 6 for travelling. We'll go on a 7 to Hainan for our holiday. It's a good place 8 holidays. My aunt lives there. I hope 9 with her. My parents work hard to 10 money for this holiday. I study hard to make my parents happy. I hear Sanya is a beautiful city in Hainan. It's 11 around July. If you go there, you can see flowers everywhere. Girls can 12 skirts there. You can see the sea there and swim in the sea. I'll take a camera and 13 a lot of photos. We also want to visit some other 14 . Oh, I hear the food there is different 15 ours. It must be very delicious. It's really wonderful! 6.A.cards B.plans C.food D.clothes 7.A.trip B.place C.plan D.holiday 8.A.spend B.to spend C.spending D.spent 9.A.travelled B.travelling C.travel D.to travel 10.A.make B.bring C.give D.get 11.A.hot B.warm C.cold D.cool 12.A.put on B.try on C.get on D.go on 13.A.carry B.get C.bring D.take 14.A.places of interesting B.places of interests C.place of interest D.places of interest 15.A.from B.of C.for D.at 三、连词成句。 16. keep, you, to, want, learning, do _______________________________________________________? 17. talking, they, what, about, are _______________________________________________________? 18. the, about, is, news, he, excited _______________________________________________________. 19. going, pictures, to, we, take, are _______________________________________________________. 20. all, plans, good, you, summer, have _______________________________________________________. 四、多任务混合问题 The summer vacation is the best part of the year for most American children. The weather is usually good, so they can have a good time outdoors. If one lives in the countryside, he or she may have fun playing in the woods or fields. If one lives in a big city, he or she likes to go to a park to play. Tom, an American boy, enjoys travelling very much. He lives in New York. He always travels in his country. This summer he wants to do something different. He is interested in Chinese history. So he is going to Beijing and Xi'an by plane. He is leaving on the 15th of July and getting back to New York on the last day of the month. He plans _to_ have a great vacation. During the days, he will visit places of interest and go shopping. At night, he will take walks to enjoy night views. He is sure he will have a wonderful vacation. 21~22题完成句子; 28题简略回答问题; 29题找出并写下文章的主题句; 30题将文中画线句子译成汉语. 21.Tom is going to________ Beijing and Xi'an. 22.Tom is interested in ________. 23.What will Tom do at night? ________________________________________________________________________ 24.________________________________________________________________________ 25.________________________________________________________________________ 参考答案 一、单选题1- 5.BCABC 二、完型填空 6.B 7.A 8.B 9.D 10.A 11.A 12.A 13.D 14.D 15.A 三、16. Do you want to keep learning 17. What are they talking about 18. He is excited about the news 19. We are going to take pictures 20. You all have good summer plans 四、多任务混合问题 21.fly to 22.Chinese history 23.At night,he will take walks to enjoy night views 24.The summer vacation is the best part of the year for most American children. 25.他计划度过一个愉快的假期. 试卷第1页,总3页 HYPERLINK "http://www.21cnjy.com/" 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    进入下载页面

    需要精品点:1个

  • ID:4-5958583 [精]Module4 Unit8 Life in the future Speaking& Writing(课件+练习+素材)

    初中英语/牛津版(深圳·广州)/八年级下册(2013秋审查)/Module4 Discovery/Unit 8 Life in the future


    深圳版八下U8- speaking and writing课件:37张PPT
    Module4 Unit8 Life in the future
    Speaking&Writing同步练习
    情景对话。
    A.Daming, are you interested in the universe
    B:Yes,I am.
    A:________
    B:Yes.I have just read an article about Shenzhou Ⅶ. It flew into space in 2008.  
    A:________  
    B:No.The USA and the former Soviet Union (前苏联) sent their spacecraft into space many years ago.  
    A:________  
    B:No,not yet. But some spacecraft have gone beyond the solar systems. ________  
    A:Then you think we are not alone Why has no one from other planets sent us a message  
    B:________
      a.I think they will discover life in space one day.
      b.Doyou know anything about spacecraft
      c.Is China the first country to send spacecraft into space
      d.Theysent two men into the moon.
      e.Havethey discovered any life in space
      f.On the moon.
      g. I think they are too far away.  
    
    二、短文填空。
    
    ??? Two years ago, I failed in the college entrance exam. It was a heavy shock(冲击) to my family and________. They always wanted me to go to a great university in ________?south of the country. I was eighteen and my family was poor. They thought that going to a good college could________ my life. I was under stress(压力) and felt worried. I stayed at home and didn’t want to see anyone.
    ================================================
    压缩包内容:
    Module4 Unit8 Life in the future Speaking&writing.doc
    U8 Speaking A1.mp3_clip.mp3
    U8 Speaking A2.mp3_clip.mp3
    教宝宝学说对不起-Sorrysong-Cocomelon Kids Songs_高清.mp4
    深圳版八下U8- speaking and writing课件.pptx
    珍贵老视频 人类登陆月球, 阿波罗计划珍贵影像曝光_高清.mp4

    进入下载页面

    需要精品点:4个

  • ID:4-5958570 [精]Module4 Unit8 Life in the future Reading2&Listening(课件+练习+素材)

    初中英语/牛津版(深圳·广州)/八年级下册(2013秋审查)/Module4 Discovery/Unit 8 Life in the future


    深圳版八下U8-Reading 2 and listening课件:31张PPT
    Module4 Unit8 Life in the future
    Reading2&Listening同步练习
    词汇。
    1. The __________(互联网) has become part of our daily lives.
    2. I want to send a letter, but I don’t know where the __________ (邮递) office is.
    3. __________(科技) is changing fast. It renews every day.
    4. My best friend died in an accident, and I lost her __________ (永远地).
    5. She likes sitting in a __________ (咖啡馆) to drink some coffee in the afternoon.
    二、单选。
    1.The children will be ____ if they stay at the hotel for a whole day. It is very ____.
    A. boring, boring B. boring, bored
    C. bored, boring D. bored, bored
    2. -- Air pollution was the biggest problem in the_______ in this city.
    --- Yes. But now the people here are trying hard to make the air become better and_____.
    A. past; well B. past; better C. present; better D. present; well
    3.. --- My mother started ______ an hour ago.
    --- Really But she _________newspapers when I came to your house..
    A. cooked; read B. cooked; was reading
    ================================================
    压缩包内容:
    Future life_标清_clip.mp4
    Module4 Unit8 Life in the future Reading2&Listening.doc
    unit8l.mp3
    unit8listening1.mp3
    unit8listening2.mp3
    unit8listeninga.mp3
    unit8listeningb.mp3
    unit8listeningb截取.mp3
    宇航员在太空中做什么最危险 科学家认为3种情况会夺走他们性命_高清.mp4
    深圳版八下U8-Reading 2 and listening课件.pptx
    谈论未来.swf

    进入下载页面

    需要精品点:4个

  • ID:4-5958569 [精]Module4 Unit8 Life in the future Reading1(课件+练习+素材)

