[ID:4-6528686] [精]2019-2020学年度上学期期末素质测试三年级英语试题(牛津译林版)(含答案, ...
当前位置: 英语/小学英语/期末专区/三年级上册
资料简介:
==================资料简介======================
2019-2020学年度上期期末素质测试
三年级英语试题(牛津译林版)
听力部分(30分)
一、听录音,选出与你所听内容相符的图片。(10分)
                         
(   ) 1.A. B. C.
(   ) 2.A. B. C.
(   ) 3.A. B. C.
(   ) 4.A. B. C.
(   ) 5.A. B. C.
二、听录音,判断句子正(T)误(F)。(10分)
(   ) 1.My skirt is red.
(   ) 2.This is a new robot.
(   ) 3.Would you like an ice cream
(   ) 4.She is my friend.
(   ) 5.This nice jacket is for you.
三、听录音,选择正确的答语。(10分)
(   ) 1.A.It’s orange.     B.It’s a CD.
(   ) 2.A.Happy Birthday! B.Thank you.
(   ) 3.A.Thank you. B.No, thank you.
(   ) 4.A.Yes, please. B.How nice!
(   ) 5.A.No, I’m not. B.No, thank you.
笔试部分(70分)
四、根据字母表中的顺序将下列字母抄写在四线三格内。(10分)
X   Z   S   N   E   d   g   i   k   b
五、选出每组单词中与所给词同类的一项。(5分)
(   ) 1.mother A.friend  B.family  C.sister
(   ) 2.doll A.robot B.green C.year
(   ) 3.this A.that B.is C.toy
(   ) 4.skirt A.what B.white C.T-shirt
(   ) 5.brown A.yellow B.and C.it
六、单项选择。(15分)
(   ) 1.Hello,     Sam.?
A.I   B.I’am   C.I’m
(   ) 2.     you Mike?
A.Am B.Is C.Are
(   ) 3.It’s     orange skirt.?
A.a B.an C./
(   ) 4.This new skirt is     you.?
A.to B.are C.for
(   ) 5.—     you like an egg —No, thank you.?
A.What B.Is C.Would
(   ) 6.     is my sister.?
A.He B.She C.My
(   ) 7.—Good evening, Tom. —     ?
A.Good evening. B.Yes. C.No, thank you.
(   ) 8.—Happy New Year! —     ?
A.Thank you. B.Yes. C.Happy New Year!
(   ) 9.—What about a pie —     ?
A.Yes, thank you. B.Yes, please. C.No, please.
(   ) 10.—Look at me! —     ?
A.Red. B.Hello. C.Great!
七、根据所给情景选择对应的句子。(10分)
(   ) 1.上午和别人见面时,你可以说:   ?
(   ) 2.询问颜色时,你可以说:   ?
(   ) 3.和对方初次见面时,你可以说:   ?
(   ) 4.过新年时和朋友见面,你可以说:   ?
(   ) 5.问对方是否想要个馅饼,你可以说:   ?
A.Would you like a pie     B.Nice to meet you.
C.Happy New Year! D.Good morning.
E.What colour is it

八、给下列句子选择合适的答语。(10分)
(   ) 1.Look at my cap.     A.How nice!
(   ) 2.What about a hot dog B.It’s green.
(   ) 3.What’s this C.It’s a sweet.
(   ) 4.What colour is the robot D.Hi, I’m Jack.
(   ) 5.Hi, I’m Sam. E.No, thank you.
九、连词成句。(只写序号) (10分)
1. ①my ②colour ③is ④cap ⑤What
  ?
2. ①brother ②is ③my ④Jim ⑤This
  .?
3. ①a ②dog ③about ④hot ⑤What
  ?
4. ①robot ②for ③is ④This ⑤you 
  .?
十、补全对话。(10分)
A.Whats this B.How nice! C.Happy Birthday, Ella.
D.What about an ice cream E.No,thank you


Kate: 1.     This is for you. Ella: Thank you. 2.   ? Kate: It’s a doll. Ella: 3.     Would you like a cake Kate: 4.   ? Ella: 5.   ? Kate: Yes, please.
参考答案

一、听录音,选出与你所听内容相符的图片。
1.a robot 2.a cake 3.a jacket 4.an egg 5.a car
二、听录音,判断句子正误。
1. My T-shirt is red.
2.This is a new robot.
3. Would you like an ice cream
4.He is my friend.
5.This nice skirt is for you.
三、听录音,选择正确的答语。
1. What colour is it
2.Happy Birthday!
3.Would you like a pie
4. Look at my cap!
5.Are you Tim

一、1.A 2.B 3.C 4.A 5.B
二、1.F 2.T 3.T 4.F 5.F
三、1.A 2.B 3.B 4.B 5.A
四、b d E g i k N S X Z
五、1.C 2.A 3.A 4.C 5.A
六、1.C 2.C 3.B 4.C 5.C
6.B 7.A 8.C 9.B 10.C
七、1.D 2.E 3.B 4.C 5.A
八、1.A 2.E 3.C 4.B 5.D
九、1.⑤②③①④ 2.⑤②③①④
3.⑤③①④② 4.④①③②⑤
十、1.C 2.A 3.B 4.E 5.D

================================================
压缩包内容:
2019-2020学年度上期期末素质测试三年级英语试题(牛津译林版).doc
期末三年级上册.mp3
展开
  • 资料类型:试卷
  • 资料版本:牛津译林版
  • 适用地区:全国
  • 文件大小:3.38M
英语精优课

下载与使用帮助