[ID:4-3812749]专题17 阅读新题型-三年高考(2015-2017)英语试题分项版解析
当前位置: 英语/高中英语/高考专区/真题分类汇编
资料简介:
==================资料简介======================
2015-2017年高考英语分项解析精编版专题17
阅读新题型
2017年高考试题
阅读填空(七选五)
[2017·全国卷Ⅰ]
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
If anyone had told me three years ago that I would be spending most of my weekends camping, I would have laughed heartily. Campers, in my eyes, were people who enjoyed insect bites, ill-cooked meals, and uncomfortable sleeping bags. They had nothing in common with me. __36__
The friends who introduced me to camping thought that it meant to be a pioneer. __37__ We slept in a tent, cooked over an open fire, and walked a long distance to take the shower and use the bathroom. This brief visit with Mother Nature cost me two days off from work, recovering from a bad case of sunburn and the doctor’s bill for my son’s food poisoning.
I was, nevertheless, talked into going on another fun-filled holiday in the wilderness. __38__ Instead, we had a pop-up camper with comfortable beds and an air conditioner. My nature-loving friends had remembered to bring all the necessities of life.
================================================
压缩包内容:
专题17 阅读新题型-三年高考(2015-2017)英语试题分项版解析(原卷版).doc
专题17 阅读新题型-三年高考(2015-2017)英语试题分项版解析(解析版).doc
展开
  • 试卷类型:小/初/高考真题试卷
  • 资料版本:通用
  • 适用地区:全国
  • 文件大小:895.69KB
英语精优课

下载与使用帮助