    初中英语/牛津版(深圳·广州)/八年级下册(2013秋审查)/Module4 Discovery/Unit 8 Life in the future


    Module4 Unit8 Life in the future Reading1:35张PPT
    Module4 Unit8 Life in the future
    Reading1同步练习
    词汇。
    1.I have seen her many times r________ but we haven’t talked much with each other.
    2.After her parents’ death, her life changed f_________.
    3.You have to forget the past and start living in the p_________.
    4.We should use the most modern t_________ to make such products.
    5.Without proper treatment, she will c________ die.
    6.Nothing can s________ him. He is always complaining.
    二、单选。
    1.The road was just _______ enough for two cars to pass.
    A. long B. busy C. wide D. big
    2. Our computers are connected ________ the printers ________ our office.
    A. to; in B. with; from C. from; to D. with; at
    3.--- I am so surprised to see cards in the shape______ hearts.
    --- My sister made them. She is good at _____ cards in different shapes.
    A. for; make B. for; making
    C. of; make D. of; making
    4.-- Nothing I did can __________my sister.
    --- It must be hard _________ her happy.
    A. satisfy; keeping B satisfy; to keep C. require; keeping D. require; to keep
    ================================================
    压缩包内容:
    Module4 Unit8 Life in the future Reading1.doc
    Module4 Unit8 Life in the future Reading1.pptx
    U8 Reading B.mp3.mp3
    U8 Reading B1.mp3.mp3
    U8 Reading B2.mp3.mp3
    U8 Reading B3.mp3.mp3
    未来生活视频.mp4

    进入下载页面

    需要精品点:4个

  • ID:4-5958556 [精]Module4 Unit8 Life in the future Grammar (课件+练习+素材)

    初中英语/牛津版(深圳·广州)/八年级下册(2013秋审查)/Module4 Discovery/Unit 8 Life in the future


    Module4 Unit8 Life in the future Grammar:29张PPT
    Module4 Unit8 Life in the future
    Grammar同步练习
    用所给词的适当形式填空。
    1. The children __________(not dance) in the garden then.
    2.The girl ____________ (have) a piano lesson at this time yesterday.
    3.While he __________ (wait) for the bus, he read a newspaper.
    4.When the visitors________ (come), the students ___________ (have) an art class.
    5. John _______________ (drive) home when it________ (rain) last night.
    6. Mother ________________ (sweep) the floor when I ________(leave) home.
    7. — Can Peter play games with us, Mrs. Hawking
    —Wait a minute. He _________ (take) a shower.
    Sally________(take)a photo of her friends while they _____________ (play) computer games.
    二、单选。
    1.—Why did the car hit the boy
    —Because the driver ______ on the phone at that time.??
    A.?talk? ?? ?? ???B. is talking? C. was talking? ?? ? ????? D. have talked
    2. ________ I was studying in the library, Mike called me.
    A.Before  B.What C.How  D.While
    3.When I left there yesterday, Mr Smith ________ home.
    ================================================
    压缩包内容:
    Module4 Unit8 Life in the future Grammar.doc
    Module4 Unit8 Life in the future Grammar.ppt
    U3(1)_While practise.asf
    吃东西.mp3
    打电话.mp3
    打篮球.wav
    汽车01.wav
    英语语法视频教程 111 过去进行时-_标清.mp4
    过去进行时微课 -_标清.mp4
    雷电 下雨.mp3

    进入下载页面

    需要精品点:4个

  • ID:4-5958547 [精]Module4 Unit8 Life in the future Grammar 练习

    初中英语/牛津版(深圳·广州)/八年级下册(2013秋审查)/Module4 Discovery/Unit 8 Life in the future

    中小学教育资源及组卷应用平台 Module4 Unit8 Life in the future Grammar同步练习 用所给词的适当形式填空。 1. The children __________(not dance) in the garden then. 2.The girl ____________ (have) a piano lesson at this time yesterday. 3.While he __________ (wait) for the bus, he read a newspaper. 4.When the visitors________ (come), the students ___________ (have) an art class. 5. John _______________ (drive) home when it________ (rain) last night. 6. Mother ________________ (sweep) the floor when I ________(leave) home. 7. — Can Peter play games with us, Mrs. Hawking? —Wait a minute. He _________ (take) a shower. Sally________(take)a photo of her friends while they _____________ (play) computer games. 二、单选。 1.—Why did the car hit the boy? —Because the driver ______ on the phone at that time.?? A.?talk? ?? ?? ???B. is talking? C. was talking? ?? ? ????? D. have talked 2. ________ I was studying in the library, Mike called me. A.Before  B.What C.How  D.While 3.When I left there yesterday, Mr Smith ________ home. A.walks   B.walked C.was walking  D.is walking 4.We ____ the classroom at half past two yesterday afternoon. A. clean B. cleaned C. have cleaned D. were cleaning 5.While she ___ the newspaper, Granny ___ asleep. A. read; was falling B. was reading; fell C. was reading; was falling D. read; fell 6.I was washing my clothes when the telephone ____. A. rang B. has rung C. was rang D. was ringing 三、句型转换。 1.He made a model plane yesterday.(用at that time yesterday替换yesterday) He________ ________a model plane at that time yesterday. 2.They were having an English class at ten yesterday morning. (对画线部分提问) ________ ________they ________at ten yesterday morning? 3.He was waiting for the bus when I saw him. (改为一般疑问句) ________he________ for the bus when you saw him? 4.He was sleeping at this time last Monday. (改为否定句) He________ ________at this time last Monday. 5.She was doing her homework when I called her. (改为同义句) ________she was doing her homework, I called her. 四、情景对话。 A:Hello, Alice. (1)________ B:I was studying in the library. A:Did you smell the smoke? B:(2)________ A:Where was she? B:(3)________ A:(4)________ B:John was eating lunch in the dining room. What were you doing, Dong? A:I was talking on the phone. B:(5)________ A:I called the Fire Department. B:Good for you. A. She was playing basketball in the gym. B. Who did you call? C. What were you doing when the fire started? D. Where was John? E. No, but Meimei did. F. But while I was running back home. G. Did you call the police? Module4 Unit8 Life in the future Grammar同步练习答案 一、1.were not dancing 2.was having 3.was waiting 4.came were having 5.was driving rained 6.was sweeping left 7.is taking 8.took were playing CDCBBA 三、1.was making 2.What were doing 3.Was waiting 4.wasn’t sleeping 5.While 四、 CEADB (?http:?/??/?www.21cnjy.com?) 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    进入下载页面

