[ID:4-6528934] 2020版高考英语二轮专题复习细节理解专练(含答案解析)
当前位置: 英语/高中英语/高考专区/二轮专题/各类题型专题/阅读理解
资料简介:
==================资料简介======================
细节理解专练(一)——直接信息类
A
[2019·沈阳监测一] On average, primary school children in England have at least three sugary snacks a day, Public Health England (PHE) found. This means that the sugar they consume is three times more than the recommended maximum.
Children between the ages of 4 and 10 consume 51.2% of sugar from unhealthy snacks. PHE has launched a campaign, Change4Life, to encourage parents to look for healthier snacks of no more than 100 calories, and to limit them to two a day. The campaign advises parents to give their children a maximum of two snacks a day, with each containing no more than 100 calories. The campaign will also offer parents special suggestions on a range of healthier snacks — ones with 100 calories or fewer — at selected supermarkets, PHE said.
PHE said it had also improved its app so that it could mark the content of sugar, salt and fat in food and drinks. Dr Alison Tedstone told the BBC she hoped the campaign would help parents to choose healthier snacks for their children. “If you wander through a supermarket, you can see much more goods being sold as snacks than ever before,” she said, “It’s a common phenomenon that kids’ lunchboxes are full of snacks, leading to a lot of calories for lunch. Our research shows that parents usually appreciate a rule of thumb (经验法则). However, they are surprised to know how much sugar their children are consuming in snacks now.”
================================================
压缩包内容:
细节理解专练(一)——直接信息类.doc
细节理解专练(三)——数学计算类.doc
细节理解专练(二)——间接信息类.doc
展开
英语精优课

下载与使用帮助