    需要精品点:1个

  • ID:4-5958541 [精]Module4 Unit8 Life in the future Speaking&writing 练习

    初中英语/牛津版(深圳·广州)/八年级下册(2013秋审查)/Module4 Discovery/Unit 8 Life in the future

    中小学教育资源及组卷应用平台 Module4 Unit8 Life in the future Speaking&Writing同步练习 情景对话。 A.Daming, are you interested in the universe? B:Yes,I am. A:________ B:Yes.I have just read an article about Shenzhou Ⅶ. It flew into space in 2008.   A:________   B:No.The USA and the former Soviet Union (前苏联) sent their spacecraft into space many years ago.   A:________   B:No,not yet. But some spacecraft have gone beyond the solar systems. ________   A:Then you think we are not alone? Why has no one from other planets sent us a message?   B:________   a.I think they will discover life in space one day.   b.Doyou know anything about spacecraft?   c.Is China the first country to send spacecraft into space?   d.Theysent two men into the moon.   e.Havethey discovered any life in space?   f.On the moon.   g. I think they are too far away.   二、短文填空。 ??? Two years ago, I failed in the college entrance exam. It was a heavy shock(冲击) to my family and________. They always wanted me to go to a great university in ________?south of the country. I was eighteen and my family was poor. They thought that going to a good college could________ my life. I was under stress(压力) and felt worried. I stayed at home and didn't want to see anyone. ??? One night, I________ that I went to college and was having an interesting lesson. All the students were laughing happily. I ________ up suddenly and found myself in my room. I realized that I couldn't let myself down. I decided to take the next year's college entrance exam. It was a difficult year. I studied day and________ to get ready for the exam. When the exam came, I found that I wasn't as________ as before. ??? Now I am studying in a good university. I try to pay for the education________ doing part-time jobs. I believe I can live a better life in the future. Please remember: The best time of your life may still be ahead of you, ________ it won't just magically show up. So you have to create it. It's in your power to create whatever future you want for your life. If you work ________ today, you will thank yourself one day. 三、任务型阅读。 ????? What is DIY? Why do many people like it? Yang Chen works for a computer business in Beijing. He enjoys his work, but it is not easy for him to relax(放松) after work. One day when he saw many toy dogs in a toy shop, he had an idea. "Why not make them myself?" Then he began to make model planes, model ships and something else. He was interested in it because it brings him lots of fun and makes life colourful. So what is DIY? Yes, it is making or creating (创造) things by yourselves, with your own hands. ??? It may take much time, but some people, now known as DIYers—do-it-yourselfers, enjoy doing it very much. They enjoy it because it is fun. And they also say it helps them save money, too. What's more, they think it is a good way to protect the environment (环境). It is a kind of green life. In fact, DIY is not a modern thing in China. Many people remember when it was once a way of life in the past. During the 1960s and 1970s, when there were not enough living things for people to live on, they had to use their own hands to do many things. If you wanted something, you had to do it yourself, and if you needed something, you made it yourself. ??? Times have changed and DIY also has different meanings. What is DIY It is making or creating things by________ Why do people like DIY It is fun. It helps people ________ money. And it is a kind of ________life. Chinese people's memory (记忆)about DIY DIY is not a modern thing in China. It was once a ________ of life. People had to choose DIY ________there were not enough living things. They had to do many things ________their hands. Yang Chen's story Yang Chen works for a ________business in Beijing.It is ________for him to relax after work. He had the idea of DIY and soon was ________in it.DIY brings him fun and makes life________ 四、阅读。 ??? Life in 2060 ?? ?Let us suppose the life in A. D. 2060. It is fifty years later. Of course, things have changed and life is very different. Voyages to the moon are being made every day. It is as easy to take a holiday on the moon today as it was for the people in 1960 to take a holiday in Europe. At a number of scenic spots on the moon, many hotels have been built. The hotels are air- conditioned, naturally. In order that everyone can enjoy the beautiful scenery on the moon, every room has at least one picture window. Everything imaginable is provided for entertainment of the young and old. What are people eating now? People are still eating food. They haven't yet started to take on heir(继承) supply of energy directly like electrical current or nuclear power. ??? But many foods now come in pill forms, and the food that goes into the pill continues to come mainly from green plants. Since there are several times as many people in the world today as there were a hundred years ago, most of our planet's surface has to be filled. The deserts irrigated with water and crops are no longer destroyed by pests. The harvest is always good. Farming, of course, is very highly developed. Very few people have to work on the farm. It is possible to run the farm by just pushing a few buttons now and then. Such would be our life in 2060. (1)When was the passage written? A.?In about 2060.??????????????B.?In about 1960.?????????????? C.?In about 2010.??????????????D.?In about 2004. (2)According to the passage, what will be on the moon in about A. D. 2060? A.?Many tourists.????????????????B.?Many other animals.???????????????? C.?Many plants.????????????????D.?A sea. (3)What will people eat then according to the passage? A.?Biscuits in pill forms.????????????????????????????????????????B.?Foods in pill forms. C.?Foods in water forms.???????????????????????????????????????D.?Foods in gas forms. (4)The text tells us that in 2060, ?????????on the earth than now. A.?there are fewer people????????????????????????????????????B.?there are more pests C.?there is less water?????????????????????????????????????????????D.?the crops are getting better Module4 Unit8 Life in the future Speaking&Writing同步练习答案 bceag 二、CADBBD 三、 yourselves;save;green;way;because (when);with;computer;difficult(hard );interested;colourful 四、(1)C (2)A (3)B (4)D (?http:?/??/?www.21cnjy.com?) 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    进入下载页面

    需要精品点:1个

  • ID:4-5958539 [精]Module4 Unit8 Life in the future Reading2&Listening 练习

    初中英语/牛津版(深圳·广州)/八年级下册(2013秋审查)/Module4 Discovery/Unit 8 Life in the future

    中小学教育资源及组卷应用平台 Module4 Unit8 Life in the future Reading2&Listening同步练习 词汇。 1. The __________(互联网) has become part of our daily lives. 2. I want to send a letter, but I don’t know where the __________ (邮递) office is. 3. __________(科技) is changing fast. It renews every day. 4. My best friend died in an accident, and I lost her __________ (永远地). 5. She likes sitting in a __________ (咖啡馆) to drink some coffee in the afternoon. 二、单选。 1.The children will be ____ if they stay at the hotel for a whole day. It is very ____. A. boring, boring B. boring, bored C. bored, boring D. bored, bored 2. -- Air pollution was the biggest problem in the_______ in this city. --- Yes. But now the people here are trying hard to make the air become better and_____. A. past; well B. past; better C. present; better D. present; well 3.. --- My mother started ______ an hour ago. --- Really? But she _________newspapers when I came to your house.. A. cooked; read B. cooked; was reading C. to cook; was reading D. to cook; read 4.What was your father doing__________your mother was cooking in the kitchen? A. after B. before C. while D. As 5.-- Tom, you need a job. You can't depend on your parents_______. --- OK. I'll start_______ jobs. A. seldom ; hunt for B. seldom; to hunt for C. forever; hunt for D. forever; to hunt for 三、短文填空。 ???A little boy wan (?http:?/??/?www.21cnjy.com?)ted to find God. On his way he saw (1) _________ old woman in the park. The boy sat down next to her. The old lady looked hungry, so she (2) _________ (offer) a cake by the boy. She accepted it and smiled (3) _________ him. Her smile was (4) _________ pretty that the boy wanted to see it again, so he gave her some juice. She smiled again. The boy (5) _________ (be) very happy! They sat there all the afternoon, (6) _________ they never said a word. As it was getting dark, the boy got up (7) _________ (leave). Before he left, he gave the old lady a kiss. She gave him her biggest smile ever. When the boy got ho (?http:?/??/?www.21cnjy.com?)me, he said to his mother, “I had lunch with God. She’s got (8) _________ (beautiful) smile that I’ve ever seen!” The old woman returned to her home (9) _________ (happy) too. She said to her son, “I enjoyed (10) _________ (eat) cakes in the park with God. You know, he was much younger than I thought.” 四、阅读。 ??? What Will Life Be Like in 2050 Life will probably be very different in 2050 in all the fields, from entertainment to technology. TV channels will disappear in 2050. People will choose a program from a “menu” and a computer will send the program directly to the television. Water will become one of our most serious problems. Today in many places, agriculture is developing and people are growing fruits and vegetables to export(出口). This needs a lot of water. Need for water will increase ten times between now and 2050 and there will be serious shortages(短缺). In transportation, computers will control the speed of the cars and there won’t be any accidents. Today, many cars have computers that tell drivers exactly where they are. By 2050, the computer will control the car and drive it to where you want to go. Besides, space planes will take people halfway around the world in two hours. Nowadays, the United States Shuttle can go into space and land on Earth again. By 2050, space planes will fly all over the world and people will fly from Los Angeles to Tokyo in just two hours. In the field of technology, robots will replace people in many fields. Today many factories have already used robots. Big companies prefer robots because they do not ask for pay rises or go on strikes, and they work 24 hours a day. By 2050, we will see robots everywhere — in factories, schools, offices, hospitals, shops and homes. ( ) 1. TV channels will in 2050? A. disappear B. appear C. be more expensive D. be cheaper ( ) 2. How many times will water use increase between now and 2050? A. Five times. B. Eight times. C. Ten times. D. Eleven times. ( ) 3. What will NOT happen to cars in 2050? A. There will be no accidents. B. Computers will control the speed of cars. C. Computers will tell drivers where exactly they are. D. Computers will control the car and drive the car to where you want to go. ( ) 4. Big companies prefer robots NOT because ______. A. they will replace people B. they can work for a long time C. they won’t complain D. they do not go on strikes21·世纪*教育网 ( ) 5. Robots will be seen in many places EXCEPT ______. A. factories B. shops C. parks D. schools Module4 Unit8 Life in the future Reading2&Listening同步练习答案 一、1.Internet 2,post 3.Technology 4.forever 5.cafe 二、CBCCD 三、1. an 2. was offered 3. at 4.so 5. was 6. but 7.to leave 8. the most beautiful 9. happily 10. eating 四、ACCDC (?http:?/??/?www.21cnjy.com?) 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    进入下载页面

    需要精品点:1个

  • ID:4-5958536 [精]Module4 Unit8 Life in the future Reading1 练习

    初中英语/牛津版(深圳·广州)/八年级下册(2013秋审查)/Module4 Discovery/Unit 8 Life in the future

    中小学教育资源及组卷应用平台 Module4 Unit8 Life in the future Reading1同步练习 词汇。 1.I have seen her many times r________ but we haven’t talked much with each other. 2.After her parents’ death, her life changed f_________. 3.You have to forget the past and start living in the p_________. 4.We should use the most modern t_________ to make such products. 5.Without proper treatment, she will c________ die. 6.Nothing can s________ him. He is always complaining. 二、单选。 1.The road was just _______ enough for two cars to pass. A. long B. busy C. wide D. big 2. Our computers are connected ________ the printers ________ our office. A. to; in B. with; from C. from; to D. with; at 3.--- I am so surprised to see cards in the shape______ hearts. --- My sister made them. She is good at _____ cards in different shapes. A. for; make B. for; making C. of; make D. of; making 4.-- Nothing I did can __________my sister. --- It must be hard _________ her happy. A. satisfy; keeping B satisfy; to keep C. require; keeping D. require; to keep 5.. --- What is your plan _________ your future? --- I decided______ for my hometown in the future. A. for; working B. for; to work C. on; working D. on; to work 6.. --- What do your parents do, Jack? ---_____ my father ______ my mother are doctors and they work in the same hospital. A. Either; or B. Neither; nor C. Not only; but also D. Both; and 三、完形填空。 ???? In some science fiction movies,the robots are just like humans. They help with the housework and do the most? 1 ?jobs. ??? Some scientists believe that there will be such robots in the future. 2 , they agree it may?? 3 hundreds of years. Scientists are now trying to make robots? 4 people and do the same things as us. ??? But robot scientist James White? 5 . He thinks that it will be? 6 for a robot to do the same things as a person.? 7 , it's easy for children to wake up and know where they are. Mr White thinks that robots won't be able to do this. But other scientists disagree. They think that robots will be able to talk to people? 8 25 to 50 years. ??? Robot scientists are not just trying to make robots look like people. For example, there are already robots? 9 ?in factories. They do simple jobs over and over again. People would not like to do such jobs and would get bored. But robots will?? 10 ?get bored. ??? In the future,there will be more robots everywhere,and humans will have? 11 work to do. New robots will have many different? 12 . Some will look like humans, and? 13 might look like snakes. After an earthquake,a snake robot could help look for people under buildings. That may not seem possible now,but computers,space rockets and even electric tooth brushes? 14 impossible a hundred years ago. We never know? 15 will happen in the future! 1. A. interesting B. unpleasant C. pleasant D. popular 2. A. But B. So C. However D. While 3. A. use B. spend? C. pay D. take 4. A. look like B. look at C. Look for? D. look up 5. A. agrees B. disagrees C. likes D. dislikes 6. A. easy. B. difficult?? C. important?????? D. possible 7. A. For example B. Instead?????? C. Such as? D. Besides 8. A. after B. for? C. over??? D. in 9. A. worked B. work?? C. working? D. to work 10. A. always B. easily?? C. never D. often 11. A. more B. less? C. fewer????? D. little 12. A. shapes B. colors??? C. sizes???? D. actions 13. A. the other B. other C. the others D. others 四、阅读。 ??? What will the life (?http:?/??/?www.21cnjy.com?) be like in the future? Maybe no one knows because we never know what will happen in the future. Maybe our life will be like the following. Languages English should stil (?http:?/??/?www.21cnjy.com?)l be the most popular language, but Chinese should be the second. Now, many foreign people are studying Chinese as their second language. In the future, many other languages will disappear. Water Water will become as (?http:?/??/?www.21cnjy.com?) expensive as oil because many rivers will disappear. We will have to save water and pay more for clean water. Education and Science Students won’t go (?http:?/??/?www.21cnjy.com?) to school. They will stay at home and study online. Students from all over the world may study together on the Internet. We may eat more genetically modified (转基因) food. And more robots will be around us. Lots of dangerous housework will be done by them. Travel More people will t (?http:?/??/?www.21cnjy.com?)ravel in their own country. Travelling in different countries will be more expensive and will take more time. Travelling by bus, by ship or by train may become very popular. Of course, flying may be the most popular. Living People will live an (?http:?/??/?www.21cnjy.com?)d work under the sea. Perhaps there will be big towns, factories and farms under the sea too. Everyone will carry a pocket computer. The computer will give people the answers to all their problems. ( )1. What are many people learning as their second language now? A. Chinese. B. English. C. Japanese. D. French. ( )2. Why will water become expensive according to the passage? A. Because more people will need water. B. Because there will be more water pollution. C. Because many rivers will disappear. D. Because oil will be cheaper. ( )3. Travelling will be the most popular. A. by bus B. by ship C. by train D. by plane ( )4. What can we know from the passage? A. Chinese will be the most popular language. B. People will pay less for clean water. C. People may eat more genetically modified food. D. Fewer people will travel in their own country. ( )5. What does the passage mainly talk about? A. How to live a better life in the future. B. What problems we’ll meet in the future. C. Some predictions (预测) of the future. D. A guide for living in the future. Module4 Unit8 Life in the future Reading1同步练习答案 一、1.recently 2.forever 3.present 4.technology 5.certainly 6.satisfy 二、CADBBD 三、(1)B;(2)C;(3)D;(4)A;(5)B;(6)B;(7)A;(8)D;(9)C;(10)C;(11)B;(12)A;(13)D;(14)B;(15)C; 四、ACDCC (?http:?/??/?www.21cnjy.com?) 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    进入下载页面

    需要精品点:1个

  • ID:4-5958531 [精]Unit 1 Wise men in history Period 4 More practice and culture corner 课件+教案+同步练习

    初中英语/牛津版(深圳·广州)/九年级上册(2014秋审查)/Module 1 Geniuses/Unit 1 Wise men in history


    Unit 1 Wise men in history Period 4 More practice and culture corner:25张PPT
    牛津深圳版 九上 Module 1 Unit 1 Period 4习题
    一、根据句意及首字母提示完成句子
    1. She lost son in the c______. She was looking for him everywhere.
    The b_____ man lost his left eye in the war.
    3.A whale(鲸) is a h______ animal.
    4. Do you often make m______ in grammar
    5. Our hospital needs two men doctors, Mrs. Li. You can ask your son to have a t______.
    二、单项选择
    ( )1.There’s little important news in the newspaper today, _____
    A. isn’t there B. is there C. is it D. isn’t it
    ( )2. Pudong International Airport is one of _________airports in the world.
    A. big B. biggest C. the biggest D. bigger
    ( )3. ——Don’t________ my head. That will make me hurt.
    —— I’m really sorry for that. I will never do that.
    A. touch B.hit C. reach D. feel
    ( )4.—— Why does your sister__________ a queen today
    —— Because she will perform a play today.
    A. work as B. act as C. dress as D. study as
    ( )5.——You will come to my party, won’t you
    ================================================
    压缩包内容:
    A.mp3
    A1.mp3
    A2.mp3
    Culture corner.mp3
    Unit 1 Wise men in history Period 4 More practice and culture corner 同步练习.doc
    Unit 1 Wise men in history Period 4 More practice and culture corner 教案.doc
    Unit 1 Wise men in history Period 4 More practice and culture corner.pptx
    布丁儿童故事 曹冲称象-_高清.mp4

    进入下载页面

    需要精品点:4个

  • ID:4-5957805 [精]Unit 1 Wise men in history Period 4 More practice and culture corner 同步练习

    初中英语/牛津版(深圳·广州)/九年级上册(2014秋审查)/Module 1 Geniuses/Unit 1 Wise men in history

    中小学教育资源及组卷应用平台 牛津深圳版 九上 Module 1 Unit 1 Period 4习题 一、根据句意及首字母提示完成句子 1. She lost son in the c______. She was looking for him everywhere. 2. The b_____ man lost his left eye in the war. 3.A whale(鲸) is a h______ animal. 4. Do you often make m______ in grammar? 5. Our hospital needs two men doctors, Mrs. Li. You can ask your son to have a t______. 二、单项选择 ( )1.There's little important news in the newspaper today, _____? A. isn't there B. is there C. is it D. isn’t it ( )2. Pudong International Airport is one of _________airports in the world. A. big B. biggest C. the biggest D. bigger ( )3. ——Don’t________ my head. That will make me hurt. —— I’m really sorry for that. I will never do that. A. touch B.hit C. reach D. feel ( )4.—— Why does your sister__________ a queen today? —— Because she will perform a play today. A. work as B. act as C. dress as D. study as ( )5.——You will come to my party, won’t you? ——________ I will arrive before 6:00 p.m. A.Yes, I won’t. B. Yes, I will. C. No, I don’t. D. Yes, I do. 三、用所给词的适当形式填空 1. It is _______ (certainly) that our learn will win the prize in the English competition. 2. The bottle is _______(fill) with water. 3. At last, the teacher _______(find) out who sent her the card. 4. She was _______(complete) wrong because she said the Earth goes round the Moon. 5. It _______(seem) that they know what they’re doing. 四、完形填空 Maths is one of the most boring classes for many students. But recently, at the University of California in the US, a __1__ class got 400 students interested. There were even another 35 __2__ from behind windows. __3__ could make a boring subject so interesting? Terence Tao, the 31-year-old university teacher, is known as "the Mozart of Maths". Tao, born in Hong Kong, spent his childhood in Australia. He showed his great __4__ in Maths when he was very young. At the age of two, he could read. At nine. he went to college Maths classes. At twenty, he got his doctor's degree. Last summer, Tao __5__ a Fields Medal which is known as the “Noble Prize of Maths”. __6__ he was talented, Terence Tao didn't go to college until he was fourteen. "In my opinion, it's not __7__ to go to college too young, " said Tao. He added, “ __8__, studying is like building a large tower. It must have a strong base. Then it can be built higher.” People don't think Tao is __9__ the rest of us. He wears a T-shirt and an old pair of sports shoes. He reads Japanese comic books, __10__. But he loves Maths. “In many ways, my work is my hobby,” he said. ( )1. A. Maths B. music C. Japanese D. English ( )2. A. passing B. watching C. shouting D. looking ( )3. A. What B. Which C. Who D. Where ( )4. A. talent B. important C. need D. importance ( )5. A. mad B. won C. found D. saw ( )6. A. If B. Although C. So D.Because ( )7. A. necessary B. convenient C. difficult D. easy ( )8. A. So far B. At times C. In fact D. Sometimes ( )9. A. the same as B. different from C. similar to D. as big as ( )10. A. too B. also C. still D. either 参考答案: 一、根据句意及首字母提示完成句子 1.crowd 2.brave 3.huge 4.mistakes 5.try 二、选择正确的选项 1——5:BCBCB 三、用所给词的适当形式填空 1.certain 2. filled 3.found 4.completely 5.seems 四、完形填空 1——5:ABCAB 6——10:DACBA 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    进入下载页面

    需要精品点:1个

  • ID:4-5952319 [精]Unit11Chinese festivals第三课时 习题

    小学英语/新版-牛津上海版(深圳用)/五年级下册/Module 4 Things we enjoy/Unit 11 Chinese festivals

    中小学教育资源及组卷应用平台 Unit 11 Chinese festivals 第三课时 习题 一、下列节日在几月? ( )1. ( )2. ( )3. ( )4. A. February B.September C.January D. December E.October F.November 二、选择。 ( )1.The Double Ninth Festival is a festival for people. A.old B. young C. all ( )2. People look at the moon at the . A .Mid-Autumn Festival B. the Spring Festival C. Christmas ( )3. Christmas is in . A. December B. November C. February ( )4.People go climbing wiih their families at the . A. the Spring Festival B. Double Ninth Festival C. Dragon Boat Festival ( )5.I like eating the at the the Spring Festival. A. mooncakes B. dumplings C. zongzi 三、写出问句或答语。 1. — ? —It's in September or October. 2. — ? —We usually visit old people and climb mountains 3. — ? —We usually eat fish and dumplings. 4. —How is the weather at the Christmas? — . 5.—What do you eat at the Mid-Autumn Festival? — . 四、阅读短文,选择正确答案。 April Fools’Day is a day to play jokes on others. No one knows how it began, but people think it first began in France. Each country celebrates April Fools’Day differently. In France, people call the April fools "April Fish". They tape a paper fish to their friends’ backs to fool them. When he or she finds this, they shout" April Fish!" In the UK. people play jokes only in the morning. You are a"noodle"if someone fools you. In the US. people play small jokes on their friends on the first of April. They may point down to your shoe and say, "Your shoelace is untied. "If you believe them and look down, you are an April fool then. ( )1. The Chinese meaning of April Fools’Day is . A. 复活节 B. 愚人节 C.圣诞节 ( )2. People often on April Fools’Day. A. play jokes B. eat noodles C. eat mooncakes ( )3. In France, people call the April fools" ". A. April Fish B. a noodle C. a fool ( )4 People in play jokes only in the morning that day. A. the US B. France C. the UK ( )5. April Fools’Day first began in . A. the US. B. the UK. C. France 五、用英语介绍一下你喜欢的节日,至少5句话。 Unit 11 Chinese festivals第三课时 答案 一、 【解析】考查每个节日的日期 【答案】1—A C 2—B E 3—E F 4—D 二、 【解析】 1. Double Ninth Festival为重阳节。 故答案为A。 2. Mid-Autumn Festival为中秋节,人们赏月。故答案为A。 3. Christmas为圣诞节,在12月25日。故答案为A。 4. 人们和家人们在重阳节一起爬山。故答案为B。 5. 饺子是春节期间人们常吃的食物。故答案为B。 【答案】1. A 2. A 3. A 4. B 5.B 三、 【答案】1.When is the Mid-Autumn Festival? 2.What do you usually do at the Double Ninth Festival? 3. What do you usually eat at the Spring Festival? 4.It is cold. 5. We usually eat mooncakes. 四、 【解析】 1. 根据课文内容可知,故答案是B; 2. 根据April Fools’Day is a day to play jokes on others. 可知,故答案是A; 根据When he or she finds this, they shout" April Fish!". 可知,故答案是A; 3. 根据In the UK. people play jokes only in the morning. 可知,故答案是C; 4. 根据but people think it first began in France. 可知,故答案是B; 【答案】1. B 2. A 3. A 4. C 5.B 五、【解析】 首先介绍自己喜欢的节日的名称,然后介绍节日的日期,天气,节日期间人们的活动以及人们都吃些什么 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    进入下载页面

    需要精品点:1个

  • ID:4-5952315 [精]Unit11Chinese festivals第二课时 习题

    小学英语/新版-牛津上海版(深圳用)/五年级下册/Module 4 Things we enjoy/Unit 11 Chinese festivals

    中小学教育资源及组卷应用平台 Unit 11 Chinese festivals第二课时 习题 1、 将左边的英语和右边相应的汉语连线。 1. be afraid of A. 怪物 2.monster B. 在……的结尾 3. last C. 村庄 4.villiage D. 最后的 5.at the end of E. 害怕…… 二、连词成句。 1. it, Chinese, is, important, festival, an, (. ) 2. red, colour, is, Nian, of, the, afraid, (. ) 3. hills, comes, Nian, from, down, the, (. ) 4. the, never, people, in, Nian, the, village, see, again,(. ) 5. windows, he, sees, paper, red, on, and, the, doors. (. ) 三、根据故事内容,把下列句子排列顺序。 A. An old man comes to the village. He tells the people Nian is afraid of the colour red. B. The people in the village never see Nian again. C. At the end of every year, Nian goes into the village and eats people. D. Nian sees red paper on the doors and windows. E.Nian feels afraid and runs back into the hills. 四、根据故事内容,判断正误。对的写T,错的写F。 ( )1. Nian is a bear. ( )2. Nian goes into the village and helps people. ( )3. Nian is afraid of colour red. ( )4.Nian runs back into the hills because he is araid of the colour red. ( )5.The people in the village never see Nian again. Unit 11 Chinese festivals 第二课时 答案 一、 【解析】该题考查词汇的识记 【答案】1—E 2—A 3—D 4—C 5—B 二、 【解析】 1. 句意:春节是中国一个重要的节日。 2. 句意:年害怕红色。 3. 句意:年从山上下来。 4. 句意:村里的人们再也没看到过年。 5. 句意:他看到门上和窗户上的红纸。 【答案】1. It is an important Chinese festival. 2. Nian is afraid of the colour red. 3. Nian comes down from the hills. 4. The people in the village never see Nian again. 5. He sees red paper on the doors and windows. 三、根据故事内容,把下列句子排列顺序。 【解析】该题考查学生对故事的理解 【答案】1—C 2—A 3—D 4—E 5—B 四、 【解析】 1. 根据Nian is a monster.可知,句子是错误的,应填F. 2. 根据At the end of every year, he goes into the village and eats people!可知, 句子是错误的,应填F. 3. 根据Nian is afraid of the colour red.可知, 句子是正确的,应填T. 4.根据He sees red paper on the doors and windows. He also sees red firecrackers. He feels afraid and runs back into the hills.可知,句子是正确的,应填T. 5.根据The people in the village never see Nian again.可知, 句子是正确的,应填T. 【答案】1. F 2. F 3. T 4. T 5. T 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    进入下载页面

    需要精品点:1个

  • ID:4-5952314 [精]Unit11Chinese festivals第一课时 习题

    小学英语/新版-牛津上海版(深圳用)/五年级下册/Module 4 Things we enjoy/Unit 11 Chinese festivals

    中小学教育资源及组卷应用平台 Unit 11 Chinese festivals第一课时 习题 一、根据图片,写出节日名称。 ( )1. ( )2. ( )2. ( )4. 二、选词填空。 1.The Spring Festival is an Chinese festival. 2.People also it Chinese New Year. 3.On Chinese New Year’s Eve,families have a big together. 4.They often eat fish?and . 5.Children often get red with some money in them. 三、将左边的英语和右边相应的汉语连线。 1. festival A. 饺子 2. dumpling B. 红包 3. fireworks C. 节日 4. relative D. 烟花 5. packet E. 亲戚 四、根据短文内容,判断正误。对的写T,错的写F。 ( )1.The Spring Festival comes in January or February every year. ( )2.On Chinese New Year’s Day, families have a big dinner together. ( )3.They often eat fruits. ( )4.Children often get some money. ( )5.People also go out for a walk at night. Unit 11 Chinese festivals 第一课时 答案 一、 【解析】该题考查词汇的识记 【答案】1—the Spring Festival 2—Teachers’Day 3—the Mid-Autumn Festival 4—the Double Ninth Festival 二、 【解析】 1. 句意:春节是中国一个重要的节日。 2. 句意:人们也把它叫做中国新年。 3. 句意:在除夕夜,家人们一起吃丰盛的晚餐。 4. 句意:他们经常吃鱼和饺子。 5. 句意:孩子们经常得到装着钱的红包。 【答案】1. important 2. call 3. dinner 4. Dumplings 5. packets 三、 【解析】该题考查新单词的识记 【答案】1—C 2—A 3—D 4—E 5—B 四、 【解析】 1. 根据The Spring Festival comes in January or February every year.可知,句子是正确的,应填T. 2. 根据On Chinese New Year’s Eve,families have a big dinner together.可知, 句子是错误的,应填F. 3. 根据They often eat fish and dumplings.可知, 句子是错误的,应填F. 4.根据Children often get red packets with some money in them.可知,句子是正确的,应填T. 5.根据People also watch fireworks at night.可知, 句子是错误的,应填F. 【答案】1. T 2. T 3. F 4. T 5. F packets, important, dinner, dumplings, call 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    进入下载页面

    需要精品点:1个

  • ID:4-5948567 [精]Unit 8 Lesson 48 Li Ming's Summer Holiday 同步练习

    初中英语/冀教版/七年级下/Unit 8 Summer Holiday Is Coming!/Lesson 48 Li Ming's Summer Holiday

    中小学教育资源及组卷应用平台 Unit 4 Lesson 48 Li Ming’s Summer Vacation 同步练习 I.根据句意及首字母提示完成句子。 1. Our class o________ a Christmas party last weekend. 2. I’ll go to summer c______ during the holidays. 3. Class is over. Let’s go home t________. 4. The boy ate a big apple and then he wanted a_______. 5. Lisa is very kind. She always s_______ her toys with other kids. II.单项选择。 ( )1.He’s looking forward to ________ my favourite star. A. seeing B. see C. saw D. sees ( )2. We all expect the ________ summer holiday after the exam. two month B. two-month C. two-months D. two months ( )3. My brother does well in ________ all kinds of activities. A. organize B. organizing C. to organize D. organized ( )4. To our surprise, the twin sisters went to Peking University ________ last year. A. from the same time B. in the same time C. at the same time D. at times ( )5. Let's ask him ________ together on the weekend. A. going camping B. go camping C. to go camp D. to go camping III.按要求完成句子。 1. We stayed at Mr. Li's home for a month. (对画线部分提问) ________ ________did you ________ at Mr. Li's home? 2. Lily does well in baseball. (改为同义句) Lily ________ ________ ________ baseball. 3. He finished the work. (用tomorrow改为一般将来时) He ________ ________ the work tomorrow. 4. We will go shopping next Sunday. (对画线部分提问) ________ ________ ________ go shopping? 5. Will they go to see Mrs. Smith?(作否定回答) ________, ________ ________. IV.完形填空。 During a summer holiday, James and Peter go 1.____ a camping trip. After a good meal 2.____ a bottle of wine, they lie down in a tent(帐篷) for the night and go to 3.____. Some hours later, James 4.____ up and pushes 5.____ friend, “Peter, look! What can you see 6.____ the sky?” Peter looks up and 7.____, “See many stars. ” “What does that tell you?” asks James. Peter thinks for a moment and 8.____ , “It tells me we will have a beautiful day tomorrow and… ” “What 9.____?” James asks again. “Well, it also shows the world is so big and we are so 10.____. What does that tell you?” “You are foolish (愚蠢的). It only tells me someone stole (偷)our tent!” 1. A of B. with C. on D. in 2. A. and B. or C. but D. so 3. A. work B. sleep C. talk D. eat 4. A. looks B. puts C. stands D. wakes 5. A. his B. her C. your D. my 6. A. on B. in C. to D. for 7. A. talks B. speaks C. says D. tells 8. A. answers B. walks C. sits D. sleeps 9. A. other B. else C. anything D. something 10. A. big B. quiet C. alone D. small Unit 8 Lesson 48 Li Ming’s Summer Vacation同步练习参考答案 I.1.organized 2.camp 3.together 4.another 5.shares II.1-5 ABBCD III.1.How long; stay 2.is good at 3.will finish 4.When will you 5.No, they won’t IV.1-5 CABDA 6-10 BCABD 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    进入下载页面

    需要精品点:1个

  • ID:4-5948550 [精]Unit 8 Lesson 48 Li Ming’s Summer Holiday 课件+教学设计+同步练习

    初中英语/冀教版/七年级下/Unit 8 Summer Holiday Is Coming!/Lesson 48 Li Ming's Summer Holiday


    ~$Unit 7 Lesson 48 Li Ming’s Summer Holiday 课件
    ~$Unit 7 Lesson 38 Stay Healthy! 课件
    Unit 8 Lesson 48 Li Ming’s Summer Holiday 课件:36张PPT
    Unit 4 Lesson 48 Li Ming’s Summer Vacation 同步练习
    I.根据句意及首字母提示完成句子。
    1. Our class o________ a Christmas party last weekend. 2. I’ll go to summer c______ during the holidays. 3. Class is over. Let’s go home t________. 4. The boy ate a big apple and then he wanted a_______. 5. Lisa is very kind. She always s_______ her toys with other kids.
    II.单项选择。
    ( )1.He’s looking forward to ________ my favourite star.
    A. seeing B. see C. saw D. sees
    ( )2. We all expect the ________ summer holiday after the exam.
    two month B. two-month C. two-months D. two months
    ( )3. My brother does well in ________ all kinds of activities.
    A. organize B. organizing C. to organize D. organized
    ( )4. To our surprise, the twin sisters went to Peking University ________ last year.
    A. from the same time B. in the same time
    C. at the same time D. at times
    ( )5. Let’s ask him ________ together on the weekend.
    A. going camping B. go camping
    ================================================
    压缩包内容:
    Lesson 48 课文朗读.wav
    Let’s Do It 2!.wav
    Unit 8 Lesson 48 Li Ming’s Summer Holiday 同步练习.doc
    Unit 8 Lesson 48 Li Ming’s Summer Holiday 教学设计.doc
    Unit 8 Lesson 48 Li Ming’s Summer Holiday 课件.pptx
    Vocabulary Unit 48.mp3
    ~$it 6 Lesson 32 I Can’t Wait for Winter! 同步练习.doc
    ~$Unit 7 Lesson 38 Stay Healthy! 课件.pptx
    ~$Unit 7 Lesson 48 Li Ming’s Summer Holiday 课件.pptx

    进入下载页面

    需要精品点:4个

  • ID:4-5942244 [精]Unit 6 Music 第二课时 习题

    小学英语/新版-牛津上海版(深圳用)/四年级下册/Module 2 My favourite things/Unit 6 Music

    中小学教育资源及组卷应用平台 Unit 6 Music 第二课时 习题 一、给问句选择答语。 1.How are you? A. Yes, I can. 2. Whose coat is this? B. I’m fine, thank you. 3. Can you play the violin? C. Ten 4. Do you have a piano? D. It’s Jim’s. 5. How many books do you have? E. No, I don’t. 二、根据要求写单词和短语。 1.child (复数)_______2.mouse (复数)_________ 3. come(第三人称单数) _______4. 神奇的音乐(英语)______________. 5.play (第三人称单数)____________ 三、填空题。 1. I can play the _______. 2. I have many ________(朋友). 3. There ____ many books in the schoolbag.. (填上合适的系动词) 4. It’s _____(乔的) piano. 5. There are many ______(老鼠) in the city. 四、选择题。 ( ) 1. Do you _____ music? A. like B. to like C. likes ( ) 2. I can play ____ piano. A. a B. the C. / ( ) 3. _____ me the book, please. A. Give B. To give C. Gives ( ) 4. Is that ____ guitar? A. you B. your C. yours ( ) 5. What can you ____? A. do B. does C. doing 五、阅读短文,判断句子是(T)否(F)正确。 Yesterday, I’ve got a letter from my pen pal(笔友), Mike. We often write letters to each other. He is in Canada. Mike likes music very much especially(特别是) the drums. And he got many medals(奖牌) in drums. He often plays it at home. But last week, when he play the drums at home, one of the neighbors(邻居) knocked at the door and said,” Is there something wrong with your drums? It’s too loud!” Haha, that’s so funny. I hope Mike will come to China and teach me play the drums. ( ) 1. Mike is my pen pal in America. ( ) 2. Mike is good at playing the drums. ( ) 3. Mike often plays the piano at home. ( ) 4. The neighbors don’t like the voice of the drums. ( ) 5. Mike can teach me the drums if he comes o China. Unit 6 Music 第二课时 答案 一、 【解析】 1. How are you?你身体好吗?答语为I’m fine, thank you. 2. Whose coat is this?这是谁的大衣?答语为It’s Jim’s. 3. Can you play the violin?你会拉小提琴吗?回答Yes, I can. 4. Do you have a piano?你有一架钢琴吗?回答No, I don’t. 5. How many books do you have?你有几本书?回答Ten. 【答案】1—B 2—D 3—A 4—E 5—C 二、 【解析】 1.child的复数是children,故填children. 2.mouse的复数是mice,故填mice. 3. come的第三人称单数是comes,故填comes. 4.magic music神奇的音乐,故填magic music. 5.play的第三人称单数是plays,故填plays. 【答案】1. children 2. mice 3.comes 4. magic music 5. plays 三、 【解析】 1. 根据图片可知是piano, 故填piano. 2. friend朋友,复数是friends. 故填friends. 3. 根据句中many books是复数,可知前面动词用复数are, 故填are. 4. Joe’s乔的,名词性的物主代词,故填Joe’s. 5. mouse老鼠,其复数是mice, 故填mice. 【答案】1. piano. 2. Friends 3. Are 4. Joe’s 5. mice 四、 【解析】 1. 此疑问句借助于助动词do, 后面动词用原形,故选A. 2. 在乐器前必须用定冠词the, 故选B. 3. 此句是祈使句,动词原形放在句首, 故选A。 4. 句意:那是你的吉他吗?your你的,形容词性物主代词. 故选B. 5. 在情态动词后跟动词原形,故选A. 【答案】1.A 2. B 3.A 4. B 5. A 五、 【解析】 1.根据短文中He is in Canada可知此句是错误的,故填F. 2. 根据短文中Mike likes music very much especially(特别是) the drums.可知此句是正确的,故填T. 3. 根据短文中He often plays it at home.他经常在家敲架子鼓,可知此句是错误的,故填F. 4. 根据短文中Is there something wrong with your drums? It’s too loud!邻居敲他的门问他的架子鼓是不是有问题,声音太大了。说明邻居不喜欢架子鼓的声音,所以此句是正确的,故填T 5. 根据短文中I hope Mike will come to China and teach me play the drums.我希望迈克来中国,他能教我敲架子鼓,所以可判断此句是正确的,故填T. 【答案】1. F 2.T 3. F 4. T 5.T 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    进入下载页面

    需要精品点:1个

  • ID:4-5942227 [精]Unit11Chinese festivals第一课时 课件+教案+习题

    小学英语/新版-牛津上海版(深圳用)/五年级下册/Module 4 Things we enjoy/Unit 11 Chinese festivals


    ~$Unit11Chinese festivals第一课时 课件
    Unit11Chinese festivals第一课时 课件:25张PPT
    Unit 11 Chinese festivals第一课时 习题
    一、根据图片,写出节日名称。
    ( )1. ( )2.
     
    ( )2. ( )4.
     
    二、选词填空。
    1.The Spring Festival is an Chinese festival.
    2.People also it Chinese New Year. 3.On Chinese New Year’s Eve,families have a big together.
    4.They often eat fish?and . 5.Children often get red with some money in them.
    三、将左边的英语和右边相应的汉语连线。
    festival A. 饺子
    dumpling B. 红包
    fireworks C. 节日
    relative D. 烟花
    packet E. 亲戚
    四、根据短文内容,判断正误。对的写T,错的写F。
    ( )1.The Spring Festival comes in January or February every year.
    ( )2.On Chinese New Year’s Day, families have a big dinner together.
    ( )3.They often eat fruits.
    ( )4.Children often get some money.
    ( )5.People also go out for a walk at night.
    Unit 11 Chinese festivals 第一课时 答案
    一、
    【解析】该题考查词汇的识记
    ================================================
    压缩包内容:
    Listen and say-1.mp3
    Listen and say-2.mp3
    Listen and say-3.mp3
    Listen and say-4.mp3
    Listen and say.mp3
    Listen and say.swf
    the Double Ninth Festival.mp3
    the Mid-Autumn Festival.mp3
    the Spring Festival.mp3
    Unit11Chinese festivals第一课时 习题.doc
    Unit11Chinese festivals第一课时 教案.doc
    Unit11Chinese festivals第一课时 课件.ppt
    ~$Unit11Chinese festivals第一课时 课件.ppt

    进入下载页面

    需要精品点:4个

  • ID:4-5942226 [精]Unit11Chinese festivals第三课时 课件+教案+习题

    小学英语/新版-牛津上海版(深圳用)/五年级下册/Module 4 Things we enjoy/Unit 11 Chinese festivals


    ~$Unit11Chinese festivals第三课时 课件
    Unit11Chinese festivals第三课时 课件:35张PPT
    Unit 11 Chinese festivals 第三课时 习题
    一、下列节日在几月?
    ( )1. 
    ( )2. 
    ( )3. 
    ( )4. 
    A. February B.September C.January D. December E.October F.November
    二、选择。
    ( )1.The Double Ninth Festival is a festival for people.
    A.old B. young C. all
    ( )2. People look at the moon at the .
    A .Mid-Autumn Festival B. the Spring Festival C. Christmas
    ( )3. Christmas is in .
    A. December B. November C. February
    ( )4.People go climbing wiih their families at the .
    A. the Spring Festival B. Double Ninth Festival C. Dragon Boat Festival
    ( )5.I like eating the at the the Spring Festival.
    A. mooncakes B. dumplings C. zongzi
    三、写出问句或答语。
    1. —
    —It’s in September or October.
    2. —
    —We usually visit old people and climb mountains
    3. —
    —We usually eat fish and dumplings.
    4. —How is the weather at the Christmas
    — .
    ================================================
    压缩包内容:
    Listen and enjoy.mp3
    Listen and enjoy.swf
    Unit11Chinese festivals第三课时 习题.doc
    Unit11Chinese festivals第三课时 教案.doc
    Unit11Chinese festivals第三课时 课件.ppt
    ~$Unit11Chinese festivals第三课时 课件.ppt

    进入下载页面

    需要精品点:4个